Слухове за бягство на президента на Украйна Янукович, председателят на парламента даде оставка

Украинският президент Виктор Янукович е заминал в петък за източната част на страната, за да присъства на политическо събрание, предаде АФП, като се позова на информация на високопоставен американски дипломат.
„Според нашата информация, а аз разговарях с Министерството на външните работи преди час и половина, Украинският президент Виктор Янукович е заминал в петък за източната част на страната, за да присъства на политическо събрание, предаде АФП, като се позова на информация на високопоставен американски дипломат. „Според нашата информация, а аз разговарях с Министерството на външните работи преди час и половина,

Прашка пролет - фейлетон от Лола Монтескьо

Покрай бунтовете в Украйна съвсем убягна една от най-важните новини, които бившият Съветски съюз е произвеждал през последните 25 г. Забранява се вносът на дантелени гащи, тип прашки. Първите разгневени митинги вече се проведоха, руските жени не дават да им пипат под полата. И са прави, има си граници, които веднъж преминати, водят до война. Покрай бунтовете в Украйна съвсем убягна една от най-важните новини, които бившият Съветски съюз е произвеждал през последните 25 г. Забранява се вносът на дантелени гащи, тип прашки. Първите разгневени митинги вече се проведоха, руските жени не дават да им пипат под полата. И са прави, има си граници, които веднъж преминати, водят до война.

Агов: Украйна завоюва мястото си в Европа по най-драматичния начин

Притокът на бежанци към България щеше да е огромен при гражданска война

    


Първанов: Важните решения се вземат извън парламентарните централи

Ежедневно сме свидетели на кадрови назначения, които са спорни. По такъв начин се извиват ръцете на БСП. Случва се малкият коалиционен партньор да диктува, тъй като няма коалиционно споразумение.

Кокаин за €273 млн. в резервни гуми на рали "Дакар", двама българи арестувани

Рекордно количество 1400 кг чист боливийски кокаин е задържан при пресечен международен канал за трафик на дрога. За удара съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров на пресконференция с френския посланик Ксавие Лапер дьо Кабан вчера.

Депутат от ГЕРБ: Това е втора серия на сериала „Изборно законодателство"

/КРОСС/ „Това е втора серия на сериала „Изборно законодателство". Безспорно е, че ще има и следваща серия", каза в „Събуди се" депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов. По думите му има още какво да се желае, тъй като голяма част от недостатъците не са отразени в новия Изборен кодекс, а препоръките на европейските партньори е да не се използва този кодекс в предстоящите избори. „В този Изборен кодекс е дадена възможността за преференции. Това се случва за първи път", каза от своя страна депутатът от БСП Георги Свиленски. Според Кирилов, за да бъде преференцията ефективна, прагът трябва да е достатъчно нисък. „Сега нещата не са добре. Три пъти нашето предложение за 5% праг не беше прието, незнайно защо", допълни той. Относно предложението на ДПС този текст да се прегласува Георги Свиленски заяви, че това няма как да се случи, при положение, че един текст вече е гласуван. „Не считам, че и това е нужно", допълни той. Попитан очаква ли вето на Изборния кодекс от страната на президента, Свиленски отговори, че очакват той да се запознае с промените. „Това няма да спъне новия закон", допълни той.

Първанов: Засега АБВ ще си остане движение без амбиции за партия

"Нидал Алгафари се занимава няколко дни с административна работа в АБВ и може би не му е харесало, затова е напуснал движението". Това каза пред bTV Георги Първанов.
На упреците, че е предавал неколкократно един от най-активните говорители на движението си – Нидал Алгафари, Първанов каза: „Никой не го е пращал по интервютата, на които е ходил. "Нидал Алгафари се занимава няколко дни с административна работа в АБВ и може би не му е харесало, затова е напуснал движението". Това каза пред bTV Георги Първанов. На упреците, че е предавал неколкократно един от най-активните говорители на движението си – Нидал Алгафари, Първанов каза: „Никой не го е пращал по интервютата, на които е ходил.

Рибак подаде оставка, протестите го поболяха

Председателят на украинския парламент Владимир Рибак подаде оставка заради влошено здраве.

Първанов: Не се чувствам предател спрямо БСП

"Нидал Алгафари се занимава няколко дни с административна работа в АБВ и може би не му е харесало, затова е напуснал движението". Това каза пред bTV Георги Първанов. На упреците, че е предавал неколкократно един от най-активните говорители на движението си – Нидал Алгафари, Първанов каза: „Никой не го е пращал по интервютата, на които е ходил.

Председателят на украинския парламент се оттегли

  Председателят на украинския парламент Владимир Рибак. Причината за решението му е влошено здравословно състояние, съобщи...

Трябва ни правителство камикадзе

В България трябва да се появи правителство камикадзе, което да стартира ключовите и непопулярни мерки в сферата на политиката и икономиката. Това си пожела омбудсманът Константин Пенчев.

Главният секретар на Мюфтийството: Има политически обвързани лица, които организират протестите

/КРОСС/ „Ние не смятаме, че имотните ни претенции, в една демократична страна, могат да подбуждат такава реакция на обществото", заяви в „Събуди се" Ахмед Ахмедов, главен секретар на Мюфтийството, на въпрос склонни ли са да се откажат от претенциите си към имотите в името на мира и сигурността. По думите му още от началото на съдебните процеси те виждат политически обвързани лица, които организират протестите. „Периодът преди избори този елемент е достатъчно благодатен, за да могат да се извлекат политически дивиденти", допълни той. „Българското общество е достатъчно зряло и мъдро, за да не допусне етнически конфликт", смята Ахмедов. Попитан какви са плановете им за джамията в Карлово той отговори, че тя все още не е върната на главното Мюфтийство. „Ако тя бъде върната не сме решили дали ще бъде действащ храм. Но никога не пречи един действащ храм да е и паметник на културата", допълни той. Снимка: Булфото,всички права запазени  

"Страница от политическото ни възраждане" с нов живот

Дигитализирано фотокопие на една забравена българска книга беше открито в… Мичиганския университет в САЩ

Жекова: Вълнуващо е да усещаш подкрепата на цяла България

/КРОСС/ „За мен е много вълнуващо да усещам подкрепата на толкова много хора и на цяла България. Не съм си представяла, че толкова хора ще се вълнуват от мен", каза в „Събуди се" сноубордистката ни Александра Жекова. Тя разказа, че в деня на състезанието късметът не е бил на нейна страна. „Целият ден протичаше трудно", допълни тя. Жекова сподели, че ако в състезателна атмосфера човек си помисли за медала, обикновено винаги бърка и затова е много важно да се концентрираш върху работата си. „Това беше и моя фокус и за момент не съм помислила да съжалявам, че бях блъсната", заяви тя.

Microsoft намалява цената на Windows 8.1 със 70% за евтини производители?

Производителите ще могат да инсталират операционната система на устройства, които продават за по-малко от 250 долара, разкрива Bloomberg

    


Над 600 души са пострадали в Украйна от 18 февруари досега


Над 600 души са пострадали при масовите безредици в центъра на украинската столица от 18 февруари досега. Това съобщи на сайта си украинското здравно министерство, предава ИТАР-ТАСС, цитирано от БТА.

За медицинска помощ са се обърнали 603 души, 390 от тях са настанени в болници към 06:00 часа местно време.

През последното денонощие ранените са 26 души, от тях 21 са хоспитализирани. Според данни на здравното министерство, жертвите на сблъсъците в Киев са 77 души.
...

Димитър Луджев: Доста хора забогатяха от властта - и червени, и сини

/КРОСС/ "Наказанието за политиците си тече - от време на време народът изхвърля една порция политици, които счита, с основание, за негово дередже. За съжаление после назначава други, които не са по-добри". Това заяви в предаването „Тази събота" на бТВ Димитър Луджев, вицепремиер в правителството на Димитър Попов. „Прецедент с осъден политик - засега за съжаление такъв няма. Много пъти чувахме полици, които идват на власт, да казват - ние ще накажем виновните за разрухата, след които замълчават. След което политическата сила замълчава, тя има достатъчно лостове в съдебната система. Българската съдебна система до ден днешен е разделена на лобита, прокарани от различни политически сили и този механизъм блокира. А той блокира, защото моделът, който се изгради в България на политическа система и на държавно управление, т.нар. партийно-клиентелистки модел, в този модел партиите се борят не да дадат нещо на обществото, а да вземат държавата. Държавната власт е възможността да извършват сделката си „власт срещу пари" и те стават взаимозависими", добави Луджев. Има конспиративна теория, че всичко произхожда от БКП, каза той: „Но в политическите сили, които трябваше да извършат прехода, взеха връх една определена порода хора - агресивни, послушни и лоялни на своите ръководства, хора, които се устремиха към властта и да могат чрез нея да осигурят облаги за себе си и своите приятели. Това е", обясни Димитър Луджев

„Пепеляшка” в балетен вариант днес във Варна

Днес, 22 февруари, от 18 часа балетната трупа на Варненската опера предлага приятна среща с класическия балет, в която със средствата на изящното изкуство ще разкаже приказката за Пепеляшка на Шарл Перо. Хореографията кореспондира със загадъчността и приказността в сюжета и музиката на Прокофиев, съобщиха от варненската опера за Moreto.

Първанов: Призовавам Станишев и Борисов на идеен дебат

/КРОСС/ „В редица региони има масово преливане на гласове и симпатизанти. АБВ е отворена към широка степен от симпатизанти. Листата имаме, готова е на 80%, но ще я обявим като я завършим напълно. Пазим всички състезатели на терена и се борим да вземем гласове, което означава, че влизаме в конкуренция с всички - дори с Реформаторския блок", заяви в предаването „Тази събота" по бТВ бившият президент Георги Първанов. „Нидал Алгафари се занимаваше няколко дни с експертна работа и може би не му е харесало. Не мога да кажа нищо повече. Казвате, че е бил най-активният говорител на АБВ, защо е бил? Никой не го е изпращал по тези медии, по които се е изказвал толкова активно. Аз съм си правил кампаниите през по-голямата им част - идеите, организационната работа и отговорността. Поверил съм много малка степен на Моника Станишева през 2006 година", коментира Първанов темата с напускането на пиар специалиста. „Проблемът на задкулисието е, че същите играчи, които бяха на ключови позиции по време на ГЕРБ и контактуваха активно и резултатно с Борисов и Цветанов, сега също имат определящи позиции, но в друго управление. Цветанов и Пеевски са се срещали 40 пъти само в кабинета му в МВР, а колко са били пътите извън министерството? Колко ли пъти са обсъждали как да се разправят политически със своите опоненти? Това е тема, която трябва да се дебатира - защо и как в това статукво се запазиха същите играчи, а се променяха само партиите

Слухове за бягство на президента на Киев Янукович

Украинският президент Виктор Янукович е заминал в петък за източната част на страната, за да присъства на политическо събрание, предаде АФП, като се позова на информация на високопоставен американски дипломат.

„Според нашата информация, а аз разговарях с Министерството на външните работи преди час и половина, президентът е заминал за Харков в Украинският президент Виктор Янукович е заминал в петък за източната част на страната, за да присъства на политическо събрание, предаде АФП, като се позова на информация на високопоставен американски дипломат. „Според нашата информация, а аз разговарях с Министерството на външните работи преди час и половина, президентът е заминал за Харков в

34-годишен почина след удар в дърво край Дупница

34-годишен мъж е починал след пътнотранспортно произшествие, станало тази нощ, на Главен път Е-79, в района на Дупница в посока Благоевград, съобщиха от ОД МВР Кюстендил.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Мъжът е загубил контрол над автомобила си “Опел Вектра”, излязъл е от пътното платно, 34-годишен мъж е починал след пътнотранспортно произшествие, станало тази нощ, на Главен път Е-79, в района на Дупница в посока Благоевград, съобщиха от ОД МВР Кюстендил. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Мъжът е загубил контрол над автомобила си “Опел Вектра”, излязъл е от пътното платно,

Томислав Дончев е възможен водач на листата на ГЕРБ за евроизборите

Бойко Борисов заяви пред Дарик, че много възможен водач на листата на ГЕРБ за евроизборите е Томислав Дончев. Борисов коментира отцепниците от ГЕРБ, както и преминаването на Красимир Стефанов към пар...

Първанов подозира БСП и ГЕРБ в икономическа коалиция

„Мен ме интересува кой от ръководството на БСП е осъществявал бизнес проекти при управлението на ГЕРБ, дали е имало икономическа коалиция помежду им”, коментира Георги Първанов пре...

Пиян бургазлия бърка пътя, спира го телена ограда

Пиян водач на "Ауди" тръгнал за Бургас, но объркал пътя и се озовал между Казанлък и Стара Загора. Мъжът се блъснал в телена ограда, колата се обърнала по таван, а той бил арестуван, защото буйствал при появата на полицаите.

34-годишен загина при катастрофа край Дупница

34-годишен мъж е починал след пътнотранспортно произшествие, станало тази нощ, на Главен път Е-79, в района на Дупница в посока Благоевград, съобщиха от ОД МВР Кюстендил.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS
Мъжът е загубил контрол над автомобила си “Опел Вектра”, излязъл е от пътното платно, 34-годишен мъж е починал след пътнотранспортно произшествие, станало тази нощ, на Главен път Е-79, в района на Дупница в посока Благоевград, съобщиха от ОД МВР Кюстендил. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS Мъжът е загубил контрол над автомобила си “Опел Вектра”, излязъл е от пътното платно,

Новият кабинет на Италия полага клетва днес

Парламентът ще му гласува вот на доверие в понеделник

    


Биатлонистката Мари-Лор Брюне е колабирала заради хипервентилация


Френската биатлонистка Мари-Лор Брюне е колабирала заради хипервентилация, съобщи лекарят на френския отбор Томас Лакроа.

В петък състезателката припадна и загуби съзнание по време на женската щафета, като веднага бе хоспитализирана. Тя не се е чувствала добре още преди състезанието.

"Първоначалните прегледи показаха, че Брюне е била в състояние на хипервентилация, което предизвикало световъртеж", обясни Лакроа.

Треньорът на французите Тиери Дюсер допълни, че...

Френската биатлонистка е колабирала заради хипервентилация


Френската биатлонистка Мари-Лор Брюне е колабирала заради хипервентилация, съобщи лекарят на френския отбор Томас Лакроа.

В петък състезателката припадна и загуби съзнание по време на женската щафета, като веднага бе хоспитализирана. Тя не се е чувствала добре още преди състезанието.

"Първоначалните прегледи показаха, че Брюне е била в състояние на хипервентилация, което предизвикало световъртеж", обясни Лакроа.

Треньорът на французите Тиери Дюсер допълни, че...

Поредният напуснал ГЕРБ - умен и красив? Освен мен, друг няма!

Борисов: Томислав Дончев сигурно ще води евролистата ни

    


Поредният напуснал ГЕРБ, умен, красив? Освен мен, друг не се сещам!

Борисов: Томислав Дончев сигурно ще води евролистата ни

    


Въпреки споразумението в Украйна протестите не стихват

Въпреки постигнатата договореност между властите и опозицията за прекратяване на политическата криза, което отне живота на десетки в Украйна, хиляди протестиращи остават на централния площад „Независимост” в Киев. Подписаното вчера споразумение между президента Виктор Янукович и опозицията гласи, че ще бъде създадено обединено правителство и ще бъдат проведени президентски избори.

Росен Петров: "Кралят на кокаина", ако беше в тефтерчето на Златанов, щеше да е "Б.Б"

/КРОСС/ "Целият съм в черно, защото държавата ни е в бяло". Това заяви в предаването „Факторът Кошлуков" на ТВ7 Росен Петров от „България без цензура". 1400 кг чист кокаин бяха задържани при пресечен международен канал при съвместна операция на българската и френската полиция. Петров обясни каква е връзката на черните дрехи, с които се яви в студиото, и „бялото", в което е държавата: „Бялото - нали така викат на кокаина. Връзката е, че вчера полицейски части влязоха в дома и в един бар, които се свързват с името на Орлин Алексиев - председател на бюджетната комисия и член на Общинска банка. Не знам дали този кораб с кокаина има пряка връзка с него, но най-малкото има оперативни данни. За да влезе полицията там, г-н Алексиев е лице, представляващо оперативен интерес. Не мисля, че такова лице може да остане на постовете, които заема в момента", категоричен е Росен Петров. Наричаха Брендо „Краля на кокаина", но дали не е друг?, попита той и поясни, че говори „за човек, който ако беше в тефтерчето на Златанов, щеше да е Б.Б.". „България без цензура" преговаря с хора от Български земеделски народен съюз, които са в Коалиция за България. Румен Йончев вероятно ще напусне тяхната група и ще стане депутат от „България без цензура", каза още Петров

Вилата на К. Паустовски няма да се събаря, ще стане паметник на културата

/КРОСС/ Добре запазената къща на търговеца Струков в гр. Пушкино, Московска област, известна като „вилата на Константин Паустовски", може да получи статут на обект на културното наследство до месец. По такъв начин къщата ще бъде спасена от събаряне, пише РИА „Новости", цитирана от realty.newsru.com.Преди това в пресата излезе информация, че къщата на Струков, построена през 1877 г. в Подмосковието, ще бъде съборена, а на нейно място - построен многоетажен блок.Преди седмица в Пушкино са преминали дебати по темата, като повечето местни жители са се изказали против събарянето.Дървената сграда първоначално е била вила на търговеца Струков, след революцията - сиропиталище. През 1920-те години тук е живял и работил Паустовки. При него на гости са идвали Маяковски и Булгаков. През последните 70 години сградата се е използвала за вечерно училище, което в скоро време ще бъде преместено на друго място.Константин Паустовски е руски съветски писател-класик, роден през 1892 г. и напуснал този свят през 1968 г.Журналистът Валерий Дружбински, работил при Паустовски като литературен секретар, пише в спомените си за писателя „Паустовски такъв, какъвто го помня": „Удивително е, но Паустовски успя да живее във времена на безумна възхвала на Сталин без да напише една дума за вожда на всички времена и народи. Успя да не стане член на партията, да не подпише нито едно писмо или обръщение, заклеймяващо когото и да било

На 95 Петко Бочаров надви грипа и издаде книга

Преди рождения си ден доайенът на българската, европейската, а може би и световната журналистика Петко Бочаров постигна две победи. Надви почти без лекарства свирепия грип и издаде нова книга. 
Тя се казва Преди рождения си ден доайенът на българската, европейската, а може би и световната журналистика Петко Бочаров постигна две победи. Надви почти без лекарства свирепия грип и издаде нова книга. Тя се казва "Петко Бочаров на 95 през три Българии" и е дело на издателство "Жанет 45". Сигурен съм, че историите и спомените в нея, сладкодумно

Откраднаха питбул във Варна

Две деца свиха питбул, завързан на паркинга на Двореца на културата и спорта във Варна

75% от всички кредити на граждани са до 5000 лв.

/КРОСС/ 75% от всички изтеглени кредити от граждани в България са за суми до 5000 лв., сочат данните на Българската народна банка към края на 2013 г., цитирани от вестник „Стандарт". Заемите до този праг са 2 001 363 броя от общо 2 654 324 изтеглени кредита от физически лица у нас. Общата сума на заемите е в размер до 5000 лв. възлиза на 2,352 млрд. лв., или едва 12,5% от обема на всички кредити на граждани, които достигат 18,686 млрд. лв. Така едва 25% от всички кредити, изтеглени от граждани - точно 652 961 броя, са за суми надхвърлящи 5 000 лв. Тези 25% от всички изтеглени заеми обаче съставят 87,5% от общата сума на кредитирането за физически лица. Заемите за суми между 1000 и 2500 лв., както и тези за суми между 25 000 и 50 000 лв., са постигнали най-забележим ръст в рамките на 2013 г. Заемите от 1000 лв. до 2500 лв. са се увеличили с 46 130 броя или с 11,1% до общо 458 002 броя. Благодарение на това общата сума по този сегмент кредити нараства с 42,9 млн. лв. до общо 721,4 млн. лв. Заемите за суми от 25 000 до 50 000 лв., се увеличават с 5 594 броя през 2013 г. до общо 94 005 броя. Сумата по тях нараства с 233,9 млн. лв. до общо 3,313 млрд. лв. Големият ръст при заемите до 2500 лв. показва, че заради ниските доходи на хората се налага да теглят кредит дори за немного голям ремонт в дома, както и за покупки на техника и обзавеждане

Ливадия, младите й мъже и сувлакито

Сувкалито на Ливадия е известно и околните села са прочути със скарите си. Няма по-добър повод да се разходите до този красив град във Виотия

прочети повече

Касим Дал: Пеевски, Доган и Цветанов управляваха заедно

Делян Пеевски е човекът, който говори чрез устата на Доган, заяви лидерът на „Свобода и достойнство". Той предположи, че бившият зам.-председател на ДПС Христо Бисеров е прокарал кандидатурата на медийния бос за шеф ДАНС

Касим Дал: Агитация на турски език се води от 25 години

В населените места със 100% турско говорящо население от 25 години предизборната агитация тече на майчиния език на хората. Това подчерта лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство” и бивш член на ДПС Касим Дал пред bTV.
По думите му, разразилия се бурен скандал около агитацията на чужд език и посветения й текст в Изборния кодекс, В населените места със 100% турско говорящо население от 25 години предизборната агитация тече на майчиния език на хората. Това подчерта лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство” и бивш член на ДПС Касим Дал пред bTV. По думите му, разразилия се бурен скандал около агитацията на чужд език и посветения й текст в Изборния кодекс,

Робърт Палмър: Битката за столица на културата ще е като футболен мач

Робърт Палмър, наричан гуруто на съвременната европейска културна политика, е на посещение в Пловдив, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019 г. Той идва за първи път в България. 
Идеите и дейността на Палмър дават нов смисъл на разбир























Робърт Палмър, наричан гуруто на съвременната европейска културна политика, е на посещение в Пловдив, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019 г. Той идва за първи път в България. Идеите и дейността на Палмър дават нов смисъл на разбир

17 катастрофи са регистрирани във Варна през денонощието

17 катастрофи са регистрирани във Варна през последното денонощие. Това съобщиха за Радио „Фокус” – Варна от „Пътна полиция”. При един от инциденти има пострадал пътник, който е с контузии и няма опасност за живота му. При останалите инциденти са нанесени материални щети по автомобилите.

Българите масово взимат малки заеми

Близо 75% от всички изтеглени кредити от граждани у нас са за суми до 5000 лв., сочат данните на БНБ към края на 2013 г. Под тази граница са били...

Манолова: Аз последна съм против искането за референдум

Заместник-председателят на Народното събрание и депутат от КБ Мая Манолова коментира пред Дарик радио приетия късно в петък нов Избирателен кодекс. "Това е първият парламент, който приема наисти...

Вредната храна ни изкушава, когато сме в лошо настроение

Нездравословната храна ни привлича най-много, когато сме без настроение, сърдити или тъжни. Ако сме в добро настроение никак не сме толкова склонни да ядем мазно, сладко или пържено, установи американ...

Мъж загина в пещера край Банско

Мъж загина, а други двама пострадаха в пещера край пътя Банско-Гоце Делчев в петък вечерта. Около 20 часа е подаден сигнал от съпругата на един от тримата мъже, които са работили в пещерата. Според сигнала тримата са пострадали, след като в пещерата са се натъкнали на вода, която трябвало да бъде изпомпана, предаде БГНЕС.

Моуриньо: За мен Шампионската лига започва в сряда

/КРОСС/ Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо показа абсолютно равнодушие към изиграните до този момент мачове от Шампионската лига. Специалистът заяви, че не се вълнува от постигнатите резултати, като допълни, че за него турнирът на богатите стартира в сряда, когато „сините" излизат срещу Галатасарай, пише Гонг. „Моята Шампионска лига започва в сряда. Тогава гостуваме на Галатасарай", отбеляза лаконично Специалния. Същевременно, Моуриньо бе запитан и за слуховете, които свързаха Тибо Куртоа с Реал Мадрид. Както е известно, белгийският страж е собственост на Челси, но е преотстъпен в Атлетико Мадрид: „Ни най-малко не ме вълнуват тези приказки. Куртоа има още 2 години от контракта си и със сигурност ще ги изпълни". Челси гостува на Галатасарай на 26-и февруари от 21.45 часа българско време.  

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване