Трима загинаха при катастрофи

Трима души са загинали, a 12 са ранени в катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР.
В страната са станали 13 произшествия. В София са станали 155 леки и 3 тежки пътни произшествия. В тях са ранени трима души. 




















































Трима души са загинали, a 12 са ранени в катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. В страната са станали 13 произшествия. В София са станали 155 леки и 3 тежки пътни произшествия. В тях са ранени трима души.

Болният Любчо: Искам да ходя на плуване, на рехабилитация и на училище

Искам да ходя на плуване, на рехабилитация и на училище. Това каза пред БНТ малкият Любчо, който е останал сираче, още преди да се появи на бял свят.

Момченцето страда от детска церебрална парализа и го отглежда баба му Санка Христова. Любчо вече е получавал средства от Българската Коледа и се вижда подобрение на здравословното му състояние. Искам да ходя на плуване, на рехабилитация и на училище. Това каза пред БНТ малкият Любчо, който е останал сираче, още преди да се появи на бял свят. Момченцето страда от детска церебрална парализа и го отглежда баба му Санка Христова. Любчо вече е получавал средства от Българската Коледа и се вижда подобрение на здравословното му състояние.

Отпадането на доживотната присъда без право на замяна - въпрос за референдум

Отпадането на доживотната присъда без право на замяна, което е сред промените в новия Наказателен кодекс, трябва да бъде поставено като въпрос на национален референдум, защото е засегнат етичният принцип справедливост.
Обществото ни не е дозряло за подобен дебат, коментира психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова пред bTV.
Според нея в случаите, в Отпадането на доживотната присъда без право на замяна, което е сред промените в новия Наказателен кодекс, трябва да бъде поставено като въпрос на национален референдум, защото е засегнат етичният принцип справедливост. Обществото ни не е дозряло за подобен дебат, коментира психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова пред bTV. Според нея в случаите, в

Детектив: Записват незаконно политици с камера и микрофон, маскирани като дистанционно за кола

„Няма как излезлите в медийното пространство нерегламентирани записи да не са правени от хора, присъствали на тези разговори, другото е почти изключено". Това каза пред TV7 частният детектив Марин Маринов. Според него, има достатъчно начини, ако искат, хората в затворено помещение да се предпазят от такъв запис... „Няма как излезлите в медийното пространство нерегламентирани записи да не са правени от хора, присъствали на тези разговори, другото е почти изключено". Това каза пред TV7 частният детектив Марин Маринов. Според него, има достатъчно начини, ако искат, хората в затворено помещение да се предпазят от такъв запис...

Момче, ранено при катастрофа, се събуди от комата

13-годишното момче, което пострада при катастрофа на 25 ноември и беше в кома, вече е контактно. Това съобщи зам.-директорът по медицинските дейности на МБАЛ „Д-р Иван Селимински"-Сливен д-р Хрисант Хрисантов.

Детето тези дни ще бъде изписано от болницата.


Заедно с о



















13-годишното момче, което пострада при катастрофа на 25 ноември и беше в кома, вече е контактно. Това съобщи зам.-директорът по медицинските дейности на МБАЛ „Д-р Иван Селимински"-Сливен д-р Хрисант Хрисантов. Детето тези дни ще бъде изписано от болницата. Заедно с о

Американски военни кораби в Черно море по време на Олимпиадата

/КРОСС/ Два американски военни кораба ще бъдат в готовност в Черно море, в случай на извънредна ситуация по време на зимните Олимпийски игри в Сочи, предаде ИТАР-ТАСС, позовавайки се на Пентагона.  Говорителят на военното министерство контраадмирал Джон Кирби коментира информацията в американски медии, че САЩ възнамеряват да разположат военни кораби в Черно море и самолети в Германия, в случай на нужда от евакуация на американци от Сочи.  Според телевизия CNN, самолетите ще могат да стигнат до Сочи за два часа, но за провеждането на такава операция е нужно разрешението на руската страна.

Сирийският национален съвет излезе от опозиционната коалиция

/КРОСС/ В навечерието на предстоящата международна мирна конференция „Женева-2", Сирийският национален съвет излезе от състава на Националната коалиция на опозиционните и революционните сили на Сирия, съобщава ИТАР-ТАСС. Този ход потвърждава, че членовете на Сирийския национален съвет ще бойкотират конференцията, защото смятат, че провеждането на конференцията е безсмислено докато Башар Асад е президент на Сирия.    

Две верижни катастрофи запушиха София

Две верижни катастрофи само в рамките на шест минути затапиха Околовръстното и центъра на София до НДК. И при двата сблъсъка няма пострадали, има само нанесени материални щети.

136 катастрофи в столицата за денонощие

Иначе от АПИ припомнят, че пътищата в страната са проходими, единствено

Коко Динев взима двама от ЦСКА в Локо Пловдив

Става въпрос за Антон Полюткин и Юрий Бавин, които играят за втория отбор на московчани

    


Акад. Карталов: Ако нямаме визия за бъдещето, тогава защо ръководим институции

/КРОСС/ Преди 4 години почти никой не вярваше, че в България ще бъде успешно поставена цялата тетралогия "Пръстенът на нибелунга" на Вагнер. След като осъществи с голям замах грандиозния замисъл, директорът на Софийската опера и балет акад. Пламен Карталов изненада медиите и публиката с нов проект. Националният ни оперен и балетен театър разширява детската си образователна програма с "Концерти за бебоци".Идеята е да отгледаме нашата публика от най-ранна възраст. Ще припомня притчата, в която една майка отишла при мъдрец да се посъветва как да възпитава детето си. Той я попитал на колко години е детето. "На седем". "Късно е!" Как ние ще поканим публика в концертните зали и в оперните театри, ако тя няма навика, няма потребността да отиде там?! Ако нямаме визия за бъдещето, тогава защо ръководим институции, каза директорът на Софийската национална опера и балет акад. Пламен Карталов, цитиран от БНР.  Поради големия интерес, освен първоначално обявените всяка събота и неделя от 11 часа "Концерти за бебоци", в уютната зала "Бебоци" с възглавници и играчки в Операта ще се провеждат бебешки концерти и в четвъртък и петък от 11 и от 17 часа.  

Детектив: Записват незаконно политици с камера, маскирана като дистанционно

„Няма как излезлите в медийното пространство нерегламентирани записи да не са правени от хора, присъствали на тези разговори, другото е почти изключено „Няма как излезлите в медийното пространство нерегламентирани записи да не са правени от хора, присъствали на тези разговори, другото е почти изключено". Това каза пред TV7 частният детектив Марин Маринов. Според него, има достатъчно начини, ако искат, хората в затворено помещение да се предпазят от такъв запис...

20 неща, които ще променят пазара на труда за 20 години

/КРОСС/ Как и какво ще работят днешните деца, как ще се обучават и квалифицират, какви кадри ще търсят работодателите... Това е малка част от промените на пазара на труда в следващите 20 г., които са се опитали да предвидят експертите от Балканския институт по труда и социалната политика. Те са предвидили 20 ключови промени, които ще характеризират труда в следващите 20 г. на базата на промените на пазара на труда през годините, на различни изследвания, анализи и прогнози на български и европейски институции.1. Ще има много по-малко държава в трудовите отношения, отколкото има в момента, тъй като тя просто няма да има място в договарянето между работодатели и служители.2. Масовото професионално ориентиране, което в момента е абсолютно бяло петно на пазара на труда, ще стане задължително за намирането на работа, за която човек има заложби. "Сега 1 на 10 000 души в България сигурно е минал през системата за професионално ориентиране. В бъдеще това ще бъде точно толкова задължително, колкото и да си образован. Защото то спестява огромни ресурси на държавата, която ще обучава все по-малко хора в специалности, за които нямат заложби и след това не ги работят. А заедно с това пазарът на труда получава много по-мотивирани хора, които не отиват на работа с отвращение", коментира Иван Нейков, председател на Балканския институт по труда и социалната политика.3

14 катастрофи са регистрирани през денонощието във Варна

14 катастрофи са регистрирани във Варна през изминалото денонощие. Това съобщиха за Радио „Фокус” – Варна от "Пътна полиция" - Варна. При произшествията са пострадали двама души. Те са с леки наранявания, без опасност за живота.

Въпреки критиките към Киев, ЕС остава готов да подпише споразумение за асоцииране


Външните министри на Европейския съюз призоваха правителството на Украйна да отмени законодателството, ограничаващо правото на протест и осъдиха насилието в Киев, което бе предизвикано от "репресивния пакет" от мерки, съобщи "Франс прес".

Набързо прокараните през парламента закони от миналата седмица "значително ограничават... основните права на гражданите на събиране, медиите и пресата", се посочва в изявление на министрите.

Правителството в Киев трябва да гарантира, че...

Трима загинали и 12 ранени в произшествия на пътя

Трима души са загинали, a 12 са ранени в катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР.
В страната са станали 13 произшествия. В София са станали 155 леки и 3 тежки пътни произшествия. В тях са ранени трима души. 




















































Трима души са загинали, a 12 са ранени в катастрофи през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. В страната са станали 13 произшествия. В София са станали 155 леки и 3 тежки пътни произшествия. В тях са ранени трима души.

Без вода остават много райони във Варна

Много райони във Варна остават без вода, съобщи Агенция Фокус. Без вода днес, 21-ви януари, ще бъдат вилните и курортни зони над магистралата от местност „Горчивата чешма” до &...

ЕК: Напредъкът в България е ограничен и крехък

Напредъкът в реформите на съдебната система и борбата срещу престъпността и корупцията в България е "ограничен и крехък", се отбелязва в новия мониторингов доклад на Европейската комисия, който ще бъде официално представен в сряда.

Свежата ликвидност в Китай стимулира пазарите в Азия

Пазарните участници останаха в очакване на насроченото за сряда заседание на Японската централна банка

    


Голямата надежда на правителството за икономиката е ръст на износа

Инвестициите намаляват, вътрешното потребление още е свито, а производителността на труда спада, предупреди вицепремиерът Бобева

    


Пострадало в катастрофа дете се събуди от кома

То пострада при инцидент с четирима свои приятели

    


Взрив в US завод уби 2-ма, 10 са в болница

Двама души са загинали, 10 са приети в болница, а 7 са пострадали след взрив в америакански завод за фураж..

13-годишен, пострадал при катастрофа, се събуди от комата

13-годишното момче, което пострада при катастрофа на 25 ноември и беше в кома, вече е контактно. Това съобщи зам.-директорът по медицинските дейности на МБАЛ „Д-р Иван Селимински 13-годишното момче, което пострада при катастрофа на 25 ноември и беше в кома, вече е контактно. Това съобщи зам.-директорът по медицинските дейности на МБАЛ „Д-р Иван Селимински"-Сливен д-р Хрисант Хрисантов. Детето тези дни ще бъде изписано от болницата. Заедно с о

Четвъртата република е възможният изход от кризата

/КРОСС/ Изразът "Четвъртата република" като най-характерен символ за радикални промени в политическата организация на обществото, реализирани посредством промени в Конституцията на дадена държава, е взаимстван от политическата история на модерната демокрация (Четвъртата република - цялостна промяна на Конституцията. В България са действали до момента три републикански Конституции - бел. авт.)За духа на законаФранция като европейска родина на съвременните републикански управления има най-дълъг опит в стремежа към усъвършенстване на политическото си устройство чрез конституционните промени: преминала е не през една, а през цели "Пет Републики". Разбира се, сравнението на историята на Франция с тази на България е може би най-успешно описано в знаменитата фраза на П. Славейков, произнесена при предложението на консерваторите новият български парламент да се състои от две камари. Тогава той цветущо опонира, сравнявайки българския и чуждестранен институционален подход с примера"като да туриш телешко на леща"От дистанцията на времето и от придобитото познание на демократичните политически системи можем със сигурност да твърдим, че привнасянето на готови модели на управление не успява да постигне желаните резултати и дори напротив - разрушава доверието в демократичните процедури и действия

Удовлетвореността от живота ни прави по-активни на старини

Има много очевидни предимства от това да си щастлив, но ново изследване показва, че удовлетвореността от живота улеснява движението в по-късен етап от живота.

Няма отстъпление от предизборните ни ангажименти, отсече Красимир Янков

"Първата стъпка към промяна на данъчното облагане е направена"

    


30-годишен Йосиф Сталин предизвиква фурор на пътя

Йосиф Сталин е на 30 години, син е и вдига 140 км в час. Съветската машина е 75 коня и е навъртяла около 80 000 км. Произведена е през далечната 1984-та. Милен я купува за 550 лева преди 6 години.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева

Милен кръщава москвича Йосиф Сталин още щом го купува. Само за няколко го Йосиф Сталин е на 30 години, син е и вдига 140 км в час. Съветската машина е 75 коня и е навъртяла около 80 000 км. Произведена е през далечната 1984-та. Милен я купува за 550 лева преди 6 години. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева Милен кръщава москвича Йосиф Сталин още щом го купува. Само за няколко го

Philips "изключва" телевизорите си

Тайванска компания ще продължи да продава телевизори с марката

    


Канадка изхвърли Ана Иванович от Мелбърн

Канадката Южени Бушар стана първата канадка, достигнала до 1/2-финал на турнир от "Големия шлем", от 1986 година насам. В спор за него тя отстрани сръбкинята Ана Иванович в три сета.

Почва се: Снежни виелици и поледици идват до дни

Зимата идва. В края на седмицата ще ни застигнат снежни виелици и поледици. Прогнозите на синоптиците са в събота и неделя обстановката у на с да се усложни

Суровият петрол понижи стойността си

Лекият суров петрол (WTI) поевтиня вследствие на спекулациите, че забавянето на икономиката на Китай ще доведе до спад на търсенето на горива в...

Работната сила в Китай се свива бързо

До 2050 г. тя ще намалее с около 270 млн. до малко над 650 млн. души, прогнозират от Deutsche Bank

    


Москвич носи името Йосиф Сталин

/КРОСС/ Йосиф Сталин е на 30 години - син е и вдига 140 км в час. Тунингованият москвич, кръстен на съветския диктатор, е собстнвеност на Милен.  Съветската машина е 75 коня и е навъртяла около 80 000 км. Произведена е през далечната 1984-та. А Милен я пазари за 550 лева преди 6 години. Милен кръщава москвича Йосиф Сталин още щом го купува. Само за няколко години Йосиф Сталин е преобразен. С помощта на приятели Милен го разглобява до основи и го пребоядисва. После тапицира част от салона с агнешка кожа. Сменя и джантите с по-големи. Добавя детайли, които не са характерни за модела. Йосиф Сталин се кара само в хубаво време. Навън не трябва да е мокро или кално. Но макар да излиза рядко от гаража, Синият диктатор не оставя околните равнодушни. Любовта на Милен към съветските машини идва от детството му. Тогава и баща му е карал москвич, но бял. Затова мъжът не може да си представи някога остане без москвич. Признава, че колата не е удобна за дълъг път и гори повечко бензин, но гледа да не прави сметка. Радва се, че и децата му обичат разходките с Йосиф Сталин, разказва репортаж на Нова тв.   

Американски конгресмен: Едуард Сноудън може да е работил с Русия

Едуард Сноудън може да е сътрудничил с Русия, заяви председателят на комисията по разузнаването в Камарата на представителите на американския Конгрес Майк Роджърс. Конгресменът твърди, че Сноудън е действал сам, открадвайки информация за шпионските програми на Агенцията за национална сигурност.

Край на спонсорираните истории във фейсбук

Фейсбук спира рекламния формат на спонсорирани истории от 9 април тази година, съобщиха в блог пост от компанията. Те се появиха през 2011 г. и са една от най-противоречивите опции на фейсбук. 
Спонсорираните истории показват как потребителите на социалната мрежа си взаимодействат със страница, приложение или събитие.
Ако човек хареса страница и Фейсбук спира рекламния формат на спонсорирани истории от 9 април тази година, съобщиха в блог пост от компанията. Те се появиха през 2011 г. и са една от най-противоречивите опции на фейсбук. Спонсорираните истории показват как потребителите на социалната мрежа си взаимодействат със страница, приложение или събитие. Ако човек хареса страница и

Няма да политизираме инвестиционните проекти!

Цонев: ДПС е против АЕЦ "Белене", защото няма ясна финансова рамка

    


На 8 и 9 март сурвакарската група на с. Банище ще гони злите духове на "Кукерландия" в Ямбол

Сурвакарската група на брезнишкото село Банище ще участва във фестивала "Кукерландия" в град Ямбол, предаде репортер на ZaPernik.com.

Преди дни групата на селото е взела участие в сурвакарските и кукерски игри в Брезник, а на 8 и 9 март ще вземе участие във ежегодният маскараден фестивал "Кукерландия". Във фестивала ще вземат участие около 60 групи от страната и чужбина. Групата от село Банище, която се състои от около 35 човека почти не е...

Продължава

Шофьор, убил велосипедистка и избягал, осъден на 5 години и 4 месеца затвор

5 години и 4 месеца затвор постанови Пернишкият окръжен съд за 28-годишeн шофьор, който уби 17-годишна велосипедистка.
Инцидентът стана на 26 април миналата година. Тогава употребилият алкохол Павел Иванов в рисков участък на вътрешноградската магистрала ударил прибиращата се към дома си Кристина Даниелова.
Момичето карало плътно до 5 години и 4 месеца затвор постанови Пернишкият окръжен съд за 28-годишeн шофьор, който уби 17-годишна велосипедистка. Инцидентът стана на 26 април миналата година. Тогава употребилият алкохол Павел Иванов в рисков участък на вътрешноградската магистрала ударил прибиращата се към дома си Кристина Даниелова. Момичето карало плътно до

Новият НК защитава зеления октопод, алармираха от „Българско Черноморие”

Като доказателство за думите си те посочват факта, че групата от „За да остане природа в България", наричаща себе си „зелени", не желае в държавата ни да бъде въведен ред. Това е поредната им истеричната реакция в медиите по повод приемането на общо устройствения план на община Царево.

Български строители в Израел подложени на ракетен обстрел /обновена/

/КРОСС/ Трето денонощие палестински терористи в Газа обстрелват израелската територия. Ракети Qassam и Grad са попаднали в западната част на пустинята Негев. На ракетен обстрел е подложен и град Ейлат. Пресслужбата на израелската армия съобщи, че разполага със сведения за терористи от „Хамас" и ракетни установки по цялото протежение на границата на Ивицата Газа с Израел. Част от ракетите през последните денонощия бяха засечени от  противоракетната система „Железен купол". Няма данни за жертви и материални щети. Група от 30 български  работници, пристигнали по междуправителственото споразумение за временна заетост в строителството, настояват да бъдат преместени извън зоната на обстрела. Селището Офаким, където се намира строителният им обект, е в непосредствено близост до границата с Газа.  Работниците твърдят, че не разполагат с бомбоубежища в близост до обекта и до жилищата, в които са настанени. Някои от тях изявиха желание да се върнат в България при първа възможност, съобщи БНР. По-късно през деня Агенцията по заетостта цитира посолството на България в Тел Авив, според което информацията е недостоверна и непосредствено заплашени български граждани на територията на израелския град Офаким няма. „Агенцията по заетостта напомня, че всеки български работник получава осведомителни материали преди заминаването си в Израел

Български строители в Израел подложени на ракетен обстрел /обновена/

/КРОСС/ Трето денонощие палестински терористи в Газа обстрелват израелската територия. Ракети Qassam и Grad са попаднали в западната част на пустинята Негев. На ракетен обстрел е подложен и град Ейлат. Пресслужбата на израелската армия съобщи, че разполага със сведения за терористи от „Хамас" и ракетни установки по цялото протежение на границата на Ивицата Газа с Израел. Част от ракетите през последните денонощия бяха засечени от  противоракетната система „Железен купол". Няма данни за жертви и материални щети, съобщи БНР. Група от 30 български  работници, пристигнали по междуправителственото споразумение за временна заетост в строителството, настояват да бъдат преместени извън зоната на обстрела. Селището Офаким, където се намира строителният им обект, е в непосредствено близост до границата с Газа.  Работниците твърдят, че не разполагат с бомбоубежища в близост до обекта и до жилищата, в които са настанени. Някои от тях изявиха желание да се върнат в България при първа възможност. По-късно през деня Агенцията по заетостта цитира посолството на България в Тел Авив, според което информацията е недостоверна и непосредствено заплашени български граждани на територията на израелския град Офаким няма. „Агенцията по заетостта напомня, че всеки български работник получава осведомителни материали преди заминаването си в Израел

Български строители в Южен Израел са подложени на ракетен обстрел

/КРОСС/ Трето денонощие палестински терористи в Газа обстрелват израелската територия. Ракети Qassam и Grad са попаднали в западната част на пустинята Негев. На ракетен обстрел е подложен и град Ейлат. Пресслужбата на израелската армия съобщи, че разполага със сведения за терористи от „Хамас" и ракетни установки по цялото протежение на границата на Ивицата Газа с Израел. Част от ракетите през последните денонощия бяха засечени от  противоракетната система „Железен купол". Няма данни за жертви и материални щети, предава БНР. Група от 30 български  работници, пристигнали по междуправителственото споразумение за временна заетост в строителството, настояват да бъдат преместени извън зоната на обстрела. Селището Офаким, където се намира строителният им обект, е в непосредствено близост до границата с Газа.  Работниците твърдят, че не разполагат с бомбоубежища в близост до обекта и до жилищата, в които са настанени. Някои от тях изявиха желание да се върнат в България при първа възможност.    

До края на март се очаква издаването на лиценз за енергийна борса


До края на март Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) ще вземе решение на коя фирма да издаде лиценз за оператор на бъдещата енергийна борса. В момента кандидатите са двама - едно държавно и едно частно дружество - "Българска независима енергийна борса" и "Българска енергийна борса". Според Закона за енергетиката лицензът може да бъде притежаван от само една компания.

Това съобщи "Капитал daily" като се позова на председателя на регулатора Боян Боев.
...

Българка на финал в "Гласът на Албания"

Боряна Докле-Георгиева е един от четиримата финалисти в “Гласът на Албания”. Според предварителното гласуване в сайта на предаването www.imalbania.com именно тя ще спечели риалитито. 48% от гласовете на зрителите във временната класация са в нейна подкрепа. Финалът на предаването е този петък.
Боряна е родена в Албания в семейството на известни ар Боряна Докле-Георгиева е един от четиримата финалисти в “Гласът на Албания”. Според предварителното гласуване в сайта на предаването www.imalbania.com именно тя ще спечели риалитито. 48% от гласовете на зрителите във временната класация са в нейна подкрепа. Финалът на предаването е този петък. Боряна е родена в Албания в семейството на известни ар

5 години и 4 месеца затвор за шофьор, убил велосипедистка и избягал

5 години и 4 месеца затвор постанови Пернишкият окръжен съд за 28-годишeн шофьор, който уби 17-годишна велосипедистка.
Инцидентът стана на 26 април миналата година. Тогава употребилият алкохол Павел Иванов в рисков участък на вътрешноградската магистрала ударил прибиращата се към дома си Кристина Даниелова.
Момичето карало плътно до 5 години и 4 месеца затвор постанови Пернишкият окръжен съд за 28-годишeн шофьор, който уби 17-годишна велосипедистка. Инцидентът стана на 26 април миналата година. Тогава употребилият алкохол Павел Иванов в рисков участък на вътрешноградската магистрала ударил прибиращата се към дома си Кристина Даниелова. Момичето карало плътно до

Бобева: Таксата за ВЕИ-сектора е по-малкото зло

Мярката е ретроактивна, но по-лошият сценарий за енергетиката е фалитът на НЕК, обясни вицепремиерът

    


EK определя като "ограничен и крехък" напредъка срещу престъпността и корупцията

Европейската комисия отчита като „ограничен и крехък" напредъка на България в борбата с престъпността и корупцията и в реформите на съдебната система, съобщи БНР. 

Тази констатация е записана в проекта на новия мониторингов доклад за страната ни, който трябва да бъде одобрен и публикуван утре. Той оставя в сила мониторинговия механизъм за поне Европейската комисия отчита като „ограничен и крехък" напредъка на България в борбата с престъпността и корупцията и в реформите на съдебната система, съобщи БНР. Тази констатация е записана в проекта на новия мониторингов доклад за страната ни, който трябва да бъде одобрен и публикуван утре. Той оставя в сила мониторинговия механизъм за поне

Dacia поставя рекорди във Великобритания

През миналата година румънската марка изпревари по продажби Jaguar, Chevrolet, Mitsubishi и Lexus

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване