03/18/13 02:00
(http://socialevo.net/)

Нов мощен маркетингов инструмент на Google – Think Insights

Creative Sandbox

Нов мощен маркетингов инструмент на Google - Think Insights

Google представи нов инструмент за маркетинг и агенции, наречен Think Insights. Той съдържа огромен ресурс от информация за търговци – “най-новите изследвания в дигиталния маркетинг”, както и водещи в индустрията казуси и най-новите Google изследвания, стратегически перспективи, интервюта с новатори и експерти и др.

Историите и казусите ще бъдат избирани от Google. Think Insight ще включва също и раздел “перспективи”, в който ще се отличават прозрения и анализи както от Google, така и от експерти в индустрията.

Само отидете на google.com/think, за да получите информацията, от която се нуждаете. Всеки собственик на бизнес може да намери безценни данни и  невероятни статии, които да са в помощ за развитието му. Например можете да отидете на Automotive и да прочетете как Rick Case Honda използва YouTube обяви, за да удвои търговията си с превозни средства. Ако ви е нужен по-aбстрактен поглед, като ”Driving Sales“, можете да видите казуси и статии по тази тема от различни сектори на икономиката.

Раздел Creative Sandbox е особено интересен. Можете да проверите рекламни кампании в процес на изпълнение или дори в процес на разработване.

Creative Sandbox

 

PLANNING TOOLS

Една от най-добрите части на Thing Insight е тази за продукти и инструменти. Някои от тях са нови, а други познати. Тя включва: 

Products and tools

 

Real-Time Insights Finder включва набор от инструменти и ви помага да разберете как търсят хората и как това влияе на вашите бизнес и рекламни кампании.

Brand Impressions

Този инструмент ще ви е от полза, ако искате да смените логото или имиджа на марката и искате да видите как подобни марки са се развили с течение на времето.

 

Our Mobile Planet Tool

Тук може да намерите реални статистически данни от целия свят. Този инструмент разполага с голям набор от данни.

 

Google Trends

Този популярен  инструмент показва какво говорят хората и какви са онлайн търсенията. Вижте кога и къде обсъждат вашата марка и може дори да се включите в разговора или да намерите теми, които се отнасят до вашата марка.

 

Think Insights включва още Mobile Ads Showcase App, Google Consumer Surveys, Consumer Barometer, GoMoMeter.

Този инструмент се развива и  ще бъде развиван постоянно, както и всички останали на Google. Той може да бъде от голяма полза за вашия бизнес и е само на клик разстояние.

Снимки: Google 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване