Борислав Сарафов: Бопаджията Орлин Тодоров е участвал в изнудване и отвличане

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов е категоричен, че делото срещу бившия шеф на ТЗ БОП – Велико Търново Орлин Тодоров не е само „за едни катерушки”. Бопаджията е участвал в организирана престъпна група за отвличане и изнудване.

124-ти ДАНСwithme: “Мафиотската “държава” ни унищожава”

123-тото протестно шествие срещу кабинета на Пламен Орешарски се проведе днес. То беше предвождано от плакат с надпис “Мафиотската “държава” ни унищожава”, съобщава bTV. Протестиращите се отправиха към сградата на Народното събрание. Там те скандираха „Оставка", „Червени боклуци", „Избори" и „Мафия". Недоволните граждани свиреха на свирки, тупаха на барабани и развяваха българските знамена. И тази вечер част от протестиращите бяха на велосипеди. Към 19:30 протестиращите пред сградата на Министерския съвет в центъра на столицата са били около 150 души, съобщиха от пресцентъра на МВР. Малко след този час шествието е тръгнало. Няма данни за инциденти или нарушения на реда. Полицията продължава да осигурява обществения ред и сигурността.

Младежите загубиха от Словения

Младежкият национален отбор по футбол загуби с 1:2 като гост на Словения в квалификация за Европейското първенство през 2015 година. Тимът ни изпусна точката в последните секунди и не успя да се възползва от победата на Дания като гост Русия с 2:0 в другия мач от групата, предаде БГНЕС. Футболистите на Михаил Мадански, които взеха първи точки на руския тим в тези квалификации след 3:3 със "сборная" в Стара Загора миналия петък, остават трети в групата с актив от 8 точки, но имат мач повече от двата си основни съперника, тоест са изиграли 6 двубоя от началото на квалификациите. Дания е вече лидер след днешния успех с 11 точки от пет мача, Русия е втора с 10 точки също от пет срещи. Напред се класират само първите отбори от десетте групи плюс четирите най-добри втори отбора, като т...

Суперпират се хвана на филмов капан

Един от най-известните пирати в света - сомалиецът Мохамед Абди Хасан падна в капан, подготвен му от белгийските власти, предаде АФП.
Подробности за тайната операция, с която бе заловен корсарят, наричан Голямата уста, бяха огласени от прокуратурата късно в понеделник.  Сомалиецът бил подлъган в Белгия с уверението, че ще снимат филм за живота му. Един от най-известните пирати в света - сомалиецът Мохамед Абди Хасан падна в капан, подготвен му от белгийските власти, предаде АФП. Подробности за тайната операция, с която бе заловен корсарят, наричан Голямата уста, бяха огласени от прокуратурата късно в понеделник. Сомалиецът бил подлъган в Белгия с уверението, че ще снимат филм за живота му.

Пациент почина във варненска психиатрия

Досъдебно производство срещу неизвестен извършител за склоняване към самоубийство е образувано в морския град от прокуратурата по повод смъртта на 31-годишен пациент в Психиатрията във Варна. Човекът починал два часа след приема в болницата.

Николай Пенчев: Не очаквах да се представим толкова добре


Капитанът на младежкия национален отбор по волейбол Николай Пенчев заяви, че не е очаквал толкова добро представяне на световното първенство до 23 години в Бразилия.

Българите завършиха четвърти и останаха на крачка от бронзовия медал. Отборът обаче беше събран само за две седмици, нямаше възможност да направи добра подготовка и пристигна в Бразилия само три дни преди началото на шампионата. 

"Аз съм изключително доволен от четвъртото място. Факт е, че се връщаме без медал...

Музеите на Honda и Lamborghini пристигат в домовете ни

Google Street View предлага виртуална обиколка не само по улиците на градовете

    


България 7 месеца без сигурен мач

Националният ни отбор може да остане 7 месеца без мач при отпадане от баражите за световното след квалификацията с Чехия. Това показваха сметките и фактът, че България още няма уредена контрола. Следващата официална дата на ФИФА за приятелски мачове е 5 март 2014-а.


Не е изключено обаче при лошо стечение на обстоятелствата за нашите за плейоф, Националният ни отбор може да остане 7 месеца без мач при отпадане от баражите за световното след квалификацията с Чехия. Това показваха сметките и фактът, че България още няма уредена контрола. Следващата официална дата на ФИФА за приятелски мачове е 5 март 2014-а. Не е изключено обаче при лошо стечение на обстоятелствата за нашите за плейоф,

15-годишните бадминтонистки от Разград – с бронз от държавно първенство

Разградски бадминтонистки се завърнаха с бронзови медали от Държавно отборно първенство за 15-годишни юноши и девойки – съобщи техният треньор Цветан Танев. Турнирът се е провел в Хасково през отминалия уикенд, участвали 14 юношески и 10 отбора девойки. След жребий момчетата от Разград: Румен Георгиев, Страхил Стефанов, Милен Кръстев, Благовест Христов попаднали в група с тимове от Русе, Димитровград и Гълъбово. След загуба от Русе и победа над другите два отбора, те завоювали второ място в групата и пето място в крайното класиране.

Еврогрупата не одобри опрощаване на гръцки дълг

Финансовите министри от Еврозоната, които се събраха на заседание в Люксембург, отказаха да опростят част от гръцкия държавен дълг. По думите на първите европейски финансисти, все още не е дошъл момента за подобни действия и има други, по-ефективни мерки за решаване на проблема с дефицита в хазната на Атина.

Легендата "Правец" се завръща след 30 години

"След 30 години една легенда се завръща..." Това гласи реклама на сайта www.pravetz.bg. Според него скоро на пазара ще се появи преносимият компютър "Правец 64М". Шокиращата новина потвърди първо пред "Труд" собственикът на сайта Бойко Вучев. "Свързах се с производители от Тайван и им поръчах да ми произведат прототипи по мой дизайн", обясни той.

Ромите започнаха протести

Част от жителите на квартал „Лозенец" се събраха на протест пред сградата на община Стара Загора. Въпреки липсата на разрешително за такава проява те изказаха недоволството си от издадените заповеди и съобщения за събаряне на незаконните постройки в парк „Борова гора". Заповедите бяха подписани от кмета Живко Тодоров, а съобщенията започнаха да се връчват на живеещите в постройките от миналата седмица. „Къщата ми е незаконно построена, но се водя на съвсем законен адрес от 12 години. В общината го знаят, те са ме регистрирали. Плащам си ток, пл...

Борисов иска удължаване на забраната чужденци да купуват земи

Обезпокоен съм от разнопосочните сигнали за действията на правителството относно възможността на чуждестранни лица да закупуват земеделска земя в България от 2014 година, пише във фейсбук страницата си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

"Припомням, че досегашният 7-годишен забранителен срок, твърде кратък за достигане нивото на доходите на българск Обезпокоен съм от разнопосочните сигнали за действията на правителството относно възможността на чуждестранни лица да закупуват земеделска земя в България от 2014 година, пише във фейсбук страницата си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Припомням, че досегашният 7-годишен забранителен срок, твърде кратък за достигане нивото на доходите на българск

7,4 погреба над 90 във Филипините

Най-малко 93 души загинаха при земетресението с магнитуд 7,4, което удари южната част на Филипините. Според Геоложкия институт на САЩ, цитиран от Ройтерс, епицентърът на труса е бил на дълбочина от около 35 километра под морското дъно, край остров Бохол.

Британец на 24 години е най-младият човек, посетил всички държави

Джеймс Аскуит е бил във всичките 196 международно признати страни

    


Почина шефът на мечетата "Харибо"

Шефът на сладкарския гигант Шефът на сладкарския гигант "Харибо" - Ханс Ригел, почина на 90-годишна възраст, съобщи BBC. През юли Ригел претърпя операция за отстраняване на мозъчен тумор. Той се е споминал от сърдечна недостатъчност. В продължение на 67 г. Ханс Ригел оглавяваше една от най-успешните фамилни компании в Германия. "Харибо" е основана през 1920 г. ..

Шефът на мечетата "Харибо" почина

Шефът на сладкарския гигант "Харибо" - Ханс Ригел, почина на 90-годишна възраст, съобщи BBC. През юли Ригел претърпя операция за отстраняване на мозъчен тумор. Той се е споминал от сърдечна недостатъчност. В продължение на 67 г. Ханс Ригел оглавяваше една от най-успешните фамилни компании в Германия. "Харибо" е основана през 1920 г. .. Шефът на сладкарския гигант "Харибо" - Ханс Ригел, почина на 90-годишна възраст, съобщи BBC. През юли Ригел претърпя операция за отстраняване на мозъчен тумор. Той се е споминал от сърдечна недостатъчност. В продължение на 67 г. Ханс Ригел оглавяваше една от най-успешните фамилни компании в Германия. "Харибо" е основана през 1920 г. ..

Бизоните“ от Благоевград с интерес към разградски бейзболист

18-кратният шампион на България по бейзбол „Бизоните“ – от Благоевград – прояви интерес към състезател от разградския клуб „Абритус“ – съобщи президентът на тима Георги Георгиев. С изцяло нов и подмладен отбор стартира тазгодишното първенството по бейзбол за Купа България разградският тим, по-известен като „Тигрите” – уточни Георгиев. В началото на месеца е започнал шампионатът. Разградските тигри са играли три срещи, първата от тях с „Бизоните” от Благоевград. Момчетата от Разград изгубили и тази, и другите две срещи, но са се представи д...

Гуцанов за задържането си: Това беше един показен арест, след който се взе силово управлението на Варна

Депутатът от БСП Борислав Гуцанов заяви пред Дарик, че е доволен от решението на съда в Страсбург, с което осъжда България да му заплати 40 000 евро заради зрелищния арест през 2010 г. По думите му това е сложило точка на „един срамен процес” в политическата история на България.

Хиляди на Националният стадион скандираха „Оставка“

Точно в 14-ата минута на мача хиляди футболни запалянковци, които гледат световната футболна квалификация България – Чехия на Националния стадион „Васил Левски“, започнаха да скандират „Оставка“.

Призивът за това се разпространяваше днес следобед в социалните мрежи и намери последователи по почти пълните трибуни на стадиона. Мачът, който при голяма наша победа и добро стечение на резултатите в другите групи, може да ни прати на бараж събра повече от 35 000 зрители.

Независимо от неговия край и теоретичните шансове за класиране в плейофите, феновете засвидетелстваха своето признание за раздаването на отбора във всички мачове от тези квалификации.

В ложите на стадиона, до президентът на БФС Борислав Михайлов, не се забелязват нито президентът Плевнелиев, нито премиерът Орешарски.

Първото полувреме завърши 0:0.

БЪЛГАРИЯ: Стоянов, Й. Минев, И. Миланов, Иванов, Занев, Гаджев, Манолев, Г. Миланов, Попов, Гъргоров, Христов

ЧЕХИЯ: Чех, Райторал, Мазух, Сухи, М. Кадлец, Хюбшман, Дочкал, Плашил, Ирачек, Козак. В. Кадлец

Класиране в група Б:

1. Италия 21 т.
2. България 13 т.
. . . . . . . . . . . . . . . . .
3. Дания 13 т.
4. Чехия 12 т.
5. Армения 12 т.
6. Малта 3 т.

Статията "Хиляди на Националният стадион скандираха „Оставка“" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Хиляди на Националния стадион скандираха „Оставка“

Точно в 14-ата минута на мача хиляди футболни запалянковци, които гледат световната футболна квалификация България – Чехия на Националния стадион „Васил Левски“, започнаха да скандират „Оставка“.

Призивът за това се разпространяваше днес следобед в социалните мрежи и намери последователи по почти пълните трибуни на стадиона. Мачът, който при голяма наша победа и добро стечение на резултатите в другите групи, може да ни прати на бараж събра повече от 35 000 зрители.

Независимо от неговия край и теоретичните шансове за класиране в плейофите, феновете засвидетелстваха своето признание за раздаването на отбора във всички мачове от тези квалификации.

В ложите на стадиона, до президентът на БФС Борислав Михайлов, не се забелязват нито президентът Плевнелиев, нито премиерът Орешарски.

Първото полувреме завърши 0:0. Чехите поведоха с 1:0 след далечен удар на Докал в 52-ата минута на мача.

БЪЛГАРИЯ: Стоянов, Й. Минев, И. Миланов, Иванов, Занев, Гаджев, Манолев, Г. Миланов, Попов, Гъргоров, Христов

ЧЕХИЯ: Чех, Райторал, Мазух, Сухи, М. Кадлец, Хюбшман, Дочкал, Плашил, Ирачек, Козак. В. Кадлец

Класиране в група Б:

1. Италия 21 т.
2. България 13 т.
. . . . . . . . . . . . . . . . .
3. Дания 13 т.
4. Чехия 12 т.
5. Армения 12 т.
6. Малта 3 т.

Статията "Хиляди на Националния стадион скандираха „Оставка“" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Треньорът на младежите: Четвъртото място е много сериозен резултат


Старши треньорът на младежкия национален отбор по волейбол Драган Иванов изрази задоволство от четвъртото място на световното първенство до 23 години. Според него крайното класиране отразява реалното съотношение на силите. 

Българите завършиха втори в група с шампиона Бразилия, след което загубиха в полуфиналите от сребърния медалист Сърбия. В мача за третото място българите се представиха много силно, но отстъпиха пред лидера в световната ранглиста Русия. 

"Когато...

Почина председателят на СБП Николай Петев

След тежко боледуване на 62 години във вторник почина председателят на Съюза на българските писатели (СБП) Николай Петев. Той бе депутат от левицата. Николай Петев е роден на 10 август 1951 г. в с. Дреновец, област Монтана. През 1975 г. завършва журналистика в Лвов, СССР. От 1982 г. до 1985 г. работи като главен редактор на сп. "Родна реч", след което до 1991 г. е директор на издателство "Народна младеж". От 1991 г. до 1996 г. е собственик и директор на издателства "Петекс" и "Петекстон". От 10 юли 1996 г. е директор на издателска къща "Христо Ботев", като на тази длъжност е до 2003 г. В периода от 10 юли 2002 г. до 18 октомври 2003 г. е главен секретар на Съюза на българските писатели (наричан още казионен), а след това е избран за негов председател, по-късно преизбран. От ноември 2005 г. е председател на агенция "София прес", а от 21 май 2013 г. е депутат в 42-ото Народно събрание.

Лияна: Изпитвам симпатии към Тервел, но не знам колко силни

Понякога мисля, че съм лишена от истинската любов, затова може би я търся във всички и във всичко. Това сподели през сълзи певицата Лияна пред ВИП Брадър, признавайки си по този начин за любовната закачка с женения боксьор Тервел Пулев.  "Може би така и дистанцирам някои хора, които биха били важна част от живота ми и от мен, много съм объркана нещо. Дистанцирам се от Тервел, към него изпитвам симпатии, но не мога да определя доколко са силни, тъй като имаше много фактори, които да стопират тези неща и заради това създадохме нарочна дистанция, в един момент малко се поувлякохме в тази комуникация и съквартирантите помогнаха да я прекъснем. Дори и да е имало искрица, в момента е потушена", призна разплаканата Лияна и разкри, че иска да е като ударена от гръм.  Тя каза още, че ни...

Хакнаха гръцкото Външно

Хакерската група “Анонимните” превзе вътрешната мрежа за електронни съобщения на гръцкото външно министерство, съобщи АФП. Дипломатическото ведомство обяви, че тече разследване доколко сериозни са нанесените щети. През това време киберхулиганите пуснаха в сайта за обмен на файлове Imgur над 3700 документа. Хакерската група “Анонимните” превзе вътрешната мрежа за електронни съобщения на гръцкото външно министерство, съобщи АФП. Дипломатическото ведомство обяви, че тече разследване доколко сериозни са нанесените щети. През това време киберхулиганите пуснаха в сайта за обмен на файлове Imgur над 3700 документа.

Три кораба са заседнали в нашия участък на Дунава

Инцидент е станал с наш кораб в румънски води

    


Роми скоро ще бъдат настанени в жилища в Париж

Според становище на общинския съвет на френската столица нито един парижки район няма да бъде изключение от новата политика на полагане на усилия за приемане и настаняване на ромите

Разследват смъртта на починал в психиатрия варненец

Смърттта на А. Г. Х., на 31 г. от град Варна, настъпила

Шефът на „Александровска”: Невъзможно е да продължим да работим нормално

Днес стана ясно, че заради липса на средства Здравната каса ще плати на болниците с 20 % по-малко от полагащото им се за месец септември. Това автоматично означава, че ако лечебните заведения искат да продължат да приемат пациенти и да задържат персонала си, те трябва да забавят плащанията към фирмите - доставчици на лекарства и консумативи, обяви пред Дарик директорът на столичната Александровска болница д-р Костадин Ангелов. По закон обаче лечебните заведения не бива да бавят плащанията си към доставчиците повече от 2 месеца. Когато това се с...

Алжирци и врачани се сбиха в центъра на София

Полицаи от СДВР предотвратиха разрастването на конфликт в центъра на столицата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Португалия намалява заплатите на държавните си служители

Правителството на Коельо предвижда и намаляване на корпоративния данък

Борисов: Да се удължи срока за купуване на земя от чужденци

Обезпокоен съм от разнопосочните сигнали за действията на правителството относно възможността на чуждестранни лица да закупуват земеделска земя в България от 2014 година. Това написа във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него срокът за това трябва да бъде удължен.

Борисов иска удължаване на забраната чужденци да купуват земи

Обезпокоен съм от разнопосочните сигнали за действията на правителството относно възможността на чуждестранни лица да закупуват земеделска земя в България от 2014 година, пише във фейсбук страницата си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Обезпокоен съм от разнопосочните сигнали за действията на правителството относно възможността на чуждестранни лица да закупуват земеделска земя в България от 2014 година, пише във фейсбук страницата си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. "Припомням, че досегашният 7-годишен забранителен срок, твърде кратък за достигане нивото на доходите на българск

Италия спаси още 300 бежанци. Сицилия е в извънредно положение

Сицилия обяви извънредно положение във връзка с потока от бежанци. По-рано италианската брегова охрана спаси 300 души от два малки кораба в морето край остров Лампедуза.

Травма на Гари Родригес уплаши „Левски”

Звездата на “Левски” Гари Родригес притесни всички на “Герена”, след като напусна преждевременно сутрешната тренировка. Заниманието бе интензивно, а в края му бе заложено тичане, което холандецът обаче пропусна.

Кметове са били "поръчвани" предизборно в комисията на Филип Златанов

Кметове на много общини са били "поръчвани " предизборно в комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, чиито председател Филип Златанов бе отстранен от Народното събрание, съобщи БНР. Във вторник временната парламентарна комисия, която проучва фактите около неговото прословуто тефтерче, изслуша кметове и общински съветници, чиито имена изскочиха от записките на близкия до ГЕРБ шеф на комисията. Според представителите на местната власт, воден от интересите си Филип Златанов или е нареждал светкавични действия, или е забавял мерките на комисията срещу тях. Председателят на временната парламентарна комисия за "тефтерчето" Кирил Добрев (БСП) изчете редове от тефтерчето на Филип Златанов, в който са записани имената на кметове и общински съветници, подложени на натиск през 2012 година: "Кметът на Кръстава: Да, има конфликт", след това старателно отбелязано – "о кей". "Кметът на Вълчедръм: Не трябва да има конфликт" – о кей", "Кметът на Козлодуй“ - вече е приключен". "Апостол Апостолов не е човек на И.Ф.", "Вълчедръм да се движи бързо", "Румен Арнаудов да се оправи". "Решението за Кръстава – готово за конфликт". "Самосезиране за Лебанов - това е един много интересен случай?", както и "Решението готово, изчаквам, удар". Кметът на Велинград Иван Лебанов бе изслушан от комисията и заяви, че близо три години е подлаган на натиск и постоянни проверки, а в тефтера на Филип Златанов попада по неясни причини. "Няма проверяващ орган, който да не е минал през община Велинград. Имало е и достойни хора между тях, които директно са ми казвали: "Вижте, поне сме пратени с цел да намерим някаква нередност", но не откривайки нередност, обаче потвърждаваха: "Трябва нещо да измислим, някаква малка санкция, за да можем да се оправдаем пред началниците", обясни той пред депутатите. "Сигналите от Монтана след изчезването на госпожа Фидосова рязко спадат, с десет пъти. Почти не е имало кмет или кандидат кмет от Монтана, който да не е бил обект на разследване от тази комисия", заключи от своя страна Кирил Добрев.

Над 10 000 българчета никога не са ходили на училище

Почти 23 000 не са завършили начално образование

    


Фатва разреши на сирийци да ядат кучета

Мюсюлмански духовници разрешиха на сирийците в квартали на Дамаск да ядат кучета, котки и магарета, което обикновено е забранено, предаде Би Би Си.
Фатвата бе предадена чрез специално видеообръщение. Тя се отнася за райони около столицата под контрола на бунтовници, които редовно са обстрелвани от силите на президента Башар ал Асад. Мюсюлмански духовници разрешиха на сирийците в квартали на Дамаск да ядат кучета, котки и магарета, което обикновено е забранено, предаде Би Би Си. Фатвата бе предадена чрез специално видеообръщение. Тя се отнася за райони около столицата под контрола на бунтовници, които редовно са обстрелвани от силите на президента Башар ал Асад.

Половин "Атака" ще е във Виена за втория вот в НС

Част от парламентарната група на “Атака” ще бъде във Виена по време на утрешното разглеждане на вота на недоверие внесен от ГЕРБ за провал в регионалната политика и инфраструктурата. Това потвърдиха от пресцентъра на “Атака“.

Кавказки терорист осъден на доживотен затвор

Али Тазиев-Магас, един от лидерите на „Имарат Кавказ"

Всеки трети в Брюксел живее под прага на бедността

Всеки трети жител на Брюксел живее под прага на бедността, съобщават белгийските медии, като се позовават на резултатите от местно изследване, цитирано от БТА. Отбелязва се, че от бедност са заплашени 33,7 процента от жителите на столицата, докато във Валония тази опасност съществува за 19,2 на сто от населението, а във Фландрия - едва за 9,8 на сто.

Почина "Кралят на гумените мечета" Ханс Ригел


Ханс Ригел, който превърна в световна сила германският производител на сладкарски изделия "Харибо" (Haribo), почина на 90 години от сърдечна недостатъчност, съобщи кабинетът му. Той е и човекът с най-много заслуги за славата на прочутите "гумени мечета".

Ригел прекара почти 70 години начело на "Харибо", основана през 1920г. от баща му. От дребна фирма, бореща се с дефицита в следвоенна Германия, той изгражда световен бранд, познат в близо 100 държави.

Германският външен...

Арест на азер за убийството в Москва

Азербайджанец бе задържан вчера следобед за жестокото убийство на 25-годишен руснак, довело до бунтове в южното предградие Бирюльово, предаде НТВ.
Орхан Зейналов (30 г.) е арестуван край град Коломна в Подмосковието, на над 100 км от местопрестъплението. Заподозреният наръгал до смърт в нощта срещу петък Егор Щербаков след спречкване на улицата. Азербайджанец бе задържан вчера следобед за жестокото убийство на 25-годишен руснак, довело до бунтове в южното предградие Бирюльово, предаде НТВ. Орхан Зейналов (30 г.) е арестуван край град Коломна в Подмосковието, на над 100 км от местопрестъплението. Заподозреният наръгал до смърт в нощта срещу петък Егор Щербаков след спречкване на улицата.

Русенски кораб с пробойна заседна в румънски участък на Дунав

Русенският моторен кораб "Петър Берон" заседна в румънски канал на река Дунав заради пробойна, съобщи БГНЕС.

Инцидентът е станал на около 30 км от Силистра, в канала Бала. Екипажът не е пострадал.

Корабът е натоварен с четири пълни секции. Той е попаднал на силно течение на 9-ия километър от канала, което го е изтласкало върху камъни ... Русенският моторен кораб "Петър Берон" заседна в румънски канал на река Дунав заради пробойна, съобщи БГНЕС. Инцидентът е станал на около 30 км от Силистра, в канала Бала. Екипажът не е пострадал. Корабът е натоварен с четири пълни секции. Той е попаднал на силно течение на 9-ия километър от канала, което го е изтласкало върху камъни ...

Искате ли да се снимате с Капело?

Вестник “Труд” ви дава шанс да се снимате с Фабио Капело на финала на Обиколката на купата в УЕФА Шампионска лига, организирана от Уникредит Булбанк.
Въпросът ни е: Колко пъти един клуб трябва да спечели купата в Шампионската лига (преди това Купа на европейските шампиони), за да я получи завинаги? И кои са клубовете, постигали това?


Чакаме о Вестник “Труд” ви дава шанс да се снимате с Фабио Капело на финала на Обиколката на купата в УЕФА Шампионска лига, организирана от Уникредит Булбанк. Въпросът ни е: Колко пъти един клуб трябва да спечели купата в Шампионската лига (преди това Купа на европейските шампиони), за да я получи завинаги? И кои са клубовете, постигали това? Чакаме о

Български кораб с пробойна заседна в румънски канал на Дунав

Русенският моторен кораб Русенският моторен кораб "Петър Берон" заседна в румънски канал на река Дунав заради пробойна, съобщи БГНЕС. Инцидентът е станал на около 30 км от Силистра, в канала Бала. Екипажът не е пострадал. Корабът е натоварен с четири пълни секции. Той е попаднал на силно течение на 9-ия километър от канала, което го е изтласкало върху камъни ...

Георги Гергов: В БСП сме като цигани, караме се, но сме единни

Тия на площада съсипаха държавата. Тия с тъпаните са едни наети хора, не ги ли виждаш, че са професионални тъпанджии. С това Георги Гергов обясни кой е виновен за състоянието на държавата в Лице в лице” по Би Ти Ви.

Официално становище за смяната на началника на „Напоителни системи“ клон Мизия

Безстопанственост, липса на далновидни управленски решения са част от мотивите за смяната на началника на „Напоителни системи - клон Мизия", със седалище Враца, обяви днес зам. обл. управител Борислав Банчев. По-рано днес той даде обяснения пред медиите за мотивите, довели до смяната на досегашния директор Захариев. Банчев даде за пример част от отчета на бившия директор за свършеното до сега, в който отчет се говори за „редица срещи" с потенциални клиенти без да се посочва нито едно име на участник в такава среща. За миналата година пък са бил...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване