Thalloderma Shop
04/19/17 06:36
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 19 април, сряда

 Овен 21 март – 20 април

Критичен ден. До обед може да направите грешен ход. Действате с натиск и агресия там, където трябва да се пипа внимателно, с дипломация и такт. Интересите ви ще се сблъскат с нечии апетити. Ще се почувствате застрашени и ще рискувате излишно. Не се препоръчва участие в демонстрации на сила. Тълпата днес е неуправляема и лесно може да бъде провокирана. Не се включвайте в колективни начинания. Може да излезете виновни за чужда вина. Трудно ще удържите и на страстта, вероятни са изневери.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Първата половина на деня е по-благоприятна и печеливша за вас. Действайте изпреварващо, поставете условията си и не протакайте важните делови разговори. С напредването на деня губите позиции, попадате в неприятни ситуации и се изпълвате с неудовлетворение. Ще се наложат реформи. Предстоят тежки раздели и неприятни срещи, на които ще трябва да изтърпите нечие нахалство и разпоредителност. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Слънцето навлиза в Телец днес в 21 ч. 18 мин. по Гринуич.

Работа-5

Пари-6

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес апетитите са огромни. Изчакайте и вижте кой каква крачка ще направи, какво ще каже и какви условия ще постави. От обед навлизате в силен период, в който вие ще поставяте условията и ще принуждавате другите да се съобразяват с вас. Каквото захапете няма да го изпуснете от контрол. Ще поставите условия и ултиматуми на тези, които са забравили какво са обещали, откъде са тръгнали и накъде вървят. Трудно ще избегнете скандалите, но може би точно те ще решат въпрос, който не сте решили по законите на дипломацията.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Рак 22 юни – 21 юли

До обед правите грешни ходове, закъснявате за работа или сте принудени да отговаряте за работата и отговорностите на закъснелите си колеги. Денят се свързва с реформите и насилието. Опитвате се да въздействате на околните при взимане на отговорни решения. Сексуалната енергия днес може да ви развали семейството, но по-неприятното е, че подкопава здравето. Не позволявайте да ви провокират. Останете където сте, не се включвайте в игрите на другите, в които ви е отредена ролята на пионка.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Каквото е важно свършете в началото на работното време. Към обед ще срещате вече открито и прикрито противопоставяне. Колегите ще ви спретнат номер, ще се окажете в плен на нечия агресия или подривна дейност. Каквото загубите до края на деня трудно ще възстановите. Не се включвайте в колективни инициативи. Днес тълпата е неуправляема и настроена агресивно. Дори и група Рамбовци днес ще имат женско поведение и ще се оставят да ги ръководи някой лаик. Скандалите са неизбежни и разболяващи.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Започвате активно, решени на промени и печалби на всяка цена. Държите се ултимативно и не се съобразявате с никого, но с напредването на деня личната ви активност ще бъде обяздена от хитреците, които ще ви включат в губеща програма, печеливша само за тях. Работете самостоятелно. На никаква цена не се включвайте в съвместни проекти, в които не се знае кой ще свърши работата, кой ще пие и кой ще плаща. Не е нужно на никому нищо да доказвате, но бъдете сигурни, че ще ви предизвикат.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Денят започва рискво и провокативно, особено за родените след 15 октомври. Бъдете внимателни, не се доверявайте на непознати, пазете си документацията и спазвайте правилата. Може да бъдете изненадани с колективен отпор на работното място. Агресията е повсеместна, но в следобедните часове успявате да овладеете ситуацията и да наложите аргументите си. Днес нищо не може да се реши тихо и кротко и по законите на дипломацията. Ще надделее този, от когото зависите и пред когото сърцето ви затуптява.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Започвате този ден с претенции, с огромна неудовлетвореност, ако нещата не стават както ги искате и с тенденция към насилие и диктат, там където номерът ви не минава. Към обед ситуацията ще се преобърне и сами може да попаднете в неприятни и зациклени състояния. Навлизате в двудневен нестабилен период, в който приятелите ще ви предават, а близките ще повишат претенциите си към вас. Денят е свързан с изгнанието, преследването и насилието. Ако заминете за чужбина дълго няма да се върнете.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Засилва се тенденцията към скандали и авантюри. Не се поддавайте на желанието за доминиране и диктуване на условията при преговори и лични отношения. Скандалите са неизбежни, там където никой не е склонен да отстъпва от позициите си. Вероятни са изневери и изнервящи положения, които ще ви раздалечат от близки и партньори. Сексът разболява и може да стане причина за компроматна атака. Не ходете по митинги. Където се съберат много хора ще прескачат опасни искри, ще действат провокатори. Може да има пострадали.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Рисков ден, особено за родените в последните дни на зодията. Ще влезете в колегиални, семейни и междусъседски войни. Напрежението ще ескалира и от нещо дребно може да се заформи скандал. Следобед постепенно агресията намалява, но може да вземете прибързано решение за раздяла или за сближаване с някой, който не е за вас. Оставете денят да отмине. Кажете си, че каквото и да става утре ще решите как да отговорите и да действате. Отварят с големите апетити, но повече за власт и пари, отколкото към храната.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес може да играете опасни игри и посреднически роли с голяма отговорност. В ръцете си държите не една съдба с отношенията, в които влизате и съветите, които давате. Не заставайте между двама, за да не излезете виновни за чужди игри. Ден на огромните апетити за власт и издигане в обществото. Конкурсите и изпитите, на които се явявате ще са уредени, трудно ще спечелите ако нямате гръб. Към обед Луната навлиза във вашия знак. Гответе се за пътувания и промени, приемете възможността за работа и учене в чужбина.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден с агресивна и меркантилна насоченост. Добрият тон и дипломатичният подход са забравени. Поставяте условия и се държите ултимативно в местата, където доминирате и другите зависят от вас. Но там, където вие козирувате ще ви оказват натиск, ще ви вменяват допълнителна отговорност без да има адекватно заплащане. Ще се изнервите, ще изкарате личната си неудовлетвореност на невинните в ситуацията, на близките и децата. Отложете оперативни намеси в областта на краката. Осветете дома.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е шестица. Вървите към печалба от тотото на живота. Ще водите битки със закона, които до септември ще ви забавят, но след това ще облекчават развитието ви. Към края на годината ще намерите работа изискваща промяна в местоживеенето или преход в нова среда. Голяма част от приятелските връзки ще останат в миналото. Гледате към съвсем нов и различен начин на живот.

Родените днес притежават хищническа природа. Не са от породата на тревопасните. Винаги ще си преследват целта и интереса. Ще се изявяват като диктатори и тартори още в детската градина, а като по-големи ще управляват доста съдби. Никога няма да са бедни, особено ако се родят късно тази вечер.

Заченатите днес ще имат двойнствена природа и доста скрити таланти. Възможно е да се заченат деца с генетични мутации, както за добро, така и за зло. Красота на границата с уродството ще ги преследва. Ще бъдат известни.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване