Стойнев: Ще гарантираме стабилността на енергийната ни система

Икономиката не може да бъде разглеждана отделно от енергетиката – конкурентоспособността на енергетиката, означава и конкурентоспособност на икономиката.

Полицаите с насълзени очи, докато студентите им пеят "Хубава си, моя горо"

Докато много от протестиращите се питат за поведението на полицаите и задават въпроса "Кого защитават?", трогателен видеоклип, направен от Борис Бъчваров, показа отблизо насълзените очи на униформените, докато студентите пеят "Хубава си, моя горо". Клипът е заснет в 15:02 часа на бариерата между двора на Факултета по журналистика и масова

Миро ще пее с Тодор Георгиев и Ивайло Донков

Мирослав Костадинов ще изнесе концерт с победителя в “Гласът на България” Ивайло Донков, Мелинда Христова, която пя в миналия сезон на шоуто, и финалиста от формта Тодор Георгиев. Той остана и сред последните в риалитито “Африка”, което в момента се излъчва по Би Ти Ви.
Два дни преди участието в Златоград Тодор записа вокалите за второто си парче. Мирослав Костадинов ще изнесе концерт с победителя в “Гласът на България” Ивайло Донков, Мелинда Христова, която пя в миналия сезон на шоуто, и финалиста от формта Тодор Георгиев. Той остана и сред последните в риалитито “Африка”, което в момента се излъчва по Би Ти Ви. Два дни преди участието в Златоград Тодор записа вокалите за второто си парче.

Ново - плащане на сметки с безлихвен заем!

Лесно е - чрез заем credissimo, 15 дни гратисен период

    


Apple може да повиши цената на следващия iPhone

Опасенията от спадащ марж на печалбата може да са причина за повишението на цената, смята анализатор

    


Икономист: Имаме страшен проблем с бюджета

София /КРОСС/ Управляващите с предложението си да върнат през 2015 година данъците на хората с доходи до 340 лев, все едно казват и призовават хората - вие гласувайте за БСП на евроизборите през май 2014 година, а ние ще ви върнем 300 лева през май 2015-та. Това си е популизъм от най-висше ниво. Това каза в сутрешния блок на БТВ икономистът Кольо Парамов. Ние имаме страшен проблем с бюджета и всъщност управляващите трябва да мислят как да изкарат бюджета до май 2014 година, а не трябва да мислят отсега за бюджета за май 2015 година. Аз не искам да използвам думата популизъм, а по-скоро ще употребя думите вредно и полезно. Там, където е въведен по света плоският данък, там хората смятат, че този данък е честен и нормален. Това каза от своя страна икономистът Владимир Каролев. Ще има много голям негативен ефект предложението за връщане на данъците за 2014 година на хората с доходи до 340 лева. Ако искат да има необлагаем минимум, макар и да не го подкрепям и това предложение, все пак би било по-добре да го обявят публично и да действат в тази посока, а не да се крият зад такива популистки мерки. Това решение на правителството няма да подобри в крайна сметка финансовото състоянието на хората. Да, те ще получат през 2015 година една минимална работна заплата допълнително, но тя всъщност ще бъде разхвърляна между няколко месеца. Това си е популистко предложение от страна на правителството, заяви от своя страна икономистът Георги Ганев

Кола мина през крака на млад мъж

Трима души пострадаха при катастрофи във Варна през изминалото денонощие. Ранени са водач и двама пешеходци, съобщиха за Дарик от „Пътна полиция”. Възрастна пешеходка е пострадала при движение на автомобил  на заден ход. Друга кола е минала през крака на млад мъж. Всички ранени са без опасност за живота. Още 24 катастрофи са регистрирани във Варна и региона през последното денонощие. При тях са нанесени само щети на автомобилите. Пътните настилки във Варненско са предимно сухи, само на места - мокри, съобщават от Областно пътно управление. Види...

Борис Тадич стана част от екипа на "Теленор"

Бившият сръбски президент Борис Тадич вече е част от екипа на норвежката компания "Теленор". Той е назначен като съветник в мобилния оператор и отговаря за Европа и региона, съобщава вестник "Блиц".

Дянков: Популисти искаха да се тегли огромен заем за шокови доходи

Бившият финансов министър Симеон Дянков призна, че правителството на ГЕРБ е провело доста агресивна финансова политика. Целта била запазване стабилността на българския лев и фискалната дисциплина. Популисти в кабинета обаче искали да изтеглят огромен заем, с който шоково да повишат пенсии и заплати.

Федерацията утвърди грациите, които ще представят България

Съставът на националния отбор по художествена гимнастика индивидуално беше утвърден официално на заседание на Управителния съвет на БФХГ, което се проведе на 19-и ноември, информира официалният сайт на централата. В основния състав влизат Мария Матева (Олимпия 74, Бургас), Невяна Владинова (Левски), Анастасия Киссе (Левски Илиана) и Радина Филипова (Чар-ДКС). В разширения състав са Сара Стайкова (Левски Триадица), Катрин Тасева (Левски) и Кристина Ташева (Академик София). Съставът е определен по класиране от контролните, а в него място не намер...

От 2014 г. агрополитиката на ЕС ще пренасочи пари от големите към малките ферми

Ще има задължителна схема за целия ЕС, с която младите фермери ще ползват допълнителни плащания от 25% за първите хектари

    


Расате възропта в студио: журналисти ставали немити и миришещи на готвено

Националистът посочи, че за разлика от гражданските патрули, в чиито редици имало хора от БАН, някои журналисти сутрин ходели по тв студиа с неизлъскани обувки и немити.

Един Ангел в Китай

“Когато младите в България заминаваха на Запад, аз реших да потегля на Изток. Съдбата ми е давала знаци, които следвам и не греша. В Китай постигнах спокойствието, въпреки динамичния живот, намерих приятели, откривам изложби, което ме радва и се чувствам успял. Връщам се в България поне два пъти в годината. И пак потеглям на път.” 
“Когато младите в България заминаваха на Запад, аз реших да потегля на Изток. Съдбата ми е давала знаци, които следвам и не греша. В Китай постигнах спокойствието, въпреки динамичния живот, намерих приятели, откривам изложби, което ме радва и се чувствам успял. Връщам се в България поне два пъти в годината. И пак потеглям на път.”

Абделхаким Дехар е парижкият стрелец

/КРОСС/ Френските власти арестуваха Абделхаким Дехар по подозрение за извършване на последните атаки в Париж, предадоха световните агенции.Мъжът беше задържан снощи в предградие на френската столица. По информация на вътрешното министерство, следствието разполага с категорични доказателства, че именно той е извършител на стрелбите. Властите заявиха, че Дехар е бил осъден през 1998 г. за ролята си в поредица от фатални стрелби в Париж. ДНК пробите са съвпаднали със следите намерени по гилзи от редакцията на "Леберасион".Френският министър на вътрешните работи Манюел Валс потвърди самоличността на търсения Абделхаким Дехар и каза, че по всичко изглежда, че стрелецът най-вероятно е направил опит да се самоубие.Според полицейски източници, Дехар е добре известен на полицията. През 1998 г. той е осъден на четири години затвор по шумното дело срещу "революционните анархисти" Флоранс рей и Одри Мопен. Става въпрос за масово убийство в Париж през 1994 г., когато анархисти убиват петима души, включително трима полицаи. Делото предизвика остра полемика във Франция, беше повдигнат дори въпросът за отменяне на смъртното наказание в страната, припомнт агенциите.Заподозреният е заплашил миналия петък телевизионна станция, стреля и рани тежко човек в редакцията на вестник "Либерасион" и нападна централа на банка.В телевизионния канал BFMTV мъжът просто изпразнил демонстративно патрона от цевта и казал "Следващият път няма да ви пропусна"

Ден на християнското семейство

Християнския свят отбелязва църковния празник Въведение Богородично, който е посветен на православната християнска младеж и семейство. В Константинополската църква празникът е въведен през седми век от патриарх Терасий, а в Римокатолическата църква – от папа Григорий Единайсети през 1374 година.

Чичото на пребития Метин: Днес ще стане ясно дали момчето ни ще живее

Юри Щерев - чичо на пребития на "Пиротска" Метин

Пребитият в София Метин все още е в тежко състояние. Според лекарския екип днес ще стане ясно дали момчето има шанс да оцелее.

Това съобщи в сутрешния блок на Нова телевизия чичото на пребития 28-годишен мъж – Юри Щерев.

Метин беше нападнат от няколко души на 9 ноември на улица “Пиротска”, защото – както обясни МВР – го взели за бежанец.

Оттогава той лежи в кома във ВМА. Лекарите са казали на семейството, че на Метин трябва да му бъде направена операция днес, която ще покаже дали ще бъде спасен или не.

В болницата младият мъж е бил посетен от лидера на ДПС Лютви Местан и от турския посланик у нас.

“Ние сме българи, от Русе сме, живея в центъра на София. Семейството ни е свикнало да изкарва с труд прехраната си”, каза роднината на пребития млад мъж. Той недоумява как МВР е съобщило, че Метин е пребит, защото е “взет за бежанец”, все едно е нормално да се посяга на имигранти и хора с по-тъмна кожа.

Статията "Чичото на пребития Метин: Днес ще стане ясно дали момчето ни ще живее" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Първан Дангов: "Пълен провал във финансовата политика на община Дупница"

„Пълен провал във финансовата политика на общината", такъв коментар направи независимият общински съветник Първан Дангов, намерението на кмета на община Дупница да поеме облигационен заем в размер на 3 000 000 евро. Според Дангов това решение е управленски неиздържано и не е обосновано, в такъв момент в момент, в който има вихреща се криза в страната. Такъв заем ще го изплащат поне 3 общински ръководства, допълни Дангов. Не е обосновано защото не е ясно за какво ще се разходват тези пари. Дангов поиска кмета Методи Чимев да каже колко точно стр...

1 час интензивни упражнения = 50 часа ходене пеша

За да се чувствате добре и във форма, ходенето пеша до работа не е достатъчно. Доказано е, че един час интензивни упражнения на ден се равняват на 50 часа ходене пеша. Всъщност австралийски учени провели експеримент с участието на доброволци, разделени на групи, пише БГНЕС. Едните трябвало да тренират три пъти седмично по един час, а другите ходели всеки ден по 30 минути. Резултатите показват, че за да има ефект върху здравето, какъвто се постига с едночасова тренировка, трябва да ходим по 50 часа.

Създават суперздрави презервативи от графен

Презервативите повече никога няма да се късат. Това ни обещават изследователи от Манчестър, които планират разработката и пускането в производство на нови, революционни кондоми. Съвсем скоро там ще бъдат създадени най-здравите презервативи в света, при създаването на които ще бъде използван графен. Това ще бъде първият продукт, произведен в новосъздадения институт NGI (National Graphene Institute) в Манчестър, който ще започне работа през 2015 г. Институтът се помещва в луксозна, пететажна сграда и в него ще работят около 100 души. Специалистите там вече имат осигурено сериозно финансиране за разработването на супер здравите кондоми, като финансите са отпуснати от фондацията „Бил и Мелинда Гейтс“. Сумата , с която изследователите ще разполагат, е 100 000 долара или &poun...

Връщането на данък общ доход върху заплата до 340 лева е купуване на гласове, казват икономисти

Връщането на данък общ доход на хората, които взимат минимална работна заплата, е абсолютен популизъм. Около това мнение се обявиха икономистите Колю Парамов, който е известен като човек с леви идеи, Владимир Каролев и Георги Ганев от Реформаторския блок. Идеята излезе в публичното пространство преди два дни, като тогава първо председателят на Бюджетната комисия Йордан Цонев я оповести, а после премиерът Пламен Орешарски я дообясни. Накратко хората, които взимат до 340 лева месечна заплата, ще могат да си вземат в началото на 2015 година данък общ доход върху нея – по 10% месечно, т.е. около 360 лева максимум годишно или грубо казано своеобразна 13-та заплата. Защо мярката е вредна - по думите на Владимир Каролев мярката ще доведе до сериозен спад на приходите в бюджета. Икономистъ...

Дянков се похвали: Аз спасих българския лев!

Бившият финансов министър Симеон Дянков се похвали, че финансовата му политика е спасила българския лев от сриване.

Обсъждат създаването на временна комисия за смъртта на Мишо Бирата

Депутатите ще обсъдят проект на решение за създаване на Временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички обстоятелства около публично огласения телефонен разговор между бившия министър-председател Бойко Борисов и бившия директор на Агенция „Митници" Ваньо Танов, в който се съдържат данни за грубо склоняване към тежки престъпления Депутатите ще обсъдят проект на решение за създаване на Временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички обстоятелства около публично огласения телефонен разговор между бившия министър-председател Бойко Борисов и бившия директор на Агенция „Митници" Ваньо Танов, в който се съдържат данни за грубо склоняване към тежки престъпления

Топло за ноември

В страната ще остане сравнително топло за втората половина от ноември. Времето ще бъде динамично, с променлива, по-често значителна облачност и на отделни места, главно в южните райони от страната, с превалявания от дъжд. В Източна България ще продължи да духа до умерен южен вятър и там дневните температури ще са най-високи - до 17°-18°. В останалата част от страната максималните стойнмости ще са до 10°-15°, по-ниски в крайните северозападни райони - до 8°-9°. Там през целия ден ще остане мъгливо. Минималните температурище са от 4°-5° в Североз...

СИБАНК с мобилно банкиране за своите клиенти

Отмина времето, когато телефонът се използваше само за разговори!

    


Обсъждат проблема с туристическите визи за Турция

В Пампорово ще се проведе бизнес форум с участието

Световната купа ни подминава на 3 март

Световната купа ще прелети над България и ще бъде изложена на 72 километра от страната навръх 3 март 2014 г. Но няма да я видим, няма да имаме шанс да се снимаме с нея и да и се порадваме тук. Така, както не успяхме и да стигнем до Мондиал 2014, където световните сили ще си оспорват трофея от 18-каратово злато.
Купата тръгна на обиколка преди първ Световната купа ще прелети над България и ще бъде изложена на 72 километра от страната навръх 3 март 2014 г. Но няма да я видим, няма да имаме шанс да се снимаме с нея и да и се порадваме тук. Така, както не успяхме и да стигнем до Мондиал 2014, където световните сили ще си оспорват трофея от 18-каратово злато. Купата тръгна на обиколка преди първ

КСНС препоръча партиите да работят срещу опитите за разделение в обществото

Нужни са общи действия в посока на спазването на закона и укрепване на доверието към институциите, смята президентът

    


15 риболовци се надпреварваха на язовир "Багренци"

15 любители участваха в поредното за годината състезание по спортен риболов на язовир „Багренци". Те се състезаваха в продължение на 7 часа, като търпеливо мятаха щеки и подхранка. Победители в своите сектори станаха Аркадий Райчев, Стефчо Иванов и Иво Зарев. Те заеха и първите три места в крайното комплексно класиране и получиха купи от организатора.„Хладното време оказа влияние на риболова, но така е, късно есента. Участниците ловяха най-вече уклей, черноперка и костур. При благоприятно време в неделя може отново да има състезание", сподели В...

Затварят улица в Димитровград заради Водният проект

Заради работата по Воден проект на община Димитровград кметът Иво Димов забранява временно за обществено ползване ул. „Васил Петлешков” от ул. „Хан Аспарух” до бул. „Димитър Благоев” и 250 м от ул. „Хан Аспарух” западно от пресичането й с ул. „Васил Петлешков”. Временната организация на движението влиза в сила от днес и ще продължи до 18 януари следващата година, информират от общинската администрация.

Да се спазват проектната документация в частта й за временна организация на движението и становището на ОД на МВР Сектор „Пътна полиция”- Хасково. Контролът по изпълнение на заповедта е възложен на полицейското управление в Димитровград и сектор „Пътна полиция” на ОД на МВР-Хасково.

Хасково Новини

Ясни са всички 32 финалисти за Мондиал 2014

Уругвай е последният 32-и финалист на Световното първенство по футбол в Бразилия през 2014 година. Това стана, след като баражът-реванш Уругвай - Йордания завърши 0:0. Първият мач в Аман бе приключи с разгромното 5:0 за Уругвай. Въпреки протоколния характер на мача в Монтевидео, домакините играха в титулярния си състав от уважение към сънародниците си. Така Уругвай стана 6-ият отбор от Южна Америка, който ще участва на световните футболни финали през 2014 година. Освен Селесте и Бразилия, класираща се по право като домакин, на Мондиала отиват А...

Великобритания: Безсилни сме да спрем новата фаза на имиграция от Румъния и България

Британското правителство е безсилно да спре новата фаза на имиграцията от Румъния и България, която се очаква да започне след Нова година, предупреди министърът на Великобритания по въпросите на имиграцията Марк Харпър, цитиран от британският вестник "Телеграф".
Харпър добавя, че дори британските     Британското правителство е безсилно да спре новата фаза на имиграцията от Румъния и България, която се очаква да започне след Нова година, предупреди министърът на Великобритания по въпросите на имиграцията Марк Харпър, цитиран от британският вестник "Телеграф". Харпър добавя, че дори британските

Британски министър: Безсилни сме да спрем новата фаза на имиграция от Румъния и България

Британското правителство е безсилно да спре новата фаза на имиграцията от Румъния и България, която се очаква да започне след Нова година, предупреди министърът на Великобритания по въпросите на имиграцията Марк Харпър, цитиран от британският вестник Британското правителство е безсилно да спре новата фаза на имиграцията от Румъния и България, която се очаква да започне след Нова година, предупреди министърът на Великобритания по въпросите на имиграцията Марк Харпър, цитиран от британският вестник "Телеграф". Харпър добавя, че дори британските

Пл. Димитров: Следващите действия на КНСБ зависят от бюджета

Идеята за необлагаемия минимум е наша, изпревариха ни, но вероятно това е заради митинга, заяви по НТВ лидерът на КНСБ Пламен Димитров. Нямаме конфликт с Тренчев, увери той, но посочи, че на вчерашния митинг на КНСБ имало и членове на КТ Подкрепа, защото ставало дума за работещи хора с еднакви искания и интереси.

Шофьор се заби в канавка в Хасково

74-годишният мъж е карал с несъобразена скорост

    


Отказват прием на болна без диагноза

Тежко болна русенка не е приета по спешност в местната болница заради неустановена диагноза, съобщи Центърът за спешна медицинска помощ. Снежана Христова (56 г.) престояла 3 часа в линейката, но накрая пак е върната вкъщи.
Личният  лекар д-р Албена Великова се съмнява за бактериален менингит и дала направление за инфекциозно отделение, но оттам пр Тежко болна русенка не е приета по спешност в местната болница заради неустановена диагноза, съобщи Центърът за спешна медицинска помощ. Снежана Христова (56 г.) престояла 3 часа в линейката, но накрая пак е върната вкъщи. Личният лекар д-р Албена Великова се съмнява за бактериален менингит и дала направление за инфекциозно отделение, но оттам пр

Париж и Рим предупредиха за опасност от популизъм на евроизборите

Европейският съюз е изправен пред екзистенциална заплаха от популистки партии, които може да вземат превес на изборите за Европейски парламент догодина, предупредиха в Рим италианският премиер Енрико Лета и френският президент Франсоа Оланд.

Аладжа манастир с нова мултимедийна експозиция

Приключва работата по създаването на нова интерактивна, мултимедийна експозиция "Аладжа манастир - история, легенди и загадки". В края на ноември тя ще бъде представена в сградата на музеен комплекс "Аладжа манастир", съобщиха от Регионалния исторически музей. Проектът е дело на Асоциация "Шкорпил" - Варна по програмата "Варна - територия на творчество", в подкрепа на инициативата "Варна - културна столица на Европа 2019 г." Основната цел на проекта е да бъдат използвани съвременните компютърни технологии за създаване на мултимедиен продукт, к...

Няма хора, няма викове – петима протестират пред НС

"Ранобудните студенти" твърдят, че полицията не ги допуска

    


„Вартоломеева нощ" над БСП във Фейсбук

София /КРОСС/ „Преброихме над 500 жертви на организираното нападение. Огромната част са свързани с Младежкото обединение /МО/ на партията, но има също така депутати, общински съветници и лявомислещи хора", съобщи пред „Стандарт" червената общинска съветничка в София Гергана Алексова.Профилите на социалистите са били спрени от администраторите на социалната мрежа. Причината за чистката е, че множество хора едновременно са изпратили доноси, че профилите са фалшиви или че човекът има повече от една регистрация във „Фейсбук".За да възстановят самоличността им, администраторите са поискали от жертвите да докажат, че са реално съществуващи личности, като изпратят личните си данни и дори снимки на личните си карти. Сред жертвите на виртуалната диверсия са депутатите Кирил Добрев и Жара Пенева. Поразени са и редица общински съветници - Гергана Алексова и Николай Белалов /София/, Елеонора Петрова /Сливница/, Габриела Величкова /Своге/, Галина Асенова /Перник/, Асен Балабанов /Благоевград/, Виолета Желева /Димитровград/ и Таня Балова /Златица/. Областният управител на Габрово и доскорошен лидер на БСП в града Николай Григоров също бе премахнат за часове.Най-засегната от кибератаката е структурата на Младежкото обединение в Софийска област, но не са пощадени комсомолските лидери в цялата страна. Сред ударените са бившите заместник-шефове на МО - Трендафил Величков и Михаил Балабанов и ексмедийният секретар Симеон Славчев

Преглед на печата, четвъртък, 21 ноември

СЕГА - Правителството и БСП пак се разминаха за данъците Ден след като БСП обяви, че предложеното възстановяване на данъка за хората с най-ниски...

Трима големи тенори пеят в Горна Оряховица

Концертът „Viva La Musica" на "Trio Grandi tenori" подарява Община Горна Оряховица на всички съграждани за Деня на християнското семейство - 21 ноември. Триото е единственото в България, чиито членове са действащи тенори на щат в оперен театър - Държавна опера - Стара Загора. "Trio Grandi tenori" е създадено през април 2011 година от тримата тенори от Държавна опера Стара Загора - Милен Денев, Васко Влахов и Борис Тасков. Паралелно с оперната класика "Trio Grandi tenori" пеят естрада, джаз, поп и рок музика. Концертът тази вечер е с начало 17.3...

С бурни аплодисменти и викове "браво" изпратиха актьорите от "Духът на поета"

С бурни аплодисменти и викове "браво" бяха изпратени актьорите от постановката "Духът на поета" на Народния театър "Иван Вазов", която бе представена в Кюстендил. В нея участваха Христо Мутафчиев, Валентин Танев и Павлин Петрунов. Автор на "Духът на поета" е Стефан Цанев. "Благодаря, че бяхте такава прекрасна публика. Искам само да ви кажа, че екипа подготвил постановката застава зад исканията на българските студенти", заяви след края на постановката Христо Мутафчиев, който изигра ролята на Стеф...

Световен Ден на Поздравите

Днес е Световният Ден на Поздравите. Честван е за първи път през 1973. Тогава той е своеобразен отговор на военния конфликт между Египет и Израел. Инициативата е на Майкъл и Брайън Маккормик от щата Небраска, които смятат, че така ще покажат безумието на войната и ще привлекат вниманието върху последствията от засилваненото на международното напрежение.

Дянков: Сгреших, че не дадох на учителите 50% повече пари

Бившият вицепремиер издаде книга за времето в което беше министър на финансите в кабинета "Борисов"

Музикално пътуване от Дания до Кордоба


Като част проекта "Концерт на въглавници" всеки месец "Детски Дневник" публикува информация за композиторите, чиито произведения ще бъдат изпълнявани от музикантите, и за инструментите, на които е посветена поредната среща на децата с музиката (всеки концерт е с различен инструмент).

Текстовете нямат претенции за изчерпателност, целта им е по популярен и забавен начин да въведат хлапетата в света на музиката и да ги подготвят за това, което предстои да видят и чуят. Венета...

Студентите пред парламента: "Да дойдат танковете" (видео)




"Ранобудните студенти" разпространиха и свое видео с "военната операция" пред парламента. На 20 ноември те стигнаха от Софийския университет до Народното събрание с маршова стъпка, облечени в хартиени униформи и картонени оръжия. 

Там студентите от НАТФИЗ, СУ и УНСС разиграха бойни сцени с искане за "Оставка", а в един момент се чу "Да дойдат танковете" и сред тях се появи бял картонен танк, чието оръдие беше насочено към сградата на на парламента. 

Вижте как...

Възстановена е асфалтовата настилка по ул. "Тодор Бурмов"

Възстановена е асфалтовата настилка по цялото пътно платно на ул. „Тодор Бурмов”, след подмяната на водопровода в рамките на проекта за водния цикъл. Ремонтните дейности по улицата е част от етап 1 от рехабилитацията/разширяването на ВиК мрежата на град Габрово. С проекта бяха изпълнени нови сградни отклонения, бордюри и тротоари. С асфалтирането на улицата, значително ще се подобри състоянието на пътната инфраструктура в района на квартал Баждар. Този документ е...

С шествие и хоро Варна ще отбележи Деня на християнското семейство

Християните отбелязват църковния празник Въведение Богородично, посветен на християнското семейство. Във Варна празникът ще бъде почетен с шествие и семейно хоро. Празничната програма ще започне в 9:00 часа със света литургия в Катедралата „Св. Успение Богородично”. Час и половина по-късно - в 10:30 часа, от площада пред храма ще тръгне шествието, водено от оркестъра на Военноморските сили. В него ще се включат кметът Иван Портних, духовници, ученици от седем варненски училище. В 11:15 ч. на сцената пред входа на Морската градина ще има празнич...

Днес да почерпят

Антоан Николов, юрист, бизнесмен, бивш председател на СОС, става на 46 г.

Асен Владимиров, сценарист, режисьор и продуцент, 59 г.

Валери Първанов, бивш заместник главен прокурор, 59 г.

Велин Георгиев, поет, 80 г.

Д-р Мими Виткова, председател на на Асоциацията на лицензираните дружества за доброволно здравно осигуряване, министър на з Антоан Николов, юрист, бизнесмен, бивш председател на СОС, става на 46 г. Асен Владимиров, сценарист, режисьор и продуцент, 59 г. Валери Първанов, бивш заместник главен прокурор, 59 г. Велин Георгиев, поет, 80 г. Д-р Мими Виткова, председател на на Асоциацията на лицензираните дружества за доброволно здравно осигуряване, министър на з

Цената на Луис Суарес е 47 милиона евро

Ръководството на Ливърпул е готово да се раздели с една от големите си звезди Луис Суарес срещу 47 милиона евро, информира Marca. Изданието съобщава, че се очаква Реал Мадрид да направи сериозна крачка към закупуването на футболиста. Все още обаче не е ясно, дали испанският гранд ще опита да привлече Суарес през зимния трансферен прозорец, или през лятото. Между национала на Уругвай и Ливърпул има постигната договорка нападателят да премине на „Сантяго Бернабеу“ при оферта от 47 милиона евро, предава още Marca. Старши треньорът на Реал Мадрид К...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване