Огромни задръствания в София след поройния дъжд

/КРОСС/ Силният дъжд в София е изпочупил клони на дървета на Симеоновско шосе, които са паднали и затрудняват движението в района. Това съобщиха за "Хоризонт" от МВР. В столичния квартал "Младост" няколко автомобила закъсаха в близо 15-сантиметровата вода, която заля булевард "Александър Малинов". Макар дъждът и градушката да продължиха по-малко от половин час, те предивикаха огромни задръствания в отделни части на София. До момента в полицията няма подадени сигнали за наводнени приземни помещения. По-рано днес гръмотевична буря с градушка и силен вятър връхлетяха Монтана. За по-малко от час паднаха 29 литра на квадратен метър вода. Около 40 минути продължи градушката с размерите на лешник. Минути след спирането на дъжда в районната служба "Пожарна безопасност и защита на селението" са постъпили повече от 30 сигнала за наводнени обекти. Вече започна отводняването на административни сгради в централната част на града.  

11-годишен падна от ескалатор на мол

Три счупвания на ръката е получил 11-годишният пловдивчанин Николай Дончев при падане от ескалатор на един от моловете в града. Петокласникът от спортното училище, който тренира борба, е полетял от 3-4 м височина. Цяло чудо е, че няма по-сериозни травми. В отделението по ортопедия на университетската болница “Свети Георги” са му направили две

15-ият в листата на БСП избутва Станишев от върха?

15-ият в евролистата на БСП може да се окаже първи. От ЦИК признаха, че има такава тенденция за БСП, както и за изместване на Меглена Кунева от Светослав Малинов в листата на Реформаторския блок.

Световната банка отпуска 1.48 млрд. долара заем на Украйна

Властите в Украйна и Световната банка са подписали договор за финансова помощ на стойност 1.48 млрд. долара. Пакетът е за три проекта - за политиката на икономическо развитие на страната, за повишаване на енергийната ефективност в топлоснабдяването и за развитие на инфраструктурата.

ТИР и микробус катастрофираха край Търговище

Катастрофа между ТИР и микробус прати мъж в болница и затвори движението по пътя София – Варна, съобщава „Фокус“.
Инцидентът е станал на 5- 10 км. от Търговище в посока Търговище – Омуртаг. По първоначална информация, пострадалият водач на микробуса е със счупен крайник. Той е настанен в болницата в Търговище, Катастрофа между ТИР и микробус прати мъж в болница и затвори движението по пътя София – Варна, съобщава „Фокус“. Инцидентът е станал на 5- 10 км. от Търговище в посока Търговище – Омуртаг. По първоначална информация, пострадалият водач на микробуса е със счупен крайник. Той е настанен в болницата в Търговище,

Как би изглеждал парламентът, ако евроизборите бяха национални


Ако вчерашните избори не бяха за евродепутати, а за национален парламент, резултатите показват, че в него биха влезли шест партии: ГЕРБ, БСП, ДПС, "България без цензура", Реформаторският блок и АБВ. Причината - по-ниската бариера за Народното събрание от 4%.

Това би бил различен парламент, наистина, ако не друго, то доста по-представителен, защото много по-малко гласували ще останат непредставени (като се вземе предвид разбира се, че тук избирателната активност е по-ниска - почти...

Петното пак иска да го пуснат от ареста

Свидетели днес разказали за сложните отношения в палатковия лагер

Куче с дистанционно

Дейвид Бевли от университета „Оубърн” (Алабама) е разработил дистанционно за кучета
GEO: Д-р Бевли, кой има нужда от дистанционно управлявани кучета?
Бевли: Често кучетата, обучени да търсят наркотици и експло- зиви, биват възпрепятствани от водачите си. С нашата система ку- четата самостоятелно могат да претърсват цели летища или други големи Дейвид Бевли от университета „Оубърн” (Алабама) е разработил дистанционно за кучета GEO: Д-р Бевли, кой има нужда от дистанционно управлявани кучета? Бевли: Често кучетата, обучени да търсят наркотици и експло- зиви, биват възпрепятствани от водачите си. С нашата система ку- четата самостоятелно могат да претърсват цели летища или други големи

Юлиян Константинов счупи крак

Неприятен инцидент вкара оперния певец Юлиян Константинов в болница. Членът на журито на „Като две капки вода” е счупил крака си късно вечерта в неделя по време на абитуриентски бал.

МФ преотвори емисия еврови 7-годишни ДЦК при доходност 2,26%

Министерството на финансите преотвори за втори път емисията 7-годишни държавни ценни книжа (ДЦК) с номинална стойност 25 млн. евро с падеж 12 февруари 2021 година, съобщиха от МФ.

ТИР и микробус катастрофираха край Търговище

Катастрофа между ТИР и микробус прати мъж в болница и затвори движението по пътя София – Варна, съобщава „Фокус“.
Инцидентът е станал на 5- 10 км. от Търговище в посока Търговище – Омуртаг. По първоначална информация, пострадалият водач на микробуса е със счупен крайник. Той е настанен в болницата в Търговище, Катастрофа между ТИР и микробус прати мъж в болница и затвори движението по пътя София – Варна, съобщава „Фокус“. Инцидентът е станал на 5- 10 км. от Търговище в посока Търговище – Омуртаг. По първоначална информация, пострадалият водач на микробуса е със счупен крайник. Той е настанен в болницата в Търговище,

Върховният съд оневини окончателно Йордан Лечков по "водното дело" в Сливен

Върховният касационен съд (ВКС) потвърди оправдателната присъда на бившия кмет на Сливен Йордан Лечков по делото за водния цикъл в града.   През миналата година Пловдивският апелативен съд оправда Лечков, който обжалваше присъда от две години затвор, дадена му от Окръжния съд в Стара Загора за това, че е сключил неизгодна сделка и е оскъпил ремонтните дейности за реконструкцията на водопроводната мрежа в кв. "Дружба" в Сливен.   Решението на ВКС е окончателно и не подлежи на обжалване или протест.

A+ gallery с проект, провокиращ сетивата и любопитството

/КРОСС/ Новото алтернативно пространство за изкуство и култура A+ gallery стартира с проект под надслов In the sky, специално създаден да провокира сетивата и любопитството. Откриването ще се състои на 29-и май, четвъртък от 19:00 часа на улица "Васил Априлов" 20.  

Денят в снимки

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Калфин: Политиката трябва да се прави в услуга на обществото

/КРОСС/ "Няма да бъда депутат в следващия ЕП. В личен план обаче не съжалявам за избора, който направих, тъй като смятам, че политиката трябва да се прави в услуга на обществото, а не да се търсят просто властови позиции." Това заяви евродепутатът и водач на листата на АБВ за евровота от 25 май Ивайло Калфин. „Такива са правилата на играта. Този, който печели - печели, този, който губи се отдръпва и аз ги спазвам. Разбира се, винаги ще бъда на разположение с каквото мога да бъда полезен. Пожелавам успех на всички седемнадесет български депутати. Пожелавам им да възприемат една идея, която ние дадохме. Да се видят заедно, да потърсят националните приоритети и се надявам, че България действително може да има консолидирани, добри евродепутати", заяви той. "Получихме резултат много по-нисък от очакванията ни. Направихме доста подробен и откровен вътрешен анализ. Крайният извод от него е, че сме решени да работим единно, като колектив, за да преодолеем слабостите, които ни попречиха да успеем на този вот. Отчитаме и факта, че имахме много малко време, за да покажем и докажем на хората, че ние сме алтернативата, която търсят, както и да преборим налаганото с всички възможни средства напълно погрешно мнение, че политическата битка в страната се води, едва ли не, само между две големи големи политически сили", заяви още Ивайло Калфин

Кольо Колев: Разликата между ГЕРБ и БСП е 150 000 гласа

Разликата между ГЕРБ и БСП е 150 000 гласа. Това показват резултатите от последните изследвания, заяви пред TВ 7 Кольо Колев от социологическа агенция „Медиана”.

15-ият Неков напът да измести Станишев в листата за ЕП

ЦИК: Има голяма вероятност листите на Реформаторите и КБ да се пренаредят

Листите на Реформаторите и КБ може да се пренаредят

Възможно е Неков да измести Станишев, Малинов - Кунева


Би Ти Ви на тезгяха - продава се за 150 млн. евро! Сред кандидатите са банка в комбина с политик!

Би Ти Ви е пред продажба, съобщава ПИК от свои хора в активните бизнес среди на страната, които са заинтересувани от евентуална сделка.

Собственикът на телевизията - компанията СМЕ, преговаря за прехвърляне на дяловото си, като обявената продажна цена е 150 милиона евро. СМЕ е част от групата на американския медиен и филмов гигант "Тайм Уорнър". СМЕ притежава медии в Чехия, Унгария и Румъния.

Според някои данни "шапката" Уорнър е решила да замрази бизнеса си в Източна Европа и да...

Продължава

Търсят изчезнал адвокат край язовир "Белизмата"

В района на язовира адвокат Гоцевски има вила. Преди дни бил там с приятели, но след като те си тръгнали, юристът безследно изчезнал

Ники и Валери на риболов

Футболистът и певицата освен, че са любители на лукса, умеят да ценят и да се наслаждават на природата.

Десният популизъм е достоен за съжаление

Възходът на десния популизъм на европейските избори е “забележителен и достоен за съжаление”, заяви германската канцлерка Ангела Меркел. Според нея най-добрият отговор е фокусът върху политика, която създава работни места и подобрява конкурентоспособността, предаде АФП.

Албена ще бъде домакин на осмия кръг от Черноморската лига „Спринт“

Албена ще бъде домакин на осмия кръг от Черноморската лига „Спринт“, съобщи Руслан Йорданов – старши мениджър "Спорт" в курортния комплекс за Moreto.net. Състезанието ще се проведе на 1 юни и е част от юбилейната програма по случай 45-годишнината на ваканционното селище.

Пуснаха от ареста бившия съпруг на изчезналата Стоянка

Веселин Божилов от Карлово, бившият съпруг на изчезналата Стоянка Дудекова от Карлово, бе освободен от ареста днес около 17.00 часа. Той прекара зад решетките първоначално 24 часа с обвинение за отвличане, което отпадна, съобщи "Марица".
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Веселин Божилов от Карлово, бившият съпруг на изчезналата Стоянка Дудекова от Карлово, бе освободен от ареста днес около 17.00 часа. Той прекара зад решетките първоначално 24 часа с обвинение за отвличане, което отпадна, съобщи "Марица". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Избирателната активност беше истинската проява на евроскептицизма на българите

/КРОСС/ "При тази суперскучна кампания това, че има някакво раздвижване на резултатите е може би изненада. Иначе самата кампания беше вяла, нямаше добри послания в нея и политиците трябва да винят сами себе си за тази ниска избирателна активност." Това каза в предаването на БТВ „ Лице в лице" Диляна Грозданова, журналист. "Да, голямата разлика между ГЕРБ и БСП си е изненада, дори и за участниците в изборите. Най-големите евроскептици в България - националистите, не успяха да влязат в европарламента, така че вотът в страната беше по-скоро проевропейски, а на евроскептически. ГЕРБ обра голяма част от синия вот за мое съжаление, понеже за мен дясното означава свобода на словото, медиите, което често беше потъпквано при управлението им. Радвам се за Реформаторския блок, които макар и през иглени уши, но също влизат в парламента", каза още тя. "Аз господин Бареков не бих го нарекла дори и бивш журналист, а бивш говорител. Той от своята телевизия си позволяваше да ръси клевети и квалификации, да носи папки с недоказани обвинения в прокуратурата и така нататък. Ако го сметнем него за феномен, то лошо за нашата политика", смята Грозданова. "За всичките пари и енергия, които хвърли Николай Бареков и партията му резултатът му е доста нисък всъщност", смята тя. "Като конфигурация от партии, които влизат в европарламента, резултатът от евровота не е изненада. Изненадата е наистина от резултата, с който ГЕРБ спечели

Джоли използвала зоопарка в Сидни за спалня

Холивудската актриса Анджелина Джоли е спала в австралийската зоологическа градина цели три пъти, докато е работила по снимките на филма "Unbroken", пише БГНЕС. Звездата разказва историят...

Пред угрозата за затвор Филип Златанов си взе нов адвокат

Бившият шеф на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси (КПУКИ) Филип Златанов ще се яви пред Софийския апелативен съд (САС) с нова защита. Той е прекратил правомощията на...

Пуснаха от ареста бившия на изчезналата Стоянка от Карлово

Веселин Божилов от Карлово, бившият съпруг на изчезналата Стоянка Дудекова от Карлово, бе освободен от ареста днес около 17.00 часа. Той прекара зад решетките първоначално 24 часа с обвинение за отвличане, което отпадна, съобщи Веселин Божилов от Карлово, бившият съпруг на изчезналата Стоянка Дудекова от Карлово, бе освободен от ареста днес около 17.00 часа. Той прекара зад решетките първоначално 24 часа с обвинение за отвличане, което отпадна, съобщи "Марица". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Откриха защо комарите хапят само някои хора

Микробиологът Роб Найт обяснява, че привличането на комарите зависи от микроорганизмите на нашата кожа

35-годишен силистренец спаси дете от удавяне в Дунав

Трийсет и пет годишният силистренец Десислав Димитров е спасил от удавяне 13-годишно момче в неделя, съобщи БТА.   Инцидентът е станал около 15.15 часа. Играейки със свои връстници на брега на река Дунав, момчето паднало в придошлите води на реката и скоро потънало. Чувайки виковете за помощ, Десислав Димитров, който ловял риба с лодка и бил наблизо, незабавно се хвърлил във водата, въпреки че от момчето нямало и следа.   Едва при второто гмуркане на дълбочина около 2.5 метра той успял да извади детето, което вече било без жизнени функции. Димитров направил изкуствено дишане и сърдечен масаж на момчето и те се оказали решаващи. В понеделник шефът на Областната дирекция на МВР в Силистра Кристиян Петров връчи на спасителя благодарствен адрес и плакет в присъствието на майката на спасеното дете.

Какво предсказваха социолозите преди вота

В последните два месеца, почти без изключение социологическите агенции сочиха приблизително равни резултати в рамките на статистическата грешка, за ГЕРБ или БСП

Комисията за конкуренция отмени поръчка на НКЖИ


Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) отмени като незаконосъобразно решение на генералния директор на Държавното предприятие "Национална компания Железопътна инфраструктура"
(НКЖИ) за класиране на участниците в обществена поръчка.

Тя е за определяне на изпълнител на проект за интермодален терминал в Русе.

Проучването на комисията е установило, че при разглеждане на офертите оценителната комисия е изискала от класирания на първо място участник Обединение "Дунав"...

С преференция 15-ият в листата на БСП измести Станишев


Най-вероятно 15-ият в листата на БСП Момчил Неков е спечелил достатъчно гласове с преференция, за да стане евродепутат, научи "Дневник" от източници в партията. Неговият номер 15, който съвпада с номера на бюлетината на левицата, е отбелязан над 30 хиляди пъти.

Те са достатъчни Неков да измести първия в листата - лидера на БСП Сергей Станишев, който се очаква да освободи поста. Ако той стане евродепутат, отпада Достена Лаверн - пета в листата. Социалисти допускат върху Неков да бъде...

Принц Уилям се връща на работа. Ще кара въздушна линейка

/КРОСС/ Британският принц Уилям планира да се върне към работата си като пилот, след като преди осем месеца напусна кралските въздушни сили, за да се посвети изцяло на задълженията си към кралското семейство, съобщава „Сънди таймс". Тогава той управляваше спасителен хеликоптер на бреговата охрана, а сега планира да започне работа като пилот на вертолет за спешна помощ в медицинска база близо до Норфолк. Според източник, близък до кралското семейство Уилям засега не смята да посвети цялото си време само на ангажиментите към британската корона. Херцогът на Кеймбридж намекна, че ще се върне към летенето още при визитата си в Нова Зеландия през април. По време на обиколка на авиационен музей, той заяви, че се надява да получи лиценз за търговски пилот, пише Преса.  

Меркел: Възходът на популистките партии е достоен за съжаление

Възходът на популистките партии на изборите за Европейски парламент е забележителен и достоен за съжаление. Това заяви германският канцлер Ангела Меркел по повод успеха на крайните партии . Националният фронт спечели изборите във Франция, а радикалната левица „Сириза“ - в Гърция. Британската Евроскептична партия за независимост на Обединеното кралство също има силен резултат, като изпреварва управляващите консерватори и опозиционните лейбъристи. Въпросът сега е как да върнем избирателите обратно. Смятам, че политика, насочена към конкурентоспособност, растеж и създаване на работни места е най-добрият отговор на разочарованието на хората, които са гласували за популистките и евроскептичните партии, допълни Меркел. Необходим е курс на политика, който да достигне до хората. Защото това, което ги интересува преди всичко, е ЕС се отразява на техния живот. Безработицата в някои държави е много висока, а това със сигурност значи, че доверието е по-ниско и това трябва да се промени през следващите 5 години, подчерта тя. Меркел отбеляза, че се радва на резултатите на консерваторите както в Германия, така и в цяла Европа, въпреки че мандатите, които получиха на тези избори са с една пета по-малко в сравнение с изборите през 2009 г. Доволни сме, че Християндемократическият съюз е най-голямата сила и че има значителна преднина пред социалдемократите. Доволни сме и че можем да дадем своя принос на ЕНП да бъде най-силната фракция. Водещият кандидат на консерваторите в Люксембург Жан-Клод Юнкер трябва да стане следващият председател на Европейската комисия, категорична е Меркел. За да се реши този въпрос обаче трябва да има разговори между ЕНП и социалистите, тъй като нито едните, нито другите получиха ясно мнозинство. Разговори ще трябва да се проведат и по други въпроси, сред които проблема с безработицата и повишаването на конкуренцията, посочи Меркел. Според предварителните резултати от изборите за Европейски парламент най-много гласове е получила Европейската народна партия – 28,23% или 212 депутати, като те са с 61 по-малко в сравнение с изборите през 2009 г. На второ място се нарежда ПЕС с 24,77% от гласовете или 186 депутати, които са с 9 по-малко в сравнение с изборите през 2009 г. На трето място се нарежда Алиансът на либералите и демократите с 9,32% или 70 депутати, с 13 по-малко в сравнение с предишните избори, следван от Зелените със 7,32% от гласовете или 55 депутати, докато на миналите избори те са били 57. Промяна има и в броя на местата в Европарламента - те са намалени от 766 на 751.

Би Ти Ви и Нова телевизия твърдят едновременно, че са били най-гледани в изборната нощ


Националните телевизии Би Ти Ви и Нова се похвалиха днес в две отделни съобщения, че са били най-гледани в нощта след изборите за евродепутати. Дублирането идва оттам, че двете телевизии използват различни агенции за пийпълметрични данни, които независимо една от друга са отчели висок рейтинг за двете изборните студиа. Има разлика и в часовите пояси, които са взети предвид. 

Според съобщението на Би Ти Ви предаването с водещ Антон Хекимян е заело вниманието на над 26% от аудиторията...

Петното остава в ареста

/КРОСС/ Софийски районен съд остави Бисер Милано-Петното в ареста. Той поиска мярката му да бъде променена от задържане под стража в домашен арест. Решението на съда предизвика емоции сред хората, дошли да подкрепят Миланов. Присъстващите в залата обвиниха съда в корумпираност. Следващото дело е насрочено за 14 октомври от 10.00 часа. Бисер Миланов, по прякор Петното, е зад решетките заради закана за убийство, насочена към Боряна Георгиева. Петното също така заплаши репортера на бТВ Мария Цънцарова с полицейския отряд "Кобра". В края на април стана ясно, че докладът на временната парламентарна комисия отива при главния прокурор Сотир Цацаров и при вицепремиера и министър на МВР Цветлин Йовчев.  

Съдът остави Петното в ареста

Софийският районен съд отхвърли искането мярката за неотклонение на Бисер Милано-Петното да бъде променена от задържане под стража в домашен арест. Новината, че Миланов остава зад решетките, предизвика бурни емоции сред хората, дошли да го подкрепят. Те обвиниха съда в корумпираност заради взетото решение, съобщава агенция „Фокус“. Следващото дело е насрочено за 14 октомври от 10.00 часа.

Страшна буря и градушка колкото лешник удариха Монтана

Проливен дъжд с градушка се изсипа в понеделник следобед над Монтана и наводни половината град. Улици, паркове и коли останаха под вода, потопът нахлу и в подземията и първите етажи на сгради и блокира десетки граждани. Пороят рукна към 15 часа от внезапно смрачилото се небе и за секунди завири центъра на Монтана. Проливен дъжд с градушка се изсипа в понеделник следобед над Монтана и наводни половината град. Улици, паркове и коли останаха под вода, потопът нахлу и в подземията и първите етажи на сгради и блокира десетки граждани. Пороят рукна към 15 часа от внезапно смрачилото се небе и за секунди завири центъра на Монтана.

Български училища в Молдова и Гагаузия получиха дар от родината

В най-българския месец от годината Фондация Българска Памет организира дарение за всички училища с български състав на територията на Република Молдова и Гагаузката автономна област.

Бившият ГЕРБерски депутат Петър Петров: С този вот в Перник от 4 ГЕРБ ще вкара само 1 депутат

Постът на депутатът Петър Петров е публикуван във Фейсбук и харесан от бившия зам.областен управител Радослав Йорданов

След преминаване на еуфорията от изборите, ГЕРБ Перник ще трябва да си даде сметка, че ако те бяха парламентарни, с тези резултати, от 4 мандата за областта сигурен ще им е само един. Това е така, по следните четири причини:

1. Нашествието на нецензурни хуни: През 2009 Димитър Колев, който игра за РЗС постигна същият резултат и изяде четвъртия депутат на ГЕРБ.

2. Изненадващата поява на башибузук там, където не е бил очакван изобщо и то с резултат по-висок от този на РБ.

3....

Продължава

Задържаха яхта с над 30 нелегални имигранти край Созопол

/КРОСС/ Гранични полицаи задържаха яхта с 32-ма нелегални имигранти край пристанището в Созопол. Яхтата е плавала към пристанището в Созопол, не е отговаряла на повикванията за легитимация от координационния център. Граничните полицаи забелязали на борда на плавателния съд много хора. С два катера те спрели яхтата срещу централния плаж в курортното селище. При проверка на борда й са открити 32 нелегални имигранти без документи за самоличност. 31 от тях са заявили, че са афганистанци, а един се представил за иранец. От разказите им станало ясно, че те са отплавали с яхтата от местност близо до Истанбул като целта е била да стигнат до Румъния. Платили са различни суми - от 2 500 до 6 000 евро на човек, съобщава БНР. Нелегалните имигранти са задържани, а по случая е образувано досъдебно производство.  

ЦИК наказва Бареков за SMS агитация

В разгара на изборния ден Централната избирателна комисия (ЦИК) наказа лидера на "България без цензура" Николай Бареков за незаконна агитация. На 24 май 2014 г. хиляди клиенти на мобилния оператор Виваком получиха sms-и с поздрав за празника на будителите, на латиница, който гласеше: „Chestit praznik na bulgarskite slovo i duh! Grajdansko sdrujenie „Bulgaria bez zenzura" Vi chestiti nai-svetliya bulgarski praznik".

Евразийският икономически съюз влиза в сила от началото на 2015 г.

Русия, Беларус и Казахстан планират съгласувана политика в редица ключовите сектори – енергетика, промишленост, селско стопанство и транспорт


Въпреки ескалацията на напрежението Либия избра ново правителство


Временният парламент в Либия избра ново правителство, ръководено от Ахмед Майтик, съобщи CNN. Изборът предизвика много противоречиви реакции, според мнозина ще задълбочи политическата криза в страната. 83 от общо 93 члена на народното събрание одобриха избора на Митиг за премиер.

Депутатите в доминирания от ислямистите Национален конгрес се противопоставиха на военизираните групи на генерал Халифа Хафтар, които заплашиха да нападнат парламента и да арестуват членовете му. Заплахата...

Въпреки ескапацията на напрежението Либия избра ново правителство


Временният парламент в Либия избра ново правителство, ръководено от Ахмед Майтик, съобщи CNN. Изборът предизвика много противоречиви реакции, според мнозина ще задълбочи политическата криза в страната. 83 от общо 93 члена на народното събрание одобриха избора на Митиг за премиер.

Депутатите в доминирания от ислямистите Национален конгрес се противопоставиха на военизираните групи на генерал Халифа Хафтар, които заплашиха да нападнат парламента и да арестуват членовете му. Заплахата...

“Левски” си връща Минев, раздели се с Кевин Бру

„Левски” изненадващо си върна левия бек Веселин Минев. Националът от „Ботев” (Пд) става свободен агент през лятото, след като пловдивчани отказаха да продължат договора му. Вчера Минев се появи на стадион „Георги Аспарухов” и проведе разговори с Георги Иванов.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване