Чуколов: Не е важно кой крепи кворума, а с какво се занимава НС

София /КРОСС/ Не е важно кой какъв кворум крепи, а с какво се занимава този парламент. Това заяви пред БНР зам.-председателят на „Атака" Десислав Чуколов. Не ме интересува дали има независими депутати. Ние сме партия с ясна визия и точки. Ние сме тези, които наложиха мораториума върху продажба на земя, подчерта Чуколов и добави, че за пълноценната работа на Народното събрание и поставяне на важните акценти как трябва да се развива България, роля има партията му. Депутатът каза още, че в следващите дни от „Атака" ще внесат искане за преразглеждане на всички концесии, дадени в България. Що се отнася до утрешните прояви, с които ще бъде отбелязан годишнината от обесването на Васил Левски, атакистът заяви, че има информация, че се подготвя провокация. Много агитки са организирани. Те ще дойдат от цялата страната, но няма да поднасят венци пред паметника на Левски. Те идват агитирани от други политически сили, подчерта той.    

Къде са 67 милиона евро за образование?

Анализ на Калина Крумова от социалната платформа „Евромайки“

Coca-Cola съкращава разходи на стойност 1 млрд. долара

Продажбите на гиганта в производството на безалкохолни спаднаха с 3,6% до 11 млрд. долара

    


Красимир Янков: Търпимостта към членовете на АБВ вреди на БСП

Продължаване на търпимост и другарска толерантност към членовете на АБВ са вредни за БСП. Това каза за Фокус народният представител от Коалиция за България Красимир Янков.
„Проваленият рейд поради липса на подкрепа от поддръжници, напускането на Алгафари, който освети отвътре безпринципността и едноличният интерес на „проекта АБВ” и спадащият Продължаване на търпимост и другарска толерантност към членовете на АБВ са вредни за БСП. Това каза за Фокус народният представител от Коалиция за България Красимир Янков. „Проваленият рейд поради липса на подкрепа от поддръжници, напускането на Алгафари, който освети отвътре безпринципността и едноличният интерес на „проекта АБВ” и спадащият

Британски съд подкрепи доживотните присъди без право на замяна

Британският апелативен съд постанови, че съдиите могат да издават присъда доживотен затвор без право на замяна на лица, осъдени за най-тежки престъпления, съобщи Асошиейтед прес. Решението беше оповестено, след като Европейският съд по правата на човека препоръча на Великобритания да преразгледа политиката си. Петима британски съдии постановиха, че издаването на подобни присъди в "редки и изключителни" случаи е сравнимо с Европейската конвенция за правата на човека. Около 50 затворници излежават понастоящем във Великобритания доживотна присъда. Апелативният съд отхвърли жалби на двама осъдени убийци и нареди 40-годишната присъда на единия от тях - извършителят на тройно убийство Иън Маклафлин - да бъде заменена с доживотна. Съдът отложи произнасянето на присъдата на убийците на британския войник Лий Ригби, признати за виновни през декември миналата година, в очакване на днешното съдебно решение.

Идеалното семейство: Жената печели 20% повече от мъжа си

Разводите при тези двойки са 80% по-малко от останалите

    


Станишев: Борбеният дух на Димчо ще живее чрез децата му

"Цялата ни парламентарна група и всички близки и приятели на Димчо Михалевски сме потресени от новината за смъртта му. До последно никой не вярваше, че тежката болест, с която се бореше от месеци ще надделее. Не вярвахме, защото добре познаваме борбения дух на Димчо и неговата способност да преодолява всички препятствия. "Цялата ни парламентарна група и всички близки и приятели на Димчо Михалевски сме потресени от новината за смъртта му. До последно никой не вярваше, че тежката болест, с която се бореше от месеци ще надделее. Не вярвахме, защото добре познаваме борбения дух на Димчо и неговата способност да преодолява всички препятствия.

ЕК предложи обединяване на схемите „Училищен плод” и „Училищно мляко”

Обмисля се обединяване на схемите „Училищен плод” и „Училищно мляко”. Това е станало ясно след участието на зам.-министърът на земеделието и храните...

Театрална формация "Феникс" организира благотворителен базар за Баба Марта във Варна

Театрална формация "Феникс" към сдружение "Феникс 2009" продължава инициативата за набиране на средства за стълбищна платформа, която е на стойност 20 000 лв за нуждите на колегата им Иван Цветанов в благотворителен базар "Да бъдем добри".

Цветанов се ожали от репресия заради полицейската си регистрация

София /КРОСС/ Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов се оплаква в съда, че е подложен на "репресивни властнически мерки" заради задължителната полицейска регистрация, на която подлежи. Това става ясно от жалбата му до Върховния административен съд (ВАС) срещу решението на Административен съд София-град, според което Цветанов подлежи на полицейска регистрация по силата на закона, а не по силата на разпореждане на органите на МВР.Пред ВАС Цветан Цветанов твърди, че юридически и житейски неоправдано било да бъде подлаган на "репресивни властнически мерки" като задължителната полицейска регистрация след привличането му в качеството му на обвиняем. Според Цветанов чистото му съдебно минало и безупречното му процесуално поведение не обосновавали прилагането на мерките по Закона за МВР спрямо него."Прилагането на въпросните мерки би могло да се обоснове само и единствено с оглед на това да се постигнат целите на закона, които са изчерпателно описани в чл. 6 от ЗМВР. Единствената хипотеза, която оправдава налагането на мерките по чл. 59 от ЗМВР, с оглед на това да бъде постигната целта на закона, е ал. 2 на чл. 6 от ЗМВР. В рамките на тази хипотеза законодателят е описал две предложения - противодействие на престъпността и опазване на обществения ред. В конкретния случай не е налице нито една от хипотезите", твърди в жалбата си до ВАС Цветан Цветанов

"Лукойл Академик" ще е с шестима баскетболисти в Мача на звездите


Шестима баскетболисти от "Лукойл Академик" бяха избрани за HDI Мача на звездите в баскетбола. Втори се нарежда представящият се силно "Черно море", който ще има петима свои представители.

Организаторите въведоха промяна тази година и изборът вече не се прави от привържениците. В гласуването се включиха треньорите на отборите от първенството.

В двубоя един срещу друг ще се изправят българи срещу чужденци. Българите ще бъдат водени от треньора на "Черно море" Денислав Коцев,...

Станишев: Духът на Михалевски ще бъде пазен от нас и ще живее чрез децата му

Цялата ни парламентарна група и всички близки и приятели на Димчо Михалевски сме потресени от новината за смъртта му. До последно никой не вярваше, че тежката болест, с която се бореше от месеци ще надделее. Не вярвахме, защото добре познаваме борбения дух на Димчо и неговата способност да преодолява всички препятствия. Загубата му е непрежалима за всички нас, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев.

Сергей Станишев: Борбеният дух на Димчо ще живее чрез децата му

"Цялата ни парламентарна група и всички близки и приятели на Димчо Михалевски сме потресени от новината за смъртта му. До последно никой не вярваше, че тежката болест, с която се бореше от месеци ще надделее. Не вярвахме, защото добре познаваме борбения дух на Димчо и неговата способност да преодолява всички препятствия.

Германската "творческа икономика" бележи ръст

"Творческата икономика" в Германия продължава да бележи стабилен ръст, сочат данните на министерството на икономиката.

Светият синод ще избере русенски митрополит на 23 март


Светият синод ще избере Русенски митрополит на 23 март. Постът беше овакантен след избора на 24 февруари 2013 г. на дядо Неофит за патриарх на Българската православна църква и софийски митрополит.

За наместник на овакантения митрополитски престол до избора на нов Русенски митрополит архиереите определиха днес Доростолския митрополит Амвросий. Той ще организира изборите в епархията и ще ръководи делата й до каноничното избиране на нов Русенски митрополит.

Епархийските...

Четирима души загинаха при сблъсъци между протестиращи и полиция в Тайланд

Четирима души загинаха, а най-малко 64 бяха ранени при сблъсъци между полицията и демонстранти в тайландската столица Банкок. Протестиращите настояват за оставката на правителството. Множество изстрели се чуваха близо до канцеларията на премиера Инглук Шинаватра, към която по-рано във вторник бяха отправени обвинения от националната служба за борба с корупцията. Полицейски части за борба с масови безредици започнаха да разгонват протестиращите и да демонтират импровизираната сцена за митинга им. Според очевидци е имало изстрели от двете страни. Сред загиналите е и един полицай. Полицията започна операция, за да си възвърне контрола върху няколко обекта в Банкок, които от месеци са окупирани от демонстрантите, и арестува около 100 души. Това е първият случай на масов арест откакто от началото на февруари демонстрантите започнаха окупации на административни сгради. Комисията за борба с корупцията на Тайланд обвини временния премиер Инглук Шинаватра заради ролята й в провалена програма за субсидиране на производството на ориз. Според обвинението като председател на комисия за политиката за производство на ориз Инглук не е спряла причиняваща финансови загуби програма, която бе една от основните популистки политически мерки, довели на власт нейната партия "За тайландците" след изборите през юли 2011 г.,

Трима души са загинали в сблъсъци с полицията в Киев, твърди депутат от опозицията


Трима протестиращи за загинали по време на сблъсъците с полицията близо до парламента в Киев, съобщи агенция "Ройтерс". Според депутат от опозиционната партия Баткившчина Леся Оробец телата им са били оставени в близка сграда. Тя допълва, че други хора са сериозно ранени, след като напрежението в украинската столица ескалира.

"Три тела на наши поддръжници са в сградата, животът на други седем е в опасност заради раните им", съобщи Леся Оробец в своя профил в социалната мрежа...

Утре ще преобладава слънчево време, максималните температури ще са между 18° и 23°

През следващото денонощие времето над страната ще остане значително по-топло от нормалното за средата на февруари. През нощта ще има разкъсана облачност, но в низините и около водните басейни ще се образува мъгла или ниска облачност.

Жандармеристи и полицаи нахлуха във фабрика за минерална вода

/КРОСС/ Полицаи и специализирани полицейски части нахлуха във фабрика за бутилиране на минерална вода в Хисаря. Освен служители на местното полицейско управление има и подкрепление от жандармеристи в пълно бойно снаряжение.Причината е, че собственикът Димитър Консулов не допуска работници, които трябва да работят по проект на общината за подмяна на стар водопровод и канализация.„Не искам да възпрепятствам работата по проекта, но настоявам преди да допусна машините да работят в двора на фабриката, наред с всички необходими документи, да бъде представен и съгласуван план за безопасна работа от Инспекцията по труда, коментира пред Дарик Консулов, който в момента е извън страната.От своя страна кметът на града Пенка Ганева обясни, че изтича срокът за изпълнение на проекта, за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа на три квартала в Хисаря. Ако не приключим с ремонта до 30 март т.г., трябва да платим неустойки в размер на 25% от стойността на проекта, който е 33 млн.лв. Парите са спечелени по ОП „Околна среда" и ако се наложи да плащаме неустойки, те ще са в размер на 7 млн. лв., точно толкова, колкото е бюджетът на Община Хисаря за цяла година, уточни още инж. Ганева. Тя в момента е на място, заедно с началника на РУП Иван Иванов

Фондация "Христо Гешов" помага на човек в беда

Фондация „Христо Гешов“ е неправителствена организация, която се занимава с превенция и борба с хепатита, както и оказва помощ и съдействие на хора носители на „тихия уби...

Полицаи влязоха във фабрика за минерална вода в Хисаря

Полицаи са влезли във фабрика за бутилиране на минерална вода в Хисаря заради отказ на собственика на предприятието Димитър Консулов да допусне общински работници. Те е трябвало да подменят стар водоп...

Властите в Сочи пуснаха арестуваните певици от "Пуси Райът"

Двете млади певици от руската група Pussy Riot, които бяха арестувани от полицията в центъра на Сочи, вече са освободени, предаде БГНЕС. Надежда Толоконникова и Мария Альохина бяха освободени, след к...

Станишев заминава на среща в Брюксел

Президентът на ПЕС Сергей Станишев заминава за Брюксел, където ще има среща на социалистите и демократите и еврокомисарите от социалистическото семейство. На срещата ще бъде обсъдена ситуацията в У...

Изкуството гримира панелките

ЛИЛЯНА ПЕТКОВА
 
25-метрови графити са изрисувани върху олющени панелни сгради в столичния квартал “Хаджи Димитър”. Може би много от вас са ги виждали в социалните мрежи или просто са попадали на техни снимки във виртуалното пространство и са се питали кой и защо ги е направил. Защото, за да ги направиш, трябва да си целунат отгоре, ЛИЛЯНА ПЕТКОВА   25-метрови графити са изрисувани върху олющени панелни сгради в столичния квартал “Хаджи Димитър”. Може би много от вас са ги виждали в социалните мрежи или просто са попадали на техни снимки във виртуалното пространство и са се питали кой и защо ги е направил. Защото, за да ги направиш, трябва да си целунат отгоре,

Любим виц на актрисата Евелин Костова

Трима мъже спорят чия професия е по-древна.
Строителят:
- Нашата професия е най-стара. Ние още египетските пирамиди сме строили.
Градинарят:
- Как ли пък не, наши колеги са засадили Райската градина.
Електротехникът:
- Защо въобще спорите? Още когато Господ е казал: “Да бъде светлина”, ние вече сме били готови с цялата мрежа. Трима мъже спорят чия професия е по-древна. Строителят: - Нашата професия е най-стара. Ние още египетските пирамиди сме строили. Градинарят: - Как ли пък не, наши колеги са засадили Райската градина. Електротехникът: - Защо въобще спорите? Още когато Господ е казал: “Да бъде светлина”, ние вече сме били готови с цялата мрежа.

Туристическият сезон през 2015 г. пред провал заради свалянето на биометрични данни

Туристическият сезон през 2015 г. е пред провал, ако не се вземат незабавни мерки за оборудване на българските консулски служби в Русия, Беларус, Украйна, Молдова и Турция с устройства за снемане на биометрични данни от искащите визи за страната ни. Нужните средства са 2 млн. лв., но те не са предвидени в бюджета за тази година. Това става ясно от от стенограмата на заседанието на правителството на 12 февруари. Въпросът остава отворен и правителството не е взело решение. В началото на тази година предстои приемане на решение на Европейската комисия, което ще задължи държавите-членки от януари 2015 г. да пристъпят към събиране на биометрични данни при подаване на заявления за входни визи на граждани от трети държави, съобщава външният министър Кристиян Вигенин. Това означава, че от гражданите на Русия, Турция, Украйна, Беларус и Молдова е необходимо да бъдат взимани биометрични данни при подаване на заявления за български визи. В тези страни консулските служби на България издават над 95% от всички визи за граждани на трети държави. За 2013 г. са издадени над 800 000 български визи в петте страни, посочва Вигенин. Ако не се предприемат незабавни мерки за оборудване на консулските ни служби в петте страни, това ще има изключително неблагоприятни последици върху туристическите пътувания през 2015 г., предупреждава Вигенин. По предварителни изчисления за подготовката и инсталирането на оборудването в дипломатическите ни представителства в тези страни трябват 2 млн. лева. Тези средства не са предвидени в бюджета на Министерство на външните работи за 2014 г., посочва Вигенин и настоява да се потърсят нужните пари. Нужните средства обаче не са заложени и в държавния бюджет за тази година, заявява зам.-министърът на финансите Людмила Елкова. Тя предлага на "по-късен етап да се потърси възможност, така че за сметка на нещо друго да бъде отчетено като приоритет и да бъдат потърсени парите". Проблемът да се дискутира допълнително и да му се потърси решение, препоръчва премиерът Пламен Орешарски.

Туристическия сезон през 2015 г. пред провал заради свалянето на биометрични данни

Туристическият сезон през 2015 г. е пред провал, ако не се вземат незабавни мерки за оборудване на българските консулски служби в Русия, Беларус, Украйна, Молдова и Турция с оборудване за снемане на биометрични данни от искащите визи за страната ни. Нужните средства са 2 млн. лв., но те не са предвидени в бюджета за тази година. Това става ясно от от стенограмата на заседанието на правителството на 12 февруари. Въпросът остава отворен и правителството не е взело решение. В началото на тази година предстои приемане на решение на Европейската комисия, което ще задължи държавите-членки от януари 2015 г. да пристъпят към събиране на биометрични данни при подаване на заявления за входни визи на граждани от трети държави, съобщава външният министър Кристиян Вигенин. Това означава, че от гражданите на Русия, Турция, Украйна, Беларус и Молдова е необходимо да бъдат взимани биометрични данни при подаване на заявления за български визи. В тези страни консулските служби на България издават над 95% от всички визи за граждани на трети държави. За 2013 г. са издадени над 800 000 български визи в петте страни, посочва Вигенин. Ако не се предприемат незабавни мерки за оборудване на консулските ни служби в петте страни, това ще има изключително неблагоприятни последици върху туристическите пътувания през 2015 г., предупреждава Вигенин. По предварителни изчисления за подготовката и инсталирането на оборудването в дипломатическите ни представителства в тези страни трябват 2 млн. лева. Тези средства не са предвидени в бюджета на Министерство на външните работи за 2014 г., посочва Вигенин и настоява да се потърсят нужните пари. Нужните средства обаче не са заложени и в държавния бюджет за тази година, заявява зам.-министърът на финансите Людмила Елкова. Тя предлага на "по-късен етап да се потърси възможност, така че за сметка на нещо друго да бъде отчетено като приоритет и да бъдат потърсени парите". Проблемът да се дискутира допълнително и да му се потърси решение, препоръчва премиерът Пламен Орешарски.

Търговци скочиха срещу Lafka

Веригата павилиони за вестници и цигари Lafka е заплаха за пазарната икономика и свободата на словото в България. Около тази позиция се обединиха представители на търговците на дребно в различни български градове. Те излязоха с искане до вицепремиера Даниела Бобева да спре конкурсите за разполагане на преместваеми обекти в страната, като заплашиха с протести.

Оскверниха паметника на Георги Димитров във Варна

Варна /КРОСС/ Оскверниха паметника на Георги Димитров във Варна. Така наречената "лодка" на Георги Димитров и Васил Коларов във варненския квартал "Аспарухово" е издраскан със свастики и надпис "национални предатели". Паметникът е един от малкото останали от социалистическото минало и е издигнат по повод мястото, от което на 29.06.1920 година са отплавали нелегално за СССР Георги Димитров, Васил Коларов и Христо Кабакчиев, като делегати на 2-рия конгрес на 3-тия комунистически интернационал. Снимки: Булфото, всички права запазени

Потреблението на енергия в ЕС през 2012 г. е било на равнището от 1990 г.


Спадът в потреблението на електроенергия в ЕС, който започна през 2006 година, се дължи на вялата икономика в региона, посочиха днес представители на евросъюза, цитирани от ДПА.

От 2006 до 2012 година потреблението на електроенергия в ЕС е намаляло с 8 процента според данните, оповестени от статистическата служба на евросъюза Евростат.

Енергийното потребление през 2012 година е било почти колкото равнищата през 1990 година.

Очакваме спадът в енергийното...

Аладин се изправя пред съда за Освобождението

Двете дела срещу Салахадин Бин Аладин - за нападението над Вики и опита за убийство на Тихомир Владимиров започват ден след националния ни празник 3 март.

САЩ ще преговарят с талибаните

Вашингтон има готовност да освободи петима затворници от „Гуантанамо".

Микробус се подпали в "Лагера"

София /КРОСС/ Микробус се възпламени в столичния квартал "Лагера". При инцидента е пострадал един работник. Возилото е използвано за нанасянето на пътна маркировка. То се е възпламенило малко след 15 часа. По първоначална информация причина за инцидента е късо съединение.На мястото има екипи на спешна помощ, който трябва да отведе пострадалия работник до здравно заведение.

15 кг псевдоефедрин са задържани на Дунав мост

Служители на ГДГП и Агенция „Митници“ намериха 15 кг псевдоефедрин в български  автомобил. Той бил спрян на ГКПП –Дунав мост на излизане от страната. 

При последвал оглед с мобилен рентген и щателна митническа проверка били открити скритите в колата голямо количество таблетки. При полевия наркотест веществото в таблетките реагирало на Служители на ГДГП и Агенция „Митници“ намериха 15 кг псевдоефедрин в български автомобил. Той бил спрян на ГКПП –Дунав мост на излизане от страната. При последвал оглед с мобилен рентген и щателна митническа проверка били открити скритите в колата голямо количество таблетки. При полевия наркотест веществото в таблетките реагирало на

"Лафка" застрашава малкия и средния бизнес, скочиха собственици на обекти

От търговската верига пък обявиха, че стартират срещи с бизнеса

    


Валутни курсове на БНБ за 19 февруари 2014 година

Валутни курсове на БНБ за 19 февруари 2014 година.

Избират нов Русенски митрополит през март

Българският патриарх Неофит е поискал да бъде освободен от задълженията си като временно управляващ Русенска епархия и определяне на епархийски митрополит, съобщиха от синода след днешното му заседание.

Супермодерен онкологичен център ще заработи до 2 месеца във Варна

Супермодерният онкологичен и лъчетерапевтичен център на болница „Св. Марина“ трябва да бъде открит до 7 април – Световния ден на здравето. Това каза пред Дарик шефът на лечебното заведение проф. Жанета Георгиева. „Сградата вече има Акт 15.

Микробус на пътното се запали, работник е пострадал

Микробус, използван за полагане на пътна маркировка, се запали. При инцидента е пострадал един работник, съобщиха за БГНЕС от пресцентъра на МВР.

Ердоган призова ученици да не стават "роби на интернет"

Турският премиер защити закона за затягането на контрола на мрежата, който правителството прие

    


Задържан е БГ автомобил с 15 кг псевдоефедрин на Дунав мост

Служители на ГДГП и Агенция „Митници“ намериха 15 кг псевдоефедрин в български  автомобил. Той бил спрян на ГКПП –Дунав мост на излизане от страната. 

При последвал оглед с мобилен рентген и щателна митническа проверка били открити скритите в колата голямо количество таблетки. При полевия наркотест веществото в таблетките реагирало на Служители на ГДГП и Агенция „Митници“ намериха 15 кг псевдоефедрин в български автомобил. Той бил спрян на ГКПП –Дунав мост на излизане от страната. При последвал оглед с мобилен рентген и щателна митническа проверка били открити скритите в колата голямо количество таблетки. При полевия наркотест веществото в таблетките реагирало на

Заловиха младежи, отнели със сила наргилето на врачанин

През изминалото денонощие в страната са били проверени 3999 души, задържаните по закона за МВР са 112, 2392 са проверените моторни превозни средства, общият брой на регистрирани престъпления е 155, образуваните досъдебни производства по общия ред са 91, бързи производства - 29, незабавни производства - 3, съставени са 579 акта за административни на През изминалото денонощие в страната са били проверени 3999 души, задържаните по закона за МВР са 112, 2392 са проверените моторни превозни средства, общият брой на регистрирани престъпления е 155, образуваните досъдебни производства по общия ред са 91, бързи производства - 29, незабавни производства - 3, съставени са 579 акта за административни на

Президент и премиер осъдиха заиграването с етническия мир

Росен Плевнелиев и Пламен Орешарски излязоха със съвместна декларация срещу заиграването с етническия мир и езика на омразата

Трима убити и над 150 ранени при нови сблъсъци в Киев

 Обстановката в центъра на Киев рязко се изостри. Зоната на сблъсъците между протестиращите и силите на реда се разширява и постепенно обхваща нови улици от правителствения квартал, предаде ИТАР-ТАСС.
Най-малко трима антиправителствени протестиращи са били убити, а около 150 други ранени при последните сблъсъци между полицията и демонстранти в  Обстановката в центъра на Киев рязко се изостри. Зоната на сблъсъците между протестиращите и силите на реда се разширява и постепенно обхваща нови улици от правителствения квартал, предаде ИТАР-ТАСС. Най-малко трима антиправителствени протестиращи са били убити, а около 150 други ранени при последните сблъсъци между полицията и демонстранти в

Премахват преработените храни в училищата

Схемите „Училищен плод" и „Училищно мляко" се обединяват

Преместват прегазената от влак Ралица в Пирогов

Прегазената от влак Ралица е транспортирана в Пирогов, където й предстои важна операция, съобщиха от Многопрофилната болница за активно лечение във Враца, цитирани от "Конкурент".  25-годишната жена, която е от Роман, бе ударена от влак на гарата в Мездра преди около месец. Около 5 часа сутринта тя е паднала под влака Варна - София, Прегазената от влак Ралица е транспортирана в Пирогов, където й предстои важна операция, съобщиха от Многопрофилната болница за активно лечение във Враца, цитирани от "Конкурент". 25-годишната жена, която е от Роман, бе ударена от влак на гарата в Мездра преди около месец. Около 5 часа сутринта тя е паднала под влака Варна - София,

Ново звездно бебе, родители: Алек Алексиев и Яна Титова

“Здравей, Александър, добре дошъл! Забавлявай се!”, с тези думи британският актьор Кенет Брана посреща 25-годишния българин Алек Алексиев на снимачната площадка на “Джак Райън: Теория на хаоса”. Филмът отскоро е по кината, а в него участват още Крис Пайн, Кийра Найтли, Кевин Костнър. Българинът застава до тези звезди, за да се превъплъти в ролята н “Здравей, Александър, добре дошъл! Забавлявай се!”, с тези думи британският актьор Кенет Брана посреща 25-годишния българин Алек Алексиев на снимачната площадка на “Джак Райън: Теория на хаоса”. Филмът отскоро е по кината, а в него участват още Крис Пайн, Кийра Найтли, Кевин Костнър. Българинът застава до тези звезди, за да се превъплъти в ролята н

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване