“Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека” стартира утре във Варна

Кампания “Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека” ще се проведе идната седмица във Варна. Инициативат предвижда набирането на книги, които ще бъдат дарени на библиотеки към варненските читалища. Идеята на кампанията е да се обогати фонда им с книги, предоставени от гражданите и за гражданите на Варна.

Борисов разбрал от "Фейсбук", че утре се чака запис с него, а днес са се срещали Орешарски и Цветан Василев


Ровейки из социалната мрежа "Фейсбук" бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е разбрал, че утре ще бъде пуснат компрометиращ запис с негово участие, а днес сутринта премиерът Пламен Орешарски е бил на гости в дома на собственика на Корпотативна търговска банка Цветан Василев. Това съобщи Борисов днес по Нова телевизия.

Той поясни, че от записа очаква всичко, защото е "премонтиран в едни студия". Борисов изрази надежда, че ще има бърза реакция на прокуратурата.

По...

Сергей Станишев: Ще изровя земята БСП да спечели евроизборите

Резултатът от предстоящите европейски избори има и европейско, и национално значение. От тези избори ще зависи съставът на ЕК, съотношението в Европейския парламент и в крайна сметка дали политиката на демонтаж на европейската социална система, на ограничения за сметка и на гърба на хората ще продължи или ще спре. Това заяви по време ... Резултатът от предстоящите европейски избори има и европейско, и национално значение. От тези избори ще зависи съставът на ЕК, съотношението в Европейския парламент и в крайна сметка дали политиката на демонтаж на европейската социална система, на ограничения за сметка и на гърба на хората ще продължи или ще спре. Това заяви по време ...

ЕС остави Путин без вечеря

Президентът на Русия Владимир Путин ще остане без вечеря по време на срещата на високо ниво Русия-ЕС в Брюксел на 28 януари, защото Брюксел иска да покаже, че след борбата за Украйна в отношенията с Москва не всичко е наред.

БСП не искали Калфин да спечели президентските избори

Бяха припомнени думите на тогавашния лидер на ДПС

Изумителната визия на най-красивия плаж в света (СНИМКИ)

Вечерно време най-красивият плаж в целия свят свети като милионите звезди над него. Ставаме свидетели на явлението посредством Flickr акаунта на...

Да не изпълняваш обещанията си е предателство, смята Петков

Той не вярва да подслушва МВР, подозира частници

    

Предателство е да не изпълняваш обещанията си, смята Петков

Той не вярва да подслушва МВР, подозира частници

    


12 балона полетяха в небето над Пирин, Рила и Родопите

12 балона от България, Украйна, Русия, Молдова, Латвия и Румъния полетяха в 13 часа край Разлог към небето между Пирин, Рила и Родопите. Стартът бе част от Международната балон фиеста "Римска баня 2014". Това е третата международна балон-фиеста "Римска баня", която вече три поредни години събира любители-ентусиасти.

Утре готвят да пуснат още един запис, предупреди Борисов

Утре готвят да пуснат един запис, който е премонтиран в студия. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Всяка неделя" по Нова телевизия. „Надявам се да има спешни действия от прокуратурата. Защото аз вярвам в тази институция. Справят се много добре, безкомпромисни са към всички. Убеден съм, че няма да се намесят в политически инт

"Наполи" загуби ценни точки, "Интер" отново разочарова


Равенство с човек повече при гостуването на "Болоня" лиши "Наполи" от ценни точки в битката за второто място в Серия А. Двата отбора завършиха 2:2 в двубой от 20-ия кръг, който донесе и ново разочарование за "Интер".

Играчите на Рафаел Бенитес водеха в резултата до 90-ата минута, а имаха и предимство в броя на играчите заради изгонването на Панайотис Коне от домакините в 84-ата минута.

Въпреки това южняците допуснаха попадение на Роландо Бианки в заключителните секунди на...

Николай Бареков: Ако Гриша Ганчев е бил рекетиран от Бойко Борисов, да излезе и да говори

Новият Първанов е проект на Борисов. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в предаването на Мартин Карбовски по TV7. Световните футболни звезди в края на своята кариера обикновено се оттеглят като правят трансфер в някоя далекоизточна дестинация като Катар или Япония. В момента Първанов прави трансфера на живота - той ... Новият Първанов е проект на Борисов. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в предаването на Мартин Карбовски по TV7. Световните футболни звезди в края на своята кариера обикновено се оттеглят като правят трансфер в някоя далекоизточна дестинация като Катар или Япония. В момента Първанов прави трансфера на живота - той ...

Русенци се надяват на дълга присъда за Петното

След ареста на Бисер Миланов-Петното, съгражданите му от родния Русе ликуват и очакват съдът да му даде дълга присъда. Градът от години е проплакал от изстъпленията му, но въпреки седемте присъди, Петното продължава c изродското си поведение, дори и урбанизирането му в столицата не спасява русенци.

Опозицията не е подслушвана и няма да се подслушва, обяви Цветлин Йовчев


Опозицията не е подслушвана, не се подслушва и няма да се подслушва. МВР и ДАНС с това не се занимават, каза днес по Би Ти Ви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев. Той уточни, че искания за записване на Борисов, Първанов и Петков не са изготвяни. В МВР нямало и информация за подобен запис.

Йовчев увери, че в момента МВР контролира всички технически средства за запис. Запитан за разликата между сегашния случая и "Мишо Бирата", Йовчев каза, че тогава е имало...

Бареков: Ако Гриша Ганчев е рекетиран от Борисов, да излезе и да говори

Новият Първанов е проект на Борисов. Това каза лидерът на Новият Първанов е проект на Борисов. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков в предаването на Мартин Карбовски по TV7. Световните футболни звезди в края на своята кариера обикновено се оттеглят като правят трансфер в някоя далекоизточна дестинация като Катар или Япония. В момента Първанов прави трансфера на живота - той ...

Лондон спира помощите за имигранти, неговорещи английски

Правителството на Великобритания ще спре социалните помощи на имигранти, които не говорят английски език. Това обяви британският премиер Дейвид Камерън, цитиран от БНР в неделя.   В рамките на радикалната мярка за съкращаване на разходите за социални помощи, премиерът смята да прекрати издаването на съответните документи на чужди езици и да преустанови практиката за използване на издържани от данъкоплатеца преводачи в бюрата за социални помощи. Наличната статистика показва, че Министерството по труда и пенсиите плаща годишно на преводачи 5 милиона паунда.   Мярката официално трябваше да бъде оповестена утре, но това временно се отлага след възникналия спор между Дейвид Камерън и вицепремиера Ник Клег. Консерваторите се надяват, че с премахването на издаването на документи на чужди езици, където се обяснява как се кандидатства за помощи, ще бъдат затруднени всички новопристигнали емигранти като българите и румънците в опитите им да "доят" социалната система, по техните думи. Плановете бяха изготвени в края на миналата година от министъра по труда и пенсиите Иън Дънкън Смит.   В същото време социологическо проучване показа, че Партията на независимостта, която се прочу с антибългарската си кампания на Острова и чийто лидер е Найджъл Фараж, има най-висок рейтинг. Тя събира 27 процента подкрепа, следвана опозиционните лейбъристи с 26 на сто, а управляващите консерватори остават на трета позиция.

Сергей Станишев заплаши: Който ще работи за Калфин, е в тежко уставно нарушение и с него ще разговаряме по друг начин

 Скандал стана на националното съвещание на БСП, което се провежда в панаирното градче в Пловдив. По устно разпореждане на заместник-председателя на Националния съвет Димитър Дъбов до съвещанието не е допуснат председателят на областната структура в Монтана д-р Емил Константинов.
Мотивът е подозрения, че той ще подкрепи листата на АБВ на изборите за Европейски парламент през май, която бившият президент Георги Първанов и бившият министър на външните работи в правителството на...

Продължава

12 балона от България, Украйна, Русия, Молдова, Латвия и Румъния полетяха в 13 часа край Разлог към небето между Пирин, Рила и Родопите

 12 балона от България, Украйна, Русия, Молдова, Латвия и Румъния полетяха в 13 часа край Разлог към небето между Пирин, Рила и Родопите. Стартът бе част от Международната балон фиеста "Римска баня 2014".

Това е третата международна балон-фиеста "Римска баня", която вече три поредни години събира любители-ентусиасти.

Съорганизатори на събитието и този път са Федерацията по въздухоплаването на Украйна, Българската асоциация на леката авиация и община...

Продължава

Стойчо Стоев скъса шортите на шампионите

Тежките тренировки за „Лудогорец” започнаха с пълна сила. Както е ясно, шампионите на България ще участват и през пролетта в евротурнирите, след като прескочиха груповата фаза като победители.

Некоректно е да се говори, че премиерът Орешарски се е срещал с Бисер Миланов - Петното, каза министър Йовчев

 "Защо държавата се събужда и заспива със скандал е интересен въпрос. Живота на едно управление, което живее между два скандала, ще се определи от решението на Народното събрание", коментира министър Йовчев.
„Още в началото казах, че една прибързана оставка ще бъде голям риск за страната. Какво щеше да се случи, ако точно в пика на кризата с нелегалните имигранти трябваше да се сформира спешно правителство. Какво щеше да се случи с мерките за социално слабите?...

Продължава

Народен артист във Виена, тухлар в Лондон, партньор на Антъни Хопкинс

“Налял съм си 16-годишно малцово уиски “Лагавулин”, отпивам и летя от радост”. Казва го в Лондон познатият във филмовите среди на Запад като Georg Nikoloff. Иначе е Георги Николов от Ямбол, но у нас никой режисьор не го е чувал, защото става актьор във Виена, а после продължава мечтата си на Острова. 
Георги с кеф ще си пие уискито, доволен от по “Налял съм си 16-годишно малцово уиски “Лагавулин”, отпивам и летя от радост”. Казва го в Лондон познатият във филмовите среди на Запад като Georg Nikoloff. Иначе е Георги Николов от Ямбол, но у нас никой режисьор не го е чувал, защото става актьор във Виена, а после продължава мечтата си на Острова. Георги с кеф ще си пие уискито, доволен от по

Най-често приключваме връзките си през януари

 Най-често приключваме връзките си през януари, твърдят британски учени. Причината за това е стресът, който хората преживяват по празниците, както и фактът, че с новата година обикновено искаме да започнем начисто, показва проучването.
В топ 3 на предпочитаните месеци за раздяла влизат още декември и март. А нещата, които помагат за това, са още финансовите проблеми, депресиращото време и натискът от семейството.
"Коледа е стресово време от годината, което често може...

Продължава

Борисов: Утре ще пуснат записа, монтиран в някое студио

/КРОСС/ „Няколко пъти Местан и Цонев казаха, че щели да излизат и друг разговори, обвързващи мен, Първанов и Петков, но Местан оправда тази информация вчера, като заяви, че след като вече е имало такива разговори било нормално да има и други. След като Бисеров беше обвинен в крупни престъпления, как Местан не знаеше какво се случва с него? Какъвто заместникът, такъв и председателят. Това е доста показателно. Подал съм до главния прокурор всичко - в кое предаване какво е казано. Доколкото знам се готвят утре да пуснат запис, премонтиран в някое студио. Вярвам в прокуратурата и знам, че тя е безкомпромисни към всички", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред „Всяка неделя". „Фейсбук е едно място, където информацията тече без цензура, защото навсякъде другаде тя е страховита. Това е най-достоверната медия в момента, единствената без цензура. Ето днес например излезе информация, че Орешарски се е виждал с Цветан Василев и в социалната мрежа започна неистов разговор на тази тема и много хора споделиха, че са станали свидетели на срещата. Не мога да разбера каква е тази цензура! Защо не питат премиера къде е бил, така както мен ме питат по сто пъти къде, какво, защо? Защо не го питат него дали тези слухове са верни? Но, ако тези слухове са верни министър-председателят е длъжен да каже защо и по каква причина е бил там

Станислав Станилов: Изпитвам известна симпатия към БСП

 Изпитвам известна симпатия към БСП. Това каза професорът Станислав Станилов, който е депутат от „Атака”. Той похвали правителството, понеже когато разговарял с бизнесмени, му казали, че нещата са се отпушили и са тръгнали нагоре. За първи път правителството плащало навреме ДДС и се издължавало на бизнеса.
Моят политически герой е Жан Виденов и затова не мога да простя на Георги Първанов, обясни Станилов. Жан бил честен човек, а Първанов имал топла връзка с Иван...

Продължава

Борисов: Утре готвят да пуснат един запис, премонтиран в студия (видео)

Утре готвят да пуснат един запис, който е премонтиран в студия. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Всяка неделя Утре готвят да пуснат един запис, който е премонтиран в студия. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Всяка неделя" по Нова телевизия. „Надявам се да има спешни действия от прокуратурата. Защото аз вярвам в тази институция. Справят се много добре, безкомпромисни са към всички. Убеден съм, че няма да се намесят в политически инт

Телефонът на Кеворк Кеворкян не спира да звъни в ефир

 Нещо невиждано си позволи дългогодишният водещ на „Всяка неделя” Кеворк Кеворкян. Оказа се, че той държи в себе си включен мобилния си телефон, макар и с изключен звук, докато води предаването. Докато гост му беше депутатът от „Атака” Станислав Станилов, телефонът на водещия постоянно звънеше, което се усещаше от специфичните смущения в звука, които се чуват в подобен случай.
Накрая Кеворкян реши да вдигне и се обърна към отсрещната страна: „В ефир...

Продължава

Николай Камов ще гласува за Ивайло Калфин и АБВ

 Категорично ще гласувам за Ивайло Калфин и АБВ. Това каза бившият лидер на партия „Социалдемократи” Николай Камов в ефира на Нова тв. Камов изрази неодобрение от това, че БСП се отказала от „най-добрия ни евродепутат”.

Според него проектът АБВ не бил авантюра и имал шанс за успех. Камов заяви, че много хора в БСП се възхищавали на Иван Костов и казвали, че точно такъв лидер бил нужен на партията – авторитарен и с твърда ръка.

Георги Първанов и Ивайло Калфин са политически самоубийци и камикадзета, ревна Антон Кутев

 "Георги Първанов и Ивайло Калфин са политически самоубийци и камикадзета". Това заяви преди минути Антон Кутев по Би Ти Ви.
Говорителят на соцпартията очаквано нападна проекта АБВ, който се ръководи от Първанов.
Изненадващо Кутев нападна Румен Петков, като заяви с характерната си ехидна усмивка, че само за 3 години е загубил постовете си на зам.-председател на БСП и на член на Висшия партиен съвет.

Румен Петков: някое провинциално студио ще скалъпят нещо лошо срещу мен

 "В някое провинциално студио ще скалъпят нещо лошо срещу мен!". Това заяви преди минути Румен Петков по Нова телевизия.
"Среща между Бойко Борисов, Първанов и мен не е имало. Срещу мен има грозна схема на злепоставяне", подчерта Петков.
Бившият вътрешен министър каза, че е притеснен от задействането на прокуратурата във връзка с публикацията на "Галерия", която той определи като лъжа.
Той припомни, че е изредил случайни имена на бивши...

Продължава

Две 300-килограмови телета бяха заклани ритуално пред джамията в родното село на Ахмед Доган Драндар

 Две 300-килограмови телета бяха заклани ритуално пред джамията в родното село на Ахмед Доган Драндар по случай оцеляването му преди година.
Курбанът бе поръчан от майка му Темире за здраве, след като Октай Енимехмедов насочи пистолет срещу сина й на конференцията на ДПС в НДК.
Преди да им теглят ножа, 300-килограмовите животни бяха вързани с глави към Мека според мюсюлманската традиция.
Ходжата Хитаед прочете специални молитви при прерязването на гърлата им. В тях...

Продължава

Слави Трифонов и любимата му Мартина са по-влюбени отвсякога

 Слави Трифонов и любимата му Мартина, танцьорка в балет "Магаданс", са по-влюбени отвсякога, видя с очите си репортер на ПИК, който документира интимни моменти между тях.

Днес по обед атрактивната двойка влетя в елитния столичен ресторант "Шефс" /на пътя за Самоков/, придружена от сценариста на Шоуто на Слави Тошко Йорданов. Шоумен №1 и компанията му заеха предварително запазена маса в препълненото заведение - средище на бизнесмени и дипломати.

Слави...

Продължава

Вълци върлуват край село Бойково

Голяма е популацията на вълци в района на село Бойково, разположено в централните Родопи, съобщи Агенция Фокус. "Хищниците са голям проблем и почти не можем да вземем никакви мерки срещу тя...

Община Варна рекродьор по съмнителни търгове

Община Варна е с най-много съмнителни търгове по обществени поръчки. Това е установила Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) в отчета си за четвъртото тримесечие на 2013 г. Документът на държавната институция към финансовото министерство сочи, че администрацията в морската столица не е изпълнила всички процедури по обществени поръчки за над 64,4 млн.

Николай Гигов: Георги Първанов ми е приятел, с Бойко сме говорили само за тенис и футбол

 "Георги Първанов ми е приятел. Не само, че не съм му давал пари, но и не съм му искал". Това заяви преди минути Николай Гигов по Би Ти Ви.
Оръжейният бизнесмен нарече "абсолютен балон" публикацията на "Галерия", че той е финансирал проекта АБВ.

"С Бойко сме говорили само за тенис и футбол, но никога за политика. От дълго време не сме се виждали с него", подчерта Гигов.

"Не съм събирал Първанов и Бойко...

Продължава

Ивайло Калфин е бесен на Станишев: На президентските избори през 2011 г. гласовете на ДПС отидоха към ГЕРБ

 Сергей Станишев си изпуска нервите. Така коментира Ивайло Калфин по Нова тв думите на лидера на БСП, че действията на хората от АБВ са шизофрения.
Калфин не е съгласен, че паралелната листа на АБВ работи срещу БСП. „Кой работи срещу БСП, се вижда на изборите, а председателят на БСП носи отговорност за изборните резултати”, заяви евродепутатът.
Той допълни, че ръководството на червената партия е готово да направи компромис с всичко само за да остане на власт,...

Продължава

Полицията затвори парка Гези в Истанбул заради помен на журналиста Хрант Динк

Паркът Гези в центъра на Истанбул, където миналото лято станаха най-бурните антиправителствени демонстрации в Турция, бе затворен за посетители в неделя, предаде БНР. Полицейски екипи, както и коли за разпръскване на сълзотворен газ и водни струи, са разположени наоколо в готовност.   Достъпът до парка бе блокиран заради церемонията, която се организира днес по повод годишнината на смъртта на журналиста от арменски произход Хрант Динк. Той беше застрелян в Истанбул преди 7 години посред бял ден и въпреки че започна съдебен процес срещу националистически функционери, заподозрени в организиране на покушението, досега няма нито един наказан.   Във възпоменателната церемония се включиха много хора, интелектуалци, които носят лозунги: "Няма да те забравим, искаме да бъдат наказани виновните". Сред тях бяха и вдовицата и синът на Хрант Динк, както и други членови на фамилията. На лобното място на журналиста бяха положени цветя, прочетени бяха молитви и запалени свещи за упокой.   Правителството блокира улиците към площад Таксим и затвори парка Гези, понеже се опасява, че церемонията може да прерасне в антиправителствена демонстрация. Снощи на площада няколко хиляди души участваха в антиправителствена демонстрация, която полицията разпръсна със сълзотворен газ и водни оръдия.   Преди време Европейският съд за правата на човека осъди Турция да изплати 133 000 евро обезщетение на семейството на Хрант Динк, като постанови, че Турция е виновна за това, че не е опазила живота на известния журналист и интелектуалец

Стартира информационна кампания „Репродуктивно здраве" в Бургас

 На Бабинден, 21 януари, в сградата на МБАЛ „Черноморска", в „Меден Рудник", ще се проведе пресконференция във връзка със старта на информационна кампания „Репродуктивно здраве".

В нея ще вземат участие кмета на Бургас Димитър Николов, д-р Пенко Пенков, собственик на МБАЛ „Черноморска - Бургас", д-р Ралица Сенкова, специалист по акушерство и гинекология към „Виена Ин Витро Център" и д-р Станимир Хасърджиев, председател на...

Продължава

С благотворителен концерт и прием-коктейл под наслов „Европа - наше бъдеще” в македонския град Щип официално бе отбелязана 22-ата годишнина от признаването на Независимостта на Република Македония под конституционното й име от Република България

 С благотворителен концерт и прием-коктейл под наслов „Европа - наше бъдеще” в македонския град Щип официално бе отбелязана 22-ата годишнина от признаването на Независимостта на Република Македония под конституционното й име от Република България - политическо решение, взето от българското правителство на 15 януари 1992 г. Домакин на честването, което се организира за втора поредна година, бе гражданско сдружение „Македоно-българско приятелство” - Щип с...

Продължава

Реформаторски блок - Бургас подкрепя предложението за преместване на паметника на Съветската армия ("Альоша") от площад "Тройката"

 Реформаторски блок - Бургас подкрепя предложението за преместване на паметника на Съветската армия ("Альоша") от площад "Тройката" на друго, по-подходящо място. Това съобщават от партията в декларация, разпространена до медиите.

"В този паметник хиляди бургазлии виждат разбитите съдби на своите семейства, а други го възприемат като символ на идеологията си. Той никога няма да бъде еднозначно приеман и не може да бъде доминиращия архитектурен фактор над...

Продължава

Лавров и Кери обсъдиха подготовката на „Женева-2"

Двамата обещаха да положат максимални усилия за мир

Листата на Реформаторския блок ще бъде готова до средата на следващия месец

 Листата на Реформаторския блок ще бъде готова до средата на следващия месец. Целта е спечелването на максимално повече мандати, като реалистичната към този момент е за 4- ма евродепутати, каза в Кюстендил Найден Зеленогорски. „В момента сме 3- та политическа сила, но ще спорим и за второто и за първото място. Хората искат нормален живот и морал в политиката. Ние не сме се отказали да търсим предсрочни парламентарни избори и такива ще има най- късно до края на годината",...

Продължава

Гигов: Първанов ми е приятел, но не ми е искал пари за АБВ (видео)

Никой не ми е искал спонсориране за АБВ и аз не се занимавам с финансиране на политици. Това заяви в предаването Никой не ми е искал спонсориране за АБВ и аз не се занимавам с финансиране на политици. Това заяви в предаването "Нека говорят..." по bTV бизнесменът Николай Гигов. Според него ще стане ясно кой е съшил с бели конци история, публикувана във в. "Галерия", в която се казва, че на разговори между Първанов, Борисов и Румен Петков е било споменато,

Гигов: Никой не е искал от мен да спонсорирам АБВ

Никой не ми е искал спонсориране за АБВ и аз не се занимавам с финансиране на политици. Това заяви в предаването "Нека говорят..." по bTV бизнесменът Николай Гигов. 

Според него ще стане ясно кой е съшил с бели конци история, публикувана във в. "Галерия", в която се казва, че на разговори между Първанов, Борисов и Румен Петков е било споменато, Никой не ми е искал спонсориране за АБВ и аз не се занимавам с финансиране на политици. Това заяви в предаването "Нека говорят..." по bTV бизнесменът Николай Гигов. Според него ще стане ясно кой е съшил с бели конци история, публикувана във в. "Галерия", в която се казва, че на разговори между Първанов, Борисов и Румен Петков е било споменато,

Николай Камов: БСП се възхищава на Иван Костов

Духът на Позитания е по-силен от лидера. Чувал съм, че БСП се възхищава на Иван Костов. Те имат нужда от някой, който да тропа по масата, това заяви бившият депутат от БСП Николай Камов.

Сергей Станишев в Пловдив: Решението на Ивайло Калфин е глупаво, неясно мотивирано и е тежка политическа грешка

 Решението на Ивайло Калфин е глупаво, неясно мотивирано и е тежка политическа грешка, заяви лидерът на БСП, Сергей Станишев в коментара си за формирането на листата на АБВ за Евроизборите пред медиите в Пловдив.

Това действие е насочено срещу БСП, обслужва основните ни опоненти от ГЕРБ и подкопава правителството, допълнилни още лидерът.

Според Станишев, това издава политическа шизофрения. Той заяви, че по време на днешното съвещание не е чул изказване за подкрепа към...

Продължава

ла на конци, нарече генерал Атанас Атанасов, премиерът Пламен Орешарски

 Кукла на конци, нарече генерал Атанас Атанасов, премиерът Пламен Орешарски. България не е имала такова правителство, от наемници, коментира Атанасов на пресконференция на Реформаторския блок в Кюстендил. Той бе категоричен, че ГЕРБ са конкуренти и реформаторите не са тяхна патерица.

Генерал Атанасов определи ДПС като етническа партия, но и мафиотска структура. „Нашата цел е да разбием модела с обръчи и порции. Българските турци се държат в икономическа зависимост....

Продължава

ла на конци, нарече генерал Атанас Атанасов, премиерът Пламен Орешарски

 Кукла на конци, нарече генерал Атанас Атанасов, премиерът Пламен Орешарски. България не е имала такова правителство, от наемници, коментира Атанасов на пресконференция на Реформаторския блок в Кюстендил. Той бе категоричен, че ГЕРБ са конкуренти и реформаторите не са тяхна патерица.

Генерал Атанасов определи ДПС като етническа партия, но и мафиотска структура. „Нашата цел е да разбием модела с обръчи и порции. Българските турци се държат в икономическа зависимост....

Продължава

Ексхумацията ще каже дали Първанов и Борисов са чисти

Ексхумацията на Мишо Бирата ще докаже дали Борисов и Първанов са чисти по отношение на смъртта на Мишо Бирата, коментира Николай Бареков при Мартин Карбовски по ТВ7. АБВ е проект на Борисов, категоричен бе новият политик.

Меглена Кунева: В момента, в който всички се разпадат, Реформаторският блок се обединява

 Лидерът на Движение „България на гражданите" Меглена Кунева заяви, че България е единствената страна с преходен период за тютюна в цяла Европа.

„По време на преговорите извоювахме такъв период за тютюна, с такова съдържание на катран, каквото е производството именно тук, в България. Това трябваше да е от полза за местните производители, но управляващите след това не се възползваха от това предимство, за да подобрят положението на българските...

Продължава

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване