Обсада от полицаи в центъра на София за годишнината от обесването на Левски

София ще бъде под полицейска обсада утре заради слухове за организирани сблъсъци и готвени провокации в деня за възпоменателната церемония пред паметника на Васил Левски.
Целият център около паметника Левски и парламента ще бъде блокиран в късния следобед в сряда. Ще има полицейски кордон, а гражданите ще преминават само през два пропускателни София ще бъде под полицейска обсада утре заради слухове за организирани сблъсъци и готвени провокации в деня за възпоменателната церемония пред паметника на Васил Левски. Целият център около паметника Левски и парламента ще бъде блокиран в късния следобед в сряда. Ще има полицейски кордон, а гражданите ще преминават само през два пропускателни

Кметът на Царево иска промяна на заповедите за отмяна на ОУП

Бургас /КРОСС/ Кметът на Царево Георги Лапчев настоява за преразглеждане на заповедите, отменящи действието на Общия устройствен план на общината. Лапчев посочва, че забраната спира изграждането на инфраструктура край местностите, където има влезли в сила частични подробни устройствени планове и разрешения за строеж. Общият устройствен план на Царево да бъде променен само в онази част, която включва зоната на Природен парк "Странджа". За това настоява кметът Георги Лапчев в писмо до 3 министерства - на регионалното развитие и благоустройството, на околната среда и водите и на инвестиционното проектиране. Според Закона подробните устройствени планове запазват действието си и възложеното предстоящо изменение на общия устройствен план трябва да бъде съобразено с тях, подчертава Георги Лапчев. В подробните планове пък през годините са влезли в сила много разрешения за строеж, които не могат да бъдат отменени, твърди той.Георги Лапчев настоява за преразглеждане и прецизиране на двете заповеди, издадени от министрите Десислава Терзиева и Искра Михайлова за отмяна на общият устройствен план на Царево. По думите му, административните актове ще попречат на развитието на цялата община и ще окажат негативно въздействие върху бъдещето й като туристическа дестинация, съобщи БНР.

САЩ осъди насилието в Киев

/КРОСС/ Американските власти призоваха Украйна да предприеме мерки за разрешаване на ситуацията в страната, съобщава в. „Daily News". Съответното изявление бе направено от представителя на Съвета за национална сигурност на САЩ Лаура Лукас Магнусон. "Впечатлени сме от насилието в центъра на Киев. Призоваваме президента Янукович веднага да се справи със ситуацията и да сложи край на сблъсъците на Майдана", каза тя.

Клисарова потвърди, че историята няма да отпадне, ще предложи засилване и на българския език

Предметът история няма да отсъства от програмата за последните класове в средното училище. Това потвърди министърът на образованието Анелия Клисарова, предаде БНР. Министърът на образованието каза по...

Осъдиха местни лидери на ДПС за купуване на гласове

Емил Тодоров и д-р Крум Крумов - лидери на ДПС в област Монтана, бяха осъдени от Районния съд в Лом на по година затвор условно за купуване гласове на парламентарните избори миналата година, пише &...

Азбестът в НГДЕК – документ от бъдещето с дата 28 февруари 2014 г.

Директорът на НГДЕК Мариела Папазова саботира връщането на гимназията в Модерно предградие с нередовен документ Тази вечер адвокат Силвия Илиева, родител на ученик от Националната гимназия за древни ...

Главният опозиционер на Венецуела се предаде на властите

/КРОСС/ Лидерът на венецуелска опозиционна партия "Народна Воля" Леополдо Лопес доброволно се предаде на властите, съобщава „Ройтерс" . Постановлението за ареста му бе издадено на 14 февруари. Той е обвинен в участие в убийството , вандализъм , насилие и подбуждане към заговор за преврат.Във вторник Лопес и неговите поддръжници организираха шествие и митинг, по време на който опозиционерът отрече съпричастност към каквито и да било престъпления. В допълнение, Лопес е планирал да подаде петиция за защита на протестиращите в местната полиция.Опозиционерът е задържан веднага след речта му. Служителите на реда са го качили в бронирана кола и са тръгнали в неизвестна посока.

Съдят мъж, предлагал „разваляне на черни магии“ във Варна

За 9,50 ч. на 19 февруари т.год. в Районен съд - Варна е насрочено наказателно дело за измама срещу мъж, предлагащ „разваляне на черни магии“. Подсъдим по делото е 57 – год. Ал. Чакъров. Той е обвинен, че в периода 23-24 август 2012 г.

Европа смята да обедини схемите за училищни плодове и мляко

ЕК смята да обедини еврофинансирането по схемите "Училищен плод" и "Училищно мляко", съобщиха от Министерството на земеделието и храните във вторник след участие на зам.-министъра на земеделието и храните Бюрхан Абазов в Съвета на Европейския съюз по земеделие и рибарство, провел се предишния ден в Брюксел. На заседанието е било обсъдено и бъдещето на млечния отрасъл след отпадането на млечните квоти догодина. Новата схема ще е за предоставяне на продукти в училищата за изграждане на навици за здравословно хранене. Ще се доставят само пресни плодове и зеленчуци, и мляко за пиене, а не както досега и преработени продукти, а малчуганите ще бъдат информирани и за фермерството и земеделските продукти. Целият бюджет по схемата за ЕС е 230 млн. евро годишно, от които за плодове и зеленчуци – 150 млн. евро, и 80 млн. евро – за мляко. Относно премахването на млечните квоти през 2015 година Абазов е коментирал, че ще доведе до свръхпроизводство в някои страни, сред които и България, което у нас ще доведе до спад на изкупните цени и това ще се отрази негативно на животновъдството. Ръстът на млекопризводство може да предизвика доставката на по-големи количества млечни продукти към страните от Южна Европа, смята още зам.-министърът. По думите му, за да може ефективно да се справя с бъдещи пазарни кризи, страната ни ще подкрепи приемането на специфични мерки за планинските райони чрез използване на новата Програма за развитие на селските райони и включване на мерки, специално насочени към млекопроизводството в планинските и други необлагодетелствани райони. Държавите-членки са изразили опасение, че от нарастването на производството в ЕС може да засили нестабилността на цените и да доведе до възникване на кризи. По тази причина е била подчертана необходимостта от изграждане на „Обсерватория на пазара” като ефективен механизъм за прилагане на мерки за предотвратяване на кризи. Група държави членки са поискали да се редуцира налога при надвишаване на квотите и произведените количества се намалят чрез коефициента на масленост. Друга група държави пък искат въвеждане на механизъм за ограничаване на производството след отпадане на квотите, допълниха от агроведомството. Дебатът по темата ще бъде продължен в рамките на Специализирания комитет по селско стопанство и на следващите заседания на Съвета на министрите на земеделието.

Осъдиха лидери на ДПС за купуване на гласове

Емил Тодоров и д-р Крум Крумов, които са лидери на ДПС в област Монтана, бяха осъдени от Районния съд в Лом на по година затвор условно за купуване гласове на парламентарните избори миналата година, информира Труд.

Паметник на Васил Левски бе открит в Цариброд

"Стига кръв, време е за мед", призова сръбският премиер

    


Поклонението пред тленните останки на Михалевски ще е утре в Кърджали

 Поклонението пред тленните останки на депутата от ПГ на Коалиция за България - Димчо Михалевски, ще бъде утре в църквата "Св. Георги" в Кърджали, от 12:00 ч. до 15:00 ч.  Това съобщиха от пресцентъра на БСП.
Димчо Михалевски се спомина след тежка атипична пневмония, съобщи пред "24 часа" негов близък.
Цялата парламентарна група на БСП бе в шок.  Поклонението пред тленните останки на депутата от ПГ на Коалиция за България - Димчо Михалевски, ще бъде утре в църквата "Св. Георги" в Кърджали, от 12:00 ч. до 15:00 ч.  Това съобщиха от пресцентъра на БСП. Димчо Михалевски се спомина след тежка атипична пневмония, съобщи пред "24 часа" негов близък. Цялата парламентарна група на БСП бе в шок.

Всички ние сме украинци


Препубликуваме от портал "Култура" текста на Бернар-Анри Леви*, в превод на Тони Николов. Това е реч, произнесена от него на 9 февруари в Киев.

Народе на Майдан! На този площад са събрани всички народи на Украйна. Украинци от Запада и украинци от Изтока. Украинци от градовете и украинци, дошли от селата. Татари и поляци. Казаци и евреи. Има внуци на оцелелите от Голодомор, избиването чрез глад, оркестрирано от Сталин, и на тези от Баби Яр, ужасяващ символ на Шоа.

Ние в...

Последно сбогом с Михалевски в родното Кърджали

Поклонението пред тленните останки на починалия внезапно депутат от БСП Димчо Михалевски ще бъде в родния му град Кърджали. Церемонията ще бъде утре – от 12 ч. до 15 ч.

Поклонението пред тленните останки на Михалевски ще е утре в Кърджали

 Поклонението пред тленните останки на депутата от ПГ на Коалиция за България - Димчо Михалевски, ще бъде утре в църквата  Поклонението пред тленните останки на депутата от ПГ на Коалиция за България - Димчо Михалевски, ще бъде утре в църквата "Св. Георги" в Кърджали, от 12:00 ч. до 15:00 ч.  Това съобщиха от пресцентъра на БСП. Димчо Михалевски се спомина след тежка атипична пневмония, съобщи пред "24 часа" негов близък. Цялата парламентарна група на БСП бе в шок.

ЕК предложи обединяване на схемите „Училищен плод” и „Училищно мляко”

Зам.-министърът на земеделието и храните Бюрхан Абазов участва в заседанието на Съвета на Европейския съюз по земеделие и рибарство, което се проведе на 17 февруари 2014 г. в Брюксел. По време на заседанието беше обсъдено обединяването на схемите „Училищен плод” и „Училищно мляко” и бъдещето на сектор „Мляко и млечни продукти” предвид отпадането на млечните квоти през 2015 година.

Фондът за научни изследвания с публичен регистър, за да няма скандали

От началото на септември ще заработи регистър на фонда за научни изследвания, който ще отразява информацията за одобрените за финансиране проекти. Това съобщи министърът на образованието Анелия Клисарова при представянето на възможностите за кандидатстване по европейската програма "Хоризонт 2020".   Регистърът ще бъде по подобие на публичния модул за управление на европейските средства по оперативните програми ИСУН, стана ясно от обясненията на Клисарова. В регистъра ще има името на проекта, кратка информация за него, финансирането, кой го изпълнява.   След 15 април ще бъдат открити възможностите за обявяване на новите научни конкурси и на новата научна сесия към фонда "Научни изследвания", като в оценяването на проектите ще бъдат включени и международни рецензенти, каза Клисарова.   "През тази година Министерството на образованието и правителството са отделили средства за наука и те ще бъдат единствено и само разпределени за нея", допълни образователният министър. Клисарова посочи, че "от 19 до 28 февруари ще бъдат съфинасирани проектите по Седмата рамкова програма, като засега започваме с 15 договора, но предстоят още 27".   Целта на въвеждането на регистъра и включването на чужди рецензенти е да се подобри контролът върху харченето на средствата.   Преди две години се разрази скандал във Фонда за научни изследвания със спечелените проекти, който доведе до оставката на министъра на образованието Сергей Игнатов в началото на 2013 г. Проверка установи десетки административни нарушения в работата на фонда и неправилно провеждане на конкурсите. През лятото на 2013 г. министър Клисарова спря временно финансирането на проектите към фонда, защото и новото ръководство не беше взело никакви мерки.   Бюджетът на новата програма на ЕС за научни изследвания и иновации "Хоризонт 2020" е 77 млрд. евро до 2020 г., каза Волганг Бурчер, зам.-генерален директор на дирекция "Научни изследвания и иновации" на Европейската комисия.   Предимство ще се дава на иновационните продукти и услугите, подобряващи качеството на висшето образование, бизнеса, научноизследователските организации, проектите, свързани със зелена енергия и др.   Най-много са парите за борба с климатичните промени и за подобряване на качеството на живот. С 32 млрд. евро ще се подпомагат изследванията и иновациите в сферата на екологично чистия транспорт, енергията от възобновяеми източници, борбата със застаряването на населението и др.

БАСАТ: Не сме запознати с договореното с Турция за превозвачите

Българските превозвачи очакват утре да се запознаят с официалния протокол от срещата между двете страни, заяви Петко Ангелов

    


Ансамбъл "Българе" танцува за Апостола

19 февруари по традиция е ден за почит към паметта на Васил Левски. Ден за обичайните венци, речи и гръмки думи, които, изречени от днешните ни политици, често звучат нелепо и лицемерно. В такива дни по-скоро вярваме на децата с кокичетата, доведени от своята учителка пред Паметника на Дякона в центъра на София. 19 февруари по традиция е ден за почит към паметта на Васил Левски. Ден за обичайните венци, речи и гръмки думи, които, изречени от днешните ни политици, често звучат нелепо и лицемерно. В такива дни по-скоро вярваме на децата с кокичетата, доведени от своята учителка пред Паметника на Дякона в центъра на София.

Силите за сигурност щурмуват площад "Независимост" в Киев

Опозицията призова Янукович за примирие до сутринта

    


Орешарски: Продължаваме усилията да развиваме добросъседски отношения със Сърбия

/КРОСС/ Ако Левски беше сега сред нас, убеден съм, че щеше да ни измери строго с поглед, да ни подкани да работим още по- усърдно за Отечеството, да ни попита защо още не сме изградили неговата чиста и свята република и да ни завещае отново своята визия за България като част от общността на свободните народи. Това заяви министър-председателят Пламен Орешарски по време на официалната церемония по откриването на бюст-паметника на Васил Левски в Димитровград, Сърбия. „Днес сме тук, за да отдадем за пореден път почит пред духа на Апостола на свободата, да се поклоним пред неговите дела, посветени не само на свободата на България, но и на утвърждаването на общочовешки ценности и вечни идеали като равноправие, справедливост, хуманност, да почерпим сили за нашето общоевропейско бъдеще, като бъдем равни с другите народи и търсим уважение и толерантност в отношенията си и в нас самите", каза премиерът. Той отбеляза, че вече век и половина времето не успява да заличи и частица от светлия образ на Апостола. „Може би, защото действително времето е в нас и ние сме във времето, както го е казал Левски", добави министър-председателят. Той изрази своята убеденост, че паметникът в Димитровград ще символизира разбирателството между два братски народа, което през годините неведнъж бе поставяно на изпитание. „Нека да се поучим от грешките на миналото и да гледаме с надежда в бъдещето

Предстоящи събития в страната за утре, 19 февруари

  ***София /КРОСС/ От 09:00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание. ***София /КРОСС/ От 10:00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет. ***София /КРОСС/От 10:00 часа в библиотеката на Финансовата група Карол, ул. „Златовръх-1", ще се проведе среща между бизнеса и науката, организирана от Списание „Българска Наука" и Сдружение „Форум Наука". ***София /КРОСС/ От 11:00 часа в Софийска градска художествена галерия, ул. „Гурко"-1, ще се проведе пресконференция на „София 2019" по повод „изнасянето" произведения от фонда на Софийска градска художествена галерия и ги поставя върху билбордове. ***София /КРОСС/ От 11:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Защо Министерският съвет и Народното събрание не трябва да приемат варианта на Стратегия за развитие и управление на водоснабдяването и канализацията на България, предложен от МРРБ?". ***София /КРОСС/ От 11:00 часа в зала 610 в НАП на бул. „Дондуков"-52 ще се проведе пресконференция за приключване на проекта за „Изграждане и внедряване на Управленска информационна система/DataWarehouse (УИС) в НАП и създаване на вътрешен капацитет за развитието на УИС". ***София /КРОСС/ От 11:00 часа на бул. „Витоша"-18 ще се проведе пресконференция на Реформаторския блок

Орешарски: Продължаваме усилията да развиваме добросъседски отношения със Сърбия

/КРОСС/ Ако Левски беше сега сред нас, убеден съм, че щеше да ни измери строго с поглед, да ни подкани да работим още по- усърдно за Отечеството, да ни попита защо още не сме изградили неговата чиста и свята република и да ни завещае отново своята визия за България като част от общността на свободните народи. Това заяви министър-председателят Пламен Орешарски по време на официалната церемония по откриването на бюст-паметника на Васил Левски в Димитровград, Сърбия.„Днес сме тук, за да отдадем за пореден път почит пред духа на Апостола на свободата, да се поклоним пред неговите дела, посветени не само на свободата на България, но и на утвърждаването на общочовешки ценности и вечни идеали като равноправие, справедливост, хуманност, да почерпим сили за нашето общоевропейско бъдеще, като бъдем равни с другите народи и търсим уважение и толерантност в отношенията си и в нас самите", каза премиерът. Той отбеляза, че вече век и половина времето не успява да заличи и частица от светлия образ на Апостола. „Може би, защото действително времето е в нас и ние сме във времето, както го е казал Левски", добави министър-председателят. Той изрази своята убеденост, че паметникът в Димитровград ще символизира разбирателството между два братски народа, което през годините неведнъж бе поставяно на изпитание. „Нека да се поучим от грешките на миналото и да гледаме с надежда в бъдещето

Касим Дал:ГЕРБ управляваха с Пеевски и ДПС

ГЕРБ управляваха с Делян Пеевски. Цветан Цветанов се е срещал 40 пъти с Пеевски, не аз. Цветанов се е срещал и с Местан. ГЕРБ управляваха с части от ДПС, в лицето на Пеевски. Според мен, Пеевски е бил довереният човек на Ахмед Доган.Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Касим Дал, председател на Народна партия "Свобода и достойнство".

Борисов дръпна на Станишев, Бареков изравни Местан

Проучване: 47% от запитаните искат предсрочни парламентарни избори

    


Родители: Откриха азбест в Класическата

София /КРОСС/ Експертиза на учени от БАН е открила азбест в ремонтираната сграда на Класическата гимназия на ул. "Баба" в "Модерно предградие". Училището трябваше да се върне там след края на ремонта по заповед на културния министър.Родителите обаче алармираха, че в помещенията е останало от канцерогенното вещество. Вчера те са получили и първото доказателство за това, каза Ирина Абаджиева-Репуц от родителското настоятелство. Чака се и потвърждение от втора лаборатория. Репуц заведе вчера жалба и във ВАС против преместването. Освен това родителите ще дадат културното министерство и на прокуратурата заради "виновно бездействие". "Те бяха уведомени от нас, че има азбест, но не направиха нищо", каза Репуц. Родителите щели да подадат жалба и в еврокомисията за неправомерно изразходване на европарите, с които е бил направен ремонтът на ул. "Баба".Районната здравна инспекция също е намерила нередности след ремонта, включително течове. Заради това вчера културният министър издаде друга своя заповед, с която отлага преместването на училището в едноседмичен срок, докато бъдат отстранени тези неизправности. И вчера част от учениците караха часове в сградата на 13-о училище на Женския пазар, където НГДЕК се намира временно, съобащва standartnews.com.

Само за 1,20 лева! "Гастрогуру" в удобна електронна книжка - вече и със sms

Само срещу 1,20 лева и изпращане на sms вече бързо и удобно може да получите рецепти на вестник Само срещу 1,20 лева и изпращане на sms вече бързо и удобно може да получите рецепти на вестник "24 часа", събрани в удобна за плащане и изтегляне електронна книжка с  цена 1,20 лева. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 0,50 до 5 лева  Как - вижте тук В книжката може да прочетете: - Виктория Терзийска се вдъхновява в кухнята

Деца от дом "Княгиня Надежда"-Варна рисуват сънищата си върху възглавници

Децата са най-големите мечтатели. Сигурно затова и техните сънища са най-богати, най-цветни, но и кошмарите им са най-тъмни. Две млади момичета показват това на гражданите на Варна в изложба на възглавници, съобщиха от PTPI "Делфините" за Moreto.

Чужд гражданин е задържан в Пловдив за тероризъм

Обучаван е във военен лагер на афганистанско-пакистанската граница

    


Близки и роднини се прощават в Кърджали с Димчо Михалевски

/КРОСС/ Близки, роднини, приятели, колеги и опечалени ще могат да се поклонят утре пред тялото на депутата на БСП Димчо Михалевски, който почина днес от усложнения след грип. Поклонението пред тленните останки на народния избраник ще бъде в църквата "Св. Георги" в град Кърджали, от 12:00 ч. до 15:00 ч.

Осъдиха лидери на ДПС за купуване на гласове

Емил Тодоров и д-р Крум Крумов - лидери на ДПС в област Монтана, бяха осъдени от Районния съд в Лом на по година затвор условно за купуване гласове на парламентарните избори миналата година.
Аферата за търговия с избиратели избухна през април 2013 г., когато Димитър Каменов - координатор на ДПС в община Якимово, се обади на тел. 112 и призна, че в Емил Тодоров и д-р Крум Крумов - лидери на ДПС в област Монтана, бяха осъдени от Районния съд в Лом на по година затвор условно за купуване гласове на парламентарните избори миналата година. Аферата за търговия с избиратели избухна през април 2013 г., когато Димитър Каменов - координатор на ДПС в община Якимово, се обади на тел. 112 и призна, че в

Обособяват два пропускателни пункта за възпоменателната церемония за Левски в столицата

Гражданите ще могат да преминават през два пропускателни пункта за възпоменателната церемония пред паметника на Васил Левски в столицата. Това каза Красимир Димитров, директор на Дирекция „О...

Брокери искат по-нисък данък за сделки с имоти

По-нисък данък за прехвърлянето на имот ще увеличи приходите в общинските бюджети, смятат от "Сдружение брокери на имоти", предаде Стандарт нюз. Те предлагат местният данък при прехвърляне ...

Мярка срещу безработицата - освобождаване на пенсионери

Депутати от левицата предлагат промяна в Кодекса на труда

    


Шествия, протестни акции и чествания блокират София в Деня на Левски


Акции на ВМРО, митинг на "Атака", събитие на преподаватели от Софийския университет, антиправителствен протест #DANSwithme и официална церемония за почитането на паметта на Васил Левски в сряда. В сряда се навършват 141 години от смъртта на Апостола. Предвидени са събития и в страната.

Миналият петък протест на националисти в Пловдив приключи със счупени стъкла на Джумая джамия. Причината е искането на Главното мюфтийство да върне собствеността върху храма. Същият ден в парламента...

Фрог научи: Поморийка наследява Димчо Михалевски в парламента

Ива Кусева е следващата в листата на БСП след внезапно починалия Димчо Михалевски, затова тя трябва да влезе в парламента, коментират пред Фрог нюз от БСП.

Вход свободен за наши и турски тирове

Пълна либерализация за еднократните разрешителни за двустранните и транзитните превози договориха министърът на транспорта Данаил Папазов и турският му колега Лютфи Елфан. Това стана на среща в Анкара в понеделник следобед, която продължи 6 часа.

Тютюнопроизводителите ще имат възможност да се възползват от de minimis

Земеделските стопани, които произвеждат тютюн ще бъдат подпомогнати чрез минимална помощ de minimis. От нея ще могат да се възползват само тютюнопроизводители, които не се подпомагат по Схемата за национални доплащания за тютюн, необвързана с производството.

МАЕ: Проблемите с добива на петрол няма да спрат растежа на търсенето

Студенето време в САЩ също спомогна за покачването на заявките, посочиха от огранизацията

    


ДПС: Пеевски не е спорна личност сред избирателите ни

На много места Пеевски е познат, той участва в законодателни инициативи, в диалог е с ръководството на групата, заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС Камен Костадинов

Военни самолети прелитат над Майдана

/КРОСС/ В небето над Киев се появиха два реактивни самолета, вероятно военни, съобщава " Интерфакс ". Според агенцията, самолетите са прелетели достатъчно високо над Майдана. Малко след това е прелетял още един самолет. Активисти на Евромайдана пък публикуваха във Фейсбук видеоклип, показващ как от територията на военната академия са изкарани няколко бронетранспортьори, които са се отправили към центъра на Киев. Позовавайки се на свои източници, местни медии изнесоха информация, че до 2-3 000 силовици могат да бъдат изпратени на Майдана. Според източника, полицията в Киев вече е получила оръжие, за да се справи с активистите. Междувременно бе съобщено, че по време на сблъсъците между протестиращи и полицията в центъра на Киев са загинали двама служители на реда."Двама са мъртви, 18 са с огнестрелни рани, 22-ма са в тежко състояние", каза ръководител на управлението за връзки с обществеността Сергей Бурлаков.

Арктика потъмнява и затопля Земята

Заради топенето на ледовете планетата ни поглъща повече топлина от очакваното

    


Касим Дал: Хафъзов беше използван за нагнетяване

Това момче беше използвано за нагнетяване. В ДПС никой не може да вземе отношение по някаква тема, ако няма разрешение от председателя. Това заяви в предаването "Лице в лице" Касим Дал относно речта на депутата Хюсеин Хафъзов, че след забрана за агитация на майчин език ще върви по стъпките на Осман Калъч, Ахмед Давутоглу и Ахмед Доган. Това момче беше използвано за нагнетяване. В ДПС никой не може да вземе отношение по някаква тема, ако няма разрешение от председателя. Това заяви в предаването "Лице в лице" Касим Дал относно речта на депутата Хюсеин Хафъзов, че след забрана за агитация на майчин език ще върви по стъпките на Осман Калъч, Ахмед Давутоглу и Ахмед Доган.

Стефанов изригна за черно тото

Според новия член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов няколко тима от “А” група влизат в игри, свързани с черно тото. Босът на “Славия” твърди, че те “се издържат по нечестен начин”.

Обвинението сочи към “Локомотив” (Пд), а Стефанов мачове на 4 януари. Но всъщност първият двубой на “смърфовете” бе на 9-ти с ПСВ “Айндховен” (0:3). Фактологична Според новия член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов няколко тима от “А” група влизат в игри, свързани с черно тото. Босът на “Славия” твърди, че те “се издържат по нечестен начин”. Обвинението сочи към “Локомотив” (Пд), а Стефанов мачове на 4 януари. Но всъщност първият двубой на “смърфовете” бе на 9-ти с ПСВ “Айндховен” (0:3). Фактологична

Хванаха пенсионери откраднали 172 кг. метални части от с. Изгрев

На 17 февруари е подаден сигнал от управител на частна фирма за това, че неизвестно лице е проникнало в базата на фирмата, намираща се в с. Изгрев, общ. Суворово, и е извършило кражба на 172 кг. метални части за селскостопански инвентар.

Касим Дал за речта на Хафъзов: Това момче беше използвано за нагнетяване

Това момче беше използвано за нагнетяване. В ДПС никой не може да вземе отношение по някаква теема, ако няма разрешение от председателя. Това заяви в предаването Това момче беше използвано за нагнетяване. В ДПС никой не може да вземе отношение по някаква теема, ако няма разрешение от председателя. Това заяви в предаването "Лице в лице" Касим Дал отностно речта на депутата Хюсеин Хафъзов, че след забрана за агитация на майчин език ще върви по стъпките на Осман Калъч, Ахмед Давутоглу и Ахмед Доган.

Днес Левски щеше да пита строго: Къде е святата република?

Безсмъртието на Васил Левски беше увековечено с издигането на 151 паметник на Апостола по света. Двама премиери – на Сърбия и на България откриха монумента в сръбския град Димитровград, пред очите на над 1500 души.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване