Янко Меринджея: Ако ми купи къща, спирам делото срещу Нова тв

Янко Радев по-известен като „млад меринджейн" бе в студиото на Кеворк Кеворкян по Нова, където заяви, че ще съди телевизията и по-точно „Господари на ефира" за клиповете с негово участие. 
На въпрос, защо ще съди Нова телевизия младият меринджейн отговори: Аз ще съдя „Господари на ефира", защото те са направили клипа. Янко обясни още, че има прете Янко Радев по-известен като „млад меринджейн" бе в студиото на Кеворк Кеворкян по Нова, където заяви, че ще съди телевизията и по-точно „Господари на ефира" за клиповете с негово участие. На въпрос, защо ще съди Нова телевизия младият меринджейн отговори: Аз ще съдя „Господари на ефира", защото те са направили клипа. Янко обясни още, че има прете

Драма за Купата, "Ботев" се смее последен

“Ботев” (Пд) се усмихна в последните секунди, елиминирайки “Черно море” за Купата на България. Луис Педро вкара победно за “канарчетата” в 90-ата минута и донесе 1:0 в реванша от 1/8-финалите (общ резултат 1:0).
Нулевият първи мач бе последван от “сухи” 89 минути и в Пловдив, но все пак солидната защита на “Черно море” рухна. Вратарят Георги Китан “Ботев” (Пд) се усмихна в последните секунди, елиминирайки “Черно море” за Купата на България. Луис Педро вкара победно за “канарчетата” в 90-ата минута и донесе 1:0 в реванша от 1/8-финалите (общ резултат 1:0). Нулевият първи мач бе последван от “сухи” 89 минути и в Пловдив, но все пак солидната защита на “Черно море” рухна. Вратарят Георги Китан

Във Варна не се продават опасни козметични стоки

Проверки за опасни за здравето козметични продукти в търговски складове на едро и дребно, както и в търговската мрежа във Варна извърши Регионалната здравна инспекция, съобщава Дарик Варна.
Проверките бяха наложени поради постъпила информация от Комисията за защита на потребителите за получени предупреждения по системата RAPEX за продажбата ... Проверки за опасни за здравето козметични продукти в търговски складове на едро и дребно, както и в търговската мрежа във Варна извърши Регионалната здравна инспекция, съобщава Дарик Варна. Проверките бяха наложени поради постъпила информация от Комисията за защита на потребителите за получени предупреждения по системата RAPEX за продажбата ...

Почина Нобеловият лауреат Дорис Лесинг

/КРОСС/ На 94-годишна възраст почина лауреатът на Нобелова награда за литература Дорис Лесинг, съобщи АП. Вестта бе съобщена днес от издателството HarperCollins, с което писателката работеше в последно време. Близки на Лесинг отказаха да коментират трагичната новина. Причините за кончината й остават неизвестни.

Цифровизацията в България мина безболезнено

Има още доста работа по регулацията на сектора, твърди Димитър Радев

    


Семейството на 270-килограмовия Иван ще иска по 100 лева от всеки депутат

Най-тежкият човек в България Иван Генов от Стражица  се обърна за помощ  и по TV7 с призив към всички благородни   хора да му помогнат, за да може да възставони здравето си.
41-годишният Иван тежи цели 270 килограма, в резултат на което страда от венозна недостатъчност и има рани по краката, к7оето изцяло го обездвижва.  “И ние сме хора на ... Най-тежкият човек в България Иван Генов от Стражица се обърна за помощ и по TV7 с призив към всички благородни хора да му помогнат, за да може да възставони здравето си. 41-годишният Иван тежи цели 270 килограма, в резултат на което страда от венозна недостатъчност и има рани по краката, к7оето изцяло го обездвижва. “И ние сме хора на ...

Стойчо бесен на "Левски" за ирония

Стойчо Младенов побесня от иронията, с която “Левски” опита да обиди ЦСКА - разгрявката на отбора с фланелки “7:2”. “Сините” излязоха така заради 17 ноември 1968 година - деня, в който спечелиха голямата победа над вечния съперник.
В своя личен сайт треньорът на “червените” написа писмо с възмущение от постъпката на “синьото” ръководство, разрешил Стойчо Младенов побесня от иронията, с която “Левски” опита да обиди ЦСКА - разгрявката на отбора с фланелки “7:2”. “Сините” излязоха така заради 17 ноември 1968 година - деня, в който спечелиха голямата победа над вечния съперник. В своя личен сайт треньорът на “червените” написа писмо с възмущение от постъпката на “синьото” ръководство, разрешил

Протестът за земята събра повече плакати, отколкото протестиращи в Бургас

Протестът срещу закупуването на българска земя от чужденци в Бургас събра повече плакати, отколкото хора, съобщи burgasnews.com. Първоначално протестиращите бяха само трима души.

Добромир Манев, един от организаторите, заедно с двама негови съратници заградиха главната улица  „Александровска” с плакати: „България е за българите!”,”Не на Протестът срещу закупуването на българска земя от чужденци в Бургас събра повече плакати, отколкото хора, съобщи burgasnews.com. Първоначално протестиращите бяха само трима души. Добромир Манев, един от организаторите, заедно с двама негови съратници заградиха главната улица „Александровска” с плакати: „България е за българите!”,”Не на

270-килограмовият Иван от Стражица: Тази държава един българин не е оправила

/КРОСС/ Иван Генов от Стражица тежи 270 кг. Има аденом на хипофизата. За да може да бъде опериран, трябва да свали теглото си до 160 кг. Пенсията му е 290 лв. Дъщеря му получава 140 лв. като личен асистент.В България няма инвалидна количка като за него. Социалните служби отпускат най-много 486 лв. Намерили са му такава в Германия, но сумите са между 6800 и 8100 евро.Пред TV7 Иван и Димитринка казаха, че са искали да дойдат на протест в София. Щях да го кача на една платформа, да отидем пред Народното събрание и да съберем по 100 лв. от всеки депутат за количка. Продадохме всичко, стигнахме до просешка тояга, за да купуваме за лекарства, оплака се Димитринка.Тази държава нито един българин не е оправила, заяви Иван. Здравеопазването е жива търговия. Имаш пари - лекуваш се. Нямаш ли - умираш, отсече Димитринка.На първо време ми трябват скъпи лекарства за намаляване на теглото. Бях намерил спонсор, бях свалил близо 100 кг, но го махнаха от работа и пак качих килограмите. Трябват ми лекарства, количка, за да ме водят по доктори. За година и нещо при добра рехабилитация ще си възвърна нормалния живот, убеден е Иван.

В Триполи е отвлечен ръководител на либийското разузнаване

Заместник-ръководителят на либийското разузнаване Мустафа Нур, е бил отвлечен в Триполи, съобщи БНР.  

Заместник-председателят на разузнаването е отвлечен скоро след пристигането си в Триполи от пътуване в чужбина. Засега никой не е поел отговорност за отвличането. 
 
Инцидентът става в момент, когато в Триполи започва тридневен протест в Заместник-ръководителят на либийското разузнаване Мустафа Нур, е бил отвлечен в Триполи, съобщи БНР. Заместник-председателят на разузнаването е отвлечен скоро след пристигането си в Триполи от пътуване в чужбина. Засега никой не е поел отговорност за отвличането. Инцидентът става в момент, когато в Триполи започва тридневен протест в

Хорото като емблема на неделните протести

Хора от всякакъв вид се завихриха като емблема на протестите в столицата в неделя. Протестиращи излязоха против продажбата на земя на чужденци у нас, против фашизма, а студентите пък отбелязаха Международния ден на студента.

Янко Меринджея: Спирам делото срещу Нова тв, ако ми купи къща

Янко Радев по-известен като „млад меринджейн Янко Радев по-известен като „млад меринджейн" бе в студиото на Кеворк Кеворкян по Нова, където заяви, че ще съди телевизията и по-точно „Господари на ефира" за клиповете с негово участие. На въпрос, защо ще съди Нова телевизия младият меринджейн отговори: Аз ще съдя „Господари на ефира", защото те са направили клипа. Янко обясни още, че има прете

Варненци с безплатна възможност да измерят въглеродния монооксид в издишания въздух

По повод 21 ноември - Международния ден за борба с тютюнопушенето и раковите заболявания, специалистите от Консултативен кабинет за отказване от тютюнопушене към РЗИ – Варна, съвместно с Медицински университет “Проф. д-р Параскев Стоянов”, катедра “Физиотерапия, Рехабилитация, Морелечение, Професионални заболявания и Медицина на бедствените ситуации” организират едноседмична кампания от 18.

Оценки за бежанците: 3 за правителство, 6 за българите

Според сирийския журналист българското правителство минава теста с бежанския проблем с тройка, докато българския народ с "Оличен" 5,50, защото реагират по-гъвкаво и идейно

Ямайци са № 1 в света на атлетиката

Ямайците Юсейн Болт и Шели-Ан Фрейзър-Прайс бяха обявени за атлет и атлетка на годината от Международната федерация (ИАФФ) на галавечер в Монако. Двамата получиха признанието заради трите си световни титли на първенството в Москва - на 100 м, 200 м и щафетата 4 по 100 метра. 
 Така за трети път в историята, откакто е учредена анкетата през 1988-а, Ямайците Юсейн Болт и Шели-Ан Фрейзър-Прайс бяха обявени за атлет и атлетка на годината от Международната федерация (ИАФФ) на галавечер в Монако. Двамата получиха признанието заради трите си световни титли на първенството в Москва - на 100 м, 200 м и щафетата 4 по 100 метра. Така за трети път в историята, откакто е учредена анкетата през 1988-а,

Играта "Спаси Орешарски" "помага" на премиера да премине покрай протестите


Нова игра с главен герой българска политическа фигура набира сила в социалните мрежи. В "Спаси Орешарски" главен герой е премиерът Пламен Орешарски.

Целта на играта е главният герой, който е с лицето на българския министър-председател и има опашка на лисица, да прескача пропасти. Той е охраняван от полицейски автомобили, а като фон се виждат протестиращи и плакати "Оставка".

Ако премиерът попадне в пропаст, на екрана излиза надпис "Честито! Ти не спаси Орешарски!" и...

"Златна зора" заплаши с масови протести срещу строежа на джамия в центъра на Атина


Гръцката крайнодясна партия "Златна зора" заплаши, че ще организира масови протести срещу строежа на джамия в Атина, след като търгът за проекта се състоя по-рано тази седмица, съобщи вестник "Катимерини", цитиран от БТА.

Неофашистката партия заяви, че присъждането на договора е "безпрецедентна провокация" и че ще организира "огромни, масови демонстрации" и ще използва позициите си в парламента, за да предотврати строежа на джамията.

Дясната партия "Независими гърци" също...

Първанова: Реформаторите да си дадат сметка за случващото се с Кунева

София /КРОСС/ Не искам да съм спасителка нито на НДСВ, нито на народа си, а най-разумният, реален човек, който казва на хората: нека се обединим, защото държавата ни има отчайваща нужда от обществена справедливост, защото на нашите плещи лежи отговорността за начина, по който живеем. Това каза пред bTV новоизбраният председател на НДСВ Антония Първанова. Въз основа на кратката си история на разумни, спокойни, работещи за партньорство, а не за противопоставяне хора, сега НДСВ излиза с платформа за национално единство и обществена справедливост. Въпросът е много по-голям от този за евентуалното сътрудничество между НДСВ и ГЕРБ и от това „по-голямо" не изключвам ГЕРБ, посочи Първанова. Честност за това, което ни предстои - в това, според Първанова, се изразява „почтеността във всичко", за която призова Симеон Втори от 2001 г. Първанова коментира и Реформаторския блок, определяйки го като „странен", защото партиите вътре имали широк диапазон от симпатизанти, които започват от център - лявото и стигат до дясното.Непочтеност виждам в иззетата от Реформаторския блок роля на изключителен говорител на дясното, каза лидерът на НДСВ и допълни: „Политическият идентитет на лидерите от блока - от център-лявото до най-консервативното дясно - прави това обединение странно

Гаджето на Гришо е най-доходоносната спортистка за 2013 г.

Руската тенисистка Мария Шарапова спечели първото място в класацията на най-високоплатените спортистки за 2013 г. Това съобщи телевизия Fox, позовавайки се на списание Forbes. Доходът на гаджето на Григор Димитров е 29 милиона долара.

Жените се сърдят за изневери на сън

Повече от половината жени в британска анкета признават, че се събуждат с враждебно отношение към своите партньори, ако са били раздразнени от тях в сънищата си, съобщава “Дейли мейл”. Въображаеми изневери стават причина за съвсем реални скандали сред двойките. Почти всеки знае какво е да сънуваш, че близък човек ти прави номера и после по инерция Повече от половината жени в британска анкета признават, че се събуждат с враждебно отношение към своите партньори, ако са били раздразнени от тях в сънищата си, съобщава “Дейли мейл”. Въображаеми изневери стават причина за съвсем реални скандали сред двойките. Почти всеки знае какво е да сънуваш, че близък човек ти прави номера и после по инерция

Отвлякоха ръководител на либийското разузнаване в Триполи

Заместник-ръководителят на либийското разузнаване Мустафа Нур, е бил отвлечен в Триполи, съобщи БНР.  

Заместник-председателят на разузнаването е отвлечен скоро след пристигането си в Триполи от пътуване в чужбина. Засега никой не е поел отговорност за отвличането. 
 
Инцидентът става в момент, когато в Триполи започва тридневен протест в Заместник-ръководителят на либийското разузнаване Мустафа Нур, е бил отвлечен в Триполи, съобщи БНР. Заместник-председателят на разузнаването е отвлечен скоро след пристигането си в Триполи от пътуване в чужбина. Засега никой не е поел отговорност за отвличането. Инцидентът става в момент, когато в Триполи започва тридневен протест в

Община Варна ще строи социални жилища, кани гражданите на обществено обсъждане

На 26.11.2013г. /вторник/ от 16.30 ч. в зала «Варна» в сградата на Община Варна ще се проведе обществено обсъждане във връзка с проектно предложение за изграждане на жилищна сграда за социални жилища, в които да бъдат настанени уязвими, малцинствени и социално слаби групи от населението.

Проверка установи: Във Варна не се продават опасни козметични стоки

Проверки за опасни за здравето козметични продукти в търговски складове на едро и дребно, както и в търговската мрежа във Варна извърши Регионалната здравна инспекция, съобщава Дарик Варна.
Проверките бяха наложени поради постъпила информация от Комисията за защита на потребителите за получени предупреждения по системата RAPEX за продажбата ... Проверки за опасни за здравето козметични продукти в търговски складове на едро и дребно, както и в търговската мрежа във Варна извърши Регионалната здравна инспекция, съобщава Дарик Варна. Проверките бяха наложени поради постъпила информация от Комисията за защита на потребителите за получени предупреждения по системата RAPEX за продажбата ...

Марковски: Имаме четири дела срещу Бареков

София /КРОСС/ Имаме четири наказателни дела срещу Бареков. Можем да заведем още две. Това заяви пред bTV Марин Марковски, който защитава лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. На четири места Бареков категорично е отправил клеветнически твърдения спрямо Борисов, посочи той. Има разлика между лъжа и клевета, но когато двете се следят, е много лошо, коментира адвокатът. Марковски каза още, че лидерът на ГЕРБ е симпатичен, защото не крие, че не е съвършен. Не искам да правя политическа защита на Борисов. Що се отнася до обвиненията на Бареков, че бившият премиер е имал офшорна фирма, адвокат Марковски потвърди, че той действително е имал такава през 1996 година. Но да имаш офшорка не означава, че изнасяш капитал. През 1999 година тя е закрита и от документите става ясно, че не е изнесла нито лев. На въпрос, как се чувства, защитавайки хора като Лазар Колев и полицаят-убиец от Ловеч, Марковски заяви, че се чувства щастлив. Аз не защитавам престъпленията. Аз защитавам човека в рамките на закона, да му бъде облекчена свободата.Предизвикателството е, че аз съм сам с моите знания и той разчита на мен. Ако обвинението е доказано, се молим за снизхождение. Но това, че защитавам такива хора, не означава, че нямам и гражданското чувство, и човешките принципи, каза още Марковски.

Йовчев се закани: Няма да допуснем погром над парламента

В МВР имало сигнали, че се плаща за "кървави снимки"

    


50 души загинаха в самолетна катастрофа в Русия

Самолетна катастрофа

Пътнически самолет с 44 пасажери на борда и 6-членен екипаж се разби при опит за кацане в столицата на република Татарстан гр. Казан, съобщи руското Министерство на извънредните ситуации, цитирано от АФП.

Самолетът „Боинг 737“ изпълнявал полет по вътрешните линии на Русия и излетял от Москва.

Според първоначалната информация всички хора на борда са загинали.

Машината паднала на пистата за приземяване на казанското летище и се подпалила. Преди да катастрофира, самолетът направил три опита да кацне, предадоха руските информационни агенции.

 

Статията "50 души загинаха в самолетна катастрофа в Русия" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Областният шеф на ГЕРБ започна срещи със структурите в областта

Народният представител и областен координатор на ГЕРБ - Плевен Владислав Николов, заедно с Ралица Добрева - организационен областен секретар започна срещи с общинските структури на партията в областта. Първата среща бе с общинската структура на ГЕРБ в Долни Дъбник. Тя се проведе на 15 ноември 2013 г. вечерта. Депутатът Владислав Николов направи анализ на резултатите от проведените извънредни парламентарни избори през май тази година, ситуацията в страната в момента, както и състоянието на структурата на ГЕРБ в Долни Дъбник. Общинският ръководит...

Потрошиха колата на Данчо Райков от "Обединени земеделци”

/КРОСС/ Неизвестни потрошиха колата на члена на Постоянното присъствие на ПП „Обединени земеделци" Данчо Райков. Погромът е станал рано тази сутрин. Счупени за почти всички стъкла на джипа на Райков, нарязани са и гумите му. За вандалския акт сутринта му казал съсед.На съм получавал заплахи от никого, нямам никакви проблеми със съседите, коментира пред Дарик Рамков. Смятам, че това са някакви пияни вандали, допълни политикът.Сутринта на мястото са пристигнали полицаи, които са описали случая и са снели обяснения от политика. Утре той ще подаде жалба в местното полицейско управление срещу неизвестен извършител.Преди 6 години вандал пък простреля тогавашния лек автомобил на Данчо Райков. Тогава полицията го залови и той ми се извини, сподели още Райков.

Юношите до 19 г. преодоляха първия етап от квалификациите за Евро 2014


Юношеският национален отбор на България до 19 години се класира за елитния квалификационен кръг за Евро 2014. Съставът, воден от Александър Димитров, завърши 1:1 с Албания в Ловеч.

Реян Даскалов даде преднина на отбора в 61-ата минута, а Пренди изравни в 75-ата. Шест минути преди края Мики Орачев получи червен картон. В групата Гърция (5:4 голова разлика) и България (4:3) с по пет точки заеха първите две места, а Словакия и Албания останаха с по две.

През първата част...

Аоияма с поредна седма победа

Българинът Даниел Иванов-Аоияма записа пореден седми успех на турнира във Фукуока, С този успех той се нарежда на трета позиция в класирането.

Джудистите се разминаха с два евромедала

Джудистите ни изпуснаха два бронзови медала на европейското до 23 г. в Самоков. Даниел Дичев (100 кг) водеше срещу руснака Магомедов, но 2 мин преди края допусна непозволено хващане и бе наказан. А Тереза Джурова (78 кг) имаше аванс пред холандката Джурдже, но 20 сек преди сирената допусна грешка и падна. Преди това Ивайло Иванов (81 кг) ликува с Джудистите ни изпуснаха два бронзови медала на европейското до 23 г. в Самоков. Даниел Дичев (100 кг) водеше срещу руснака Магомедов, но 2 мин преди края допусна непозволено хващане и бе наказан. А Тереза Джурова (78 кг) имаше аванс пред холандката Джурдже, но 20 сек преди сирената допусна грешка и падна. Преди това Ивайло Иванов (81 кг) ликува с

Над 40 загинали и стотици ранени при нови сблъсъци между въоръжени групировки в Либия

Нови сблъсъци избухнаха около либийската столица Триполи, в следствие на които за последните 24 часа загинаха повече от 40 души, а стотици бяха ранени. Причина за екалиралото напрежение стана мирен протест на граждани, поискали разпускането на въоръжените групировки в страната.

Пет партии в парламента, ако изборите са днес

Мнозинството българи смятат, че президентът Росен Плевнелиев не се справя като обединител на нацията в този тежък момент. Ако изборите са днес, в парламента ще влязат пет партии. Окупацията на Ректората е един от въпросите, по който българското общество остава разделено. Това показват данните от изследване на обществените и политическите нагласи, проведено от социологическия екип на Института за модерна политика.Повече от половината от анкетираните - 51,2% смятат, че президентът на републиката Росен Плевнелиев не изпълнява отредената м...

Предимно слънчево, на изток - облаци

Прогноза за 18 ноември, понеделник През нощта над по-голямата част от страната ще преобладава ясно време. По-значителна облачност ще има след полунощ над Източна България, а в сутрешните часове на места в низините и котловините видимостта ще бъде намалена. Минималните температури в повечето места ще са между минус 1° и 4°.През деня над източните райони от страната облачността ще остане значителна, докато над Западна и Централна България ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб североизточен, в Дунавската равнина - до умерен източен вятър. Максим...

Около 6000 български бебета на година се раждат преждевременно


Всяко десето бебе в света или над 15 милиона годишно се раждат преждевременно. В България съотношението е същото - средно на година се раждат 60 хиляди деца, като 6000 от тях са недоносени. Това съобщиха от Фондация "Нашите недоносени деца" по повод Световния ден на недоносените бебета - 17 ноември. Основната цел на инициативата е да запознае хората с проблемите и последствията от преждевременното раждане.

Датата се отбелязва в над 50 страни, включително в България. Сгради, паметници...

Тони Филипов, д-р: Из делниците на един луд (11 – 15 ноември)

Из делниците на един луд

Понеделник, 11 ноември

10 ноември 24 години по-късно. Което не е по-късно, ами е направо много късно, най-късно… Отрасна цяло едно поколение, за което политиката изглежда като дейност по ограбването, излъгване, безпринципни обещания, откровена проституция… Излъгаха ни. Тези, които излъчихме от себе си, те ни излъгаха. Сигурен съм, че и съвсем други да бяхме излъчили, пак щяхме да сме тук, където сме. Можеше да са други, но не можеше да са различни. Казано социологически, проблемът е в генералната съвкупност, не в извадката…

Затова не е прав Жельо Желев, дето рече: „Сгрешихме, че не забранихме БСП”. И да я бяха забранили, нищо нямаше да се промени. Защото сърповете и чуковете са в главите. И могат да бъдат махнати от там само по един начин. Така де, ако искаш да извадиш костилката, трябва да откъснеш цялата слива, не ли? Докато го има това мислене, ще има и БСП. Дали ще се казва социалистическа, или ще се прекръсти социалдемократическа, няма никакво значение. Не се е родила още тая сила, дето ще спре Гоце, Павел, Сава и т.н. и т.н да станат политици…

Павел, известен във видимата част на живота като Лютви Местан, се моли горещо на Аллах: „Сметките на Бисеров може да са от преди периода му на членство в ДПС”. Това, вика агата, е много важно да се знае: „Ако тези сметки са от преди това, ние имаме едно политическо измерение на казуса. Ако са след това – съвършено друго”.

А дано, ага, а дано… Аллах акбар, дано стори чудо и да се докаже, че Бисеров е крал по времето на Костов, но после открил правата вяра, записал се в ДПС, където попаднал на хора и…

И станал това, което станал…

Иначе наистина управлението на Костов беше важен тест. Който е устоял да не се корумпира тогава, няма да се корумпира никога. Доколкото знам няма такъв… Но и да има, едва ли е Бисеров.

Бойко Борисов лекинко се е размечтал… „Аз мисля, че Бисеров е само първата птичка, която ще отлети. След това следват Цонев и Местан…”

От неговите уста в Божиите уши!

Когато Борисов падна от власт, Бисеров ехидно питаше: „Боли ли като ти вадят зъбките?” На което Борисов отговори: „Ще ви го върна…” Сн. „Труд”.Когато Борисов падна от власт, Бисеров ехидно питаше: „Боли ли като ти вадят зъбките?” На което Борисов отговори: „Ще ви го върна…” Сн. „Труд”.

Пък Цветанов вика, че миналата събота вечерта имало среща между генерал от ДАНС и почетния Доган, след която се стигнало до „напускането на Бисеров от политиката.”

Шефът на ДАНС Писанчев обаче вика: „При нас генерали няма.” А сега, де?! Зер може бившият вътрешен министър, на когото жена му работи в ДАНС, да не знае, че там няма генерали?

Що да не може… Преди да е бивш министър е бивш физкултурник. Ама то така погледнато и Писанчев може да бърка. Щото той пък е бивша начална учителка. Да, завършил е “Начална училищна педагогика” в СУ.

Добре, де, може ли шефът на ДАНС да се казва Писанчев?! Трябва да се приеме закон, че определени длъжности не могат да се заемат с какво да е име. И до сега се червя, като се сетя, че в НАТО ни вкара Свинаров. При социализЪма се мислеше за тия работи. Знаете навярно за първият ни космонавт Георги Иванов. Всъщност, на него фамилията му е Кокалов. Обаче Тато рекъл: “Как ще лети в Космоса с тая грозна фамилия, бе!” И то в руски екипаж. Щото на руски… Както и да е. И Кокалов не летя в Космоса, летя Иванов.

Ало, пенсиите, стягайте кожусите. „Новинар” съобщава, че след 22 ноември баба Зима щяла да предяви правата си по един изключително категоричен начин: „Жега през уикенда, 2 метра сняг след 14 дни”. Два метра! Синоптиците го били казали. Не им вярвам на „Новинар”! Ама то, дето викаше идеологът на новата преса Блъсков, вестникът е да се купува, не да му се вярва.

Вторник, 12 ноември

Бившият депутат от СДС Йордан Бакалов вика: „Ако трябва да анализираме държанието на Лютви Местан, то е доста показателно. Първо той излезе пред журналистите и каза, че ще е „прекалено откровен”. За един политик от неговия ранг това обръщение е доста съмнително.”

Съмнително? Нищо съмнително няма, всичко е ясно. В „Скритият смисъл на думите” Алан Гарнър пише: „Честно”, „откровено”, „искрено” навяват мисълта, че този, който ги употребява, май е доста по-малко честен, откровен и искрен, отколкото твърди. Чувствителните хора несъзнателно долавят закодираното в тези метадуми послание и интуитивно се досещат, че събеседникът им се опитва да ги заблуди.”

Така че при цялото ми уважение към г-н Местан съм длъжен да кажа, че не само не е откровен, ами и направо откровено послъгва.

Опа, влязох в дискурса на метадумите… „При цялото ми уважение” е израз, който според Гарнър издава, че говорещият не изпитва никакво уважение: „Това е един доста усукан начин да се каже „Ама че тъпак”…

Откровено казано, не исках да кажа това, ама излиза, че точно това съм казал…

Както и да е.

Между другото намерили са нов зам.-председател на парламента. Старият засега не са го намерили…

Британският престолонаследник принц Чарлз навършва 65 г. и ще се пенсионира. Голям майтап, да се пенсионираш очаквайки да почнеш работа… Това било най-дългият период на чакане за длъжност в английската история. Ама баба Елизабет II не се предава, на 87 е и изглежда по-витална от всякога.

Ще го прескочи историята принц Чарлз, така ми се чини. И синът му чака, вече и внукът… Горката кралица! Толкова народ я чака…Ще го прескочи историята принц Чарлз, така ми се чини. И синът му чака, вече и внукът… Горката кралица! Толкова народ я чака…

Не знам, на мястото на Чарлз много-много не бих се надявал… Кралицата-майка почина през 2002 г. на 101 г. Ако и Елизабет II се заинати така… Биографът на Чарлз Пени Джунър казва: „Чарлз имаше 40 г. да обикаля света, да се среща със световни лидери. Той е невероятно подготвен…” Е, ако се почваше трудова кариера на 65-70 г., всички щяха да са невероятно подготвени. Представяте ли си какви управници можеше да имаме?

Макар че знам ли… Царят се беше готвил цял живот да управлява, па и той се осра с извинение…

Сряда, 13 ноември

„Като не се справи с митниците, Кирил Желев бе повишен в зам.-финансов министър”, пишат колегите от Медиапул. Според нас е обратното, Желев се е справил, защото не се е справил. Грешката на колегите идва от това, че са приели, че той е трябвало да се справи в конвенционалния смисъл. Ами ако допуснем, че управляващите са го пратили там не за да спира контрабандата, а да я пренасочи? Ние виждаме, че тя продължава да върви, но не виждаме къде отива. Така че Желев вероятно си е изпълнил мисията и заслужено е повишен. Една стара японска поговорка казва: „Във всяко нещо има повече, отколкото се вижда на пръв поглед.”

Ама вижте какво, аз ги разбирам управляващите. Един Господ знае още колко ще устиска правителството. Пред парламента пак става голяма патаклама… Протестиращите атакуват сградата на НС с контейнери за боклук. Само че боклуците, пардон, депутатите, са изведени и сградата е празна.

На властта ѝ се струва, че лесно ще преглътне и тия протести, но кой знае…На властта ѝ се струва, че лесно ще преглътне и тия протести, но кой знае…

Слушам по телевизора Татяна Дончева да казва същото, сякаш сме си плюли в устата. Вика, че ако БСП имали 2 грама мозък, щели да преговарят с протестиращите, да дадат една дата за избори в обозримо бъдеще, да се оттеглят за малко от властта… Обаче, вика, те не могат да го направят, за тях е, вика, ден година храни, не могат да се оттеглят… Та не само ние мислим така.

Йордан Цонев, иженарицаем Ментата, отклонява поканата на Борисов: „Не знам, вика, дали съм следващият, по-скоро знам, че не съм. Силно ми се иска следващият да е Борисов…”

Е, не само на него му се иска… Всъщност, като се замисля, не бих възразил да са и двамата. Няма да е незаслужено.

В Youtube някой качил клипче с Данчо как си е паркирал джипа на място за инвалиди пред „Ал. Невски”. Един човек му прави бележка: “Кофти е като спирате на инвалидното място, г-н Цонев!” А Ментата вика: “Аз съм инвалид от вашите”.

Та по тоя повод се завърза кратка дискусия верно ли е инвалид Данчо. Една госпожа вика, че нямал топки, значи бил инвалид. Не знам тя пък от къде ще знае… Един господин твърди, че при ритуалното обрязване на докторът му трепнала ръката и направил операцията така несръчно, че, както пише колегата Волтер, от това произлезли „тъжни последици, за които дамите се интересуват само поради добросърдечието си…” Трети разправят, че бил духовен инвалид. Изобщо всякакви хипотези, коя от коя по-недостоверни. Може би малко по-вероятна е тая за обрязването. Проф. Людмил Георгиев ми е разправял, че не било задължително за обикновените членове на ДПС да си дялкат препуциума, но се водело предимство при равни други условия. А като го питах как стои въпросът с по-изявените депесари от български произход, не ми отговори. Това беше по времето, когато и той беше виден депесар и доста сериозно се натягаше и аз затова го питах… Такива ги разтягаше, каквито и Доган не си позволяваше. Помня как обясняваше колко е цъфнал турският етнос у нас под сянката на падишаха: “Общините, в които кметовете са от ДПС, са една малка приказка! Асфалтирани улици, нови тротоари, бордюри, чисто, светло, хората са усмихнати…”

Същински Кувейт, ако и да няма петрол.

Исках още нещо да кажа за Ментата… Да, сетих се. Оня ден пуснах един сърч из събраните си съчинения да видя какво съм писал за Ментата през годините. И машината ми извади около 10 пъти „мента” и над 100 пъти „парлаМЕНТА” и всички производни. Не бях си давал сметка, че между „мента” и парламента” има такава близост…

Четвъртък, 14 ноември

Алиосман Имамов е новият зам.-председател на НС. За г-н Имамов научих през 2011 г., когато в. „168 часа” писа, че е назначил за личен сътрудник дъщеря си. Като го питаха, обясни така: „На Биляна ѝ предстои дипломиране като магистър по “Връзки с обществеността” и нейното избиране като личен сътрудник не е формален акт. Тя има задача да събере, обобщи и анализира моите публични прояви в парламента, медиите и избирателния ми район, както и да подготви систематизиран сборник с избрани материали. Постоянният пропуск ѝ осигурява достъп до източниците на НС и по-добра възможност, за да изпълни поставената задача.”

Щото я си представете, че вземе нещо да се загуби, някое фундаментално изказване… Дето викаше Йотата, „Кешки аз да изгорех, та не списанията ми… За народа загуба велика…”

Не ме кефи тоя, честно. Кариерист е. То кой ли партиец не е, де… Роден е през 1953 г. в село Абланица, Благоевградско, като Алиосман Ибраим Имамов. Абланица, за който не знае, е в Чеча. Населението е помашко. През 1973 г. Алиосман е преименуван на Арсо Бинков Манов. И така е известен – Арсо Манов. Децата му и до днес са си с българските имена. Спомената дъщеря носи името Биляна Арсова Манова. Според него властта го насилила да се прекръсти. Обаче негови съвременници твърдят, че е бил виден комсомолец и активист на възродителния процес. Което косвено се доказва и от това, че си връща арабското име след две десетилетия. Сигурно си мислите, че ако е покръстен зорлем, ще си върне името при първа възможност. И аз така си мислех… Но той го прави чак през 2003 г. Явно тогава е преценил, че в новата ситуация на Имамов ще му върви повече, отколкото на Манов. И наистина му потръгва. Днес е зам.-председател на ДПС.

А можеше да го направи почти веднага сред 1989 г. Още на 29.12.1989 г. на пленума на БКП Лилов изнесе доклад „За преодоляване на извращенията сред мюсюлманското население”, в който обяви смяната на имената за „насилствена” и обяви покръстването за „груба политическа грешка”. Обаче чугуните в БСП по места не желаеха връщането на имената. В Кърджали, Хасково и Разград се организираха протести, които скандираха „България за българите”, „С турски имена в Турция”, създаде се Комитет за защита на националните интереси, впоследствие партия ОКЗНИ, с лидер Минчо Минчев, щатен служител в ДС и говорител стана познайте кой! Георги Първанов. Това няма да го намерите в официалната му биография… През 1990 г. Първанов е кандидат за депутат във ВНС от ОКЗНИ, а през 1994 г. е вече и депутат в 37-мото НС. На този етап Параванката обявяваше Доган за враг на България и обещаваше да го бори до дупка, но после забрави и стана архитект на тройната коалиция…

Отплеснах се, но е добре тия работи да се напомнят…

През 2001 г. Арсо Манов е издигнат за водач на листата на ДПС в Благоевград и става депутат. Осман Октай, тогава дясна ръка на Доган, казва, че се говорело, че Арсо Манов си бил платил. Доган, като видял листата, побеснял, та за малко не се провалила регистрацията.

Из форумите подмятат, че доцентът от ВИИ „Карл Маркс” имал вила палат в района на ДЛС Дикчан над с. Плетена, каквато на един доцент не се полага, но това са непроверени работи. Във всеки случай в декларацията му вила не фигурира. Ама то и в декларацията на Бисеров някои работи ги нямаше…

Както и да е. Те в ДПС само тарикати са се събрали. И новите, дето идват, и те са такива. Да не почваме за Ахмед Башев, че неговата е мътна и кървава. Да, и кървава… Доносник на ДС (агент Манол), клепал приятелите си и съселяните си по възродителната кампания. А тя в Чеча беше страшна работа…

Манол посреща Гоце с погача и мед в Гърмен. Сн. Десислава Янкулова.Манол посреща Гоце с погача и мед в Гърмен. Сн. Десислава Янкулова.

Четох една животописна статия за Башев в „168 часа”, която половината да е вярна, ни представя един голям мръсник. Ама въпреки това, или поради това, кой знае, вече е депутат.

Петък, 15 ноември

Гледам как полицията мачка студентите и си викам, че на червените никога няма да им уврят главите. Банкянската тиква излезе по-умна от тях. Разберете бе, другари, разберете веднъж и завинаги, че има две неща, които колкото повече ги мачкаш, толкова по-корави стават. Едното от тия неща е народът! Другото… Другото скоро ще го усетите.

„Студентите ще си стоят вкъщи на 8 декември”, притеснява се „Новинар” от името на правителството. Туроператорите отчели 20% намаление на резервациите, поради увеличение на цените. И затова студентите нямало да се разкарат от жълтите павета поне по празника. Но според мен няма да си седят у дома. Може да изкарат празника в сградата на СУ под някаква форма, може и на пл. „Батенберг”… Има много възможности за млади хора. В това отношение, де, иначе не са толкова много…

Между другото, съобщават ни колеги, че ректорът Илчев заповядал да се спре парното, докато трае блокадата. По-точно да не се пуска. Да се направи някой лев икономия, щото СУ-то е в хронически недоимък. Обаче пък един преподавател от Философски факултет ни изпрати снимка на новата кола на ректора. Нищо особено, „Пасат” от новите. Въпросът е обаче, че като ще се прави икономия, всички трябва да правим, не ли?

Този философ, дето ни прати снимката, твърди, че с тази кола можело да се стигне до места, до които с мерцедеса не можело. Но не ми се струва реално.Този философ, дето ни прати снимката, твърди, че с тази кола можело да се стигне до места, до които с мерцедеса не можело. Но не ми се струва реално.

Ало, пенсиите, да не пропусна да ви напомня, че започнаха постите. Съобщавам го, за да знаете, че от днес имате легитимен повод да не ядете месо. Искам също така да ви напомня, че тези пости не са така строги като Великденските и в определени дни можете да похапвате рибка. Позволено е също да се ядат морски дарове – октоподчета, калмарчета, скариди, омари. Монасите в Атон например по време на пости (в дните, когато е разрешена риба) масово ядат октопод. От 23 ноември до 19 декември (без сряда и петък) спокойно можете да си хапвате морски безгръбначни. Ако ги намерите по магазините де, щото сега като се юрнете 2.5 млн. пенсии да изхарчите авансово коледната пара, дето ще ви даде правителството. Толкова обичам октопод на скара, залят със зехтин и наръсен обилно с риган… Като стана пенсионер, само това ще ям през постите. А също и кралски скариди с много чесън… Само се притеснявам, че какъвто съм карък, до тогава НОИ ще фалира.

Каквото дойде.

Президентът Барак Обама щял да награждава бившия президент Бил Клинтън с Президентски медал на свободата за цялостно творчество, дето се вика.

Това между българи никога не можеше да се случи. Оня ден Плевнелиев беше поканил предшествениците си на възпоменателна среща по повод 10 ноември. Отзова се само Петър Стоянов. Жельо и Гоце го отсвириха. А Обама награждава Клинтън, дето преди изборите се изказа като гамен: „Ще подкрепя Обама, когато ме цуне по задника”. Предложение, което Обама деликатно отклони. После Бил се изказа против жена му да стане държавен секретар на Обама. Но американците са реалисти. Когато стана ясно, че съдбата е решила тоя път да се целува черен задник, не бял, Клинтън се коригира и през 2008 г. вече даваше на Обама оценка “Отличен”.

„Перверзен гинеколог снимал пациентки”, съобщава „Новинар”. Не се казва къде, съобщават само, че един 58-годишен мискинин получил присъда от 3.5 години затвор, защото снимал със скрита камера жените на гинекологичното магаре. Акушерката го издала. Органите намери 36 146 снимки и 62 видеоклипа на… органи. И всичките били вертикални, нямало ни една хоризонтална… Казвам го, щото подозирам, че тоя перверзник е търсел някаква такава сензация, иначе няма обяснение. Нормалните гинеколози се радват след работа да отидат в парка, да погледат малко лица, а тоя си разглеждал записите вечер…

Имаше и у нас преди време един осъден гинеколог. Прибирал се той вечерта каталясал от работа и пред входа една циганка му рекла: „Бате, да даваш пет лева да ти покажа една…” И го осъдиха само 3 г., въпреки че за убийство дават много повече…

Какви ли не уродии има по света. В Америчко осъдили един сериен изнасилвач на надуваеми дюшеци. Всъщност, той не само дюшеци изнасилвал, ами всичко, което се надува. През 2002 г. насилил една надуваема тиква, турена на улица за Хелоуин, през 2005 насилил надуваем розов пояс, а сега го хванали In flagrante delicto направо с corpus delicti в ръце. Е, не точно в ръце, де…

Перверзии всякакви.

„Бутат незаконен лифт в Пампорово”, ликува „Стандарт”. Може би тая новина не трябваше да я турям тука при перверзиите, но така се случи. Карай. Та става дума за лифта “Двата моста” в землището на село Стойките, който нямал разрешение за строеж и затова от ДНСК постановили бутане. А той нямал разрешение, защото е на “Пампорово” АД, което пък е на Цветелина Бориславова, която пък го почнало по време на управлението на Борисов, който…

Станишев, това е подло! Дори и мафията не закача семействата на враговете!

Бойко не само, че не закачаше Моника, но и даде и нови възможности да изкара някой лев за семейния им бюджет! Министерски съвет, пет министерства и две агенции отчисляваха за нея, което, ако поддържат общо домакинство, значи и за него! Черна неблагодарност!

Станишев явно се надява, че Борисов няма да се върне на власт. Честно да ви кажа, аз също се надявам…

 

To be continued

———————

 За да прочетете всички стати на автора, натиснете името му горе

Статията "Тони Филипов, д-р: Из делниците на един луд (11 – 15 ноември)" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Маргвелашвили се закле като президент на Грузия

На официалната церемония по встъпването си в длъжност до парламента в грузинската столица Маргвелашвили обяви, че Грузия е „готова да задълбочи диалога с Русия" в съответствие с интересите на страната му - „международно признати граници" и „уважаване на териториалната цялост и суверенитет".

Реформаторите почват операция „Чисти ръце”

Главният прокурор да се избира от парламента, намаляване на състава на Висшия съдебен съвет (ВСС), изграждане на Европейска прокуратура и създаване на Служба за борба с корупцията и организираната престъпност към МВР.

Като безименна приказка: островчето на Йоанина

Един от малкото обитавани езерни острови в света приютява каменно селище и 7 манастира на площ по-малко от 200 декара

прочети повече

Отвлякоха заместник-шефа на разузнаването на Либия

/КРОСС/ Заместник-шефът на разузнаването на Либия Мустафа Ноах е бил отвлечен от неизвестни лица в неделя. Това съобщи „Франс прес", позовавайки се на източник от службите за сигурност на страната."Заместник-началникът на разузнаването бе отвлечен при завръщането си в Триполи след пътуване в чужбина", посочва източникът.От своя страна „Ройтерс" отбелязва, че неизвестни са завлекли Ноах до кола, паркирана на столичното летище. Според агенцията по време на нападението заместник-началникът на разузнаването е бил без телохранители.

Как се става мултимилионер с клипове в YouTube?

Истинската история на Джамал Едуардс

    


Йовчев: Ще има толкова полиция, колкото е нужна

Никой не ми пази гърба и не ми пука дали утре ще съм министър. Няма да се подам на натиск и ще правя това, което е нужно. Това заяви пред Нова телевизия министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев. Аз зная какво трябва да правя и изпълнявам плана ден след ден. Не ме притеснява, че ми искат оставката и не ме харесват, добави той.

Мисля, че вътрешният министър трябва да е спокоен. Ако той започне да излъчва нервност, това ще повлияе на всички. Аз съм предсказуем. Стремя се да не се подам на емоцията. Това е много важно, защото в едни такива времена, където са нажежени страстите, не трябва да ни води емоцията.

Министърът подчерта, че се намираме в доста сериозна обществено-политическа криза.

Ако не съумеем да я управляваме правилно, ще понесем тежки последици. А иначе тя ще се разреши от само себе си. Въпросът е колко ще продължи и каква цена ще плати обществото, посочи Йовчев.

Що се отнася до обвиненията, че МВР е изкарало прекалено голям брой полицаи на протеста, той заяви, че полицията си е свършила работата.

Няма да допуснем погроми над парламента. Ще има толкова полиция, колкото е нужна, подчерта той. /КРОСС/

 

 

 

МВР: Ето как преброихме участниците в митингите в София и Пловдив

Допълнителна информация за протестите, които се проведоха вчера в София и Пловдив, публикуваха от пресцентъра на МВР.

Митинг-шествие, организирано от БСП и ДПС

Пространството от сцената, издигната на Орлов мост, до мантинелата, разделяща платната в двете посоки, е широко 28 м. Разстоянието от сцената до мантинелата е 250 метра, което прави Допълнителна информация за протестите, които се проведоха вчера в София и Пловдив, публикуваха от пресцентъра на МВР. Митинг-шествие, организирано от БСП и ДПС Пространството от сцената, издигната на Орлов мост, до мантинелата, разделяща платната в двете посоки, е широко 28 м. Разстоянието от сцената до мантинелата е 250 метра, което прави

Не казвай това дори на най-добрата си приятелка

Мислиш си, че можеш да споделиш всичко с най-добрата си приятелка. Все пак има 4 неща, които не бива да казваш дори на нея. 
1. Не харесваш гаджето и. Струва ти се грозен, скучен, не можеш да понасяш моментите, в които се залепва за вас. Мечтаеш да се върнат старите времена, когато и двете сте били необвързани. Но щом уважаваш мнението на най-добр Мислиш си, че можеш да споделиш всичко с най-добрата си приятелка. Все пак има 4 неща, които не бива да казваш дори на нея. 1. Не харесваш гаджето и. Струва ти се грозен, скучен, не можеш да понасяш моментите, в които се залепва за вас. Мечтаеш да се върнат старите времена, когато и двете сте били необвързани. Но щом уважаваш мнението на най-добр

Оланд: Франция няма да толерира разпространението на ядрено оръжие

/КРОСС/ Франция няма да допусне отслабване на натиска върху Иран, докато ислямската република не се откаже от плановете си за създаване на ядрено оръжие. Това заяви френският президент Франсоа Оланд, който е на посещение в Израел."Франция няма да толерира разпространението на ядрено оръжие. Докато не бъдем убедени в това, че Иран се е отказал от ядреното оръжие, ние ще запазим всички наши искания и санкции", каза Оланд, цитиран от „Франс прес".

МВР обясни защо: 50 000 на митинга в София, 15 000 - в Пловдив

Допълнителна информация за протестите, които се проведоха вчера в София и Пловдив, публикуваха от пресцентъра на МВР.

Митинг-шествие, организирано от БСП и ДПС

Пространството от сцената, издигната на Орлов мост, до мантинелата, разделяща платната в двете посоки, е широко 28 м. Разстоянието от сцената до мантинелата е 250 метра, което прави Допълнителна информация за протестите, които се проведоха вчера в София и Пловдив, публикуваха от пресцентъра на МВР. Митинг-шествие, организирано от БСП и ДПС Пространството от сцената, издигната на Орлов мост, до мантинелата, разделяща платната в двете посоки, е широко 28 м. Разстоянието от сцената до мантинелата е 250 метра, което прави

Перверзни обстоятелства около един задочен репортаж


Литературното списание Granta България"беше гост на "Ранобудните студенти" в зала 272 на Софийския университет в петък вечер. Те организираха литературно четене с участието на автори от последния брой на списанието, което е с тема "Революции", за да подкрепят студентите в техните искания и действия.
Момчил Миланов, който в Granta е публикувал "Упражнение по провал", беше подготвил друг текст, който написал предния ден специално за тази среща. Той е предизвикан и от издание на "1984" на...

МВР изчислявало приблизително броя на хората по митингите

МВР отговори на обвинението на партия ГЕРБ, че данните за броя на митингуващите хора в събота са изопачени. От институцията уточниха, информацията по този въпрос е приблизителна.

Без ток във Варна и областта утре ще са...

Поради профилактика и еотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, утре - 18 ноември - понеделник, без електрозахранване ще са следните райони: - от 09:00 ч. до 16:00 ч. - ул."Васил Петлешков" №2,4, ул.

Всяко десето новородено е недоносено

София /КРОСС/ Всяко десето новородено е недоносено, показват данни на фондация "Нашите недоносени деца". 17 ноември е ден на недоносените бебета и се отбелязва с лилави светлини в различни градове в страната.През 2012 г. от 63 хиляди раждания 6100 са били преждевременни, съобщи председателят на фондацията Нина Николова пред БНР.„По-стряскащото е, че се намалява възрастовата граница на гестационната седмица, т.е. раждат се повече бебета под 2 кг., кило и половина, под 1 килограм. Това е по-притеснителното, тъй като при тях има по-голям риск после от някакви усложнения", коментира Николова.В няколко града в страната ще има лилави светлини. По света се правят и малки просторчета с детски чорапчета, като всяко десето е по-малко - символ на недоносеното десето бебе.В София в лилави светлини беше осветена сградата на Столичната община.Във Варна ще бъде осветен входа на Морската градина, а в небето ще полетят балони, всеки десети от които ще бъде по-малък.В света всяка година над 15 милиона бебета се раждат преждевременно.Един от най-разпространените рискови фактори за това е все по-късната възраст, която предпочитат жените, за да станат майките. Препоръчителната възраст от специалистите е до 30-33 г. жените да са родили поне веднъж. За жените, които забременяват над 40 г. рискът детето им да има патологични отклонения, е много голям.В България, както и в Европа, процентът на недоносените бебета е между 10 и 13%

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване