Предстои обществено обсъждане на оптимизацията на училищната мрежа в град Варна

Инициативният родителски комитет при МГ „Д-р Петър Берон“ гр.Варна, след проведена родителска среща на 21.11.2013г. изпрати отворено писмо до Омбудсмана на РБългария, МОН, РИО-Варна, Областния управител, Общинския съвет, кмета, чрез което изразява твърда позиция за предоставяне за самостоятелно ползване и управление на базата, в която се помещава Гимназията.

Премиерът кани китайски инвеститори да строят тунела под Шипка

Новият мост на Дунав Никопол - Турну Мъгуреле може да бъде направен на концесия, обяви Орешарски

    


Премиерът кани китайски инвеститори да строят тунела под Шипка

Новият мост на Дунав Никопол - Турну Мъгуреле може да бъде направен на концесия, обяви Орешарски

    


Циклон остави 70 000 руснаци без ток

Повече от 76 000 души останаха без електричество в Централна Русия в резултат на циклон, съобщиха пред ИТАР-ТАСС от пресслужбата на регионалния филиал на министерството по извънредните ситуации.

Ли Къцян: Китайското оборудване е надеждно

Оборудването, произвеждано в Китай, е надеждно, може да се доверите на нашите изделия, подчерта китайският премиер Ли Къцян в началото икономическия форум в Букурещ, в който участват близо 200 представители на китайския бизнес и над 800 представители на бизнеса от страните от Централна и Източна Европа, предаде специалният пратеник на БГНЕС Мариана Конова.

Тийнейджърската игра "Нокаут" взема човешки жертви в САЩ*

Добиваща сериозна популярност изключително опасна игра в САЩ вече взе три човешки живота, а със сигурност има и много нерегистрирани случаи на пострадали. Каква е играта – тя е известна под името „Нокаут” и целта в нея е да свалиш случайно подбран минувач по улицата с един удар. Жертвата се избира от агресивни тийнейджъри, които се хващат на бас дали някой от тях може да я свали в безсъзнание с юмручен удар. Според предаването TheAdviseShow един тийнейджър вече е в затвора заради опасната игра. Той дори не е спазил правилата на играта и е атакувал човек с електрошоков пистолет, но жертвата е успяла да се защити със законно притежаван боен пистолет и е ранила нападателя. Впоследствие агресивният тийнейджър влиза в затвора за една година. При друг случай деветима младежи...

Пропадна част от улица в София

Част от пътното платно на софийската ул. "Веслец" пропадна, съобщиха от Столична община. Причината за инцидента е присъединяването на водопровод на сграда.Временно е спряно движението по ул. "Веслец" в отсечката между ул. "Искър" и "Екзарх Йосиф".

Колекционер плати 220 000 евро за част от стълбището на Айфеловата кула

Португалски колекционер плати 220 000 евро за елемент от стълбище от Айфеловата кула, съобщиха от аукционна къща Artcurial. Елементът с тегло 750 кг. и представляващ 19 стъпала от стълбището между втория и третия етаж на кулата, бе първоначално оценен между 20 000 и 30 000 евро. За него наддавали 8 кандидати и в крайна сметка парчето метал от прочутата кула на инж. Айфел, построена за световното изложение в Париж през 1889 г. , спечели португалски колекционер. През 1983 г. съгласно новите норми за безопасност външното стълбище на кулата бе демонтирано и разделено на 24 сегмента, пише БГНЕС. Един от тях се пази на първия етаж на Айфеловата кула, а други три са подарени на френски музеи - парижките "Орсе", "Ла Вилет" и музея на история на желязото в Нанси. Останалите части са продадени на...

Последни новини за концерта на Anneke van Giersbergen

Два дни остават до концерта на един от най-емблематичните женски вокали в рок музиката - ANNEKE van GIERSBERGEN. Прелестната бивша певица на култовите THE GATHERING ще представи най-доброто от новия си пети подред самостоятелен албум “DRIVE”. Същата вечер в репертоара на холандската прима ще присъстват бързи, бавни, весели и акустични парчета от предишните й творчески периоди. От времето в The Gathering през творчеството с Aqua de Annique и до албума Drive e разходката в приказният свят на Anneke, който ще „прелетим”. ANNEKE van GIERSBERGEN заедно със своята група ще пристигне в деня на концерта и ще е тук само за него. След него ще остане за няколко часа в клуба за да се срещне и раздаде автографи на феновете посетили концерта, като при всяка възможност няма д...

Превозените товари по суша продължават да растат и през третото тримесечие

Пътниците в градския транспорт намаляват на годишна база с 9,6%, сочат данни на НСИ

    

Министър Андреева: Понякога се чудя кое е наред в здравеопазването


Проблемите са много в здравеопазването. Аз самата на моменти се чудя кое му е наред. Поради тази причина имаме много ясен план за действие с конкретни задачи. Това заяви в сутрешния блок на БНТ здравният министър Таня Андреева.

Тя коментира проверката на Националната здравноосигурителна каса в болниците, като обясни, че за този месец има в пъти завишение на данните за дейности. "Надзорният съвет на касата вчера взе решение да провери лечебните заведения, които имат много повече от...

Способен ли е Таварес да издърпа Peugeot-Citroen от блатото?

Френският производител продължава упорито да разчита на автомобилите в средния клас въпреки слабите продажби

    


Кредитирането продължава да се свива


Отпускането на жилищни и потребителски заеми продължава да се свива, показват данните на БНБ към края на октомври, цитирани от "Капитал daily".

Това е четвърти пореден месец на свиване при ипотечните заеми като през първите три години на кризата те запазиха устойчив ръст от 2-3 на сто. В края на октомври обаче обемът им се свива до 8.795 млрд. лв. Годишният темп на свиване е 0.4% (32.7 млн. лв.).

При потребителските кредити свиването е с по-нисък темп в сравнение с...

Читател: В бившия „EuroLand” на „Търговска” ме караха да платя счупено слонче с думите: Малоумно същество!

 На 15.11.2013 г. посетих бившия магазин Euro Land, срещу магазин Люси намиращ се на улица Търговска №34 , с намерението да си купя кълъф за телефона си. Докато си избирах модела от съседния рафт на земята падна един пластмасов слон, при което му се счупи единия крак.

Една от продавачките взе слона от земята и ми каза да си го платя, тъй като съм го бутнала /което не беше така/. Ясно личеше, че артикулите специално на съседния рафт не бяха подредени както трябва да бъдат в...

Продължава

Задържаха двама младежи, тарашили къща преди 2 години

Двама младежи от село Ябълково са задържани за кражба. Димитровградските криминалисти са установили, че мъжете на възраст 25  и 20 години, преди 2 дни са проникнали в дом в селото и са откраднали телевизор, хладилник и пералня.

Криминалистите са установили инкриминираните вещи в село Сталево, където са били продадени на двама мъже. Работата по доказване на престъпната дейност продължава.

Хасково Новини

Засега намаляването на годишната такса битови отпадъци се отлага

Липсваща план-сметка предизвика отлагането на предложението за намаляване на таксата за битови отпадъци. Съветниците от БСП настояваха таксата да бъде коригирана с 20%. Съветниците от НФСБ определиха това като пропуск и поискаха отлагане. Съветниците от всички групи подкрепиха предложението....

Опериран се събуди с разтворен корем

Опериран възрастен мъж се събуди и видя разтворен корема си. Червата му били отвън на мястото на шева. Той е направен преди седмици.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Този шокиращ инцидент в Благоевград вдигна на крак лекарите в спешния център тази сутрин, пише Струма.ком.

Пациентът на болница Опериран възрастен мъж се събуди и видя разтворен корема си. Червата му били отвън на мястото на шева. Той е направен преди седмици. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Този шокиращ инцидент в Благоевград вдигна на крак лекарите в спешния център тази сутрин, пише Струма.ком. Пациентът на болница "Пулс" П. Гу

Майка обвинява пазарджишка фирма за токов удар, убил сина ѝ

Веселка Манева обвинява за за смъртта на 24-годишния си син Николай пазарджишка фирма. Той починал при токов удар, докато миел машина за компостиране на гъби, разказа опечалената в сутрешното предаване на Тв7.

 Веселка Манева обвинява за за смъртта на 24-годишния си син Николай пазарджишка фирма. Той починал при токов удар, докато миел машина за компостиране на гъби, разказа опечалената в сутрешното предаване на Тв7. "Изпратих го жив и здрав, сутринта, като преди това ми каза, че ще правим годеж", разказа г-жа Манева. Основният довод на нейната

Известен пластичен хирург приема пациенти безплатно в Бургас

Известният пластичен хирург  д-р Елеан Зънзов от университетската болница “Св. Георги” в Пловдив ще извършва безплатни прегледи и консултации в МБАЛ „Черноморска – Бургас” на 28 ноември, четвъртък от  11.00 до 18.00 часа.

Специалистът ще приема пациенти в Хирургичното отделение на болницата, след предварително запазен час на регистратурата на телефон 056/ 707 606.

Д-р Елеан Зънзов е специализирал Обща и Пластично-възстановитела и естетична хирургия, главен асистент е към катедрата по пропедевтика на хирургическите болести в МУ – Пловдив. Вече близо година той работи и в медицински център „Бюте” в Сливен, който е специализиран в пластична хирургия, естетична дерматология, физиотерапия и присажадне на коса.

На 29 и 30 ноември в МБАЛ „Черноморска – Бургас” в отделението по „Ортопедия и травматология”  прегледи, консултации, оперативни интервенции и ехография на детски стави ще извършва доц. д-р Стефан Стефанов д.м. от Специализираната университетска болница за активно лечение по ортопедия в „Горна Баня”, София. Той ще приема пациенти  от 11.00 до 16.00 часа на 29 ноември, след предварително запазен час на регистратурата на болницата.  Прегледите при доц. д-р Стефанов, д.м. ще се заплащат.

Lamborghini изпрати Gallardo в историята

Най-успешният модел на марката слезе от поточните линии

    


Ахмед Башев: Много искам да има помак в ДАНС, ще се боря

"Аз много искам да има помак в ДАНС, аз просто искам и ще се боря за това", заяви пред bTV депутатът от ДПС Ахмед Башев.
На 24 септември той обяви, че шефът на РПУ-Гърмен ще бъде помак, а "скоро и в ДАНС ще заработят помаци - това ви го обещаваме и ще го реализираме".
Начело на полицията в общината наистина бе поставен помак. Тогава Башев заяви, "Аз много искам да има помак в ДАНС, аз просто искам и ще се боря за това", заяви пред bTV депутатът от ДПС Ахмед Башев. На 24 септември той обяви, че шефът на РПУ-Гърмен ще бъде помак, а "скоро и в ДАНС ще заработят помаци - това ви го обещаваме и ще го реализираме". Начело на полицията в общината наистина бе поставен помак. Тогава Башев заяви,

The Telegraph: Българските имигранти единствено ще помогнат на британската икономика

Темата за имиграцията и плановете на правителството в Лондон да ограничи правата на българските и румънските граждани, за да не се преместят на острова, е водеща в британската преса. Плановете на Дейвид Камерън обаче срещнаха съпротивата на Брюксел и ЕК обеща да защити правата за свободно придвижване и достъп до работа на всички свои граждани.

Българин, болен от мускулна дистрофия, продава органите си в eBay

/КРОСС/ В студиото на „Денят започва" по БНТ пред министъра на здравеопозването водещият на предаването Росен Цветков сподели обява от ebay, в която Александър, момче болно от мускулна дистрофия тип Дюшен, обявява органите си за продан. Министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева заяви, че такива действия на болните са отчайващи, но за жалост се срещат всеки ден и те са пример за системата ни, която е тотално объркана. От функциониране на отделните звена в здравната система и от гледна точка на грижата за такива хора. „Това са случаи, които касаят и двете министерства и социалното, и на здравеопазването. Не мога да кажа, ще проверя, но не би трябвало да има такива проблеми. Това е първи такъв сигнал, който получавам за мускулна дистрофия тип Дюшен", каза Андреева. В обявата момчето обяснява, че органите му почти не са използвани и че човекът, който ги закупи, ще ги получи след смъртта му: „Казвам се Александър и страдам от мускулна дистрофия тип Дюшен. Това е генетично увреждане, което още в утробата на майка ми е предначертало живота ми - да бъде кратък и не особено лек. Най-вероятно няма да доживея до 25, затова бъди спокоен - няма да чакаш дълго за органите ми, съвсем скоро те ще бъдат твои. Може би се чудиш как ми хрумна да продавам органите си тук. Много просто, нуждая се от средства - за дихателен апарат, медикаменти, терапия, личен асистент... За много неща

28 сирийци задържаха на българо-турската граница

За последното денонощие на българо-турската граница служители на ГД "Гранична полиция" са задържали 64 души, от които 28 граждани на Сирия, съобщиха от МВР.

4 екипа ремонтират улиците на Община Марица

Четири екипа започват ремонтните дейности в селата от Община Марица. Това съобщи представител на фирмата изпълнител. Ще се запълват дупки и преасвалтират цели участъци във всички 19 села. Ще се обновят и пътищата, свързващи населените места, уточняват от фирмата изпълнител. Кметът на общината Димитър Иванов предупреди, че по време на ремонтните дейности ще прави внезапни проверки, за да е сигурен в качеството на работа.   Ремонтните дейности в Общината старт...

Откриха къде са Висящите градини на Вавилон

Учен от Оксфордския университет смята, че е открил къде са били Висящите градини на Вавилон, на едно от най опасните места на света, съобщава в. "Дейли телеграф".

 Макар и да са сред седемте чудеса на древността, Висящите градини от векове са загадка за археолозите, а мнозина ги смятат и за несъществуващи.
Д-р Стефани Дали ги търси не край Учен от Оксфордския университет смята, че е открил къде са били Висящите градини на Вавилон, на едно от най опасните места на света, съобщава в. "Дейли телеграф". Макар и да са сред седемте чудеса на древността, Висящите градини от векове са загадка за археолозите, а мнозина ги смятат и за несъществуващи. Д-р Стефани Дали ги търси не край

Традиционната подкрепа на Дядо Коледа може и да не достигне Wall Street този път

Историята не ви дава каквито и да било лостове за предсказване на това какво ще е бъдещето, предупреждава експерт

    


Новозеландският съд отхвърли искане за "климатично убежище"

Новозеландският съд отхвърли искането за "климатично убежище" на гражданин на заплашения от покачването на морското равнище архипелаг Кирибати, предадоха световните агенции. Адвокатите на 37-годишния Иоан Тейтиола заявиха, че клиентът им не може да бъде депортиран в родината си въпреки изтичането на визата му, защото покачването на водното равнище поставя страната в опасност. Архипелагът се състои от около 30 коралови атола, някои от които едва се подават над водата. Цели зони редовно биват потапяни от океана. Ерозията заплашва бреговете, а рек...

Ахмед Башев: Ще се боря да има помак в ДАНС

"Аз много искам да има помак в ДАНС, аз просто искам и ще се боря за това", заяви пред bTV депутатът от ДПС Ахмед Башев. На 24 септември той обяви, че шефът на РПУ-Гърмен ще бъде помак, а "скоро и в ДАНС ще заработят помаци - това ви го обещаваме и ще го реализираме". Начело на полицията в общината наистина бе поставен помак. Тогава Башев заяви,

Не е предрешено кой ще строи 7 блок на "Козлодуй"

Все още не е предрешен въпросът кой ще изгражда 7 реактор на АЕЦ „Козлодуй”. Това обяви премиерът Пламен Орешарски в Букурещ.

Избягал затворник е заподозрян за двойното убийство във Варна

Измамник с големи удари във Варна и Плевен може да се окаже убиецът на двамата старци от ул. "Бузлуджа". Рецидивистът, за когото имало редица сигнали от жертвите му в районните полицейски управления, се представял за полицай или за син на служител на МВР. Криминалистите работят по тази версия, съобщава ТОП НОВИНИ ВАРНА по информация на свои доверени източници. Кървавата баня на ул."Бузлуджа" станала около 12,30 часа в събота. Жертвите Елка Стефанова и Николай Курдов били сами в жилището си, докато съпругата на Курдов била на покупки до магазина...

За кого бие камбаната на 4 януари?

Руските войски освобождават София от турците 1878 г.s

14-годишен обърна кола в дере, още 4 момчета ранени

Пет момчета на възраст между 13 и 15 години пострадаха при катастрофа край Сливен вчера. Тийнейджърите се возели в "Ситроен", управляван от единия от тях - 14-годишен, който изгубил контрол над колата и тя се преобърнала в дере.

Вечна булка обикаля света в сватбена рокля (снимки)

"Най-добрите планове са тези, които никога не се планират", казва Джеф Салвидж, съпруг и фотограф на красивата си съпруга Дженифър Салвидж - вечната булка. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева Той я е заснел на екзотични места из целия свят в нейната булчинска рокля. Всичко започнало преди пет години, когато

Нито достатъчно бърза, нито достатъчно помощ

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО на спешните отделения и спешните болнични комплекси (каквато идея се предлага), е добра стъпка, защото закриването им през 2007 г. по време на тройната коалиция, изглежда, беше грешка. Наистина в много страни се разработват модели за намаляване на напрежението върху спешната помощ чрез модерни процедури за сортиране ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО на спешните отделения и спешните болнични комплекси (каквато идея се предлага), е добра стъпка, защото закриването им през 2007 г. по време на тройната коалиция, изглежда, беше грешка. Наистина в много страни се разработват модели за намаляване на напрежението върху спешната помощ чрез модерни процедури за сортиране

Не е предрешено кой ще строи седми блок на АЕЦ Козлодуй, увери Орешарски

Няма предрешаване по отношение на това кой ще строи седми блок на АЕЦ "Козлодуй", а правителството ще реши дали да има конкурс за избор на изпълнител, заяви пред журналисти премиерът Пламен Орешарски по време на участието си в Срещата на върха на страните от Централна и Източна Европа и Китай, която се провежда в Букурещ. Премиерът посочи, че този проект е в предварителен стадий и му предстои дълъг път. Не е ясно обаче какво ще се случи с готовия вече руски реактор, който трябваше да бъде част от АЕЦ "Белене". "И това е приемственост в политики...

Привикват Расате в СДВР

/КРОСС/Патрулите организирани от Съюз на българите "Национално единство" и Национален форум "Обединение" излязоха на улицата, въпреки че вчера на работна среща главният прокурор Сотир Цацаров, министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев и председателят на ДАНС Владимир Писанчев се обявиха срещу гражданските патрули. В разпространеното от прокуратурата изявление стана ясно, че главният прокурор, министърът на вътрешните работи и председателят на ДАНС са набелязали конкретни мерки за противодействие на всички форми на нарушаване на обществения ред и създаването и функционирането на каквито и да е формирования за "самоотбрана", "самозащита", "гражданско патрулиране". Решението им Боян Расате коментира така: "Не се интересувам от тяхното мнение, защото те обслужват властта. Ние не нарушаваме закона, даже напротив, помагаме на полицията. За мен по-важно е какво мислят обикновените хора, а те одобряват дейността ни". Тази сутрин Боян Расате е бил привикан да се яви в 12:00 часа в СДВР.  

Властите в Бенгази призовават за гражданско неподчинение

Ръководителите на либийския град Бенгази призоваха жителите на града към гражданско неподчинение, за да заклеймят насилията, след вчерашните кървави сблъсквания между армията и салафистка групировка.

Мъж загина при катастрофа край Силистра

Колата му се е ударила в аварирал камион

    


Стойнев е преговарял в САЩ с мандат от правителството

Все още не се е стигнало до избор на изпълнител за нов блок на АЕЦ „Козлодуй”, заяви енергийният министър

    


Слави Бинев поиска мисия за наблюдение на европейските избори в България

/КРОСС/ Мисия за наблюдение на евроизборите през 2014 година в България поиска Слави Бинев по време на дебат на срещата на Бюрото на Парламентарната Асамблея на АКТБ /Африка, Карибите и Тихоокеанския басейн/ - ЕС в Адис Абеба. Евродепутатът, като представител на най-големия патриотичен съюз в България, формиран около НФСБ и Групата Европа на Свободата и Демокрацията в ЕП, заместваше Вицепрезидента на Асамблеята Франческо Сперони. Евродепутатът направи изявление и изложи и аргументите си за мониторинг на изборите в България: „Предлагам да се изпрати мисия, която да наблюдава изборите във Великобритания на 22 май, а след това мисията да замине за България, където изборите ще се проведат на 25 май. Тъй като европейските избори не се провеждат в един и същ ден, има възможност да се посетят две страни-членки. Това няма да е прецедент - през 2004 г. Парламентарната Асамблея изпрати мисия в Унгария и Холандия, а 2009г. Пан-Африканският парламент наблюдава изборите във Великобритания и Германия." Бинев заяви, че изборите в България трябва да бъдат наблюдавани от авторитетни хора, депутати, не само от ЕС, но и от АКТБ: „ В България трябва да се осигурят две неща - от една страна свободата на словото, а от друга, самите избори да бъдат честни. Избирателният закон в България трябва да бъде променен така, че да гарантира и на най големите скептици, че изборите ще бъдат проведени честно

Безплатни прегледи за рак на устната кухина правят на 29 ноември във Варна

По повод световния месец за борба с рака на устната кухина – ноември, на 29.11.2013 г., петък, от 12:00 ч. до 17:00 ч., във Факултета по дентална медицина на Медицински университет - Варна, ще се проведат безплатни профилактични прегледи.

Обраха къща в Шумен, от жилище в "Мътница" пък изчезна свинско месо

Плазмен телевизор, система за домашно кино и строителни уреди са откраднати от жилище в Шумен, информират от полицията. Неизвестен е проникнал в къщата на 60-годишен мъж на ул. „Велико Железов" в града, за времето от 18:00 часа на 24-ти ноември до 9:30 часа на следващия ден, чрез натиск на пвц врата. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство. При друга кражба станала през изминалото денонощие, неизвестен отмъкнал 15 кг. свинско месо от фризер след като проникнал през незаключена врата в къща на ул."Синчец" в кв. Мътни...

Хонконгските власти в битка с незаконното строителство

Жителите на незаконните постройки изглежда пречат на финансовия център да се устреми в бъдещето

    


"Проблемът с бежанците" или как правителството попадна на златна жилка


В опитите си да отклони вниманието от себе си или някак да смекчи натрупващото се напрежение от протестите през последните 165 дни, кабинетът "Орешарски" продължава да се хваща на посоки за всяка възможност. Опитаха с идеята да отменят пълната забрана за пушене на обществени места (от която впрочем още не са се отказали), след това и с безпрецедентно раздутия бюджет за социални дейности (на фона на социален министър, който твърди, че раздаването на помощи, колкото и големи да са те, не е...

Лицето на контрапротеста Нина Гергова назначена да променя закон

В края на октомври министърът на културата Петър Стоянович е назначил 60 души, които трябва да направят проект с изменения и допълнения към Закона за културното наследство. Списъкът беше публикуван снощи и в сайта NOresharski, съобщава bTV. Законът за културното наследство регулира интереси за милиони. Текстовете в него трябва да пазят безценни исторически обекти и предмети, да спират престъпните действия на иманяри и да пречат на трафика на антики и произведения на изкуството. В работната група влизат съветници на министъра, експерти, хора о...

Крадци обраха 45 хил. лева от къща

Парите били прибрани в гардероб

    


Хамид Карзай с нови условия към САЩ

/КРОСС/Президентът на Афганистан Хамид Карзай е поставил нови условия за подписване на двустранно споразумение със САЩ по сигурността, предадоха световните информационни агенции, позовавайки се на съобщение на Белия дом. Карзай е заявил, че САЩ трябва незабавно да сложат край на военните атаки срещу афганистански домове и да покажат ангажимента си към мирните преговори. Според Белия дом афганистанският президент е сигнализирал, че не е готов да подпише бързо споразумението. Без бързо подписване САЩ обаче няма да имат друг избор, освен да започнат да правят планове за след 2014-а година, според които в Афганистан няма да има войски на САЩ или НАТО, е заявила Райс. Съединените щати настояват споразумението, регламентиращо присъствието на американски войски в Афганистан след 2014-а, да бъде подписано до края на тази година.  

Над 30 акта за системни отсъствия на ученици в „Столипиново“

34 акта са съставени на родители, чиито деца системно не посещават училищата в „Столипиново“.  Това съобщи в ефира на Дарик Стефка Симеонова, главен експерт „Образование и култура“ в Район „Източен“. По думите й, тези административни мерки се прилагат трудно, но са един от начините  за решение на  проблема с отпадането на децата от училище.   Резултатите от образованието в „Столипиново“ са незадоволителни, а не самото обучение, което се определя като некачествено. Така директорът на СОУ „Найден Геров" Васил Върбулев коментира изказването на общ...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване