И френският Orange стана жертва на хакери

Откраднати са лични данни на 800 хил. клиента, призна операторът

    


Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.

Акцентите от новините в 14.00 часа:

Опозицията в Украйна готова да състави кабинет.

Международна конференция в Рим продължава дискусиите от Женева за хуманитарната криза в Сирия.

Десет нови метровлакове ще возят софиянци.

Торент тракерите попадат под ударите на новия договор за аудиовизуални изпълнения, предложен от...

Третите „Игри на глада" ще излязат навреме въпреки смъртта на Филип Хофман

Следващата, трета част от франчайза „Игрите на глада Следващата, трета част от франчайза „Игрите на глада" няма да излезе със закъснение въпреки трагичната смърт на актьора Филип Сиймор Хофман, съобщиха от продуцентската компания „Лайънсгейт". Режисьорът на поредицата Франсис Лорънс направи публично изявление, в което потвърди, че актьорът е приключил по-голямата част от снимките за следващата час

„Игрите на глада" няма да бъдат отложени заради смъртта на Филип Хофман

Следващата, трета част от франчайза „Игрите на глада" няма да излезе със закъснение въпреки трагичната смърт на актьора Филип Сиймор Хофман, съобщиха от продуцентската компания „Лайънсгейт".

Режисьорът на поредицата Франсис Лорънс направи публично изявление, в което потвърди, че актьорът е приключил по-голямата част от снимките за следващата час Следващата, трета част от франчайза „Игрите на глада" няма да излезе със закъснение въпреки трагичната смърт на актьора Филип Сиймор Хофман, съобщиха от продуцентската компания „Лайънсгейт". Режисьорът на поредицата Франсис Лорънс направи публично изявление, в което потвърди, че актьорът е приключил по-голямата част от снимките за следващата час

Задигнаха гумите и джантите на джип, оставиха го на трупчета

/КРОСС/ Крадци задигнали снощи четирите гуми на джип "Хонда" заедно с джантите в Хасково. Обирджиите оставили возилото на дървени трупчета. Джипът е собственост на бизнесмен, член на директорския борд на хасковска фирма. Автомобилът бил паркиран пред дома му на улица "Епископ Софроний Врачански". Никой от съседите нито чул, нито видял крадците. Криминалисти и униформени пристигнаха днес за оглед. Полицаите търсиха отпечатъци и други улики, оставени от извършителите, предаде Булфото.  

Борисов: Йордан Цонев зашлеви плесница на БСП за „Белене“

"Днес Йордан Цонев зашлеви поредната плесница на БСП", написа днес бившият премиер Бойко Борисов в профила си във фейсбук. "В момент, в който Корнелия Нинова по Нова тв казва - "Не сме се отказали от АЕЦ „Белене", Цонев по същото време в БТВ даде ясен за всички избиратели на БСП отговор на въпроса - ДПС няма да подкрепи "Белене", сиреч този прое

Тежки снеговалежи покриха американските щати Оклахома и Тексас

Лошите атмосферни условия продължават да предизвикват сериозни нарушения на транспорта в Съединените щати. Снежни бури доведоха до обилни валежи в щатите Оклахома и Тексас. Снежната покривка достигна 20 см. Обилни снеговалежи покриха американските щати Оклахома и Тексас.

EVN България ще поиска увеличение на цената на тока със 7-9%

Ценовите решения през 2013 година поставят под риск качественото изпълнение на задълженията на компанията

    


Прокуратурата иска 28 години затвор за убиеца на Мирослава

София /КРОСС/ 28 години затвор поиска прокуратурата за обвинения в убийството на Мирослава Тодорова от Перник - Марио Любенов-Заека.На 12 юни м.г. Пернишкият окръжен съд осъди Заека на 25 години „лишаване от свобода", след като той призна вината си за убийството на 17-годишната Мирослава. Преди това Любенов отрече да има нещо общо с убийството и заяви, че дори не е познавал момичето. Днес делото започна и приключи на втора инстанция в Софийския апелативен съд след протест на прокуратурата и жалба на защитниците на Любенов. Държавното обвинение поиска завишаване на присъдата с 3 години, защото убийството е извършено по особено мъчителен начин и с коравосърдечие към жертвата. Защитата на Любенов пък твърди, че няма данни Мирослава Николова да се е съпротивлявала, а смъртта е настъпила бързо и немъчително. Адвокатите поискаха по-лека присъда за Заека, както и нова съдебно-техническа експертиза.Съдът обаче отказа с мотива, че според съдебната практика няма право да допуска експертиза, която не съответства с признатото от него на първа инстанция.Очаква се Софийският апелативен съд да се произнесе с решение до месец.

Шеф стреля по работник в Златни пясъци

27-годишен е бил заплашен с пистолет след скандал с началника си, съобщи сайтът Варна Утре. Мъжът е служител в хотел в к.к. Златни пясъци. 

След като получил заплаха за живота си, последвал и изстрел със стоп патрон. Работодателят Д.С. на 31 години е задържан за 24 часа. Оръжието е законно притежавано, уточняват от полицията.
27-годишен е бил заплашен с пистолет след скандал с началника си, съобщи сайтът Варна Утре. Мъжът е служител в хотел в к.к. Златни пясъци. След като получил заплаха за живота си, последвал и изстрел със стоп патрон. Работодателят Д.С. на 31 години е задържан за 24 часа. Оръжието е законно притежавано, уточняват от полицията.

Шеф стреля по служител

Варна /КРОСС/ Шеф стреля по свой служител. Случката се е разиграла след спор между двамата, съобщават от варненската полиция. Първоначално 27-годишният служител в хотел на „Златни пясъци" получил заплаха за живота си, след което последва и изстрел със стоп патрон от страна на работодателя му.Шефът - 31-годишният Д.С., е задържан за 24 часа. Оръжието е законно притежавано, иззето и приложено към образуваното по случая досъдебно производство.

25 години затвор за Заека, убил Мирослава, не стигат

Марио Любенов - Заека иска събиране на нови доказателства по делото за убийството на Мирослава, както и да се игнорират самопризнанията му, стана ясно на заседанието срещу него, което се гледа от Софийския апелативен съд.

По време на заседанието срещу Любенов адвокатите му поискаха нова съдебно-техническа експертиза. Съдът обаче отказа с мотива, че според съдебната практика няма право да допуска експертиза, която не съответства с признатото от него...

Продължава

V-класата на "Мерцедес" кръстоса луксозен шатъл с просторна лимузина

Изгрява нова звезда от Щутгарт. V-класата на "Мерцедес" комбинира лукса и комфорта на лимузина с пространството на шатъл, за да се превърне във функционален и удобен превозвач.


Новият клас наследява вана от R-класата и буса Viano, като предлага настаняване на 8 пътници и голяма гъвкавост на вътрешното пространство. Типичните вече за "Мерцеде Изгрява нова звезда от Щутгарт. V-класата на "Мерцедес" комбинира лукса и комфорта на лимузина с пространството на шатъл, за да се превърне във функционален и удобен превозвач. Новият клас наследява вана от R-класата и буса Viano, като предлага настаняване на 8 пътници и голяма гъвкавост на вътрешното пространство. Типичните вече за "Мерцеде

3,34 млн. тона въглища добиха в "Мини Марица-изток"

През месец януари миньорите от "Мини Марица-изток" ЕАД добиха 3,34 млн. тона лигнитни въглища за четирите централи в региона. Такива резултати не са отчитани през последните 21 години, съобщиха от предприятието.

ЕК: Корупцията в България остава много разпространена

Това явление струва около 120 млрд. евро годишно на икономиката на ЕС, изчисляват от Брюксел

Великобритания се класира на четвъртфиналите на Купа Дейвис

Британците се наложиха над САЩ с 3:1 и ще пътуват до Италия

    


Армията ще храни 4100 имигранти в следващите два месеца

„От 1 февруари военнослужещите от Българската армия са изградили три пункта, в които се подготвя топла храна за бежанците – за около 4100 души“. Това съобщи днес, 3 февруари, министърът на отбраната Ангел Найденов на пресконференция в Перник.
С разрешение на министъра на отбраната Ангел Найденов и с разпореждане на началника на отбраната генерал „От 1 февруари военнослужещите от Българската армия са изградили три пункта, в които се подготвя топла храна за бежанците – за около 4100 души“. Това съобщи днес, 3 февруари, министърът на отбраната Ангел Найденов на пресконференция в Перник. С разрешение на министъра на отбраната Ангел Найденов и с разпореждане на началника на отбраната генерал

Неподдържани трафопостове могат да ни оставят без ток

Потенциален проблем са всички стари заводски електроподстанции, поне по една във всички бивши окръжни градове. По данни на гражданско сдружение в подобно състояние са около сто подстанции

Прокуратурата поиска 28 години затвор за Марио Любенов


28 години затвор за Марио Любенов, по прякор Заека, поиска прокуратурата, предаде "Дарик". Той е обвинен за убийството на Мирослава Тодорова от Перник, извършено в края на 2011 г.

След като се призна за виновен, Любенов беше осъден на 25 години затвор на първа инстанция, но според прокуратурата наказанието трябва да се завиши, защото убийството е извършено по особено мъчителен за жертвата начин.

Според защитата на Любенов няма данни Мирослава Тодорова да се е...

Хотелиер гърмя по служител, скарали се за пари

31-годишен хотелиер в "Златни пясъци" е стрелял със стоп патрон по свой служител заради неуредени финансови взаимоотношения.

Първият български Great Wall H6 с цена над пазарната

съобщават от компанията. Българският автомобилен производител съобщават от компанията. Българският автомобилен производител "Литекс Моторс" организира търг за желаещите да притежават първия произведен в България екземпляр. Две седмици след началото на инициативата цената на колекционерския автомобил - първия Н6 Made in България, е достигнала сумата от 56 900,09 лева, като вече е много над пазарната. На сайта

Тити: Има и по-тежки групи от нашата

"Тежък жребий, но няма как да е лек, след като тръгваме от трета урна", заяви националният баскетболен селекционер  Константин Папазов.Както вече стана ясно, днес бе теглен жребият ...

Закъснението на външните експерти е най-сериозен проблем за Фонда за лечение на деца

Най-сериозен проблем в дейността на "Фонда за лечение на деца" е предоставянето със закъснение на становищата от външните експерти. Това става ясно след извършената проверка във "Фонд...

Бекенбауер: Борусия става по-слаб, но не това е целта ни

Почетният президент на Байерн (Мюнхен) Франц Бекенбауер заяви, че баварците не привличат играчи на Борусия (Дортмунд), с цел "жълто-черните" да станат по-слаб отбор."Байерн купува тези ...

Китайка оглуша след страстна целувка

/КРОСС/ Млада китайка изгубила слуха си за известно време след страстна целувка с приятеля си. Жената плътно стиснала устните си по време на целувката, което довело до рязко падане на кръвното налягане и увреждане на тъпанчето на лявото ухо, пише sex-news.ru. Лекари са прегледали жената и са убедени, че през следващите месеци слухът й ще се възстанови.  

В обувките на Сара

Едва ли има жена, която да не е гледала поне един епизод от “Сексът и градът”. Да не говорим, че повечето го знаят наизуст... Когато в Гугъл изпишеш името на главната героиня Кари Брадшоу, една от първите съпътстващи думи, които излизат, е “обувки”.
 Явно Сара Джесика Паркър не се различава от своята героиня относно манията по чепиците. Преди Едва ли има жена, която да не е гледала поне един епизод от “Сексът и градът”. Да не говорим, че повечето го знаят наизуст... Когато в Гугъл изпишеш името на главната героиня Кари Брадшоу, една от първите съпътстващи думи, които излизат, е “обувки”. Явно Сара Джесика Паркър не се различава от своята героиня относно манията по чепиците. Преди

Армията ще храни 4100 имигранти

„От 1 февруари военнослужещите от Българската армия са изградили три пункта, в които се подготвя топла храна за бежанците – за около 4100 души“. Това съобщи днес, 3 февруари, министърът на отбраната Ангел Найденов на пресконференция в Перник.
С разрешение на министъра на отбраната Ангел Найденов и с разпореждане на началника на отбраната генерал „От 1 февруари военнослужещите от Българската армия са изградили три пункта, в които се подготвя топла храна за бежанците – за около 4100 души“. Това съобщи днес, 3 февруари, министърът на отбраната Ангел Найденов на пресконференция в Перник. С разрешение на министъра на отбраната Ангел Найденов и с разпореждане на началника на отбраната генерал

Шеф заплаши служител, стреля със стоп патрон

27-годишен е бил заплашен с пистолет след скандал с началника си, съобщи сайтът Варна Утре. Мъжът е служител в хотел в к.к. Златни пясъци. 

След като получил заплаха за живота си, последвал и изстрел със стоп патрон. Работодателят Д.С. на 31 години е задържан за 24 часа. Оръжието е законно притежавано, уточняват от полицията.
27-годишен е бил заплашен с пистолет след скандал с началника си, съобщи сайтът Варна Утре. Мъжът е служител в хотел в к.к. Златни пясъци. След като получил заплаха за живота си, последвал и изстрел със стоп патрон. Работодателят Д.С. на 31 години е задържан за 24 часа. Оръжието е законно притежавано, уточняват от полицията.

БДЖ купува нови вагони за 150 млн. лв.

Нови вагони за над 150 милиона лева ще купува БДЖ. Това заяви в Пловдив министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил...

Втора серия: Цветанов пред Темида и за СРС-тата

Прокуратурата го предаде на съда заедно с трима бивши шефове на СДОТО

    


20-годишен крадец убил възрастната жена в Кнежа, арестуваха го

20-годишен мъж от Кнежа, Плевенско, е задържан за убийството на възрастна жена, съобщиха от ОД на МВР - Плевен.

На 30 януари 53-годишен подал сигнал в полицията, че от 22 януари до този ден не е открил майка си в дома й в Кнежа. Изпратеният на мястото полицейски екип установил следи от взлом на приземен етаж на къщата - счупено стъкло и дървено 20-годишен мъж от Кнежа, Плевенско, е задържан за убийството на възрастна жена, съобщиха от ОД на МВР - Плевен. На 30 януари 53-годишен подал сигнал в полицията, че от 22 януари до този ден не е открил майка си в дома й в Кнежа. Изпратеният на мястото полицейски екип установил следи от взлом на приземен етаж на къщата - счупено стъкло и дървено

Ски пистата във Вълчи дол привлече много любители на зимните спортове

Натрупаната снежна покривка позволи ски влекът, който се намира в местност Кошу баир в град Вълчи дол да бъде пуснат. Ски пистата за поредна година дава възможност на любителите на зимните спортове да се насладят на екстремните изживявания.

Пресякоха канал за трафик на хора в Благоевград

/КРОСС/ Полицията в Благоевград е пресякла канал за трафик на хора, съобщиха от МВР. На 1 февруари вечерта, при операция на ОДМВР-Благоевград и РД „Гранична полиция"-Кюстендил, са задържани са трима, занимавали се с трафик на хора. На главен път Е-79, в землището на с.Дамяница, е бил спрян за проверка микробус „Фолксваген", управляван от 42-годишния Н.С. от София, криминално проявен и осъждан. В автомобила са открити 17 афганистански граждани. Част от тях са имали статут на бежанец. Установено е, че те трябвало да бъдат прехвърлени в Македония. В резултат на последвали издирвателни и заградителни действия са задържани Л.П. и В.М., и двамата на 43 години от София. Те пътували с лек автомобил „Опел Астра", който съпровождал превозващия афганистанските граждани микробус. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 280 от НК - за превеждане през границата на страната на отделни лица или групи от хора без разрешение на надлежните органи на властта или не през определените за това места. След изтичане на полицейската мярка за 24 часа на един от задържаните е наложена 72-часова мярка. Афганистанците са задържани в помещение за временно настаняване на чуждестранни граждани в ГПУ-Златарево. Уведомена е районната прокуратура в Сандански. Работата по случая продължава.  

EVN България стартира конкурс с награди „Енергийна ефективност у дома - моята рецепта"

/КРОСС/ По случай 15 март - Световния ден на потребителите, EVN България организира конкурс с награди на тема „Енергийна ефективност у дома - моята рецепта". Всички потребители на услуги от дружеството в Югоизточна България могат да участват със своите идеи, като трите най-добри описания ще имат възможност да избират между две интригуващи и полезни награди: Един ден в EVN: посещение за двама в централата на EVN България в Пловдив или Безплатна термография на жилище: модерна услуга от EVN България за енергийно обследване на дома Въпросът, на който участниците трябва да отговорят, е „Какви мерки за енергийна ефективност сте приложили у дома и как оценявате техния ефект?". Разказите с личен опит и снимки могат да се изпратят: по имейл до info@evn.bg по пощата до адрес: EVN България, ул. Христо Г. Данов 37, 4000 Пловдив, за конкурса „Енергийна ефективност у дома - моята рецепта" или да се оставят в EVN Офис. В своите разкази участниците могат да споделят своите добри примери за разумно използване на енергията вкъщи, какво са променили в тяхното ежедневие и как насърчават своите близки да използват енергията отговорно.За участие може да се попълни формуляр, който може да се свали от интернет страницата на дружеството на адрес http://www.evn.bg/1Chastni_klienti/Konkurs_Den_na_potrebitelia

Моуриньо "захапа" "Сити": Би трябвало да печелят повече титли


Мениджърът на "Челси" Жозе Моуриньо влезе в поредния епизод от добре познатите си ментални игри. В часовете преди мача с "Манчестър сити" Специалния заяви, че "гражданите" е трябвало да спечелят повече купи предвид големите си финансови възможности.

От идването на шейх Мансур начело на "Сити" през 2008 г. клубът вложи над 700 млн. паунда за нови футболисти. За това време отборът спечели Купата на Англия през 2011 г. и стана шампион следващия сезон.

"Те спечелиха една...

Стотици камиони не могат да преминат през турско-българската граница

Анкара. На турско-българската граница се е образувала двукилометрова опашка от камионим заради нерешени въпроси относно издаването на разрешителни за пътуване и транзит между държавите, съобщи ИТАР-ТАСС.
Според данни от турските медии, преминаването на камиони не се осъществява от двете страни на границата.
Проблемът се състои в недостатъчното Анкара. На турско-българската граница се е образувала двукилометрова опашка от камионим заради нерешени въпроси относно издаването на разрешителни за пътуване и транзит между държавите, съобщи ИТАР-ТАСС. Според данни от турските медии, преминаването на камиони не се осъществява от двете страни на границата. Проблемът се състои в недостатъчното

Деца джапат върху тънкия лед на фонтаните пред ГУМ

В края на миналата седмица репортер на ZaPernik.com засне как деца ходят по тънкия лед на замръзналите фонтани пред ГУМ.

През изминалите зими фонтаните в централната градска част на Перник не работят. Във връзка с денонощната им работа през последните седмици зададохме няколко въпроса към заместник кметът на община Перник Росен Йорданов, който отговаря за съоръженията.

Образувалият се лед върху една от чашките на фонтана пред ГУМ се превърна в атракция за...

Продължава

Потвърдиха: диетата “Ям - не ям” топи 6% от теглото

В началото на десетилетието модерните диети за отслабване следваха принципа 5:2 - 5 дни в седмицата се храниш нормално, два гладуваш. Постепенно тази формула беше прегазена от обявения за по-ефективен модел 4:3. Сега триумфално шества новата формула 1:1. Хедонистите иронизират, че утре вече ще е 0:1 - на практика не ядеш.
И това е възможно според В началото на десетилетието модерните диети за отслабване следваха принципа 5:2 - 5 дни в седмицата се храниш нормално, два гладуваш. Постепенно тази формула беше прегазена от обявения за по-ефективен модел 4:3. Сега триумфално шества новата формула 1:1. Хедонистите иронизират, че утре вече ще е 0:1 - на практика не ядеш. И това е възможно според

„Ал Кайда“ скъса с „Ислямска държава в Ирак и Леванта“

„Ал Кайда“ скъса контактите с „Ислямска държава в Ирак и Леванта“

Отвориха завещанието на Мандела

/КРОСС/ Нелсън Мандела е оставил наследство от около 46 млн. ранда (4,1 милиона долара) , съобщава „Франс прес". Днес завещанието на бившия лидер на ЮАР бе прочетено в хода на конференция в Йоханесбург. Според последното желание на експрезидента, служителите от фонда „Нелсън Мандела" ще получат 50 000 ранда. По 100 000 долара ще бъдат раздадени на няколко учебни заведения. Известна сума е заделена и за неговата партия.Припомняме, че Нелсън Мандела почина на 95-годишна възраст през декември миналата година. Той бе погребан в родното си село Куну в югоизточната част на страната.

След посещение на протестиращите в Брюксел – как Европа оценява ситуацията в България

Представителите на Протестна мрежа и Ранобудните студенти, които получиха мандат от двете неформални организации да ги представляват при посещение в Брюксел, през изминалата седмица, ще се срещнат с представители на медиите на 4 февруари, вторник, от 10:30 ч в СОХО (ул. Искър 4).

На срещата участниците ще разкажат подробно за срещите си в столицата на Европа с евродепутати, високопоставени представители на Европейската комисия, както и за това как от там се оценява кризата в България, протеста и възможните пътища пред страната ни на прага на европейските избори.

* Тази покана не се разпространява до медиите, свързани с групировката около депутата Пеевски и неговата майка. Това е част от призива на Протестна мрежа за бойкот на бизнесите, свързани със скандалното семейство и продължение на кампанията антиLafka.

The post След посещение на протестиращите в Брюксел – как Европа оценява ситуацията в България appeared first on Noresharski.com.

Болните от рак ще са двойно повече до 2030

Новите случаи на рак ще се увеличат двойно до 2030г. и броят на страдащите от заболяването ще достигне 21.6 млн. на година в сравнение с 14 млн. през 2012г., показва глобален анализ на ООН на онкоболните.

Болните от рак ще бъдат двойно повече до 2030

Нови случаи на болестта рак ще увеличат двойно броя на страдащите от заболяването до 2030г., достигайки 21.6 млн. на година в сравнение с 14 млн. през 2012г., заявиха от ООН спрямо световния анализ на онкоболните.

Утре ще е облачно, без валежи

През следващото денонощие над по-голямата част от страната ще се задържи със значителна облачност, без съществени валежи. Утре в следобедните часове над Горнотракийската низина облачността ще се разкъса. Над Югозападна България през нощта ще бъде предимно ясно, а през деня предимно слънчево. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-северо През следващото денонощие над по-голямата част от страната ще се задържи със значителна облачност, без съществени валежи. Утре в следобедните часове над Горнотракийската низина облачността ще се разкъса. Над Югозападна България през нощта ще бъде предимно ясно, а през деня предимно слънчево. Ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-северо

Прокуратурата поиска 28 години затвор за Заека

28 години затвор поиска прокуратурата за Марио Любенов-Заека, обвинен за убийството на Мирослава Тодорова от Перник.

Очаква се Софийският апелативен съд да се произнесе с решение до месец, съобщи bnews.bg.

На първа инстанция Любенов се призна за виновен и беше осъден на 25 години затвор, но според държавното обвинение наказанието трябва да се 28 години затвор поиска прокуратурата за Марио Любенов-Заека, обвинен за убийството на Мирослава Тодорова от Перник. Очаква се Софийският апелативен съд да се произнесе с решение до месец, съобщи bnews.bg. На първа инстанция Любенов се призна за виновен и беше осъден на 25 години затвор, но според държавното обвинение наказанието трябва да се

Прокуратурата поиска 28 години затвор за Марио Любенов

28 години затвор поиска прокуратурата за Марио Любенов-Заека, обвинен за убийството на Мирослава Тодорова от Перник.

Очаква се Софийският апелативен съд да се произнесе с решение до месец, съобщи bnews.bg.

На първа инстанция Любенов се призна за виновен и беше осъден на 25 години затвор, но според държавното обвинение наказанието трябва да се 28 години затвор поиска прокуратурата за Марио Любенов-Заека, обвинен за убийството на Мирослава Тодорова от Перник. Очаква се Софийският апелативен съд да се произнесе с решение до месец, съобщи bnews.bg. На първа инстанция Любенов се призна за виновен и беше осъден на 25 години затвор, но според държавното обвинение наказанието трябва да се

Борисов: Йордан Цонев зашлеви поредната плесница на БСП

/КРОСС/Днес Йордан Цонев зашлеви поредната плесница на БСП. Това написа Бойко Борисов в социалната мрежа.  Лидерът на ГЕРБ внимателно е проследил участието на опонентите си от БСП и ДПС в сутрешните блокове на телевизиите днес и маркира впечатляващи разминавания в изказванията на партниращите си политически сили в лицето на депутатите от Коалиция за България и от ДПС - Корнелия Нинова и Йордан Цонев.  В момент, в който Корнелия Нинова по Нова тв казва - "Не сме се отказали от АЕЦ „Белене", Цонев по същото време в БТВ даде ясен за всички избиратели на БСП отговор на въпроса - ДПС няма да подкрепи "Белене", сиреч този проект няма да се реализира. Докато Нинова продължаваше да лъже, че плоският данък е „почти отменен", Цонев категорично заяви, че щом ДПС са казали, че няма да има отмяна на плоския данък, значи ще бъде така, независимо какво говорят БСП, припомни изказаните тези на двамата депутати.  С тази си категоричност Цонев за пореден път показа колко слаба, немощна и зависима партия е БСП и кой реално управлява, прави извод Борисов. 

Село си нае частни гардове, всяка къща плаща 30 стотинки на ден

Жителите на хасковското село Малко градище са си наели частна фирма, която да ги охранява, съобщи кметът на селото Татяна Топалова, цитирана от „Дарик“.
Решението за наемането на гардовете било на жителите, след като зачестили кражбите в селото.
"От както имаме денонощна физическа охрана набезите на крадците просто спряха", сподели Топалова. Жителите на хасковското село Малко градище са си наели частна фирма, която да ги охранява, съобщи кметът на селото Татяна Топалова, цитирана от „Дарик“. Решението за наемането на гардовете било на жителите, след като зачестили кражбите в селото. "От както имаме денонощна физическа охрана набезите на крадците просто спряха", сподели Топалова.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване