07/25/17 06:30
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 25 юли, вторник

 Овен 21 март - 20 април

Станете рано и до обед уредете проблеми и въпроси, които отдавна чакат разрешението си. Денят е особено благоприятен за освещаване и старт на нов бизнес проект и обект. Всичко, с което се захванете ще просперира в бъдеще. Днес пасивността разболява и вреди. Не си позволявайте да мързелувате и да изчаквате ходовете на другите. Денят позволява на всеки да заеме желаната професионална или лична ниша. За всеки влак и самолет ще има пътници. И най-далечните дестинации ще се лесно достижими.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

До обед нищо не върви или поне не така както го искате. Не си давайте много зор. Пасивността е нежелателна, но нищо сериозно не бива да се подхваща прибързано, без необходимите разрешителни и сертификати. Към края на работното време късметът ви се връща. За минути може да уредите и получите това, което до обед не ви се е давало и отдавало. Навлизате в силен и стабилизиращ период. Днес и утре е много добре да се отвори нов офис или магазин и да се рекламира нов предмет на дейност.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май - 21 юни

Не протакайте преговори и разговори, които могат да ви осигурят юридически и лични защити. До обед всичко постигнато ще ви носи пари и ползи, ще помага да парирате ударите на конкуренцията в края на работното време. Пасивният човек даже и травми може да си докара. Прегледайте инструментариума, с който ще работите. Днес се точат сечивата, подготвя се и колата за дълъг път или за преглед. Подгответе и речта си, ако ви предстоят публични изяви. Бъдете сигурни, че всяка ваша дума и жест ще се гледат под лупа.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес много хора ще тръгнат в една посока, ще обединят усилия и ресурси в името на обща цел. Не бива да се пренапрягате. Поне половината от работата ви друг може да свърши. Насочете вниманието си към дела с бърза възвръщаемост. Започнатото днес до четвъртък ще даде плод, но след това може и да зацикли. Край с планирането, нужно е да се действа, да се направи избор, да се привлекат спонсори и да се тръгне в нова посока. Чудесно е, ако този вечер или утре сутрин прережете лентата на нов бизнес обект.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Свършете важното до обед. Луната ще напусне вашия знак и част от емоционалния ви потенциал ще намалее. Във въздуха витае агресия. Лъвът е тръгнал на лов, но и други ловци са се появили. Настройте се не само на нападение, но и на самозащита. Каквото и да правите нека е съобразено със закона и добре подплатено с ресурси и нови идеи. Имате шанс да затворите производствения си цикъл като отворите прилежащ търговски обект. Не позволявайте труда на фамилията ви да се използва от прекупвачи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Дева 23 август – 22 септември

Втората половина на деня ще ви даде изключителна сила и възможност за внедряване в нова среда. Стартирайте нов бизнес проект. Днес и утре е много добре да започнете ново производство, да отворите собствен офис, търговски обект или магазин и да пренаредите картите на личната си заетост. Не си позволявайте изчакване. Навлизате в стабилизиращ и творчески период, в който може да получите максимална лична и професионална самостоятелност. Приключете вредна връзка в бизнеса и в любовта.

Работа-6

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Край с изчаквателната политика, с планирането и напасването на амбициите ви спрямо чуждите интереси. Днес и утре направете своя силен ход, постарайте се да започнете нещо самостоятелно или странично от пряката ви дейност. Подсигурете работата си с необходимите защити, документи и сертификати. Вътрешната ви енергия търси поле за изява. Сега е момента да влезете в конкурентни битки, да защитите личния си и професионален интерес. За утре не планирайте съвместни инициативи, за да не работите за чужда кауза.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Трудно и рисково начало на деня за родните в третата декада. Настройте се на самозащита, пазете си документацията и отложете за следобед пазарлъците и важните инициативи. Ден на засилена конкуренция, а и работодателите ще се опитват да използват труда и идеите ви безплатно. Гонете си интереса като поставите начало на нова търговска дейност и бизнес проект, с които да си осигурите самостоятелност и независимост. Предстоят благоприятни моменти за отваряне и освещаване на нови търговски обекти.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Стрелец 21 април – 20 май

Станете рано и се опитайте да изпреварите намеренията на конкуренцията. Денят отприщва личната инициатива, засилва конкурентните битки и дава предимство на тези, които не стоят и чакат пасивно нещо и някой да ги подкрепи. Следобед навлизате в стресиращ и слаб период, в който ще трябва да изпълнявате нареждания и да работите за чужд интерес. Но до обед може чудесно да поработите за себе си и за благото на семейството. Вземете предпазни мерки, не позволявайте вмешателство в личните ви интереси и амбиции.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на приливи и отливи. Не бързайте да изисквате и проявявате активност. Късметът ви ще дойде следобед. Ще се окажете нужни и желани партньори. Някой, който се е опитвал да върши вашата работа ще се издъни, така че отново ще сте признатият титуляр. До два дни може да получите покани и да уредите престижни договори. Пазарете се за заплати и цени на стоките, които предлагате. Добре е да се отварят нови производства, които да ви направят по-самостоятелни. Направете така, че трудът ви да се заплаща добре.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Тежко начало на деня за родените в третата декада. Настройте се на самозащита. Очаквайте опити да ви елиминират и извадят от играта, която отдавна водите или сами сте създали. Пасивният човек ще претърпи поражение. Не може да чакате и да се надявате на някой друг, който ще е зает със своите си проблеми и лични дела. Не е ден за публични изяви. Следобед намерете начин да закрепите позициите си и да започнете странична дейност с ограничено чуждо участие. Старайте се да си осигурите максимална независимост.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на хищниците. Ако не нападнете и не си гоните интереса ще ви нападнат и отстранят от позицията, в която сте се окопали. Важното свършете по най-бързия начин. Уговорете и съвместни инициативи, които да ви осигурят защити. Следобед навлизате в неблагоприятен двудневен период. Очертават се служебни и лични проблеми. От утре Меркурий ще ви гледа в опозиция и поне в една търговска инициатива ще ударите на камък. Затова днес следобед стартирайте нов проект и нова фирмена дейност. Не планирайте за утре работа в екип.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Чакайте придобивки и допълнителни екстри. Нищо важно да не се отлага за края на годината. Ноември ще бъде слаб юридически. До тогава укрепете позициите си с нови договори или брак, особено ако бебето вече е на път.

Родените днес непременно трябва да имат собствен търговски обект, офис или ателие, където да развиват дейност съобразно дарбите и интересите си. Родените до обед ще притежават артистичен чар и ще се държат като шефове, а родените следобед ще работят като мравки и трудно ще се уреждат на шефски позиции.

Заченатите днес ще имат огромна активност и личен виталитет. Ще бъдат преимуществено момчета, ще разбират от търговия и банково дело. Ще ползват обществените ресурси почти като бащиния.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване