04/09/18 05:02
(http://regiona.bg/)

Звездите за днес: Близнаци ще получите изгодно предложение, Везни направете изненада на любим човек, Водолеи забавлявайте се!

Хороскоп за 09 април 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Нещата ще се подредят по добре, отколкото очаквате. Приятни изненади ще ви поднесат ваши близки или приятели. Градусът на настроението ви ще е висок, което може да ви поизтощи емоционално.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Ще се наложи да проявите по-голяма гъвкавост в поведението си и то главно по паричните въпроси. Добре е да наблегнете на разходките и да не прекалявате с празничните почерпки, защото лесно ще ви се отрази на фигурата.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Не се опитвайте да блеснете пред всички, особено като правите неща, от които не разбирате достатъчно. Денят е подходящ за срещи с приятели и дори може да получите много изгодно предложение.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Не си давайте зор, днес е време за почивка и за размисли върху живота. Гледайте по-философски на това, което се случва около вас, ще имате време и за действие. Късметът няма да ви изневери и не е изключено да спечелите най-неочаквано.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Ще приемате напълно хладнокръвно неща, които за другите са силно болезнени или дори теми табу. Ще съумявате да виждате механизма зад всяка ситуация. Откритият въпрос е – ще съхраните ли вътрешната си честност.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Ще ви се иска да сте свободни, но трудно ще се откъснете от задълженията си, особено ако сте жена-домакиня. Днешният ден може да ви донесе много гениални идеи как да се справите с отдавна вълнуващи ви проблеми.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Днес ще се чувствате далеч по-свободни и сигурни в себе си, мрачните мисли от предишните дни ще изчезнат като с магическа пръчица. Засвидетелствайте подобаващо внимание на хората, които обичате, дори можете да им направите някоя приятна изненада.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Добър ден да загладите разногласията с вашия партньор, отърсете се от предразсъдъците. Не се впускайте да обсъждате парични въпроси, защото може да развалите празничното си настроение.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Уж е празник, а на вас ще ви се наложи здравата да поработите. Ще сте зависими от други хора, което малко може да разстрои плановете ви, но в крайна сметка нещата ще са във ваша полза.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Днес ще имате желание да разчистите всички последствия от празника и да въведете ежедневния ред на нещата. Едва ли е най-удачно точно днес да се захващате с такива работи, отпуснете се, имате нужда от почивка и разходки на чист въздух.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)
Идеален ден за забавления и любов, не изпускайте момента. Настроението ви ще е достатъчно добро, за да не обръщате внимание на дреболии, но пък може да приемете прекалено навътре някое изказване по ваш адрес.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
С поведението си може да поставите на изпитание търпението на близките си. Това може сериозно да помрачи празничното настроение. Малко усамотение ще ви се отрази добре и ще възстанови вътрешния ви мир.

Материалът Звездите за днес: Близнаци ще получите изгодно предложение, Везни направете изненада на любим човек, Водолеи забавлявайте се! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване