07/27/17 06:33
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 27 юли, четвъртък

 Овен 21 март – 20 април

Ден за срещи и приятелски визити, за хубаво похапване след добре свършената работа или още преди да я започнете. Не е време за диети. Няма да напълнеете, независимо какво и колко ще изядете. Пътувайте, берете билки, организирайте съвместни мероприятия, срещи и разговори по злободневни теми. Стиснете си ръцете след сключване на нов договор. Към края на работното време може да изпуснете контрола в ситуацията и до вечерта да направите редица нарушения. В утрешния ден правото и закона ще ви създават грижи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Проявете творческа активност, организирайте делови срещи, на които да се стигне до подписване на съвместни договори. Всяко начинание ще е успешно и ще носи приходи в бъдеще. Излизате на финалната права във важен участък от личната си амбиция. Може да получите изгодно предложение и покана и да спечелите дело. Но най-хубавото в този ден е, че не се налага да се пази диета. Храната изцяло се превръща в енергия. Не се ограничавайте, хапнете си добре, доставете си радост в общуването с приятни на сърцето ви хора.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в третата декада напредват трудно и влизат в излишни конфликти. Но за останалите денят носи шанс да се усвоят пари, уроци и средства, да се постигне отдавна гонена цел и да се сключат изгодни договори. Към края на работното време може да направите своя удар и да елиминирате в последния момент опасен конкурент. Планирайте за утре преговори с чужбина и кандидатстване за работа в чуждестранна фирма. В тези два дни ще се окопаете на стабилни позиции в бизнеса и в обществото и ще направите силен ход.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

Наблегнете на усвояването на нови знания и умения. Уредете срещи и съвместни инициативи с единомишленици и с хора, от които може да се научи нещо и получи информация от източника. Доверете се на инстинктите си. Правете това, към което нещо неустоимо ви привлича. Не се съобразявайте с наложените догми и с нормите, които никой така и не спазва. Не спазвайте и диета. Това е единственият ден за юли, в който не се пълнее. Може и да си поплачете, но бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Днес Слънцето е в съвпада с Марс във вашия знак. Родените в първата декада ще получат стимул и подтик за работа и действие, ще се измъкнат от наложения ред и условностите и ще действат ултимативно пред колектива и шефовете. Изискването е да се води принципна политика. Бъдете сигурни, че ще се справите блестящо с изискванията на момента и ще направите добро впечатление. Днешните ви действия и усилия ще ви осигурят билета и входа към група или място, където не всеки бива приет. Явете се на конкурси.

Работа-6

Пари-6

Любов-6

Късмет-6

Здраве-6

 

Дева 23 август – 22 септември

Действайте активно, подпишете нов договор и помогнете на някого да направи крачка напред в бизнеса и в живота. Имате възможност да се измъкнете от кризисен период и да привлечете съмишленици. Не е ден за диети. Не се отказвайте от хубавата храна. Не отказвайте и на предложения, които могат да ви осигурят престижни позиции. Всичко предприето ще носи ползи и предимства. Не се колебайте да защитите тези, на чиято страна сте или в миналото сте декларирали подкрепа. Печелят честните играчи.

Работа-5

Пари-6

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Един успешен ден, който ще отвори вратата към утрешните ви успехи и постижения. Активизирайте се максимално, не отклонявайте покани. Постарайте се да сте във вихъра на танца в обществото и в бизнеса. Сега е момента да се осъществят нови връзки и да се затвърдят старите. Подписаните днес и утре договори ще отворят пред вас широка магистрала, по която ще минат и децата ви в бъдеще. Ще се конкурирате успешно, ще спечелите дело или конкурс. Планирайте за утре преговори с чуждестранни партньори и фирми.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-6

Здраве-5

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Родените в първата декада ще срещат отпор от страна на шефове и партньори, от които са си позволили да зависят. Ще се разбере кой работи за вас и кой ви мъти водата. Може да откриете и „къртицата” в деловите си отношения. Не е изключено да имате проблеми в комуникациите. Ще се наложи да се презаверяват документи и уточняват наново срещи. Не са изключени хипертонични кризи. Не си позволявайте да се ядосвате за дреболии. Сгответе си любимата храна или идете на гости на мама. Днес не се пълнее.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще са подложени на огромно натоварване и натиск, докато родените в първата декада ще действат ултимативно и ще защитават успешно интересите си. Днес нищо не се дава без бой, без доказване и отстояване на позиции и личен авторитет. Не се давайте просто така, конкурирайте се до последния момент и вечерта ще се похвалите с победа. Почти в края на работното време може да получите изненадващо предложение или един труден въпрос да се разреши във ваша полза и интерес.

Работа-6

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 22 декември - 20 януари

Не се разпилявайте. Стегнете се и работете експедитивно. До края на работното време е добре да свършите и част от работата определена за утре. Бъдете сигурни, че в утрешния ден няма да имате толкова възможности и късмет както в момента. Този ден ще ви донесе предимства и шансове, които чакате отдавна. Ще се обадят бъдещи и настоящи партньори с нови оферти. Ще ви предлагат изгодни договори и отстъпки от цени на стоки и услуги. Отхвърлените покани и печалби ще отидат при друг още тази вечер.

Работа-6

Пари-6

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Бъдете свързващото звено и посредникът между други двама, които ще тръгнат заедно в лична или професионална посока. Ще бъдете подложени и на тест по лоялност и пригодност за вършене на нова работа в променящи се условия на пазара. Не се страхувайте да влезете в битки в защита на общите интереси. До вечерта ще ви предложат изгоден договор, а в следващите два дни ще получите обещаните средства и юридически защити. Вечерта отделете време за приятелски срещи и за хубава храна в приятна компания. Днес не се пълнее.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Родените в третата декада ще търпят ограничения и ще чувстват натиск от две посоки. Шефовете ще ви възлагат тежки задачи, колегите ще си взимат отпуск, а у дома партньорът ще недоволства, че личната ви отпуска се забавя. Очертава се извънредна работа, но утре степените ви на свобода ще са повече. Не бързайте да си тръгвате рано от работа. Почти в края на работното време късметът ви ще проработи, ще получите нови оферти от шефовете и ще вдигнете нивото. Утре ще имате повече предимства.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е осмица. Ще постигнете максималното в една трудна и проблемна ситуация. Ще уредите наследствен и имотен спор и ще получите заслужени екстри, награди и повишения. Добре е да започнете и странична работа, защото в следващата година поне една от бизнес инициативите ви ще зацикли или излезе от строя.

Родените днес ще притежават изключително мъжество. Дори и момичетата ще бъдат тип-амазонки. Съвпадът на Слънцето им с Марс ще ги дари с огромен енергиен потенциал и желание за победа. Далече са от робската психика. Тези деца може да постигнае всичко, което поискат. Винаги може да разчитат на родените около есенното равноденствие.

Заченатите днес ще претърпяват коренни обрати в живота си. Всяко тяхно негативно действие и  постъпка ще се наказват на мига. Чака ги възмездие и за вашите грешки. Не пийте, ако ще правите бебето и не изневерявайте на партньора.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване