Thalloderma Shop
05/20/17 08:49
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 20 май, събота

 Овен 21 март – 20 април

Енергийният ви потенциал нараства, сексуалната ви енергия се активизира. Действайте активно по отношение на ремонти и строителство, направете и бебето. Всички сили да се насочат към нещата, които не търсят отлагане и са ви личен приоритет. Може да се заемете и с лечението, което все отлагате. Включете резервите на пълна мощност и до вечерта програмата ви ще бъде изпълнена. Добре е да се посетят изложби и концерти. Хората на изкуството привличат фенове и обожатели. Ще ви хрумнат и чудесни идеи. Реализирайте ги.

Телец 21 април – 20 май

Днес сте на браздата между миналото и бъдещето. Оставете старото да си върви, приключете с безперспективни отношения и лични връзки и стартирайте нови инициативи. Ще получите откровение, ще намерите мястото и човека търсени отдавна, а може да се окаже, че те са били до вас и просто не сте ги забелязвали. Добре е да се извършат преустройствени дейности. Всяка навременна промяна ще ви спести грижи и пари в бъдеще, когато нещата ще станат по болезнения начин. Излезте сред природата, релаксирайте.

Близнаци 21 май – 21 юни

Тежък ден за родените във втората декада. Ще попаднете в доброволна или принудителна изолация. Отказвате се от едно за сметка на друго. Всичко, което предприемете днес трябва да се направи здраво и със стабилен фундамент. Не пестете от материали, особено ако започвате ремонти и ново строителство. Ден с огромна трансформираща сила. Всичко има тенденция да се промени. Бъдете инициатор и двигател на реформите. И в секса се постарайте повече. Пътувайте към места на сила и релакс.

Рак 22 юни – 21 юли

Чудесен ден, в който с лекота може да направите първата крачка към нов житейски избор, към нова работа и партньорство, което може да ви дари и с наследник. Сексуалната ви енергия достига високи нива. Ще намерете сили и за работа, ще направите нужното разместване и ремонта, който сте обещали. Ден на коренната реформа. Нищо да не се претупва. Заложете здрави основи на започнатото, търсете добри майстори и покажете майсторлъка си. Може да си направите сами лекарство. Душата ще ви отведе на точното място.

Лъв 22 юли – 22 август

Денят изисква разместване, промяна в отношенията или местоживеенето. Изискването е всичко да се прави здраво и надеждно, да не се пестят чувства, материали и усилия. Може да ви хрумнат блестящи идеи, които е добре да реализирате на практика. Ще направите крачка, която ще остави миналото зад гърба ви. Не се обръщайте назад след взимане на окончателни решения. Не се отказвайте от това, което кажете и направите. Използвайте активно свободното си време за укрепване на тялото и душата. Сексът ще е на ниво.

Дева 23 август – 22 септември

Искате или не, но денят ще ви донесе преместване и разместване, ще се случват събития, изискващи бърза и адекватна реакция на нечии желания и молби. Включете резервите на пълна мощност. Нищо не бива да се прави безотговорно. Този ден ще коригира грешките от миналото, но ще ви изправи пред нови проблеми, за които не бива да искате съвет, и да се съобразявате с хора, които не се съобразяват с вас. Ще срещнете отпор и у дома, деца и родители трудно ще се разберат и дано баба и дядо помогнат. Семейства се разделят и събират.

Везни 23 септември – 22 октомври

С навлизането на Слънцето в Близнаци вие навлизате в мощен период на трансформации и промени, които ще са навременни и изгодни за бъдещите ви планове и намерения. Ден с огромна сила за регенерация, за промяна в плана, за преместване в нов дом и на ново работно място. Може да получите и предложение за работа и учене в чужбина. Ще се намерят спонсори, но и такива, които да ви отклоняват от целта. Не се отказвайте от нещата, които сте виждали в съня и в мечтите си. Ден на големите надежди и възможности, които ще променят съдби и отношения.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Заедно с желанието за промени днес се пробужда и сексуалната ви енергия. Това, което в миналото е било невъзможно днес ще стане с лекота и ще ви донесе предимства. Обадете се на тези, за които мислите, направете предложение и чакайте благоприятни за вас промени в отношенията и начина на живот. Изискването е да се заложи здрав фундамент на всичко, което ще се започне. Може би трябва да приготвите и пръстена, а не само да се обясните в любов. Помислете и за здравето си, направете релаксиращи процедури.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В този ден ще има опити да ви изтикат от хранилката и поилката. Ако не защитите личната и професионална си територия, ще останете встрани от благоприятните промени. Следвайте собствените импулси и желания, търсете ново място, на което да се развихрите, ако в старата позиция се чувствате некомфортно. Ден за преместване в нов дом, за ремонти и преустройствени дейности, които ще ви дадат повече лично пространство и свободен избор. Няма да ви е лесно, но трябва да опитате. И в любовта не чакайте втора покана.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не пропускайте този ден. Той дава свобода на изявата и полет на фантазията. Старото се руши, нещо ново напира да влезе в живота ви, да преобърне намерения и проекти и да ви вкара в нов коловоз. Може да намерите отдавна търсеното жилище или работа. Явете се на конкурси и прослушвания. Талантливите ще получат подкрепа, ще бъдат отсяти от посредствеността. Възражда се и сексуалната ви енергия. Може да намерите или сами да си направите лекарство. Утре ще навлезете в рисков период, съобразете се.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ако от доста време сте на кръстопът, днес ще се появи примамлив вариант, който ще ви помогне да вземете решението, да направите своя избор и да тръгнете към нещо ново и перспективно в живота си. Навлизате в стабилизиращ период, в който може да намерите благоприятно място за развитие, нов дом и работа. Изискването е да се включат резервите на пълна мощност и да не се пропускат благоприятните възможности. Ден на откровение за пътя напред, за перспективата в една връзка и дейност. Сексуалната ви енергия е на ниво.

Риби 20 февруари – 20 март

След избора, който ще направите днес, няма да има връщане назад, а и не трябва. Сега е моментът да обърнете гръб на всичко вредно и разболяващо в живота ви, независимо от молбите и сълзите. Всички срокове са изтекли, вече не може да се живее постарому. Започнете с реформите, направете разместване в дома и в бизнеса. Стават ви ясни отношения, за които сте се съмнявали и все сте се надявали да се променят. Вземете инициативата в свои ръце и не позволявайте да ви застопоряват тези, които имат полза от бездействието ви.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е осмица. Ще се натоварите с допълнителна работа и ангажименти, които ще помогнат да вдигнете нивото, да излезете от лична и професионална криза и до получавате допълнителни доходи. Всичко предприето ще носи облаги и предимства. През 2018 г. ще се наложат раздели и инвентаризация.

Родените днес носят в себе си желанието за промяна, което на право време ще ги кара да действат разрушително, а в една по-късна възраст и градивно. Ще са вечната опозиция на порядките, които намират за вредни и пречещи. Притежават завиден интелект и възможност за психично въздействие върху околните. Надарени са и с музикален и артистичен талант.

Заченатите днес ще имат завиден апетит, физическа сила и желание да лентяйстват. Ще ви създават проблеми, докато не намерят нещата, за които са създадени и предопределени.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване