Шелдън Аделсън оглави класацията за най-забогателите бизнесмени през 2013 г

Шелдън Аделсън оглави класацията на бизнесмените, спечелили най-много пари в света през 2013 година, като доходът му е достигнал 15 милиарда долара, съобщава списание Шелдън Аделсън оглави класацията на бизнесмените, спечелили най-много пари в света през 2013 година, като доходът му е достигнал 15 милиарда долара, съобщава списание "Форбс". Американският хазартен магнат е печелил около 41 милиона всеки ден и така състоянието му е нараснало с 68% за една година. Макар Аделсън да е собственик на веригата

2-годишно китайче спечели 1 млн. долара от лотарията

/КРОСС/ 2-годишно китайче от Гуанджоу спечели 6.28 милиона юана (1 млн. долара) от интернет лотария, предаде ИТАР-ТАСС. Родителите на детето са го оставили само да набере на клавиатурата произволни числа за лотарията. Именно тези цифри са се оказали късметлийски и семейството е спечелило джакпота.

Благотворителен концерт за "Българската Коледа 2013"

Тазгодишната кампания е под надслов "За по-малко деца с увредено зрение и увреден слух"

Дядо Коледа потегли от Северния полюс!

Дядо Коледа, теглен от девет елена начело с верния Рудолф, потегли от Северния полюс.

Ученици предлагат почти революционен модел на кашон (видео)


Ученици от инженерното училище "Албърт Нъркин" в Ню Йорк показаха своя концепция за кашон, който по думите им се сглобява и отваря много по-бързо и лесно и използва 15-20 процента  по-малко картон.

Видео записът с демонстрацията на Хенри Уанг и Крис Куроу е един от най-популярните и най-обсъжданите в YouTube през последните дни. 

Продуктът им е резултат от лятна школа за иновации, но се показва в дните, когато милиони хора в САЩ и по света опаковат коледни подаръци и...

Коледни сладки с конфитюр

"Коледа наближава, а с нея и сладките изкушения започват да ни завладяват", писа ни наскоро Йорданка Енчева. Нейното предложение е за красиви коледни сладки.l225 гмасло (на стайна температура), 2/3 ч.ч.пудра захар + 3 с.л. за поръсване, 1 голям жълтък или 2по-малки, 1 ч.л.екстракт от ванилия, ...ээээээээээээээээээээээээ

Коледна буря връхлетя Великобритания и Франция

/КРОСС/ Нарушен транспорт, стотици хиляди домакинства без ток, провалени планове за покупки в последния момент преди Бъдни вечер - така изглеждат Великобритания и Франция във вторник заради мощна буря. Ветрове с ураганна сила до 145 км/ч и проливни дъждове съсипват празника и пътуването в един от най-натоварените дни на годината.Поне трима са загинали от двете страни на Ламанша, има прелели реки, големи задръствания и отменени влакове, самолетни полети и фериботи.Летищата в южната част на Великобритания са засегнати, като на "Хийтроу" бяха отменени или забавени няколко полета, а на "Гатуик" - второто по натовареност в страната, единият терминал е блокиран от голяма авария с електрозахранването. Близо 100 000 домакинства в Южна Англия са без ток.Стотици влакове бяха спрени във вторник сутринта, когато бурята вече отслабваше. Стотици хиляди хора са блокирани и не могат нито да влязат в Лондон, нито да напуснат столицата.Очаква се лошото време да е тежък удар за търговците на Острова, които традиционно разчитат на клиентите, пазаруващи в последния момент, когато и отстъпките са най-големи.Във Франция най-тежко пострадаха Бретан и Нормандия, където над четвърт милион домакинства са без ток. В страната няма отменени влакове и не са затваряни жп линии.В Бретан обаче има предупреждения за няколко града, че са застрашени от наводнение, пише "Дневник".

Аштън, Дачич и Тачи - предложени за Нобелова награда за мир

Премиерите на Сърбия и Косово Ивица Дачич и Хашим Тачи, заедно с Върховния представител на Евросъюза по външната политика Катрин Аштън, са предложени за получаване на Нобеловата награда за мир. Инициаторите на предложението посочват като причина за кандидатурата им важната роля за нормализирането на отношениетя между Белград и Прищина.

Зингаревич продава Рединг

/КРОСС/ Руският бизнесмен Антон Зингаревич е съвсем близо до продажбата на контролния пакет акции на Рединг, който притежава от май 2012 година, съобщава Daily Mail.В момента между двете страни по сделката текат активни преговори. Към момента името на купувача не се разкрива.

Чушки по жътварски

КОЙ ГОТВИ:Росица Бойчева от София е предложила интересна рецепта за чушки със зеленчукова плънкаПРОДУКТИ:Около 10 броя зелени чушки, 300 ггъби, 2-3 моркова, 1-2тиквички, 1 ч.ч.ориз, 1глава лук, 1 ч.л.сол, 2домата, зехтин или олиоНАЧИН НА ...                                                                                  КОЙ ГОТВИ:Росица Бойчева от София е предложила интересна рецепта за чушки със зеленчукова плънкаПРОДУКТИ:Около 10 броя зелени чушки, 300 ггъби, 2-3 моркова, 1-2тиквички, 1 ч.ч.ориз, 1глава лук, 1 ч.л.сол, 2домата, зехтин или олиоНАЧИН НА ...

Папата лично поздрави предшественика си с настъпващите празници

/КРОСС/ Главата на Римокатолическата църква папа Франциск се посети предшественика си Бенедикт XVI, за да го поздрави с настъпващите коледни празници, съобщават италианските медии. Бенедикт прие папата в резиденцията си в манастира Mater Ecclesiae във Ватикана.След кратка съвместна молитва Франциск и Бенедикт са се отдали на приятен разговор, продължил около половин час. Припомняме, че роденият в Германия Бенедикт стана първият от векове папа, който се оттегли от поста си. На негово място през март застана аржентинецът Франциск. Двамата поддържат редовни контакти, въпреки неодобрението на традиционалистите, които смятат, че може да има само един папа.

ЦСКА докосна фалита, но възкръсна като феникс

Голямата новина на "Армията" през тази година бе смяната на властта

    


170 портрета за подарък


Шампиони по купуване на подаръци в последния момент - българите. Такива заглавия се появиха в медиите през седмицата преди Коледа с цитати от проучване на финансова компания. Факт, който се доказва и през последните няколко дни от задръстването около търговските центрове, опашките и унесените в пазаруване хора. Споделянето на подаръците за някои е на Бъдни вечер, други ги отварят сутринта на 25 декември, трети си ги разменят тогава, когато се съберат. Понякога пощите ги доставят със закъснение,...

България през 2013 година: Монополите в енергетиката и цената на тока

Освен политическия обзор на годината, Actualno.com представя на Вас, уважаеми читатели, няколко важни икономически теми, които оказаха и оказват много голямо влияние върху живота в България. Започваме с цената на тока. Случващото се в енергийния сектор като цяло и цената на тока в частност безспорно бяха едни от най-обсъжданите теми на 2013 г. Освен че стана причина за падането на цяло правителство през февруари, стойността на електроенергията бе обект на разгорещени дебати през цялата година, а при не един и два случая „лъснаха” и монополите в енергетиката. Още през януари Сметната палата изнесе данни, от които стана ясно, че общо 291 държавни служители на високи постове и представители на местната власт не са подали точна информация за имотното си състояние. Сред тя...

Дядо Коледа потегли oт Северния полюс

Преди своето излитане, Дядо Коледа прегледал всички писма, получени в последния момент. Той провел и среща с елфите, които пък се отчели за свършената работа. Дядо Коледа нахранил елените преди голямото пътуване, за да им стигнат силите за дългата обиколка през всяка къща, в която има деца.
                   
Преди своето излитане, Дядо Коледа прегледал всички писма, получени в последния момент. Той провел и среща с елфите, които пък се отчели за свършената работа. Дядо Коледа нахранил елените преди голямото пътуване, за да им стигнат силите за дългата обиколка през всяка къща, в която има деца.

Дядо Коледа тръгна по света

Специални дигитални фото и видеокамери на НОРАД, разположени по целия свят, регистрират местонахождението на Дядо Коледа във всеки момент

Ариен Робен се надява на нов договор с "Байерн"


Холандският национал Ариен Робен иска да продължи договора си с европейския шампион "Байерн" (Мюнхен). 29-годишният Робен има контракт с баварците за още 18 месеца. 

"Имам чувството, че мога да играя на топ ниво още най-малко три години. Надявам се в "Байерн", коментира Робен, който в момента се възстановява от травма на коляното. Заради нея пропусна триумфа на германците на...

Дядо Коледа потегли!

Преди своето излитане, Дядо Коледа прегледал всички писма, получени в последния момент. Той провел и среща с елфите, които пък се отчели за свършената работа. Дядо Коледа нахранил елените преди голямото пътуване, за да им стигнат силите за дългата обиколка през всяка къща, в която има деца.
                   
Преди своето излитане, Дядо Коледа прегледал всички писма, получени в последния момент. Той провел и среща с елфите, които пък се отчели за свършената работа. Дядо Коледа нахранил елените преди голямото пътуване, за да им стигнат силите за дългата обиколка през всяка къща, в която има деца.

Амнистираха първите трима от екипажа на „Arctic Sunrise"

/КРОСС/ Следственият комитет на Руската федерация е издал заповед за прекратяване на наказателното производство във връзка с амнистия спрямо трима от членовете на екипажа на „Arctic Sunrise", обвинени в нарушаване на обществения ред. Това съобщи „Франс прес", позовавайки се на Greenpeace. Имената на обвиняемите не се съобщават. По делото за акцията на платформата "Приразломная" са подсъдими 30 човека.

Вълна от хора по варненските хипермаркети

Варненци атакуват хипермаркетите в града. Въпреки поредицата от почивни дни десетки хиляди варненци се втурнаха рано сутринта по пазари, молове и големи вериги магазини да пазарят за Бъдни вечер в последния момент. Голяма част от хората са станали рано за да успеят да избегнат огромните опашки, които се образуват към обяд в магазините.

Русия сваля блокадата на стоки от Литва и Украйна

Млечните продукти, произведени в Литва, скоро ще се върнат на руския пазар, съобщи руският регулатор "Роспотребнадзор". Същото важи и за сладкарските произведения на Украйна, спрени в края на юли.

Анна Попова от агенцията обяснява, че литовската страна много сериозно се отнесла към премахването на проблемите, посочени от руската страна.

Според агенция "Ройтерс" обаче става дума за използване на търговско ембарго за политически средства - срещу временния председателстващ ЕС...

Дачич, Тачи и Аштън номинирани за Нобела за мир

Премиерите на Сърбия и Косово Ивица Дачич и Хашим Тачи, заедно с Върховния представител на Евросъюза по външната политика Катрин Аштън, са предложени за получаване на Нобеловата награда за мир.

Русия е закупила украински облигации за 3 млрд. долара

"Русия закупи първата част от украински облигации на стойност три милиарда долара, обяви премиерът Дмитрий Медведев по време на среща с министър - председателя на Украйна Микола Азаров.

Кагава отрича за секс с порноактриса

Японският халф на Манчестър Юнайтед отрича за "взимане-даване" с порнозвездата от Страната на изгряващото слънце - Амери Ичиносе.

Над 12 500 пътници през Летище София по празниците

Нови за тази година са предлаганите туристически продукти

Папа Франциск посети Бенедикт Шестнайсти

Папа Франциска посети своя предшественик Бенедикт Шестнайсти, съобщават световните агенции в неделя. Двамата се помолиха и разговаряха около 45 минути в бившия женски манастир във Ватикана, където живее Бенедикт. В навечерието на Коледа Франциск ще отслужи литургия в базиликата "Свети Петър". Той ще запали и свещ за мир след откриването на сцената на Рождество Христово на площад "Свети Петър". На Коледа папата ще произнесе посланието си "Към града и света" - Urbi et Orbi, и ще благослови вярващите от централния балкон на базиликата "Свети Петър".

Папа Франциск посети Бенедикт Шестнайсети

Папа Франциска посети своя предшественик Бенедикт Шестнайсети, съобщават световните агенции в неделя. Двамата Двамата се помолиха и разговаряха около 45 минути в бившия женски манастир във Ватикана, където живее Бенедикт. В навечерието на Коледа Франциск ще отслужи литургия в базиликата "Свети Петър". Той ще запали и свещ за мир след откриването на сцената на Рождество Христово на площад "Свети Петър". На Коледа папата ще произнесе посланието си "Към града и света" - Urbi et Orbi, и ще благослови вярващите от централния балкон на базиликата "Свети Петър".

Развод ми дай и повече не ме мъчи...

Разделите в родния шоубизнес през 2013

    


Папа Франциск се срещна с предшественика си Бенедикт


Настоящият папа Франциск се срещна с предшественика си Бенедикт, съобщиха информационните агенции. Двамата се помолиха и разговаряха около 45 минути в бившия женски манастир във Ватикана, където сега живее Бенедикт.

Роденият в Германия Бенедикт стана първият от векове папа, който се оттегли от поста си. На негово място през март застана аржентинецът Франциск. Двамата поддържат редовни контакти, въпреки неодобрението на традиционалистите, които смятат, че може да има само един...

Гонен срещу България измества Любо Пенев за "Валенсия"

"Валенсия" действително преговаря с аржентинския треньор Хуан Антонио Пици и се очаква той да поеме отбора до една седмица, призна спортният директор на испанския клуб Руфете. "Прилепите" уволниха досегашния наставник Мирослав Джукич заради слаби резултати. Пици беше основен кандидат за негов заместник, а сред спряганите бе и Любо Пенев.

Млад мъж се обеси край Смолян

21-годишен мъж се обеси за ужас на близки и приятели. Атанас Касабов е намерен провесен на примка в селскостопанска постройка в махала Габровица. В махалата до смолянското село Тикале, община Смолян, живее баба му.

Forbes подреди най-успешните милиардери на 2013-а

/КРОСС/ Американският хазартен магнат Шелдън Аделсън оглави списъка на бизнесмените, спечелили най-много през 2013 година, предаде ИТАР-ТАСС. Според списание "Форбс" през изминалата година неговият доход е 15 милиарда долара. Така за година състоянието му е нараснало с 68 процента.Аделсън е собственик на мрежата от казина и хотели "Сендз" /Sands/ в Лас Вегас, но както отбелязва "Форбс", основната му печалба е дошла от казината в Макао и Сингапур. Едва преди няколко месеца той беше 11-и в списъка на "Форбс" на най-богатите жители на САЩ, а сега е пети. Състоянието му се оценява на 37,2 милиарда долара.На второ място в класацията е 29-годишният създател на социалната мрежа "Фейсбук" Марк Зукърбърг. През изминалата година той е увеличил своя капитал до 13,6 милиарда долара. Така за година състоянието му е достигнало 25,8 милиарда долара.На трето място се нарежда основателят и изпълнителен директор на най-голямата световна онлайн платформа за пазаруване "Амазон" Джеф Безос, забогатял с 13,3 милиарда долара /56 процента/. Следва го шефът на инвестиционния холдинг "Бъркшър хатауей" Уорън Бъфет /12,1 млрд долара, 25 процента/. От пето до осмо място в класацията се нареждат представители на семейство Уолтън, контролиращо най-голямата в света мрежа от магазини за търговия на дребно "Уолмарт". На девето място е съоснователят на интернет-търсачката Google Лари Пейдж

BMW се заби с мръсна газ в ТИР на "Тракия", 1 загина

28-годишен хасковлия е починал на път за пловдивската болница след катастрофа с камион на магистрала "Тракия" в понеделник вечерта.

Ректорът на ЮЗУ: Няма заключени студенти

Благоевград /КРОСС/ В ЮЗУ няма заключени студенти, в моите представи да си заключен означава да си затворен в пространство, което не можеш да напуснеш, а в случая не е така. Това заяви ректорът проф. Иван Мирчев по повод изявленията на двамата студенти останали в окупираната ЮЗУ аудиторията. С моя заповед са заключени всички 8 сгради на ЮЗУ. Тя се издава минимум от 5 години, каза още проф. Мирчев и допълни: Целта е единствено-икономии на парно, ток, телефони и вода, това се прави и на запад. Това че някои е избрал сам да стои вътре незаконосъобразно е негов проблем и не знам дали е юридически обусловено. Смятам,че да окупираш нещо, което е не работещо е нонсенс. Това е сграда за учене, а не за живеене. Ако не дай Боже стане пожар, питам се кой ще поеме вината и отговорността. От сградата всеки може да излезе. Правят се опити да се внуши, че протестиращите студенти са обречени на глад, но това не е така и предназначението на сградата не следва да се променя заради коледни и новогодишни партита, заключи ректорът на най-големия ВУЗ в Югозапада, пише struma.bg.

Бързи и яростни 7 излиза на 10 април 2015

Седмата част на хитовата поредица "Бързи и яростни" ще излезе на голям екран на 10 април 2015. Това съобщи на своята страница във Facebook Вин Дизел. В края на ноември при автомобилна катастрофа загина изпълнителят на другата главна роля – Пол Уокър. В медиите веднага плъзнаха слухове как ще се развие от тук нататък поредицата. Дори се появиха публикации, че починалият Уокър може да бъде заменен от брат си. Първата лента "Бързи и яростни" се появи през 2001. Тя донесе на своите създатели 207 милиона долара. Общо поредицата е спечелила около 1,5 милиарда долара. Световната премиера на шестата част се състоя на 7 май 2013 в Лондон. /РИА "Новости"  

28-годишен мъж загина, а жена е с опасност за живота след катастрофа в Бургаско

28-годишен мъж загина при катастрофа в посока Бургас, а 30-годишна жена е с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив. 

Жестоката катастрофа станала вчера на автомагистрала „Тракия". Към 19.00 часа в района на 145-ти км в посока Бургас лека кола „БМВ" се движила с несъобразена скорост при гъста мъгла. Поради неспазена 28-годишен мъж загина при катастрофа в посока Бургас, а 30-годишна жена е с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив. Жестоката катастрофа станала вчера на автомагистрала „Тракия". Към 19.00 часа в района на 145-ти км в посока Бургас лека кола „БМВ" се движила с несъобразена скорост при гъста мъгла. Поради неспазена

На празничната трапеза трябва да изчетем и специалната молитва за Рождество Христово

Тази вечер е Бъдна. Тя е специална, защото се е родил Божият Син – спасителят на хората. Увлечени в битовото християнство и в броене на постните ястия обаче често забравяме най-важното посланието на празника - а именно да бъдем добри един към други, да се обичаме и даряваме любов.

Силна коледна буря връхлетя Великобритания и Франция


Нарушен транспорт, стотици хиляди домакинства без ток, провалени планове за покупки в последния момент преди Бъдни вечер - така изглеждат Великобритания и Франция във вторник заради мощна буря. Ветрове с ураганна сила до 145 км/ч и проливни дъждове съсипват празника и пътуването в един от най-натоварените дни на годината.

Поне трима са загинали от двете страни на Ламанша, има прелели реки, големи задръствания и отменени влакове, самолетни полети и фериботи.

Летищата в...

Вадят имоти по морето за над 10 млн. лв. на банкови длъжници

Бургас /КРОСС/ За частните съдебни изпълнители по Коледа не стават чудеса. Над 10 хотела, апартаменти, търговски имоти за милиони са обявени на търг в последния, най-празничен месец на годината.Най-многобройни са имотите на задлъжнели собственици в Равда и кв. "Черно море" в Несебър, където през последните години се построиха стотици сгради.Частният съдебен изпълнител Станимира Николова предлага хотела на Павел Габеров на ул. Лазур 3. Продава се за близо половин милион. Забраната е наложена от Банка ДСК, а сумата на дълга на хотелиера е 190 000 лева.Хотел MeryBeach в Несебър се продава от ЧСИ Таня Маджарова.Тя е обявила на отделен търг и имужството. Сградата, която според обявлението е на втора линия от морето, се предлага за 598 200 лева.С повече от 800 хиляди лева е поевтинял хотел „Калисто" в Созопол. Той бе предложен първоначално от ЧСИ Илко Бакалов за над 2 милиона лева. Сега се оферира от Ивелина Божилова за 1120000 лева. Хотелът се свързва с брата на синия депутат с пет мандата Асен Агов.Продават се и малки семейни хотели в Китен и Черноморец.През декември Обединена българска банка обяви производствен имот в Северната промишлена зона за 1 675 850. Той е собственост на фирма Вайцман България, която се занимава с покупко-продажба на зърно.Съдебният изпълнител Делян Николов е обявил парцел от 23.5 дка зад ВХТИ Бургас на цена 1 095 600 лева.Продават се и търговски имоти, както и много къщи, на длъжници на банките, пише flagman.bg.

28-годишен загина на АМ "Тракия"

Жестока катастрофа станала на АМ "Тракия". Снощи в района на 145-ти км в посока Бургас лек автомобил "БМВ" се движил с несъобразена скорост при гъста мъгла и поради неспазена дистанция се врязал отзад в товарен автомобил "Ивеко", съобщават от ОДМВР-Пловдив.

Вицепрезидент на Tiffany&Co откраднала бижута за над 2 млн.долара, осъдена е на година затвор

Висш мениджър в ръководството на Tiffany&Co е осъдена на една година затвор за кражба на бижута. Ингрид Ледерхаас-Окун, която е стигнала до позицията вицепрезидент по развитие на продуктите на компанията, откраднала бижута за 2.1 милиона долара и ги продала, съобщи "Лос Анджелис Таймс".  Според адвоката й кражбата била заради "патологична необходимост да помага на хората".

Ингрид Ледерхаас-Окун работила в компанията 25 години. Пред съда тя признала, че е откраднала 165 бижута,...

Как хората празнуват Бъдни вечер у нас и по света

Бъдни вечер е един от най-светлите празници за християните. Той е свързан с моного поверия и обичаи.

Рано сутринта преди Бъдни вечер облечените празнично стопанки приготвяли обредните хлябове. Най- важният от тях е бобовицата - голям, бял, кръгъл хляб с богата украса. Момите пък приготвяли краваите за коледарите и кичели трапезата - да е пълно и Бъдни вечер е един от най-светлите празници за християните. Той е свързан с моного поверия и обичаи. Рано сутринта преди Бъдни вечер облечените празнично стопанки приготвяли обредните хлябове. Най- важният от тях е бобовицата - голям, бял, кръгъл хляб с богата украса. Момите пък приготвяли краваите за коледарите и кичели трапезата - да е пълно и

460 български рейнджъри посрещат Коледа зад граница

София /КРОСС/ 460 български военни ще посрещнат зад граница Коледните празници, съобщиха от Министерството на отбраната. В Афганистан в коледните и в новогодишните празници ще посрещнат над 420 военни. В Кабул българският контингент ще отбележи Бъдни вечер с традиционна коледна трапеза. Бойците ще бъдат поздравени от националния командир на контингента, полковник Максим Карев и от представители на българското посолство в Афганистан Военните ще бъдат наградени след обявяването на резултатите от проведен турнир по футбол.На 25 и 26 декември българските военни в Кабул ще отбележат Рождество Христово със своите колеги в базата.Празнична трапеза ще има и за военните в Кандахар. Военните ни от мисията на ЕС в Босна и Херцеговина, в операцията на НАТО в Косово и мисията на ЕС за военни наблюдатели в Грузия, ще посрещнат Коледа и Нова година в базите заедно със своите колеги от различни нации.Военните медици, които обучават силите за сигурност в Мали ще посрещнат коледните и новогодишни празници заедно със своите колеги от щаба на мисията.Своите имени дни ще посрещнат заедно с колегите си зад граница и 25 български военни, които носят имената Христо, Стефан и Стоян. В навечерието на Коледа, премиерът Пламен Орешарски и министърът на отбраната Ангел Найденов ще проведат видеоконферентна връзка с националните командири на българските военни контингенти зад граница, съобщи БНР.

Мъж загина, а жена е с опасност за живота след катастрофа край Бургас

28-годишен мъж загина при катастрофа в посока Бургас, а 30-годишна жена е с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив. 

Жестоката катастрофа станала вчера на автомагистрала „Тракия 28-годишен мъж загина при катастрофа в посока Бургас, а 30-годишна жена е с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив. Жестоката катастрофа станала вчера на автомагистрала „Тракия". Към 19.00 часа в района на 145-ти км в посока Бургас лека кола „БМВ" се движила с несъобразена скорост при гъста мъгла. Поради неспазена

Хороскоп за 2014 г. Рак (22 юни - 22 юли) - Съдбоносна година

Ракът е първият воден знак в зодиака и неговите представители са емоционални и динамични. През новата 2014 година главната ви задача ще бъде да разберете сърцето си и вероятно да пренастроите струните му. Изживяхте две нелеки години. Всичко, което получихте, беше спечелено с пот и кръв. През 2014 г. ще започнете да получавате наградите Ракът е първият воден знак в зодиака и неговите представители са емоционални и динамични. През новата 2014 година главната ви задача ще бъде да разберете сърцето си и вероятно да пренастроите струните му. Изживяхте две нелеки години. Всичко, което получихте, беше спечелено с пот и кръв. През 2014 г. ще започнете да получавате наградите

28-годишен почина след катастрофа на АМ "Тракия"

Друг около 65-годишен пешеходец е в болница в Пловдив

    


Млад смолянчанин сложи край на живота си

Смолян /КРОСС/ 21-годишен младеж от Смолян сложи край на живота си. Атанас Касабов е намерен обесен в селскостопанска постройка в махала Габровица до село Тикале, община Смолян, където живее баба му. Атанас има брат близнак, който отскоро започнал работа в София.Родителите на младежа също работели и не са имали сериозни финансови проблеми, обясни кметският наместник Юри Кацаров. Съкрушените приятели и съученици на Наско от СОУ „Отец Паисий" в Смолян нямат обяснение за трагичната му постъпка, съобщава smolyanpress.net

Бури взимат жертви в Англия и Франция

Силните ветрове и поройни дъждове завзели части от Западна Европа, взеха живота на трима души във Великобритания, а във Франция един човек е изчезнал.

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване