Дариха на НХГ над 1000 рисунки на Борис Ангелушев, сред тях и еротични

Пикантно разголени красавици, интимни любовни сцени, жени само по черни чорапи... Тези фини еротични рисунки изскачат от един куфар, съхраняван десетилетия наред от фондация Пикантно разголени красавици, интимни любовни сцени, жени само по черни чорапи... Тези фини еротични рисунки изскачат от един куфар, съхраняван десетилетия наред от фондация "Борис Ангелушев". Тя е основана след смъртта на съпругата му Герда с цел да се опази наследството на големия майстор на илюстрацията и карикатурата.

Шон Пен и Чарлийз Терон създават поводи за слухове, че имат връзка


Макар все още да няма официално потвърждение, че двамата имат връзка, актьорите - носители на "Оскар" Шон Пен и Чарлийз Терон през последния месец създават множество поводи за слухове, че имат близки отношения, след като на няколко пъти бяха засечени да прекарват доста време заедно на различни места.

Около новогодишните празници холивудските звезди бяха уловени от фотографи на няколко таблоида заедно по време на почивка в Хавай.

В края на миналата седмица 38-годишната...

Писателят Захари Карабашлиев се върна от Калифорния, за да стане главен редактор на издателство “Сиела”

Захари Карабашлиев е новият главен редактор на издателство “Сиела”.
Един от най-популярните съвременни български писатели се върна от САЩ след 17 години там, за да заеме поста в издателската къща. Той е назначен от началото на годината и всъщност е с нагласата да заживее в родината си постоянно, казват негови познати. Захари Карабашлиев е новият главен редактор на издателство “Сиела”. Един от най-популярните съвременни български писатели се върна от САЩ след 17 години там, за да заеме поста в издателската къща. Той е назначен от началото на годината и всъщност е с нагласата да заживее в родината си постоянно, казват негови познати.

„Моята борба" продължава да е много четена, но не и купувана

/КРОСС/ Фашисткият манифест на Адолф Хитлер „Моята борба" поддържа тенденция на непрекъснати продажби. Макар и да не се радва на кой знае какви добри продажби в книжарниците, заглавието редовно е в челото на бестселър класации онлайн. Електронните версии на книгата се поръчват много, твърди „Индипендънт". Според британския журналист и писател Крис Фараоне „Моята творба" следва тенденцията на „Петдесет нюанса сиво" и други еротични и романтични творби. Той казва, че хората не искат да си купуват „Моята борба" в книжарниците, да я слагат в библиотеката си и още по-малко да я четат в метрото пред погледа на всички и затова предпочитат да я прелистят онлайн и след това да я изстрият.    

9 интересни факта за пениса (18+)

1. Пенисът на Наполеон Когато Наполеон умрял, докторът отрязал пениса му за аутопсия. През 1977 бил продаден за $2900 на уролог в Ню Джърси. По време на продажбата бил 1.5 инча или около 4 см. 2. Ка...

Биволъ: Има ли нов случай на конфликт на интереси при Моника Йосифова?

Името на Моника Йосифова, която е известна като жена на лидера на БСП и ПЕС Сергей Станишев, отново изникна във връзка със съмнителни обстоятелства. Разследване на „Биволъ” показа...

Близо 60% от гръцките младежи са безработни

Близо 60% от гръцките младежи са били без работа през октомври, а безработицата е регистрирала ново повишение на годишна основа до 27,8%, съобщи Гръцкият статистически институт (Елстат), предаде БГН...

Тютюнопроизводители затварят пътя за Гърция

Тютюнопроизводители от района на Гоце Делчев ще блокират пътя за Гърция. Протестът им е насрочен за 10 януари от 14.00 ч. при село Господинци. Забавената изкупна кампания през тази година е само един от проблемите, подтикнали земеделците на тези действия.

Горяха два джипа на пловдивски депутат от ГЕРБ

Два джипа на пловдивския депутат от ГЕРБ Антоний Йорданов и съпругата му Татяна, общински съветник в местния парламент са горели тази нощ.

Оборотът на фондовата борса е нараснал с над 76% през 2013 г.

С над 76% е нараснал оборотът на Българската фондова борса (БФБ) през изминалата година спрямо 2012 г. Това отчете ръководството на борсата в четвъртък.   Това е добра новина за икономиката на страната и предстоящият втори опит за продажба на 50.0542% от капитала на БФБ-София.   Преди дни бившият премиер Иван Костов отбеляза, че единственото положително нещо в икономиката е "забележителният подем", който беше направен на българската борса през миналата година, който, ако продължи, "нещата ще започнат да изглеждат малко по по-друг начин". Според Костов това означава, че има възстановяване на стойността на капитала, която беше загубена вследствие на кризата от 2008 - 2009 г.   Оборотът на регулирания пазар на борсата е бил над 1.52 милиарда лева през изминалата година. Една трета от него е реализиран чрез Корпоративна търговска банка (КТБ), управлявана от Цветан Василев.   Това стана ясно при награждаването на най-добрите инвестиционни посредници за 2013 г. Церемонията се провежда за 13-ти път.   Вторият инвестиционен посредник, реализирал най-висок оборот след КТБ, е "Уникредит Булбанк" – над 494 млн. лв. Трети е акционерното дружество "Капман" с над 171.4 млн. лв.   "Карол" е компанията, сключила най-много сделки на борсата - 42 042, които възлизат на над 24% от общия брой сделки на регулирания пазар. Втори са "Елана Трейдинг" със сключени 20 438 сделки, а трети - "БенчМарк Финанс" - със 15 349 сделки.   "БенчМарк Финанс" беше отличен и като емитентът с най-значим принос за развитието на капиталовия пазар за изминалата година.   В категорията "Инвестиционен посредник с най-значим принос за развитието на капиталовия пазар през 2013 г." бяха отличени дружествата "Спиди" и "Елана Агрокредит".

Вандали разбиха витрини на магазин

Магазин за хранителни стоки осъмна със счупен прозорец. Първата витрина била разбита преди два дни. След като собствениците сменили стъклото снощи нападателите успели да счупят друга витрина.

Двамата вандали се опитали да откраднат бира преди два дни. Управителите на магазина обаче ги хванали, докато те извършвали кражбата.

Първият път двамата мъже счупили витрината около 4:30 през нощта, а снощи в 2:30, разказаха управителите на магазина. Те още първата вечер уведомили полицията и разпознали от записа на охранителните камери апашите.

Двамата мъже не са от квартала, в който се намира магазина.

Те са били забелязани в квартал “Орфей”  ден преди да извършат повторното счуване на витрината.

След разследването на полицейските служители и установяването на виновниците двамата ще бъдат задържани.

 

 

 

 

Репортаж гледайте в новините

 

Анжелина Янева

 

 

 

Изгоряха джиповете на депутат от ГЕРБ и жена му в Пловдив

Джиповете на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов и съпругата му Татяна, която е общински съветник в местния парламент, горяха тази нощ, съобщи marica.bg. Сигналът за подпалените Мерцедес и Тойота е получен в полицията около 2 часа през нощта. Джиповете са горяли на ул. „Акация" в Пловдив.






Джиповете на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов и съпругата му Татяна, която е общински съветник в местния парламент, горяха тази нощ, съобщи marica.bg. Сигналът за подпалените Мерцедес и Тойота е получен в полицията около 2 часа през нощта. Джиповете са горяли на ул. „Акация" в Пловдив.

Молбите за помощи при безработица в САЩ отстъпиха до едномесечен минимум

Добрите данни са поредният сигнал, че американската икономика се намира в подем

    


Пламнаха джиповете на депутат от ГЕРБ и жена му

Пловдив /КРОСС/ Джиповете на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов и съпругата му Татяна, която е общински съветник в местния парламент, горяха тази нощ. Сигналът за подпалените Мерцедес и Тойота е получен в полицията около 2 часа през нощта. Джиповете са горели на ул. „Акация" в Пловдив.Няма пострадали хора, нанесени са материални щети по превозните средства. Огънят е бил потушен незабавно от екип на пожарната.Извършен е оглед и е назначена пожаротехническа експертиза. Служители от Второ РУП продължават разследването на причините за инцидента, съобщи marica.bg.

Европейският парламент ще изслуша Едуард Сноудън

Комисията за граждански свободи на Европейския парламент даде зелена светлина за изслушване на бившия сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън по темата за...

16-годишна ранена при нелеп инцидент с машина за силаж

Сеното било влажно и тя решила да го натъпче в машината с крака

    


МЗ: Програмата за недоносените деца ще осигурява тяхното лечение

/КРОСС/ Във връзка с множество запитвания по промените в Наредба 38 и по-специално осигуряването на медикамента „Синагис" за недоносени деца, Министерство на здравеопазването уточни, че: "Грижата за недоносените деца е част от приоритетите и ангажиментите на министерството. Към момента се разработва Национална програма за проследяване и рехабилитация на недоносени деца, която скоро ще бъде завършена и предложена за обществено обсъждане. В програмата е предвидено и финансовото обезпечаване за 2014 г. на медикамента „Синагис"."  

Фенове на Расинг нападнаха президента на клуба /видео/

/КРОСС/ Феновете на Расинг Сантандер спретнаха безредици по трибуните по време на снощната среща от 1/8-финалите за Купата на краля с Алмерия, съобщава Inside Spanish Football. Двубоят завърши 1:1, а привържениците на клуба използваха случая, за да изразят недоволството си от състоянието на отбора. Феновете нападнаха и президента Анхел Лавина, който не спази обещанието си да погаси дълговете на клуба и да изплати заплатите на играчи.По-рано от ръководството заявиха, че ще се изплати заплатите на играчите за три месеца на 31 декември, но не го направи.В момента Расинг е на първо място в трета дивизия в Испания. video:http://www.youtube.com/watch?v=5NM--foU3YA

Италия арестува шефа на най-голямото сметище в Европа

Италианската полиция е поставила под домашен арест собственика на най-голямото сметище в Европа извън Рим. Шестима други, включително бивш областен управител, също са задържани като част от разследване за незаконни действия при третирането на отпадъците.

ГЕРБ внася проектозакон за доброволчеството

/КРОСС/ Внасяме проектозакон за доброволчеството, заяви днес народният представител от ГЕРБ - Русе Светлана Ангелова. По думите й, разглеждането му ще стане в първите дни на новата сесия на Народното събрание. През последните два месеца на 2013 година три комисии на Народното събрание са разгледали проекта преди да влезе на първо четене в пленарна зала, като членовете им са дали единодушно положително становище. „Надявам се и в зала той да бъде приет от всички народни представители, независимо от принадлежността им към дадена парламентарна група", обясни Ангелова. „С този проектозакон се регламентира доброволческата дейност. Има необходимост от подобна регулация на тези обществени отношения, защото ежедневно сме свидетели на доброволческа дейност във всички сфери на живота. По този начин ще се стимулира доброволчеството", подчерта Светлана Ангелова. Това е израз на държавна воля за подкрепа на тази дейност и отчитане на нейната значимост. Доброволчеството е израз на гражданско участие, допринася за развитието на обществото и социалното сближаване, коментира още тя. Според Ангелова доброволческата дейност ще се извършва според нормите на закона. „Дейността на доброволеца се координира и наблюдава от доброволческа организация или формирование. Тя не се извършва спонтанно или инцидентно от дадено лице

Германски министър: Кризата в ЕС насърчава безмозъчни евроскептици


Икономическата криза в Европа може да се окаже "опасна" за Европейския съюз, насърчавайки политически сили, враждебни към блока, каза новият германски външен министър Франк-Валтер Щайнмайер, цитиран от "Франс прес".

Той определи като "безмозъчни" евроскептиците, които спечелиха подкрепа на фона на дълговата криза в ЕС.

"Безпокоя се за ситуацията в съюза", заяви Щайнмайер пред в. "Та Неа" преди посещение в Гърция. "Кризата в публичните финанси все още не е свършила......

Подпалиха джиповете на депутат от ГЕРБ и на съпругата му

Два автомобила горяха тази нощ в Пловдив. Оказва се, че и двата - джипове "Мерцедес" и "Тойота", са собственост на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов и на съпругата му Татяна Йорданова, която пък е общински съветник в Пловдив, предаде кореспондентът на БГНЕС в Пловдив.

Ниагарският водопад замръзна - за пръв път от 1936 година (галерия)

След като рекордно ниски температури сковаха Америка, Ниагарският водопад замръзна за пръв път от 1936 година насам.
Водопадът, намиращ се между Северна Америка и Канада, е скован от ледове. Измерени са температури от минус 37 градуса по Целзий.
Термометрите бяха под нулата във всичките 50 щати. Отрицателни температури бяха отчетени дори на След като рекордно ниски температури сковаха Америка, Ниагарският водопад замръзна за пръв път от 1936 година насам. Водопадът, намиращ се между Северна Америка и Канада, е скован от ледове. Измерени са температури от минус 37 градуса по Целзий. Термометрите бяха под нулата във всичките 50 щати. Отрицателни температури бяха отчетени дори на

Европейската агенция за морска безопасност ще проверява ВВМУ-Варна

През март Военноморското училище "Никола Вапцаров" във Варна ще бъде одитирано от Европейската агенция за морска безопасност. Това съобщи началникът на учебното заведение началникът му кап. I ранг проф. Боян Медникаров. Проверката е заради промените в Конвенцията и усъвършенстването на морски кадри.

Пламнаха джиповете на депутат от ГЕРБ и жена му в Пловдив

Джиповете на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов и съпругата му Татяна, която е общински съветник в местния парламент, горяха тази нощ, съобщи marica.bg. Сигналът за подпалените Мерцедес и Тойота е получен в полицията около 2 часа през нощта. Джиповете са горяли на ул. „Акация Джиповете на депутата от ГЕРБ Антоний Йорданов и съпругата му Татяна, която е общински съветник в местния парламент, горяха тази нощ, съобщи marica.bg. Сигналът за подпалените Мерцедес и Тойота е получен в полицията около 2 часа през нощта. Джиповете са горяли на ул. „Акация" в Пловдив.

106 години от рождението на Симон дьо Бовоар

/КРОСС/ С днешното си лого търсачката Google отбелязва навършването на 106 години от рождението на Симон дьо Бовоар. Френската писателка е известна със своите увлечения към философията, феминизма и политиката, като тя е авторка на множество новели, есета и биографии. Симон дьо Бовоар е родена на днешната дата през 1908г. в Париж, а през Първата световна война нейното семейство губи голяма част от благосъстоянието си. В детските си години тя е много религиозна и обмисля сериозно възможността да стане монахиня, а още през 1925г. полага успешно матура по математика и философия. След това тя постъпва в Института „Света Мария", което предшества нейното образование в сферата на философията, което тя получава в Сорбоната. Симон дьо Бовоар е известна и със своята дълга връзка с Жан-Пол Сартър, с който се запознават в Екол, Франция. По този начин творбите им са силно повлияни един от друг и двамата винаги обсъждат и споделят информацията за предстоящите си произведения преди публикуването им. Въпреки желанието на Сартър да се оженят това никога не се случва заради финансови проблеми, но Бовоар до края на живота си поддържа своите близки взаимоотношения с него. Смъртта я застига на 14 април 1986г., в Париж, но името и завинаги остава в историята на XX-ти век заради философските идеи, които поддържа. Умира през 1986 г Симон дьо Бовоар - една от най-изтъкнатите феминистки на ХХ в

Природните съкровища на Европа

Над 520 фотографи от 31 страни представиха най-добрите си снимки, а сега победителите във фотоконкурса „Naturschätze Europas“ („Природните съкровища на Европа“) са определени.
Фотогалериите им отвеждат на пътешествие в някогашния животински свят на Европа.
Вижте в GEO кои са другите печелившите в конкурса снимки. Над 520 фотографи от 31 страни представиха най-добрите си снимки, а сега победителите във фотоконкурса „Naturschätze Europas“ („Природните съкровища на Европа“) са определени. Фотогалериите им отвеждат на пътешествие в някогашния животински свят на Европа. Вижте в GEO кои са другите печелившите в конкурса снимки.

Природните съкровища на Европа

Над 520 фотографи от 31 страни представиха най-добрите си снимки, а сега победителите във фотоконкурса „Naturschätze Europas“ („Природните съкровища на Европа“) са определени.
Фотогалериите им отвеждат на пътешествие в някогашния животински свят на Европа.
Вижте в GEO кои са другите печелившите в конкурса снимки. Над 520 фотографи от 31 страни представиха най-добрите си снимки, а сега победителите във фотоконкурса „Naturschätze Europas“ („Природните съкровища на Европа“) са определени. Фотогалериите им отвеждат на пътешествие в някогашния животински свят на Европа. Вижте в GEO кои са другите печелившите в конкурса снимки.

Пламъци избухнаха в болницата в Мездра

Неработеща пералня предизвика късо съединение в Многопрофилната болница за активно лечение в Мездра вчера вечерта, съобщи директорът на здравното заведение Илиана Михайлова, цитиран от "Конкурент". 

Малък пожар е възникнал в пералното помещение на приземния етаж. Той е бил загасен на място със собствен пожарогаситил. Извикана 
Неработеща пералня предизвика късо съединение в Многопрофилната болница за активно лечение в Мездра вчера вечерта, съобщи директорът на здравното заведение Илиана Михайлова, цитиран от "Конкурент". Малък пожар е възникнал в пералното помещение на приземния етаж. Той е бил загасен на място със собствен пожарогаситил. Извикана

Агенция „Митници” внедри нови информационни модули по проект по ОПАК

/КРОСС/ Днес, 9 януари 2014 г., се проведе заключителната конференция по изпълнението на проекта „Подобряване на административното обслужване на митническата администрация чрез изграждане на механизми за електронно управление и непрекъснат мониторинг на административното производство", по договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Административен капацитет" (ОПАК), съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд с бенефициент Агенция „Митници". Заместник-директорът на Агенция „Митници" Лъчезар Кръстев поздрави участниците в конференцията, като подчерта, че в условията на финансова и икономическа криза, подкрепата на Европейския социален фонд, предоставена чрез Оперативна програма „Административен капацитет", е изключително ценен инструмент и източник без алтернатива за финансиране на ефективни механизми за подобряване работата на митническата администрация. От 2009 г. досега Агенция „Митници" е бенефициент по 5 проекта по Оперативна програма „Административен капацитет", като към настоящия момент очакваме подписване на още 4 договора за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ

Пожар избухна в болницата в Мездра

Неработеща пералня предизвика късо съединение в Многопрофилната болница за активно лечение в Мездра вчера вечерта, съобщи директорът на здравното заведение Илиана Михайлова, цитиран от Неработеща пералня предизвика късо съединение в Многопрофилната болница за активно лечение в Мездра вчера вечерта, съобщи директорът на здравното заведение Илиана Михайлова, цитиран от "Конкурент". Малък пожар е възникнал в пералното помещение на приземния етаж. Той е бил загасен на място със собствен пожарогаситил. Извикана

Ford Европа произведе едномилионния Focus

От представянето на модела през 1998 г., са продадени 6.9 милиона екземпляра

    


Циганчета слагат контейнери на пътя по тъмно, така играели

Деца от казанлъшката ромска махала Кармен измислиха нова, но много опасна игра - по тъмно избутват контейнери със смет от тротоарите върху пътя пред преминаващите коли.За това сигнализирали граждани пред местна медия и принудиха кметът Галина Стоянова да се срещне спешно с родителите от махалата. Всички се съгласили, че играта е опасна, ... Деца от казанлъшката ромска махала Кармен измислиха нова, но много опасна игра - по тъмно избутват контейнери със смет от тротоарите върху пътя пред преминаващите коли.За това сигнализирали граждани пред местна медия и принудиха кметът Галина Стоянова да се срещне спешно с родителите от махалата. Всички се съгласили, че играта е опасна, ...

В София 0°C, на Черни връх e 7, а в Казанлък цели 17°C

Заради мъглата - големи температурни разлики в страната

    

В София 0°C, на Черни връх – 7, а в Казанлък цели 17°C

Заради мъглата - големи температурни разлики в страната

    


Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.
Акцентите от новините в 14 часа:

Може да бъдат поискани още депутатски имунитети във връзка със случая на летище Варна, заяви главния прокурор.

Административният съд в Пловдив се намеси в дуела на кмета Иван Тотев и областния управител Венцислав Каймаканов.

Пред Висшия съдебен съвет имаше протест под наслов "Добро утро, тарикати",...

Мракобесна поправка в НК може да се използва срещу правозащитници

Един от предложените в проекта за нов Наказателен кодекс (НК) текстове може да бъде използван като своеобразно оръжие срещу правозащитници, чиято дейност се приема за неудобна и вредна за управляващите и политическата класа. Такова мнение изразява в четвъртък в интервю за Дойче веле председателят на Българския хелзинкски комитет (БХК) Красимир Кънев, визирайки чл. 305, ал. 3, според който "...български гражданин, който се постави в услуга на друга държава или на чужда организация, или на организация под чужд контрол, за да й служи във вреда на Републиката, се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години". "Правозащитната общност го окачествява като мракобесен. Този текст предвижда сурови наказания на произволна основа, защото изобилства от неясни или разнопосочни понятия. В проекта за нов НК не е дефинирано нито едно от понятията, за които може да се отиде в затвора до осем години. Не пише какво означава "чужда организация", нито какво означава "под чужд контрол". Не е ясно какво се разбира под понятието "служи", нито е уточнено кое точно се смята за "вреда на Републиката", аргументира се Кънев. Според него подобна неясно формулирана разпоредба би могла да се използва именно срещу хора като него, които редовно предоставят данни на световни организации за ситуацията със спазването на човешките права у нас. "Все пак именно ние сме тези, които дават информация на "чужди организации" - на "Амнести Интернешънъл" или на ООН по въпроси, които засягат състоянието на човешките права в България. После тези организации изготвят силно критични доклади, които някой съдия би могъл спокойно да тълкува като "във вреда на Републиката". Особено ако съдията симпатизира на Атака, ВМРО или НФСБ например", добавя шефът на БХК. Кънев предполага, че този текст вероятно е нескопосано заимстван от френския Наказателен кодекс, където има подобен, но той е много по-ясно формулиран – "в неговия член 411-6 се казва, че който предоставя на "чужда организация или на организация под чужд контрол" информация, излагаща на опасност "фундаменталните интереси на нацията", се наказва с голяма глоба или с до 15 години затвор". "В друг текст са дефинирани и "фундаменталните интереси на нацията" – това са републиканският характер на страната, равновесието в нейната природа и екология, цялостта на територията, сигурността на населението... Нищо подобно не пише обаче в нашия абстрактен проект. Заимствана е само конструкцията "чужда организация или организация под чужд контрол", заявява още Кънев пред Дойче веле. Междувременно Асоциацията на европейските журналисти (АЕЖ) стана поредната неправителствена организация, изказала се остро срещу друга разпоредба, предвидена в проекта за нов НК – чл. 146, ал. 1 предвижда затвор до 1 година, пробация или глоба за всеки, "който противозаконно фотографира, филмира, записва или подлага на друго подобно действие другиго без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие". "Притеснително е, че подобна разпоредба може да бъде използвана за натиск върху журналисти и фоторепортери в работата им, резултатите от която представляват обществен интерес. Смятаме, че трябва да бъде намерено решение, което да защитава формулираните в Конституцията на Република България граждански права и задължения, но да не застрашава свободата на словото. Вместо това, предложените промени задълбочават съществуващата неяснота по отношение на правата на заснетите и заснемащите и в същото време дават повод за притеснение, че могат да бъдат използвани за налагане на цензура. Така формулиран, текстът в новия Наказателен кодекс може да навреди и върху развитието на гражданската журналистика", посочват от АЕЖ в четвъртък. От организацията призовават за "по-широк обществен дебат с цел изготвяне на предложения за възможни решения, позоваващи се на практики на други държави-членки на Европейския съюз". Отбелязват и, че "на фона на все по-задълбочаващи се проблеми с медийната среда, създаването на възможност за наказателно преследване на журналисти, е последното нещо, от което секторът има нужда".

Wizz Аir с 20% разпродажба по всички линии през новата година

/КРОСС/ Wizz Air днес обяви 20% разпродажба през 2014 година по всички маршрути за резервации направени днес, 9-ти януари, до полунощ на wizzair.com. Резервации на ниско-тарифните полети до всяка една от 95-те дестинации до 35 страни в мрежата на Wizz Air ще бъдат актуални с 20% отстъпка. Даниел де Карвало от Wizz Air каза:„Ние вярваме, че нашите клиенти харесват Wizz Air не само заради много ниските цени, но и заради нашия приятелски настроен екипаж, внимателното обслужване и вълнуващата мрежа от дестинации. Има много причини да летите с нас през 2014 и да започнете годината с големи планове за пътувания, затова ние намаляваме цените на нашите места на всички полети с 20%. И даваме обещание на всички наши потребители в България, че ще продължим да предлагаме невероятно ниски цени до атрактивни дестинации през цялата година!"  

Видео: Папата взе "на стоп" свещеник в папамобила



Католически свещеник стана обект на специално отношение от Франциск, който му предложи да се повози на т.нар. папамобил, докато папата обикаляше с него събралите се на площада пред базиликата "Св. Петър". 

Охраната позволи на мъжа, за който се предполага, че е от Южна Америка, да премине отвъд загражденията и да се приближи до Светия отец. Папата, която вече се прочу с това, че умее да се държи съвсем по човешки с хората, махна на свещеника да седне отзад на колата и да...

Бареков: Не преговаряме за коалиция с БАСТА!

България без цензура не преговаря с БАСТА.

Спиридон Александров е новият ръководител на програма "Околна среда"

Той заема мястото на напусналия шеф на програмата Малина Крумова

    


Фондовата борса в София с 1,5 млн. лв. оборот за 2013 г.

Оборотът на БФБ-София на регулиран пазар е нараснал със 76,12% спрямо предишната 2012 г. и възлиза на 1 521 771 756 лева.

Калфин: Недопустимо е НС да не позволи разследването на хулиганска проява

/КРОСС/"Парламентарният имунитет има смисъл, за да не се оказва натиск върху един депутат, който да му попречи да си върши работата. Той не е защита от правосъдие по принцип." Мнението е на Ивайло Калфин. В профила си във Фейсбук евродепутатът посочва: "В ЕП не си спомням случай, в който да не е свален имунитет, поискан от националните власти. А това се случва често. Никой не си и помисля да възпрепятства националните съдебни органи". Недопустимо е НС да не позволи разследването на хулиганска проява. Г-н Сидеров не е по-специален от всеки български гражданин, категоричен е политикът.

Искат глоба за издаване на служебна тайна

Да бъдат съдени тези, които са заснели компрометиращи снимки на политици и граждани, се очертава като един от най-оспорваните текстове в проекта за нов Наказателен кодекс, наред с отпадането на доживотния затвор без право на замяна за най-бруталните убийци.

Официално: Няма да правят енергийно министерство

Не се предвижда създаване на отделно енергийно министерство, заявиха от пресслужбата на правителството.

Нападения срещу складове с химическо оръжие в Сирия

Правителството на Сирия е съобщило в Изпълнителния комитет на ОЗХО за два случая на нападения над складовете, където се съхраняват компоненти за създаване на химическо оръжие, съобщава РИА Новости. П...

В Италия арестуваха управителя на най-голямото сметище в Европа

Италианската полиция е поставила под домашен арест собственика на най-голямото сметище в Европа извън Рим. Шестима други, включително бивш областен управител, също са задържани като част от разслед...

Роналдо: Сред футболистите има много гейове

/КРОСС/ Бившият нападател на националния отбор на Бразилия по футбол Роналдо коментира признанието на бившия германски национал Томас Хитцлшпергер, че е гей. "Аз съм съвременен човек и смятам, че всеки трябва да се говори открито за това, което мисли и чувства. Сред футболистите има много гейове, като във всички други професии. За щастие, светът се променя, а хомосексуалистите вече се възприемат по-добре. Що се отнася до мен, нямам предубеждения в това отношение", каза Роналдо, цитиран от Bild.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване