Графа рекламира новата песен на Дивна

И от Сингапур, където е на почивка, Владимир Ампов-Графа продължава да работи. Той обяви вчера във фейсбук, че едно от попълненията на продуцентската му компания И от Сингапур, където е на почивка, Владимир Ампов-Графа продължава да работи. Той обяви вчера във фейсбук, че едно от попълненията на продуцентската му компания "Монте мюзик" - Дивна, ще пуска ново парче. Младата певица стана популярна покрай шоуто "Пей с мен", което спечели с Миро, а после и с хита си "И ти не можеш да ме спреш". Тя ще представи

Охрана пази свлачище, затрупало зайци

Денонощни дежурства организира кметството във варненския район "Аспарухово" по ул. "Розова долина", където преди ден тонове кал затрупаха зайчарник и се изсипаха на пътя. 
"Приключихме с разчистването на терена. Организирали сме непрекъснато наблюдение, за да реагираме веднага, ако земята отново тръгне. Така ще е, докато не бъдат набелязани мерки Денонощни дежурства организира кметството във варненския район "Аспарухово" по ул. "Розова долина", където преди ден тонове кал затрупаха зайчарник и се изсипаха на пътя. "Приключихме с разчистването на терена. Организирали сме непрекъснато наблюдение, за да реагираме веднага, ако земята отново тръгне. Така ще е, докато не бъдат набелязани мерки

Ултрадясната "Златна зора" ще участва в изборите през май

Партията е решила това въпреки мерките срещу нея в Гърция

    


По-топло ще е днес, но със силни ветрове в планините


През следващото денонощие значителна промяна на времето не се очаква. Ще бъде предимно облачно, на отделни места с превалявания от слаб сняг. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, цитирана от агенция "Фокус".

Предимно слънчево с висока облачност ще бъде над Югозападна България. Ще продължи да духа вятър от изток-североизток, който ще се усили слабо и в Дунавската равнина и Източна България ще бъде умерен.
...

Трима американци гинат при ремонтна дейност

Трима души загинаха в американския щат Западна Вирджиния след падане на две телекомуникационни кули, съобщи местната полиция.

Хю Грант: 3 бебета за 15 месеца и нито една сватба

Бащинството дойде късно при Хю Грант и той реши да навакса. Звездата от “Четири сватби и едно погребение” стана баща на 3 деца само за 15 месеца. 
53-годишният синеок чаровник, който умело избягва веригите на брака и досега не е регистрирал нито една сватба, имал връзка с две жени едновременно и те станали майки само през 3 месеца. Бащинството дойде късно при Хю Грант и той реши да навакса. Звездата от “Четири сватби и едно погребение” стана баща на 3 деца само за 15 месеца. 53-годишният синеок чаровник, който умело избягва веригите на брака и досега не е регистрирал нито една сватба, имал връзка с две жени едновременно и те станали майки само през 3 месеца.

Луксозно бягство на скалистия бряг в Нюфаундленд

Шик и спокойствие в североизточна Канада

    


Участник в 2 олимпиади стана баш пехливанин

Участникът в Олимпийските игри Атина-2004 и Пекин-2008 и бронзов медалист от световното първенство по борба през 1998 г. Божидар Бояджиев грабна 106-килограмовия коч Венко, след като спечели финалната среща за баша на традиционните пехливански борби в местността Свети Трифон край Асеновград.Цели 7 минути и 45 секунди бяха нужни на 123-килограмовия Участникът в Олимпийските игри Атина-2004 и Пекин-2008 и бронзов медалист от световното първенство по борба през 1998 г. Божидар Бояджиев грабна 106-килограмовия коч Венко, след като спечели финалната среща за баша на традиционните пехливански борби в местността Свети Трифон край Асеновград.Цели 7 минути и 45 секунди бяха нужни на 123-килограмовия

Доган поискал четирима евродепутати от ДПС

В момента Движението има трима пратеници в ЕП

    


Александър Секулов - анархист под прикритие в гръцките бунтове

Анархист, който сменя официалното си облекло с вехта тениска и се хвърля в боя - така изглежда писателят Александър Секулов, докато създава романа, преобърнал творчеството му. За да влезе в атмосферата и образите на героите си, сам участва в улични стълкновения в Атина. Но за разлика от прочутия немски журналист Гюнтер Валраф. Анархист, който сменя официалното си облекло с вехта тениска и се хвърля в боя - така изглежда писателят Александър Секулов, докато създава романа, преобърнал творчеството му. За да влезе в атмосферата и образите на героите си, сам участва в улични стълкновения в Атина. Но за разлика от прочутия немски журналист Гюнтер Валраф.

Стабилизират се цените на храните

На едро стойностите са с шест процента по-ниски от преди година

    


"Коста Конкордия" взе още една жертва

Загина водолаз по време на подводни работи по катастрофиралия пътнически кораб "Коста Конкордия", натъкнал се подводни скали през 2012 г.

Бриош пита с шипков мармалад

Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.

Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Кой готви 

Виолете Вашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес mpopova@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31. Кой готви Виолете

Дупка в данъците през миналата година с 480 млн. лв.

Най-голямото неизпълнение е на ДДС с 290 млн. лв.

    


Екотревога в Никарагуа

В никарагуанската столица Манагуа е обявена екологична тревога заради пожар на сметище от пластмасови продукти.

Бандити ограбиха пари за лечение на саката жена

Нагли апаши пребиха и ограбиха възрастно семейство във врачанското с. Малорад, като отнесоха 3 хил. лв., отделени за операция на дъщеря им, която е инвалид.
Вчера минути след полунощ тримата маскирани нахлули с взлом в къщата на Вена и Васко Лисичкови. Бандитите заплашили с нож стопаните, пребили ги и освен парите отнесли и телефоните им... Нагли апаши пребиха и ограбиха възрастно семейство във врачанското с. Малорад, като отнесоха 3 хил. лв., отделени за операция на дъщеря им, която е инвалид. Вчера минути след полунощ тримата маскирани нахлули с взлом в къщата на Вена и Васко Лисичкови. Бандитите заплашили с нож стопаните, пребили ги и освен парите отнесли и телефоните им...

Любим виц на Моисей Стойчев

Двама старци седят и си пият ракията. Над тях профучава баба Яга на метлата.
Единият я поглежда и замислено казва:

- Ех, наборе, наборе. Каквато ни е държавата, такъв ни е и батманът...






































































Двама старци седят и си пият ракията. Над тях профучава баба Яга на метлата. Единият я поглежда и замислено казва: - Ех, наборе, наборе. Каквато ни е държавата, такъв ни е и батманът...

Днес да почерпят

Григор Стоичков, бивш зам.-председател на МС, 88 г. 

Евгени Ангелов, съветник по икономическите въпроси на президента Плевнелиев, 39 г.

Проф. Елена Владова, доктор на изкуствознанието, театровед, режисьор. 

Йордан Каменов, историк, 69 г. 

Мика Зайкова, макроикономист, експерт в КТ "Подкрепа".

Мила Кудрина, журналистка. 

Мир Богое Григор Стоичков, бивш зам.-председател на МС, 88 г. Евгени Ангелов, съветник по икономическите въпроси на президента Плевнелиев, 39 г. Проф. Елена Владова, доктор на изкуствознанието, театровед, режисьор. Йордан Каменов, историк, 69 г. Мика Зайкова, макроикономист, експерт в КТ "Подкрепа". Мила Кудрина, журналистка. Мир Богое

Започна деблокирането на иранските активи

Деблокирана е първата част от иранските активи, които бяха замразени заради ядрената военна програма на Техеран, съобщи зам-външният на страната Абас Аракчи.

Плитчини погълнаха товарен кораб

Товарен кораб потъна край бреговете на Йемен, а 12-членният му индийски екипаж е загинал, съобщи вътрешното министерство на страната.

Българска титла на борба в САЩ

Георги Иванов спечели титлата в кат. 70 кг на свободния стил на силния турнир по борба “Дейв Шулц” в Колорадо Спрингс (САЩ). Българинът победи в първата среща Раян Лю (Канада) с 10:0 т., а после тушира в четвъртата минута американеца Кевин Льо Вели. 

На полуфинала той срази с 8:1 друг американец - Натаниъл Кар (САЩ), а на финала се наложи с 5:3 Георги Иванов спечели титлата в кат. 70 кг на свободния стил на силния турнир по борба “Дейв Шулц” в Колорадо Спрингс (САЩ). Българинът победи в първата среща Раян Лю (Канада) с 10:0 т., а после тушира в четвъртата минута американеца Кевин Льо Вели. На полуфинала той срази с 8:1 друг американец - Натаниъл Кар (САЩ), а на финала се наложи с 5:3

Пожарът в кравефермата на Зоров умишлен

Големият пожар в кравефермата на млечния бос Димитър Зоров е умишлен, потвърди шефът на полицията в Монтана Иван Георгиев. Подпалвачът още не е задържан. Работи се по различни версии, не се изключва палежът да е дело на конкурент или недоволен от парите си работник.Преди 2 дни пламна сеновалът на модерния кравекомплекс Големият пожар в кравефермата на млечния бос Димитър Зоров е умишлен, потвърди шефът на полицията в Монтана Иван Георгиев. Подпалвачът още не е задържан. Работи се по различни версии, не се изключва палежът да е дело на конкурент или недоволен от парите си работник.Преди 2 дни пламна сеновалът на модерния кравекомплекс "Алексия - 2002"...

Гръцката полиция на крак заради открит оръжеен арсенал

Гръцката полиция провежда антитерористична операция, след като в столично предградие бе открита кола с експлозиви и оръжие, съобщиха от силовите структура на страната.

На 2 февруари рожден ден имат

Григор Стоичков, бивш зам.-председател на МС по времето на Тодор Живков, кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП

Евгени Ангелов, съветник по икономика и иновации на президента Росен Плевнелиев

Стоянка Мутафова, актриса, носител на орден Григор Стоичков, бивш зам.-председател на МС по времето на Тодор Живков, кандидат-член на Политбюро на ЦК на БКП Евгени Ангелов, съветник по икономика и иновации на президента Росен Плевнелиев Стоянка Мутафова, актриса, носител на орден "Стара планина I степен" Цветан Гунев, подуправител на БНБ, началник на управление "Банков надзор"

"Милан" завърши 1:1 с "Торино" у дома, "Фиорентина" загуби


"Милан" направи 1:1 с "Торино" в мач от 22-ия кръг в Серия А. "Росонерите" изоставаха след първото полувреме, но могат да съжаляват, че изпуснаха победата.

Воденият от Кларънс Зеедорф отбор събра 29 точки, с които се нарежда на деветото място. "Биковете" са шести с 33.

Още във втората минута Джампаоло Пацини стреля опасно от разстояние, но топката мина малко над гредата. В 17-ата "Торино" поведе след бърза атака, при която домакините поискаха да бъде отсъдена засада....

Валери Божинов: Феновете ме направиха левскар, настръхвах на стадиона

“Левски” винаги е бил приоритет за мен. Когато съм бил в България и съм имал възможност, винаги съм присъствал на мачове на “Левски”. Но няма да парадирам как съм бил голям левскар. По-скоро феновете ме спечелиха. Публиката на стадиона винаги ме е карала да настръхвам. Дори когато отборът е губил в резултата, левскарите подкрепяха горещо отбора. “Левски” винаги е бил приоритет за мен. Когато съм бил в България и съм имал възможност, винаги съм присъствал на мачове на “Левски”. Но няма да парадирам как съм бил голям левскар. По-скоро феновете ме спечелиха. Публиката на стадиона винаги ме е карала да настръхвам. Дори когато отборът е губил в резултата, левскарите подкрепяха горещо отбора.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване