Обезвредиха 30 см снаряд от войната в центъра на София

Снарядът, който бе открит в необитаема къща в центъра на София на ул. “Хан Аспарух” №7, бе обезвреден на войсковия полигон край Сливница вчера. 
Боеприпасът бе намерен в събота на тавана на постройка, която се намира на метри от Петте кьошета, при ремонт от собственика. Той наследил двуетажната къща преди 3 г. Тя се намира в малък двор между бизне Снарядът, който бе открит в необитаема къща в центъра на София на ул. “Хан Аспарух” №7, бе обезвреден на войсковия полигон край Сливница вчера. Боеприпасът бе намерен в събота на тавана на постройка, която се намира на метри от Петте кьошета, при ремонт от собственика. Той наследил двуетажната къща преди 3 г. Тя се намира в малък двор между бизне

Първанов се оплака от репресии

Лидерът на АБВ Георги Първанов иска среща с министър-председателя Пламен Орешарски заради политически репресии към неговия проект. Президентът (2002-2012 година) обяви във Велико Търново още, че държавата грубо се намесва в партийните дела и дори има сигнали, че са впрегнати и службите за сигурност. 
“Макар натискът да идва от политическите цент Лидерът на АБВ Георги Първанов иска среща с министър-председателя Пламен Орешарски заради политически репресии към неговия проект. Президентът (2002-2012 година) обяви във Велико Търново още, че държавата грубо се намесва в партийните дела и дори има сигнали, че са впрегнати и службите за сигурност. “Макар натискът да идва от политическите цент

Кърт Кобейн става герой на комикс

Той трябва да бъде пуснат в продажба на 2 април

Преговорите между Лавров и Кери за ситуацията в Украйна започнаха

/КРОСС/ Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров и държавният секретар на САЩ Джон Кери започнаха преговорите по украинския въпрос. Срещата протича при закрити врати в резиденцията на посланика на Русия в Париж, предаде ИТАР-ТАСС.Срещата се провежда в резултат на договореностите, постигнати между президентите на Русия и САЩ - Владимир Путин и Барак Обама, за изготвяне на конкретни параметри на съвместна работа в търсене на пътища за стабилизация на ситуацията в Украйна.

Изнесените спешни кабинети все още не функционират добре заради липса на кадри


Опитът на здравното министерство да ускори достъпа до спешна помощ чрез изнесени спешни кабинети в големите градове в страната все още не дава резултат. Заради липса на кадри тези кабинети стоят празни и заключени, а дежурните лекари обикновено се намират в движение заедно с линейките, откликващи на сигнали за спешни случаи, показа репортаж на Би Ти Ви. 

Нова идея на Столичната община за съкращаване на времето за реакция е от този април да започне да разкрива денонощни лекарски...

Ангел Найденов: Русия ни шпионира

"Тук не става дума само за руски транспортни самолети. Става дума и за основание да се мисли и за разузнавателни полети. Само от 1 до 26 март имаме 9 случая, като при 5 от тях имаме заповед за вдигане на дежурната двойка изтребители. Това са част от нашите отговорности по задачата за охраната на въздушното пространство. "Тук не става дума само за руски транспортни самолети. Става дума и за основание да се мисли и за разузнавателни полети. Само от 1 до 26 март имаме 9 случая, като при 5 от тях имаме заповед за вдигане на дежурната двойка изтребители. Това са част от нашите отговорности по задачата за охраната на въздушното пространство.

8 убити на местните избори в Турция (Обзор)

8 души загинаха, а най-малко 5-има бяха ранени при инциденти по време на местните избори в Турция, предаде Ройтерс.
Битки избухнаха между групи, подкрепящи различни местни кандидати в две села близо до североизточната граница със Сирия. Шестима души загинаха при престрелка в турското село Ювачик в провинция Санлюрфа. 8 души загинаха, а най-малко 5-има бяха ранени при инциденти по време на местните избори в Турция, предаде Ройтерс. Битки избухнаха между групи, подкрепящи различни местни кандидати в две села близо до североизточната граница със Сирия. Шестима души загинаха при престрелка в турското село Ювачик в провинция Санлюрфа.

Козирка се срути пред блок в Сливен

Козирка над входа на един от високите блокове в сливенския квартал “Даме Груев” се срути и като по чудо не рани хора. Опасният инцидент станал около 20 часа на 29 март. “Козирката падна като отсечена дъска! Чу се ужасяващ трясък! Секунди преди това на метри от нея спря с колата си един комшия. Човекът слезе и тъкмо се бе запътил към входа, когато к Козирка над входа на един от високите блокове в сливенския квартал “Даме Груев” се срути и като по чудо не рани хора. Опасният инцидент станал около 20 часа на 29 март. “Козирката падна като отсечена дъска! Чу се ужасяващ трясък! Секунди преди това на метри от нея спря с колата си един комшия. Човекът слезе и тъкмо се бе запътил към входа, когато к

Регионалната библиотека "Светослав Минков" показва богат щанд с творби на автори от Перник

Перник в книги ще представи на Салона на изкуствата Регионалната библиотека "Светослав Минков" в града. На Панаира на книгата на 9 април библиотеката ще подреди богат щанд с краеведска литература и художествени творби на поети и писатели, родени в този край, съобщиха от Двореца на културата.

Библиотеката съхранява всички книги, издадени за Перник, както и всички томове на пернишки писатели. Те са на разположение в краеведския отдел на библиотеката. Тук са...

Продължава

Осми в света сме по евтина бира

България е на осмо място в света по най-евтина бира, която се произвежда в самата държава, съобщава изданието "Глобал пост". То прави класация под заглавие "Най-евтините и най-скъпите м...

Евтини яйца за Великден

Стабилните цени на едро на яйцата по борсите от 18-19 ст. през последните 3 седмици ще се запазят и няма да има поскъпване. Това прогнозират търговци, научи „Монитор”.

Пак замириса на лято - до 22° и слънце в понеделник

В понеделник температурите ще продължат да се увеличават и през деня ще стигнат между 17° и 22°

Как зодията ви влияе на секса?

Разгадайте сексуалността на човека според неговия зодиакален знак

    


Бюлетината ще е без имена на кандидати

В бюлетината за евроизборите на 25 май няма да бъдат изписвани имената на кандидатите за евродепутати. Това стана ясно, след като Централната избирателна комисия обяви как ще изглеждат изборните книжа.
Вляво на бюлетината ще бъдат изписани имената и номерата на партиите и коалициите, които издигат кандидати. В бюлетината за евроизборите на 25 май няма да бъдат изписвани имената на кандидатите за евродепутати. Това стана ясно, след като Централната избирателна комисия обяви как ще изглеждат изборните книжа. Вляво на бюлетината ще бъдат изписани имената и номерата на партиите и коалициите, които издигат кандидати.

Рехави протести за и против строежите по Черноморието (обзор)


Протести, организирани от екоорганизации, срещу скандалното решение за предоставяне на приоритетен клас инвеститор за проекта в местността Карадере и на жители на черноморски общини срещу "еколозите, които дирижират правила, текстове и промени в законите, касаещи Черноморието, които са в ущърб на жителите и туризма", се проведоха днес в страната.

Очакванията на организаторите и от двата лагера за масовост обаче не се оправдаха. Единствено протестът в София срещу застрояването на...

Младеж джитка с 3.88 промила, едва не уби хора

26-годишен неправоспособен с 3.88 промила алкохол предизвика катастрофа в гр. Велико Търново, съобщиха от ОД на МВР-Велико Търново. По чудо пострадали няма.

Ивайло Калфин: Хората от листата на АБВ ще работят и в бъдеще, не само за тези избори

/КРОСС/ Много силна и със силен академичен елемент. Така евродепутатът Ивайло Калфин определи евролистата на АБВ пред медиите в Свищов. Тази сутрин 17-те кандидати на формацията, начело с Калфин, следван от ген. Михо Михов, бяха представени на специална пресконференция, а за целта бе избран музеят „Възраждане и Учредително събрание" във Велико Търново.Ивайло Калфин обясни, че в състава на 17-те влизат доценти, професори, половината са млади хора, но всички са доказани професионалисти в областта си. Много малка част от листата е съставена от хора, които се занимават с политика. Това показва едно много хубаво многообразие на листата, коментира евродепутатът и допълни, че това не е партийна, а гражданска листа, което ще даде многообразие в българското представителство. „Радвам се, че успяхме да направим една листа, която не е плод на различни баланси, но е съставена от най-добрите. Това са хора, които участват с голямо желание, независимо от мястото си в листата. От първия, до последния в листата на АБВ сме хора, които много активно и мотивирано ще работим и за в бъдеще, не само за тези избори", каза още Калфин в Свищов и допълни, че с голямо удоволствие би подложил на сравнение листата на АБВ с тези на останалите политически формации.В Свищов е поредният концерт от турнето на Николина Чакърдъкова, което минава под наслов „Да съхраним българското", с подкрепата на АБВ

"Ливърпул" отново разби "Тотнъм" и оглави Висшата лига


"Ливърпул" показа шампионска игра и разгроми "Тотнъм" с 4:0, за да се изкачи на върха във временното класиране на Висшата лига.

"Мърсисайдци" доминираха напълно в двубоя на "Анфийлд" и се възползваха от почти всички грешки на съперника, който сразиха с 5:0 в първия двубой между двата тима пред есента.

Червените излязоха напред в резултата още във втората минута, когато Юнес Кабул си отбеляза автогол. Луис Суарес удвои в средата на полувремето, а след почивката Филипе...

Глад за чиновници

Истински глад за служители е обхванал държавната администрация, става ясно от обявите в специализирания регистъра с вакантните длъжности към сайта на Министерския съвет.

Джакпот на 6/49 оцеля, достигна 374 000 лева

В днешния 26-и тираж нямаше участник, познал пълната комбинация от печеливши числа и джакпотите в игрите на БСТ продължават да се трупат, съобщиха от Българския спортен тотализатор (БСТ).
Във второ теглене на играта 6/49 джакпотът ще достигне 374 000 лева за следващия 27-и тираж. В първо теглене на същата играта печалбата се очаква да бъде 56 000 В днешния 26-и тираж нямаше участник, познал пълната комбинация от печеливши числа и джакпотите в игрите на БСТ продължават да се трупат, съобщиха от Българския спортен тотализатор (БСТ). Във второ теглене на играта 6/49 джакпотът ще достигне 374 000 лева за следващия 27-и тираж. В първо теглене на същата играта печалбата се очаква да бъде 56 000

Джакпот на 6/49 оцеля, достига 374 000 лева

В днешния 26-и тираж нямаше участник, познал пълната комбинация от печеливши числа и джакпотите в игрите на БСТ продължават да се трупат, съобщиха от Българския спортен тотализатор (БСТ).
Във второ теглене на играта 6/49 джакпотът ще достигне 374 000 лева за следващия 27-и тираж. В първо теглене на същата играта печалбата се очаква да бъде 56 000 В днешния 26-и тираж нямаше участник, познал пълната комбинация от печеливши числа и джакпотите в игрите на БСТ продължават да се трупат, съобщиха от Българския спортен тотализатор (БСТ). Във второ теглене на играта 6/49 джакпотът ще достигне 374 000 лева за следващия 27-и тираж. В първо теглене на същата играта печалбата се очаква да бъде 56 000

Веселин Топалов завърши последен в турнира на претендентите


Българският гросмайстор Веселин Топалов завърши реми с Дмитрий Андрейкин от Русия в партия от последния 14-и кръг на турнира на претендентите за световната титла по шахмат.

Така русенецът остана на последното осмо място в крайното класиране на надпреварата в Ханти Мансийск.

Топалов, който преди девет дни се предаде на 27-ия ход от първата си партия с Андрейкин, днес игра с белите фигури. Той се съгласи на реми с руския гросмайстор Андрейкин на 69-тия ход в абсолютно равна...

Швейцария прие Ходорковски да живее в страната

Той ще се установи в кантона Санкт Гален

    


Стоев: Има умора, не сме точно в криза

Стойчо Стоев призна, че в Лудогорец има леки проблеми. Разградчани играха неубедително във втори пореден мач, но все пак успяха да спечелят 4 т. от тези двубои. За трети път шампионите не успяха да по...

Партията на Ердоган печели изборите в Турция

Кандидатите на управляващата турска Партия на справедливостта и развитието водят с почти 50% от гласовете, според първите оповестени резултати от ЦИК, предаде РИА Новости. В Турция днес се проведоха и...

Пожар изпепели културен център в Англия

Мощни пламъци изгориха до основи сградата на театъра и студиата Phoenix в Луис, Източен Съсекс. Няма пострадали.

Числата от тираж №26 на Българския спортен тотализатор

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Форд се заби в дърво, син на зам.-кмет и полицай умират (Обзор)

Двама мъже по на 31 г. издъхнаха вчера на място, а други трима бяха ранени след жестока катастрофа край Перущица. Починалите са от същия град и пътували с “Форд Мондео”. Колата им била ударена от БМВ, което я изпреварвало, излязла от пътя и после се забила в дърво. 
Единият от загиналите, пътувал във форда, е геодезистът Иван Ташев, син... Двама мъже по на 31 г. издъхнаха вчера на място, а други трима бяха ранени след жестока катастрофа край Перущица. Починалите са от същия град и пътували с “Форд Мондео”. Колата им била ударена от БМВ, което я изпреварвало, излязла от пътя и после се забила в дърво. Единият от загиналите, пътувал във форда, е геодезистът Иван Ташев, син...

Румен Петков: БСП и досега няма оценка на изборната загуба през 2013 г.

/КРОСС/ Ръководството на БСП не е фактор във вземането на ключови решения и кафето между Местан и Борисов демонстрира точно това, каза Румен Петков в интервю за Нова телевизия. „Не зная за среща между Станишев и Местан или между Станишев и Борисов например. Тук поне всички знаят, че между Борисов и Местан е имало среща и че след тази среща поне част от проблема, свързан с предстоящите евроизбори, беше решен, и то без БСП. Не мога да кажа дали ДПС се отдалечава от БСП, но във взаимоотношенията им има тежки проблеми, към решаването на които ръководството на БСП не е в състояние да направи крачка", отбеляза Румен Петков. Пример за това е кадровата политика. В отговор на своите своите интереси, ДПС осъществява определена кадрова политика, а БСП, като мандатоносител, не е в състояние да го направи, посочи Петков. На въпрос кой в средите на БСП лансира твърдението, че ДПС е преяло с власт, той отговори: „Казват го членове на ръководството на партията, на Изпълнителното бюро, народни представители. Едни го казват публично, други - в разговори, едни - пред медиите, други го споделят с болка и с тревога. Но какво означава мандатоносителят да се оплаква, че някой преял с власт? Това означава, че мандатоносителят няма воля и характер да реализира определена политика"

„Анти Галеви” спира бягството на подсъдими

Спешни промени в Наказателно-процесуалния кодекс, които да ограничат случаите на изчезнали подсъдими, готвят от правосъдното министерство, прокуратурата и МВР, научи „Монитор”. Поправката „Анти Галеви” трябва да бъде изготвена и приета във възможно най-кратки срокове.

БТВ:Многоброен контрапротест по морето срещу „зелените нашественици”

Докато в София, Пловдив, Бургас, Варна и Русе протестираха срещу застрояването на черноморското крайбрежие, на морето се проведе многоброен контрапротест – на местни жители, собственици на земи, строителни предприемачи и ловци. Те твърдят, че законовите промените за Черноморието са дирижирани от природозащитници, пречат на региона да се развива и ги лишават от поминък, предаде БТВ.

Протестите започнаха от най-горещата точка на север – Бяла и стигнаха до най-проблемната – на юг – Царево. Във всяка от морските общини десетки хора излязоха на пътя, за да кажат край на „зелените нашественици”, както те наричат еколозите. Според местните хора, природозащитници къмпингуват незаконно по техните земи, като в същото време с исканията си прогонват инвеститорите и пречат на бизнеса и туризма.

Най-общо исканията на протестиращите собственици на земя, организирани от Национална асоциация „Българско Черноморие”, са точно противоположни на еколозите. Те настояват да не се забранява строителството на два километра от брега в защитените зони от НАТУРА 2000, или в зона А и зона Б от Черноморското крайбрежие, които са и най-апетитните земи.

Тотьо Тотев е строителен предприемач от Стара Загора. Издига комплекс на 120 декара в Слънчев бряг. Сред апартхотелите в зона Б, на 500 метра от плажа, е инвестирал 50 000 лв. в парк. „Идеята ми е, че в Слънчев бряг не се строи само бетон, а вижте какво се прави още”, посочва предприемачът. Той е сред протестиращите в Слънчев бряг, защото смята, че спирането на строителството по морето, спира икономиката.

„В края на краищата, това е един много привлекателен район, който цял свят иска да ползва. Ами, дайте да им го дадем!” коментира друг инвеститор в Слънчев бряг Георги Димитров. „Ако забранят строителството, ние оставаме без хляб”, притеснен е строителният работник от Габрово Милен Димитров.

В Поморие се опасяват, че ще станат второ Царево, защото градът е опасан от защитени зони – общо седем на брой. На протест излязоха и ловци, които блокираха за кратко пътя за Варна. „Появи ли се някаква локвичка, ще я вземат. Колкото повече квадрата си причислят защитени територии, толкова повече пари ще печелят”, смята ловецът от Поморие Яни Годжуков. „Това всичко е частни имоти, собственост с натурални актове на жителите на Поморие. Всичко е забранено тук, нищо не може да се извършва, не само лов”, недоволен е друг ловец от града Божидар Николов.

„Климатът е много хубав, природата е чудесна. Защо след като имам земя, да не мога аз да я използвам, а някой друг да я използва?” пита Паска Пенкова, собственик на земя в село Емона.

В Бяла местните се обявиха „за” инвестиции на Карадере, но в разумни граници. Хората казват, че сега местността е сметище, на което дори няма условия за нормално къмпингуване. „Ние искаме да запазим екологията в Карадере от самите еколози, дето се драскат в София „еколози”, посочи местният жител Стефан Суков. „Искаме ниско строителство, екологично строителство, съобразено с НАТУРА 2000”, категорична е съгражданката му Анка Маркова.

Над 100 души протестираха и в Старо Оряхово. Местните хора също искат строителство по Черноморието, с надеждата това да ги спаси от безработицата.

Хората по морето подготвят нови протести и обещават те да са много по-мащабни. Готови са да протестират и в София.

Откраднаха ореол на младенеца от чудотворна икона на Света Богородица

Неизвестни крадци посегнаха на ореола на младенеца от чудотворната икона на Света Богородица от Бачковския манастир, пише marica.bg.
За кражбата сигнализирал пловдивският художник Ганчо Ганев, който е направил копие на иконата. Той го изработва като дар за папа Йоан Павел II при посещението му в България през 2002 година. Неизвестни крадци посегнаха на ореола на младенеца от чудотворната икона на Света Богородица от Бачковския манастир, пише marica.bg. За кражбата сигнализирал пловдивският художник Ганчо Ганев, който е направил копие на иконата. Той го изработва като дар за папа Йоан Павел II при посещението му в България през 2002 година.

Откраднаха златния ореол на Исус от Бачковския манастир

Неизвестни крадци посегнаха на ореола на младенеца от чудотворната икона на Света Богородица от Бачковския манастир, пише marica.bg.
За кражбата сигнализирал пловдивският художник Ганчо Ганев, който е направил копие на иконата. Той го изработва като дар за папа Йоан Павел II при посещението му в България през 2002 година. Неизвестни крадци посегнаха на ореола на младенеца от чудотворната икона на Света Богородица от Бачковския манастир, пише marica.bg. За кражбата сигнализирал пловдивският художник Ганчо Ганев, който е направил копие на иконата. Той го изработва като дар за папа Йоан Павел II при посещението му в България през 2002 година.

ФК "Черногорец" с.Ноевци разгроми като гост ФК "Верила" с. Дрен

С категорична победа с 4:0 ФК"Черногорец" се наложи при визитата си в с.Дрен.

При много добри условия / може би най-добрия терен в момента в групата / гостите от с.Ноевци решиха мача още до почивката. В 20 минута бърза контраатака на гостите остави Марио Каменов сам срещу вратаря на домакините и резултата бе открит. В 30 минута още една образцова контраатака този път остави Марио Миленков сам срещу вратаря и резултата набъбна на 0:2. В 43 минута Марио Каменов нахлу в наказателното...

Продължава

Тази нощ Космосът ще сбъдва желанията ни

Мистичните сили са най-могъщи от 21.45 ч до 5.45 ч сутринта. Те могат да сбъднат всички наши желания, стига да знаем как да ги поискаме.

Здравната система е достигнала критичния си етап

Според Стефан Асенов системата не страда от недофинансиране

    


Полк. Славов за Лясковец: Аз бих действал по-остро

Ако баретите бяха атакували в Лясковец агресивно, възможно би било да загине майката или сина. Вероятно колегите са искали да направят една отлична акция. Биха могли да го убият - те не са искали. Ако искаха, можеха да го атакуват с бойни гранати.

Силви Вартан за седмица в София

Поп звездата Силви Вартан ще пристигне в София навръх Великден – 20 април, и ще остане близо седмица, научи „Монитор”. Преди концерта си на 24 април в зала 1 на НДК тя ще се срещне с проф. Емилия Христова, председател на Националната асоциация по неонатология.

Етикет: Как се прави бизнес с братушки

Няколко поколения българи живеят със самочувствието, че познават отлично маниерите, поведението и етикета в Русия. И, разбира се, дълбоко са заблудени. Не само защото да правиш бизнес с руснаци не е като да развъртиш чифт маратонки “Ромика” и дънки “Панака” от времето на социализма на разхождащи се из плевенската панорама братушки. Днешните Наташка Няколко поколения българи живеят със самочувствието, че познават отлично маниерите, поведението и етикета в Русия. И, разбира се, дълбоко са заблудени. Не само защото да правиш бизнес с руснаци не е като да развъртиш чифт маратонки “Ромика” и дънки “Панака” от времето на социализма на разхождащи се из плевенската панорама братушки. Днешните Наташка

Диетите и кабалата отчуждили Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Случва се и в най-добрите семейства. А това на Гуинет Полтроу и Крис Мартин изглеждаше такова сред безкрайните драми и скандали на известните.
Въпреки че тя е носителка на “Оскар”, а той - фронтмен на една от най-известните световни рокбанди, двамата успяваха да държат в сянка личния си живот. И впрочем след 10 г. Случва се и в най-добрите семейства. А това на Гуинет Полтроу и Крис Мартин изглеждаше такова сред безкрайните драми и скандали на известните. Въпреки че тя е носителка на “Оскар”, а той - фронтмен на една от най-известните световни рокбанди, двамата успяваха да държат в сянка личния си живот. И впрочем след 10 г.

Гаф на съдиите предизвика поредното меле в пернишкия футбол.

Невиждан гаф сътвори съдийската бригада на мача между "Ботев" с.Друган и "Струма" с Кралевдол.

В 90-та минута при резултат 1:1 футболист на домакините с невероятен удар от около 35 метра изпрати топката право в горния десен ъгъл / скобата / на вратата на гостите. Гола направо подлуди от радост всички футболисти и фенове на домакините, тъй като те нанасяха победа на един от фаворитите за първото място.

В този момент обаче главния съдия странно защо реши да не признава гола и...

Продължава

Стоилов: Съдията е жалък, стига слагачества

Станимир Стоилов съвсем оправдано нападна съдията Александър Костадинов след мача Лудогорец - Ботев (1:1). И двата гола в мача паднаха след реферски грешки."Когато играем срещу отбор, който иска ...

Кметът на Ямбол назначи денонощна охрана на квартала до ромската махала

/КРОСС/ Кметът на Ямбол Георги Славов въведе денонощна охрана в квартала до ромската махала.  Основно задължение на охранителите във втория по големина квартал - „Георги Бенковски" - е опазването на общинската собственост - детски и спортни площадки и зони за отдих. Общината предприема непопулярната мярка, тъй като кварталът е сравнително изолиран и граничи с ромския квартал. Унищожаването на общинска и частна собственост в него е значително по-голямо, отколкото в останалата част на града. Специална охрана ще има в района на бл. 18 в кв. „Райна Княгиня", който до голяма степен заприличва на печално известния блок 20. И в този блок повече от половината жилища са общински, посочва БНР. Охрана е въведена и за опазването на лесопарк „Боровец". Целта е да се прекрати поголовното изсичане на растителността в парка. Заедно с изгражданата ограда, нощните дежурства са допълнителна мярка срещу унищожаването на това значимо за Ямбол място, което през последните години беше многократно опожарявано.

Корупционен скандал в Китай: Иззеха имущество за $14,5 млрд.

Бившият министър Чжоу Юнкан е под домашен арест

    


Алгафари се завърна при Станишев

Сергей Станишев придумал Нидал Алгафари да се върне в Столетницата. За това съобщи самият пиар експерт днес на страницата си във Фейсбук. Той преоткрил Станишев и установил, че е единствения, който поставя интересите на партията над своите.

Професор Вучков: Имал съм много флиртове, но това не е достатъчно

Не съм бил достатъчно удовлетворен в личния си живот. Имал съм много флиртове, но това не е достатъчно. Актрисите са най-скучните любовници, защото много играят в леглото. Играят роля на ласкателки, за да получат ласкава рецензия. Аз съм много честолюбив човек, за да плащам с нещо. Това заяви проф. Юлиян Вучков в предаването "Всяка неделя" по Нова Не съм бил достатъчно удовлетворен в личния си живот. Имал съм много флиртове, но това не е достатъчно. Актрисите са най-скучните любовници, защото много играят в леглото. Играят роля на ласкателки, за да получат ласкава рецензия. Аз съм много честолюбив човек, за да плащам с нещо. Това заяви проф. Юлиян Вучков в предаването "Всяка неделя" по Нова

„Гран при Поморие” събра 15000 зрители на мотополигона в Порой

На мотополигона в село Порой, община Поморие, завърши Първият кръг на Републиканския шампионат по мотокрос. Състезанието беше първо за годината пред около15 000 зрители, които дойдоха в двата дни, за да видят зрелищната надпревара. При добра организация и отлично трасе мотокрос „Гран при Поморие” премина без инциденти.

В клас „МХ65” първи е Ерай Хасан (Бъл), с 47 точки. Със същия точков актив завърши и Кристиан Иванов, но заради второто си място във втория манш той остава на второ място и в крайното класиране. Трети е Димитър Грозданов с 40 точки.

В клас „МХ85” победител стана Хакан Халми (Бъл) с актив от 50 точки, следван от Юлиан Георгиев с 42 и Алекс Димитров с 38 точки.

В клас „МХ” първото място зае Юлиан Райчев, който събра 47 точки. Втори завърши Теодор Гигов с 45 точки, а третото място е за Атанас Петров с 38.

В клас „МХ2” първенец, след безапелационно каране и в двата манша, стана Майкъл Иванов с 50 точки. Втори остана Валентин Роглев с 44 точки, трети е Кристиан Ангелов с 38.

В най-големия клас „МХ1” първото място заслужи Николай Йовчев, който спечели и двата манша и финишира с пълен актив от 50 точки. Втори, с 44 точки, е Тодор Тотев, а трети завърши състезаващият се за турската мотоциклетна федерация Шефки Шефкиев.

Отборен победител за кръга при юношите е „Тексим мотор спорт”, а при мъжете „МСК Панчо рейсинг тийм”.

Левски губи двама без пари през лятото

„Левски” е на път да загуби няколко от водещите си футболисти през лятото, без да получи за тях нито лев. Капитанът Владимир Гаджев все още няма предложение за нов договор, а по всичко личи, че няма и да получи такова.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване