07/03/17 06:20
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 3 юли, понеделник

 Овен 21 март – 20 април

Ден с огромен и зараждащ енергиен потенциал. Всичко може да се постигне. Където не е текло ще потече. Символ на деня е фонтанът от преливаща творческа енергия. Задвижете амбициозните си дела, опитайте пак там, където са ви отказали подкрепа, съдействие или любов. Неуреденото ще се уреди или ще станете вече ненужно и нещо друго много по-добро ще се появи като вариант. Поне в една посока на живота ще излезе от зациклен период, а това ще ви направи и много по-конкурентоспособни. Вървите към важни срещи.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Очертават се проблеми при пътувания или промяна в програмата, което ще настрои агресивно партньорите ви. Родените в първата декада ще намерят нов източник на енергия, за което не бива да споделят. Може да ви се предложи и работа свързана с преместване и преустройство в досегашния начин на живот. Денят е с висока енергетика, което ще вдигне и личните ви претенции. Не отказвайте предложения, но и не бързайте да се съгласявате с предложените оферти. Дайте отговор утре сутринта.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Имате два силни дни, в които може да предприемете изпреварващи конкуренцията действия и да постигнете отдавна гонена цел. Ще намерите тайни и явни източници на сила и ресурси, а може да впрегнете и тези на партньорите. Уредете си среща със спонсори и представете проектите си. Това са най-мощните дни за този месец. Ще получите нужните заверки и протекции, ще уредите лесно документи и разрешителни и поне в една посока работата ви ще се отприщи. Не отлагайте ангажименти за 5-и.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще направите удобни за друг личните си желания и  амбиции. Водете преговори, опитайте да разберете мотивацията, която движи околните. Предизвикайте ги на слабото им място. Обединете силите си и ще свършите взаимно изгодни дела. Днес и утре може да постигнете това, което в миналите дни ви се е давало на час по лъжичка или е било тотално забранено. Ден за ремонти и строителство. Ще получите кредит не само като пари, а и кредит на доверие от страна на хора решили да работят с вас и да се доверят на уменията ви.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Предстоят дни на забрани и опити да бъдете ограничени. Близките ще спекулират с чувствата ви, ще се опитват да ви отклоняват от личните ви цели в името на своите или на нещо, което трябва да свършите заедно. Ако не ви се занимава с ремонти намерете майстори, но не се опитвайте да се измъкнете от семейните ангажименти. Едно пътуване може да се провали или да тръгне по заобиколни маршрути. Не правете аборти днес и утре. Не се занимавайте с имотни дела и отложете сделки, които нямат юридически защити.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Днес не може да си позволиш да изчакваш посивно да ти дойде реда. Време е да се задвижат лактите, ноктите и зъбите. Всеки ще се бори за територия на влияние и няма да се съобразява с околните. В такъв момент трябва да се настроите на активна самозащита и да включите в действие резервите. Използвайте и чувствата на някого към вас и го накарайте да ви помогне в работата и в належащите ремонти. След два дни Венера вече няма да ви гледа в благ аспект. Може да ви обърнат гръб и да ви оставят сами да се оправяте.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят променя възгледи и нагласи, изисква повторно да се обяснявате с някой, който в миналото се е съгласил на вашите оферти. Без натиск нищо няма да получите. Водете непримирими битки, преговаряйте без да сваляте от цени на стоки и услуги. Вероятен е опит за въздействие и влияние, който ще избегнете с непримирим и безапелационен тон. Бъдете сигурни, че ако някой напипа слабото ви място ще се опита да ви въздейства с различни фактори. Ден на голямата игра. Ще спечелите някого и с подарък.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес и утре ще пътувате, ще свършите много добра работа и ще успеете да се внедрите на по-добро място. Отделете повече внимание на работата. Проблемите ви ще дойдат повече от любовта и двойнствените връзки. Луната от вашия знак е противопоставена на Венера от Телец. В отношенията ви ще се чувства една доста меркантилна нотка. Ще търсите финансова подкрепа от близки и приятели, а и любимите ще ви поставят неизпълними искания. Внимавайте да не влезете в преразход на сили и средства.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не се разсейвайте с дреболии. Подсигурете средствата и мястото за действие, на което ще се развиват големите ви проекти. Днес и утре стартирайте нова инициатива и опитайте да включите подходящите партньори в обезпечаващите работата фактори. Пасивността е нежелателна, но може с всичко да се нагърбите лично. Ще си докарате здравословен проблем, а и партньорът у дома няма да е съгласен да понесе всички домашни негативи. Започнете прочистващи процедури и разчистващи терена действия.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на реорганизации и ултимативно поведение. Командвайте парада у дома и на работното място и не оставайте друг да ви нарежда. На всички нива ще се действа от позиция на силата. Имате шанс да спечелите конкурс и да вземете нещо определено за друг. Не се нагърбвайте с прекалено много задачи и не замествайте колега, ако жестът няма да ви се върне. Препоръчва се работа на свой терен и със свои средства. Добре е да започнете ремонти, да разчистите помещения, които биха ви били от полза в работата и в личните връзки.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

За родените в първата декада денят носи проблеми и напрежение във връзките, както у дома, така и на работното място. Вероятно е да работите за чужда кауза, но до два дни покрай нея ще свършите и нещо важно за себе си. Натоварването ви ще се увеличи, не може да си позволите небрежност  и недоглеждане. Днес и утре абортите са противопоказни. Добре е да се спазва диета, да се ограничат връзките, които биха ви натоварили допълнително не само като труд, но и като разходи. Грижете се за близките, купете подарък.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Днес и утре може да постигнете много. Концентрирайте се над преките си задачи и отговорности. Ще разрешите проблем, който отдавна ви мъчи. Не се препоръчва пасивност и изчакване на по-добри времена. Каквото свършите до сряда ще донесе ползи и предимства, ще ви изкачи на върхове и позиции, които до момента са изглеждали непостижими. Направете нужните промени в интериора, осигурете си спокойна среда за работа и живот. Ще получите изгодни поръчки и ще спечелите конкурс. Пасивността разболява.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е двойка идваща от 11. Обърнете се към по-духовни занимания. Работете в екип, включете се в среда, която ще помогне за справяне с болки и разочарования. Опитайте да затворите производствения си цикъл и да зависите само от един партньор. Края на ноември ще ви донесе победа  и придобивка, която ще помогне да разширите дейността си.

Родените днес ще побеждават, ще определят личните ни приоритети, ще ни подтикват към действия и промени на статуквото. Притежават сила за психично въздействие. Могат да вдъхновяват, но и да манипулират.

Заченатите днес ще са тясно свързани с кармата на страната, ще получават подкрепа от предците, ще се включат в политическия и обществен живот в името на всеобща кауза и цел.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване