Републиканските пътища са проходими при зимни условия

/КРОСС/ Републиканските пътища са проходими при зимни условия. 27-те областни пътни управления и снегопочистващите фирми работят на 24-часов режим за поддържане на пътната мрежа. Временно е ограничено движението на тежкотоварни превозни средства по път I-5 Русе - Бяла в посока Румъния, поради тежки метеорологични условия на територията на Румъния и снегонавявания в област Русе. Пропускат се единствено леки автомобили и автобуси с румънска регистрация. Дежурните в Ситуационния център на Агенция „Пътна инфраструктура" са приели на тел. 0700 130 20 над 650 обаждания от началото на снеговалежа през нощта до 17,30 ч. днес. През следващото денонощие метеорологичната прогноза е за студено време със снеговалежи. Агенция „Пътна инфраструктура" препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролните органи. Блокирането на движението от моторни превозни средства, които не са подготвени за движение при зимни условия, затруднява достъпа на снегопочистващата техника и възпрепятства пътуването на всички останали шофьори.    

Заради сняг в Румъния е спряно движението през "Дунав - мост" в Русе


Заради сняг, поледици и силен вятър Румъния е спряла движението по пътя Букурещ - Гюргево, а по молба на Букурещ българските власти затварят преминаването по "Дунав мост" при Русе, съобщи МВР.

Мярката е превантивна с оглед избягване на аварийни ситуации по пътищата. Съобщението от румънската "Гранична охрана" е получено към 15.30 часа, уведомяват от "Гранична полиция". 

Пресцентърът на МВР уверява, че няма да бъде допуснато струпване на моторни превозни средства и...

Румъния затвори "Дунав мост" за чужди камиони

Румънската страна е спряла да приема на своя територия през "Дунав мост" край Русе тежкотоварни камиони с чужда регистрация. Причината е, че пътят Гюргево – Букурещ е затворен заради тежката зимна обстановка. Забраната за преминаване на камионите е в сила от 15 часа.

Петков: БСП е мандатоносител, но не управлява

Той сподели, че има кадрова политика, изцяло в ущърб на партията

    


Оланд и Валери Трейвельор се разделят

/КРОСС/ Президентът на Франция Франсоа Оланд реши да се раздели с Валери Трейвельор, с която живееше без брак, съобщи в. „Паризиен", цитиран от Дарик. Валери Трейвельор ще напусне Лантерн, резиденцията във Версай, където си почива от една седмица, след като излезе от болницата, и ще се премести в апартамента си на улица „Коши" в 15-и парижки район. Следователно, тя ще посети Мумбай, закъдето отлита в неделя, като обикновена гражданка, в подкрепа на асоциацията Действие срещу глада. От своя страна Франсоа Оланд ще отиде сам на 11 февруари на държавно посещение в САЩ. На 10 януари - четири дни след разкритията на списание „Клоузър" за връзката му с актрисата Жули Гайе, президентът Оланд обеща да направи разяснения за личния си живот преди пътуването в САЩ.  

И Румен Петков пита „Кой предложи“ - не Пеевски, а културния министър

„Смятам, че е морално да подам оставката си като председател на БСП-Плевен, което ще направя в най-скоро време, но не смятам, че трябва да напускам партията „Смятам, че е морално да подам оставката си като председател на БСП-Плевен, което ще направя в най-скоро време, но не смятам, че трябва да напускам партията", заяви Румен Петков в предаването на Сашо Диков по Нова тв. „Не изпълняваме предизборните си обещания, няма отговори на редица въпроси - аз все съм питал кой предложи министъра на културата

Спортният министър се разкая за съобщение за успеха на Григор Димитров

Министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева коригира в събота ведомственото съобщение за най-добрия ни тенисист Григор Димитров, огласено по повод класирането му на четвъртфинал на Откритото първенство на Австралия. "Това, че имаме вече за пръв път български тенисист на четвъртфинал на турнир от Големия шлем, показа възможностите на Гришо и добрия синхрон между Министерството на младежта и спорта и Българската федерация по тенис", гласеше информацията, която предизвика вълна от упреци и негодувание към спортното ведомство. "Трябва да бъдем коректни. Държавата не може да има заслуга, когато става въпрос за едно занимание, каквото е спортът, където на първо място е талантът, след това са качествата на спортиста. Държавата е със заслуга да бъде съпричастна, доколкото са възможностите да участва с финансовото подпомагане", посипа си главата с пепел Георгиева пред Дарик радио. Въпреки това тя не пропусна да се самопохвали, че "след като Гришо спечели турнира в Стокхолм, ние изразихме възторга си и подкрепата си с 20 000 лева награда и със 100 000 лева за подготовка" и, че била в непрестанен контакт с Федерацията по тенис.

Ранобудните студенти: Не подкрепяме окупацията на Софийския университет

Ранобудните студенти" не подкрепят и не са инициатори на окупацията на университета,ето какво публикуваха на страницата си във фейсбук:"Ние, Ранобудните студенти, заявяваме, че не сме инициатори на извършената на 24-ти януари 2014 г. повторна окупация на сградата на Ректората на Софийския университет. Ранобудните студенти" не подкрепят и не са инициатори на окупацията на университета,ето какво публикуваха на страницата си във фейсбук:"Ние, Ранобудните студенти, заявяваме, че не сме инициатори на извършената на 24-ти януари 2014 г. повторна окупация на сградата на Ректората на Софийския университет.

Ивайло Динев подкрепи новата окупация на СУ

/КРОСС/ Лидерът на студентските протести Ивайло Динев подкрепи новата окупация на университета чрез профила си във Facebook: "Когато група смелчаци предприемат действие срещу несправедливостите, дори и в неудобен за теб момент, като човек и гражданин трябва да подкрепиш с каквото можеш. От 1 час съм в наново окупирания Ректорат на Университета. Има смисъл. Хората вътре имат вяра. Това са все съмишленици по идеи. Да се отречеш от тях - самоубийство, да мълчиш - страхливост. Ще помагам с каквото мога, не желая да бъда на предни линии. Разбрах, че студентите вътре не искат структури и процедури, просто ще се редуваме на смени. Важно е да се отбележи, че в момента в окупирания Ректорат има доста ранобудни студенти. Относно позицията на страницата на Ранобудните студенти, бих казал, че дава добра възможност всеки сам да реши дали да участва или не. Аз реших."  

Виелици, навявания и минусови температури се очакват утре


През следващото денонощие от североизток ще продължи да духа студен вятър, който ще донесе сняг в цялата страна, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология на БАН, съобщи "Фокус".

Метеоролозите очакват виелици и навявания, включително и в Тракия, където днес валежите са от дъжд. По Черноморското крайбрежие ще вали и дъжд, и сняг.

Понижението на температурите ще продължи. Минималните в Северна България утре ще са между минус 9° и минус 5°, в Южна...

Жълт код във Варна за утре заради вятър, дъжд и сняг

Жълт код е обявен за утре във Варна и още 15 области в страната, сочи справка в сайта на Националния институт по метеорология и хидрология. Това са областите В.Търново, Габрово, Ст. Загора, Хасково, Кърджали, Ямбол, Сливен, Търговище, Русе, Разград, Силистра, Добрич, Шумен и Бургас.

Румен Петков разясни за фонтана в Плевен

Ремонтирал съм го, другото е лъжа. Хората са притеснени и стъписани и не без основание, заяви по НТВ Румен Петков от БСП. Той се канел да даде оставката си като партиен ръководител в Плевенска област, но нямало да напуска партията.

Разочарование за Леверкузен и Дортмунд на старта на новия полусезон

Вторият и третият в класирането на Германия изиграха разочароващи срещи по време на подновения полусезон в Бундеслигата. “Байер Леверкузен” претърпяха поражение с 2:3 от събралия ...

Силен сняг и леден вятър в Румъния затвориха Дунав мост

Дебел слой сняг покрива вече Южна и Източна Румъния, което доведе до затваряне на три магистрали, отмяна на влакове и трудности във въздушния транспорт, предава АФП. Петнадесетина национални пътища с...

Танчев и Йончев отиват при Бареков

/КРОСС/ "Депутати от ГЕРБ до няколко седмици ще напуснат групата". Това обяви Николай Бареков пред журналисти в НДК след учредителното събрание на "България без цензура". Според лидера на партията и депутатът Румен Йончев, председател на Земеделски народен съюз, партията коалиционен партньор в Коалиция за България, вероятно до дни ще се присъедини към Бареко. Той каза няколко думи и за Светлин Танчев, бившият депутат от ГЕРБ, който днес беше в залата. „Човек, който има опита на парламентарист, и той чувства, че неговите ценности не са вече ценности на парламентарната група на ГЕРБ", заяви Бареков.  

Външният министър Вигенин счупи ръката си, гипсират го в Правителствена болница

Външният министър Кристиан Вигенин е претърпял инцидент, при която е счупил ръката си, стана ясно от участието му в тв предаването „120 минути" по bTV.

"Случи се на път. Като падне сняг, така се получава понякога. Ще се справя", заяви по телефона Вигенин и допълни: "Това е най-странното място, от което съм давал интервю".

Външният министър Кристиан Вигенин е претърпял инцидент, при която е счупил ръката си, стана ясно от участието му в тв предаването „120 минути" по bTV. "Случи се на път. Като падне сняг, така се получава понякога. Ще се справя", заяви по телефона Вигенин и допълни: "Това е най-странното място, от което съм давал интервю".

Темата на КСНС трябва да е подслушването, а не евросредствата

Вицепрезидентът Маргарита Попова влезе индиректен спор с държавния глава Росен Плевнелиев, заявявайки пред бТВ, че темата на свикания от него Консултативен съвет по националната сигурност (КСНС) би трябвало да е за подслушването, а не за европейското финансиране. "Покрай хубавите инициативи като месец на политическите консултации, срещите с предишни президенти, президентството трябва да има КСНС по темата за специалните разузнавателни средства, защото има висока степен на обществено безпокойство, че едни хора на едно място имат влияние върху личния живот на български граждани", коментира Попова в събота. Президентската двойка показа, че има противоречия още по време на пресконференцията си по повод отчета за първата година от мандата си. Попова се разграничи и от призивите за промени в конституцията: "Нямам роля в говоренето за нова Конституция". "Моята работа е да предложа и да кажа какво е нужно – президентът да е гарант за обществения мир, спокойствие и ред. Извинете, но всичко останало е изпълнителна власт – държа да подпомагам държавния глава както ми е посочила Конституцията, но разбира се решението и отговорността са на държавния глава", посочи вицепрезидентът. По думите й, е време българската държава да припознае правосъдието за национален приоритет и да работи съзнателно за това разсъдливи, работещи хора, лидери с визия да поемат важни постове в държавата. В коментар за предлагания от правителството проект за Наказателен кодекс и отсъствието на наказание "доживотен затвор без право на замяна", Маргарита Попова каза: "Трябваше да се обясни на хората философията за новия Наказателен кодекс - за репресията, за хуманността, за да бъдат оценени по достойнство усилията на магистратите, освен това и да възпитаме нравите. Трябва да се възцари чувство за справедливост".

Вигенин претърпя инцидент, но коментира Ангелов и АБВ

/КРОСС/ Министърът на външните работи Кристиан Вигенин е претърпял инцидент, на път за студиото на предаването "120 минути". „Снегът ме изненада и ми създаде проблем. Предстои да разберем дали наистина ми е счупена ръката", разясни той по телефона. „Смятам, че АБВ разделя гласовете на левицата в един много важен момент и създава многопосочни сигнали. Хубаво е все пак, че партията показа, че не приема такива действия и е единна зад тези свои действия", коментира Вигенин случая с АБВ. „Убеден съм, че съм се доказал, а не съм просто посочен от някого, тъй като има такива съмнения, заради това, че съм по-млад. Винаги съм виждал и усещал, че хората, които настина работят и имат какво да кажат на партията винаги успяват. Не може да обезвериш някой, който има вярата в себе си", заяви министърът на въпрос относно политическата му кариера. „Остро възразих срещу действията на Страхил Ангелов, тъй като подобни действия хвърлят сянка върху България и нейната политика. Не приемам ,че можем да считаме за частна една визита, когато има среща на високо равнище в парламента. Аз не мога да ограничавам действията на избрани от гражданите представители, но има рамки, които трябва да се спазват. Действията му неизбежно могат да създадат впечатление, че ние, от БСП, променяме нашите виждания", каза Вигенин във връзка с посещението на Ангелов в Сирия

Събота, 19:37 часа - време е за секс!

Сексуалният живот е постоянна борба между желанията и възможностите

    


Първанов: Сегашната коалиция е тайна, не тройна


Предишният президент Георги Първанов, който наскоро обяви намерение формацията му АБВ да участва с отделна листа на евроизборите без да излиза от БСП, заяви, че сегашните управляващи действат без правила и нарече формулата на управление "тайна коалиция".

Първанов, който и преди е настоявал за сключване на коалиционно споразумение между БСП и ДПС, направи пред Би Ти Ви сравнение между сегашното управление и тройната коалиция, в която освен сегашните управляващи участваше и НДСВ. "Не...

Вигенин претърпя инцидент, счупи ръката си

Външният министър Кристиан Вигенин е претърпял инцидент, при която е счупил ръката си, стана ясно от участието му в тв предаването „120 минути Външният министър Кристиан Вигенин е претърпял инцидент, при която е счупил ръката си, стана ясно от участието му в тв предаването „120 минути" по bTV. "Случи се на път. Като падне сняг, така се получава понякога. Ще се справя", заяви по телефона Вигенин и допълни: "Това е най-странното място, от което съм давал интервю".

Нови улици за 11 млн. лв. ще зарадват жителите на Враца

Местните власти в град Враца са внесли предложение за отпускане на 11 млн. лева за реконструкция на пътищата на територията на града. Парите ще...

Нови улици за 11 млн. лева ще зарадват жителите на Враца

Местните власти в град Враца са внесли предложение за отпускане на 11 млн. лева за реконструкция на пътищата на територията на града. Парите ще...

Ранобудните студенти: Не сме инициатори на повторната окупация

Ранобудните студенти Ранобудните студенти" не подкрепят и не са инициатори на окупацията на университета,ето какво публикуваха на страницата си във фейсбук:"Ние, Ранобудните студенти, заявяваме, че не сме инициатори на извършената на 24-ти януари 2014 г. повторна окупация на сградата на Ректората на Софийския университет.

Д-р Игор Куценок на топ позиция в ООН

Д-р Игор Куценок ще заеме една от най-високите позиции в света в сферата на лечение на пациенти със зависимости, предаде кореспондентът на БГНЕС от Пловдив.

Сблъсъци и жертви в Египет

Най-малко четирима души са били убити при сблъсъци в Египет днес, докато полицията разпръскваше антиправителствените протести, организирани в чест на третата годишнина от революцията, свалила от власт Хосни Мубарак. Една от жертвите е била в Кайро, където силите за сигурност са използвали сълзотворен газ и дребни сачми срещу поддръжниците на отстранения от властта ислямистки президент Мохамед Мурси и други антиправителствени активисти.

Сняг, вятър и лед в Румъния затвориха Дунав мост

Снегът и вятърът в Румъния наложиха затварянето на Дунав мост.

Вигенин в болница, претърпял инцидент в снега

Министърът на външните работи Кристиян Вигенин е претърпял инцидент и е счупил ръката си на път към БТВ, където трябваше да участва пряко. Има съмнение, че ръката му е счупена. Той обаче първо решил да се включи в предаването по телевизията, за да изпълни ангажимента си.

Антони Здравков: Чакахме най-добрата оферта за Гари, предстои да дойдат двама нови


Треньорът на "Левски" Антони Здравков заяви, че раздялата с Гари Родригес е очаквана. Той обясни, че в състава ще бъде взет централен бранител.

"Бяхме подготвени за продажбата на Гари Роригес. Просто избирахме най-добрата оферта. Преговаряме с футболисти, които могат да го заменят", каза Здравков след победата с 5:3 срещу "Черноморец" в първата контрола.

Родригес напусна лагера на "Левски" в Созопол и е на път да премине в "Елче".

"Имаме готовност да привлечем...

Десет жертви на студа в Полша

Десет души починаха от студ през последните 36 часа в Полша, където температурите паднаха до минус 22 градуса по Целзий.

Вицепрезидентът Попова: КСНС за СРС-тата, не за еврофинансирането

Вицепрезидентът Маргарита Попова се разграничи в предаването „120 минути" по bTV от мнението на президента Росен Плевнелиев за свикването на Консултативен съвет за национална сигурност по темата за еврофинансирането, както и от призивите за промени в Конституцията.

След като обясни, че президентската институция има определено място във властите Вицепрезидентът Маргарита Попова се разграничи в предаването „120 минути" по bTV от мнението на президента Росен Плевнелиев за свикването на Консултативен съвет за национална сигурност по темата за еврофинансирането, както и от призивите за промени в Конституцията. След като обясни, че президентската институция има определено място във властите

Бареков смята, че Румен Йончев ще напусне Коалиция за България до дни

„Говорих с Румен Йончев от Парламентарната група на Коалиция за България. Аз му казах, че от моя страна, ще получи подкрепа за излизане от Коалиция за България", заяви Бареков пред Фоку...

Бареков: Мои близки депутати от ГЕРБ ще напуснат ПГ

Депутати от ГЕРБ до няколко седмици ще напуснат групата, заяви Николай Бареков пред журналисти в НДК. Имам свои близки депутати от ГЕРБ, които до няколко седмици ще напуснат групата.

Отсъствието на политическо взаимодействие между социалистите е фатално

/КРОСС/ „Нямам никакво намерение да цепя БСП, а създаваме втора листа, повтарям го за сетен път. Резултатите на двете формации ще се броят заедно. Опонентите ни ще имат възможност да видят как ще се случат нещата. Политическият резултат е важен. Важно е да се отвори левицата отново, да се консолидират разпилените от предишните избори гласове", заяви Георги Първанов пред „120 минути" по бТВ. „Преди две, три седмици бях в Благоевград, където проведох дискусия относно боядисания паметник на Димитър Благоев. Отидох да поспоря, защото аз твърдя, че не е вярна тезата, че Благоев се е отказал от българското си гражданство, а напротив - той е един от най-големите патриоти в българската политика", каза бившият президент. „Не е фатално организационното разделение на тесни и широки социалисти, а отсъствието на политическо взаимодействие между едните и другите. Предпочитам да запазя със Сергей Станишев онова, което се нарича другарство - на почтеност и доверие. Дори и най-старата партия не е застрахована от някоя болест, така да се каже. Случват се спорове, но дано те трайно не помрачат отношенията", коментира той темата за острите реакции от страна на БСП по отношение на размразяването на АБВ. Първанов добави, че е време напред да излязат почтени хора и утвърдени професионалисти, като Ивайло Калфин

Ударни намаления до 70% в търговските вериги във Варна

Ударни намаления до 70% в търговските вериги във Варна До 70 % намаления заляха търговските вериги във Варна. Примамливите надписи по витрините на магазините привличат, като магнит хората. Очаквано след празниците цените на голяма част от дрехите и обувките са намалени на половина.

Вицепрезидентът опонира на Плевнелиев: КСНС за СРС-тата, не за еврофинансирането

Вицепрезидентът Маргарита Попова се разграничи в предаването „120 минути Вицепрезидентът Маргарита Попова се разграничи в предаването „120 минути" по bTV от мнението на президента Росен Плевнелиев за свикването на Консултативен съвет за национална сигурност по темата за еврофинансирането, както и от призивите за промени в Конституцията. След като обясни, че президентската институция има определено място във властите

Първанов: Моята е много лесна! Не искам да се занимавам с политика

Не искам да цепя БСП; искам да запазя другарство със Станишев. Аз замразих АБВ, защото исках да избегна напрежението и да няма изтичане на гласове от БСП, заяви по БТВ президентът (2002-2012) Георги Първанов. Той обаче отбеляза, че това не помогнало да се спечелят изборите.

Полицията в Кайро разгони с газ привърженици и противници на Морси

Полицията използва гранати сълзотворен газ срещу стотиците демонстранти, както ислямисти, така и техни противници, излезли в Кайро, за да отбележат третата годишнина от бунта през 2011 г., свалил от власт президента Хосни Мубарак. Египетското правителство, назначено от армията, призова египтяните да се съберат масово в събота, за да честват революцията от 25 януари 2011 г. и да изразят подкрепата си за властите в борбата срещу тероризма. Мюсюлманските братя, поддържащи сваления след Мубарак президент Мохамед Морси, пък бяха призоваха поддържиците си да участват от днес в 18-те дни на мирни демонстрации. Полицейските участъци и правителствените сгради в египетската столица са превърнати буквално в бункери, а големите булеварди, особено около площад Тахрир, са блокирани от танкове и бронирани коли на армията.

Куцкова: България е прекрасна, а ние се опитваме да я съсипем

/КРОСС/ "България е прекрасна откъм природа. Има и прекрасни хора в нея, не са само лошите, но имам чувството, че упорито се опитваме да я съсипем, заяви съдия Нели Куцкова в предаването "Дикoff" по Нова телевизия. По думите й няма да ни се размине по нататъшно наблюдение от Европа. "В предишните доклади се казваше, че ако не успехи то има поне политическа вола. Сега това не се вижда никъде", заяви съдия Куцкова. „Отказах на предложението на Петър Стоянов да бъда главен прокурор, защото не смятах, че имам необходимата компетентност и, защото мислех, че, ако реша да си върша работата, както трябва, ще поставя семейството си в опасност", заяви съдия Куцкова. За нея е обидно, че не се вижда огромния труд, а неуспехите. Съдия Куцкова не пожела да коментира делата на колегата си Тенева. "Направиха й мечешка услуга от ВСС, но дали ще я изберат или не мисля, че ще ни наблюдават под лупа", каза Куцкова. По думите й има смущаващи назначения включително и в по-малки структури на съдебната система и от години една част от съдийството се възмущава и опитва да промени нещо. „Като четох доклада една част от нещата, които са написани сме ги казали още преди години от Съюза на съдиите. Поканили сме министър Златанова на среща на 7 февруари, за да и предложим нашите решения", заяви съдия Куцкова

Нели Куцкова: Има съмнителни назначения в съдебната система

Няма да ни се размине по-нататъшното наблюдение от Европа. В прав текст ни се каза "след година, нов доклад" и никъде не се споменава, че има политическа воля, заяви по НТВ съдия Нели Куцкова в коментар за доклада на ЕК за България.

Нели Куцкова: Политиците са късогледи - все гледат да сложат свои хора в правосъдната система

„Няма да ни се размине по-нататъшното наблюдение от Европа. В прав текст ни се каза - след година, нов доклад. И никъде не се споменява, че има политическа воля", каза съдия Нели Куцкова в предаването на Сашо Диков по Нова тв. Така коментира тя унищожителния евродоклад за България.

„Не наблюдаваме някакви успехи в борбата с мафията. Силно пристр „Няма да ни се размине по-нататъшното наблюдение от Европа. В прав текст ни се каза - след година, нов доклад. И никъде не се споменява, че има политическа воля", каза съдия Нели Куцкова в предаването на Сашо Диков по Нова тв. Така коментира тя унищожителния евродоклад за България. „Не наблюдаваме някакви успехи в борбата с мафията. Силно пристр

52 снегорина почистват софийските пътища

/КРОСС/ Столична община е възложила на фирмите-оператори да започнат нови обработки със смеси срещу заледяване, съобщиха от пресцентъра на общината. Изпълняват се обработки на трасетата на градския транспорт във всички райони на София.Обработва се Южната дъга на Околовръстен път, в район „Младост", „Дружба" и др. На терен работят 52 снегопочистващи машини към този час, като продължава да излиза още специализирана техника. По-обилен е снеговалежът в планината Витоша. В планинските райони като Витоша, Панчарево, Връбница днес преди обяд бе извършена обработка на опасни и стръмни участъци и трасетата на масовия градски транспорт. Към момента градският транспорт се движи нормално при зимни условия.  

Един мъж загина, а друг е в много тежко състояние след авария в трафопост

Един мъж е загинал, а друг е в болница с 90% изгаряния след авария в трафопост в Ихтиман, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал на територията на чугунена леярна в града. Трафопостът е бил стопанисван от частна фирма, а пострадалите при аварията са нейни служители. Единият мъж е загинал, а другият е откаран в "Пирогов" в много тежко състояние. Заради аварията Ихтиман е останал без ток, съобщава БГНЕС. От ЧЕЗ обаче информират единствено за аварийно спиране на захранването в 9.40 часа. От пресцентъра на МВР пък потвърдиха за инцидента без да уточнят без да уточняват подробности. Причините за аварията в трафопоста се разследват.

Депутати от ГЕРБ напускат парламента до дни

Няколко депутати от ГЕРБ ще напуснат парламентарната група, но и парламента, каза пред журналисти Николай Бареков. По думите му до 27 януари "Коалиция за България4 ще бъде напусната и от Румен Йончев.

Янукович все пак прие опозицията за преговори

Президентът Янукович все пак прие представители на опозицията за преговори.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване