07/03/16 08:15
(http://ivo.bg/)

Пропагандата на петата колона върви по коловозите на окупационната Червена армия

Фалшификациите и манипулациите на просъветската пропаганда в България не са от вчера. Като посрещането на червеноармейските моторизирани окупатори, уж състояло се спонтанно в София едва ли не самия 9 септември 1944 г., а всъщност организирано за целите на пропагандата с по-късна дата.

По стъпките на измамата тръгнаха и “Нощните вълци” на Путин, отново уж “спонтанно” посрещнати с хляб и сол в София. Само че се оказа, че агитката с децата с китката е организирана от анонимни манипулатори,  употребили детската невинност за подсилване на ефекта от лъжата за българската любов към руските рокери с американските мотори, нахлули през дружелюбната за тях Турция в подстрекаваната към вътрешно противопоставяне България. Близки на едно от децата били шокирани да разпознаят своето момиче, което ни най-малко не е имало представа на какво “мероприятие” са го завлекли от Самоков в София срещу мизерните 10 лева хонорар на ръка.

Снимка Елена Донкова

Снимка Елена Донкова

http://www.clubz.bg/41758-posreshtachite_na_%E2%80%9Enoshtnite_vylci%E2%80%9C_se_okazaha_plateni_ne_se_znae_ot_kogo

 

Авторът на тези редове се запозна и разговаря лично с малко по-пораснали “деца”, на които същите анонимни организатори редовно раздават по 20-30 лева за участие във всякакви контрапротести в полза на петата колона. Въпросните пораснали деца са младежи, повечето от които без родители и с трудно детство. Тъкмо към тази младежка аудитория уродливо са насочили усилията си възрастните другари, свикнали да промиват мозъци или просто да си ги купуват, както в случая.

“Интересното”, е че в държавата няма институция, която да се поразтревожи от тази престъпна дейност, която в морално отношение не се различава от  физическото сексуалното посегателство към подрастващите.

В резултат на което развратът продължава необезпокояван в лагера на лицемерите, които обичат да се вайкат за кривиците на демокрацията- същата, която ползват за целите на своя червен бардак.

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване