Thalloderma Shop
04/01/17 07:15
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 1 април – събота

 Овен 21 март – 20 април

 

 

Лъжата и истината се преплитат, отстоявайте принципна политика. Добре е да пътувате, да уточните любовните си отношения, защото до два дни Венера ще напусне вашия знак, а с нея и една връзка може да си отиде. Ден за уединение и смирение, за пътуване към места на сила и интимност. Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от Космоса. Лесно се правят връзки през времето и разстоянията. Възможно е прозрение за бъдещето. Ще почувствате остро къде са близките и къде чуждите на сърцето ви хора.

 

 

 

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Не се оплаквайте и не роптайте. Този ден дава на всеки това, от което има нужда, дори и да не знае или да не е съгласен. Слънцето на късмета ви наднича зад облака на нерешителността. Потърсете тези, за които мислите, осъществете контакти с близки в чужбина. Може да промените решение и личен избор и да привлечете благоприятни случайности. Не позволявайте да ви провокират. Занимавайте се спокойно с работата, която не търпи отлагане. Приемайте ставащото с усмивка. Днес случващото се е заслужено и заработено.

 

 

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Ден за пътуване, за поглед на всяка неразрешима ситуация от друг ъгъл и друга гледна точка. Излезте от системата, която ви затормозява и затруднява и ще направите правилния избор. Може би не бива да правите никакъв избор, а да приемете и двете положения, между които се колебаете. Не пропускайте да си осигурите и допълнителна служебна заетост. Някой ще поднови и стара връзка, без да е прекратил новата. За взетите днес решения не бива да обвинявате никого, а да се доверите на чувствата и усета си за нещата.

 

 

 

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Ден за пророчества и предаване мисли на разстояние. Ще почувствате особено силно и болезнено какво се случва с някого, на когото държите. Обадете се на тези, за които мислите. Няма значение на какъв етап е връзката ви. Днес всичко може да се подобри, да се поправи и да излезе от състоянието на неразбиране и зацикляне. Ако намерите спокойно и тихо място и помислите, ще разберете неща, за които в миналото не сте си давали сметка. Сънищата от тази сутрин показват с какво трябва бързо да се приключи.

 

 

 

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Ще имате много работа, ще се наложи да преговаряте с един от името на друг или за трети лица, на които държите. Ще се окажете свързващото звено в живота на тези, които се търсят. Телепатичните контакти са на ниво. Доверете се на предчувствията, постъпете не по разум, а по чувството, което изпитвате. Препоръчват се пътувания, срещи на четири очи и разговори, които може да променят нещата. Бъдете двама и в любовта. Не давайте шанс на третия да се вмъкне между вас.

 

 

 

 

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

Труден ден за родените във втората декада. Не приемайте съвети и не търсете консултации. Не споделяйте идеите си. Това, което ви хрумне или получите като неочаквано видение, ще е правилното и печелившо за вас решение. Ден на телепатичните контакти, на възможността да доловите с някакво шесто чувство какво се случва с най-близките ви хора. Обадете се на тези, за които непрекъснато се сещате. Днес в главата ви се оформят проекти, които може да положат началото на перспективна дейност, от която в бъдеще да се печели.

 

 

 

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Днес ще направите крачка напред към едно по-добро и обезпечено бъдеще. Ще получите обещания и допълнителни защити в посока на личния ви интерес. Ще ви се обадят тези, които нещо ви дължат. Ще се справите не само с проблемите си, но и с тези на близките. Ставате водещото начало в отношенията на околните. Доверете се на инстинктите и ще постъпите правилно. Имате два варианта и в партньорските връзки. Не превръщайте приятелството в любов, особено ако вече сте се врекли някому.

 

 

 

 

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Ден за пророчества, за предаване на мисли на разстояние и за интуитивни прозрения за бъдещето. Доверете се на вродения си усет за хора и ситуации и ще постигнете максималното в този ден. Ще разберете кой ви лъже и кой се опитва да ви залага капани. До вечерта ще разберете и истинския смисъл на една своя връзка, която се каните прибързано да прекратите или подновите. Доверете се на усещанията си. Днес разумът не дава правилното решение, особено ако някой се опитва да ви обясни кое е разумно и полезно за вас.

 

 

 

 

 

 

Стрелец 23 ноември - 21 декември

 

 

Луната ви гледа в опозиция от знака на Близнаците. На път сте да залитнете в двойствени връзки, да се обвържете с неподходящите хора, загърбвайки доверените си партньори и близки, доказали любовта си във времето назад. Ако в този ден не се опрете на интуицията, ще направите грешен ход и ще попаднете в зависимости. Ако непрекъснато ви се иска да избягате от някого и нещо, направете го. Усещате със сетивата кое е вредно и кое е полезно и благодатно за вас. Не споделяйте идеи и намерения с потенциалните си конкуренти.

 

 

 

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Предстои ви приятен уикенд с възможности за пътуване и гостуване, които ще се върнат следващата седмица. Идете там, където отдавна ви е отвело сърцето. Правете всичко по инстинкт и по усет, така както интуицията и сетивата го усещат. Всеки опит да постъпите разумно ще ви скарва с един и раздалечава от друг. Не е време за недоволство. Опитайте да разберете другата гледна точка. Влезете в положението на човека до вас и не се инатете за дреболии. Не отказвайте покана от чужбина за гостуване по празниците.

 

 

 

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Ще получите обещания и допълнителни защити. Този ден ще ви свърже с хора, на които в бъдеще ще се опрете, с които ще се обичате и ще тръгнете по нов път. Доверете се на предчувствията си, обадете се на близки и приятели. Някой, който присъства в мечтите и в сънищата ви, може да се появи и да ви подкрепи в бъдещите действия и инициативи. Каквото пожелаете на себе си или на друг ще се сбъдне. Ако намерите тихо и спокойно място и се съсредоточите, ще си изясните нещо, което до момента не сте разбирали.

 

 

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Не вървете против себе си, против интуитивните си усещания и чувства. Днес ще ви обещават едно, а ще правят друго. Може да се окажете излъгани и пренебрегнати. С цялото си сърце насочете мислите си към тези, които наистина ви обичат и ценят. Изяснете си отношенията, независимо какво ще се наложи да жертвате. Ден за пророчества и работа със словото. Не се оплаквайте, а действайте активно в посоката, която усещате за правилна. Не се оставяйте да ви убеждават в неща, които не искате и в които не вярвате.

 

 

 

 

ЧРД

 

 

Личната ви година е шестица. Вървите към нова връзка и нова любов, но проблемът ще дойде, ако не сте скъсали със старата. В момента сте в неблагоприятна юридическа позиция, но от септември законът ще действа във ваш интерес. За края на годината планирайте преход в нова среда, към нова работа и нови партньорски отношения. Завивате зад ъгъла на детството или младостта.

Родените днес ще имат двойствени връзки, но и всичко в живота им ще идва двойно и с обещаните лихви. Ще се раждат деца с опасен ум, особено когато в бъдеще ще се засягат интересите и парите им. Ще се опитват да заобикалят закона. Не е добре да имат юридическа професия.

Заченатите днес ще имат дълъг живот на мечтател и странник. Ще пътуват много, ще посветят голяма част от времето си в търсене на идеала. Ще бъдат силно свързани с природата. Добре е и да ги направите на поляната сред цветята.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване