Бунтовници се опитаха да ударят конвоя на Асад

Асад, който рядко се появява на публични събития

Avon прекратява бизнеса си във Франция

Вълна от недоволство се разнася сред хилядите самостоятелни представители на компанията, които ще останат без работа

    


Avon се оттегля от Франция

Вълна от недоволство се разнася сред хилядите самостоятелни представители на компанията, които ще останат без работа

    


Бареков настоява Плевнелиев да си свали имунитета

24 часа след разкриването на рушвети, които държавният глава Росен Плевнелиев е приемал в качеството си на мениджър, той отказва да отговори на изнесените факти.

Алисия: Не отива на Тервел да бърка под хавлии

Явно го е подгонил нагонът, коментира бившата на Божинов и Ники Михайлов.

Почина писателят Николай Петев

След тежко боледуване днес след тежко боледуване от рак почина председателят на Съюза на българските писатели Николай Петев. Той бе и депутат от Коалиция за България.

Хиляди от България и Турция посрещнаха Курбан Байрам в Кърджали

Малко преди 7.00 ч. тази сутрин джамията в Кърджали се изпълни с мюсюлмани от града и региона, техни роднини и гости, дошли за празника от Турция. Всички те участваха в празничната молитва (намаз) по време на службата, отслужена от трима духовници - председателят на Висшия съвет на мюсюлманите в България Шабанали Ахмед, районният мюфтия Бейхан Мехмед и имаминът Ердинч Ходжа. Дворът на джамията също се изпълни с богомолци. Малко след 8.00 ч. започна същинската тържествена молитва, с която бе обявено настъпването на празника. След службата предсе...

Почина писателят Николай Петев

След тежко боледуване днес почина писателят Николай Петев, съобщи БГНЕС.

62-годишният Петев бе председател на Съюза на българските писатели и депутат от След тежко боледуване днес почина писателят Николай Петев, съобщи БГНЕС. 62-годишният Петев бе председател на Съюза на българските писатели и депутат от "Коалиция за България". Той страдаше от рака на белите дробове.

Почина Николай Петев

След тежко боледуване днес почина писателят Николай Петев, съобщи БГНЕС.

62-годишният Петев бе председател на Съюза на българските писатели и депутат от "Коалиция за България".

Той страдаше от рак на белите дробове.












































След тежко боледуване днес почина писателят Николай Петев, съобщи БГНЕС. 62-годишният Петев бе председател на Съюза на българските писатели и депутат от "Коалиция за България". Той страдаше от рак на белите дробове.

Пребиха зверски дървен бос в Крупник

Известният дървен бос Димитър Велев е бил пребит зверски в симитлийското село Крупник през нощта, съобщи сайтът zapernik.com.

Няколко лица са нападнали неочаквано Велев и са го обезобразили. След това го захвърлили в безпомощно състояние. Пристигнала на мястото линейка откарала навреме Велев в болница.

Известният дървен бос Димитър Велев е бил пребит зверски в симитлийското село Крупник през нощта, съобщи сайтът zapernik.com. Няколко лица са нападнали неочаквано Велев и са го обезобразили. След това го захвърлили в безпомощно състояние. Пристигнала на мястото линейка откарала навреме Велев в болница.

Полски студент арестуван заради статуя на войник, изнасилващ бременна

Полски студент провокира Гданск със своя статуя на съветски войник, изнасилващ бременна германка, пише „Дейли мейл“.

Йереми Шумчик създал произведението си, след като прочел за това, че през 1944-1945г. много германки - вероятно до 2 милиона, са били изнасилени от войници от настъпващата Червена армия, при това някои от тях - многократно Полски студент провокира Гданск със своя статуя на съветски войник, изнасилващ бременна германка, пише „Дейли мейл“. Йереми Шумчик създал произведението си, след като прочел за това, че през 1944-1945г. много германки - вероятно до 2 милиона, са били изнасилени от войници от настъпващата Червена армия, при това някои от тях - многократно

Уникална операция в "Пирогов" спаси 5-годишно дете

5-годишно дете бе спасено с уникална операция, извършения от хирурзи от ’’Пирогов’’, съобщават от лечебното заведение. 

Миналата седмица детето е постъпило по спешност след тежка катастрофа на Цариградско шосе, вследствие на която е с разскъсан панкреас. Веднага се събира екип от хирурзи и интервенцията е извършена от екипа на доц. Олег Чолаков 5-годишно дете бе спасено с уникална операция, извършения от хирурзи от ’’Пирогов’’, съобщават от лечебното заведение. Миналата седмица детето е постъпило по спешност след тежка катастрофа на Цариградско шосе, вследствие на която е с разскъсан панкреас. Веднага се събира екип от хирурзи и интервенцията е извършена от екипа на доц. Олег Чолаков

Почина писателят Николай Петев

 След тежко боледуване днес почина председателят на Съюза на българските писатели Николай Петев.

 

 

62-годишният Петев бе и депутат от Коалиция за България.

 

 

 

Поляк задържан заради статуя на съветски войник, изнасилващ бременна германка

Полски студент провокира Гданск със своя статуя на съветски войник, изнасилващ бременна германка, пише „Дейли мейл“.

Йереми Шумчик създал произведението си, след като прочел за това, че през 1944-1945г. много германки - вероятно до 2 милиона, са били изнасилени от войници от настъпващата Червена армия, при това някои от тях - многократно Полски студент провокира Гданск със своя статуя на съветски войник, изнасилващ бременна германка, пише „Дейли мейл“. Йереми Шумчик създал произведението си, след като прочел за това, че през 1944-1945г. много германки - вероятно до 2 милиона, са били изнасилени от войници от настъпващата Червена армия, при това някои от тях - многократно

Плевнелиев: Инвеститорите гледат региона, а не всяка страна поотделно

Икономиката се развива добре, когато е балансирана и не върху една основа, коментира още президентът

    


Фонд "Ин витро" се връща в здравното министерство през 2014 г., потвърди Андреева

Представители на лекарското съсловие не са съгласни да се намалява потребителската такса за посещение при личен лекар за пенсионери

    


Търсят азербайджанец за убийството на младия мъж в Москва

31-годишен гражданин на Азербайджан е заподозрян за убийството на московчанина Егор Шчербаков през нощта срещу 10 октомври в руската столица, довело до масови протести и безредици срещу нелегалните имигранти, съобщи БНР.

По 5000 лв. гаранция за ексшефовете на ”Напоителни системи”

По 5000 лв. гаранция, за да останат на свобода, трябва да платят бившите ръководители на "Напоителни системи" ЕАД Стайко Ганчев, Георги Харизанов и Радослав Чеглайски, реши окончателно Софийският градски съд.

Уникален сборник издаде музеят

Уникален сборник с коледни песни издаде Русенският музей. Книгата се нарича „Хърцои, том първи – Коледни песни“ и е посветена на 70-годишнината от рождението на професор, доктор на филологическите науки Анчо Калоянов. Сборникът съдържа 1282 обредни песни от региона на русенските хърцои – поречията на реките Янтра, Русенски Лом и Демир баба теке (Староселска), както и по Дунав. Селищата са описани по бившите околии на Русе, Бяла, Тутракан, Кубрат и Свищов. 1046 от всички текстове са взети от богатия фолклорен архив на Катедра „Българска литерату...

"Реал" може да е сбъркал с Гарет Бейл заради симптоми за дископатия


Един от водещите испански лекари заяви, че "Реал" (Мадрид) може би е допуснал грешка с привличането на Гарет Бейл.

Най-скъпият футболист в света страда от деформация на междупрешлените дискове, която главният лекар на "Реал" Карлос Диес определя като "ненеобичайна".

Д-р Авелино Парахон обаче твърди пред вестник "Марка", че испанският клуб не е трябвало да привлича нападателя, ако е знаел за проблема, който може да прерасне в дискова херния.

"Ако в "Реал"...

Харчим 3,2 пъти по-малко за наука от средното в ЕС

Все пак разходите за научна дейност се увеличават, отчита НСИ

    


Кр. Янков: Плащаме за охрана на Цветанов без нужда

Не е редно българският данъкоплатец да плаща половин милион за охраната на лице, срещу което няма основателни заплахи за живота.

Пламен Диков разкри над 10 кражби

Инспектор Пламен Диков, разузнавач в „Криминална полиция” в Несебър е поредният полицай на месеца. Той получи преходното отличие заради отличната си професионална работа по разкриването на над 10 кражби, извършени през летния сезон на територията на Слънчев бряг. Арестувани са шестима криминално проявени младежи, част от вещите са върнати на техните собственици. Инспектор Диков беше награден от директора на Областна дирекция на МВР комисар Милен Димитров с почетна грамота, „обявяване на благодарност”, и парична премия от 100 лева.

Плевнелиев свиква на 23 октомври дискусия с граждани за съдебната система


Президентът Росен Плевнелиев организира на 23 октомври дискусия с гражданите на тема "Ефективна и справедлива съдебна система", съобщи прессекретариатът му. Форумът е вторият от поредицата дебати под егидата на държавния глава в рамките на инициативата "Диалог с гражданите".

Първата дискусия, посветена на решенията за нормалното функциониране на пазарната икономика, беше на 17 септември и в нея участваха повече от 200 граждани, представители на институциите и на неправителствения...

И.Ф. поръчвала на Филип Тефтерчето кметове на поразия

Искра Фидосова е поръчала 80% от кметовете в Монтана на комисията за конфликт на интереси, чийто председател доскоро беше Филип Златанов.

Полицаи засякоха шофьор-рекордьор по нарушения

Служители на полицията засякоха водач в с.Бъркачево с всевъзможни нарушения. Нито той, нито автомобила, нито товар били редовни.  Товарният автомобил „Форд Транзит“ е спрян за проверка вчера, в 15,45 ч., в селото. Установено е че водачът К.О. на 22 години първо не е бил правоспособен, второ - автомобилът бил с регистрационни табели за друго превозно средство, а на всичкото отгоре превозвал крадена дървесина. Откритите 2 кубика дървен материал не са имали необходимите документи за собственост или право за превоз....

Статуя на съветски войник, изнасилващ бременна германка, шокира Полша

Статуята на студента Йежи Богдан Шумчик, която шокира Гданск, Снимка: Dailymail

Статуя на съветски войник, който изнасилва бременна германка, шокира полския град Гданск. Статуята е на полския студент Йежи Богдан Шумчик от Академията за изящни изкуства в Гданск.

Произведението изобразява войник, изнасилващ бременна германка, докато държи пистолет, опрян в главата й.

Идеята за статуята се появила, след като Шумчик прочел за около 2 милиона германки, изнасилени от съветски войници през 1944-1945 г., съобщи „Дейли мейл“.

Произведението е озаглавено Komm Frau („Eла тук, жено“) и е било изложено в събота вечерта на Алеята на победата, водещ към мемориала на Съветската армия.

Статуята обаче предизвикала възмущението на жителите на града. Те се обадили в полицията и вчера сутринта статуята била демонтирана, а авторът й – отведен за разпит.

Малко по-късно Йежи Шумчик бил освободен. Със случая обаче ще се заеме прокуратурата.

Убийствата и изнасилванията са били често срещани по време на настъплението на немските войски в СССР. Същото обаче се е случвало и по време на окупацията на Германия от Червената армия, обяснява изданието.

В много градове от Източна Прусия са нападани всички жени между 10 и 89 години,като често изнасилванията ставали пред съпрузите на жертвите, които били принуждавани да гледат.

Между 70 000 и 100 000 жени са изнасилени във Виена, между 50 000 и 200 000 в Унгария и още хиляди в Румъния, България, Полша, Чехословакия и Югославия. 

Статията "Статуя на съветски войник, изнасилващ бременна германка, шокира Полша" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Хиляди от България и Турция посрещнаха Курбан Байрам в Кърджали

Малко преди 7 часа тази сутрин джамията в Кърджали се изпълни с мюсюлмани от града и региона, техни роднини и гости, дошли за празника от Турция. Всички те участваха в празничната молитва /намаз/ по време на службата, отслужена от трима духовници -  председателят на Висшия съвет на мюсюлманите в България Шабанали Ахмед, районният мюфтия Бейхан Мехмед и имаминът Ердинч Ходжа. Дворът на джамията също се изпълни с богомолци. Малко след 8 ч. започна същинската тържествена молитва, с която бе обявено настъпването на празника. След службата председат...

Три автомобила са били ограбени през денонощието във Варна

За денонощие са регистрирани три кражби на вещи, оставени в незаключени автомобили или на видно място в заключени автомобили, съобщиха от варненската полиция. От незаключен микробус, паркиран на ул. “Проф. Державин” за времето от 11:30 до 11:50 ч.

5-годишно дете бе спасено с уникална операция в "Пирогов"

5-годишно дете бе спасено с уникална операция, извършения от хирурзи от ’’Пирогов’’, съобщават от лечебното заведение. 

Миналата седмица детето е постъпило по спешност след тежка катастрофа на Цариградско шосе, вследствие на която е с разскъсан панкреас. Веднага се събира екип от хирурзи и интервенцията е извършена от екипа на доц. Олег Чолаков 5-годишно дете бе спасено с уникална операция, извършения от хирурзи от ’’Пирогов’’, съобщават от лечебното заведение. Миналата седмица детето е постъпило по спешност след тежка катастрофа на Цариградско шосе, вследствие на която е с разскъсан панкреас. Веднага се събира екип от хирурзи и интервенцията е извършена от екипа на доц. Олег Чолаков

"Еврофутбол": България е фаворит срещу Чехия

/КРОСС/ България е фаворит срещу Чехия в мач от Световните квалификации за Мондиал 2014, който ще се играе тази вечер на Националния стадион „Васил Левски" в София - това показват коефициентите на „Еврофутбол". Момчетата на Любо Пенев са сочени за евентуални победители с 1.92 срещу 2.77 за гостите и 2.88 за равенство. Общо 39 вида залози предлага родния букмейкър за двубоя под номер 333, най-интересните от които са:- Точен резултат - най-вероятният е 1-1 със ставка 5.00, следван от 0-0 и 1-0 с 6.00;- Сбор голове (0-1, 2-3, 4-5, 6+) - най-възможно е да се вкарат 2-3 гола в срещата с 1.69;- Първи гол/Краен изход - най-голям е шансът за 1-ви гол-домакин/КИ-1 и други.Младежите ни също ще се изправят в решаваща битка - от Европейските квалификации до 21 години. Те излизат срещу Словения днес, от 18:00 часа на стадион „Стожице". Техните възможности за победа са оценени по-ниско от тези на домакините - 2.88 за българите срещу 1.89 за словенците и 2.83 за „Х"

Десетки сирийски емигранти пристигат в Гърция

Гръцките власти извършиха спасителна операция за 73 сирийски емигранти, чийто плавателен съд закъсал за гориво край полуостров Пелопонес, и те са били прехвърлени здрави и невредими в пристанището Каламата, стана известно от пристанищен източник.

Концертите "Фортисимо Фамилия" се завръщат с приказки за тромбон и туба


Поредицата от концерти "Фортисимо Фамилия", които дават възможност на родители и деца да слушат и научават заедно повече за отделните инструменти, характерни за класическата музика, се завръщат отново на сцената на зала "България". Първите приказки, които публиката ще чуе, ще са за инструментите туба и тромбон, а водачи на пътешествието из тяхното използване и история ще водят актрисата Сандра Петрова ("Бърколино") и музикантите Баю Стаев (туба) и Минчо Томанов (тромбон).

Първият...

Български уред показва какво има в храните

 Mетод за ултразвуков (УЗВ) анализ на различни хранителни продукти, среди и материали са разработили учени от Университета по хранителни технологии (УХТ) в Пловдив и от Габровския технически университет.

Идеята е чрез излъчване на ултразвукови вълни и тяхното отражение в материята да се получи информация какви са хранителните особености на стоката.

Изследването се прави, без да е нужно тя да се разопакова, пише "Монитор".

"По този...

Продължава

Мъртвец в стаята

Мирослав Момчилович описва детайлно балканските нрави

    


НАП с нова имейл услуга

НАП ще уведомява с имейл своите клиенти за всички плащания, които постъпват по тяхната данъчно-осигурителна сметка. С новата електронна услуга на приходната агенция се дава възможност клиентите й да получават по-пълна информация за функционирането на единната сметка, като проследяват всички плащания, които правят за данъци и осигурителни вноски. Е-услугата е напълно безплатна, а от пускането й до сега са изпратени общо 272 000 електронни съобщения. Услугата предвижда имейли да получават всички физически и юридически лица, които ползват електронните услуги на НАП с електронен подпис и имат достъп до данъчно-осигурителна информация. Новата е-услуга могат да ползват и тези, които имат персонален идентификационен код (ПИК) и са посочили е-адрес за кореспонденция. Притежателите н...

Акция "Оставка" в 14-тата минута на мача с Чехия

Числото 14 определено се превръща в „нещастно” число за премиера Пламен Орешарски. Днес, в 14-тата минута на решителния мач срещу Чехия от квалификациите за Световното първенство по футбол в Бразилия, ще бъде приведена в изпълнение Акция #ОСТАВКА. „Нека, когато настъпи 14-ата минута (на 14 юни започнаха протестите, предизвикани от назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС) на първото и второто полувреме всички да викаме мощно „Оставка”, след което и „Кой предложи Пеевски?”, гласи призивът във Facebook. Припомняме, че плакат с надпис „Оставка” се появи на световната квалификация с Италия, която се игра в Палермо. Такъв плат се появи и при гостуването в Малта.

Оптимизъм в преговорите между Иран и Запада

Във вторник преговорите по иранската ядрена програма бяха подновени в атмосфера на надежда в рамките на опитите за възобновяване на диалога чрез „пътна карта”, която бе предложена от Иран. Очакванията са големи, още повече, че новият президент на Иран Хасан Роухани направи многократно жестове на отвореност към Запада, и най вече към САЩ. Признак за тази „нова атмосфера” е фактът, че за първи път преговорите ще се проведат на английски език. Очаква се разговорите между Техеран и шестте преговарящи страни (САЩ, Франция, Великобритания, Русия, Китай и Германия) да продължат два дни на ниво политически директори или заместник-министри на външните работи. Срещите ще бъдат председателствани от върховния представител на ЕС за външната политика и сигурността Кат...

Лайънс клуб дари 30 бели бастуна на организации на незрящи

30 сгъваеми бели бастуна дари Лайънс клуб - Добрич на трите добрички организации на незрящи хора – Хобисклуб, Организация на слепите - Добрич и Съюза на сляпо-глухите. Поводът бе днешният Международен ден на белия бастун. Помощните средства, на стойност 600 лева, бяха връчени пред чешмата на Лайънс в центъра на града. „Помощта, която получаваме от Лайънс клуб, е голяма, защото в тези трудни времена да помогнеш на някого е лукс. Те ни съдействаха и за измазване и обзавеждане на нашия клуб, правят ни ремонти, нямам думи, с които да изразя благода...

ЧЕЗ обявява търг за свой имот в Подуене

/КРОСС/ На 12.12.2013 г. от 10.00 часа ще се проведе публичен търг с явно наддаване за продажба на поземлен имот № 866 с площ 2232м2, находящ се в гр. София, Район Подуяне, м. „I задгарова артерия", бул. „Ботевградско шосе - рамка", кв. 12.Административния адрес на имота е : гр. София, бул. „Ботевградско шосе - рамка", кв. 12.Имотът принадлежи към дълготрайни материални неенергийни активи - недвижими имоти, собственост на "ЧЕЗ Разпределение България" АД Първоначална продажна цена на недвижимия имот: 552 000.00 лв. / петстотин петдесет и две хиляди лева /. Стъпка за наддаване: 5 % ( 27 600 лв. / двадесет и седем хиляди и шестстотин лева / ) върху първоначалната продажна цена на недвижимия имот. Оглед на имота, предмет на търга, може да бъде извършен от кандидатите всеки работен ден в срок до деня на подаване на оферта от 12.00 до 15.00 часа на посоченият адрес на имота,  с един ден писмено предизвестие. Имот Лице за контакт Телефон E - mail Имот гр.София, бул.„Ботевградско Шосе-Рамка",кв.12. Марлен Иванова +359 887 144 155 marlen.ivanova@cez.bg Документация за участие в търга на стойност 24 лв. /двадесет и четири лева/ може да се закупи всеки работен ден от 9.00 до 12.00 и от 13.00 до 16.00 часа в деловодството на „ЧЕЗ Разпределение България” АД – гр.София, ул. „Цар Симеон“ №330 до 11

Синът на Лечков хванат с 1,28 промила алкохол

/КРОСС/ Синът на бившия кмет на Сливен Йордан Лечков - Лъчезар, е бил заловен да кара пиян посред нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Сливен. 19-годишният Лъчезар Лечков се почерпил с приятели вместен бар, а после седнал зад волана. При проверка с дрегер полицаите отчели 1,28 промила алкохол. Отнели са му книжката. Случката се разиграла преди дни. Йордан Лечков отрича да е правил опит да покрия случая. Синът ми наистина е употребил алкохол. Бил е на сватба и се е позабавлявал. Явно понеже друг път не е пил алкохол, му е понесло по-тежко. Няма какво да го крием, сгрешил е, може би защото е млад човек", коментира Йордан Лечков.

Европейският съд осъди България по делото на Борислав Гуцанов

Присъденото обезщетение е 40 000 евро и 4 000 евро разноски

    


Съдът в Страсбург осъди България по делото на Борислав Гуцанов

Присъденото обезщетение е 40 000 евро и 4 000 евро разноски

    

Кметът на Казанлък поиска спешна среща с вътрешния министър

Кметът на Казанлък Галина Стоянова поиска спешна среща с министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев. Поводът е появилите се днес информации за закриване на Центъра за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР - гр. Казанлък и превръщането й в лагер за бежанци. За подобна възможност първи предупреди народният представител от БСП Атанас Пъдев. Той обяви, че все още няма официално потвърдена информация за това, но до него са достигнали слухове за подготовка и настанявана на около 500 сирийски бежанци в базата на школата в К...

Кметът на Неделино предлага своя къща за настаняване на бежанци


Кметът на Неделино Стоян Беширов е готов да предостави своя къща и старо училище в града за настаняване на сирийски бежанци. Къщата е напълно годна за живеене и в нея могат да бъдат настанени няколко семейства с малки деца, посочва кметът, цитиран от агенция "Фокус".

"Гледам ежедневните бомбардировки и това, което става в момента в Сирия – никому не е приятно и не пожелавам в нито една страна да се случват подобни неща", каза Беширов. Той изрази своята готовност да предостави къщата...

34 катастрофи за 24 часа в Пловдивско

34 пътно транспортни инцидента са станали на територията на Пловдив и региона през последните 24 часа, съобщават от регионалната дирекция на МВР. 

Мъж е бил настанен в болница, без опасност за живота, след като е паднал в коритото на Стара река с автомобила си - „Воксхол Омега 34 пътно транспортни инцидента са станали на територията на Пловдив и региона през последните 24 часа, съобщават от регионалната дирекция на МВР. Мъж е бил настанен в болница, без опасност за живота, след като е паднал в коритото на Стара река с автомобила си - „Воксхол Омега". Инцидентът е станал на улица „Водопад" в Карлово. Причината за

Индийският гигант Reliance Industries отчете 1,5% ръст на печалбите

Резултатите отразяват устойчивостта на нашия бизнес модел в период на нестабилност и несигурност, посочват от дружеството

    


Дадоха 800 хил. лв. за земята под взривените силози в Благоевград

Бизнес дамата Тонка Трайкова и председателят на Общински съвет - Благоевград Радослав Тасков са новите собственици на имота на бившето държавно предприятие „Зърнени храни" срещу 788 333 лева, пише Struma.bg
12-те силози на бившия мелничен комбинат "Рила" върху имота бяха съборени чрез взривяване в събота Бизнес дамата Тонка Трайкова и председателят на Общински съвет - Благоевград Радослав Тасков са новите собственици на имота на бившето държавно предприятие „Зърнени храни" срещу 788 333 лева, пише Struma.bg 12-те силози на бившия мелничен комбинат "Рила" върху имота бяха съборени чрез взривяване в събота

Умиращ баща придружи дъщеря си на сватбата й

Неизлечимо болен мъж от Охайо пристигна на сватбата на дъщеря си с линейка и от болнична носилка предаде дъщеря си на новия й съпруг, съобщава Хъфингтън Поуст.

Гостите пляскали и плачели от радост и удивление, когато разбрали, че Скот Наги ще участва в сватбата на дъщеря си Сара. 

Екип от доброволци и медицински специалисти помогнали на Скот Неизлечимо болен мъж от Охайо пристигна на сватбата на дъщеря си с линейка и от болнична носилка предаде дъщеря си на новия й съпруг, съобщава Хъфингтън Поуст. Гостите пляскали и плачели от радост и удивление, когато разбрали, че Скот Наги ще участва в сватбата на дъщеря си Сара. Екип от доброволци и медицински специалисти помогнали на Скот

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване