Проф. Пантев: Младежките патрули първо да минат през библиотеките

София /КРОСС/ Проблемът с бежанците е част от един общочовешки въпрос. Тези хора не са терористи или ако има такива, те са малцинство и са прикрити, заяви пред TV7 проф. Андрей Пантев. "Това е отблъскващият облик на ХХI в. Човешките права не включват ли, че ако някой няма удовлетворение в Пакистан или Бангладеш, има право да го търси другаде? А някои казват - това тук си е наше, но иначе сме братя. Доста отблъскващо. Неслучайно се цитира един израз - "Няма нелегално човешко същество", припомни проф. Пантев.Според него новосъздадените младежки патрули от националисти най-напред трябва да окупират библиотеките и да понаучат малко. Нека някой да ми покаже четири шестици в студентската си книжка и после да ме буди, заяви проф. Пантев.

BG-мръвките по-скъпи, но по-вкусни

Свинско обезкостено месо по около 7 лв. за килограм ще има на пазара за Коледа. Стоката ще дойде от Испания, Германия, Франция и Полша, а за да издържи на дългия транспорт до страната ни, е обработена с консерванти или газ.

От 1 януари избираме болници за лечение в ЕС

От 1 януари 2014 г. българите могат да се лекуват в страните от ЕС по избор, приеха депутатите на първо четене с промени в Закона за здравето вчера. Реално новите права обаче ще влязат в сила, след като здравното министерство пусне методика как и за какви дейности ще се плаща.























От 1 януари 2014 г. българите могат да се лекуват в страните от ЕС по избор, приеха депутатите на първо четене с промени в Закона за здравето вчера. Реално новите права обаче ще влязат в сила, след като здравното министерство пусне методика как и за какви дейности ще се плаща.

Временно преустановяване на водоподаването на ул. "Иван Тончев" и ул. "Тотю Иванов"

Във връзка с изпълнение на дейности по проекта за водния цикъл, от 8:30 до 17:00 ч. на 02.12.2013 г. ще бъде преустановено водоподаването на улиците Иван Тончев и Тотю Иванов. Община Габрово се извинява за създаденото неудобство! ...

Митрополит Галактион приет в Правителствена болница

Старозагорският митрополит Галактион

Старозагорският митрополит Галактион е бил приет в Кардиологията на Правителствена болница.

За момента няма информация за това какво е състоянието на дядо Галактион.

Преди дни пловдивският митрополит Николай изпрати сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, според който се готви покушение срещу Старозагорския митрополит.

Информацията за готвеното покушение беше изнесена от президента на КТ “Подкрепа” Константин Тренчев, който обясни, че преди да почине митрополит Кирил му споделил, че се готвят да отровят Галактион.

Статията "Митрополит Галактион приет в Правителствена болница" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Рухани: Иран никога няма да унищожи ядрените си обекти

/КРОСС/ При никакви обстоятелства Иран няма да се съгласи да премахне ядрените си съоръжения. Това каза президентът на страната Хасан Рухани."Сто процента не", каза Рухани в интервю за Financial Times в отговор на въпрос ще допусне ли Техеран унищожаването на ядрените му съоръжения. Президентът за пореден път подчерта, че военната стратегия на ислямската република не предвижда развитие на ядрени оръжия и Иран съобщи за намерението на страната да продължи да обогатява уран за мирни цели."Проблемите между Иран и САЩ са много сложни и не могат да се решат в кратък период от време. Въпреки това , през последните 100 дни се появи една откритост, която в бъдеще може да се усили", каза още Рухани.

Съоръжението по границата не било за отблъскване на бежанци, а за охрана на границата


Техническото съоръжение по границата не е насочено за отблъскване на бежанци. Единствената му цел да гарантираме 100 % охрана на нашата територия.

Това заяви Васил Маринов, заместник-министър на вътрешните работи пред "Дарик" радио.

Маринов призова идващите към България имигранти да преминават през граничните пунктове, дори и да нямат документи за самоличност. Масово каналджиите, които прекарват хората през Турция, взимат документите им. 

Преди два дни...

Испания прие закон за по-строг контрол върху протестите

Испанското правителство одобри закон, който въвежда по-строги наказания за неразрешени протести, които провокират насилие и размирици. Текстът бе одобрен въпреки широката опозиция срещу него, тъй като досега антиправителствените протести в страната протичат мирно и без ескалация на напрежение.

160 млн. лв. ще събере държавата от таксата за ВЕИ централите

Зелена енергия. Снимка: БГНЕС

От таксата, с която догодина държавата ще обложи производство на електрическа енергия от вятърна и слънчева енергия, в бюджета ще влязат 160 млн. лв., обяви Петър Кънев от БСП на семинара на управляващите в Боровец.

Тези пари ще са буфер, не е решено за какво конкретно ще бъдат използвани, уточни финансовият министър Петър Чобанов.

Такса от 20% за зелената енергия беше предложена от “Атака” между първо и второ четене на Закона за бюджета за 2014 г. и беше приета от бюджетната комисия на второ четене. Очаква се и в пленарна зала да бъде одобрена. 

Новината за Бюджет 2014 г. ще е само в субсидиите на партиите, но ще оставя лидерите на политическите сили да обявят какво е решението им, коментира Чобанов.

Предложението на “Атака” беше да отпадне субсидирането на партиите, а Георги Кадиев предложи субсидията да бъде намалена от 12 лв. на 6 лв. на получен глас плюс 45 хил. лв. за всеки мандат в парламента на съответната партия.

И двете предложения бяха отхвърлени от бюджетната парламентарна комисия.

Статията "160 млн. лв. ще събере държавата от таксата за ВЕИ централите" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Йовчев: В МВР е имало ударни групи на министъра

Всичко, което се случва днес, е отмъщение както на организираната престъпност, така и на симбиозата между политици и корпоративни интереси, каза пък Цветан Цветанов

Цачева: Не ми е известно в Конституцията да се казва, че оценки трябва да се правят в спа курорти

Властта се събра на тиймбилдинг в Боровец. Това заяви в ефира на bTV депутатката от ГЕРБ Цецка Цачева. Според нея семинарът на властта е странна форма за укрепване на властта.

Ако наистина считат, че по този начин трябва да се взимат важните държавни решения, защо не го правят открито, попита тя. Не ми е известно някъде в Конституцията да се каз Властта се събра на тиймбилдинг в Боровец. Това заяви в ефира на bTV депутатката от ГЕРБ Цецка Цачева. Според нея семинарът на властта е странна форма за укрепване на властта. Ако наистина считат, че по този начин трябва да се взимат важните държавни решения, защо не го правят открито, попита тя. Не ми е известно някъде в Конституцията да се каз

Овчаров: Строителство на американски реактор е опит да се приключи с ядрената енергетика

“Не вярвам в строежа на този реактор по начина, по който се прави това”. Това каза в предаването на БНТ “Животът и други неща” Румен Овчаров за намерението на министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев американската компания “Уестингхаус” да строи седми реактор на АЕЦ “Козлодуй”. 

Той направи разлика между последвалите изявления от “Не вярвам в строежа на този реактор по начина, по който се прави това”. Това каза в предаването на БНТ “Животът и други неща” Румен Овчаров за намерението на министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев американската компания “Уестингхаус” да строи седми реактор на АЕЦ “Козлодуй”. Той направи разлика между последвалите изявления от

Завършена е новата помпена станция на кв. Стефановци

Завършени са новите помпена  станция, тласкател и напорен водоем на кв. Стефановци, в рамките на Интегриран проект за водния цикъл на гр. Габрово. Старата помпена станция тласка вода директно в мрежата и при спиране на ел. захранването се преустановява и водоподаването. Новоизградената помпена станция е обезпечена с ново електрическо и механично оборудване, по – добра автоматика и режим на работа на помпите. Напореният резервоар осигурява резервно водоподаване при аварийни ситуации, както и противопожарен обем вода. Станцията ще бъде въведена в...

Маскирани с джип ограбиха агрофирма

От офиса изчезнали 11 000 лева, 5 000 евро и златна гривна

    


Николета: Аз съм целуната от Бог

Макар отношенията й с половинката й Валери Божинов да претърпяха провал, секси моделката казва, че е изключително щастлива.

Полицейски хеликоптер падна върху пъб в Глазгоу, има жертви


Поне трима души загинаха след като полицейски хеликоптер падна върху пъб в Глазгоу снощи, съобщи Би Би Си. Ранените са десетки, 32-ма са откарани в болница. Прогнозите са, че броят на жертвите е по-голям. 

Произшествието е станало късно в петъчната вечер, когато заведението е било пълно. Посетителите, според очевидци, са били над 120.  

Спасителите продължават да разчистват отломките на сградата, която е нестабилна. Във вътрешността й са останали блокирани част от...

Стойнев: България трябва да развива ядрената си енергетика

София /КРОСС/ Ако не се споразумеем с „Уестингхаус", ще търсим други възможности, защото България трябва да развива ядрената си енергетиката. Това коментира пред Дарик министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.Министър Стойнев бе категоричен, че страната ни има нужда от нови ядрени мощности, които да заместят отиващите си 5 и 6 блок на АЕЦ "Козлодуй". Темата няма нищо общо с АЕЦ „Белене", подчерта министърът.Той обясни какво предстои от тук нататък: „Трябва да се даде мандат на Българския енергиен холдинг да започне разговорите с „Уестингхаус" относно формулирането на правно-финансовата рамка. Ако финансовият модел не ни удовлетворява, ако цената на реактора се окаже непоносима за нас, ако бъдещата произвеждане електроенергия от реактора излиза на висока цена, ние няма да се съгласим да предприемем последващи действия".По повод изказванията, че е незаконно да се започва процедура по изграждане на нов блок в атомната централа без конкурс, Драгомир Стойнев коментира: „Конкурс трябва да има за изпълнител, за да се изгради реактор, но когато става въпрос за технология, технологията е само една. Имаше голямо неразбиране по темата и опозицията се нахвърли върху мен. Аз продължавам стъпките на правителството на ГЕРБ. На 11 април 2012 година Министерски съвет, с премиер Бойко Борисов, дава съгласие да се предприемат действия за изграждането на нова ядрена мощност

БСП и ДПС намаляват партийните субсидии

БСП и ДПС са постигнали сближаване на позициите, за да се намалят партийните субсидии от следващата година, съобщи депутатът от левицата Борислав Гуцанов, по повод въпрос за проведеното късно снощи обсъждане на Изборния кодекс, предаде БНР. В „Боровец” се провежда семинар на управляващите. "Не е въпросът дали ще ги намалим с 5, 10, 15 или 20%. Големият смисъл е целият закон да има друга философия, защото част от политическите партии, които не попаднаха в парламента, но имат право на подобни субсидии, трябва да запазят тези си възможности. От друга страна, това да не се превръща в бизнес – едва ли не прескача политическата партия 1% и тя вече има право на държавна субсидия. Т.е. трябва да бъде така направен законът, че той да стимулира влизането в парлам...

Близо 19 000 са подадените молби за помощи за отопление

Общо 18 889 молби за помощи за отопление са подадени в Регионална дирекция „Социално подпомагане" в Благоевград. Издадени са 15 399 заповеди за отпускане на помощта, отказите са 3 490.  Размерът на целевата помощ за отопление е 65,72 лева месечно или 328.60 лева за целия отоплителен сезон.Крайният срок за подаване на заявления бе до края на месец октомври. Помощи бяха предвидени за топлоенергия, електроенергия, твърдо гориво и природен газ.Изплащането на целевата помощ за новия отоплителен сезон ще се извършва на два транша - за месецит...

След екшъна на Околовръстното: Липсват 50 бона!

Около 50 хиляди лева е размерът на грабежа от фармацевтичната компания на Околовръстното шосе в София. Това обяви зам. вътрешният министър Васил Маринов

Моряци от "Тихина" се готвят за Афганистан

Военнослужещи от Морския специален разузнавателен отряд на Военноморските сили провеждат непосредствена подготовка за участие в мироопазваща мисия на ISAF, като група за охрана на национален елемент в Кабул, от състава на 26-ти континент в Афганистан.

Цачева: Властта се събра на тиймбилдинг в Боровец

Властта се събра на тиймбилдинг в Боровец. Това заяви в ефира на bTV депутатката от ГЕРБ Цецка Цачева. Според нея семинарът на властта е странна форма за укрепване на властта.

Ако наистина считат, че по този начин трябва да се взимат важните държавни решения, защо не го правят открито, попита тя. Не ми е известно някъде в Конституцията да се каз Властта се събра на тиймбилдинг в Боровец. Това заяви в ефира на bTV депутатката от ГЕРБ Цецка Цачева. Според нея семинарът на властта е странна форма за укрепване на властта. Ако наистина считат, че по този начин трябва да се взимат важните държавни решения, защо не го правят открито, попита тя. Не ми е известно някъде в Конституцията да се каз

Православната църква почита Свети Апостол Андрей Първозвани

Свети Апостол Андрей Първозвани пръв от апостолите е бил повикан да тръгне след Исус Христос. Името на Свети Андрей често се среща в Евангелието. За него се споменава в разказа за нахранването на народа с пет хляба.

Двама ранени и един починал при катастрофа във Варненско

23-годишен мъж загина при катастрофа на пътя Варна – Бургас, съобщиха от ОД на МВР – Варна. 

Около 04:40 часа, тази сутрин, на пътя между Варна и Бургас, преди разклона за к.к. „Камчия”, е настъпило пътно произшествие, при което „Рено 19” се отклонява от пътя си, блъска се в крайпътно дърво и се преобръща няколко пъти. Вследствие на инцидента е 23-годишен мъж загина при катастрофа на пътя Варна – Бургас, съобщиха от ОД на МВР – Варна. Около 04:40 часа, тази сутрин, на пътя между Варна и Бургас, преди разклона за к.к. „Камчия”, е настъпило пътно произшествие, при което „Рено 19” се отклонява от пътя си, блъска се в крайпътно дърво и се преобръща няколко пъти. Вследствие на инцидента е

Един почина, а двама са ранени при катастрофа на пътя Варна-Бургас

23-годишен мъж загина при катастрофа на пътя Варна – Бургас, съобщиха от ОД на МВР – Варна. 

Около 04:40 часа, тази сутрин, на пътя между Варна и Бургас, преди разклона за к.к. „Камчия”, е настъпило пътно произшествие, при което „Рено 19” се отклонява от пътя си, блъска се в крайпътно дърво и се преобръща няколко пъти. Вследствие на инцидента е 23-годишен мъж загина при катастрофа на пътя Варна – Бургас, съобщиха от ОД на МВР – Варна. Около 04:40 часа, тази сутрин, на пътя между Варна и Бургас, преди разклона за к.к. „Камчия”, е настъпило пътно произшествие, при което „Рено 19” се отклонява от пътя си, блъска се в крайпътно дърво и се преобръща няколко пъти. Вследствие на инцидента е

Big Brother изгони от Къщата Джийсън Брад Люис

Изпълнителят се държал непристойно

    


Скарлет празнува рожден ден по бельо

Американската актриса отпразнува 29-я си рожден ден с поредната секси корица. Тя украси новия брой на мексиканското издание на модното списание Vogue.

Ранобудните облепиха спирки в София с критики към управляващите

Ранобудните студенти облепиха спирки в София с критики към управляващите. Снимка: bTV

Ранобудните студенти облепиха спирки в София с критики към управляващите. Снимка: bTV

Спирки на градския транспорт в София осъмнаха облепени с критики към управляващите. Акцията е на “Ранобудните студенти”, съобщи bTV.

С облепените по спирките бележки студентите припомнят различни факти от работата на кабинета и на Народното събрание.

Освен това студентите са залепили и некролози в памет на прозрачността в управлението. На тях е изписана и покана за опело на 5 декември пред сградата на Народното събрание, когато депутатите ще гласуват промени в закона за МВР.

Според студентите с тези поправки ще бъде променен начинът на издаване на разрешения за протести, които вече ще трябва да се съгласуват с министъра на вътрешните работи, а не с кметовете на населените места, както е в момента.

Статията "Ранобудните облепиха спирки в София с критики към управляващите" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

От 14 декември Холдинг БДЖ пуска допълнителни влакове по най-натоварените направления

В средата на декември БДЖ пуска онлайн продажба на билети, това обяви за телевизия „Европа” изпълнителният директор на Холдинг БДЖ инж. Християн Кръстев. В средата на декември БДЖ пуска онлайн продажба на билети, това обяви за телевизия „Европа” изпълнителният директор на Холдинг БДЖ инж.

Наистина ли стадионът на Заха Хадид прилича на това?

Двата най-нови проекта на световноизвестната архитектурна дизайнерка Заха Хадид станаха обект на сериозни критики. Едната сграда прилича на...

Прокуратурата е позволила на Цветанов да пътува по покани в Европа


Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов ще може да пътува в Европа и да откликва на поканите, които получава за европейски държави. Това е възможно след като вчера прокуратурата му е позволила, съобщи Цветанов пред Нова тв.

Заради предявеното му трето обвинение - за длъжностно присвояване от бюджета на МВР, на Цветанов беше забранено да напуска пределите на страната.  Освен това му беше наложена мярка за неотклонение "подписка".

Тази седмица стана известно, че...

Приеха съотношението на гласовете в Асоциацията по ВиК-Плевен

Общото събрание на Асоциацията по ВиК - Плевен прие процентното съотношение в управата си. То е на база на данни от последното преброяване на населението. Според изискванията на Закона за водите преди заседанието общините са съгласували своите позиции в общинските си съвети и са получили мандат за гласуване. Прието бе следното разпределение на гласовете в Асоциацията в обособената територия, обслужвана от „ВиК" ЕООД - Плевен. Според законовите изисквания 35 % се запазват за държавата. С най-голям дял от общините е община Плевен - 33,31 %, следв...

Ананд не смята да спира с шаха

Бившият световен шампион по шахмат Вишванатан Ананд сподели, че психическата травма от поражението му от Магнус Карлсен е голяма, но не смята да приключва кариерата си на този етап, предаде БГНЕС. "На церемонията по закриването на мача за световната титла аз осъзнах, че сега ще се върна към своето семейство, сина ми, нормалния живот", заяви той. Индиецът призна, че няма две мнение по въпроса дали победата на Карлсен е заслужена. "Магнус е съперник с променящ се, нееднозначен стил на игра. Опитах се да използвам стратегия, която да неутрализира силните му страни, но това не проработи. Вие мислите, че не съм искал да играя срещу него по-агресивно? Разбира се, исках. Но Карлсен е универсален играч, притежаващ огромен ресурс. От време на време ми се удаваше да го зас...

Сексът продава дори ковчези!

Рекламен календар внесе смут в полската църковна гилдия

    


Противоречия около приватизацията на Астир Вулиагменис

Гласуването на Проучването на въздействието върху околната среда доведе до сблъсъци с участието на депутати от СИРИЗА

прочети повече

Стойнев: Трябва да развиваме ядрената си енергетиката

Ако не се споразумеем с "Уестингхаус", ще търсим други възможности, защото България трябва да развива ядрената си енергетиката. Това коментира пред Дарик радио министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.

Милиардер налива милиони в бъдещето на руския футбол

Сергей Галицкий създава в Краснодар академия за млади таланти, които да се превърнат в новия футболен елит на страната

    


Мениджърът на "Астън вила": Тонев е бърз като светкавица, но му трябва време


Мениджърът на "Астън вила" Пол Ламбърт похвали своя футболист Александър Тонев, но смята, че има нужда от още време, за да свикне с обстановката в английския футбол.

Специалистът е убеден, че българският национал има потенциала да се превърне в ключов играч за бирмингамци. Крилото се присъедини към "Вила" през лятото с трансфер от "Лех" (Познан).

"Алекс е бърз като светкавица, но трябва да му дадем повече време. Понякога чуждестранните футболисти идват във Висшата лига и...

Млад мъж задържан за побой и грабеж в Каспичан

Установен и задържан е извършителят на грабеж в Каспичан, съобщават от пресцентъра на шуменската полиция. Сигнал за инцидента е подаден след полунощ на 29 ноември, като е съобщено е че, около час по-рано до спортна площадка на ул."Симеон Велики" в града неизвестен нанесъл побой на 47-годишен мъж и му отнел 120 лева. В резултат на проведените издирвателни действия извършителят е установен-той е мъж на 27 години от Каспичан. Задържан за срок до 24 часа в полицейския арест. За престъплението е образувано досъдебно производство....

Атина поема ЕС: Слага фокус на икономиката и бежанците

Министрите на външните работи на Гърция и Великобритания обсъди приоритетите за гръцкото председателство на ЕС. От началото на 2014 г. то се поема от Атина.

Исак Белфодил остава в Интер

/КРОСС/ Нападателят на Интер Исак Белфодил не възнамерява да напуска клуба. През този сезон 21-годишният алжирец има само шест изиграни мача в италианското първенство. Той не успя да се разпише нито веднъж, което породи слуховете за евентуалната продажба на играча през януари.„Нямаме планирана среща с ръководството на клуба по този въпрос", цитира TMW агента на футболиста. „Никой от ръководството не се е свързвал с мен. Ако Интер реши да го продаде през януари, ще говорим за това. Но аз мисля, че той ще остане в клуба до края на сезона", каза още той.

Чакайте Дембеле на 2 февруари

Втори февруари 2014-а е ключовата дата, от която Гара Дембеле може и да се завърне в България.
Французинът с малийски корен е стрелец №1 сред чужденците в историята на “Левски”. Постигна актива само за един сезон (2010/2011 г.), като вкара 37 пъти в 39 мача, спечели обич и възхита.
През 2011-а бе продаден на “Фрайбург” за 2,4 млн. евро. Не му пот Втори февруари 2014-а е ключовата дата, от която Гара Дембеле може и да се завърне в България. Французинът с малийски корен е стрелец №1 сред чужденците в историята на “Левски”. Постигна актива само за един сезон (2010/2011 г.), като вкара 37 пъти в 39 мача, спечели обич и възхита. През 2011-а бе продаден на “Фрайбург” за 2,4 млн. евро. Не му пот

Домусчиев го начука на ЦСКА и "Левски" - образно казано

ДВАТА български гранда “Левски” и ЦСКА щели да навлизат в петролния бизнес и да отварят бензиностанции, гласи актуален слух. Толкова ги било яд от победите на удогорец ДВАТА български гранда “Левски” и ЦСКА щели да навлизат в петролния бизнес и да отварят бензиностанции, гласи актуален слух. Толкова ги било яд от победите на удогорец" в Лига Европа, че само газ пикаели. Всъщност изваденият от нафталина виц не е толкова смешен, колкото по своему верен. С двете победи над холандския “Айндховен”, носител на купата

Започна кампания за набиране на средства за лечение на русенче


Кампания в подкрепа на 9-годишния Дамян Евгениев Георгиев от Русе набира скорост в интернет пространството и извън него. Детето е син на журналистката от Дарик радио Искра Георгиева и има нужда от подкрепа и помощ. То претърпя рискова операция в болница "Иван Рилски", а сега е настанено в болница "Царица Йоанна" (ИСУЛ).

На 1 ноември на детето бе установен тумор в главата. Спешно Дамян е откаран в София, където д-р Живко Сурчев извърши първата четиричасова операция. На четвъртия ден...

Искат фонд за отчуждителни процедури във Варна

Да се създаде специален общински фонд за отчуждителни процедури. Това предложение отправи към общинската администрация Татяна Иванова по време на представянето на проектобюджета за следващата година. Идеята е в него да се акумулират средства, които да послужат за обезщетяване на собственици при отчуждаване на имоти с цел реализация на планове за улична регулация или други важни инфраструктурни проекти.

Mazda разработва Biesel

София /КРОСС/ До 2018 г. Mazdа си поставя за цел да лансира на пазара бензинов двигател със самовъзпламеняване на горивото. В рамките на автосалона в Токио японската компания разкри технологиите, с които ще се противопостави на всеобщите тенденции за намаляване на работния обем и монтиране на турбокомпресори.Mazda ще оптимизира своите бензинови мотори, които при частично натоварване ще работят като „Biesel-и", т.е. с възпламеняване на гориво-въздушната смес без подаване на искра от свещта. База на новите двигатели HCCi (Homogenous Charge Compression Ignition) ще бъдат бензиновите Skyactiv-агрегати, при които степента на сгъстяване ще бъде повишена от 14:1 до 18:1. Огромно предимство била подобрената с 30% ефективност - по думите на говорител нa Mazda. През изминалите години Volkswagen и Daimer също работиха върху подобна технология, която да съчетае принципите и на двата типа мотори в един агрегат, но така и не стигнаха до серийно производство, пише autobild.bg.

Имаме най-качествения широколентов интернет в света

България е страната с най-добър широколентов интернет в света, според изследване на Pingtest.net.Проучването е направено въз основа на милиони резултати от проведени тестове през последните тридесет дни.

Спипаха млад мъж да шофира без книжка

21-годишен е установен да шофира без свидетелство за управление на МПС и в срок на наложено административно наказание за същото деяние, информират от ОД на МВР-Шумен. Около 17.30 часа на 28 ноември за проверка във Велики Преслав на ул."Борис Спиров" е спрян водачът на лек автомобил „Рено Меган" с шуменска регистрация. Полицейският екип установил, че собственикът на автомобила млад мъж на 21 години от село Новосел е неправоспособен и управлявала автомобила в едногодишен срок на наложено му административно наказание влязло в сила преди четири мес...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване