07/24/17 07:08
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 24 юли, понеделник

 Овен 21 март – 20 април

Днес само с деловитост и познаване на материята няма да се оправите и да имате големи успехи. Доверете се на интуицията и ако трябва да избирате между двама или между две дейности и работни програми нека тя да ви подскаже. Денят се свързва с рога на изобилието и с взможноста да се осъществят перспективни връзки. Пътувайте, преговаряйте на място, обмисляйте всеки ход и до вечерта застанете на старта. Каквото предприемете до сряда след системно проучване на детайлите ще ви донесе късмет и ползи.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Телец 21 април – 20 май

Ще загубите, ако бързате да реализирате печалби, ако вървите пртив вътрешното си усещане за хора и ситуации. Ден за планиране, за срещи на място и проучване на терени без посредници. Денят е благоприятен за командировки, за всякакъв тип лични и научни изследвания. Спазвайте диета, не яжте каквото ви е неприятно, дори някой усилено да ви кани да опитате. Избягвайте конфликтите и бурните прояви на емоция. Ще ви е трудно да се контролирате в присъствие на по-силни и авторитетни хора. Не правете нищо на инат.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес не бива да се взимат само разумни решения. Включете в действие всичките си сетива. Бъдете с тези, които ви привличат и правят добро впечатление. Яжте само това, което ви се услажда. Не си позволявайте да правите нещо под чужда диктовка. Не може да измамите интуицията, а и не трябва. И ако тя ви подсказва, че бързо трябва да бягате от някъде наистина бягайте надалече. Но ако почувствате, че трябва да настоявате на своето не се отказвайте и ще победите. Направете на себе си или на някой друг желан подарък.

Работа-5

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Рак 22 юни – 21 юли

Ще се събудите с истинско усещане и чувство за полезното и вредното. До обед ще подредите всеки и всичко в таблица с положителни или негативни оценки. Ще усетите накъде да тръгнете, на каква храна да наблегнете и към какви цели да се устремите. Пътувайте, преговаряйте на четири очи и непременно гледайте в очите тези, с които общувате. Ден не съкровените помисли и замисли. Планирайте отварянето на нов търговски обект за следващите два дни. Интуицията ви се разрихря. Следвайте я и няма да повторите старите грешки.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за изследвания, за разследване и придобиване на нови лични, обществени и политически позиции, на нов ценз и място в нечие сърце. Не се лакомете за неща, които така или иначе не ви трябват. Ден на огромните апетити. Постарайте се да отделите нужното от излишното и от това, което само ще ви забави. До вечерта ще направите строг план-програма и до два дни ще постигнете максималното от планираните инициативи. Планирайте за 25-и вечерта промоции или стартиране и освещаване на нова дейност, на нов бизнес обект или проект.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

 

Дева 23 август – 22 септември

Ден на устата. Доверете се на вродения си диагностичен и диетологичен талант и бъдете избирателни в храната. Спазвайте диета, но ако нещо ви се дояде не се лишавайте. Ще откриете лесно и хората, които са важни за вас, на които може да разчитате и да се опрете. Прекратете вредни и разболяващи връзки. Престанете да чакате някого на бял кон, а се огледайте за истински равностойна връзка. Планирайте за утре старта на дейност или заведение, които ще ви направят една идея по-самостоятелни.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Този ден разделя всичко в живота ни на два лагера, на полезно и вредно на истинско и лъжливо, на нужно и ненужно. Подредете и сортирайте връзките, постарайте се да си изготвите диетологично меню и наблегнете повече на храната, която ви е апетитна и привлекателна. Добре е да се връщат дългове и да се правят подаръци. Не забравяйте и себе си, купете си нещо, което отдавна сте си харесали. Не се примирявайте с отношения и неща, които ви настройват негативно, вредят и ви разболяват. От вас зависи да вземете окончателното решение.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Бъдете вимателни. Днес сте слаби и раними. Трудно правите избор и още по-трудно взимате решения. Вероятен е проблем със сърцето. Следете кръвното. Родените във втората декада да не влизат в излишни конфликти и да контролират изблиците на емоции. Избирайте по усет и чувство срещите и приятелските връзки. Не яжте каквото не ви се яде, дори и да обидите домакините. На работното място трудно ще изтърпите шефските разпоредби, особено ако имате по-добро решение, но никой не се съобразява с него.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Добре е днес да направите избор, да напаснете посоката, която ще следвате на изискванията на момента. Уточнете позиците си с шефове и колеги, защото в следващите дни ще трябва да се действа и може да ви изключат от играта. Обмисляйте и планирайте това, което според вас ще ви донесе предимства, ползи и пари. Не съобщавайте намерения и идеи, за да не ви отклонят или да се възползват от труда ви. Това, което усещате като подходящо и важно в ситуацията, в която се намирате наистина ще се окаже такова.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Съчетайте разумната и творческа инициатива с интуитивния избор и ще се радвате на успехи. Ден за изследвания, разследване, размишления и открития. Препоръчват се пътувания, командировки и преглед на наличностите. Направете нужен подарък и купете за себе си нещо, което ще ви донесе радост. Днес и храната се избира по каприз. Струва си да се поглезиш, да послушаш гласа на сърцето и на тялото и да направиш емоционален избор. Избягвайте конфликтите, но дръжте на своето и не се отказвайте от приоритетите си.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес сякаш всичко е срещу вас. Искате едно, а се налага да правите друго. Изборът ви не се харесва на близки и колеги, а тези с които смятате да остановите връзка бягат по тъча на безотговорноста. Не се напрягайте, изчакайте, обмисляйте ходовете си и не правете нищо на всяка цена. Утре следобед ще получите благоприятни оферти и ще стартирате с успех лична иницатива. Мечтите и пожеланията от днешния ден ще се сбъднат. Дайте път на тези, които бързат. До два дни точно те ще се нуждаят от помоща ви.

Работа-4

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-4

 

Риби 20 февруари – 20 март

Един дълбоко интуитивен и творчески ден. Интуицията ви е на ниво. Не се отказвайте от хрумванията си, както и от нещата, които ви доставят удоволствие. Хапнете каквото ви се яде, бъдете с тези, които са радост за душата и сетивата ви. Не правете важен избор. Подложете отново на поверка връзките си и до два дни решението само ще дойде. Опитайте да бъдете щедри, да направите жест и подарък на нуждаещ се човек, независимо дали ви е близък или съвсем непознат. Всичко сторено днес ще се върне трикратно.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е петица. Не отклонявайте покани за гостуване в страната и в чужбина. Пътувайте, реализирайте всеки билет, дори и еднопосочния. Добре е да смените работата и да се установите на ново място. Всяка промяна ще помогне да живеете по-добре в бъдеще.

Родените днес притежават дарба да откриват истинските намерания на околните. Нищо не може да се скрие от тях. Не се опитвайте да ги заблуждавате. От малки ще са в час с реалностите, но и интуицията им ще работи перфектно. Ще имат огромен апетит. Не ги тъпчете от малки.

Заченатите днес ще бъдат преимуществено момичета. Ще имат лечителски и преподавателски талант. В живота им ще има видимо и невидимо покровителство. Добре е да са близо до хора родени в средата на Скорпиона.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване