02/15/13 13:17
(http://socialevo.net/)

Мтел ще представи Sony Xperia Z на 21 февруари

Мтел ще представи Sony Xperia Z на 21 февруари

Мтел ще представи Sony Xperia Z на 21 февруари

Мтел изпратиха покани до медиите, в която се вижда едно голямо Z на фона на плисната вода. Буквата Z вероятно е за Xperia Z на Sony. Това е новият смартфон, който очакваме да бъде представен от Mtel на специално събитие съвместно със Sony на 21 февруари в България

Флагманат Sony Xperia Z e красив и мощен смартфон с огромен дисплей, красив и здрав и водоустойчив корпус, мощен процесор и впечатляваща камера.

Флагманат Sony Xperia Z

Новият смартфон от Sony, тънкият само 7,9 мм флагман Xperia Z има огромен 5-инчов Full HD Reality дисплей, четириядрен 1.5 Ghz процесор от Qualcomm с графичен чип Adreno 320, 2 GB RAM, 16 GB вградена памет, както и наличие на microSD слот. Камерата е 13 позволяваща заснемане на Full HD видео. Корпусът е защитен от прах и вода и е с изключително издръжлива батерия, както и специален режим на енергоспестяване Battery Stamina.

Очакваме с нетърпение от Mtel подробности за супер смартфона на Sony, както и тарифните планова, на които ще се предлага. Sony Xperia Z беше обявен наскоро и ето че имаме възможност да го видим на 21 февруари и в България благодарение на тясното сътрудничество между Мтел и Sony.

Ето и малко повече информация за Sony Xperia Z, както и за технологията Mobile Bravia Engine 2

http://www.youtube.com/watch?v=gWysHOjl95E

http://www.youtube.com/watch?v=awzgNWxRcOI

http://www.youtube.com/watch?v=KNsX30n0R3s

Снимки: Sony Mobile

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване