05/24/17 07:14
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 24 май, сряда

 Овен 21 март – 20 април

Днес вървим възродени към светли бъднини, към по-добри възможности за живот и работа. За някой ще е празник, за друг ще бъде един успешен делник в който много ще се спечели. Денят е особено благоприятен за отваряне на нови обекти, в които ще съсредоточите личната си активност и амбиция. Пътувайте, срещайте се с приятели, радвайте се на деня и на възможностите, които ви се предлагат. Може да намерите подходящо място, в което да се внедрите и преместите да живеете. Нищо не е случайно. Реагирайте положително на покани.

 

 

Р-5

П-5

Л-6

К-5

З-5

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Родените около 1 май ще направят силен ход, ще се насочат към места на сила и възможности и ще доминират в средата си. Чудесен ден за освещаване на нови дейности и търговски обекти. Заедно с празничната еуфория получавате и стимул за активизиране на бизнеса и личната ви инициатива. Всеки старт ще е успешен. Новата работа ще ви промени местоживеенето и обратно. Ако намерите ново жилище и работата ви ще претърпи промяна. Не се отказвайте от подаръците и предложенията на съдбата.

 

 

Р-6

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Покрай еуфорията и празничното настроение днес ще свършите и много добра работа. Ще се срещнете със съюзници и сътрудници, ще обедините мнения и ресурси в изгодна за всички посока. Чудесн ден за огледи на имоти и брокерски инициативи. Може би точно днес ще намерите мястото или имота, който търсите отдавна. Започвате да правите планове за разширение или прасналите ви деца ще го изискват от вас. Животът ви поема в нова посока, предстои смяна на поколенията, а за някой и на местоживеенето.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Този ден ще донесе промени, ще позволи да си осигурите база и ресурси за новите проекти и замисли. Всяко ново начинание ще е успешно, ще ви среща с подходящите хора и ще ви отведе на място, където да започнете отначало и да бъдете щастливи. Ден на Слънцето, в който е възможно духовно прозрение. Бъдете сеячи на полезни мисли, работете в градината. Каквото посеете днес ще се хване и ще ви зарадва с плодове. Следете кръвното, пазете очите, не се напрягайте излишно. Не планирайте за четвъртък нищо важно.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Ден на жестове към желанията и амбициите на децата. Всичко предприето ще потръгне, но ще служи на друг. Дано се радвате с радостта, която ще донесете за някого. В този ден може да намерите жилище за деца и внуци, да разгледате различни оферти и да се срещнете с евентуални спонсори, които да ви подкрепят финансово. Може да се сдобиете и със съдружници, но в тази посока трябва да се пипа особено внимателно. Внимавайте и не влизайте в тотална зависимост. Опитайте да се справите сами.

 

 

Р-4

П-4

Л-6

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август - 22 септември

 

 

Днес ще успеете във всяко начинание. Пътувайте, реагирайте на покани, търсете нови места, в които да се внедрите. Може да намерите и капарирате новото си жилище. Най-добрият ден за отваряне на ново заведене и магазин. Празникът на буквите върви ръка за ръка с търговската инициатива. Може да подпишете изгоден договор, да си осигурите съдружие и дялово участие в перспективни проекти. Енергетиката е благоприятна и действа пречистващо на отношения и връзки. Препоръчва се сокова диета.

 

 

Р-6

П-6

Л-5

К-5

З-5

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

 

Това, което не е станало вчера с успех може да се случи и да го получите днес. Чудесно е да се стартира нов бизнес, да се отвори търговски обект, да се уредят имотни дела, патенти и разрешителни. За един това ще е празник, а за друг много успешен делничен ден, в който всичко предприето ще носи късмет, придобивки и разширение на семейството. Движете се в приповдигнато насторение, но контролирайте емоциите. Хванете във въздуха всяка предложена идея и я реализирайте на практика. Всяко усилие ще ви се отплати.

 

 

Р-5

П-5

Л-4

К-5

З-5

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

Може би днес трябва да мислите повече за бъдещето на деца и внуци. Вземете решение за дарение, за уреждане на наследствени и имотни отношения. От една страна денят носи стимул за сделки и търговия, от друга ни настройва на много по-духовни мисли и занимания. Но, няма как и най-духовните хора трябва да ядат и да чувстват комфорт на дадено място. Това е денят, в който може да намерите това ваше място на сила, да придобиете имот и права на собственост, които ще ви отведат на правилното за вас място.

 

 

Р-5

П-4

Л-6

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Ден с огромна сила, с възможност да обезпечите бъдещето си и това на децата. Може да срещнете отдавна търсения партньор, да намерите нов дом за семейството, да направите и сделка, от която ще имате полза дълго време и нещата ще вървят добре в новите условия на пазара. Ден на Свещенния лотос. Отворете се към света, към шансовете, които съдбата ви изпраща и не отклонявайте срещи. Днес всички сме сеячи на полезни мисли и с лекота правим връзки, които при други обстоятелства просто не се получават.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Ако в този ден стартирате нов бизнес, купите имот и направите сделка ще се похвалите с печалби, ще намерите мястото си на сила и ще се радвате на щастливи моменти с настоящи и нови партньори. Нещо не е случайно и не бива да се пренебрегва. Чудесен ден за брокерски инициативи. Някой ще си осигури жилище или нов офис. Днешните ви действия ще помогнет да се преместите в друг град или да уседнете на ново място. Може да получите и обаждания от чужбина, които ще променят начина ви на живот. Ще се радвате на вдъхновени мигове.

 

 

Р-6

П-6

Л-4

К-5

З-5

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Празникът ще стопира някои делови иницативи, от което ще загубите пари и влияние. За другите този ден носи материални придобивки, а при вас нещата са изместени от еуфорията на този духовен ден, от щастливите мигове с близки и приятели. Проблемът е, че може да пропуснете важна бизнес среща и инициатива, която би ви улеснила в бъдеще. Всеки сам трябва да реши дали това за него е празничен или работен и делови ден. Нещата и хората, на които не обърнете нужното внимание ще отидат при друг. Утре следобед късметът ви ще се върне.

 

 

Р-4

П-4

Л-6

К-5

З-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Прекрасен и вдъхновен ден, в който ще имате не само приятни срещи и щастливи мигове, но може да получите изгодно делово предложение. Отнасяйте се внимателно към разговорите, които се водят. Може би това, което търсите ще бъде предмет на обсъждане от приятели и близки. Това е най-добрият ден в месеца за придобиване на недвижима собственост. Животът ще ви отведе на точното място, ще ви срещне с хората, които ще ви помагат, ще са част от семейството или от бизнеса, който възнамерявате да започнете и развивате.

 

 

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е тройка. Сега е момента да стартирате нова дейност и да направите крачка в нова среда. Някой ще замине за чужбина или ще направи връзка с чуждестранна фирма. Явете се на конкурси, не подценявайте нито едно предложение. В следващата година ще сте двойно натоварени, но всичко, което предприемете трябва да е синхронизирано със законовите изисквания.

Родените днес задължително трябва да имат свой магазин, ателие или офис и да развиват самостоятелна дейност. Имате време да им ги осигурите. Ще бъдат много добри брокери. Деловите и търговските им инициативи ще се радват на интерес от страна на много хора. Никога няма да са бедни, особено ако намерят своя партньор и интимна половинка родени около 1 май.

Заченатите днес ще знаят и ще могат много, ще получават покровителство от небето и земята, ще се радват на протекции и защити и още с раждането си ще се очертаят като малки мъдреци. Как ли ще давате уроци на такава развита душа? 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване