Доктор закла акула, заши си раните и пи бира

Докторът, за когото ще ви разкажем днес, е истинско лошо момче.

Стояна празнува 92 в "Столетие мое"

Кой друг освен неуморимата Стоянка Мутафова може да си позволи да бъде на сцената навръх 92-рия си рожден ден? Примата на Сатирата ще го отпразнува на 2 февруари, а вечерта ще зарадва публиката с участието си в спектакъла “Столетие мое”, в който играе главната роля.
Няма и да  е за първи път. Когато преди две години голямата българска актриса Кой друг освен неуморимата Стоянка Мутафова може да си позволи да бъде на сцената навръх 92-рия си рожден ден? Примата на Сатирата ще го отпразнува на 2 февруари, а вечерта ще зарадва публиката с участието си в спектакъла “Столетие мое”, в който играе главната роля. Няма и да е за първи път. Когато преди две години голямата българска актриса

Карамазов поведе сървайвърите към Камбоджа, човек на "Труд" в екипа

Актьорът Владимир Карамазов повлече групата на сървайвърите към Камбоджа. Водещият на предаването за оцеляващи по Би Ти Ви отлетя рано сутринта към кралството в Югоизточна Азия. Именно там ще се снима петият сезон на "Сървайвър". Карамазов ще бъде лице на формата за четвърти път.

Преди дни той се извини на своите почитатели в страницата ... Актьорът Владимир Карамазов повлече групата на сървайвърите към Камбоджа. Водещият на предаването за оцеляващи по Би Ти Ви отлетя рано сутринта към кралството в Югоизточна Азия. Именно там ще се снима петият сезон на "Сървайвър". Карамазов ще бъде лице на формата за четвърти път. Преди дни той се извини на своите почитатели в страницата ...

5 г. затвор за бивша румънска министърка

Бившият румънски министър на младежта и спорта Моника Якоб Ридзи бе осъдена на пет години затвор по обвинение в злоупотреба със служебно положение в ущърб на обществения интерес и документни измами, свързани с корупционни дейности, предаде агенция Аджерпрес. Присъдата не е окончателна и може да бъде обжалвана.
Обвинението, повдигнато от Бившият румънски министър на младежта и спорта Моника Якоб Ридзи бе осъдена на пет години затвор по обвинение в злоупотреба със служебно положение в ущърб на обществения интерес и документни измами, свързани с корупционни дейности, предаде агенция Аджерпрес. Присъдата не е окончателна и може да бъде обжалвана. Обвинението, повдигнато от

Пишман майстори сринаха къща

Майстори, извикани да сменят дограма, сринаха цяла къща и бяха затрупани под руините. Инцидентът стана вчера във вилната част на столичния кв. Симеоново, известен с богаташките си къщи.

Метин натири магарето към Гърция

Метин Салих бе осъден вчера на 3 месеца условно в Златоград заради магаре и яре, които прекарал нелегално през границата. 45-годишният мъж трябва да плати и 100 лв. глоба. Животните му дал вместо заплата работодателят му в Гърция, но Метин нямал документи и ги прекарал през границата край с. Кушла. Като разбрал за патилата му, гъркът намерил Мети.. Метин Салих бе осъден вчера на 3 месеца условно в Златоград заради магаре и яре, които прекарал нелегално през границата. 45-годишният мъж трябва да плати и 100 лв. глоба. Животните му дал вместо заплата работодателят му в Гърция, но Метин нямал документи и ги прекарал през границата край с. Кушла. Като разбрал за патилата му, гъркът намерил Мети..

Селим Милионера готов да бяга в чужбина

Селим Милионера от хасковското село Криво поле е готов да избяга в чужбина, след като вчера стана публично известно, че е спечелил 7 млн. евро от гръцко тото.

Секси лотарии в Швейцария раздават проститутки като премии

 
В швейцарския кантон Тичино, където проституцията в заведения и апартаменти е легална, набира все повече скорост томбола, предлагаща като награда половин час секс с момиче.
Повечето от законно упражняващите най-древния занаят жени са от Източна Европа, включително от България.
Откакто локалите за развлечения и секс предлагат новия вид лотария,   В швейцарския кантон Тичино, където проституцията в заведения и апартаменти е легална, набира все повече скорост томбола, предлагаща като награда половин час секс с момиче. Повечето от законно упражняващите най-древния занаят жени са от Източна Европа, включително от България. Откакто локалите за развлечения и секс предлагат новия вид лотария,

Изчезнаха съпрузи в афера за 2,5 млн. лева

Бехчет Аликузу, главно действащо лице в аферата Бехчет Аликузу, главно действащо лице в аферата "Сухо мляко", от която са източени 2,5 млн. лева, ще бъде търсен с европейска заповед за арест. Той е духнал от страната между 2 и 10 декември м. г. Обявена за издирване е и съпругата му Нюргюл, съобщиха от пловдивската прокуратура. В схемата е и Стефка Павлова, която има 2 малолетни деца от...

Сапьори с взрив разчистиха устието на придошлата река Велека


Сапьори от Военноморската база "Атия" с 5 взрива отпушиха устието на река Велека в късния следобед днес, съобщи НБТ. Придошлата след морска буря река преди два дни заля пътя Царево-Резово и откъсна Синеморец и Резово от света.

Бурният вятър и силното вълнение на морето бяха натрупали пясъчна ивица с ширина близо 40 метра. Два часа преди да дойдат сапьорите жители на Синеморец започнаха да правят канал в пясъчния насип и успяха да пробият път на водата. "Те докато го взривят, ние го...

Джипита си крадат пациенти

Лични лекари си крадат пациентите. За това съобщиха от Комисията за защита на личните данни (КЗЛД). Експертите правят проверки по две жалби от граждани, които са се оплакали, че някой им е сменил джипито, съобщи председателят на КЗЛД Венета Шопова. Случаите са в провинцията.

Болезнената тайна на Кобрата: Биел се 2 години с травма

Близо 2 години Кубрат Пулев-Кобрата печелил мачовете си с травма, призна самият профибоксьор. 
Но отказа да обяви къде е била контузията. 
“Чувствах се дискомфортно, но никога не съм показвал слабост - каза Кобрата. - С този проблем победих редица силни съперници. Сега се чувствам добре. Направих контултации с водещ немски специалист. Травмата ве Близо 2 години Кубрат Пулев-Кобрата печелил мачовете си с травма, призна самият профибоксьор. Но отказа да обяви къде е била контузията. “Чувствах се дискомфортно, но никога не съм показвал слабост - каза Кобрата. - С този проблем победих редица силни съперници. Сега се чувствам добре. Направих контултации с водещ немски специалист. Травмата ве

HTC подготвя 8-ядрен смартфон

Моделът ще е от Desire серията и ще работи с чип MediaTek

Apple отново с добри финансови резултати

iPhone и iPad с рекордни продажби за тримесечие

Продажбите на смартфони отбелязват ръст с 40%

През 2013 година са били доставени над 1 милиард смартфона

Идва нова порция вятър, сняг и преспи

София /КРОСС/ Жълт код е обявен за осем области на Североизточна и Източна България за 29 януари, съобщават от Националния институт по метеорология и хидрология. Предупредителният код за потенциално опасно време ще е в сила за областите Търговище, Шумен, Разград, Русе, Силистра, Добрич, Варна и Бургас. В тези области ще духа умерен до силен вятър от северната четвърт. Ще вали сняг, предимно интензивен и ще се образуват преспи. По крайбрежието валежите ще са от дъжд и сняг, ще има условия и за поледици.Минималните температури ще са от около минус 8° в Северозападна България до 1-2° по Южното Черноморие. Максималните - предимно между минус 5° и 0°, в крайните югозападни райони до 6°-7°. Атмосферното налягане ще се повишава, но ще остане по-ниско от средното за януари.    

Пълна ревизия за имането на Кунева

Доходите и имуществото на бившия еврокомисар и настоящ лидер в Реформаторския блок Меглена Кунева да бъдат подложени на пълна ревизия, за да се установи какви подкупи е прибрала за затварянето на 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлодуй”.

Етерични масла срещу кашлица

80 процента от възпаленията на дихателните пътища се дължат на вируси. Ако лечението не започне веднага, са възможни усложнения. 
За хората с хроничен синуит и бронхит лекари често препоръчват лекарства от растителен произход. “ГелоМиртол” и “ГелоМиртол Форте” са създадени за лечение на остри и хронични синуити и бронхити. Тези лекарствени продукт 80 процента от възпаленията на дихателните пътища се дължат на вируси. Ако лечението не започне веднага, са възможни усложнения. За хората с хроничен синуит и бронхит лекари често препоръчват лекарства от растителен произход. “ГелоМиртол” и “ГелоМиртол Форте” са създадени за лечение на остри и хронични синуити и бронхити. Тези лекарствени продукт

Чудовището от Осиково спори с банка

Известният като Чудовището от Осиково Манчо Панюков, който излежава доживотна присъда без право на замяна, защото уби двете си деца и жена си, се съди с банка заради невърнат кредит. Затворникът използва делото, за да разнообрази сивото ежедневие зад решетките. Казусът с банката е заради кредит от 10 000 лв., който Панюков взел през 2007 г. Известният като Чудовището от Осиково Манчо Панюков, който излежава доживотна присъда без право на замяна, защото уби двете си деца и жена си, се съди с банка заради невърнат кредит. Затворникът използва делото, за да разнообрази сивото ежедневие зад решетките. Казусът с банката е заради кредит от 10 000 лв., който Панюков взел през 2007 г.

Столицата прави ток от зелки и салами

Ток от полусухи храни - салами и сирене, и от останалите манджи от детските градини и училищата прави София. Електричество и тор ще се прави и от зелени боклуци и зеленчуци. „Това е най-модерната инсталация за третиране на биологичните отпадъци в България”, похвали се столичният градоначалник Йорданка Фандъкова при представянето на съоръжението.

Младен Михалев-Маджо обядва с кръга “Монтерей” (снимки)

Кръгът “Монтерей” вече се казва “Амстердам”.Прословутата компания на ветерани от спецслужбите и бивши дипломати се пренася от елитен ресторант в столичния квартал “Изток” в луксозна кръчма в отсрещния квартал “Гео Милев”, видя репортер на “24 часа”.Този път в поредната приятелска сбирка наред с редовните участници Любен Гоцев, ... Кръгът “Монтерей” вече се казва “Амстердам”.Прословутата компания на ветерани от спецслужбите и бивши дипломати се пренася от елитен ресторант в столичния квартал “Изток” в луксозна кръчма в отсрещния квартал “Гео Милев”, видя репортер на “24 часа”.Този път в поредната приятелска сбирка наред с редовните участници Любен Гоцев, ...

Искат 16 г. затвор за банков обирджия

ДИАНА САВАТЕВА
Има превес на утежняващите вината обстоятелства при банковия обир в Сливен, заяви прокурор Милена Досева в апелативния съд в Бургас вчера. Стефан Петров застана отново пред магистратите, след като ВКС върна делото заради проявена необоснована снизходителност към подсъдимия. Сливенският окръжен съд му даде 15 г., а апелативният ги... ДИАНА САВАТЕВА Има превес на утежняващите вината обстоятелства при банковия обир в Сливен, заяви прокурор Милена Досева в апелативния съд в Бургас вчера. Стефан Петров застана отново пред магистратите, след като ВКС върна делото заради проявена необоснована снизходителност към подсъдимия. Сливенският окръжен съд му даде 15 г., а апелативният ги...

Заплатите в политическите кабинети гонят 3000 лв.

София /КРОСС/ Правителството е приело решение, с което заплатите на членовете на политическите кабинети на премиера и министрите, шефовете на агенции и кметовете се увеличават с около 1000 лв. Това е станало миналата сряда на оперативно заседание на кабинета, което е закрито за обществото.Членовете на политическите кабинети, шефовете на агенции и кметовете се приравняват с ръководните административни длъжности като главен секретар и директор, става ясно от промени в постановлението за изпълнение на бюджета за 2014 г., с които се променя и наредбата на заплатите от 2010 г.Максималното възнаграждение на шефа на кабинета на премиера вече може да е 3100 лв. вместо сегашните 1860 лв. 3100 лв. е заплатата на директорите с повече стаж в администрацията на Министерския съвет. 3100 лв. ще е таванът и на заплатата на кмета на София.Според информация от Министерския съвет новите заплати на политическите чиновници трябвало да се равняват с тези на директорите на дирекции в съответната администрация, като инструкцията от премиера Пламен Орешарски била да не стигат таваните.2700 лв. ще е новият максимален размер за шефовете на политически кабинети на вицепремиерите вместо досегашните 1727 лв. Толкова е ръстът на заплатите и за шефовете на агенции. Съветниците на премиера ще имат право да вземат до 2500 лв. спрямо 1462 лв.Заплатите на членовете на политическите кабинети и шефовете на агенции не са увеличавани от 2008 г

БСП готови ГЕРБ да имат най-много представители в ЦИК

В проекта на нов изборен кодекс е записано, че ЦИК вече ще се определя от Народното събрание

Оланд и Гюл обсъдиха кандидатурата на Турция за ЕС

Турция трябва да направи необходимото като реформи в процеса на присъединяването към Европейския съюз. Но решението за нейното евентуално членство ще бъде взето от френските избиратели на референдум. Това каза при посещението си в Анкара френският президент Франсоа Оланд, който се срещна с колегата си Абдуллах Гюл и премиера Реджеп Тайип Ердоган.

Поморие става рай за сърфисти

/КРОСС/ Поморие да се развива като сърф дестинация. Градът да удължи летния сезон с египетски плаж и Музей на виното. Това са само част от идеите за развитието на курорта, които бяха обсъдени на сформирания от кмета Иван Алексиев консултативен съвет. Идеята е да се възстановят общинските кални бани, които са съществували през далечната 1934 г. Експертите предлагат и "египетски плаж". Това е лечебен метод, при който след нагряване на слънце кожата се покрива със слой от кал и отново се излага на слънце. Със същия метод са се глезили в древен Египет.От края на 2012 г., с решение на Министерския съвет, община Поморие получи правото на управление на Поморийското солено езеро, което е източник на лечебния продукт, използван от болницата за рехабилитация, пише "Стандарт".Кметът Иван Алексиев обясни, че е важно съветът да заработи сега, когато общината навлиза в новия програмен период 2014-2020. "От изключително значение за изработване на плана е участието на жителите на града, неправителствените организации, професионалните сдружения, представителите на бизнеса", категоричен бе градоначалникът. Снимка: Булфото, всички права запазени

БСП "самоизключва" Първанов и Петков (ОБЗОР)

Предишният президент Георги Първанов и всички "другари", които подкрепят проекта АБВ, са се самоизключили от БСП. Такава констатация ще приеме Националният съвет на столетницата на заседанието си в събота, 1 февруари. 

Така "Позитано" 20 ще прекрати членството на бившия държавен глава в БСП заради намерението му да регистрира алтернативна ... Предишният президент Георги Първанов и всички "другари", които подкрепят проекта АБВ, са се самоизключили от БСП. Такава констатация ще приеме Националният съвет на столетницата на заседанието си в събота, 1 февруари. Така "Позитано" 20 ще прекрати членството на бившия държавен глава в БСП заради намерението му да регистрира алтернативна ...

Азис се направи на мъж

С последната си изненада той хвърли в смут цялото интернет пространство.

ДКЕВР погна парното за надути сметки

Заради тройния скок на жалбите от завишени декемврийски сметки, Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) е влязла на проверка в „Топлофикация София”. Това съобщи Еленко Божков, член на комисията.

Христо Мутафчиев: Народът спи

Повторната окупация на Софийския университет „Св. Климент Охридски" е знак, че младите хора не са спрели да търсят своя път, но не намери подкрепа, защото обществото ни спи.
Това коментира пред "Фокус" актьорът и председател на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев.
Според него цялото общество се занимава с измислени личности, които Повторната окупация на Софийския университет „Св. Климент Охридски" е знак, че младите хора не са спрели да търсят своя път, но не намери подкрепа, защото обществото ни спи. Това коментира пред "Фокус" актьорът и председател на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев. Според него цялото общество се занимава с измислени личности, които

Христо Мутафчиев: Цялото общество се занимава с измислени личности

 Повторната окупация на Софийския университет „Св. Климент Охридски Повторната окупация на Софийския университет „Св. Климент Охридски" е знак, че младите хора не са спрели да търсят своя път, но не намери подкрепа, защото обществото ни спи. Това коментира пред "Фокус" актьорът и председател на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев. Според него цялото общество се занимава с измислени личности, които

59% от българите не биха дарили орган

Над 70% отговарят, че имат нужда от повече информация по темата за донорството и трансплантацията на органи, като 54% от участниците научават за нея от телевизията

Дора Рангелова, капитан за "Фед къп": Няма конспирация, има контузия

- Как ще се отрази отсъствието на Цвети?
- Тя е с контузии на двете бедра, които не са отшумели и не е възстановена. Това е причината, няма конспирация. Контузията на единия крак е от турнира миналата година в Израел. Всички видяхме, че в Сидни двете й бедра бяха превързани. Оказа се сериозно, изисква дълго лечение. Благодаря на Цвети, винаги е от - Как ще се отрази отсъствието на Цвети? - Тя е с контузии на двете бедра, които не са отшумели и не е възстановена. Това е причината, няма конспирация. Контузията на единия крак е от турнира миналата година в Израел. Всички видяхме, че в Сидни двете й бедра бяха превързани. Оказа се сериозно, изисква дълго лечение. Благодаря на Цвети, винаги е от

Шефът на британското електронно разузнаване се оттегля

/КРОСС/ Шефът на британското електронно разузнаване GCHQ - 53 -годишният сър Иън Лоубан, се оттегля. От Министерството на външните работи вече потвърдиха, че той ще напусне поста си в края на годината. От там са категорични, че това не е свързано с разкритията на Едуард Сноудън, свързани с програмите за шпионаж.От британското външно министерство подчертават, че оставката на началника на тайните служби, който се оказа в епицентъра на скандала след публикуваното „досие на Сноудън", е отдавна планирана стъпка. Сър Иън Лоубан е директор на британската електронна агенция за подслушване GCHQ от 2008 г.

Грейпфрутът детоксикира клетките

Заради все по-нездравословната околна среда и стреса тялото ни се нуждае от ежедневно допълване на неизбежните клетъчни дефицити с липсващи микроелементи, минерали, витамини, ензими, антиоксиданти и пробиотици. Тяхната роля е да поддържат баланса в организма. Сред средствата за постигане на добър имунитет е и биоекстрактът от семе на грейпфрут Заради все по-нездравословната околна среда и стреса тялото ни се нуждае от ежедневно допълване на неизбежните клетъчни дефицити с липсващи микроелементи, минерали, витамини, ензими, антиоксиданти и пробиотици. Тяхната роля е да поддържат баланса в организма. Сред средствата за постигане на добър имунитет е и биоекстрактът от семе на грейпфрут

Реформатори и студенти на една маса срещу кабинета, тръгват из страната

Реформаторският блок (РБ) събра на среща за обсъждане на общи действия срещу кабинета "Орешарски" представители на "Ранобудните студенти" и лицата на втората окупация на СУ, подкрепящи протеста им преподаватели, хора от "Протестна мрежа", синдикалисти от КТ "Подкрепа" и др. Сред партиите, извън РБ, покана получиха бившите им партньори от "Зелените" Реформаторският блок (РБ) събра на среща за обсъждане на общи действия срещу кабинета "Орешарски" представители на "Ранобудните студенти" и лицата на втората окупация на СУ, подкрепящи протеста им преподаватели, хора от "Протестна мрежа", синдикалисти от КТ "Подкрепа" и др. Сред партиите, извън РБ, покана получиха бившите им партньори от "Зелените"

Ледена висулка цапардоса пловдивчанка

Огромна висулка без малко не уби пловдивчанка днес. Буцата лед е ударила по главата 40-годишна жена.

Спартак-Варна играе контрола в сряда в Поморие

"Спартак" (Вн) играе първия си мач за 2004 г в сряда в Поморие с "Черноморец" (Бс) от 14,30 ч. Изкуственият терен в Поморие е почистен и чака двата отбора. Пътят Варна - Бургас засега е отворен, но не е ясно какво ще е положението след очаквания тази нощ снеговалеж.

Шпионирали и през Angry Birds

 Американската агенция за национална сигурност и британските специални служби са разработвали съвместно от 2007 година начини за събиране на данни от потребителите на смартфони и таблети чрез приложения като популярната игра Angry Birds.Това става ясно от непоказвани досега документи, предоставени от бившия сътрудник на АНС Едуард Сноудън на в.  Американската агенция за национална сигурност и британските специални служби са разработвали съвместно от 2007 година начини за събиране на данни от потребителите на смартфони и таблети чрез приложения като популярната игра Angry Birds.Това става ясно от непоказвани досега документи, предоставени от бившия сътрудник на АНС Едуард Сноудън на в.

Заплатите в политическите кабинети ще гонят 3000 лева

Правителството е приело решение, с което заплатите на членовете на политическите кабинети на премиера и министрите, шефовете на агенции и кметовете се увеличават с около 1000 лв. Това е станало миналата сряда на оперативно заседание на кабинета, което е закрито за обществото.
Членовете на политическите кабинети, Правителството е приело решение, с което заплатите на членовете на политическите кабинети на премиера и министрите, шефовете на агенции и кметовете се увеличават с около 1000 лв. Това е станало миналата сряда на оперативно заседание на кабинета, което е закрито за обществото. Членовете на политическите кабинети,

Ивелин пак втори в класация, остана на 2% от гол №1 за 2013 г.

След като остана втори в класацията за номер 1 на България през миналата година, капитанът на националния отбор и ас на След като остана втори в класацията за номер 1 на България през миналата година, капитанът на националния отбор и ас на "Кубан" Ивелин Попов остана на тази позиция и при избора за най-хубав гол на футболист от руския клуб през 2013 г. Феновете на тима от Краснодар гласуваха в социална мрежа за попаденията на любимците си. Битката за

Първият заместник на Азаров става министър-председател на Украйна

/КРОСС/ Първият вицепремиер на Украйна Сергей Арбузов ще изпълнява временно длъжността на министър-председател на Украйна, заемайки мястото на подалия по-рано днес оставка Микола Азаров. Това обяви пред "Интерфакс" прессекретарят на Азаров Виталий Лукяненко.„Президентът нареди Кабинетът на министрите да продължи да изпълнява задълженията си до започване работа на новосформирания кабинет. Това означава, че в съответствие със Закона за кабинета на министрите на Украйна, първият вицепремиер ще изпълнява задълженията на премиера", поясни говорителят.Според указа на президента в рамките на 2 месеца трябва да се състави нов кабинет.

Измислиха го: Продават книгата с комплект за чувства

В Америка измислиха книга, която да ни кара да се срамуваме, страхуваме, потискаме и въодушевяваме толкова силно, колкото и героите в историята.

Google купува компания за изкуствен интелект

Google e пред финализиране на покупката на британската компания DeepMind, като сумата по сделката е 400 млн. долара. DeepMind, основана преди 3 години от Демис Хасабис, се занимава с разработването на изкуствен интелект. Придобиването й е очевидно приоритетно за Google, свидетелство за което е, че със сделката се е заел самият Лари Пейдж, съосновател и съсобственик на IT гиганта.

Мъж загина при падане от 33-етажна сграда на "Джей Пи Морган" в Лондон

Мъж загина, след като падна от покрива на 33-етажната сграда на банка "Джей Пи Морган" във финансовия център на Лондон, съобщи Ройтерс.
Според полицията инцидентът не предизвиква подозрения.
Смъртта на 39-годишния мъж е установена на място.
Тялото му е открито на покрива на 9-етажна част от сградата.
Полицията знае самоличността на загиналия, Мъж загина, след като падна от покрива на 33-етажната сграда на банка "Джей Пи Морган" във финансовия център на Лондон, съобщи Ройтерс. Според полицията инцидентът не предизвиква подозрения. Смъртта на 39-годишния мъж е установена на място. Тялото му е открито на покрива на 9-етажна част от сградата. Полицията знае самоличността на загиналия,

Фенове на ЦСКА искат затвор за две убийства на пътя

Агитка от фенове на ЦСКА се стяга да обсади в четвъртък съдебната палата на пл. “Независимост” във Варна. Там Апелативният съд ще гледа делото за смъртта на 38-годишния им приятел Младен Кънев-Байо и 39-годишната му служителка Теодора Петрова.
На 18 август 2012 г. двамата загинаха при катастрофа край с. Старо Оряхово, причинена от манекенката Емил Агитка от фенове на ЦСКА се стяга да обсади в четвъртък съдебната палата на пл. “Независимост” във Варна. Там Апелативният съд ще гледа делото за смъртта на 38-годишния им приятел Младен Кънев-Байо и 39-годишната му служителка Теодора Петрова. На 18 август 2012 г. двамата загинаха при катастрофа край с. Старо Оряхово, причинена от манекенката Емил

Крави взривиха собствения си обор

Съвсем скромни германски крави, без сами да подозират, станаха герои в новинарските емисии, след като ненадейно взривиха собствения си обор в град Раздорф, провинция Хесен.

6 българки в топ 100 на биатлона за всички времена

Ощо 6 българки намират място в топ 100 на биатлона за всички времена. Класацията е направена според броя класирания на подиум при участие на олимпийски игри, световни първенства и стартове от световната купа. Сумирани са първите, вторите и третите места, като повечето челни позиции не дават предимство.

Най-напред от българките, естествено, Ощо 6 българки намират място в топ 100 на биатлона за всички времена. Класацията е направена според броя класирания на подиум при участие на олимпийски игри, световни първенства и стартове от световната купа. Сумирани са първите, вторите и третите места, като повечето челни позиции не дават предимство. Най-напред от българките, естествено,

Мъж падна от 33-етажна сграда на "Джей Пи Морган" в Лондон

Мъж загина, след като падна от покрива на 33-етажната сграда на банка Мъж загина, след като падна от покрива на 33-етажната сграда на банка "Джей Пи Морган" във финансовия център на Лондон, съобщи Ройтерс. Според полицията инцидентът не предизвиква подозрения. Смъртта на 39-годишния мъж е установена на място. Тялото му е открито на покрива на 9-етажна част от сградата. Полицията знае самоличността на загиналия,

Съседи в ужас от семейно клане (ОБЗОР)

Пенсионер на 66 години наръга с нож съпругата си, подпали дома им и си преряза вените.
Екшънът се разиграл в столичния квартал "Овча купел" към 10,30 ч във вторник, когато един от прозорците на първия етаж в блок 605 избухнал в пламъци.

"Беше като гръм, излизаха кълбета дим, а аз знаех, че там живее Йонка - медицинска сестра в детската ... Пенсионер на 66 години наръга с нож съпругата си, подпали дома им и си преряза вените. Екшънът се разиграл в столичния квартал "Овча купел" към 10,30 ч във вторник, когато един от прозорците на първия етаж в блок 605 избухнал в пламъци. "Беше като гръм, излизаха кълбета дим, а аз знаех, че там живее Йонка - медицинска сестра в детската ...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване