07/16/17 17:37
(http://www.klassa.bg/)

Как да развиете бизнеса си в пренаселена пазарна ниша

 Искате ли да развивате собствения си бизнес сред разработена и дори преситена пазарна ниша? Това със сигурност е няма да вибъде лесно. Тези пазари имат и своите плюсове, защото потребителите имат силен интерес и възмножноста да се издигнете не е малка.

1. Съсредоточете се в предлагането на продукти или услуги, които са по-добри от това, което се предоставя и са ясно различими от другите на пазара. Основния фактор, които различава лидерите на пазара от техните конкуренти е не това, което правт, а НАЧИНА, по който го правят. Потребителя иска да имате най-доброто решение за него.

2. Стартирайте като франчайз. Това освен, че ви осигурява време, за да съберете необходимите средства, а и ви помага да разберете тънкостите на бизнеса, получавате опит в индустрията и същевременно изграждате собствена база от клиенти.

3. Следете последните тенденции и ги прилагайте. Умните предприемачи винаги следят нововъведенията и откритията, навлизащи в нишата им. Едно нещо е напълно сигурно, а това е фактът, че търсенето никога не е в застой и потребителите винаги искат повече.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване