06/09/17 07:01
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 9 юни – петък

 Овен 21 март – 20 април

Бъдете внимателни, спазвайте предписанията и закона. От днес планетата на правото и закона Юпитер тръгва директно в знака на опозицията ви Везните. Не е изключено да си създадете неприятни отношения със служители на Темида. Смирете амбицията, намалете натиска, който оказвате на околните и се помирете със себе си. Днес желанията направо ни изгарят, провокират и вкарват в неприятни и рискови състояния. Каквото загубите трудно ще възстановите. Насочете целия си потенциал към труд и творчество.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Телец 21 април - 20 май

Ден на краткотрайното блаженство, след което следват дълги дни на разочарования, особено в любовта. Внимавайте във връзките, нищо не е такова каквото изглежда. Апетитите са огромни, но нищо няма да трае дълго. В този ден ни преследват съблазни на всички нива. Сладокусият Телец ще иска да опита от всичко. Нарушавате всякакви диети и предписания. Не бъдете прекалено активни и на работното място. Всеки излишен напън и амбиция ще ви докарат повече проблеми, отколкото късмет и лично удовлетворение.

Работа – 5

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Вероятно е да преживеете нещо особено неприятно и рисково. Ден на едиповите комплекси, на невъзможноста да се покажеш в светлината, в която се виждаш, независимчо напъните, които правиш. Ще изглеждате притеснени и в слаба форма. Не се напрягайте излишно. Не си поставяйте високи цели. Днес апетитите и ламтежът достигат високи нива. Искате нещо, но не ви стиска да се борите за него. Може да влезете в неприятни отношения с приятели и близки в стремежа да блеснете в чуждите очи. Защитавайте справедливи каузи.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ден на труден самоконтрол. Апетитите се изострят, за един в храненето, за друг в любовта, а за трети и в двете посоки. Искате всичко и ако може веднага. Трудно ще спазвате диета и още по-трудно ще се ограничите да не посягате на чуждото. Една нова връзка ще отиде в крайности и ще ви създаде повече проблеми, отколкото радости и сладости. В момента сте лесно податливи на влияние. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре, но ще е трудно да си го наложите. В следващите дни ви чакат неприятности и неудобства.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Силен ден за любовните ви апетити. Може да привлечете този, който до момента ви е бягъл. Проблемите ще дойдат после когато може да се чудите как да се отървете от така желаната в момента връзка. Бъдете сигурни, че странични фактори подсилват апетитите ви. Може да бъдете провокирани да кажете и направите нещо, което ще навреди на имиджа ви или ще ви постави в зависимо положение. Дано знаете какво правите и на работното място. Не смесвайте чувствата с отговорностите и всичко ще е наред.

Работа – 6

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на ненаситният апетит както в бизнеса, така и в любовните връзки. В хороскопа ви се заформя кръст спрямо рожденното ви Слънце. Околните ще се опитват да ви надцакват по всички линии. Ще ви поставят неизпълними условия на работното място и в любовта. Трудно ще задоволите апетитите си. Ще се окаже, че и сами трудно задоволявате апетитите и желанията на пратньорите си. Тази вечер ще се държите доста комплексарски, независмо къде и с кого отивате. Ще увесвате нос с повод и без повод. Бъдете оптимисти.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес може да бъдете първи в различни класации, а утре да изпаднете от някои. Апетитът взима връх над разума. Дано знате докъде може да стигнете и къде трябва да спрете. Ден на плътски изкушения и астрални битки. Пълнолунието ви зарежда с амбиции, за които ще трябва доста да се постараете в следващите дни. Днес Юпитер тръгва директно във вашия знак и дава възможност да се задвижат спрени дела. Лош знак е да се скарате с някого, може да се стигне и до съд. На сън ще видите проблемите си и начините да ги решите.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Конкуренцията е огромна, но вие с голяма вероятност ще удържите победа, ще постигнете напредък в работата и деловите връзки. Този ден може да ви срещне и с любовта, която ще се окаже голямото ви предизвикателство. Трудно ще спазите правилата създадни от вас самите или наложени от партньора. Вероятно е да забиете в изкушаващата ви посока. Връщането ще е трудно. Постарайте се да контролирате положението във всеки момент. Бъдете сигурни, че и другите ще действат пресметливо с оглед на бъдещи печалби и екстри.

Работа – 6

Пари – 6

Любов – 4

Късмет – 6

Здраве – 5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще действат комплексарски, ще се свиват или ще му „отпуснат края” повече отколкото се полага в дадената ситуация. Не провеждайте разговори с шефове, с бъдещи и настоящи партньори. Вероятно е да ви наложат неприемливи клаузи по договори, които ще приемете в желанието да не се изложите. После ще страдате и ще се чудите как да се разплащате. Не подписвайте нов договор, особено такъв, който ограничава пълномощията ви или изисква да поемете и чужда отговорност.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Добре е днес да сте във фона и на трибуните, да не участвате директно в активни действия и двубои. Ще се разменят непозволени удари в отношенията с партньори и на работното ви място. Може да ви заложат капан, който ще щракне, ако прекалено много искате или напирате да се изявите. В ден като този ще приемете с радост хомота на едно неравностойно партньорство. Дано чувствата не заслепят здравия ви разум. Ако отложите за следващите дни важните си инициативи ще спечелите повече и ще намалите риска.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 5

Здраве – 4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Опасността за вас е да приемете като свое знаме, мисия и лична цел нечия нереална амбиция. Лесно ще бъдете зарибени да участвате в едно или друго начинание с неизвестен изход. Не подписвайте нов договор, не участвайте в залози и облози. Ставате лесно податливи на влияние, особено при алкохолни или сексуални злоупотреби. Не сменяйте партньора в любовта и в деловите връзки. Вечерта не се срещайте с хора, спрямо които имате някакъв комплекс за малоценност. Може да поемете ангажимент, който трудно ще изпълните.

Работа – 4

Пари – 5

Любов – 4

Късмет – 4

Здраве – 5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Тежък ден особено за родените около 10 март. Реагирате бавно и лениво на отношения, в които трябва бързо да се вземе решение. Склонни сте да забравите за работата и семейството в желанието да се срещнете и да бъдете с някого. Тенденцията е към неравностойни и губещи връзки. Ако се поддадете на изкушенията ще страдате, ще изпаднете в зависимости и ще платите висока цена за моментното удоволствие. Вечерта се приберете у дома. Моментът е неблагоприятен за нови запознанства. Ще бъдете зарибени и употребени.

Работа – 4

Пари – 4

Любов – 5

Късмет – 4

Здраве – 4

 

Честит рожден ден!

Личната ви година е седмица, която изисква преход от едно работно място на друго, от една среда в друга и от една емоционална връзка към друга. Каквото и да се случи не бива да поглеждате назад. Взетите решения ще бъдат окончателни и ще ви разделят с досегашния ви начин на живот. Някой ще замине за чужбина и дълго няма да се върне. 2018 ще бъде годината на вашата материална победа.

Родените днес ще искат много и ако може веднага. Ще бъдат големи лакомници. Ограничавайте ги в храната. Ще отиват в различни крайности, а комплексите от детството им ще ги правят нестабилни в бъдеще.

Неблагоприятен ден за зачатие. Злото ще се бори за душите на тези деца. Заченатите днес трудно ще оцеляват в нехармонична среда. Ще изпадат под различни влияния и въздействия. От тях ще се пръкне защитник на слабите или изпечен злодей.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване