07/01/17 07:42
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 1 юли, събота

 Овен 21 март – 20 април

 

Тежък и рисков ден, особено за родените във втората декада. До обед свършете това, което не търпи отлагане, но ако не бързате и нещата не изискват от вас прекалена активност, давайте го по-лежерно и оставете инициативата в ръцете на някой друг. До неделя на обед се покрийте от всякакъв тип социални и публични контакти. Спазвайте закона и техниката за безопасност при боравене с всякакви уреди. Каквото се развали, трудно ще се оправи. И хората, с които влизате в досег, ще са настроени агресивно и непримиримо.

 

Телец 21 април – 20 май

 

До обед може да изживеете силни моменти на емоции и срещи, от които ще зависи до голяма степен бъдещата ви работа и начин на живот. Вероятно е да срещнете спонсор, да ви предложат нещо важно и обезпечаващо, което не бива да се споделя преди да стане факт. Следобед навлизаме в тежък период, в който всичко ще става на тъмно и в нарушение на правилата и закона. Тази вечер бъдете внимателни с кого и къде ще бъдете. Не е ден за нови запознанства и предоверяване. Останете където сте от обед до утре на обед.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Денят ви дава възможност да направите силен ход, да започнете нова инициатива, да се свържете с хора, които ще подкрепят делата и намеренията ви и ще ви обезпечат по някакъв начин. До обед енергетиката е блага и подпомагаща, но след това до неделя на обед властват обстоятелства и хора стоящи в сянка и във връзки със сенчестия бизнес. Станете рано и бързо свършете каквото е важно. Организирайте и пътуванията за по-ранен час. Не споделяйте победи и разочарования. Направете си сами лекарство. Преместете се на ново място.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ще влезете в неприятни отношения, ще направите нарушения и другите ще нарушават личното ви пространство. Ще ви бъдат отправени искания, които трудно ще удовлетворите, а може да влезете и в законови нарушения. Родените във втората декада ще са в особено неблагоприятна позиция от обед нататък. Не планирайте рискови изпълнения и срещи с непознати за вечерта. Не оставайте с преспиване и не се доверявайте на всеки. Прочистете се от шлаката, сложете край на вредни връзки. Не товарете кръста и бъбреците.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Ще ви се отвори приятна работа до обед и неприятна след това. Не правете нищо по задължение и не си позволявайте да задлъжнявате спрямо някого тази вечер. Може да изкарате приятно, на приятно място и с необходимия ви лукс, но в следващите дни всичко ще се плаща с лихвите. Добре е да водите преговори и да организирате срещите си до обед. След това се движете в позната и свойска среда и не искайте много от живота. Навлизаме в деня на прилепа. Вероятни са опити за прилепване и използване.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Денят започва приятно с пътувания, преместване и възможни срещи, които ще ви доставят удоволствие и релакс. Заемете се с благоустройството на дома и офиса. Не планирайте за тази вечер срещи и запознанства. Тенденцията е да бъдете оплетени в свои и чужди лъжи и по някакъв начин да изложите на опасност личните си връзки. Една изневяра ще се използва като компромат. Нищо съществено да не се предприема до утре на обед. Пригответе си сами лекарство или мехлем. Обмислете нещата от живота и си простете взаимно с близките.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Ден на минимуми и максимуми. Имате шанс да спечелите нечие покровителство и подкрепа, както и обещаните в миналото екстри. Денят има своята светла и тъмна половина. Случващото се до обед ще ви донесе късмет и обезпеченост, но изборът ви след това може да се окаже погрешен и да ви вкара в рискови положения. Затова от обед до утре на обед не правете никакъв избор, давайте заето за натрапниците и останете във възможно най-благата и спокойна за вас среда. Не позволявайте да ви разбалансират странични влияния.

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

Нещата, които ви се услаждат днес, може да ви вгорчат живота утре. Пътувайте към места на сила и релакс, а за следобед ограничете контактите. Тази вечер може да влезете в ролята на изкусител, но и вас ще изкушават хора, които прибързано сте допуснали в своя кръг от приятелства и лични връзки. Добре е да се срещнете и да пътувате към хора, с които трябва да оправите отношенията си и взаимно да си простите. Започнатите нови връзки ще донесат само разочарования. Казано е, че клин, клин избива, но не и днес.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ще имате доста работа и домашни задължения и дано са ви приятни. Не се опитвайте да се измъкнете с лъжи. Денят започва с тенденция да си простим взаимно и да се стоплим в сближаваща прегръдка. С напредването на деня нещо тъмно и потайно може да се вмъкне във връзките ви. Не си позволявайте лъжи и изпадане в някакви зависимости от странични хора и фактори. Тази вечер не е за запознанства и срещи в непознати компании. Вероятни са неприятни прилепвания, от които трудно ще се измъкнете и отлепите в бъдеще.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днес кой каквото прави, за себе си го прави. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Станете рано и идете там, където се чувствате обезпечени и защитени, където ви обичат и ценят. Стопете дистанциите с близки и любими. Ден за прошка. Следобед проблемите ще никнат като гъби, особено ако си позволите да навлезете в чужда градина и да посегнете към чуждото. Родените във втората декада са в неблагоприятна юридическа позиция. Не се обвързвайте финансово, не взимайте и не давайте заем.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Не давайте непоискани съвети и внимавайте какво си пожелавате, защото ще ви се сбъдне, а после ще се чудите как да се отървете от него или от нея, ако говорим за любов. Препоръчва се медитация над собствената карма и тази на рода. Не повтаряйте грешките на предците, особено със съзнанието за това. С напредването на деня ограничете проявите на силна емоция, постъпете във всичко разумно, а не под влияние на някакви чувства. Денят е благоприятен за преместване на ново място, за покупка на животни и работа със земята.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Не пропускайте благоприятната възможност да си простите взаимно греховете и да си уточните отношенията. Утрото носи особена ведрина, която ще изчезне следобед и ще даде възможност на странични фактори и хора да се вклинят във връзките ви и да ви разделят. Вероятно е да попаднете на всевъзможни изкушения, които ще ви замаят и отдалечат от важните и благи за вас места и хора. Нищо ново да не се започва и предприема до утре на обед. Не се опитвайте да налагате мнението си на близките, може би бъркате в нещо.

 

ЧРД

 

Личната ви година е деветка. Ориентирайте се към приключване, дипломиране и завършване на отдавна започнати проекти. Животът ще ви принуди да направите инвентаризация на дейности и лични връзки и да прекратите това, което вече е обезсмислено или не носи дивиденти. Последните два месеца на годината ще ви донесат късмет и придобивки.

Родените днес до обед са светли личности, а родените след това ще са подвластни на задкулисието. Тези деца ще властват в живота ни, едните с благост, другите със сила и диктат. В живота им ще има важен покровител роден около 1-10 октомври, който винаги ще им помага, ще ги обича и цени.

Направете бебето до обед. Заченатите от обед до утре на обед ще имат тежка и негативна карма.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване