Lenovo отново погледна към сървърния бизнес на IBM

Сделката ще помогне на китайската компания да си осигури нов източник на печалба след глобалния срив на PC продажбите

    


Полицаят стрелец от "Белите брези": Вината ми е, че съм жив!

“20 години минаха оттогава, но помня всичко по минути и часове, сякаш беше вчера. Не си задавам въпроса “защо?”. Няма да получа отговор”. Това каза пред “Труд” бившият полицай Митьо Петров, един от осъдените за трагедията от 14 януари 1994 г. в столичния квартал “Белите брези”. Тогава полицаи се стреляха помежду си и загинаха двама командоси... “20 години минаха оттогава, но помня всичко по минути и часове, сякаш беше вчера. Не си задавам въпроса “защо?”. Няма да получа отговор”. Това каза пред “Труд” бившият полицай Митьо Петров, един от осъдените за трагедията от 14 януари 1994 г. в столичния квартал “Белите брези”. Тогава полицаи се стреляха помежду си и загинаха двама командоси...

Фотогалерия: Изложението от 1964г. и как Айзък Азимов "видя" 2014г.

Айзък Азимов: Посещение на Световното изложение през 2014г.

 

На 16 август 1964г. световно известният американски фантаст Айзък Азимов публикува в "Ню Йорк таймс" статията "Посещение на Световното изложение през 2014г.", в която описва как си представя света след половин век. Сюжетът е посещение на въображаемо Световно изложение в бъдещето. 

Изданието публикува отново статията, оставяйки читателите сами да преценят доколко Азимов е бил прав. 
...

19-годишно чудо изхвърли хубавата Ана в Мелбърн

19-годишното канадско чудо Южени Бюшар изхвърли хубавата Ана Иванович от Откритото първенство на Австралия по тенис - 5:7, 7:5, 6:2.

Тийнейджърката отива на полуфинал и сложи брутален край на мечтата на сръбкинята, която елиминира фаворита Серина Уилямс в предишния кръг.

Бюшар стига за първи път на такъв етап от турнир от Големия шлем, но не 19-годишното канадско чудо Южени Бюшар изхвърли хубавата Ана Иванович от Откритото първенство на Австралия по тенис - 5:7, 7:5, 6:2. Тийнейджърката отива на полуфинал и сложи брутален край на мечтата на сръбкинята, която елиминира фаворита Серина Уилямс в предишния кръг. Бюшар стига за първи път на такъв етап от турнир от Големия шлем, но не

Станишев при Слави. Защо и Кой?

Станишев е толкова гузен, че в Шоуто на Слави нямаше доблестта да си признае в каква каша забърка БСП. Така коментира в блога си лидерът на България без цензура Николай Бареков снощното участие на Сергей Станишев в предаването. При Слави и сценаристите му БСП-шефът не пое отговорност за нито един от провалите на червените, обвини всеки друг, но не и себе си.

Многодетно семейство живее с между 600 и 800 лева на месец

/КРОСС/ Многодетно семейство живее средно с около 600 - 800 лева на месец.  Семейството с четири деца (три момичета и едно момче), чакат пето. Съпрузите планирало да има много деца още преди брака. Първоначално искали седем. Според майката повече деца се гледат по-лесно, защото общуват помежду си и така се учат и се развиват интелектуално. Според бащата - от финансова гледна точка не е лесно, но „зависи кой с колко разполага и къде разполага с парите си". Той се занимава с изработка на мебели и в строителния бранш. Почти всичко в уютния им и добре обзаведен дом е негова изработка. Семейство Йосифови са избрали да живеят в димитровградското село Крепост, за да има тпо-малко разходи, разказва Нова тв.

Преди евровота няма да гонят социалисти заради АБВ

Буруджиева: Първанов не идвал на пленуми, съвпадали с ловния сезон

    


Екип на "Алфа" нахълта в офиса на Стефани Дюмортие

Екип на телевизия "Алфа" е предизвикал днес скандал в сградата на Франкофонския център във Варна на ул. "Асен Златаров".В същата сграда се намира и офиса на аташето по образованието към френското посолство у нас Стефани Дюмортие. Нейното име стана публично известно с това, че е направила забележка на Волен Сидеров в злополучния полет от София до Варна, заради ситуацията в който главният прокурор поиска имунитета на депутата.

Откраднаха данните на 20 млн. кредитни карти в Южна Корея

Информацията не била криптирана и кражбата е извършена лесно, а компаниите дори не са разбрали за удара

    


Еврокомисията ще продължи с мониторинговия механизъм за България


Предстоящият доклад по механизма за сътрудничество и проверка на Европейската комисия няма да бъде последният за България, научи "Дневник".

Знак за това вече беше даден от външния министър Кристиан Вигенин, който заяви, че предстоят разговори с новата Еврокомисия за това колко е ефективен мониторингът и дали вече не носи повече вреди, отколкото да помага. Освен това правителството в София най-вероятно ще настоява и за това подобен доклад да има за всички държави членки, а не само за...

Ден на родилната помощ (Бабинден)

От 1951 г. 21 януари е обявен за ден на родилната помощ и на този ден празнуват всички лекари и акушери. Българският народен календар отбелязва на 21 януари неканоничния празник Бабинден. Това е празник, посветен на бабите-акушерки, които в миналото са участвали в израждането на бебетата в селото.

Пеев: Целта ми е да вкарам 15 гола, не се майтапя

Ще се стремя да вкарам 15 гола. Не се майтапя. Човек трябва да има високи цели, за да се приближава към върха. Това казва в интервю за клубния сайт на Ще се стремя да вкарам 15 гола. Не се майтапя. Човек трябва да има високи цели, за да се приближава към върха. Това казва в интервю за клубния сайт на "Амкар" българският халф Георги Пеев. След първата част на сезона в Русия той е водещ голмайстор на тима от Перм с 8 попадения. Пеев има и 4 асистенции. Преди началото на първенството отново

Държавата ще даде 90 млн. лева на БДЖ за нови влакове

Средствата ще се отпускат през следващите 3 години

    


Следим с камери китайските стоки по КПП-тата

Всеки контейнер със стока от Китай ще влиза в България, след като мине през скенер за проверка на съдържанието му. Същото ще важи и за пратките от рисковите държави в Близкия изток и Южна Америка.

Свети Преподобни Максим Грек

/КРОСС/ Балкано-руският писател, преводач и богослов Максим Грек бил сред най-забележителните фигури на руския XVI в. Максим (светско име - Михаил) бил роден към 1470 г. в Арта (Епир) и произлизал от знатната фамилия Триволис. Получил блестящо образование в ренесансова Италия, а от 1518 г. до края на живота си работил в Московска Русия. Той се изявил като бележит книжовник, борец срещу католическата и протестантска пропаганда, разобличител на ереси, суеверия и т.н. Принципиалната му позиция срещу злоупотребите с църковни имоти му навлякла много беди. На два пъти съден, пращан на заточение, реабилитиран и обвиняван отново, Максим не загубил опора в средите на своите ученици. Руската църква, оценявайки по достойнство неговите заслуги, след смъртта му (6 края на 1555 или в началото на 1556 г.) го канонизирала за светец. В многообразното творчество на св. Максим Грек присъства и българската тема. Той сочи за пример кан Крум (803-814), превеждайки византийското сведение за Крумовите закони под надслов „Повест зa Крем, българският господар". Ценял високо „Поучителното послание на патриарх фотий Константино-полски (...) до Михаил, от Бога княз Български", което било преведено или пък основно редактирано от него. Максим Грек неизменно използвал в творчеството си старобългарските преводни и оригинални паметници, съхранени в руски преписи. В произхода му имало близка или по-далечна родова „българска връзка"

Четвъртата република е възможният изход от кризата


Изразът "Четвъртата република" като най-характерен символ за радикални промени в политическата организация на обществото, реализирани посредством промени в Конституцията на дадена държава, е взаимстван от политическата история на модерната демокрация (Четвъртата република - цялостна промяна на Конституцията. В България са действали до момента три републикански Конституции - бел. авт.)

За духа на закона

Франция като европейска родина на съвременните републикански управления...

Над 5 години затвор за пиян шофьор, убил велосипедистка

Трагичният инцидент стана на 26 април миналата година

    


Над 5 г. затвор за пиян шофьор, убил велосипедистка

Трагичният инцидент стана на 26 април миналата година

    

General Electric инвестира 4 млрд. долара в 40 самолета Boeing

Американската корпорация се превърна в най-големия купувач на моделите 737 MAX 8 и 737-800 в света

    


Ердоган е на посещение в Брюксел за пръв път от пет години


Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган е на първото си посещение в Брюксел за последните пет години.

Двудневната визита имаше за цел да покаже началото на нова ера в отношенията между Европейския съюз и Турция след подновяването на преговорите за еврочленство миналата година, но бе помрачена от политическата криза в правителството на Ердоган.

В началото на януари ЕС изрази загриженост за реакцията на правителството спрямо разследването за корупция, засягащо и някои известни...

Как България да тръгне в правилната посока


За осма поредна година мениджърите на водещи компании ще имат възможност да разберат какво ще се случи в България и в Европейския съюз през предстоящата година по време на годишната среща на бизнеса с правителството.

Събитието се организира от "Капитал" и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Темата на събитието е "Как България да тръгне в правилната посока".

То се провежда днес в "София хотел Балкан".

Бизнесът ще отправи...

Рахой: Докато съм премиер, Испания ще бъде цяла

Премиерът на Испания Мариано Рахой обеща да не допусне провеждането на нито един референдум, резултатите от който да поставят под въпрос териториалната цялост на страната и нейния суверенитет, пред...

Буруджиева: Няма да изключваме членове на БСП преди изборите

Няма да има разпад в БСП, макар че случващото се в партията е болезнено. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия червеният депутат Татяна Буруджиева, която коментира дали партията-столетница ще ...

Станишев: Върнах дълга си към Първанов

Председателят на БСП Сергей Станишев отвърна на приятелския огън от страна на Георги Първанов. При гостуването си в "Шоуто на Слави" той за първи път си позволи да бъде докрай откровен за от...

Режимът на Асад е платил за посещението на Страхил Ангелов, казва сирийски опозиционер

Абсолютна подигравка е твърдението, че червеният депутат Страхил Ангелов е отишъл на лично посещение в Сирия при Башар Асад. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Мохамад Ал Бармауи, който е о...

Метална мрежа ще чисти Космоса от боклуци

Космическият боклук е сериозен проблем, за който учените все още не са намерили подходящо решение. Към момента на орбита около Земята се намират повече от 20 000 фрагменти, определяни като ко...

Константин Димитров: Имаме заподозрян за убийството на свекървата на Нели Куцкова

- Г-н Димитров, защо зачестиха въоръжените грабежи в страната?
- Може би оставате с такова впечатление, защото в края на м. г. и в началото на тази се натрупаха такива престъпления. Според числата обаче няма увеличение. Общият брой на грабежите за 2013 г. е 2934, като 1107 са разкрити.
Наблюдава се лек ръст на уличните грабежи, които са ... - Г-н Димитров, защо зачестиха въоръжените грабежи в страната? - Може би оставате с такова впечатление, защото в края на м. г. и в началото на тази се натрупаха такива престъпления. Според числата обаче няма увеличение. Общият брой на грабежите за 2013 г. е 2934, като 1107 са разкрити. Наблюдава се лек ръст на уличните грабежи, които са ...

Ще има ли виновни за Кербала

Една строго пазена истина е на път да излезе наяве. Истината за смъртта на петима български бойци, загинали в атентата в иракския град Кербала преди близо 11 години (виж стр. 3).
Има ясно очертани вини - какво един или друг военен или политик не е свършил, за да се стигне до този трагичен инцидент. От 2003 г. широко се коментира, че базата ни в Ке Една строго пазена истина е на път да излезе наяве. Истината за смъртта на петима български бойци, загинали в атентата в иракския град Кербала преди близо 11 години (виж стр. 3). Има ясно очертани вини - какво един или друг военен или политик не е свършил, за да се стигне до този трагичен инцидент. От 2003 г. широко се коментира, че базата ни в Ке

Съобразяват работното време на МВР по крадците

МВР приема спешни мерки срещу битовата престъпност. Работното време на униформените ще бъде променено според набезите на крадците и затова полицията удвоява нощните патрули.

Един район без ток днес във Варна

Днес, 21 януари, от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия , ще бъде прекъснато електрозахранването в района на ул. "Георги Бенковски" , ул. "Атанас Георгиев" ,бул.

Сърбия започна преговори за членство в ЕС

Страната получи официален статут на кандидат за членство през март 2012 г., но Брюксел съобщи за отварянето на преговорите повече от година по-късно, след като Белград постигна "историческо споразумение" с Прищина

Сърбия започва преговори за членство в ЕС


Няколко министри от страните в Европейския съюз, еврокомисарят по разширяването Щефан Фюле и ръководителите на сръбското правителство ще открият днес в Брюксел преговорите за еврочленство на Сърбия с оценката, че това е "исторически акт", който е от полза на Сърбия, региона и Европа, тъй като разширява демократичния ред и ценностите на ЕС и укрепва стабилността, съобщи агенция Бета, цитирана от БТА.

Евангелос Венизелос, министър на външните работи на Гърция, която председателства ЕС,...

Сърбия започва преговори за членство в ЕС

Страната получи официален статут на кандидат за членство през март 2012 г., но Брюксел съобщи за отварянето на преговорите повече от година по-късно, след като Белград постигна "историческо споразумение" с Прищина

Днес е Бабинден - Денят на родилната помощ

Таня Андреева ще поздрави работещите в "Майчин дом"

    


Мата може да счупи рекорда на Бербатов

"Манчестър Юнайтед" е готов да плати 48 милиона евро за Хуан Мата от "Челси" до края на януари. Не е сигурно дали лондонският клуб ще приеме да се раздели с испанеца за сметка на пряк съперник в първенството, но "червените дяволи" са приготвили офертата.

Мата е резерва при Жозе Моуриньо в "Челси", въпреки че два сезона поред преди това е избиран "Манчестър Юнайтед" е готов да плати 48 милиона евро за Хуан Мата от "Челси" до края на януари. Не е сигурно дали лондонският клуб ще приеме да се раздели с испанеца за сметка на пряк съперник в първенството, но "червените дяволи" са приготвили офертата. Мата е резерва при Жозе Моуриньо в "Челси", въпреки че два сезона поред преди това е избиран

Науката се пита: Идват ли катаклизми от Слънцето?

Защо Слънцето е толкова слабо напоследък? Ще повлияе ли и как този факт на Земята и на нашия живот? Отговор на този въпрос ще търсят учени от повече от 40 държави, обединени в току-що започналата 5-годишна програма „Слънчева изменчивост и влиянието й върху Земята“ – VarSITI.

Рождениците днес

Андреа Казини, заместник-председател на УС и главен оперативен директор на „УниКредит Булбанк", става на 53 г.Васил Люцканов, продуктов мениджър за „Медиа холдинг" АД. 55 г.Георги Георгиев (Жоро Пентаграма), дизайнер, 49 г.Елжана Попова, актриса.Проф. Здравко Гъргаров, член на Надзорния съвет на Общинска банка, 70 г.Камелия Тодорова, джаз певица и актриса.Камен Иванов, член на ВСС, 48г.Румен Антонов, изобретател в областта на автомобилостроенето, 70 г.Светлозар Лазаров, главен секретар на МВР, 40 г.Тодор Белчев, бизнесмен, съсобственик, председател на съвета на директорите на „Технополис", 45 г.Христина Христова, бивш председател на партия НДСВ, министър на труда и социалната политика в правителството на Сакскобургготски, депутат в 40-ото НС.Цветана Чуклева, юрист, член на Висшия контролен съвет на адвокатурата, бивш член на ЦИК.Проф. Георги Костов, композитор, бивш ректор на музикалната академия и културен министър на ВиденовЦветана Чуклева, юрист, член на Висшия контролен съвет на адвокатурата

Станишев при Слави. Защо и Кой?

Отговорът на въпроса "Кой?". Всеки друг, но не и Сергей Станишев. Той е толкова слаб, че не може да носи отговорност.

Иран няма да участва в мирната конференция за Сирия

/КРОСС/ Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун оттегли поканата си към Иран за участие на мирната конференция за Сирия. В отговор една от бунтовническите фракции - Сирийската национална коалиция, обяви, че ще изпрати свои представители на започващия утре форум в Монтрьо, предава БНР. Поканата към Иран - един от основните съюзници на сирийския президент Башар Асад - предизвика гневната реакция на САЩ и сирийската опозиция. Повод за оттеглянето й обаче стана декларацията на иранския представител в ООН, че страната му няма да участва в преговорите, ако предварително условие е да приеме Женевското комюнике от юни 2012 г. за създаване на преходно правителство в Сирия. Русия предрече, че решението на Бан Ки Мун ще има тежки последици за конференцията. Постоянният представител в ООН Виталий Чуркин определи недопускането на Иран като „непростима грешка". „Тези, които поставят под съмнение необходимостта от покана към Иран, явно не се интересуват от справедливото решаване на сирийската криза", заяви Чуркин пред Съвета за сигурност.    

Вестниците пишат...

/КРОСС/ в. Стандарт „Двойни патрули през нощта" Сменят работното време на полицаите „2014 г.: Пари за сметища, пътища и нови технологии" През март размразяват средствата за околна среда   в. Монитор „До 15 г. затвор за кражба на релси" Борят набезите с каталог на жп частите „Пазили с тел вместо с бетон базата ни в Кербала" Командирите на батальона пренебрегнали сигнал за заплаха   в. Телеграф „МЕНТЕТА НАВОДНИХА ОНЛАЙН МАГАЗИНИТЕ" Цената на „репликите" е тройно по-ниска от тази на оригиналите „ДАНС: НЕ СМЕ ВИКАЛИ БОРИСОВ НА РАЗПИТ" Не отговарят на истината твърденията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че няма да дойде на разпит, защото до този момент той дори не е викан на такъв.   в. Дума Наказание от 2 до 8 години лишаване от свобода за кражба на части от жп инфраструктурата иска министърът на транспорта Данаил Папазов. Предложението за промяна в Наказателния кодекс ще бъде внесено утре в парламентарната комисия по транспорт. Причина за исканата промяна е инцидентът от събота, когато товарен влак с 18 вагона дерайлира между гарите Яна и Мусачево заради кражба на скрепителни елементи. Според министъра извършеното е терористичен акт, тъй като ако влакът е бил пътнически, е щяло да има човешки жертви. А дори в нощта след инцидента отново са констатирани кражби на скрепителни и други елементи.   в

Предстоящи събития за 21 януари

/КРОСС/ ***София.От 09.00 часа в митрополитски храм „Св. Неделя" Патриарх Неофит ще отслужи Света литургия. От 10.45 часа ще бъде отслужен Благодарствен молебен по повод именния ден на предстоятеля на БПЦ-БП.  ***София.От 10.00 часа ДКЕВР ще проведе обществено обсъждане на проект на ПРАВИЛА за търговия с природен газ в сградата на Комисията - бул. „Дондуков" 8-10, ет.4, зала № 4.***София.От 10.00 часа в конферентната зала на Полиграфическия комбинат на бул. „Цариградско шосе" 47 заместник министър-председателят и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще вземе участие в заключителна дискусия по националната кампания „Научени уроци". ***София.От 10.00 часа 5-ти състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Николай Русинов.  ***София.От 11.00 часа във фоайето на зала "Св. София" (сградата на Народното събрание, пл. "Батенберг" 1) ще се състои поклонението пред проф. Дойно Дойнов. ***София.От 11.00 часа в аудиторията на Университетската акушеро-гинекологична болница „Майчин дом" ще бъде отбелязан Денят на родилната помощ - Бабин ден. На събитието ще присъства министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева. ***София.От 11:00 часа в Рапортната зала на Първа САГБАЛ „Света София" ще бъде отбелязан Денят на родилната помощ

21 януари в историята

1506 г. - По нареждане на папа Юлий II е образувана армията на Ватикана - Швейцарската гвардия. 1542 г. - Английският парламент осъжда на смърт за държавна измяна съпругата на крал Хенри VIII Катрин Хауърд, която по-късно е екзекутирана. 1698 г. - Царят на Русия Петър I пристига в Лондон за да премине тримесечен теоретичен курс по корабостроене. 1763 г. - Императрица Екатерина II одобрява план за създаване на Дом за сираци и подхвърлени деца. 1793 г. - Френската революция: След като е намерен за виновен в държавна измяна от Конвента, френският крал Луи XVI е гилотиниран пред възторжена тълпа в Париж. 1872 г. - По заповед на Високата порта трима български владици - Панарет Пловдивски, Иларион Ловчански и Иларион Макариополски са заточени в Измит. 1890 г. - Разкрит е заговор на майор Коста Паница за убийство на княз Фердинанд и премиера Стефан Стамболов, за което Паница е осъден на смърт и разстрелян. 1911 г. - Американският лекар Франсис Раус изолира първия онкогенен вирус, който причинява саркома по кокошките. 1926 г. - В Ленинград са отворени гробовете на руските царе, скъпоценностите им са взети и предадени на държавата. 1942 г. - Втората световна война: Германските войски започват настъпление в Северна Африка. 1942 г. - Георги Исерсон е осъден от Военния трибунал на Приволжския военен окръг на 10 и допълнително 5 години в трудововъзпитателен лагер. 1944 г. - Втората световна война: Австралия и Нова Зеландия подписват пакт за съвместни отбранителни действия

Днес е Денят на родилната помощ - Бабинден


На 21 януари се отбелязва Бабинден (по стар стил) - един от най-големите женски народни празници, който датира още от езическите времена. Бабинден се отбелязва в чест на "бабата" - акушерката в българското село, а от 1951 година 21 януари е обявен за Ден на родилната помощ, на акушерките и гинеколозите.

По този повод министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева ще поздрави по-късно днес работещите в "Майчин дом".

Според обичая на този ден се засвидетелства уважение към...

Бабинден е! Празник на родилната помощ!

Днес е Бабинден. По традиция на този ден народът ни благодари на тези, които работят в сферата на родилната помощ. Празникът ще бъде отбелязан официално и в големите АГ-отделения в страната.

Поредна нощ на сблъсъци в Киев

Протестът в Киев започна мирно снощи. Около хиляда души се събраха около барикадите в центъра на Киев. Демонстрантите и полицията не извършваха активни действия, но от време на време се стигаше до леки сблъсъци. Протестиращите хвърляха димни шашки, фойерверки и коктейли „Молотов”, а полицията им отговаряше със светошумови гранати и стрелба ... Протестът в Киев започна мирно снощи. Около хиляда души се събраха около барикадите в центъра на Киев. Демонстрантите и полицията не извършваха активни действия, но от време на време се стигаше до леки сблъсъци. Протестиращите хвърляха димни шашки, фойерверки и коктейли „Молотов”, а полицията им отговаряше със светошумови гранати и стрелба ...

Поредна нощ на сблъсъци в Киев (снимки)

Протестът в Киев започна мирно снощи. Около хиляда души се събраха около барикадите в центъра на Киев. Демонстрантите и полицията не извършваха активни действия, но от време на време се стигаше до леки сблъсъци. Протестиращите хвърляха димни шашки, фойерверки и коктейли „Молотов”, а полицията им отговаряше със светошумови гранати и стрелба ... Протестът в Киев започна мирно снощи. Около хиляда души се събраха около барикадите в центъра на Киев. Демонстрантите и полицията не извършваха активни действия, но от време на време се стигаше до леки сблъсъци. Протестиращите хвърляха димни шашки, фойерверки и коктейли „Молотов”, а полицията им отговаряше със светошумови гранати и стрелба ...

Теми и гости в ефира

/КРОСС/ БНТ, „Денят започва" Тема: Учените от БАН превръщат индустриални отпадъци в керамични изделия - вижте как на живо преди 7. Тема: Как служителите в болница „Иван Рилски" търсят собствениците на изгубени пари? Тема: Как се развива ситуацията в Украйна - последни новини - на живо от Киев след 7:30 Тема: На Бабинден - на гости на Санка Христова, която отглежда 11-годишния си внук Любчо. Тема: Отбрана, сигурност и политика. Гост: министър Ангел Найденов. Тема: За последните успехи в родния тенис - как се става шампион -          Гост: Магдалена Малеева. Тема: За съдбата на дърветата, попаднали в зоната на строеж - прочит от Япония и Велико Търново в рубриката "Зелена светлина - на фокус".   бТВ, „Тази сутрин" Тема: Убийци сред нас. Заслужават ли най-бруталните престъпници шанс да излязат на свобода? Тема: Първанов или Станишев. Изборът на коалиционните партньори на левицата. Гост: Лидерът на „Евророма" Цветелин Кънчев. Тема: В полза на бетона

Виетнам осъди на смърт 30 наркотрафиканти

Присъдите са предупреждение към обществото

Майли Сайръс е кошмарът на 21 век

Британската банда Kasabian нападна поп звездата

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване