Около 10 човека се включиха в протеста организиран от 18-годишната Валя

"Къде сте фейсбук мишки???? Пред компа сте много силни, а на живо сте кръгли нули.. Къде сте сега??? Нима не искате промяна??", написаха организаторите на фейсбук страницата на протеста.

„Събудете се хора и ни подкрепете. Не стойте пред телевизорите и компютрите, на пейките и в кафетата, а елате и протестирайте с нас“. Това призова перничани ученичката Валя, чието име нашумя покрай писмото, което написа на политиците, съобщи радио "Благоевград".

Както бяха обявили, 18-годишната Валентина Георгиева и приятелите й излязоха днес на протест пред Двореца на културата в Перник с настояване да бъдат отворени нови работни места, за...

Продължава

"Долу ръцете от Карадере" призоваха протестиращи срещу строителството в местността (обновена)


Протестно шествие срещу застрояването на Карадере се провежда в столицата, съобщи агенция "Фокус". Протестиращите блокираха за кратко движението на Орлов мост и продължават по маршрута си по бул. "Васил Левски" и Ректората на Софийския университет. Шествието премина и покрай Народното събрание.

Протестиращите минаха и покрай сградата, където се помещава Българската агенция за инвестиции, която е издала сертификат за инвеститорски клас на авторите на проекта.

"Долу ръцете...

Венета Райкова: Чухме се с Боби Цанков вечерта преди да го убият, а сутринта си писахме

Писахме си с Боби Цанков 40 минути преди да го убият. Питаше ме за раждането неща, защото тогава жена му беше бременна. Това сподели Венета Райкова пред Нова телевизия.
„Чухме се с Боби Цанков вечерта преди да го убият, а сутринта си писахме във „Фейсбук”. Той ме разпитваше за раждането, защото им предстоеше в семейството. Писахме си с Боби Цанков 40 минути преди да го убият. Питаше ме за раждането неща, защото тогава жена му беше бременна. Това сподели Венета Райкова пред Нова телевизия. „Чухме се с Боби Цанков вечерта преди да го убият, а сутринта си писахме във „Фейсбук”. Той ме разпитваше за раждането, защото им предстоеше в семейството.

"Долу ръцете от Карадере" призовават протестиращи срещу строителството в местността


Протестно шествие срещу застрояването на Карадере се провежда в столицата, съобщи агенция "Фокус". Протестиращите блокираха за кратко движението на Орлов мост и продължават по маршрута си по бул. "Васил Левски" и Ректората на Софийския университет. Шествието премина и покрай Народното събрание.

Протестиращите минаха и покрай сградата, където се помещава Българската агенция за инвестиции, която е издала сертификат за инвеститорски клас на авторите на проекта.

"Долу ръцете...

Майката на стрелеца от Лясковец: Синът ми бе ранен първи, а не както твърди МВР

Дойдоха полицаи в 5 часа сутринта, викаха, влязоха през гаражите, където имаме тераса, започнаха да чупят стъклата и всичко в стаите. Никой не е казал: „Предай се” на сина ми. Видях, че Петко падна, беше ранен. Той ме избута в кухнята, само там не се стреляше, разказа майката на стрелеца от Лясковец - Стефанка Петкова.

Посолствата на Израел по света излизат в безсрочна стачка

Израелското външно министерство и 103 посолства на Израел

ЦИК разпредели квотите за РИК-овете

Това стана ясно от думите на говорителя новата Централна

Миньор се представи под нивото си срещу Перун (Кресна) и загуби с 0 : 1

Пернишкият футболен отбор "Миньор" загуби с 0 : 1 в мача, който се изигра днес с "Перун" (Кресна). На стадиона са присъствали над 500 зрители, предаде репортер на ZaPernik.com.

На футболния двубой в Перник до последствия не се е стигнало. Нормално е да има псуване, да има епитети. Вероятно миньорци са били подтикнати от треньора на "Перун" (Кресна), предположи спортно - техническия директор на "Миньор" Валентин Лазаров. На мача...

Продължава

Фенове се биха с камъни и железа във Варна

„Черно море” и ЦСКА разделиха по точка във Варна в мач от 28-и кръг на „А” група, завършвайки наравно 0:0 вчера. „Моряците” могат да съжаляват повече, тъй като през втората част изпуснаха дузпа.

Требъл, дубъл и куп издънки за юбилеите на "Левски"

“Левски” със сигурност няма да спечели нещо навръх вековния си юбилей. Но има кръгли годишнини, които са минавали изцяло под диктовката на “сините”. Ето какво се случи в годините, когато “Левски” е празнувал. 
1924 г.
“Сините” стават столичен първенец само заради по-добрата си голова разлика от “Славия”. Така представляват София на първото в исто “Левски” със сигурност няма да спечели нещо навръх вековния си юбилей. Но има кръгли годишнини, които са минавали изцяло под диктовката на “сините”. Ето какво се случи в годините, когато “Левски” е празнувал. 1924 г. “Сините” стават столичен първенец само заради по-добрата си голова разлика от “Славия”. Така представляват София на първото в исто

Екшън за Карадере: Младеж с градинарска ножица избяга от полицаите

Сред протестирашите в защита на Карадере пред парламента полицията се натъкна на младеж, който носеше градинска ножица и го отведе настрани от групата. Докато полицаите се окопитят, въоръженият момък избяга.

Петиция за присъединяване на Аляска към Русия събра над 8 хил. гласа

/КРОСС/ Публикувана на сайта на Белия дом петиция за присъединяване на Аляска към Русия само за два дни събра над 8 хиляди подписи - https://petitions.whitehouse.gov/petition/alaska-back-russia/SFG1ppfN. За да дадат американските власти официален отговор на петицията е необходимо да бъдат събрани още 92,5 хиляди подписа до 20 април.„Гласувайте за отделянето на Аляска от САЩ и присъединяването й към Русия", се казва в публикуваната на 21 март петиция. В текста се посочва, че група руски сибиряци в древността е пресекла днешния Берингов проток и е започнала да се заселва по арктическото крайбрежие, Алеутския архипелаг. В петицията също така се привеждат енциклопедически данни за това, че първите европейци, заселили се на Аляска на 21 август 1732 г., са били членовете на екипажа на плавателния съд „Св. Гавриил", ръководени от М. С. Гвоздев и подщурмана И. Фьодоров по време на експедицията на А. Ф. Шестаков и Д. И. Павлуцки през 1729-1735 г., предаде РИА „Новости".

Младенов: Изнесохме отличен мач, но нападатели не бяха на ниво


Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от представянето на неговия отбор при нулевото равенство срещу "Черно море" във Варна. Двубоят сложи край на серията от пет поредни победи на червените, които загубиха първи точки през 2014 г. 

Младенов изрази недоволство единствено от нападатели на отбора. Червените не успяха да спечелят срещу "Черно море" във Варна за шеста поредна година, а освен това нямат успех срещу отбора на Георги Иванов в трите мача през настоящия...

Гонзо: Връщам се в Левски след края на сезона

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо обяви завръщането си в Левски. Това обаче ще се случи едва от началото на следващия сезон. "Аз имам чисто морален и човешки ангажимент с Черно море. А имам и договор с тима, така че ще го изпълня.

Епидемията от ебола се разраства в Гвинея

Епидемията от треска ебола вече достигна столицата на Гвинея Конакри. Това съобщи днес детският фонд на ООН УНИЦЕФ.

Късметлия от Варна спечели 5,5 млн. от второ теглене на 6/49

Други двама си разделят джакпота от първото теглене

    


Късметлия от Варна спечели 5,5 млн. лв. от второ теглене на 6/49

Други двама си разделят джакпота от първото теглене

    


Хората ще плащат дълговете на ЕРП-ата, предупреди Стойнев

Ако ЕРП-ата не върнат парите, които дължат на НЕК – над 350 милиона лева, хората ще трябва да платят отново цената. Това заяви министър Драгомир Стойнев по bTV. Трябва да има ред в енергетик...

Асен Блатечки спира със сапунките

Асен Блатечки, който през уикенда навърши 43 години, е уморен да се снима вече в сапунки. Мераците на актьора са да се развива в театъра. В момента Блатечки се изявява като режисьор на най-новата си постановка “Когато котката я няма”, която се играе на сцената на театър “Сълза и смях”.

Няма война срещу ЕРП-та

Няма война срещу ЕРП-та, нито натиск върху ДКЕВР за санкции срещу тях. Това заяви енергийният министър Драгомир Стойнев по повод обвиненията за това.

Лютви Местан: По-ниската изкупна цена на тютюна ще бъде компенсирана със завишени премии

По-ниската изкупна цена на тютюна ще бъде компенсирана със завишени премии, заяви Лютви Местан на възпоменателен митинг в с. Барутин, съобщиха от пресцентъра на ДПС. Според лидера на ДПС националните доплащания ще бъдат увеличени от 2.00 на 3.00 лв./кг тютюн. Това е новата политика на новия кабинет, По-ниската изкупна цена на тютюна ще бъде компенсирана със завишени премии, заяви Лютви Местан на възпоменателен митинг в с. Барутин, съобщиха от пресцентъра на ДПС. Според лидера на ДПС националните доплащания ще бъдат увеличени от 2.00 на 3.00 лв./кг тютюн. Това е новата политика на новия кабинет,

Новият проект за Карадере не предвиждал разширено застрояване

Новият проект за изграждане на курортен комплекс "Блек Сий Гардънс Еко Ризорт" до плаж Карадере е силно редуциран спрямо този от 2008 г., се посочва съобщение до медиите от името на фирмата инвеститор, съобщават Нова телевизя.

Според върховния главнокомандващ на НАТО в Европа Русия се готви за настъпление към Молдова

Върховният главнокомандващ на силите на НАТО в Европа генерал Филип Брийдлъв заяви, че руските войски по границата с Източна Украйна са позиционирани така, че могат незабавно да настъпят към Молдова. Изявлението на генерала идва на фона на опасенията, че Русия може да анексира и други територии, в които живеят етнически руснаци.

Лютви Местан: На 3.00 лв. се увеличават премиите за тютюнопроизводителите

По-ниската изкупна цена на тютюна ще бъде компенсирана със завишени премии, заяви Лютви Местан на възпоменателен митинг в с. Барутин, съобщиха от пресцентъра на ДПС. Според лидера на ДПС националните доплащания ще бъдат увеличени от 2.00 на 3.00 лв./кг тютюн. Това е новата политика на новия кабинет, По-ниската изкупна цена на тютюна ще бъде компенсирана със завишени премии, заяви Лютви Местан на възпоменателен митинг в с. Барутин, съобщиха от пресцентъра на ДПС. Според лидера на ДПС националните доплащания ще бъдат увеличени от 2.00 на 3.00 лв./кг тютюн. Това е новата политика на новия кабинет,

Бойко Борисов: Готов съм да предоставя на ДПС и шестте места на ГЕРБ в ЦИК

Готов съм да предоставя на ДПС и шестте места на ГЕРБ в ЦИК. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова телевизия.За ЦИК, Местан ми каза неговата версия, аз му казах моята. В понеделник, в 9,15 часа, има среща при президента, разговарях днес с членовете на нашата Изпълнителна комисия, запознах се със ситуацията за ЦИК. Готов съм да предоставя на ДПС и шестте места на ГЕРБ в ЦИК. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред Нова телевизия.За ЦИК, Местан ми каза неговата версия, аз му казах моята. В понеделник, в 9,15 часа, има среща при президента, разговарях днес с членовете на нашата Изпълнителна комисия, запознах се със ситуацията за ЦИК.

Бойко Борисов: Местан заяви, че ще плати кафето преди срещата ни в Кърджали

Срещата ми с Местан трябва да се приема сериозно и това е знак, че лидерите на политически партии може да се срещат в различни градове или по кулоарите на парламента и да си кажат „Добър ден“. Това заяви пред Нова тв лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
Той обясни, Срещата ми с Местан трябва да се приема сериозно и това е знак, че лидерите на политически партии може да се срещат в различни градове или по кулоарите на парламента и да си кажат „Добър ден“. Това заяви пред Нова тв лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Той обясни,

Могат ли санкциите да уплашат Русия?

Ефективността на настоящите мерки е под сериозна въпросителна

    


Външният министър на Италия: Санкциите срещу Русия ще ударят Европа

/КРОСС/ Министърът на външните работи на Италия Федерика Могерини заяви в интервю за Corriere Della Sera, че санкциите срещу Русия могат да ударят Европа."Реалността е такава, че всички ние сме свързани. Ако ние продължим да вървим по пътя на разделението, ще стигнем до свят, който не трябва да се управлява", каза тя. Могерини припомни, че икономическите отношения между Италия и Русия са много силни, защото републиката е най-големият вносител на руски енергийни ресурси. В същото време тя отбеляза, че страната й е в състояние да ограничи консумацията, тъй като има и други доставчици. Дипломатът добави, че Москва все още остава важен партньор за Г-8 , независимо че останалите членове на „осмицата" са спрели подготовката си за срещата на високо "Ако сега събирането в този формат ни се струва нецелесъобразно, то след няколко месеца може да се окаже много полезно", посочи тя.

1000 в София, 300 във Варна протестираха заради "Карадере"

Около 1000 души в София и към 300 във Варна протестираха срещу застрояването на "Карадере". И на двете места шествията вече се разпръснаха. В столицата шествието започна от езерото "Ари...

Шествия за Карадере. Инвеститорът: Няма да застрояваме

Около 1000 протестиращи излязоха на шествие в столицата в защита на Карадере и срещу застрояването му. Протестът потегли от Орлов мост и се упъти по бул. "Левски" към Агенцията по инвестициите, след което приключи пред парламента. Протести имаше във Варна и Пловдив, а в Бяла хората излязоха на контрапротест в подкрепа на проекта. От фирмата-инвеститор пък отрекоха слуховете, че ще се застрояват 80% от зелените площи

Стойнев отрече да е оказвал натиск върху ДКЕВР за ЕРП-та

Министърът на икономиката Драгомир Стойнев отрече да е оказвал натиск върху Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) за решението...

Първите украински туристи вече пристигнаха в Несебър

turisti_ukraina1

Докато през миналата година сезонът в Несебър бе открит с пристигането на първия круизен кораб на 10 април, през настоящата това става още на 23 март.

В медиите продължават да се публикуват анализи и прогнози как кризата в Украйна ще се отрази негативно на предстоящия туристически сезон у нас, но първите украински туристи вече са в Несебър.

Първата група от 50 украински деца пристигна с автобус от Киев през ГКПП-Дуранкулак. По договор със специализираната фирма за детски туризъм „Тradecom” – Бургас децата бяха настанени в известния несебърски хотел „Мистрал”, където ще останат през целия си престой.
По време на престоя малчуганите, които са от специализирана спортна школа към 205 училище в Киев, ще използват базата на Градския стадион в Несебър, предлагаща отлични условия за практикуващите футбол. Приемащата туроператорска фирма вече е резервирала базата на стадиона, където ще се осъществява учебно-тренировъчния процес и малките киевски футболисти ще играят контролни срещи със свои връстници от Несебър, Поморие и Бургас.

Управителят на „Tradecom” Стоян Найденов, който 50-годишен стаж в бранша на организирания детски туризъм, информира, че следващите групи от Киев пристигат на на 10 и 17 април. Той изрази и  увереността си, че независимо и въпреки създалата се ситуация в Украйна, бъдещите групи, които са с увеличаващ се състав, ще пристигат по вече действащия график.

                                                   Максим МОМЧИЛОВ

turisti_ukraina2

Черно море спря и ЦСКА, две нули за юбилейния Мач №100

Мач №100 между Черно море и ЦСКА не успя да се превърне във футболен спектакъл, но предложи обичайното за гостуванията на „червените“ на „Тича“ - здрава битка, много единоборства, и 0:0 накрая. От шест години ЦСКА не може да вземе повече от точка от Варна, а за пети път в този период двата състава правят нулево реми.

Драгомир Стойнев: Подкрепяме идеята на инвеститора за Карадере, но не проекта

Ако ЕРП-тата не върнат парите, токът може да поскъпне, заяви министърът на икономиката и енергетиката

    


Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет. 

Ето акцентите от емисията в 18 часа:

- Турски изтребители Ф-16 са свалили сирийски самолет, който е нарушил турското въздушно пространство.

- Над 85 души пострадаха при сблъсъци в Мадрид. Сред ранените има 50 полицаи, 30 демонстратнти са арестувани.

- Мистериозно обаждане дава нова посока на случая с извчезналия самолет.

Протест срещу застрояването на Карадере

"Искаме природа, не искаме бетон", скандираха протестиращите

    


Георги Иванов в "Левски" от лятото

Георги Иванов се завръща в "Левски" от лятото. Това обяви самият специалист след нулевото равенство с ЦСКА от 28-ия кръг на "А" група.
"В момента съм треньор на Черно море, това трябва да е ясно. Ще работя в клуба до последния мач в първенството, тъй като имам дълг към "моряците". След това се връщам в "Левски". Георги Иванов се завръща в "Левски" от лятото. Това обяви самият специалист след нулевото равенство с ЦСКА от 28-ия кръг на "А" група. "В момента съм треньор на Черно море, това трябва да е ясно. Ще работя в клуба до последния мач в първенството, тъй като имам дълг към "моряците". След това се връщам в "Левски".

Георги Иванов се връща в "Левски" от лятото

Георги Иванов се завръща в Георги Иванов се завръща в "Левски" от лятото. Това обяви самият специалист след нулевото равенство с ЦСКА от 28-ия кръг на "А" група. "В момента съм треньор на Черно море, това трябва да е ясно. Ще работя в клуба до последния мач в първенството, тъй като имам дълг към "моряците". След това се връщам в "Левски".

Карадере изкара отново стотици на протест в София

Спиране на всяко ново строителство в Зона А и Б от „Натура 2000".

Садисти тровят кротки и обработени бездомни кучета в Радомир

Садисти тровят бездомни кучета в град Радомир. Въпреки, че животните са били спокойни и обработени, те са станали жертва на отровители. За това съобщи радомирката Десислава в социалната мрежа Фейсбук.

"От известно време прави впечатление, че мистично изчезват както от центъра, така и от някои от кварталите бездомни кучета - обработени, кротки, неагресивни, свикнали със съответната среда. Кучемразците да не бързат да ръкопляскат, защото скоро свободната ниша ще...

Продължава

Дъщерята на най-тежкия българин: Държавата уби баща ми

София /КРОСС/ Държавата е виновна за смъртта на Иван Иванов от Стражица. Това заявиха пред TV7 съпругата и дъщерята на най-тежкия българин, който издъхна на 19 март, само час преди да отпътува за лечение в София. За съжаление, решението на проблема, който той имаше от години с родната здравна система, дойде твърде късно за мъжа от Стражица.Държавата уби баща ми, той й беше в тежест, убедена е дъщерята на починалия. Тя и майка й разказаха, че за последно Иван се лекувал в болница през октомври, но след това получил отказ за хоспитализация, тъй като нямало достатъчно стабилно легло, което да удържи на килограмите му.Не началник на отделение, а старша сестра категорично отказала да приеме Иван, допълни почерненото семейство. Двете жени са убедени, че починалия е можело да бъде спасен, но е оставен на произвола от българските институции.Семейството на Иван разказа, че той дори е открил е начин да бъде лекуван в чужбина, но Здравното министерство не е предоставило необходимите документи. Иначе, до последно мъжът имал добри показатели, не е развил диабет, а нивата на холестерола му са били в нормални граници. Проблемът за наднорменото му тегло е бил аденом на хипофизата, който в чужбина се лекува успешно.

Силен март за опозицията, президентът - нейно основно острие

Политолози: Най-големият риск пред властта е да загуби политическата инициатива

    


Дъжд и по-ниски температури от понеделник

През нощта от запад ще се заоблачи и през деня над Западна и Централна България облачността ще бъде по-често значителна. Повече слънце ще има над Източните райони от страната. Ще духа слаб, в Източна България до умерен южен вятър. След обяд вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще прониква хладен въздух. През нощта от запад ще се заоблачи и през деня над Западна и Централна България облачността ще бъде по-често значителна. Повече слънце ще има над Източните райони от страната. Ще духа слаб, в Източна България до умерен южен вятър. След обяд вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще прониква хладен въздух.

Майката на убиеца от Лясковец: Петко беше ранен пръв

София /КРОСС/ И аз не зная защо синът ми уби полицай. Преди това полицаите са идвали много пъти. Изсякоха див орех и вишна около къщата ни. Те не искаха да се предадем. В 5 ч. сутринта разбиха прозорците, викаха много, но не им се разбира какво викаха. Чупеха стъклата. Със сина ми да видим какво става и Петко падна ранен. Това каза пред TV7 Стефанка Петкова - майката на Петко Петков, който на 14 март рано сутринта се барикадира в къщата си в Лясковец и застреля един от спецполицаите, дошли, за да изземат оръжията му, а други трима бяха ранени."Само в кухнята не се стреляше. Той (Петко - бел. ред.) си лягаше с пушката. Никой не го е викал в полицията. Видя, че снимат и предположи, че ще ни нападнат", добави Петкова. Тя поясни, че преди 10 години Петко завършил курс за ловджия и си купил пушка."След това започнаха да идват полицейски коли. Съседите ни се оплакваха постоянно от нас. Не излизаше три години. Достраша го, защото през 1994 г. апартаментът ни беше разбит и тогава беше написано "Смърт за вас". Не сме го писали ние", категорична е Стефанка Петкова."Ние убихме полицая, но той беше в нашия коридор. Петко Имаше три пушки. Не знам дали синът ми е бил луд. Аз му пазарувах и го перях. Не искаше да се жени. Карах го, но той не искаше", каза още Стефанка Петкова.   Снимка: Булфото, всички права запазени

Гонзо се връща на "Герена"

Варна /КРОСС/ От лятото Георги Иванов се завръща в Левски. Това обяви самият специалист след нулевото равенство с ЦСКА от 28-ия кръг на "А" група. „Имам договор с Черно море и ще го изпълня докрай. До последния ден, в който свърши първенството, ще бъда отдаден на Черно море. От лятото се връщам в Левски, вече е решено", каза Георги Иванов след мача.

Седмицата започва с дъжд, температурите падат

През нощта от запад ще се заоблачи и през деня над Западна и Централна България облачността ще бъде по-често значителна. Повече слънце ще има над Източните райони от страната. Ще духа слаб, в Източна България до умерен южен вятър. След обяд вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще прониква хладен въздух. През нощта от запад ще се заоблачи и през деня над Западна и Централна България облачността ще бъде по-често значителна. Повече слънце ще има над Източните райони от страната. Ще духа слаб, в Източна България до умерен южен вятър. След обяд вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще прониква хладен въздух.

Аоияма приключи с победа на турнира в Осака

"Маегашира-5" Аоияма победи в последния кръг "маегашира 12" Чийомару, използвайки техниката "ошидаши".

Евгений Михайлов: Липсва памет за хората на площадите и надеждата в очите им

София /КРОСС/ Тези, срещу които СДС застана през 1988-1890г. с лозунга „45 години стигат", сега, 25 години по-късно продължават да са на власт. Това коментира пред Нова телевизия Евгений Михайлов. Същите хора, със същите задкулисни кръгове, със същите генерали от Държавна сигурност, със същите лобисти, само че са по-опитни, по-богати, имат и икономическата власт, и много добре играят своята игра на разделяй и владей, заяви той и допълни, че от дясно се сменят непрекъснато и идват нови и нови, които си мислят, че от тях започва света.„Липсва памет дори за историята на СДС. Липсва памет за хората на площадите и надеждата в очите им на митингите. В председателите, които се изредиха липсва емоцията от това да застанеш пред тези хора и да се чувстваш отговорен да не ги излъжеш.", коментира още Михайлов. Той определи политиката в дясно като политиката на патриотите, които искат да се освободят от зависимостите на Русия. По думите на Михайлов на 25 май, при отчитане на резултатите от изборите, БСП ще обяви, че гласовете, дадени за БСП, ДПС, АБВ, „България без цензура" и всички, които подкрепят управляващото мнозинство, са повече от тези, дадени за опозицията и евродепутатите на ПЕС са повече от евродепутатите на ЕНП. И ще кажат: „Ето, народът е доволен, подкрепя управлението и няма нужда от предсрочни избори.", казва синият активист

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване