Thalloderma Shop
04/26/17 05:30
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 26 април, сряда

 Овен 21 март – 20 април

До 15ч. 17 мин. днес Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и трае кратко. В тези часове сме оставени на собствените си амбиции, мисли и желания. Нито доброто помага, нито злото наврежда. В такъв момент може да се тествате за какво ставате, какво може да направите сами и на собствен ход. Внимателно анализирайте пътя си. Откажете се от всичко вредно и лъжовно. Старайте се да приключвате каквото сте обещали и да дарявате на околните радост и светлина. Ще сънувате пророчески сън.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Днес може да се спечелят доста пари, да се направи ход, който обмисляте от доста време. На първо място е добре да финализирате проект и да оберете дивидентите от него. Разчистете терена, на който ще започнете нещо ново и важно за бъдещето. В момента преминавате на нова навивка на развитие. Не взимайте със себе си излишни неща, оставете в миналото стопиращи и вредни връзки. Този ден дава възможност на всеки от нас да бъде себе си и да постъпи както му се харесва.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Това, за което в миналото сте дали много сега ви се отплаща. Може да спечелите от минали сделки. Идват обещани пари след извършените услуги. Може да получите и нещо в аванс. Добре е да се рестартира търговска инициатива, която ви е носила доходи в миналото. Може да отворите старото си заведение, но с нов интериор, нови стоки и нов тертип на работа. Не допускайте намеси, правете всичко така както го искате и разбирате. Днес сме оставени на собствен ход, всеки може да покаже какво може и какво иска.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Рак 22 юни - 21 юли

Днес и вие правите своя скок в нова посока. Не се опитвайте да пробутвате старите си идеи, да взимате със себе си старите и провалени връзки и да пренасяте проблемните неща в новия си живот. Този ден ни дава възможност да се преродим и пречистим, да изхвърлим като стара и мръсна дреха всичко, което ни е вредяло и пречело в миналото. Направете ход, който ще ви помогне да се почувствате като преродени. Ден на ненамеса в работите на другия. Може да си осигурим достатъчно степени на свобода. Бъдете себе си.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Труден ден за родените в първата декада. Вероятни са проблеми с родители и деца. Едните вече не могат да се оправят сами, а другите бързат към своята самостоятелност. И в двата случая ще ви се стоварят допълнителни отговорности. Добре е днес всеки да прави нещата така както ги вижда и разбира, но и да остави другите да постъпват както им харесва. Ако се опитате да се наложите ще пламнат скандали и връзката ви с някои от близките ви може да се прекъсне. Ден за прочистване и разчистване на сметките. Връщат се дълговете.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на ненамеса. Доброто и злото сключват примирие. Ще постигнете повече, малко хора ще ви се пречкат. Сами ще си помогнете, ще направите печеливш ход и ще получите награди за положените в миналото усилия. Връщат ви дълг, но не само паричен, а и на внимание и обгрижване. Днес и утре имате шанс да постигнете много. Върнете си загубените в миналото позиции. Опитайте отново на старото работно място, отворете стария офис и сърцето си за старата любов. И сънищата ви са пророчески.

Работа-6

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за любов, прошка и покаяние. Върнете се към всичко, което в миналото ви е носило вдъхновение и радост. Планирайте пътя за бъдещето. Намирате се на границата между миналото и бъдещето. Обмислете крачката, която ще направите в следващите дни. Добре е да се обадите на хората, с които смятате да вървите напред. Проучете терени и отношения, върнете стари дългове, постарайте се отново да спечелите тези, с които сте се чувствали добре и сте получавали подкрепа. Пресейте през ситното сито отношенията си.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На това новолуние Луна и Слънце ви гледат в опозиция от знака на Телеца. Разходите ви ще надхвърлят приходите. Трудно ще се разбирате с родители и деца. Ще ви бъдат поставени неизпълними условия. Този ден може да ви помогне да се освободите от тежестите на миналото и да сложите точка на безперспективни отношения. Не тръгвайте напред преди да сте разчистили терена на миналите връзки. Този ден помага да се освободим от негативни влияния и въздействия, да помогнем и на близките да го направят.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес може да опитате отново в посоката, в която сте получавали откази или не ви е било разрешено да вървите. Ако обърнете гръб на някого и нещо знайте, че повече не бива да има връщане назад. Този ден дава възможност да поемем по нов път, да се изкачим на нова навивка в работата и в живота. За целта трябва да се изчистят дълговете на миналото и да се направи инвентаризация на връзките. Не започвайте нищо преди да сте се освободили от стари зависимости. Ден за активен отдих, щадете сърцето.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

 

Козирог 23 декември – 20 януари

Днес и утре ще направите силен и животопроменящ ход. Може да спечелите неочаквано пари и да ви върнат стари дългове. И ако отдавна искате да направите нещо, с което да си осигурите свобода на изявата сега е момента. Днес сме оставени на собствен ход. Доброто и злото сключват примирие и не се намесват в живота ни. Остава сами да изберете пътя напред и да дадете заявката си за бъдещето. Откажете се от всичко ненужно, вредно и разболяващо. Подсигурете и децата в пътя им напред. Спазвайте диета, прочистете душата.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на предвидени и непредвидени разходи. Нищо не ви се дава даром. Близките ви избират нов път на развитие, което ще изисква и допълнително финансиране. Ще поемете част от чужди разходи. Родените в първата декада ще трябва да се отчитат за стореното в миналото и да плащат, ако са влезли в преразход. Ден за прошка и покаяние. Колкото и да ви е трудно опитайте да стопите дистанциите с нужните ви хора. Разходите ви ще надхвърлят приходите, нужна ви е подкрепа. Замислете се за подновяване на стопирана дейност.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

Риби 20 февруари – 20 март

Ден свързан с равно количество добро и зло. И ако на едно място ви отпратят на друго ще ви приемат с овации. Сега е момента да се тествате в няколко посоки и да видите коя ще донесе най-добрите доходи и възможности за бъдещето. Отървете се от всичко старо и ненужно, вредно и разболяващо. Този ден дава възможност да се пречистим от отровите в тялото и в душата и да загърбим миналото. Утре ще направите и първата крачка към новия живот, ако днес си кажете сбогом със стария. Ще се намери кой да финансира начинанията ви.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е четворка. Нагърбвате се с допълнителни задачи и отговорности. Внимателно преценете какво можете и какво не можете да понесете. В началото на ноември ще имате проблем със закона и с шефовете в живота ви. Не отлагайте старта на новите си инициативи. През 2018 г. в предстои промяна, преместване и нов начин на живот на ново място и с нови хора.

Родените днес до 15ч ще изживеят живот-награда за страданията и работата си в миналите животи. Ще живеят дълго, ще се радват на много екстри. Родените в ранния следобед ще направят парите свое кредо, мисия и цел в живот, но това няма да им донесе радост. Не планирайте секцио около 15-16 ч.

Заченатите днес ще си почиват в този живот, ще се радват на обезпечено съществуване и ще постигнат идеала си. Когато са в хармония с околната среда ще бъдат здрави и жизнени. Ще бъдат изключително милосърдни и на всеки ще помагат.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване