Ицо Стоте манекенки и перничанката Биляна Евгениева се сгодиха

Христо Сираков, популярен с прозвището Ицо Стоте манекенки, се сгоди на помпозно парти в столичен клуб за новото си гадже - Биляна Евгениева.

Биляна от няколко седмици носи на ръката си диамантен пръстен, подарен от Сираков, а според клюките е и бременна, което се доказва и от снимките с наедрялото й коремче. Сираков твърди че огромната разлика в годините не влияе по никакъв начин в отношенията му с Биляна. Това е поредното младо гадже, което той забърсва, но...

Продължава

Ходорковски обвини Русия за убитите в Киев

Бившият шеф на “Юкос”, прекарал 10 г. в затвор в Русия и един от най-големите врагове и критици на руския президент Владимир Путин, обвини Кремъл за убийствата на Майдана.
 “Разказаха ми какво са правили властите тук. Те са го правили със съгласието на руското ръководство. Исках да заплача. Това е ужасяващо”. Бившият шеф на “Юкос”, прекарал 10 г. в затвор в Русия и един от най-големите врагове и критици на руския президент Владимир Путин, обвини Кремъл за убийствата на Майдана. “Разказаха ми какво са правили властите тук. Те са го правили със съгласието на руското ръководство. Исках да заплача. Това е ужасяващо”.

Джакпотът подгони 4,5 млн. лева

За следващия 21-и тираж на БСТ се очаква джакопота да достигне близо 4,5 милиона лева, след като и днес нямаше участник, който да е познал пълната комбинация от печеливши числа 10, 15, 18, 26, 28, 48.

Какво мислят жените за мъжкото бельо

Дори господата да имат по-ограничен избор от дамите, те също трябва да се постараят да изглеждат добре

    


Крим става руска военна зона, заглушават медии

Крим все повече заприличва на военна зона, като в същото време попада и в информационно затъмнение, след като бе спрян сигналът на почти всички украински радиотелевизионни станции.
Областната управа в Луганск, Източна Украйна, вече е с руски флаг, превзета от демонстранти. Те принудиха губернатора да подпише оставката си. Крим все повече заприличва на военна зона, като в същото време попада и в информационно затъмнение, след като бе спрян сигналът на почти всички украински радиотелевизионни станции. Областната управа в Луганск, Източна Украйна, вече е с руски флаг, превзета от демонстранти. Те принудиха губернатора да подпише оставката си.

Продължава издирването на изчезналия самолет

Отломки, които е възможно да са на изчезналия малайзийски самолет в Южнокитайско море, са били забелязани от военен самолет на Виетнам, съобщи френското издание "Фигаро" в неделя.

Скандали тресат връзката на Преслава и милионерския пернишки син Жоро Бирмата

"Като куче и котка сме! Много се обичаме, но имаме по два—три скандала на ден", казва Преслава

Фолк певицата Преслава проговори за отношенията си с Бирмата. В изключително откровено интервю изпълнителката сподели за първи път истината за връзката им. Фолк звездата призна, че двамата безкрайно много се обичат, но въпреки това са като куче и котка. И се карат поне по два-три пъти на ден.

„Не сме си нагодили характерите все още“, признава изпълнителката в "Открит микрофон“. Преслава споделя, че при тях положението понякога става страшно и...

Продължава

Искат от застраховател 1 млн. лв. за сгазения в Катуница Ангел

Рекорден иск в размер на 1 млн. лева за смъртта на 19-годишния Ангел Петров от Катуница са предявили родителите му Веселина и Атанас. 
Делото е заведено в Софийския градски съд и е насочено към застрахователна компания, която е сключила Гражданска отговорност с буса, премазал момчето преди 3 г. по време на размириците в селото.
 Майката ... Рекорден иск в размер на 1 млн. лева за смъртта на 19-годишния Ангел Петров от Катуница са предявили родителите му Веселина и Атанас. Делото е заведено в Софийския градски съд и е насочено към застрахователна компания, която е сключила Гражданска отговорност с буса, премазал момчето преди 3 г. по време на размириците в селото. Майката ...

Кабел от завод в Самоков захранвал ромския квартал в града

Разследване на Нова телевизия откри кабел, който от бивш завод от социалистическо време в близост до ромския квартал води и захранва ромски къщи в квартала. Според свидетели, водеща фигура тук е Сашо Водката, близък на някои ромски големци от региона. Собственикът на бившия соц завод се страхува да говори,

Янко Ваташки - Лудия стана поет в затвора

Популярния углавен кавалер Янко Ваташки - Лудия прописа стихове, съобщава вестник "Телеграф".

Пернишкият злодей е поздравил дамите по случай техния празник във Фейсбук. Той е написал: Честит празник, мили дами!!! Много благополучие, сладост и обич носите по света и ще го спасите от война. Ваташки бе пуснат през 2013 г. след като излежа 7-годишна присъда за отвличане. Зад преградите той е започнал да реди рими.

Ваташки, който има дъщеричка от...

Продължава

Телекомите заплашени от дневни глоби до 5000 лева

Телекомуникационните оператори са заплашени да плащат от 500 до 5000 лв. глоба за всеки ден, в който извършват нарушение. Това произтича от поправка на Закона за електронните съобщения, която са написали депутатът Камен Костадинов (ДПС) и негови колеги от парламентарната комисия по транспорт и съобщения. Народните представители са внесли измененият Телекомуникационните оператори са заплашени да плащат от 500 до 5000 лв. глоба за всеки ден, в който извършват нарушение. Това произтича от поправка на Закона за електронните съобщения, която са написали депутатът Камен Костадинов (ДПС) и негови колеги от парламентарната комисия по транспорт и съобщения. Народните представители са внесли измененият

Кабел от завод в Самоков захранва ромския квартал в града

Разследване на Нова телевизия откри кабел, който от бивш завод от социалистическо време в близост до ромския квартал води и захранва ромски къщи в квартала. Според свидетели, водеща фигура тук е Сашо Водката, близък на някои ромски големци от региона. Собственикът на бившия соц завод се страхува да говори, Разследване на Нова телевизия откри кабел, който от бивш завод от социалистическо време в близост до ромския квартал води и захранва ромски къщи в квартала. Според свидетели, водеща фигура тук е Сашо Водката, близък на някои ромски големци от региона. Собственикът на бившия соц завод се страхува да говори,

Петков: Няма избори, които Станишев да не е загубил

У мен остава впечатлението, че Станишев си копае землянка, в която да се скрие, след като изгуби и тези избори, заяви "самоизключилият" се от БСП Румен Петков

Феликс Нойройтер спечели слалома в Кранска гора


Световният вицешампион Феликс Нойройтер спечели слалома от Световната купа по ски алпийски дисциплини в Кранска гора.

Германецът беше втори след първия манш, но със силно второ спускане стигна до успеха с общо време 1:45,50 минути.

Така той записа четвърта победа за сезона и общо девета в кариерата си за Световната купа, с което се изравни с легендата на германските алпийски ски Маркус Васмайер.

На второ място с пасив от 59 стотни се нареди сънародникът му Фриц...

"Миньор" (Перник) води във временното класиране на волейболната Висша лига

Волейболният отбор "Миньор" (Перник) води във временното класиране във Висшата лига, научи ZaPernik.com.

През почивните дни се проведе 15-тия кръг във волейболната Висша лига. Пернишкият отбор по волейбол пропусна този кръг, тъй като почива.

До момента "Миньор" има 32 точки в актива си. След него е "Инвестбанк Тетевен Волей" с 26 точки. "Локо" (Пловдив) се нарежда на трето място с 25 точки.

 

Симеон и български ктитор почетни гости на Всепреславния църковен събор

Тринадесет от общо 14-те православни патриарси заседаваха три дни в сградата на Вселенската патриаршия в Истанбул под председателството на Вартоломей Първи. От форума отсъстваше единствено антиохийският патриарх.
Най-важното решение на останалите бе да бъде свикан Велик събор на православните църкви през 2016 година в Истанбул. Той ще бъде
първия Тринадесет от общо 14-те православни патриарси заседаваха три дни в сградата на Вселенската патриаршия в Истанбул под председателството на Вартоломей Първи. От форума отсъстваше единствено антиохийският патриарх. Най-важното решение на останалите бе да бъде свикан Велик събор на православните църкви през 2016 година в Истанбул. Той ще бъде първия

Павел Чернев: Поканен съм за наблюдател на референдума в Крим

- Г-н Чернев, покани ли ви някой - българите в Украйна или правителството на Крим, за да се включите като доброволци?
- С мои съмишленици и приятели поддържаме контакт с тези общности. Но за да наблюдавам процеса на референдума, няма нужда да бъда поканен от друг, освен от правителството на Крим. Както се и случва. - Г-н Чернев, покани ли ви някой - българите в Украйна или правителството на Крим, за да се включите като доброволци? - С мои съмишленици и приятели поддържаме контакт с тези общности. Но за да наблюдавам процеса на референдума, няма нужда да бъда поканен от друг, освен от правителството на Крим. Както се и случва.

Разделена Украйна не носи полза на Русия и САЩ

Анализаторът Огнян Минчев за кризата пред Bulgaria On Air

    


Кримските татари се надяват на Турция

В продължение на 300 години Крим е част от Османската империя, преди да бъда анексиран от Русия. Тюркското мюсюлманско малцинство днес отново живее на полуострова и е нещо като противотежест на руското влияние

Русия стояла зад снайперистите

Украинските министри на вътрешните работи и здравеопазването Арсен Аваков и Олех Мусий твърдят, че зад снайперистите на Евромайдана стои Русия, съобщи в. “Индипендънт”.
Те са убедени, че не толкова старият режим в Украйна е замесен, колкото сили извън страната. Русия предлага ОССЕ да разследва “делото за снайперистите” в Украйна, Украинските министри на вътрешните работи и здравеопазването Арсен Аваков и Олех Мусий твърдят, че зад снайперистите на Евромайдана стои Русия, съобщи в. “Индипендънт”. Те са убедени, че не толкова старият режим в Украйна е замесен, колкото сили извън страната. Русия предлага ОССЕ да разследва “делото за снайперистите” в Украйна,

Млади изпълнители на класическа музика зарадваха перничани с матине в Двореца на културата

Възпитаници на НМУ "Любомир Пипков" разходиха публиката из два континента през няколко века на крилете на музиката.

Млади изпълнители направиха истински музикален празник за ценителите в Перник. Възпитаници на НМУ "Любомир Пипков" от класа по цигулка с преподавател Юлия Ангелова показаха невероятен талант и завиден професионализъм пред многобройната публика, която се събра в неделната сутрин в галерия "Любен Гайдаров" в Двореца на културата, съобщиха за читателите на ZaPernik.com от културната институция.

Близо двучасов концерт разходи слушателите из...

Продължава

Петима наши измъкнали 500 000 евро, уж благотворително

Петима българи са участвали в измамна схема, чрез която успели да съберат 500 000 евро.

Българи стават доброволци в армията на Путин


В Крим вече са 20 български доброволци, за да защитават местното население, твърди тв каналът “Ал Джазира тюрк”, като се позовава на свои източници от разузнавателни служби. Те се присъединили към паравоенното формирование “Доброволец”, за което се смята, че е под контрола на руските войски там.
В същото време бившият депутат от “Атака” Павел В Крим вече са 20 български доброволци, за да защитават местното население, твърди тв каналът “Ал Джазира тюрк”, като се позовава на свои източници от разузнавателни служби. Те се присъединили към паравоенното формирование “Доброволец”, за което се смята, че е под контрола на руските войски там. В същото време бившият депутат от “Атака” Павел

Съдят трима за най-голямата имотна измама в София

Трима души ще бъдат съдени за най-голямата измама с общински имот в София, в която бе използван фалшив подпис на бившия кмет Бойко Борисов. Наскоро прокуратурата е внесла в съда обвинителен акт срещу Петър Драшков, Даниела Малинова и Ивалина Трифонова.
Мъжът е брат на бившия зам.-шеф на ДАНС Иван Драшков, предприемач, някога директор на .... Трима души ще бъдат съдени за най-голямата измама с общински имот в София, в която бе използван фалшив подпис на бившия кмет Бойко Борисов. Наскоро прокуратурата е внесла в съда обвинителен акт срещу Петър Драшков, Даниела Малинова и Ивалина Трифонова. Мъжът е брат на бившия зам.-шеф на ДАНС Иван Драшков, предприемач, някога директор на ....

"Уигън" отново отстрани "Манчестър сити" от ФА къп


"Уигън" продължава успешно защитата на ФА къп, след като за втора поредна година се оказа непреодолимо препятствие за "Манчестър сити".

Гостите победиха "гражданите" с 2:1 в четвъртфиналите и в следващата фаза ще играят срещу фаворита "Арсенал".

"Уигън" откри резултата в 27-ата минута, когато грешникът за "Сити" от мача с "Барселона" Мартин Демикелис повтори грешката си и отново направи дузпа, този път с нарушение срещу Марк-Антоан Фортюне.

Жорди Гомес се зае с...

Правят фестивал на бозата в Радомир, местни фирми осигуряват 1200 литра от напитката

Радомир ще си има фестивал на бозата, съобщава БТА. Най-вероятно той ще се проведе на 29 юни – деня на първоапостолите Петър и Павел.

Открай време се знае, че сред българите най-добри майстори са радомирци, заявяват от общината. В центъра на града е издигнат паметник на бозаджията, изработен от почетния гражданин на Радомир – скулптора Евгени Кузманов. Според радомирци няма друг паметник на бозаджия в света.

Добрата боза е гъста и трябва да усеща...

Продължава

Защо трябва да се правите на „недостъпни“?

Трудно спечелената награда е най-сладка

    


Натискат за повече отбори в Суперлигата

В събота приключи редовният сезон и според регламента трябва да отпаднат 10-ият, 11-ият и 12-ият, които са съответно В събота приключи редовният сезон и според регламента трябва да отпаднат 10-ият, 11-ият и 12-ият, които са съответно "Ботев" (Луковит), "Славия" и "Дунав" (Русе). Отборът на "Пирин" (Разлог) пък трябва да играе плейаут за оставане с втория от Висшата лига. Очаквано обаче и трите изпаднали отбора предпочитат да играят в елитното първенство.

Стойчо Стоев: Дойдохме да победим, в плейофите всеки може да загуби точки

Лудогорец завърши като лидер редовния сезон, но Стойчо Стоев се прояви като максималист. След хикса срещу Литекс (0:0), той съжаляваше, че не е спечелил мача."Дойдохме да победим. Изпуснахме дост...

34 убити от камикадзе в Ирак

Атентатор се самовзриви и уби 34-ма души насред множество коли на пътен пост край град Хила в Ирак, предаде АФП. 167 души са ранени от експлозията. Тв каналът “Ал Арабия” обяви, че двама служители на телевизията са сред загиналите. При друго нападение на пътен пост в Абу Граиб, западно от Багдад, двама войници бяха застреляни,

"Столипиново" отваря офис в Дортмунд

Представители на кв. “Столипиново” в Пловдив искат да отворят офис “Ново начало” в немския град Дортмунд за трудови и правни консултации. Това обяви Антон Карагьозов, председател на фондация “Рома”, пред немски политици, посетили квартала. Идеята му получи подкрепа от евродепутата Александър Граф Ламбсдорф, зам.-председател на групата на Алианса... Представители на кв. “Столипиново” в Пловдив искат да отворят офис “Ново начало” в немския град Дортмунд за трудови и правни консултации. Това обяви Антон Карагьозов, председател на фондация “Рома”, пред немски политици, посетили квартала. Идеята му получи подкрепа от евродепутата Александър Граф Ламбсдорф, зам.-председател на групата на Алианса...

Лекарства, които понижават либидото

Вижте кои медикаменти да избягвате

    


Руски военни превзеха кримско летище, устройват картечни гнезда

Руски военнослужещи са превзели кримското летище Новофедоровка и устройват картечни гнезда, съобщава УНИАН.

„От източници в Новофедоровка стана известно, че летището е завзето от руски войници. Те са около 80 души. Оборудвали са огневи точки в протежение на пистата на излитане, разполагат картечници.

Руски военнослужещи са превзели кримското летище Новофедоровка и устройват картечни гнезда, съобщава УНИАН. „От източници в Новофедоровка стана известно, че летището е завзето от руски войници. Те са около 80 души. Оборудвали са огневи точки в протежение на пистата на излитане, разполагат картечници.

Азис вдига гълъбите от България!

Фолкпевецът Азис смята да напуска България, призна самият той.

Съседи се клаха на 8 март заради жена

Съседи от град Белица се клаха заради жена навръх 8 март. Комшиите, които отдавна враждували, запивали по домовете си на улица „Владимир Поптомов”. Малко след 18,30 часа обаче двама от представителите на фамилиите - 22-годишният Алия, и с 10 години по-големият от него Мустафа Калъчов излезли на улицата и започнали да се карат.

Първи поръчки за парите от фонд "Региони"

Общините вече започват подготовка за усвояването на парите, отпуснати им от бюджетния фонд “Региони”. Осем от местните власти, получили част от 289-те млн. лв. от него, вече са обявили обществени поръчки по одобрените от кабинета проекти. Става въпрос предимно за ремонт на улици. Общата стойност на пуснатите поръчки е над 4,88 млн. лв. Най-голямата Общините вече започват подготовка за усвояването на парите, отпуснати им от бюджетния фонд “Региони”. Осем от местните власти, получили част от 289-те млн. лв. от него, вече са обявили обществени поръчки по одобрените от кабинета проекти. Става въпрос предимно за ремонт на улици. Общата стойност на пуснатите поръчки е над 4,88 млн. лв. Най-голямата

Взрив на газ уби дете и срина три къщи

11-годишно дете загина, а сестра му е в болница със сериозни наранявания и изгаряния, след като взрив срина до основи къщата им и разруши две съседни на ул. “Васил Левски” в циганския квартал на Севлиево - „Балабаница”. В събота около 22,30 ч оглушителен трясък разтресъл целия ромски квартал.

Планински спасители откриха изгубени английски сноубордисти

Планинските спасители от Банско в късния следобед започнаха акция по спасяване на двама сноубордисти от Англия. Чужденците излезли да карат извън маркираните писти и попаднали в улеите на Демянишка долина. Там обаче се изгубили.

Около 16 часа приятели на англичаните сигнализирали, че двамата ги няма. Планинските спасители от Банско в късния следобед започнаха акция по спасяване на двама сноубордисти от Англия. Чужденците излезли да карат извън маркираните писти и попаднали в улеите на Демянишка долина. Там обаче се изгубили. Около 16 часа приятели на англичаните сигнализирали, че двамата ги няма. "Веднага 12 колеги тръгнахме в указаната посо

ПУСНИ УТРЕ Мартин Карбовски и Костадин Филипов заедно на екрана

Двамата водещи на Тв 7 - Мартин Карбовски и Костадин Филипов, излизат днес заедно на екрана с новото си съвместно предаване “Дневен ред”.
Идеята на публицистичната рубрика е всеки ден да отразява важните събития у нас и да ги пречупва през очите на обикновения човек. Редом до този човек ще застават и онези, от които зависи решаването на проблемите Двамата водещи на Тв 7 - Мартин Карбовски и Костадин Филипов, излизат днес заедно на екрана с новото си съвместно предаване “Дневен ред”. Идеята на публицистичната рубрика е всеки ден да отразява важните събития у нас и да ги пречупва през очите на обикновения човек. Редом до този човек ще застават и онези, от които зависи решаването на проблемите

БГ студенти на Острова се връщат за 1500 лв. заплата

Образованите българи и студентите ни във Великобритания искат да се върнат в родината, за да работят. 1500 лева заплата и добра стартова позиция за кариера е едно от изискванията, което би мотивирало младите българи да се върнат у нас, след като завършат, за да работят. Това показа проучване на репортер на „Монитор” по време на изложение в Лондон.

Парламентът направил 52% икономии

Над 52 % са реализираните икономии на Народното събрание за 2013 г. Това показва отчетът за изпълнение на бюджета по области и програми.

Киев: Няма да отстъпим и 1 сантиметър земя

Украйна няма да отстъпи “и 1 сантиметър от своята територия” на Русия, заяви украинският премиер Арсений Яценюк. “Това е нашата земя, няма да отстъпим и педя. Нека Русия и нейният президент го знаят”, каза Яценюк на митинг в Киев по случай 200-годишнината от рождението на поета Тарас Шевченко, радетел за независима Украйна. Украйна няма да отстъпи “и 1 сантиметър от своята територия” на Русия, заяви украинският премиер Арсений Яценюк. “Това е нашата земя, няма да отстъпим и педя. Нека Русия и нейният президент го знаят”, каза Яценюк на митинг в Киев по случай 200-годишнината от рождението на поета Тарас Шевченко, радетел за независима Украйна.

Изяждаме 22 600 тона шоколад

Над 22 600 тона шоколадови изделия са продадени през 2013 г. в България, показват данни на компанията за маркетингови изследвания Euromonitor. Това е ръст с 3,3% спрямо 2012 г. Пазарът на шоколад у нас се оценява на 320 млн. лв. Според анализаторите той се движи от новите продукти и намаленията на цените. 

Над 22 600 тона шоколадови изделия са продадени през 2013 г. в България, показват данни на компанията за маркетингови изследвания Euromonitor. Това е ръст с 3,3% спрямо 2012 г. Пазарът на шоколад у нас се оценява на 320 млн. лв. Според анализаторите той се движи от новите продукти и намаленията на цените.

Нико Тупарев: "Дансинг старс" ще е с реверанс към дамите, за да бием турските сериали (видео)

- Красиви мъже в - Красиви мъже в "Дансинг старс" - за първи път има такъв подбор в шоуто. Защо го правите, г-н Тупарев? - Тази година искаме да направим реверанс към дамите. Миналата година поканихме българка от чужбина, която направи сензация - Стелла Ангелова. Сега го повтаряме, само че с мъж - Антон Касабов. Той е спортист - двукратен световен и европейски

Бойко управлявал държавата от чужбина

Почти 1 г. е прекарал във визити зад граница Бойко Борисов за трите години и половина, през които бе премиер. Това показва справка за посещенията в чужбина на водените от него делегации, чиито разходи са били за сметка на МС, с която разполага „Монитор”. Така през 2010 г. например лидерът на ГЕРБ е бил извън страната в продължение на цели 68 дни.

Лудогорец завърши начело след стратегически хикс в Ловеч

Лудогорец завърши на първо място редовния сезон в "А" група с 58 т. Шампионите направиха стратегическо 0:0 като гост на претендента Литекс в последния мач от 26-ия кръг на "А" груп...

Загорчич: Справедлив резултат от здрав и хубав мач

Златомир Загорчич не успя да изведе Литекс начело в края на редовния сезон. Надеждите на сърбина за титла обаче остават, след като днес отново се видя, че неговият отбор не отстъпва по нищо на шампион...

Стоичков се изкефи на ЦСКА за боя над Левски

Христо Стоичков се изкефи на ЦСКА за боя над Левски. "Армейците" измъкнаха победа с 1:0 във вечното дерби от последния кръг на редовния сезон в "А" група в събота. Легендата на бъл...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване