06/29/17 06:48
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 29 юни, четвъртък

 Овен 21 март – 20 април

До обед водете преговори с чужбина. Следобед не споделяйте плановете си, пазете си документацията, не оставайте да ви замества колега. Сънищата ви показват какво трябва да се свърши бързо. Постарайте се да си създадете полезни контакти. В утрешния ден ще са ви нужни определени юридически защити. Някой подготвя компроматна атака, която ще ви засегне на болното и слабо място. Старайте се да не обръщате внимание на клюката. Оставете кучетата да си лаят и вървете напред. За утре не планирайте купон.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ще постигнете много, ще вземете изпит и ще спечелите конкурс. Тръгнете в посоката, за която мислите и действате от доста време. Купете еднопосочен билет, ако на дадено място сте изчерпали всички възможности. Следобед ще получите информация, позволяваща да направите силен ход и да се освободите от нечие въздействие. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, но не и ако с това навреждате на някого. Не си позволявайте да клюкарствате, ще се разчуе и ще трябва да се обяснявате после. Не вадете зъб.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на неочаквани раздели. Родители и деца тръгват в различни посоки. Уреждате за себе си или за близък работа или учене в чужбина и водите преговори за внедряване в нова среда. Не споделяйте намеренията си с колеги и потенциални конкуренти. Навлизаме в деня на вербалната магия. Не говорете много. Внимавайте къде оствяте документи и квитанции, какви информации давате на свои и чужди хора. Отложете за утре следобед разговор с евентуални спонсори. Днес може да ви препънат тези, на които се предоверите.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще се събудите с усещането къде ви е мястото и какво трябва да се направи, за да потръгнат нещата в работата и в личните дела. До вечерта намерете време да уточните спорните въпроси. Може да вземете окончателно решение за раздяла и заминаване в чужбина. Следобед ще ви провокират реплики и забележки, които обикновено оставате без последствие. Успокойте се, намерете тихо и уединено място и си пожелайте нещо. Този ден сбъдва благите пожелания и връща каещите се грешници. Следващите два дни ще са доста трудни.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Започвайте само такива инициативи, които бързо може да се приключат. Дълготрайните проекти ще зациклят и ще изискват големи разходи. Отложете ги за следващите дни. Поставете условията си и не позволявайте друг да се разпорежда с личните ви средства и ресурси. Не давайте полномощни и не работете с посредници. Вървите към успешни договори с партньори от страната и чужбина. Не унищожавайте квитанции и писма. Сложете в ред документацията си. Направете резервации за почивката си. Нищо не споделяйте предварително.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на озарение и прозрение за неща, които в предните дни са ви създавали проблеми. Ще намерите точните думи и ще излезете с чест от една напрегната ситуация. Ще си проличат умеещите да спорят и работят вербално. Ден на езиково надиграване и надлъгване. Ще удържат победа хората умеещи да комбинират факти и доводи. Ще получите допълнителна информация, която ще ви помогне да излезе от задръстено положение. За утре следобед планирайте преговори и подписване на важен договор. Явете се на изпити и конкурси.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

В този ден ще бъдат поставени важни маркери. Дано усетите важните за вас промени и положения, които ще изискват бързата ви реакция. Побързайте да заемете овакантени места и позиции. Ще доловите истинския смисъл на една своя връзка. Може да ви станат ясни някои забежки на партньора или чувствата, които е прикривал. Доверете се на интуицията. Днес е важно да се водят преговори, а в утрешния ден да се сключи съответното споразумение и договор. Печелят умеещите да говорят убедително. Планирайте пътуване.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Започнете две начинания, които до два дни ще приключете, вместо едно, което ще изисква дълги усилия, средства и пари. Участвайте в проекти с бърза възвръщаемост на ресурсите. Днес бързо ще оберете плодовете на всяка своя дейност, а утре ще спечелите позиция, която в момента не може да получите. Доверете се на предчувствията си, не споделяйте излишно. Прегледайте всяка попаднала ви документация. Не оставайте своята без надзор. Тенденцията е да се влиза в личното пространство и да се води компроматна война.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-6

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на проблеми и предателства, особено за родените в третата декада. Доверете се на предчувствията си и ако мислите за някого непременно се обадете. Може да има нужда от вас. Ако сами имате проблем ще ви се обадят близки и приятели в точния момент. Каквото си пожелаете следобед ще се сбъдне. Особено опасно е днес да се лъже. Лъжата ви ще стане реалност. Не унищожавайте писма и квитанции, ще ви потрябват. Не си подреждайте бюрото. Каквото отложите за утре следобед ще се развие много благоприятно.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще направите някои разкрития, които ще позволят да задвижите личната си програма и да направите удобни за колеги и близки собствените си намерения и амбиции. С пълна сила действа вербалната магия. Ще убедите да ви съдействат дори и преките ви конкуренти. Не правете големи крачки, искайте малко, но от различни неща и така ще сглобите личния си пъзел от необходимости и нужди. В следващите два дни юридическата в позиция ще е нестабилна, здравето също. Сега е момента да убедите някой да ви съдейства.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Не започвайте проекти и начинания, на които ще разчитате далече във времето напред. Ще ви предлагат неизгодни договори, ще се правят опити да ви зарибят в посока печеливша за другия. Каквото отложите за утре следобед ще ви донесе късмет и ползи и ще разкрие пред вас един необикновен уикенд. Днес е от значение да срещнете няколко мнения и да убедите двете страни да ви съдействат. Каквото си пожелаете тази вечер ще се сбъдне. Ще ви се обадят от чужбина с покани и предложения. Дайте отговора си до два дни.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Труден ден за родените в третата декада. Родители и деца не се разбират, казват си неща, които е по-добре да си спестят и премълчат. Ден на вербалната магия, на възможността да ни убеждават да действаме в посока изгодна на някой друг. Ще ви погъделичкат на слабото място, ще дадете шанс на някой да се възползва от позициите и възможностите ви. Не споделяйте информации за важни мероприятия и лични инициативи. Внимавайте и какво си пожелавате, ще се сбъдне. Ако се скарате с някого трудно ще се сдобрите.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Сега е момента да се направи лична и професионална инвентаризация. Дипломирайте се, приключете връзка или дейност, която вече се е изчерпала. Ще получите награди за девет годишен труд и старание. Чакайте награди в последните два месеца на годината.

Родените днес ще плащат чужди грехове, но и ще се възползват от чуждите грешки и амбиции. Притежават остър ум и опасен език. Няма да може да ги надприказвате. Ще намират начини да получават каквото искат. Ще е трудно да се скрие от тях каквото и да било информация. Ще бъдат борци за свободи.

Заченатите днес ще бъдат активни и жизнени, ще пътуват много, ще имат ярък живот и ще се очертаят като водачи в средата си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване