Гол в 93-ата минута задържа "Челси" на върха в Англия


Гол на Джон Тери в 93-ата минута донесе трудна и драматична победа на "Челси" с 1:0 над "Евертън" и остави тима начело във временното класиране на Висшата лига.

Лондончани дръпнаха с четири точки пред своите преследвачи "Арсенал" и "Манчестър сити", които все още не са изиграли своите срещи от 27-ия кръг.

Гостите от Ливърпул имаха предимство в началните минути и се отчетоха с пропуски на Лиън Осман и Кевин Миралас, преди "Челси" да отговори чрез Самуел Ето'о чак в 38-ата...

Хиляди се стичат да разглеждат изоставената резиденция на Янукович (видео)


Хиляди украинци се стичат да разгледат изоставената обширна резиденция на президента на страната Виктор Янукович в района "Межигорие" на Киев.

Контролът над комплекса е поет от гражданските отряди на т.нар. самоотбрана. Те пуснаха първо журналистите, след което организират малки групи от извилите се на опашка граждани, съобщават местната агенция УНН.



Според медиите заради голямото количество любопитни в района са се образували задръствания и хората изоставят...

40-годишна жена опита да се самоубие с белина

В събота към обяд в Спешен център Благоевград е докарана около 40-годишна жена от благоевградския квартал "Еленово", която направила опит за самоубийство с белина, пише struma.com.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS  Жената е докарана от свои близки в тежко състояние, В събота към обяд в Спешен център Благоевград е докарана около 40-годишна жена от благоевградския квартал "Еленово", която направила опит за самоубийство с белина, пише struma.com. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Жената е докарана от свои близки в тежко състояние,

Избори на 25 май, реши Върховната Рада на Украйна

Във връзка с факта, че Янукович се е самоотстранил

Реал победи Елче, този път без съдийска помощ

Реал (Мадрид) победи Елче с класическото 3:0 в среща от 25-ия кръг на Примера дивисион. В 34-ата минута Реал откри резултата след изпълнение на корнер Ияраменди овладя с гърди и шутира силно и след ри...

Мъж загина при трудова злополука в Монтана

29-годишен работник загина в изкоп по време на работа по водопроводната мрежа в Монтана. Инцидентът е станал днес преди обяд. Според очевидци мъжът е бил в изкопа, дълбок над два метра, когато върху ...

Ветеранът Марио Мат грабна златото в слалома

Австрийският ветеран Марио Мат спечели златния олимпийски медал в последната дисциплина от алпийските ски в програмата на Олимпиадата в Сочи. Мат спечели слалома при мъжете, след като направи отличен ...

Мъж загина, работейки по водопроводната мрежа на Монтана

/КРОСС/ 29-годишен работник загина в изкоп по време на работа по водопроводната мрежа в Монтана. Инцидентът е станал днес преди обяд. Според очевидци мъжът е бил в изкопа, дълбок над два метра, когато върху главата му от кофата на багера паднало огромно парче асфалт. Полицията води следствие за изясняване на причините за инцидента. От фирмата изпълнител на обекта отказаха коментар. „Установихме, че изкопът не е бил обезопасен, което е нарушение. На фирмата ще бъде извършена пълна проверка за това, доколко са спазили изискванията на трудовото законодателство", каза директорът на „Инспекция по труда" - Монтана Димитър Петров, предаде Нова телевизия.  

Ренци се закле като премиер на Италия

Новото правителство на Италия, оглавявано от националния секретар на Демократическата партия (ДП) Матео Ренци, който бе кмет на Флоренция, положи клетва.

Красимир Стойчев: Рекетираха ме, за да им преотстъпя дялове от „Мобилтел”

Хора от т. нар. кръг „Орион” са рекетирали навремето бизнесмена Краси Стойчев, за да им преотстъпи дялове от „Мобилтел”. В замяна на това предлагали „спокойствие”. Това каза самият той пред Нова телевизия.  „Хора от правителството на Жан Виденов пращаха емисари при мен със схема да им дам част от бизнеса, за да съществува „Мобилтел”. Хора от т. нар. кръг „Орион” са рекетирали навремето бизнесмена Краси Стойчев, за да им преотстъпи дялове от „Мобилтел”. В замяна на това предлагали „спокойствие”. Това каза самият той пред Нова телевизия. „Хора от правителството на Жан Виденов пращаха емисари при мен със схема да им дам част от бизнеса, за да съществува „Мобилтел”.

Божидар Димитров: Етническо напрежение в България няма и няма да има

/КРОСС/ „Ръководството на ДПС е набило канчето на Хафъзов. Партията с това се справя добре - сдържа екстремизма. В резултат на моите исторически изследвания смятам, че етническо напрежение в България няма и няма да има. Политиците се опитват да създадат такова, но в едно ограничено разстояние, което ние наричаме „жълтите павета". Атака не са националисти - те са ксенофоби и расисти, но не и националисти. На тези тъпи глави не им побира мозъка да разберат, че в нацията влизат всички - българи, мюсюлмани, арменци, турци, русанци и т.н.", заяви в предаването „120 минути" Божидар Димитров във връзка с наболялата тема за етническа нетърпимост у нас.  „Политиците нека си говорят на жълтите павета. Няма начин Бай Хасан да вземе автомата да тръгне да убива Бай Иван или обратното - няма как да стане. 1000 селища има в България съ смесено население - там не е имало подобни действия", каза още той.  

Сергей Лавров: Опозицията в Украйна не изпълни нито едно от задълженията си


Руският министър на външните работи Сергей Лавров заяви, че опозицията в Украйна не е успял да спази споразумението от петък, подписано и от президента Виктор Янукович.

Това се казва в изявление на външното ведомство на Русия. Позицията на Лавров е била повторена и при телефонните му разговори с колегите му от Германия, Полша и Франция. Министрите на трите държави също присъстваха на сключването на споразумението в петък.

"Опозицията не просто не успя да изпълни нито едно...

Красимир Стойчев: Пращаха ми емисари, за да ме притискат за част от бизнеса

Хора от т. нар. кръг „Орион” са рекетирали навремето бизнесмена Краси Стойчев, за да им преотстъпи дялове от „Мобилтел”. В замяна на това предлагали „спокойствие”. Това каза самият той пред Нова телевизия.  „Хора от правителството на Жан Виденов пращаха емисари при мен със схема да им дам част от бизнеса, за да съществува „Мобилтел”. Хора от т. нар. кръг „Орион” са рекетирали навремето бизнесмена Краси Стойчев, за да им преотстъпи дялове от „Мобилтел”. В замяна на това предлагали „спокойствие”. Това каза самият той пред Нова телевизия. „Хора от правителството на Жан Виденов пращаха емисари при мен със схема да им дам част от бизнеса, за да съществува „Мобилтел”.

Два акта за нарушения в ученически бюфети са съставили от РЗИ-Варна

През изминалата седмица инспекторите от отдел „Държавен здравен контрол” и дирекция „Обществено здраве” извършиха проверки в търговската мрежа на територията на град Варна и прилежащите общини във връзка с писмо на МЗ за получена нотификация от Европейската система за бърз обмен на информация за опасни стоки, пуснати на пазара (RAPEX).

Янукович отрече да подава оставка

„Нищо няма да подписвам. Ще остана на територията на страната и ще търся път. Казал съм всичко, ще видя реакциите на международната общност, как ще реагират те. Кожара, който и в момента е министър на външните работи, ми докладва вчера, че е говорил с министрите на външните работи на Полша и САЩ. Аз вчера разговарях с Путин. Той е говорил с Обама. Надявам се, че аз тези дни също ще водя преговори.”

Жена опита да се самоубие с белина в Благоевград

В събота към обяд в Спешен център Благоевград е докарана около 40-годишна жена от благоевградския квартал В събота към обяд в Спешен център Благоевград е докарана около 40-годишна жена от благоевградския квартал "Еленово", която направила опит за самоубийство с белина, пише struma.com. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS Жената е докарана от свои близки в тежко състояние,

Румен Йончев окончателно напуска левицата и отива при Бареков


Депутатът Румен Йончев официално обяви, че напуска парламентарната група на "Коалиция за България", но остава в парламента като независим депутат и ще представлява като такъв "България без цензура" - партията на Николай Бареков, бивш телевизионен водещ и близък до Цветан Василев и Делян Пеевски. 

Решението, което неофициално е известно от два месеца, беше формално взето на заседание на ръководството на Земеделския народен съюз (ЗНС), чийто лидер е Йончев. Форумът е одобрил...

Етническото напрежение не е мит, а опасна реалност!

Местан: "Атака", БСП и ГЕРБ образуваха парадоксално антиевропейско мнозинство

    


Потомка на Левски: Тъжно е, когато ограждат паметника му, децата ми също не бяха допуснати

/КРОСС/ „Много е тъжно, че оградиха паметника на Левски, Преди няколко години майка ми се опита да заведе децата ми, за да бъдат и те част от това нещо, но охраната тогава не ги пусна. Тази година Фандъкова ни покани официално и дори ни даде възможност да напишем слово, но децата ми пак не успяха да стигнат. Дъщеря ми каза „Мамо, знаеш ли, че имаше снайперисти по покривите?". Там имаше толкова много хора, които с цялото си сърце просто искаха да почетат паметта на един достоен човек", заяви в предаването „120 минути" по бТВ Христина Богданова, пряка потомка на Апостола на свободата Левски. Богданова сподели, че преките потомци на Левски са около 20 души. „На мен лично ми е обидно, когато някой се опитва да окупира тази светиня на българщината. Демагогията и злоупотребата с името му и думите му, казани от определени наши съвременници, звучат страшно и гротескно", каза с тъга Богданова. Тя донесе в студиото няколко кичурчета от косата на Левски. „Аз имам един кът, като един свещен кът в моя там, и там държа тези коси и портрета на баща ми", разясни тя. „Левски ни е завещал да гледаме абсолютно равностойно на всички етноси, но само с едно условие - да спазваме законите. Стига човек да не разрушава законите на държавата, той не трябва да бъде третиран различно

Нападение на автобус с туристи в Украйна възмути Русия

/КРОСС/ Русия изразява възмущението си във връзка с инцидента от 21 февруари в Ровенска област в Украйна, се пише в заявление на Департамента по информация и печат към МВнР на Русия. При инцидента автобус с туристи от белоруския град Гомел, които са заминавали на почивка в Карпатите, е бил обстрелян от бойциВ резултат на нападението е ранен шофьорът на автобуса, гражданин на Русия. В момента той се намира в болница в Брестка област в тежко състояние. Генералното консулство оказва на ранения необходимата консулска помощ.Изискваме от украинските правоохранителни органи, както и от тези, които контролират, или се опитват да контролират радикалните сили в Украйна, да осигурят безопасността на мирните граждани. Благодарим на белоруската страна за грижите, полагани за руския гражданин, се посочва в заявлението.mid.ru

Депутат от "Коалиция за България" отива при Бареков

Румен Йончев, народният представител от Земеделски Народен Съюз, който беше част от парламентарната група на Коалиция за България, официално напусна групата и се присъедини към партията „България без цензура" на Николай Бареков.

Сбогуваме се с Джоко Росич на 26 февруари

Поклонението пред починалия в петък актьор Джоко Росич ще се състои в църквата "Свети Седмочисленици".
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS
От Съюза на артистите в България съобщиха, че то ще е на 26 февруари от 11.00 часа, а погребението - от 14.00 часа на Централните софийски гробища. Поклонението пред починалия в петък актьор Джоко Росич ще се състои в църквата "Свети Седмочисленици". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS От Съюза на артистите в България съобщиха, че то ще е на 26 февруари от 11.00 часа, а погребението - от 14.00 часа на Централните софийски гробища.

Природата зарежда Венелин за новините на Би Ти Ви

Заради него преди години цялото Би Ти Ви се втурна да залесява Витоша. Той е и сред първите в кампанията "Да изчистим България за един ден", която телевизията прави от години. В профила си във фейсбук често публикува собствени снимки, където е запечатал красива природа или жестоката намеса на хората. 


Новият шеф на "Новини, актуални Заради него преди години цялото Би Ти Ви се втурна да залесява Витоша. Той е и сред първите в кампанията "Да изчистим България за един ден", която телевизията прави от години. В профила си във фейсбук често публикува собствени снимки, където е запечатал красива природа или жестоката намеса на хората. Новият шеф на "Новини, актуални

Йончев напусна "Коалиция за България", отива при Бареков

На пресконференция в Бургас лидерът на "България без цензура" Николай Бареков обяви - Румен Йончев ще бъде нашият глас в парламента

Янукович обяви, че няма да подаде оставка

Няма да подписвам законите, приети във Върховната Рада, няма да подам ставка. Това заяви украинският президент Виктор Янукович след множество спекулации, че всеки момент се очаква държавният глава да се откаже от поста си. В интервю за местна телевизия в Харков Янукович заяви, че няма никакво намерение да се оттегля и ще остане в страната, за да търси път.

Блясък и призове на Brit Awards 2014

Събитието събра под един покрив звезди като Никол Шерцингер, Лили Алън и Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Вигенин е оптимист за Украйна

"Оптимист съм, че оттук нататък нещата в Украйна вървят към нормализация. Разбира се, реално този процес ще завърши със следващите президентски избори. Надявам се занапред вече много по-спокойно ...

Хамбургер помете Дортмунд в дебюта на Сломка

Хамбургер записа класическа домакинска победа с 3:0 срещу Борусия (Дортмунд) в среща от 22-ия кръг на Бундеслигата. По този начин новият треньор на Хамбургер Мирко Сломка дебютира с впечатляващ успех....

Изпращаме Джоко Росич на 26 февруари

Поклонението пред починалия в петък актьор Джоко Росич ще се състои в църквата Поклонението пред починалия в петък актьор Джоко Росич ще се състои в църквата "Свети Седмочисленици". Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS От Съюза на артистите в България съобщиха, че то ще е на 26 февруари от 11.00 часа, а погребението - от 14.00 часа на Централните софийски гробища.

Експерт: Без Световната банка и ЕС България щеше да е много по-зле

За последните 20 години Световната Банка е отпуснала България близо 4 млрд. долара в кредити. Въпреки това днес страната ни все още е най-бедната в...

Тимошенко обяви: Кандидатирам се за президент

Освободеният лидер на опозицията пътува към Киев

    


Марио Мат поведе в слалома, двама от българите отпаднаха


Двукратният световен шампион Марио Мат беше най-бърз в първия манш от слалома, последен старт от ски алпийски дисциплини на олимпийските игри в Сочи.

Австриецът преодоля трасето на пистата "Роза Хутор" за 46,70 секунди и изпревари бронзовия медалист от Ванкувър 2010 Андре Мирер. Шведът изостава с 45 стотни зад лидера, а третото място делят неговият сънародник Матиас Харгин и Стефано Грос от Италия (+0,75 сек.).

Българинът Никола Чонгаров завърши на 40-о място в първия...

Президентът на Украйна: Няма да подавам оставка

Президентът на Украйна Виктор Янукович заяви, че няма да подаде оставка и ще остане в страната, предаде телевизионният канал ICTV.
„Нищо няма да подписвам. Ще остана на територията на страната и ще търся път. Казал съм всичко, ще видя реакциите на международната общност, как ще реагират те. Кожара, който и в момента е министър на външните работи Президентът на Украйна Виктор Янукович заяви, че няма да подаде оставка и ще остане в страната, предаде телевизионният канал ICTV. „Нищо няма да подписвам. Ще остана на територията на страната и ще търся път. Казал съм всичко, ще видя реакциите на международната общност, как ще реагират те. Кожара, който и в момента е министър на външните работи

Любо от „Къртицата“: Естествено, че изхарчих парите

Победителят от първия сезон на риалитито „Къртицата“ по TV7 – Любомир Жечев, със сигурност беше сред интересните играчи в предаването. И макар че...

Янукович: Няма да подавам оставка

Президентът на Украйна Виктор Янукович заяви, че няма да подаде оставка и ще остане в страната, предаде телевизионният канал ICTV.
„Нищо няма да подписвам. Ще остана на територията на страната и ще търся път. Казал съм всичко, ще видя реакциите на международната общност, как ще реагират те. Кожара, който и в момента е министър на външните работи Президентът на Украйна Виктор Янукович заяви, че няма да подаде оставка и ще остане в страната, предаде телевизионният канал ICTV. „Нищо няма да подписвам. Ще остана на територията на страната и ще търся път. Казал съм всичко, ще видя реакциите на международната общност, как ще реагират те. Кожара, който и в момента е министър на външните работи

Единствената варненка на Балканиадата по лека атлетика в Истанбул взима участие днес

Единствената варненка, която ще вземе участие в Балканиадата по лека атлетика за мъже и жени в Истанбул е Елена Митева. Днес тя ще се състезава в дисциплината 60м препятствия, научи Moreto.net. Стартът на Балканиадата е в 17:40 часа и ще се проведе в две серии, като варненката ще е в първата.

Пребили Рибак, затова напуснал Рада-та

Владимир Рибак, който подаде оставка като председател на украинския парламент, е бил пребит.

Работник загина при трудова злополука в Монтана

Трудова злополука е станала по време на изкопни работи по водния цикъл на Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Част от товара на кофата на багер - асфалтово парче, е паднало върху намиращия се в изкоп работник и го е ударило тежко.
Пострадалият 29-годишен мъж е откаран в болница, където е починал. Трудова злополука е станала по време на изкопни работи по водния цикъл на Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Част от товара на кофата на багер - асфалтово парче, е паднало върху намиращия се в изкоп работник и го е ударило тежко. Пострадалият 29-годишен мъж е откаран в болница, където е починал.

Държавата е заплашена от фалит, убеден е Борисов

"Най-неестествената коалиция е между бившите комунисти и ДПС"

    


80% от младите лекари искат работа в чужбина

Това води и до влошено здравеопазване у нас

Шамара легна под ножа

Мишо Шамара е претърпял серия от операция на очите. В профила си във "Фейсбук" той публикува своя актуална снимка.

Греков: България и земеделските производители има с какво да се представят по изложения

Убеден съм, че нашите земеделски производители в някои отношения изпреварват европейските, но затворени в тясното българско пространство, те не могат да бъдат видени и чути. Това каза за „Фокус” проф. Димитър Греков, министър на земеделието и храните, по повод българското представяне на Международния салон по земеделие SIA 2014 в Париж. Убеден съм, че нашите земеделски производители в някои отношения изпреварват европейските, но затворени в тясното българско пространство, те не могат да бъдат видени и чути. Това каза за „Фокус” проф. Димитър Греков, министър на земеделието и храните, по повод българското представяне на Международния салон по земеделие SIA 2014 в Париж.

V-ти ски турнир „Дипломати и приятели” се проведе в Банско

/КРОСС/ Посланикът на Чешката република Н.Пр. Павел Вацек спечели преходната купа на министъра на външните работи Кристиан Вигенин на петия ски турнир „Дипломати и приятели", които се проведе днес в гр. Банско. Посланик Вацек триумфира в групата на дипломатите над 50 години, като времето му бе и най-бързото от всички. Втори в тази категория бе посланикът на Германия Н.Пр. Матиас Хьопфнер, а над 55 г. пръв е посланикът на Австрия Н.Пр. Герхард Рейвегер. Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова зае трето място в своята категория, след като измина трасето за 38.06 секунди. При дамите от дипломатическия корпус победата е за Паула Хопхнер от посолството на Германия, а втора финишира Йозефина Пепаркова от посолството на Чешката република. В турнира на писта „Шилигарника" взеха участие над 60 посланици и дипломати от чуждите мисии, акредитирани в България, служители на Министерство на външните работи и други приятели и любители на спорта. По регламент всички караха гигантски слалом в два манша, като за крайното класиране се взимаше по-доброто време от двете спускания. Състезателите бяха разделени в няколко категории, като за поредна година в надпреварата се включиха жени-дипломати и деца.  

Джоко Росич: Щом престанеш да се влюбваш, отиваш на кино


В памет на големия актьор Джоко Росич, препубликуваме текст и интервю с него от април 2012 г. в Sofia Live.

Знаем, че дори и най-известният българин е на две телефонни обаждания от нас, но все пак се чудим как да се свържем с него. Звъним в Съюза на филмовите дейци и оттам ни отговарят: "Ами, имаме тука един домашен телефон". "Да, бе", мислим си ние и невярващо набираме. В слушалката се излива оня ми ти оловен глас, по-дълбок и от най-черния шрифт: "Да, моля". Тембърът му ни...

Оперираха очите на Мишо Шамара

Варненският рапър Мишо Шамара, споделя със своите фенове във социалната мрежа Фейсбук, че е претърпял серия от операции на очите.
"Sled nqkolko operacii. Ama se nadqvam teq dni da vijdam kato orel hahah basi", пише Мишо под снимка на която се вижда, че е с очила за възстановяване.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4, Варненският рапър Мишо Шамара, споделя със своите фенове във социалната мрежа Фейсбук, че е претърпял серия от операции на очите. "Sled nqkolko operacii. Ama se nadqvam teq dni da vijdam kato orel hahah basi", пише Мишо под снимка на която се вижда, че е с очила за възстановяване. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,

Плевнелиев ще наложи вето върху новия ИК, прогнозира Йотова

/КРОСС/ Евродепутатът Илияна Йотова прогнозира в Плевен, че президентът Росен Плевнелиев ще наложи вето върху новия Изборен кодекс. Според нея държавният глава трябва да прояви политическо мъжество в тази ситуация и да пусне закона, за да не става част от политическата интрига, предаде БНР. "Сигурно не съм направила съвършен избор на хората си. Може би има и недоогледани неща, но експертните оценки, които съм чела на Венецианската комисия и на експерти, всички те твърдят, че това е по-доброто изборно законодателство. Ако президентът използва цялата възможност по регламент за време и даде своето основание, едва ли ще има втори дебат в парламента. По-скоро ще има ново прегласуване на Кодекса. Но аз смятам, че наистина господин Плевнелиев ще прояви голяма доза политически разум и ще покаже наистина, че заслужава наистина да бъде обединител на нацията, макар че, за съжаление, някои действия през тези две години са точно в обратна посока. Смятам, че този път ще бъде на висотата на поста, който заема, и ще даде картбланш тези избори да се проведат по този Изборен кодекс", каза Йотова. Евродепутатът смята, че предстоящите избори ще бъдат много трудни не само заради появата на нови формации, а и заради силния националистичен вот в определени райони на страната.  

Почина режисьорът Веселин Бранев

На 81 години почина българският киносценарист, режисьор и писател Веселин Бранев. Тъжната вест съобщи Съюза на филмовите дейци в събота сутрин. От седемнайсет години (1997 г.) Бранев живее в Канада, където е и починал преди ден – вечерта на 21 февруари 2014 г. Роден е на 28 април 1932 г. Името му на голям и значим творец ще остане завинаги в класиката на българското кино от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години на ХХ век с незабравими филми като "Най-дългата нощ", "Апостолите", "Хотел "Централ", "Убийства", "Разводи, разводи" и други. Негов е и прочутият телевизионен сериал в 13 серии "Записки по българските въстания". Освен с разказите си, Веселин Бранев ще остане и с мемоарния си роман „Следеният човек“, който получи извънредната награда за документалистика "Хеликон", 2007. и беше номиниран за наградата "Европейска книга" Веселин Бранев е носител  още на орден "Кирил и Методий" - I степен. "Най-дългата нощ" по негов сценарий, с режисьор Въло Радев, е отличен със "Златна роза" - Варна, 1967 г. "Хотел "Централ" от 1983 г., на който той е и сценарист, и режисьор, печели награда в Авелино, Италия.

Дежа вю! Славия спря Левски на "Герена", слабо съдийство беляза дербито

Славия отново спря Левски! "Белите" измъкнаха 2:2 на "Георги Аспарухов" в най-старото столично дерби пред 5000 зрители. "Белите" завършиха мача с 9 човека след спорно съд...

"Атака" е бебето на Сатаната

"Атака" е бебето на Сатаната, това заяви в студиото на предаването "Пряка демокрация" по TV7 политологът Антон Тодоров."Няма такова животно, в случая партия, което от опашката...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване