До дни решават ще има ли грипна епидемия

Най-висока е заболяемостта в Пазарджик, Видин и Ямбол

    


Сигнал за бомба до американското посолство вдигна на крак МВР

Сигнал за бомба в района на американското посолство вдигна на крак полицията тази сутрин.
Съобщението е било подадено тази преди 10:00 часа. 

Екипи на СДВР са претърсили изоставената сграда, но взривно устройство не е намерено.

От пресцентъра на МВР казаха, че проверката приключи.











Сигнал за бомба в района на американското посолство вдигна на крак полицията тази сутрин. Съобщението е било подадено тази преди 10:00 часа. Екипи на СДВР са претърсили изоставената сграда, но взривно устройство не е намерено. От пресцентъра на МВР казаха, че проверката приключи.

Twitter разширява офиса си в Сан Франциско

Сградата е в процес на преустройство, което вероятно ще завърши тази пролет

    


Corvette Stingray е Автомобил на годината на Северна Америка

При всъдеходите титлата получи друг модел на Chevrolet - Silverado

    


Вигенин: Няма нищо драматично в решението на Калфин

В решението на Ивайло Калфин да напусне ръководния пост в Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент няма нищо драматично, смята външният министър Кристиан Вигенин.
Българският първи дипломат смята този ход за логичен на фона на заявените през последните няколко дни позиции и намерения от страна на президента Георги Първанов В решението на Ивайло Калфин да напусне ръководния пост в Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент няма нищо драматично, смята външният министър Кристиан Вигенин. Българският първи дипломат смята този ход за логичен на фона на заявените през последните няколко дни позиции и намерения от страна на президента Георги Първанов

Мадона потърси помощ от Адел

/КРОСС/ В чуждестранната преса се появи съобщение, че кралицата на попа Мадона е помолила колежката си Адел да напише песен за нея. По думите на източник, близък до 55-годишната изпълнителка, Мадона е помолила Адел да направи песен за нея, която да бъде включена в следващия й албум, обещавайки, че и тя ще направи същото. Според източника, Мадона вече се срещнала с Адел в британската столица, за да обсъдят някои подробности около сътрудничеството си. " Те вече проведоха една среща в Лондон и сега планират да записват парчета една за друга", посочва той.

България и Китай търсят нови форми за сътрудничество в селското стопанство

По време на визитата си в Пекин Росен Плевнелиев подписа споразумение за всестранно сътрудничество с азиатската държава

    


С какво да носим шантавите обувки (снимки)

Странната обувка, надяната на чужд крак, винаги ни се струва много привлекателна. Но някак трудно си я представяме като красив аксесоар в собствения тоалет.
Изисква се малко повече въображение и известна доза смелост, първо, за да си купим екстравагантни обувки, а след това и да успеем правилно да ги съчетаем с тоалета. В случай че имате затруднен Странната обувка, надяната на чужд крак, винаги ни се струва много привлекателна. Но някак трудно си я представяме като красив аксесоар в собствения тоалет. Изисква се малко повече въображение и известна доза смелост, първо, за да си купим екстравагантни обувки, а след това и да успеем правилно да ги съчетаем с тоалета. В случай че имате затруднен

Плевнелиев сезира Конституционния съд

Президентът Росен Плевнелиев сезира Конституционния съд с искане да бъде обявена за противоконституционна въведената от 1 януари 2014 г. такса за производство на вятърна и слънчева енергия.

Буруджиева: Оставката на Калфин е медийнна кампания

/КРОСС/ В интервю за БНР депутатът от БСП Татяна Буруджиева заяви, че не знае какви свои идеи не е могъл да реализира Ивайло Калфин, че да подаде оставка. "Г-н Ивайло Калфин не е от БСП и не знам защо на фона на неговите думи ме питате какво става в БСП? Той в последните месеци ясно се разграничи от позицията на БСП по това правителството, затова не виждам идеи, за които да говорим. Виждам едни действия и ходове, които засягат политически постове, а не идеи. Доколкото разбирам, г-н Калфин е притеснен от факта, че е изолиран от процеса на номиниране, което е съвсем нормално, при положение че той не е член на БСП. Не мога да разбера това вълнение на г-н Калфин. БСП още не си е формирала листата, за да се предприемат такива радикални позиции като на човек, който едва ли не е изхвърлен отвсякъде", коментира Буруджиева. "За мен това е медийнна кампания - за пореден път далече от всякакви идеи, много близко до политически постове и опит за власт", обобщи Буруджиева. На въпрос как ще гласува в пленарната зала по искането на главния прокурор за отнемането на имунитета на Волен Сидеров, депутатът от БСП каза, че ще гласува "за" отнемането на имунитета на лидера на "Атака".  

Обраха бизнесмен във Врачанско

Един от най-крупните земеделци във Врачанско Нешо Миранов е бил ограбен вчера в Бяла Слатина, съобщиха от полицията във Враца, цитирани от „Конкурент“. 

Екшънът става към 18 ч. във входа на жилищен блок. Двама неизвестни лица нанасят няколко удара върху тютюнопроизводителя и успяват да му задигнат чанта, в която имало около 20 хиляди лева и Един от най-крупните земеделци във Врачанско Нешо Миранов е бил ограбен вчера в Бяла Слатина, съобщиха от полицията във Враца, цитирани от „Конкурент“. Екшънът става към 18 ч. във входа на жилищен блок. Двама неизвестни лица нанасят няколко удара върху тютюнопроизводителя и успяват да му задигнат чанта, в която имало около 20 хиляди лева и

Новина от южния склон на Витоша: Почистват пътя към пернишкото село Чуйпетлово

Работници към общината почистват пътя към пернишкото село Чуйпетлово, предаде репортер на ZaPernik.com.

Дейностите по почистване на пътя са по искане на кметският наместник Роза Панкева. Вече 6 дни работниците отстраняват храсти и опасни клони, които се намират на пътното платно. Служителите използват специализирана техника - вишка, резачки и други.

"Надявам се скоро да започне и разширяване на пътя към село Чуйпетлово.", каза още госпожа Панкева...

Продължава

"Приятели на Сирия" призова сирийската опозиция за мирни преговори с Асад

Предстои опозиционните групи да обявят дали ще изпратят делегация на "Женева-2"

    


ЕЦБ представи новата банкнота от 10 евро

Банкнотата е с лика на героинята от гръцката митология Европа

    


Откраднаха 20 хил. лева от врачански бизнесмен

Един от най-крупните земеделци във Врачанско Нешо Миранов е бил ограбен вчера в Бяла Слатина, съобщиха от полицията във Враца, цитирани от „Конкурент“. 

Екшънът става към 18 ч. във входа на жилищен блок. Двама неизвестни лица нанасят няколко удара върху тютюнопроизводителя и успяват да му задигнат чанта, в която имало около 20 хиляди лева и Един от най-крупните земеделци във Врачанско Нешо Миранов е бил ограбен вчера в Бяла Слатина, съобщиха от полицията във Враца, цитирани от „Конкурент“. Екшънът става към 18 ч. във входа на жилищен блок. Двама неизвестни лица нанасят няколко удара върху тютюнопроизводителя и успяват да му задигнат чанта, в която имало около 20 хиляди лева и

Борислав Гуцанов: Някои действия на АБВ обслужват ГЕРБ

Рестартирането на проекта АБВ по никакъв начин ме не притеснява“. Това каза пред радио Дарик Варна варненския депутат от БСП Борислав Гуцанов и допълни, че действията на президента Георги Първанов и хората около него няма да попречат на БСП да спечели изборите за европейски депутати.
„АБВ излезе на политическата сцена в края на ... Рестартирането на проекта АБВ по никакъв начин ме не притеснява“. Това каза пред радио Дарик Варна варненския депутат от БСП Борислав Гуцанов и допълни, че действията на президента Георги Първанов и хората около него няма да попречат на БСП да спечели изборите за европейски депутати. „АБВ излезе на политическата сцена в края на ...

Corvette Stingray стана Автомобил на годината на Северна Америка

При всъдеходите титлата получи друг модел на Chevrolet - Silverado

    


Госпожа Диктаторшата

Всички те се отличават с еднолично управление, нарушаване на човешките права и налагане на цензура. Някои попадат в списъка със съвременни диктатори просто защото на Запад преценяват, че в страните им има недостиг на демокрация и прозрачност. Други са откровени кръволоци - обвинявани в канибализъм, масови кланета и дори изтезания (или военизиране) Всички те се отличават с еднолично управление, нарушаване на човешките права и налагане на цензура. Някои попадат в списъка със съвременни диктатори просто защото на Запад преценяват, че в страните им има недостиг на демокрация и прозрачност. Други са откровени кръволоци - обвинявани в канибализъм, масови кланета и дори изтезания (или военизиране)

Плевнелиев сезира Конституционния съд за ВЕИ таксата

Президентът Росен Плевнелиев сезира Конституционния съд с искане да бъде обявена за противоконституционна въведената от 1 януари 2014 г. такса за производство на вятърна и слънчева енергия.

Държавният глава счита, че приетите с гласуването на Закона за държавния бюджет на Република България за 2014 г.  разпоредби в Закона за енергията от възобно Президентът Росен Плевнелиев сезира Конституционния съд с искане да бъде обявена за противоконституционна въведената от 1 януари 2014 г. такса за производство на вятърна и слънчева енергия. Държавният глава счита, че приетите с гласуването на Закона за държавния бюджет на Република България за 2014 г. разпоредби в Закона за енергията от възобно

Кейт и Уилям търсят нова бавачка за малкия Джордж

/КРОСС/ Херцогът и херцогинята на Кеймбридж - принц Уилям и Кейт, търсят нова бавачка за сина си. През април двойката планира да посети Австралия и Нова Зеландия, където ще са много натоварени. Както беше съобщено от „Daily Mail", в момента в отглеждането на 6-месечния принц Джордж помага бившата бавачка на принц Уилям - 71-годишният Джеси Уеб. Независимо от факта, че тя вече е пенсионирана, когато принц Уилям я е помолил да се грижи за сина му, тя се е съгласила да го прави в продължение на три месеца. Този срок обаче изтича съвсем скоро и младото семейство е заето с издирването на нова бавачка. „Тя обича Уилям и затова се съгласи да помогне", цитира изданието думите на близък до семейството. „Не мога да си представя, че тя ще иска да пътува по целия свят на нейната възраст . Ако обаче се съгласи, тя ще се нуждае от помощник", каза още той. Междувременно, от кралския двор все още няма официални коментари на новината.

Вигенин: Калфин търси алтернативност, която може да раздели левицата

/КРОСС/ "В решението на Ивайло Калфин да напусне ръководния пост в Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент няма нищо драматично", заяви външният министър Кристиан Вигенин. Вигенин смята този ход за логичен на фона на заявените през последните няколко дни позиции и намерения от страна на президента Георги Първанов и неговата формация АБВ. „Вероятно отдавна има разминавания между партийните и неговите идейни виждания, защото той не е член на БСП. Ако не е имал никакви разминавания, вероятно щеше да бъде член на партията. Така че към днешна дата тази мотивация ми изглежда малко остаряла", обясни още министърът. Външният министър отхвърли интерпретацията от редиците на АБВ, че алтернативната листа не означава разцепление на БСП, а обединение на лявото, което само ще увеличи броя на социалистите в Европейския парламент. „Когато се търси единство на всички леви сили, тогава нормалната логика е г-н Калфин да бъде част от нашата група и да бъде ръководител на тази делегация. Сега ми се струва, че се търси някаква алтернативност, която може да доведе до разделение в левицата. Не го пожелавам, надявам се да не се случи, но очевидно г-н Калфин има желание да тръгне по някаква паралелна писта. Не че не се е случвало и преди", коментира Вигенин

Airbus: Скоро ще сме номер едно по доставки в света

Постигнахме 2,5 пъти повече поръчки над това, което бяхме заложили предварително,. заявиха от компанията

    


Автобусните превозвачи на национален протест

Национален протест обявиха днес автобусните превозвачи, заради редица нерешени проблеми. Сред исканията им е държавата да вземе мерки срещу сивия сектор. Решението за национален протест е взето днес на проведено заседание на управителния съвет на Националното сдружение на автобусните превозвачи в България. Това обяви Себахтин Исмаил, собственик на хасковска туроператорска фирма.

От днес всички автобуси ще са облепени с надписи “Протест”.  За да постигнат исканията си превозвачите са готови на крайни мерки.

Повече за протестът на превозвачите гледайте в емисията новини.

Хасково Новини

Плевнелиев сезира Конституционния съд за таксите за ВЕИ

Президентът Росен Плевнелиев сезира Конституционния съд с искане да бъде обявена за противоконституционна въведената от 1 януари 2014 г. такса за производство на вятърна и слънчева енергия.

Държавният глава счита, че приетите с гласуването на Закона за държавния бюджет на Република България за 2014 г.  разпоредби в Закона за енергията от възобно Президентът Росен Плевнелиев сезира Конституционния съд с искане да бъде обявена за противоконституционна въведената от 1 януари 2014 г. такса за производство на вятърна и слънчева енергия. Държавният глава счита, че приетите с гласуването на Закона за държавния бюджет на Република България за 2014 г. разпоредби в Закона за енергията от възобно

Вигенин: Калфин търси алтернативност, това може да доведе до разделение в левицата

С напускането на поста си като ръководител на делегацията на българските социалисти в Европейския парламент ми се струва, че Ивайло Калфин търси някаква алтернативност, която може да доведе до разделение в левицата. Това заяви пред журналисти Кристиан Вигенин, цитиран от dnevnik.bg.

Външният министър бе попитан за коментар на подадената днес пре С напускането на поста си като ръководител на делегацията на българските социалисти в Европейския парламент ми се струва, че Ивайло Калфин търси някаква алтернативност, която може да доведе до разделение в левицата. Това заяви пред журналисти Кристиан Вигенин, цитиран от dnevnik.bg. Външният министър бе попитан за коментар на подадената днес пре

Броят на фирмите в България расте въпреки кризата

Предприятията в енергетиката са с 67% повече, а в селското стопанство – с 46%

    


Плевнелиев даде такса ВЕИ на КС

София /КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев сезира Конституционния съд с искане да бъде обявена за противоконституционна въведената от 1 януари 2014 г. такса за производство на вятърна и слънчева енергия.Държавният глава счита, че приетите с гласуването на Закона за държавния бюджет на Република България за 2014 г. разпоредби в Закона за енергията от възобновяеми източници, с които се въвежда таксата, са в противоречие с основните конституционни принципи на правовата държава и свободната стопанска инициатива.Член 19, ал. 2 от Конституцията гарантира на всички граждани и юридически лица еднакви правни условия за стопанска дейност. Според президентa Росен Плевнелиев въвеждането на такса само за производителите на електрическа енергия от слънчева и вятърна енергия създава различни правни условия за стопанска дейност и неравно третиране. Не се предвижда да плащат такава такса нито другите производители на енергия от възобновяеми източници - напр. водноелектрическа енергия, биомаса, нито останалите стопанските субекти, от които държавата изкупува електроенергия на преференциални цени - произведената по високоефективен комбиниран начин електроенергия от централи с комбинирано производство на електрическа и топлинна енергия.В Конституцията се посочва, че инвестициите и стопанската дейност на български и чуждестранни граждани и юридически лица се закрилят от закона

Украинците подновиха протестите с нови сили

Отново се стигна до сблъсъци с полицията

    


Пенсионер дава къщата си на сирийски бежанци

Тя би позволила на няколко души - вероятно майки с деца, да изкарат зимата в човешки условия, а не в палатки

„Златна топка” и за Пеле

/КРОСС/ Легендарният бразилски футболист Пеле ще получи "Златната топка" на тазвечершната церемония на ФИФА, която ще се проведе в Цюрих."Спечелих три световни първенства, когато наградата все още я нямаше. Сега ФИФА реши да ми даде една от тях", каза Пеле, цитиран от AS.Тази година за престижният приз претендират Кристиано Роналдо (Реал Мадрид), Франк Рибери (Байерн Мюнхен) и Лионел Меси (Барселона).

Мутафова играе юбилейно представление на „Госпожа Стихийно бедствие" в Шумен

/КРОСС/С юбилейно представление на спектакъла „Госпожа Стихийно бедствие" голямата българска актриса Стоянка Мутафова ще отпразнува 92-ия си рожден ден в Шумен. В един италиански град, в една италианска къща живеят майка, дъщеря и техния предан приятел. Най-фаталната, най-сексапилната, най-женствената дама - такава е в мечтите си от своята младост жизнената героиня на Стоянка Мутафова. Нейната 90-годишна Олга танцува степ, чарлстон, сиртаки, валс, командва цялата къща и най-вече дъщеря си Елза, останала стара мома заради нея.  800-ното пресдставяне на пиесата ще се играе на 5 февруари, от 19:00 ч., в Младежкия дом. Билети от 10 и 12 лева се продават на касата на Младежки дом от 15.30 до 18.00 часа, от  днес, всеки работен ден до изчерпване на количествата. Стоянка Мутафова е родена на 2 февруари 1922 г. в София.

Намаляването на голям ледник в Антарктида е необратимо

Пайн айлънд допринася най-много за покачването на морското ниво

    


Пернишката болница сред първите, в които ще заработи система за спиране на кръводарителската миграция

От 1 февруари ще бъде пусната в експлоатация националната информационна система по трансфузионна хематология. Това обяви по време на пресконференция координаторът на проекта по нейното разработване д-р Веселин Сливов.

Той уточни, че най-напред системата ще заработи в осем от структурите на Националния център по трансфузионна хематология в Западна България. Това са самият център, МБАЛ „Св. Анна” в София, МБАЛ Перник, МБАЛ Кюстендил, МБАЛ Благоевград,...

Продължава

Багата: Радвам се, че намерих място сред най-големите бойци

Преди няколко дни разбрах, че съм номиниран за световните ММА награди. За мен това е огромен престиж. Радвам се много, че съм нареден до най-големите бойци в момента. Това обяви, преди да замине за САЩ, пред Преди няколко дни разбрах, че съм номиниран за световните ММА награди. За мен това е огромен престиж. Радвам се много, че съм нареден до най-големите бойци в момента. Това обяви, преди да замине за САЩ, пред "24 часа" Благой Иванов-Багата. Той стана първият българин, който попадна в списъците за гласуване в 10-те различни категории, които

Над 3 часа продължи изслушването по делото срещу групата на Иван Славков

/КРОСС/ Преди да бъде даден ход на делото пред Варненския апелативен съд срещу престъпната група на бившия общински съветник Иван Славков, създадена за наркоразпространение, склоняване към проституция, пране на пари и трафик на хора, повече от 3 часа втората съдебна инстанция изслушва искания на защитата по доказателствата и възраженията на Апелативна прокуратура по тях. Славков, Николай Хаджимихайлов, Свилен Радев, Янко Колев и Пейчо Пейчев обжалват присъдата на Варненския окръжен съд, който ги призна за виновни в това затова, че през различен период от време, от есента на 1996 година, когато Славков е създал групировката и до началото на м.септември 2008 година, престъпното сдружение е работило по обща схема за получаване на пари от организирана проституция на територията на град Варна, на курортните комплекси и околностите. Групата е организирала склоняването към проституция и трафика на експлоатираните жени и мъже. Съдът призна вината на всеки един от тях както за изпирането на парични средства, придобити от престъпната дейност, така и затова, че като участници в престъпната организация са разпространявали различни по вид и количества наркотични вещества - хероин, кокаин, амфетамини и др. Протест срещу първоинстанционната присъда е внесла и прокуратурата

Два пъти сребро за СКБ-Димитровград

С два сребърни медала започна спортната година за клуба по борба в Димитровград. Отличията завоюваха Виктория Бобева и Димитър Иванов на провелото се в столицата държавното лично първенство за мъже и жени.

Димитър завоюва сребърен медал в кат 57 кг., като на финала се изправи срещу състезателя от “Армеец ЦСКА”, който бе далеч по опитен от него, коментираха от клуба по борба.

При жените кат. 63 кг. Виктория стигна до финал и се изправи срещу Тайбе Юсеин, която е двукратна световна вицешампионка при жените.

Приоритет за двамата състезатели през новата година ще бъдат участията им в състезания при юношите и девойките. Двамата ще търсят и призови класирания на международния тепих.

Хасково Новини

 

Декемврийските сметки за парно в София със 17% по-ниски

Според данните на Изчислителния център на "Топлофикация София" през последния месец на миналата година абонатите на компанията са консумирали 505 806 МВтч или близо 7% по – малко топлинна енергия в сравнение със същия месец на 2012 г., съобщиха от дружеството.

Затворът "Коридалос" е пълен с хора на "Златна зора"

Още трима депутати от партията са зад решетките

Изненада-а-а: Плащаме декемврийското парно със 17% по-малко от м.г.

Декемврийските сметки за парно в София са средно със 17% по-ниски, в сравнение със същия месец на 2012 г., съобщава пресслужбата на "Топлофикация - София". Според данните на Изчислителния център на “Топлофикация София”, през последния месец на миналата година абонатите на компанията са консумирали 505 806 МВтч или близо 7% по-малко топлинна енергия, в сравнение със същия месец на 2012 г.

National geographic кани аудиторията си на Сурва в Перник

В своя публикация за най-добрите дестинации за зимна екскурзия през 2014 година National geographic препоръчва на читателите си да посетят маскарадните игри "Сурва" в Перник.

Изданието посочва, че 23-ият Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва“ ще се проведе на 24-26 януари. То описва празника и отделя внимание на състезанието на кукерите. Фестивалът в Перник е препоръчан наред с известни зимни дестинации като Париж,...

Продължава

Българите стават все по-малко, все по-бедни и все по-прости

/КРОСС/ "Българите ставаме все по-малко, все по-бедни и за съжаление все по-прости". Това каза проф. Петър Иванов на пресконференция за Опасните демографски тенденции през 2014. "Тези данни не трябва да ни учудват, тъй като 70% от хората са неграмотни в България. Децата нямат функционални знания, те сричат. Българите, които печелят олимпиади са единици, повечето са неграмотни. Притеснително е и това, че българите продължават да мигрират. Установено е, че изчезваме с по осем души на ден", допълни професорът. "Въпросът за източването на социалната система от етническите малцинства е катастрофално. Българите са 6,9 милиона в момента, етноси 4,8 милиона циганите са 1,5 милиона, турците са 800 000 и т.н. Ние намаляваме с 8 души на час. Никой не говори по тези въпроси, освен нас. Целта е да се заселят бежанци от други райони на света"', подчерта Иванов. "Психичното състояние на 74% от българите са депресирани и подтиснати", завърши той. "Демографската среда отслабва държавата политически, военно и т.н. Обезлюдяването ще доведе до заселване на тези райони от хора, живеещи извън нашите територии. Ще има проблеми и във висшето образование, заради обезлюдяването. Това няма да повиши качеството на образованието". Това каза проф. Петър Славейков. Намаляват работещите, пенсионерите и социално слабите се увеличават. Пенсионерите са 2,5 милиона с ниска покупателна способност. Това ще спъва все повече икономическия растеж на държавата

Китайските акции не са толкова подценени, колкото изглеждат

Привлекателното Р/Е на индексите се дължи на голямото тегло на финансовите акции, както и на държавните компании

    


Горят мухлясал тютюн в знак на протест пред Министерството на земеделието

Низ мухлясал тютюн ще обгори в подкрепа на тютюнопроизводителите председателят на Сдружение „Граждански контрол" Ангел Славчев, съобщиха от сдружението. 

Протестният акт ще се състои в 08:00 часа утре пред сградата на Министерство на земеделието и храните, където ще се присъединят неправителствени организации, съмишленици и засегнати от проблема Низ мухлясал тютюн ще обгори в подкрепа на тютюнопроизводителите председателят на Сдружение „Граждански контрол" Ангел Славчев, съобщиха от сдружението. Протестният акт ще се състои в 08:00 часа утре пред сградата на Министерство на земеделието и храните, където ще се присъединят неправителствени организации, съмишленици и засегнати от проблема

Лекарите тестват мозъка на Шумахер: Да го събудим ли от кома?

Вече 16-и ден 7-кратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е в изкуствена кома, след като на 29 декември претърпя тежко падане на ски в курорта Мерибел.
Състоянието му си остава все същото -  стабилно, но с опасност за живота му, съобщава  "Билд".
В момента се провеждат изследвания и снимки на засегнати области на мозъка, като лекарите искат Вече 16-и ден 7-кратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер е в изкуствена кома, след като на 29 декември претърпя тежко падане на ски в курорта Мерибел. Състоянието му си остава все същото - стабилно, но с опасност за живота му, съобщава "Билд". В момента се провеждат изследвания и снимки на засегнати области на мозъка, като лекарите искат

Кафето стимулира визуалната памет

Учени от университета "Джонс Хопкинс" в Балтимор констатирали, че кофеинът подобрява някои спомени

Део остава в Банско до края на януари

Део остава в Банско до края на януари
Откакто се сдоби с мансарда в Банско, Део предпочита да прекарва времето си там. Преди Нова година той направи покупката и оттогава си живее в планинския курорт заедно с приятелката си Мариана. Недоволен е единствено, че няма достатъчно сняг, въпреки това успява да се спуска със сноуборда. С половинката си ряд Део остава в Банско до края на януари Откакто се сдоби с мансарда в Банско, Део предпочита да прекарва времето си там. Преди Нова година той направи покупката и оттогава си живее в планинския курорт заедно с приятелката си Мариана. Недоволен е единствено, че няма достатъчно сняг, въпреки това успява да се спуска със сноуборда. С половинката си ряд

Wizz Air пуска годишен паспорт за безплатни услуги

/КРОСС/ Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Центална и Източна Европа, обяви днес нов продукт за лоялни клиенти, WIZZ Privilege Pass, който позволява на притежателите си неограничен достъп с предимство на борда и безплатен голям салонен багаж за всички полети на Wizz Air през цялата година. Пътуващите често ще се възползват най-много от предимствата на WIZZ Privilege Pass, като цената му ще се компенсира бързо от постигнатите спестявания, когато не се плащат отделно голям салонен багаж и приоритетен бординг. Виртуалният паспорт, може да се купи wizzair.com, за €99 и е валиден за една година от датата на издаване. Предимствата се прилагат веднага с издаването му и важат за всички резервирани пътувания, които предстоят и за всички нови полети, запазени през годината на валидност на паспорта, независимо от бъдещата дата на пътуването. Гергю Абран, търговски директор на Wizz Air, каза: "В Wizz Air ние силно вярваме, че си заслужава допълнителните усилия да се намират по-добри начини, за да се удовлетворяват нашите непрекъснато нарастващи клиенти. Всеки месец над един милион избират wizzair.com, за да резервират полет на неописуемо ниски тарифи по над 100 съществуващи линии. Давайки повече на нашите постоянни пътници, новият Privilege Pass е създаден, за да предложи още предимства на тези, които летят с Wizz Air по-често. Пускайки нашия нов Privilege Pass ние предлагаме повече спестявания, далече над нашите ниски цени

Планинската застраховка - поне 30 лв. за година

Зимните спортове са любими на всички, но при карането на ски и сноуборд, а и дори по време на излет в планината може да се случи някакъв инцидент. По пистите се развиват сериозни скорости и колкото и да внимавате, някой може да ви блъсне и да пострадате. А ако излезете извън обозначените за каране места, тогава може да се ударите в някоя скала. Зимните спортове са любими на всички, но при карането на ски и сноуборд, а и дори по време на излет в планината може да се случи някакъв инцидент. По пистите се развиват сериозни скорости и колкото и да внимавате, някой може да ви блъсне и да пострадате. А ако излезете извън обозначените за каране места, тогава може да се ударите в някоя скала.

Споразумението с Иран - пробив в критичен момент

Временното споразумение, постигнато през ноември, ще влезе в сила на 20 януари

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване