Собствениците на "Русалка" получиха нова възможност да претендират за 182 дка гори


Върховният касационен съд е отменил миналия месец решение, с което държавата си върна над 182 дка горски земи, върху които се намира курортен комплекс "Русалка", съобщи днес "Капитал Daily".

Делото се връща за разглеждане във Варненския апелативен съд с мотив, че някои доводи на фирмите на Николай и Евгения Баневи, собственици на комплекса, не са взети предвид при произнасянето през 2012 г. Ще бъде извършена и техническа експертиза, която да установи каква част от земята е необходима...

Захари Карабашлиев: Родителите четат по-малко от децата си

/КРОСС/ От 12 до 16 май се провежда Националната библиотечна седмица. С дни на отворените врати и редица други събития се включиха много библиотеки в страната.  Инициативата е на Българската библиотечно-информационна асоциация, а основна цел на кампанията е да представи широките възможности за достъп до информация и знание, които библиотеките предоставят, да ги представи като средище за учене през целия живот, като пространство за общуване и развлечение. Тази година Националната библиотечна седмица е озаглавена „ Библиотеките разкриват нови хоризонти". Регионална библиотека „Никола Фурнаджиев" откри кампанията за област Пазарджик на 13 май с конференция на тема „Библиотеките откриват нови хоризонти за децата и учениците" с участието на представители на партньорски организации, учители и библиотекари от обществените библиотеки. По време на конференцията се извърши церемония по връчване почетен знак „Посланик на библиотеката". Това е почетно звание и знак, който се връчва на съмишленици и спомоществуватели на библиотеките, които подпомагат, насърчават, отстояват и печелят привърженици за каузата на библиотеките. За да се развие желанието на българите да четат, трябва да се започне от най-младите. Поколението от края на 90-те години израсна в литературно затъмнение, в което нямаше книжарници, книги се продаваха по сергиите

Жена намерена убита в автомобил в столицата

Роднините на съпрузи сигнализирали в полицията, че от няколко часа не могат да се свържат с тях и се опасявали, че им се е случило нещо. Органите на реда ги открили в семейния им автомобил в района на „Горубляне”, съобщиха от пресцентъра на СДВР. Екип на бърза помощ е установил смъртта на 47-годишната жена. Мъжът /42 г./, който стоял в колата, бил в неадекватно състояние и е откаран в болница.

Глоби за милиони грозят ЕРП-тата

Хората са ощетени от нарушенията им, но от ДКЕВР не казаха как и с колко


Мрежа от каналджии разбита в Сърбия

Сръбската полиция разби мрежа от каналджии, които са помагали на нелегални имигранти да достигат до ЕС, съобщи днес официален източник.

Контузените Фалкао и Видал бяха включитени в съставите на Колумбия и Чили


Нападателят на Колумбия Радамел Фалкао и полузащитникът на Чили Артуро Видал бяха включени в разширените състави на своите национални отбори за световното първенство в Бразилия, въпреки че участието им ще бъде под въпрос заради контузии.  

Голмайсторът на "Монако" скъса кръстни връзки на коляното през януари в мач за Купата на Франция и оттогава не е играл. Халфът на "Ювентус" пък претърпя артроскопия на дясното коляно през миналата седмица. 

Селекционерите Хосе Пекерман и...

Умна запалка следи колко цигари сме изпушили

На предния панел на запалката е монтиран електронен дисплей, който показва колко цигари са били изпушени през деня и колко време е изминало от последното палене

Евроскептицизмът набира все по-голяма скорост

/КРОСС/ Евроскептицизмът набира все по-голяма скорост. От доклад на Европейския съвет за външна политика става ясно, че националистическите партии в различни европейски държави, имат сериозен шанс да привлекат много избиратели на насрочените за 25 май избори за евродепутати. Особено вероятно е евроскептиците да спечелят високи проценти в три големи държави членки: Франция, Италия и Великобритания, да станат водеща политическа сила в Гърция, Чехия и Холандия и да увеличат влиянието си в Дания, Австрия, Литва, Унгария и Финландия. От Европейския съвет подчертават, че подобни партии са в състояние да забавят интеграцията в еврозоната и да разклатят легитимността на Европейския проект в момент, когато от Европа се очакват решителни и единни действия. Според много от участниците в проучването в момента ЕС е равносилен на повече имигранти, а политическия дебат в Брюксел е изпразнена от съдържание битка. Авторите на доклада със заглавие "Как да отговорим на надигащия се евроскептицизъм" твърдят, че проевропейските партии трябва да подчертаят традиционните политически идеи, например отговорите на предизвикателствата, пред които е изправен ЕС и не трябва да подхранват усещането, че формират картел на ниво елити, който ръководи ЕС в ущърб на гражданите. През 2007 проучване на Евробарометър посочи, че 52% от европейските граждани гледат позитивно на ЕС. Днес обаче, само 31% споделят такова мнение. От 15% през 2007 г

Мъж удуши съпругата си в семейния автомобил и заспа до нея

42-годишен мъж от София уби съпругата си (на 47 г.) и направи опит за самоубийство. Полицията е открила извършителя на бензиностанция в столичния квартал "Горубляне" в нетрезво състояние.
Според съобщението на МВР роднините на съпрузите подали снощи сигнал в полицията, че от няколко часа не могат да установят връзка с тях. 42-годишен мъж от София уби съпругата си (на 47 г.) и направи опит за самоубийство. Полицията е открила извършителя на бензиностанция в столичния квартал "Горубляне" в нетрезво състояние. Според съобщението на МВР роднините на съпрузите подали снощи сигнал в полицията, че от няколко часа не могат да установят връзка с тях.

ДКЕВР обявява днес резултатите от одитите си на енергийните дружества

Държавният енергиен регулатор ще обяви днес резултатите си от одитите на трите електроснабдителни дружества ЧЕЗ, „Енерго-Про" и EVN, съобщи bTV.

Одитът започна в началото на годината и обхвана дейността на трите енергодружества от 2008 г. до днес. Това е третата проверка за същия период и по същите теми. 

Виж тук новите електронни издания в M Държавният енергиен регулатор ще обяви днес резултатите си от одитите на трите електроснабдителни дружества ЧЕЗ, „Енерго-Про" и EVN, съобщи bTV. Одитът започна в началото на годината и обхвана дейността на трите енергодружества от 2008 г. до днес. Това е третата проверка за същия период и по същите теми. Виж тук новите електронни издания в M

САЩ: Русия не се е изтеглила от украинската граница

Владимир Путин обяви миналата сряда, че силите са преместени, но НАТО и САЩ заявиха, че не са видели признаци за руско изтегляне от границата

ЕС е допуснал грешки за Украйна според германския вицеканцлер


Европейският съюз допусна грешки за Украйна, заяви германският вицеканцлер Зигмар Габриел в интервю за влиятелния регионален вестник "Райнише пост".

"Не беше разумно да се създава впечатление, че Украйна трябва да избира между ЕС и Русия", смята Габриел, който е лидер на Германската социаледемократическа партия, с която консерваторите на канцлера Ангела Меркел управляват в коалиция.

Ключът за решението на украинската криза е в ръцете на Русия, отговаря Габриел на въпрос...

Руската армия започна да снабдява Крим с питейна вода


Инженерни части на руската армия са започнали да снабдяват с питейна вода жителите на югоизточните части на анексирания полуостров Крим, съобщи РИА "Новости". 

Агенцията припомня, че в района няма големи водоизточници, а миналия месец Киев прекъсна подаването на вода по Северо-Кримския канал, осигуряващ 85% от нуждите на населението и земеделието, защото не е уредено ползването и плащането.

В днешното съобщение армията казва, че в град Стари Крим са свързали тръбопровод с...

Мъж уби съпругата си, закара трупа й на бензиностанция

42-годишен мъж от София уби съпругата си и направи опит за самоубийство. Полицията е открила извършителя на бензиностанция в столичния квартал 42-годишен мъж от София уби съпругата си и направи опит за самоубийство. Полицията е открила извършителя на бензиностанция в столичния квартал "Горубляне" в нетрезво състояние, съобщи БНР. Мъжът се издирва от снощи, тъй като според данни на негови близки, имал склонност към самоубийство. Тази сутрин той е задържан в неадекватно състояние.

Работата по "Южен поток" в България и Сърбия върви по план

Работата по прокарването на газопровода „Южен поток“ през Сърбия и България върви по план. Това заяви председателтя на руската Държавна дума Сергей...

Орлин Горанов се просълзи пред пернишката публика, докато изпълняваше "Besame mucho"

Зрителите три пъти връщаха на бис изпълнителите. Орлин Горанов изпя емблематичната си песен "Светът е за двама" със съпровод на оркестъра, хор "Родна песен" и цялата публика запяха с него.

Орлин Горанов, КО "Орфей" и малките певци от хор "Родна песен" в ОДК изправиха на крака пернишката публика. В уникален концерт, който продължи час и половина, артистите разходиха публиката из различни музикални стилове, епохи и държави под умелото диригентство на маестро Райчо Христов, съобщиха за ZaPernik.com.

Публиката три пъти връща на бис изпълнителите, а накрая Орлин Горанов се просълзи от вълнение, докато пееше вечната песен "Besame...

Продължава

Заловиха 11 000 л алкохол менте, укрит в контейнери в камион

Служителите на областната дирекция на МВР в София са заловили 11 000 литра контрабанден алкохол, укрити в контейнери товарен камион.

Ново глобално предизвикателство пред индустрията – как да се пести водата

Настъпват трудни времена за ВиК дружествата, прогнозират експерти


Наришкин: Посещението ми в България бе отменено поради натиск от страна на САЩ

/КРОСС/ Председателят на руската Държавната Дума Сергей Наришкин заяви, че отмяната на посещението му в България, първоначално насрочена за май месец, е била вследствие на натиск от страна на САЩ и ЕС, пишат РИА Новости и ИТАР-ТАСС. В отговор на въпрос в интервю за "Русия 24", той обясни, че по време на подготовката на посещението е получено дипломатическо писмо, в което българската страна моли за разсрочване на посещението през есента. "Мога да си представя какво е мотивирало тази молба, но е учтиво", каза Наришкин. Освен това, както бе потвърдено от Наришкин, по време на посещението му в Сърбия на 5,6 май, сръбските власти също е получил информация, че сръбските власти са били притискани.  

140 хил. българи и румънци наети във Великобритания

Броят им е нараснал с 25,9% спрямо началото на миналата година

Кървава драма в Аудито! Съпруг убил жена си?

Непотвърдена информация сочи, че в откритото в кв.„Горубляне" Ауди, мъртвата жена е била застреляна от съпруга си, който също бе намерен в неадекватно състояние в колата.

Започна извозването на изборните бюлетини

Всеки един товарен автомобили е съпровождан от полицейска кола и екип на ДСПС


ГЕРБ внася вота на недоверие в петък

ГЕРБ внася в петък вота на недоверие към кабинета заради провал в енергетиката. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на открита среща с Реформаторския блок. И бившите управляващи, и реформаторите се обединиха около мнението, че референдумът е тест за ДПС.

Свилен Русинов победил Виталий Кличко, паднал от брат му

Боксовата легенда Свилен Русинов, сега кмет на родното си село Градежница, победил през 1994 г. в Бомбай Виталий Кличко. После в Рим нещата се обърнали. Но не си спомня нищо от срещата с брат му Владимир Кличко в София на турнира “Странджа”, когато загубил с една точка. “Съперникът не ме е впечатлил, затова съм забравил”, казва той.
Боксовата легенда Свилен Русинов, сега кмет на родното си село Градежница, победил през 1994 г. в Бомбай Виталий Кличко. После в Рим нещата се обърнали. Но не си спомня нищо от срещата с брат му Владимир Кличко в София на турнира “Странджа”, когато загубил с една точка. “Съперникът не ме е впечатлил, затова съм забравил”, казва той.

Рут Колева представя нова песен на покрива

Концертът на покрива ще бъде затворен и само за хора с покани. Освен песни на Рут феновете ще чуят кавъри на Емил Санде, Молоко и Стиви Уондър.

Бюлетините потеглиха като ценни книжа

В 9.30 под строги охранителни мерки потегли първият камион с бюлетини от печатницата на Българската народна банка.

Нееднозначни реакции на решението на Съда на ЕС за Гугъл

Пресата в САЩ коментира огласеното във вторник решение на Съда на ЕС, че интернет търсачките като "Гугъл" трябва да изтриват след известен период време линкове към деликатна информация за отделни лица, даже и тя да е истина. Според съда в Люксембург търсачките ще могат да запазват тези връзки само по "специални причини".   Съдът на ЕС в Люксембург поиска от Гугъл и другите подобни интернет-търсачки да скриват страници с "чувствителна" информация по настояване на интернет-потребител от Испания.   Според съда гражданите на ЕС имат право да изискват от търсачките да не посочват страници с "ненужна", "некоректна" или "остаряла" информация.   В. "Ню Йорк таймс" коментира, че тази присъда извежда на преден план потенциала на компаниите за издирване на смущаваща информация в мрежата, като същевременно поставя граници на тези възможности.   Вестникът цитира мнението на Джонатан Зитрейн, професор по право и компютърни науки в Харвард, според когото онези, които са решили да оформят своя "онлайн имидж", сега на практика ще имат право на вето върху онова, което хората искат да знаят за тях.   По мнението на Уилям Ериксон, изследовател на свободата на словото в "Гугъл Европа", решението на висшата съдебна инстанция в ЕС е "лошо решение на съвсем реален проблем, който се състои в това, че сега всичко е в нашето постоянно досие".   "Все повече и повече потребители на интернет искат частица от краткотрайността и забравата на предцифровата ера", казва пред нюйоркското издание Виктор Майер-Шьонберг, професор по управление на интернет в Оксфордския интернет институт. Той дава пример, че младите хора не искат техните пиянски снимки да ги следват в продължение на 30 години.   "Ако ти постоянно си обвързан с миналото, ще бъде трудно да пораснеш, да се промениш", казва експертът и се пита дали ние искаме да живеем в свят, в който повечето неща не може да бъдат забравени.   Според "Ню Йорк таймс" решението на европейския съд, което не подлежи на обжалване, ще влезе в конфликт с Първата поправка на американската Конституция. Но това решение е израз на нарастващото навсякъде и у всички смущение относно способността на мрежата непрестанно да дава оценки на хората противно на тяхната воля, заключава вестникът.   "Вашингтон пост" констатира, че присъдата по жалба на испански гражданин срещу "Гугъл" е удар за технологичната индустрия в САЩ, тъй като признава разширени права на лично пространство за гражданите и те да могат да изискват от "Гугъл" да изтрива смущаваща информация за тях независимо от истинността й. Вестникът припомня, че тази индустрия печели милиарди долари от това, че събира, сортира и преразпределя данни относно живота на хората по света.   В случая става дума за 500 милиона жители на ЕС, които сега ще могат да залеят "Гугъл" с жалби, на които компанията ще бъде принудена да откликне, колкото и обременително да е това.   Засега не е ясно какво ще бъде въздействието на вчерашния съдебен акт върху потребителите в САЩ, но понякога компаниите се стремят да унифицират политика си по целия свят, за да опростят процедурите за реагиране на жалби, пише вашингтонското издание.   То цитира мнението на Марк Ротенбърг, изпълнителен директор на Центъра за поверителност в електронната информация, според когото решението на Съда на ЕС е много важно. "Това е стигащо далеч решение и то ще има голямо въздействие върху интернет индустрията", казва той.   Съдът в Люксембург засяга частично концепцията за правото на личен живот, като постановява, че испански вестник има правото да публикува например онлайн информация за данъчните проблеми на някой човек, но "Гугъл" няма право да предоставя линкове към тази информация, ако този човек възразява. Това разграничение се дължи на различните мисии на институциите, защото испанският вестник "Вангуардия" преследва "журналистически цели", а "Гугъл" просто "обработва лични данни" по такъв начин, че поради огромната дистрибутивна мощ на интернет, това заплашва "фундаменталното право на личен живот", цитира съдебното решение "Вашингтон пост".   Вестникът цитира също Тим Ву, професор по правни аспекти на интернет в Колумбийския университет, че присъдата от Люксембург "прави от Европа по-малко благоприятно място за бизнеса", и Андрю Маклоклин, бивш висш служител на "Гугъл", който окачествява европейското решение като "пародия" и като "типично за европейския елит", тъй като под одеждите на защита на индивидуалните права всъщност налага цензура.

Енергосанкциите срещу Русия ще доведат до глобални щети

Русия приветства изявлението на еврокомисаря по енергетика Гюнтер Йотингер, че недопустимо санкциите на ЕС да се разпростират и върху руската енергетика.

Бременните жени са опасни зад волана

Катастрофират по-често на пътя, твърдят канадски учени


От утре кръстовището при Семинарията ще е изцяло затворено


От сутринта на 15 май (четвъртък) до сутринта на 19 май (понеделник) изцяло се спира движението през кръстовището на Семинарията в София, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. Причината е изграждането на бетоновата конструкция на моста.

Затова от 4.30 ч. утре сутринта до 4.30 ч. понеделник се зaбранява влизането на превозни средства през кръстовището бул. "Пейо Яворов" – ул. "Стоян Михайловски", в двете посоки по бул. "Пейо Яворов" между бул. "Драган Цанков" и ул....

От утре кръстовището на Семинарията ще е изцяло затворено


От сутринта на 15 май (четвъртък) до сутринта на 19 май (понеделник) изцяло се спира движението през кръстовището на Семинарията в София, съобщиха от пресцентъра на Столичната община. Причината е изграждането на бетоновата конструкция на моста.

Затова от 4.30 ч. утре сутринта до 4.30 ч. понеделник се зaбранява влизането на превозни средства през кръстовището бул. "Пейо Яворов" – ул. "Стоян Михайловски", в двете посоки по бул. "Пейо Яворов" между бул. "Драган Цанков" и ул....

42-годишен уби жена си и се опита да се самоубие

Мъж уби жена си в София и направи опит за самоубийство. Полицията е открила извършителя на бензиностанция в столичния квартал "Горубляне" в нетрезво състояние. В лекия му автомобил е открит трупът на съпругата му.

ДКЕВР ще обяви днес прегрешенията на енергийните дружества

Държавният енергиен регулатор ще обяви днес резултатите си от одитите на трите електроснабдителни дружества ЧЕЗ, „Енерго-Про Държавният енергиен регулатор ще обяви днес резултатите си от одитите на трите електроснабдителни дружества ЧЕЗ, „Енерго-Про" и EVN. Одитът започна в началото на годината и обхвана дейността на трите енергодружества от 2008 г. до днес. Това е третата проверка за същия период и по същите теми. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - це

Волгин: За да получаваш пари от западните донори, трябва да си измислиш враг, с който да се бориш

/КРОСС/ Като манипулативно журналистът Петър Волгин определи изследването на "Алфа рисърч", според което ако днес имаше референдум и трябваше да избираме - за присъединяване на България към Европейския съюз или към Евразийски съюз (около Русия), 22% от хората биха гласували за присъединяване на България към Евразийския съюз, а 40% - към ЕС. Според журналиста данните на социологическата агенция са "надут вятър в платната на NGO-та със затихващи функции". Коментарът си Волгин направи в статус във Фейсбук: "Алфа рисърч с поредното си тъпо манипулативно изследване. Целта е да бъде надут вятър в платната на онези NGO-та със затихващи функции, които се борят с "руското нашествие". За да получаваш пари от западните донори, трябва да си измислиш враг, с който да се бориш. А в момента Русия пасва идеално на тази цел. Най-лошото е, че както показва Алфата, социологията ни все повече се доближа до най-древната професия."

Синът на Джо Байдън ще работи за украинска газова компания


Компанията Burisma Holdings - най-големият независим производител на газ в Украйна, съобщи за влизането в съвета на директорите й на Хънтър Байдън, син на американския вицепрезидент Джо Байдън.

Младият Байдън ще се занимава с правни въпроси и ще представлява компанията в международни организации и структури, но основното му работно място ще продължи да бъде в Ню Йорк в адвокатската кантора Schiller & Flexner LLP.

От Белия дом коментираха, че това назначение няма никакъв...

Мъж удуши жена си и опита да се самоубие

Полицията е открила извършителя на бензиностанция в столичния квартал "Горубляне" в нетрезво състояние.

РПГ: Цветанов раздаваше присъди

/КРОСС/ Вчера във Велико Търново бе създаден поредния клуб на „Движение за справедливост - РПГ". На учредяването присъстваха председателят Николай Цонев и д-р Михаил Милатович - един от лекарите, които Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи, обвини за убийци на бебе. „Без вина, аз и колегите ми бяхме показно арестувани, претърсени и унизени. Целта на Цветанов бе да създаде впечатление, че в горнооряховската болница се е случило нещо ужасно. Да прочете от най-високото място в държавата шокиращи обвинения, базирани на незаконно подлушвани разговори. Стана скандал, ГЕРБаджиите се опитаха да внушат на обществото, че трябва да ни изпрати най-малко на електрическия стол. Цветанов трябва да понесе отговорността си за това!", заяви пред присъстващите д-р Милатович. „Не трябва да допускаме нищо от управлението на ГЕРБ да се повтори, защото ако те се върнат, народът ще напусне!", допълни той.. „Цветанов раздаваше присъди от парламентарната трибуна, четеше монтирани незаконни СРС-та и кръщаваше полицейски операции на магистрати. Той поставяше обвинения „убийци" на същите хора, които спасяват живота ни. И това са само част от беззаконията, причинени от ГЕРБ, за които трябва да им се потърси персонална отговорност. За това ние сме тук, за това РПГ се разширява - за да поставим край на тези престъпления и да кажема „НЕ" на страха!", завърши председателят Николай Цонев.  

Робен: Напускането на Реал Мадрид? Това е най-правилното решение в живота ми

Крилото на Байерн (Мюнхен) Ариен Робен безспорно се чувства щастлив на "Алианц Арена" пет години след раздялата си с Реал Мадрид. "Да напусна Реал Мадрид беше най-доброто решение в жив...

Какво ще ни донесе пълнолунието в Скорпион

Днес, 14 май, в 22,15 ч. ще настъпи пълнолуние в знака на Скорпиона. Пълнолунието в Скорпион обикновено се изразява с повишена нервна възбудимост, смяна на настроенията и емоционална нестабилност. По...

Другата страна на футбола в Бразилия

По-малко от месец преди старта на Мондиал 2014 най-актуалният въпрос в Бразилия е дали тимът на Луис Фелипе Сколари ще спечели за шести път титлата. Проблемите на организаторите на турнира обаче ясно...

Излезе съставът на Мексико за Световното

Селекционерът на Мексико Мигел Ерера обяви състава от 23 души, който ще замине за световното първенство в Бразилия. Голямата изненада е липсата на повиквателна на нападателя на Реал Сосиедад Карлос В...

Борисов: Вотът на недоверие е тест за ДПС

ГЕРБ ще внесат мотивите си за вота в петък

Разследват Луиш Фелипе Сколари за укрити данъци

/КРОСС/ Националният селекционер на Бразилия Луиш Фелипе Сколари е обект на криминално разследване, обявиха властите в Португалия. В изявлението не се споменава каква е причината, но според неофициални източници, цитирани от Associated Press, става въпрос за укриване на данъци, пише Дневник. Бразилският треньор отрече да е укривал данъци. "Винаги съм декларирал своите доходи във всяка една държава, в която съм работил", заяви той. 65-годишният Сколари беше начело на португалския национален отбор по футбол между 2003 и 2008 г. Обвиненията идват по-малко от месец преди началото на световното първенство в Бразилия, на което Сколари ще опита да изведе домакините до шеста титла.    

Данъчните разпродават на търг три магазина в центъра на Варна

Три магазина в централната част на Варна обявиха на таен търг публичните изпълнители на дирекцията на НАП в морската столица. Търгът ще се проведе на 17 юни. Началната тръжна цена за магазините е от 125 до 155 хиляди лева, в зависимост от големината на обектите.

Експерт: ВиК-компаниите могат да се развият сериозно

  Съществува сериозен шанс за растеж на компаниите във ВиК сектора. Това заяви Добромир Симидчиев - изпълнителен директор на строителна...

Катастрофа на пътен възел Даскалово! Лек автомобил се заби в ТИР - СНИМКИ

Катастрофа е станала на пътен възел "Даскалово", съобщиха читатели на ZaPernik.com.

Лек автомобил "Фолксваген Поло" се е забил в ТИР. Предницата на "Поло"-то е деформирана до неузнаваемост.

Катастрофата е станала минути преди обяд на включването на пътя от Благоевград към кръговото на пътния възел.

Не се съобщава за пострадали при пътния инцидент. Вероятно движение с несъобразена скорост на едно от превозните средства е...

Продължава

Лейди Гага продава своя Rolls Royce

Единственият автомобил на певицата отива на търг с благотворителна цел


Бареков бил любимец на медиите преди евровота, сочи проучване

Делян Пеевски пък е най-негативно отразяваният кандидат за Европарламента

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване