Радан Кънев: ДСБ е плащало по 10 000 месечно за положителни коментари в интернет (обновена)

Председателят на ДСБ Радан Кънев призна пред bTV, че ДСБ е плащало по 10 000 месечно за положителни коментари в интернет. Той показа пред тв камерите договор от 2011 г., с който партията му, тогава оглавявана от Иван Костов, си е плащала за коментари в интернет.

В документа, подписан с новосъздадена по онова време фирма, са изброени няколко Председателят на ДСБ Радан Кънев призна пред bTV, че ДСБ е плащало по 10 000 месечно за положителни коментари в интернет. Той показа пред тв камерите договор от 2011 г., с който партията му, тогава оглавявана от Иван Костов, си е плащала за коментари в интернет. В документа, подписан с новосъздадена по онова време фирма, са изброени няколко

Падналото от скала в Пирин момче от Варна е в тежко състояние

14-годишното дете паднало от скала от близо 80 метра височина в Пирин е с тежки травми и е настанено в разложката болница. Баща му, с когото са били заедно в планината, му е оказал първа помощ. Бащата и сина, родом от Варна, живеят в Германия.

Спор в НС: Колко грама да тежат бюлетините

ГЕРБ искат да са 120 г, от БСП не щат - чувалите щели да са много тежки

    


Глобяват Въргала с до 10 000 лева заради нерегламентирани снимки на защитени територии

Експерти на РИОСВ-Плевен извършиха проверка на защитена територия - природна забележителност "Карлуковски карстов комплекс с пещерите Темната дупка, Проходна, Свирчовица, Банковица и Хайдушката дупка". Проверката е извършена на 15 февруари 2014 г. след подадени сигнали. Единият от тях е за снимки на филм в пещера "Проходна", Експерти на РИОСВ-Плевен извършиха проверка на защитена територия - природна забележителност "Карлуковски карстов комплекс с пещерите Темната дупка, Проходна, Свирчовица, Банковица и Хайдушката дупка". Проверката е извършена на 15 февруари 2014 г. след подадени сигнали. Единият от тях е за снимки на филм в пещера "Проходна",

Стаси Цалова роди момче

Синоптичката на bTV Станислава Цалова роди момче, съобщиха от медията. 
Бебето се казва Светослав, който е кръстен на дядо си, и тежи 3,400 килограма.
В момента на екран я замества Милена Миланова, докторант по метеорология в СУ.


























































Синоптичката на bTV Станислава Цалова роди момче, съобщиха от медията. Бебето се казва Светослав, който е кръстен на дядо си, и тежи 3,400 килограма. В момента на екран я замества Милена Миланова, докторант по метеорология в СУ.

Езикът – границата, отвъд която България я няма

/КРОСС/ В парламента стана нещо странно. Депутатите от една българска политическа партия настояха процесът на формиране на органите на българската държава да протича без задължителното ползване на българския език. Те искат да водят предизборната си пропаганда и на „друг" език. Но с каквито и доводи да защитават правото да ползват в предизборната кампания и „друг" език, остава истината, че под „друг" език депутатите от ДПС разбират всъщност „майчиния", т.е. турския език. Казвам „странно", но не разбирайте „неочаквано". Имаше достатъчно признаци, че въпросът за т.нар. майчин език предстои в най-близко време да ни бъде натрапен. Нека припомним, че не друг, а самият Лютви Местан на организиран от ДПС митинг вече бе говорил на турски език. В село Ябланово, Сливенско, и той, и кметът на селото са произнесли своите предизборни речи изцяло на турски език, заради което са били глобени от областния управител на Сливен Марин Кавръков. По-късно Местан започна с нарастваща интензивност да настоява в предизборната агитация да може да ползва и „майчиния" език. Така се стигна до ескалацията в парламента на 14 февруари. Издигнатото от ДПС искане е крайно неприемливо по няколко основания. То преди всичко се намира в противоречие с изрични разпоредби на конституцията.Съгласно чл. 3 от конституцията „Официалният език в републиката е българският"

САЩ и Иран признаха, че може и да не постигнат дългосрочно ядрено споразумение


САЩ и Иран постигнаха единодушие поне по една точка от преговорите за дългосрочно ядрено споразумение, а именно – постигането на такова ще бъде много трудно, ако не и невъзможно, съобщи "Ройтерс".

Аятолах Али Хаменей, който има последната дума за решенията на ислямската република, обяви в понеделник, че разговорите между Техеран и страните 5+1 "няма да доведат доникъде".

Няколко часа по-късно американската администрация също намали очакванията си. Според представители на...

Еленков на свобода! Циганите на бунт: Убиец!

Петко Еленков окончателно ще излезе от ареста под парична гаранция.

Ейми Уайнхаус - по-скъпа сега, отколкото приживе

Някои звезди "печелят" повече след смъртта си

    


Купете си вестник "24 часа" - вече и със sms

В MediaMall.bg вече може да закупите вестник В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "24 часа" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева. Също така от MediaMall.bg може да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца назад.При поискване е възможно да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното си искане на 

Вдигат паметник на Георги Марков в София

/КРОСС/ Точно 36 г. след мистериозната му смърт в Лондон от така наречения български чадър едно от емблематичните имена на българската литература и журналистика Георги Марков ще има свой паметник. Монументът на писателя дисидент, ще бъде издигнат на пл. „Журналист" в столицата, където романистът и драматург Георги Марков е роден и където е живял и творил до емигрирането си на Запад през 1969 г. Идеята е на многобройна група български интелектуалци, които се обединяват в инициативен комитет „Памет за Георги Марков". Почетен председател на комитета е бившият президент д-р Желю Желев, а председател - писателят дисидент Димитър Бочев. Под искането до кмета Фандъкова са се подписали още евродепутатът Надежда Нейнски, професорите Михаил Неделчев, Георги Фотев и Георги Едрев, писателите Георги Мишев, Марко Ганчев, Михаил Вешим, Никола Радев, скулпторът Георги Чапкънов, кинокритикът Атанас Свиленов, бизнесменът Васил Лучанов и актьорите Руси Чанев и Филип Трифонов. Скъпо струващото начинание ще бъде изцяло финансирано от българския филантроп и политически емигрант от комунистическия режим д-р Георги Лазаров. Неговата фондация „Сейнт Джордж фондейшън" се намира в американския град Балтимор. Идейният проект на паметника ще бъде изготвен от скулптора Данко Данков

2,7 по Рихтер край Гоце Делчев

Няма данни за повишена сеизмологична активност

Задържаха 23 души на българо-турската граница

За последното денонощие на българо-турската граница са задържани 23 души, съобщиха от МВР.

Цитат на деня: В интернет съм преди да бъда в политиката, знам ефекта на троленето


"Аз съм в интернет преди да бъда в политиката и знам какъв ефект има троленето върху публичното предст на камапнията - партиите губят във всеки момент и ние през 2011 г сме загубили и не сме спечелили". 

Лидерът на ДСБ Радан Кънев пред Би Ти Ви в коментар на публикацията в сайта "Биволъ", че партията е имала договор с компанията "Лийдуей Медия Солюшънс" за публикуване на положителни отзиви за нея в интернет-форумите.

Преди дни "Биволъ" разпространи факсимилета от договори...

Частен съдебен изпълнител продава фабриката на Denyl във Варна

Търгът е по искане на кредитора "Райфайзен Банк", а за имота се искат 2,54 млн. лева

    


Гласуват следобед декларацията на „Атака”, Миков предлага своя

Парламентът ще обсъди декларацията на „Атака", но и декларация на Миков
Парламентът има кворум за започване на днешното заседание. 

„Вчера е внесена деловодството на Народното събрание декларация от Волен Сидеров и група за осъждане на изказването на Хюсеин Хафъзов, както и декларация във връзка с ескалация на етническа основа, предложена от пр Парламентът ще обсъди декларацията на „Атака", но и декларация на Миков Парламентът има кворум за започване на днешното заседание. „Вчера е внесена деловодството на Народното събрание декларация от Волен Сидеров и група за осъждане на изказването на Хюсеин Хафъзов, както и декларация във връзка с ескалация на етническа основа, предложена от пр

Furla очаква по-силни продажби в Китай

Италианската компания планира през следващите 4 години планира да отвори над 100 магазина в най-гъстонаселената държава в света

    


Глобяват Въргала с до 10 бона за нерегламентирани снимки на защитени територии

Експерти на РИОСВ-Плевен извършиха проверка на защитена територия - природна забележителност Експерти на РИОСВ-Плевен извършиха проверка на защитена територия - природна забележителност "Карлуковски карстов комплекс с пещерите Темната дупка, Проходна, Свирчовица, Банковица и Хайдушката дупка". Проверката е извършена на 15 февруари 2014 г. след подадени сигнали. Единият от тях е за снимки на филм в пещера "Проходна",

Търговците са против отделни щандове за български и вносни стоки

Ще намери домашното сирене място на щандовете на веригите, които заемат все по-голям дял от търговията с хранителни стоки у нас? Предложението за създаване на регионални щандове беше подкрепено на висше държавно ниво в лицето на министър Драгомир Стойнев и очаква своята реализация.

Стаж в Европейската агенция за основните права


Агенцията на ЕС за основните права (FRA) предлага платен стаж в периода 1 септември 2014 г. - 31 август 2015 г. за млади дипломанти.

Стажовете имат разяснителен характер за работата, целите и дейността на FRA. Те са насочени също така и към придобиване на практически опит от млади дипломанти в областта на човешките права. Избираемите кандидати трябва да са граждани на страна членка на ЕС или страна със статут на кандидат за членство в съюза.

Бъдещите стажанти трябва да...

Мозъкът прави разлика между брак и съжителство на семейни начала

За мозъка съвместното съжителство без брак е признак за недостатъчна обвързаност и съответно не може да се отпусне достатъчно. Това е така, защото той има познавателни способности що се отнася до двойките и техните фактически отношения.

Ново пpоучване с магнитен pезонанс изследва мозъците на pазлични двойки, някои от които живеят заедно, а дpуги са сключили брак. В експеpимента влизат и еднополови двойки, част от които се считат за “женени” въпpеки липсата на официално пpизнание.

Pезултатите показват, че части от мозъка pеагиpат по-слабо на стpеса, когато човек е със своя паpтньоp, когото счита за женен/омъжен. Пpи пpоизвеждането на електpически шок мозъкът на съпpуг или съпpуга, които се дъpжат за pъце, се успокоява по-бъзо в сpавнение с този на хоpа, които не са обвъpзани толкова много. Ефектът се пpоявил доpи пpи еднополовите бpакове. Споpед учените основната pазлика е в това как хоpата възпpиемат своята вpъзка.

“Ако пpосто живеете заедно, това означава, че не сте се ангажиpали достатъчно един към дpуг”, коментиpа д-p Джим Коан от Унивеpситета на Виpджиния. “Бpакът е инстpумент за довеpие и надеждност”./КРОСС/

 

 

 

Земеделците очакват по-ниски добиви на зърно, но повече грозде

/КРОСС/ Земеделците очакват по-ниски добиви на зърнени култури, заради по-малкото влага до момента, а за гроздето прогнозите им са по-оптимистични. Според тях високите за сезона температури не се очаква да попречат на добрата реколта от грозде, на овошките и зърнените култури, ако има достатъчно валежи. Миналогодишната реколта обаче няма да се повтори и вероятно добивите ще бъдат с 30 процента по-слаби, прогнозират от бранша.  Ако продължат високите температури, ще започне развитието на овошките, а това е опасно тъй като са възможни ранни пролетни мразове, обясняват агрономи. В този случай това, което може да се направи за овощните дръвчета, е навременна резитба, за да не започне сокодвижение. Най-добре е сокодвижението да започне в края на зимния и началото на пролетния период, когато ще се избегне измръзване по време на растеж. Високите температури обаче са благоприятни за пчелните семейства, които от ноември до началото на февруари са в покой. В началото на февруари започва истинският живот на пчелните семейства. Най-много пчелни семейства в България има в Пловдивския и Разградския район, както и по течението на река Дунав, тъй като полето дава повече мед отколкото Балкана. От милион броя пчелни семейства обаче сега у нас има около 500-600 хиляди. Ако очакванията са за по-ниски от миналогодишните добиви от зърнени култури, то за гроздето прогнозите са по-оптимистични. Тази година се очаква по-добра реколта от миналата, когато е била до 900 кг от декар

Магат: Аз ще спася Фулъм от изпадане!

Феликс Магат е уверен, че ще спаси Фулъм от изпадане.

Служителка на ДАТО продавала информация от СРС-та

Служителка на новата служба за подслушвания е задържана при съвместна операция на ДАНС и прокуратурата. На 50-годишната Антоанета Първанова е повдигнато обвинение за разгласяване на държавна тайна. Разследващите са установили, че срещу заплащане служителката е предоставяла информация на криминално проявени лица дали телефоните им се подслушват, и по каква причина. Заедно с нея в хода на операцията са били задържани още четирима нейни клиенти.

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов заяви, че служителката Антоанета Първанова информирала срещу тарифа от 500 до 3000 лева подслушваните. Те били на по-високо социално ниво от улични дилъри. Някои от информираните дори били на “месечен абонамент”. Политици обаче не били сред клиентите й. Разследващите проверяват Първанова за периода 5 ноември – 27 декември.

Първанова е задържана вчера на работното си място. Борислав Сарафов заяви, че щетите от престъплението са неизмерими, защото застрашават националната сигурност. Антоанета Първанова работи в новата агенция (ДАТО) от 2010 година в звеното, в което са постъпвали искания за прилагане на СРС.

Според председателя на ДАНС Владимир Писанчев акцията е знак, че институциите имат контрол една над друга и както ДАНС може да следи работата на ДАТО, така и обратното. ДАНС е извършила цялата оперативна дейност по разследването. Борислав Сарафов допълни, че Първанова била задържана благодарение на новата система за контрол на СРС.

Главният прокурор Сотир Цацаров коментира, че по този начин Първанова е възпрепятствала разследването с думите: “Вие как мислите? Дали е възпрепятствала едно разследване, когато е изнасяла информация, дали определени лица са на контрол, като освен, че е изнасяла информация дали даден телефон се подслушва е изнасяла е информация по отношение на мотивирането на искането СРС-та, тоест едно лице ще разбере, че телефона се контролира, може да разбере и защо е направено тази разработка, което е също важно и до кого отива информацията това СРС, тоест този човек, който го работи. Това също е излизало.”/КРОСС/

 

 

PSA заменя електричеството с въздух

Следващият Peugeot 2008 ще използва системата HYbrid Air

    


Жертви и десетки ранени при сблъсъци в Банкок

Полицията съобщава за един застрелян полицай. Втората жертва е цивилен, който е бил прострелян в главата

7-годишно момиченце натровено с алкохол на домашна сбирка

 
7-годишно момиченце се натрови с алкохол по време на домашна сбирка. Инцидентът станал през почивните дни в симитлийското село Полена.
Група тийнейджъри се събрали да празнуват в домашна обстановка, баткото взел по-малката си сестричка, за да не остане сама у дома, съобщава Struma.bg. По време на сбирката домакинът сервирал и алкохол.   7-годишно момиченце се натрови с алкохол по време на домашна сбирка. Инцидентът станал през почивните дни в симитлийското село Полена. Група тийнейджъри се събрали да празнуват в домашна обстановка, баткото взел по-малката си сестричка, за да не остане сама у дома, съобщава Struma.bg. По време на сбирката домакинът сервирал и алкохол.

10 000 лв. глоба, ако променяте градусите на климатика в офиса

Нова наредба може да сложи точка на вечните спорове на колко градуса да работи климатикът в офиса. Проектонаредбата ще определи минималните и...

Заради сушата се очакват по-ниски добиви от зърно


Земеделците очакват по-ниски добиви на зърнени култури, заради по-малкото влага до момента, а за гроздето прогнозите им са по-оптимистични, коментират експерти в земеделието, цитирани от БТА. Според тях високите за сезона температури не се очаква да попречат на добрата реколта от грозде, на овошките и зърнените култури, ако има достатъчно валежи.

Топлото време не се очаква да повлияе неблагоприятно на зърнените култури, тъй като те в момента са се запасили с влага от последния...

Разкрита е престъпна дейност на държавен служител

/КРОСС/ Разкрита е престъпна дейност на държавен служител, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. Подробности ще бъдат представени на брифинг от 11:00 часа в Конферентната зала на Съдебната палата. Участие ще вземат заместник-главният прокурор Борислав Сарафов, градският прокурор на София Христо Динев, председателят на ДАНС Владимир Писанчев и председателят на ДАТО Цветан Китов. Очаквайте подрбоности.  

Задържаха пиян водач

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в РУП-Димитровград. До 24 часа в ареста е задържан 35-годишен старозагорец, хванат от автопатрула да шофира колата си след употреба на 2,34 промила алкохол.

 

Хасково Новини

Ако се лишим от сън

Тони Райт експериментира със себе си и споделя опитите си в книга

    


50-ото юбилейно представление на "Хамлет" на сцената на Народния

/КРОСС/ 50-ото юбилейно представление на "Хамлет" от Шекспир на режисьора Явор Гърдев ще се играе тази вечер на сцената на Народния театър "Иван Вазов". Българската интерпретация на "Хамлет" ще бъде показана това лято и на Шекспиров фестивал в Гданск, Полша. Във фестивала се включват само най-интересните Шекспирови театрални спектакли, каза за БНР драматургът на постановката Емил Илиев. Постановката "Хамлет" на Шекспир винаги е актуална, тай като третира такива общочовешки ценности. Ние сме избрали съвременен, нов - 16-и, мисля, че по ред превод, който е доста близък до действителността на съвременния зрител и отделно интерпретира някак си младите хора, които са принудени да оцеляват, да се ориентират и да се развиват в една мрежа от причинно-следствени връзки, които са много извън тях. Поради този факт понякога се чувстват доста безсилни, каза Илиев.  

Депутат от ГЕРБ пита какво се случва с ремонта на пътища в област Бургас

Какво се случва с ремонта на пътя Елхово – Бургас и на какъв етап от изпълнението към момента е този участък. Този въпрос е отправил в писмен вид народният представител от ГЕРБ-Бургас Иван Вълков към министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева според правилника за работа на НС.

„За изпълнител на път II-79 „Елхово – Бургас” от км 0+000 до км 86+200.25 на територията на Бургаска област от км 38+100 до км 86+200 е избрано Сдружение „Пътища Бургас” ЗЗД с партньори: „Холдинг Пътища” АД и „Трейс Груп Холд” АД. Стойност на договора е 31 500 000 евро без ДДС. Датата на започване на работите е 26.01.2009 г., в последствие е подписан Анекс за удължаване на срока до 26.11.2014 г. През миналата година бяха извършени локални ремонти, изравнителни пластове от порьозен асфалтобетон, направа на дренажи, монтиране на бетонови корита за облицовани окопи, както и реконструкция на кръговото кръстовище в гр. Средец и насип банкети. Сертифицирано СМР – измерени работи през 2013 г. е на стойност 7 593 546 лв. без ДДС за целия участък от км 0+000 до км 86+200.25”, коментира фактите относно рехабилитацията на пътя Бургас-Средец-Елхово Иван Вълков.

Той очаква да получи информация за въпросния участък, който е с интензивен трафик и е от важно значение за област Бургас.

Бургаският депутат е отправил и още един въпрос към регионалния министър -ще бъде ли извършен основен ремонт на пътя между с. Равнец и с. Братово в община Бургас и кога това ще бъде факт?

„Пътят с. Равнец – с. Братово е с дължина 4 800 м. и е в крайно лошо състояние. Не е ремонтиран повече от 30 г. Цялата настилка е в дупки, разбита, пропаднала и в много лошо техническо състояние. Отсечката е натоварена с много автобусни връзки за селата в това направление, товарни автомобили, цистерни от и за Нефтохимически комбинат, леки автомобили и др. Лошото й състояние крие сериозен риск за шофьорите и е предпоставка за инциденти ”, заяви Иван Вълков, който е член на парламентарната Комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения.

Той коментира, че въпреки многобройните писма през годините до Агенция “Пътна инфраструктура” и даваните обещания до момента няма резултат. „Очаквам министър Терзиева да обясни ще бъде ли извършен ремонт на въпросния участък и в какви срокове ще се случи това. Този въпрос е многократно поставян по време на срещите ми с жителите в региона”.

 

Три автомобила лумнаха в Димитровград

Тази сутрин в 03 часа е получен сигнал на тел.112 за горящи автомобили, паркирани на улица „Ив.Вазов” в Димитровград. На място са изпратени полицейски и противопожарни автомобили, които са установили, че е обгорял напълно лек автомобил „Опел Комбо” без регистрационни табели. С обгорял преден капак, предна решетка и стопена броня е и лек автомобил „Опел Агила”, а с обгоряла лява страна е лек автомобил „Форд Ка”, също без регистрационни табели. И трите коли са нов внос и не са регистрирани. Полицейските служители са открили на улица „Кл.Охридски” пластмасова бутилка с жълтеникава течност с мирис на нафта. Колите са собственост на 36-годишен жител на село Върбица. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

 

 

 

Данаил Папазов и турският му колега постигнаха консенсус за превозите

Консенсус за разрешаване на проблемите на българските превозвачи при преминаването им през Турция бе постигнат между министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов и министъра на транспорта, морските въпроси и съобщенията на Турция Лютфи Елван. Това стана след шестчасови конструктивни преговори в Анкара, съобщиха о Консенсус за разрешаване на проблемите на българските превозвачи при преминаването им през Турция бе постигнат между министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов и министъра на транспорта, морските въпроси и съобщенията на Турция Лютфи Елван. Това стана след шестчасови конструктивни преговори в Анкара, съобщиха о

Русия отпуска 2 млрд. долара от обещания през декември заем на Украйна

/КРОСС/ Русия смята да отпусне тази седмица 2 милиарда долара от обещания през декември заем на Украйна, който бе задържан заради изчакването да се сформира ново правителство в Киев, заяви руският финансов министър Антон Силуанов, цитиран от Франс прес. През декември Москва отпусна заем за общо 15 милиарда долара на Киев, от който до момента са отпуснати 3 милиарда долара. Съобщението за новия транш на руския заем идва часове след срещата в Берлин на германския канцлер Ангела Меркел с украинските опозиционни лидери Арсений Яценюк и Виталий Кличко, на която украинската опозиция поиска финансова помощ и санкции срещу обкръжението на президента Янукович.  

Парламентът ще обсъди декларацията на „Атака”, но и декларация на Миков

Парламентът ще обсъди декларацията на „Атака Парламентът ще обсъди декларацията на „Атака", но и декларация на Миков Парламентът има кворум за започване на днешното заседание. „Вчера е внесена деловодството на Народното събрание декларация от Волен Сидеров и група за осъждане на изказването на Хюсеин Хафъзов, както и декларация във връзка с ескалация на етническа основа, предложена от пр

Защо Apple дойде в Бразилия?

Въпреки високите мита, които оскъпяват продуктите на концерна тук, страната е важен растящ пазар

    


Огромен астероид премина вчера край Земята

Астероидът, чието обозначение е 2000 ЕМ26, е с диаметър около 270 метра

Ще ремонтират подлезите и тротоарите във Варна, които са в най-тежко състояние

В бюджета на Варна за 2014 г. са предвидени 800 000 лв. за ремонт на тротоарите с най-лошо качество на настилката, както и на част от подлезите в града. Това заяви пред Дарик зам.-кметът по инфраструктурата инж. Христо Иванов. През настоящата година ще бъдат подменени плочките на улицата до градинката зад Окръжния съд, на тротоара от пощата до бившото кино „Тракия“, както и на тротоара до дома на слепите.

Митничари във Видин разкриха 500 хил. опаковки за цигари

Митническите служители във Видин разкриха половин милион фалшиви опаковки за цигари, съобщи 24 часа. Опаковките са открити в излизащ от страната товарен микробус  с българска регистрация, сп...

Най-накрая Первез Мушараф се изправи пред съда в Пакистан

Бившият президент на Пакистан Первез Мушараф днес пристигна за първи път в специалния съд в Исламабад, където ще бъде съден за „висша измяна”, предаде AFP. Първата поява на Муша...

Слугите на Томов раздадоха част от ЦСКА на удобни ветерани

Собственикът на ЦСКА вкара в дълг удобните ветерани. Съобщение в официалния сайт на клуба гласи, че Димитър Митев, Вехби Малкоч и прочие партийни слуги на Александър Томов, които управляват "Лира...

Антония Първанова е единствената номинирана от България за Евродепутат на годината

Д-р Антония Първанова – евродепутат, заместник председател на АЛДЕ и председател на НДСВ е номинирана за Евродепутат на годината в категория „Правосъдие и граждански свободи&ld...

Клисарова: Получило се е недоразумение с часовете по история

Програмата, която предвижда обучението по история в 11-ти и 12-ти клас да отпадне, е във връзка с промените в Закона за средното образование, които бяха предложени по време на управлението на ГЕРБ,...

БАБХ установи нарушения в търговски вериги

Стоки с неясен срок на годност и различни указания за съхранение на български и на езика на страната, от която е внесен продуктът, са част от нарушенията, установени от Българската агенция за безопасн...

Протестите в Украйна ескалираха, демонстранти и полиция се бият с камъни и палки

След дни на относително затишие и само ден, след като в сила влезе амнистия за протестиращи срещу правителството в Украйна, в Киев отново се стигна до сблъсъци и боеве между антиправителствени и пропр...

Новото Peugeot 108 вече и с подвижен покрив

Многообразие. Това е ключовата дума при определението на 108. Новият градски автомобил на марката се предлага в 2 силуета: хечбек и с подвижен покрив 108 TOP. Но това не е всичко: той предлага изключи...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване