Thalloderma Shop
04/24/17 08:41
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 24 април, понеделник

 Овен 21 март – 20 април

Ден на разтварящия се лотос. Ще се разберете по всички въпроси, по които в миналото сте имали пререкания у дома или на работното място. Благоприятен ден за разрешаване на имотни и наследстевни въпроси. Каквото трябва да се раздели ще стане с изгода за всички участници в спора. Пътувайте, направете огледи, търсете ново място за внедряване, преговаряйте с нови работодатели, наематели и наемодатели. Нищо важно не отлагайте за утре, когато ще изживеете особено тежки и неприятни моменти.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Ден с прочистваща благодатна и вдъхновяваща енергетика. Не протакайте преговори, особено по отношение на имотни въпроси. Този ден помага да разделим неделимото, да получим своя дял от общото наследство или от общия пай на работното място. Някой ще дочака увеличение на заплатата или на дяловото си участие. Пазете очите, не работете на ярко или комбинирано осветление. Денят е особено благоприятен за подновяване на стари договорни отношения, за рестартиране на старо производство на нов терен и с нови хора.

Работа-6

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Посятото днес ще попадне на благодатна почва. Ще водите успешни преговори, ще се разберете по спорни въпроси и ще постигнете консенсус по отношение на общите проблеми и предстоящи задачи. Нищо важно и съществено да не се оставя за утре, когато ще властват тъмни сили и енергията ви ще полива чужди градини. В момента с успех може да финализирате брокерска сделка и да придобиете собственост. Да не се секът дървета и подаряват цветя. Движете се в приповдигното настроение, но контролирайте емоциите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Денят носи повече рискове и проблеми за родените в първата декада. Не прекалявайте с алкохола, контролирайте емоционалното си състояние. Не вадете зъб и щадете сърцето. Ще получите прозрение за пътя напред, но обстоятелствата няма да позволят да тръгнете по този път. Не се изпълвайте с неудовлетворение, за да не направите грешен ход. Утрешният ден ще бъде един от най-трудните ви дни за месеца. В момента сте на път да вземете неправилно решение и да дадете предимство на хора, които ще ви подведат.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден с хармонична и ведра енергетика, която ще ви подейства пречистващо и обновяващо. Добре е за нови начинания, които са част от рестартирането на стара програма. Бъдете сеячи на полезни мисли и растения. Следете кръвното налягане, не се преуморявайте и не отивайте в крайности. Няма да останете без печалба, но нищо не бива да се прави на всяка цена. В спокойствие и в тишина ще получите вдъхновение и прозрение за бъдещите си действия и намерения. Не планирайте отговорни срещи за утре. Енергията ще е на кота нула.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес може да направите ход, който ще ви обезпечи със жилище, ще позволи да подпомогнете децата и да разрешите наследствен спор. Прочистете се от насъбраните отрови в тялото и в душата. В дните около новолунието шлаката лесно се изхвърля. Отхвърлете всичко неприятно в отношенията с партньори и животът ви ще придобие нов смисъл. Ден за обновяване на връзките, за вдъхновени действия в посоката, в която отдавна се подготвяте. Явете се на изпити и конкурси. Поне в едно направление ще направите изпреварващ ход.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Овена, а Плутон от Козирог ще налива допълнително масло в огъня на страсти и амбиции. Не правете нищо на всяка цена. Не позволявайте да ви развалят настроението. Посадете цвете, позволете на благите чувства и емоции да излезат на преден план. С напредването на деня се засилва сивотата в отношенията. Може да се случат събития, които няма да прецените добре, няма да реагирате навреме и така ще си създадете проблеми и грижи в утрешния ден.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Скорпион 23 октомри – 22 ноември

Денят носи вдъхновение и озарение как да се постъпи по отношение на даден проблем, за да бъде най-добре за вас и близките. Благоприятно е за имотни сделки и участие в покупко-продажба на имоти. Наследството ви започва да работи за вас. Ще се разберете лесно с роднини. Отложеното за утре няма да мине така добре и ще всее раздор в отношенията. Действайте експедитивно и свършете всичко важно в този благодатен и хармоничен ден. Дела влачени от доста време се разрешават и по някакъв начин дълговете се връщат.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Това, което е било невъзможно в предните дни днес може да се получи и реализира. Ще направите асоциативни връзки и ще намерите изход от проблемите. Денят е благоприятен за брокерски дела и инициативи. Може да купите или да продадете имот и да участвате като страна в подобни дела важни за бъдещето на децата ви. Сега е момента да предприемете изпреварващ ход и на работното място. Справяте се с конкуренцията и задвижвате спрени дейности. За утре не планирайте отговорни срещи и преговори.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Днешният ден разбърква картите, вади на повърхността неуредените връзки и отношения, на които трябва да се обърне внимане и да се реагира изпреварващо. Не оставайте неразрешен проблем за утрешния ден, в който проблемите ще станат два или три. Подхождайте обмислено към всяка задача, търсете подкрепата на доверени хора и специалисти. Може да се излъжете в преценката си и това да се използва от конкуренцията. Денят е благоприятен за сделка с имот, но документите трябва да са изрядни. Бъдете особено внимателни.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Вдъхновен и творчески ден. Може да направите скок в професионалните отношения, да уредите имотна сделка и да си проправите път към върховете на постиженията и славата. Ще спечелите допълнителни пари при посредническо участие в работата на други двама. Движете се оптимистично, зареждайте с ентусиазъм околните и те ще ви отговорят с подкрепа и съпричастност. Съветите, които давате или ви дават ще намерят благоприятна почва за развитие. Ден за среща с консултанти и даване на консултации.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на разтварящия се лотос, на едно особено лично и творческо вдъхновение, което ще ви помогне да постигнете непостижимото в предните дни. Получавате прозрение как да се действа и да се постъпи по отношене на готвените дела и договаряния. Ще намерите и точните думи, с които да привлечете или дистанцирате някого. Изчистете отношенията от недомлъвките, защото утрешният ден ще задълбочи бездната на различията. Работете със земята, посадете цвете. И мислите ви ще намерят благодатна почва за развитие.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка. Препоръчват се екипни действия и участие в съвместни инициативи, в които до вас ще има доверен човек, на когото да се опрете и с когото да споделите трудностите и разходите. През октомври ще имате и проблеми със закона или противопоставяне на авторитетите в живота ви. Сами трудно ще се справите с нарастващите изисквания и разходи. Реорганизирайте семейния бизнес.

Родените днес ще бъдат богати, ще наследят имоти и по двете семейни линии и ще се радват на подкрепа от съдбата. С напредването на деня ще се раждат деца с нестандартна ориентация. За утре не планирайте секцио.

Заченатите днес ще се радват на подкрепа от съдбата и в най-трудните си мигове. Всичко, което предприемат ще се овенчава с успех. Това са стари духове понаващи тайните на света. Интересно как ли ще възпитавате и ще давате уроци на такава просветена душа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване