В Чехия влизат в сила по-ниски цени на тока и газа

В Чехия влизат в сила по-ниски цени на тока и газа, като средното намаление е 11 процента. Най-големият спад, според енергийния регулатор, се очаква при ЧЕЗ – с 12%. Променят се и плащанията на данъчните ставки, съобщи БНР. Данък ”Наследство” и даренията ще бъдат включени към данъците върху доходите. Платците на ДДС ще попълват данъчните декларации и отчети само в електронен формат. Действителният размер на данъците не се променя. Данъкът върху даренията ще бъде по-висок при повечето сделки.  Основната промяна очаква служителите с високи доходи, ако месечната заплата надхвърля 103 768 крони.

Бизнесът и умерените политици във Великобритания и Германия осъдиха антиимигрантската реторика

Ден, след като влиятелният германски евродепутат Елмар Брок, председател на Комисията по външни отношения в Европейския парламент, поиска от влизащите в Германия български и румънски граждани да бъдат вземани пръстови отпечатъци като мярка срещу евентуални злоупотреби, изказването му срещна остра реакция както от бизнеса, така и от умерените политици в Германия.

Зевзеци се гаврят във Фейсбук с езика и историята ни

/КРОСС/ Месеци наред медиите се занимаваха с няколко групи младежи (основно от малцинствата), които се гавреха с портрети на значими личности от българската история. Във Фейсбук обаче се заражда друга тревожна тенденция, в която участват хиляди български потребители, и то съвсем не от малцинствата. Става дума за появата на страници, които обявяват бойкот на езиковите ни норми и правилата на приличие. Понякога публикуваните от неизвестните автори изказвания и картинки са забавни, понякога груби и просташки, а често и от трите по малко. Общото между тях е, че имат хиляди посетители - и такива, които ги харесват, но и много хейтъри. Основоположник на това течение безспорно е Spindermaan - карикатурен образ на известния анимационен герой Спайдърмен. За кратко време той спечели хиляди почитатели със специфичното си чувство за хумор. Отличава се основно с това, че разбърква словореда на думите, но до степен, в която се разбира какво иска да каже. За представяне на профила си Спинди използва шеговитото "биа са сас лошите". Други известни думи и фрази от неговия богат репертоар са "100 тей праиш", "боклик", "проател", "тъпаг", а за първо лице, единствено число използва думата "ас". Спинди си има и приятел - същество, наречено Губи, за което твърди, че е куче. Губи също има страница във фейсбук и логично пише на езика на своя стопанин. Двамата често влизат в пререкания, за които най-често вина носи хитрият Spindermaan

Спират тировете за 8 часа в неделя следобед

Ограниченияна ще важат за 4 направления

    


Цвети с победа, на крачка от основната схема в Сидни

Първата ракета на българския женски тенис Цветана Пиронкова продължава без загуба от началото на годината.

6-етажна сграда се срути в Индия, има загинали

/КРОСС/ Строяща се 6-етажна сграда се срути в събота в град Канакона в южния индийски щат Гоа. Към момента се съобщава, че при инцидента са загинали осем човека. Под развалините може да се намират около 40 души, съобщават индийски медии.В момента на инцидента в сградата е имало от 50 до 75 работници, според телевизионния канал NDTV. На място са пристигнали пожарникари, линейки и полиция. Други подробности не бяха дадени .

В Пловдив са най-щастливите хора у нас

Град Пловдив и областта постига най-високо ниво на удовлетвореност от живота в страната. По-малко от 5% от пловдивчани, биха напуснали областта, съобщава "Дарик" . Изселването от Пловдив е предимно в посока София и чужбина, а заселването към областта - от Пазарджик, Стара Загора...









Град Пловдив и областта постига най-високо ниво на удовлетвореност от живота в страната. По-малко от 5% от пловдивчани, биха напуснали областта, съобщава "Дарик" . Изселването от Пловдив е предимно в посока София и чужбина, а заселването към областта - от Пазарджик, Стара Загора...

Може ли доларът да поевтинее през 2014 г.

Зелените пари ще загубят статута си на безопасно убежище, смятат експертите от Wells Capital Management

    


Как да се отървем от ненужните килограми през 2014

Сайтът click@life предлага 14 съвета за по-рационално хранене през новата година

прочети повече

През 2013г сме питали най-често Google „Какво е любовта?"

Въпросът „Какво е любовта? Въпросът „Какво е любовта?" заема първо място в най-популярните „питания" на българите, отправени към интернет търсачката Google, сочат данните от анализите за 2013 г. Сред най-често задаваните въпроси, регистрирани от български потребители, са: „Как да отслабна", „Как да забременея" и „Как да забогатеем". 90-дневната и Лунната диета заемат челни

Умря командирът на "Ал Кайда" в Ливан

Преди дни той беше заловен от ливанските власти

Само един варненец дари коледната си елхичка на зоопарка

До момента само един варненец е дарил коледната си елхичка за храна на животните от местния зоопарк, съобщи управителката на къта Иванка Стоянова. Тя посочи, че по традиция хората се разделят с живите си дръвчета по повод коледните празници след Ивановден, така че очаква онези, които тази зима са си купили живи дръвчета, да ги подарят на екзотичните животни за храна идната седмица.

Снежната буря в САЩ взе 15 жертви

/КРОСС/ Най-малко 15 души са станали жертва на обилните снеговалежи в североизточната част на САЩ, съобщава Sky News. Така броят на жертвите на бурята, връхлетяла страната на 3 януари, се увеличава с шест души.По-голямата част от жертвите са загинали при пътни произшествия, причинени от лошите метеорологични условия. Една жена с Алцхаймер е замръзнала на пътя в щата Ню Йорк. Губернаторът на щата призова местните жители да не напускат домовете си, ако не е необходимо. В Ню Йорк е обявено извънредно положение.Освен Ню Йорк, снегът затрупа и Ню Джърси, Мичиган, Масачузетс, Кентъки, Индиана, Илинойс и други щати. Заради лошите метеорологични условия са отменени около 2 000 полета, затворени са магистрали, а влаковете се движат със закъснения. Спасителите проверяват улиците за бездомници.Според метеоролозите снегът вече е спрял и сега започва застудяването. В някои области температурата е паднала до минус 23 градуса.

Създатели на ”12 плюс 3” обвиниха Петър Волгин, че срива авторитета на предаването

Създатели на предаването ”12 плюс 3” по БНР излязоха с позиция, осъждаща изявите на радиоводещия Петър Волгин. В отворено писмо журналистите Йордан Лозанов и Георги Папакочев заявяват, че се срамуват  от това, че ”напълно основателно повече от половин година протестиращите срещу правителството на антиевропейската, русофилска олигархия освиркват шумно и с нескрито презрение името на шефа и един от водещите на предаването Петър Волгин”. Според тях изявите на Волгин сриват авторитета на предаването, което на 4 януари навършва четвърт век. В писмото журналистите посочват, че се срамуват от това, че от студиото на ”12 плюс 3“ в ефира ”все по-често се лее неприкрита и целенасочена политическа пропаганда в полза на силните на деня”, както и от това, че в опит да се манипулира аудиторията се използват ”перфидните агитационни методи на ЦК на БКП и ДС, за да се лансират груби антиевропейски и антизападни нападки за сметка на проруските и евразийски тези – нещо, което е далеч от официалната (засега поне в нейната видима част) политика на България и което е несъвместимо с националните й интереси”. В позицията се казва, че по този начин авторитетът на ”12 плюс 3“ постепенно се срива - нещо, което други талантливи журналисти, изпълняващи коректно своята работа като водещи и редактори в предаването, не заслужават. ”Наистина е тъжно, че вместо с радост отбелязваме четвъртвековния юбилей на ”12 плюс 3“ с подобни неприятни размисли. Правим го, обаче, с ясното съзнание, че обедното предаване на ”Хоризонт”, което е надживяло и други неспокойни времена, отдавна принадлежи на своите слушатели. Затова заставаме зад аудиторията, която създадохме с труда и професионалните си журналистически усилия и на която благодарим, че остава такава, каквато я виждахме в мечтите си на 4 януари 1989 година – рождената дата на ”12 плюс 3” преди четвърт век”, се посочва в позицията. Журналистите припомнят, че предаването се е появило в радиоефира на 4 януари 1989 година и от самото начало на демократичните промени екипът му е отстоявал професионалните стандарти на независимата журналистика, плурализма на мненията, политическата безпристрастност.  ”На тях учехме и новото поколение радиожурналисти – пред микрофоните на предаването израстнаха много радио и телевизионни звезди, професионално укрепнаха чудесни репортери, а през стажантската школа на ”12 плюс 3“ преминаха журналисти, които доказаха качествата си в ББС, Си Ен Ен и други световни медии”, се казва в отвореното писмо.

Пловдивчаните - най-щастливите хора у нас

Град Пловдив и областта постига най-високо ниво на удовлетвореност от живота в страната. По-малко от 5% от пловдивчани, биха напуснали областта, съобщава Град Пловдив и областта постига най-високо ниво на удовлетвореност от живота в страната. По-малко от 5% от пловдивчани, биха напуснали областта, съобщава "Дарик" . Изселването от Пловдив е предимно в посока София и чужбина, а заселването към областта - от Пазарджик, Стара Загора...

Путин разреши протести на Олимпиадата в Сочи

Указ на руския президент Владимир Путин позволява политически демонстрации и шествия по време на Зимните олимпийски игри в Сочи, които обаче трябва да бъдат съгласувани с общинските власти, с полицията и силите за сигурност.

Серена Уилямс триумфира с титлата в Бризбейн


Световната номер 1 Серена Уилямс постави триумфално начало на новия си сезон със спечелването на титлата от турнира в Бризбейн.

Американката защити трофея си от миналата година след победа над своята подгласничка в ранглистата Виктория Азаренка с 6:3, 7:5 и остава без загуба от досегашните си участия в австралийския град.

Уилямс демонстрира своето познато надмощие и затвърди аванса си на върха в подреждането на WTA с 58-ата титла в своята кариера.

Финалният...

Тънките номера на дебелокожия популизъм

Стрелбата във всички посоки на атакуващия статуквото пореден проект не е патент само на вечно атакуващата „Атака". Абсолютно нейно копие в това отношение е „проектът Бареков". Точно както „Атака", корпоративният проект си е избрал да повтори не само тънкия номер с дебелокожието на русофилския националпопулизъм с телевизионното опаковане на своята партийност, повтаряйки заглавието на едно налагано пред аудиторията предаване, но и пое по стъпките на Сидеров с пръскане на обвинения в (почти) всички посоки. Сидеров пък върви по стъпките на Бареков по отношение на пръскането на пари: вече не се крие и дори започна да се хвали досущ като него, как си имал пари и си ги бил заслужил. Получава се чуден „симбиоз" в рамките на един колхоз, чиито вождове вече могат да бъдат различени само на сантиметри, но не и по сантиментите, които предизвикват. В днешно интервю за агенция „Фокус" Бареков заклеймява „всички големи партии" като лъжливи „по своему" , от което разбираме, че неговата новоучредена „България без цензура" никак не е голяма (щом размерът има значение за партийната лъжливост), за каквато я представя нейният байрактар

Още 1000 места за кучета в Долни Богров до средата на 2014г.

Този капацитет е предназначен преди всичко за това да

Големите измами на 2013 година

  Ако хората имаха умението да разчитат знаците, които вселената палаво им дава, тогава вероятно нямаше да се учудват на всичко, което се случи през 2013 година. Но съдбата е такава - да бъдем слепи за бъдещето и да посрещаме събитията с гняв, учудване, ярост и смях. Ех, ако имахме трето око и тайно знание още от новогодишната реч на президента Росен Плевнелиев в навечерието на 2013 щяхме да се досетим, че ни предстои година на лъжи, подмени и и нездравословно количество измами. Защото, нека да си припомним, в своята новогодишна реч, държавният глава, който бе решил да се прави на Хари Потър, седящ в кресло и говорещ като Кашпировски, ни пробута пейзаж от Скалистите планини и го представи за прелест от българската природа. България внезапно бе преместена в щата Колорадо все едно всички потайни сънища на Иво Инджев са се осъществили наведнъж.После от президенството кършиха пръсти, наказваха служителки, опитваха се всячески да излязат сухи от този скандал, но фактът си е факт. Първата подмяна за 2013 година беше налице и тя се превърна в метафора за всичко, което се случи след нея. Самият Плевнелиев се оказа една голяма лъжа, кух образ, една картонена кукла, политик, приличащ на анимационен герой, който се опитва да мине за истински, но всеки път корабокруширащ от тежестта на смазващо тъпия пиар, който го заливаше като катран

Снежни бури и ниски температури в САЩ, 16 души за загинали

16 души загинаха при снежните бури, които обхванаха големи части от САЩ. Жертвите са предимно при автомобилни катастрофи в щатите Мичиган, Кентъки, Индиана, Илинойс, Ню Йорк и Пенсилвания. 71-годишна жена с Алцхаймер е починала от замръзване в околностите на Ню Йорк.

КОЙ идва след изборите?

Добре де, ще подадат оставка, но кой идва след изборите? През последните месеци в България това вероятно е най-често задаваният въпрос. Но и въпросът, задаван в най-грешната посока. С него противници на управляващите губят собствената си увереност дали си струва да продължат да подкрепят протестите, а привърженици на правителството нокаутират своите опоненти, защото вторите нямат отговор. Този въпрос успокоява и самите управляващи и ги тласка към заблудата, че пребиваването им на върха е гарантирано. Непредставените Изминаващата година не донесе отговор нито на въпроса "Кой предложи Пеевски?", нито на чуденето "Кой идва след изборите?". Тя обаче очерта много ясно профила на тази политическа сила, която може да върне енергията в едни предстоящи избори: тя трябва да обясни ситуацията през ценности, да предложи решения през ценности и да не сменя тези ценности през ден. В края на изпълнената с протести година подобна политическа заявка все още не се е появила, но празнината е видима, а първите опити поне за обсъждане на алтернатива вече са факт. Не само избирателите на изпадналите под 4-процентната бариера партии нямат представителство в българския парламент. Непредставени са и сериозна част от негласувалите, както и вероятно малка част от гласувалите, които обаче така и не получават обещаното

По шофирането ще ги познаете

Как управляват автомобилите си хората в различните държави

    


Протестът трябва да умре

Протестът трябва да умре. Вече съм напълно убедена. Нека професионалните протестиращи не бързат да ме анатемосват и притурят в "оня списък". Защото подмяната я извършиха те. Сега творческият колектив на "Протестна мрежа" се пъне да възкреси отдавна забравения седесарски патос от зимата на 1997 г., когато трябваше да падне Виденов. После сигурно ще спретнат мемориален хепънинг за 4 февруари - датата на победилата революция и отстъплението на "червените боклуци". Все ще се намерят патерици за окуцелия им протест. Накрая и рождената дата на Иван Костов ще свърши работа. Защо протестът трябва да умре ли? Защото става обществено зловреден. Отдавна се изпразни от автентичното си съдържание, но създава постоянен атмосферен шум, който притъпява обществената чувствителност. Перманентният протест е като постоянната болка, с която свикваш. И забравяш за болестта. Опасен е, защото притъпява обществените сетива за несправедливостите, омаломощава чувствителността към конкретни управленски безобразия, с него се свиква. Нещо повече - с времето досажда, започва да дразни, особено ако е безидеен като сегашния. Да се протестира става банално, даже срамно заради образа на неориентирания младеж, който рита спорадично огражденията пред парламента в опит да предизвика полицаите. А и с времето безкрайните дефилета на "красивите, умните и богатите" заприличаха на онзи четвъртъчен пенсионерски "протест" пред катедралата "Ал

Бързи и яростни: 160 км/ч убили Пол Уокър

Катастрофата е станала на улица, където максималната разрешена скорост е 60 км/час, а автомобилът, в който бил актьорът, е карал със 160 км/час.

Испания организира гъбени екскурзии

/КРОСС/ От 13 януари, та чак до края на месец юни Испания ще води своите гости за гъби. Нетрадиционният проект се реализира от община Прадехон в автономния регион Ла Риоха. Провинцията е широко известна със своето вино и е една от водещите производители на гъби, съобщава Travel.В рамките на новата туристическа програма всички желаещи ще могат да посетят местата, където се отглеждат гъби, да научат за тяхното разнообразие, както и да опитат различни гъбени ястия. Предвидени са готварски предавания и кулинарни майсторски класове, където желаещите могат да се научат как да приготвят вкусни гозби от гъби. В последно време гъбеният туризъм се смята за един от най-перспективните и интересни инициативи в Испания. В някои автономни области се провеждат събития, посветени на гъбите, като „Гъбената гора", горски екскурзии в Кастилия и Леон , конкурсът „гъбени закуски" и много други.

Ралф Файнс, актьор: Насладата от изразяването чрез езика се размива


От Шекспир през "Хари Потър" до новия глава на MI6 във филмовата поредица за Джеймс Бонд. Ралф Файнс определено може да се похвали с разнообразие в своите роли.

51-годишният британски актьор последно използва таланта си, за да разкрие извънбрачната връзка на Чарлс Дикенс.

Файнс участва и за втори път се пробва като режисьор в своя филм "Невидимата жена" (Тhe Invisible Woman), който тръгна в ограничен брой кина в САЩ на Коледа и проследява връзката между известния автор от...

Двама имигранти са извадени от морето край Варна


Двама нелегални имигранти са били извадени от морето тази сутрин край Варна, в местността "Траката". Според първоначалната информация двамата чужденци са сирийци, съобщи БТА.

Д-р Антоанета Касабова от Спешна помощ обясни, че сигналът за първия мъж е подаден малко преди 10 часа тази сутрин. По думите ѝ пострадалият е сириец на 30 години. Той е откаран във Военноморската болница във Варна с общо охлаждане.

Д-р Касабова допълни, че сигналът за втория пострадал е постъпил в...

Бойко Борисов няма намерение да се отказва от лидерския пост в ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да се оттегля от политиката и сам ще реши и предложи кои ще са новите заместник-председатели на партията. Това обяви самият той в профила си във "Фейсбук". Той отхвърля всички лансирани от политици и анализатори конфигурации за състав на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Полети в Брюксел закъсняват заради загинал работник

Човекът е починал след като е бил притиснат от камион

    


Йовчев уволни шефа на БМВ ЕООД

София /КРОСС/ Шефът на скандалната полицейска фирма "Безконтактни мултиплексорни вериги" (БМВ) ЕООД Симеон Делисивков е бил освободен от вътрешния министър Цветлин Йовчев в последния работен ден на 2013 г., научи "Труд".Делисивков потвърди новината, но помоли неговото освобождаване да не се коментира.От пресцентъра на МВР също отказаха да коментират официално новината.

Зевзеци се гаврят във фейсбук с езика и историята ни

Месеци наред медиите се занимаваха с няколко групи младежи (основно от малцинствата), които се гавреха с портрети на значими личности от българската история.
Във фейсбук обаче се заражда друга тревожна тенденция, в която участват хиляди български потребители,  и то съвсем не от малцинствата. Става дума за появата на страници, които обявяват бойкот Месеци наред медиите се занимаваха с няколко групи младежи (основно от малцинствата), които се гавреха с портрети на значими личности от българската история. Във фейсбук обаче се заражда друга тревожна тенденция, в която участват хиляди български потребители, и то съвсем не от малцинствата. Става дума за появата на страници, които обявяват бойкот

Пловдивчани са най-удовлетворени от живота, сочи изследване

В рамките на България хората, които живеят в Пловдив и областта, се чувстват най-удовлетворени от живота. Само 5% от жителите на този регион твърдят, че биха го напуснали. Това показват данни от анали...

Чаканият „наплив” от българи и румънци скара политиците в Германия

Разгорещеният дебат в Германия по повод отварянето от 1 януари на европейския трудов пазар за българи и румънци започва да се превръща в коалиционен спор, става ясно от информация на ДПА, цитирана о...

Нови трамваи вече возят столичани

Нови модерни трамваи започнаха да возят жителите на София от началото на годината. Превозните средства вече се движат по централен софийски булевард, съобщи БГНЕС. Трамваите са закупени с европейски ...

Мъглата доведе до пътни инциденти в страната


Мъглата на много места в страната стана причина за автомобилни катастрофи, съобщи "Фокус".

По-рано днес е станала верижна катастрофа с най-малко десет леки коли и микробуси при село Долна Диканя. Пътното произшествие е станало заради заледяване и изключително гъста мъгла. Пострадалите са двама и са откарани в болницата в Перник. Властите предупреждават шофьорите в този район да се движат с повишено внимание.

Снощи около 21.30 ч. възрастен мъж е катастрофирал на магистрала...

Борисов: Нито аз, нито Цветанов ще водим листата за евроизборите

София /КРОСС/ Изключително важно е да се гласува на евроизборите, защото Европейският парламент представлява нашите интереси пред останалите институции на ЕС, пише лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Фейсбук. Там се приема бюджетът, там се кове законодателството на европейско ниво и пряко влияе на нашето ежедневие - какъв роуминг ще плащаме, как да се подпомогнат пчеларите, каква да бъде субсидията за селското стопанство и други. И е ужасно безотговорно да се твърди, че тези избори са една вътрешно-политическа борба, каквито коментари чета напоследък. Това са поредните спекулации по медиите. Затова е важно да се знае, че нито аз, нито Цветанов ще водим листата за евроизборите. Защото считам, че не е редно лидерите на една партия, които имат претенции да управляват, да дезертират от вътрешната политика или да се използват имената им, за да бъдат вкарани на тяхно място други хора", пише още лидерът на ГЕРБ.

Коалиционен спор в Германия заради отварянето на трудовия пазар за българи и румънци

ХСС настоява за противодействие на злоупотребите със свободата на движение в ЕС

6 сигурни знака, че той е готов да стане баща

Говори често за деца и обича да си играе с тях

    


Б. Борисов: Нито аз, нито Цветанов ще водим листата за евроизборите

Изключително важно е да се гласува на евроизборите, защото Европейският парламент представлява нашите интереси пред останалите институции на ЕС, написа в социалната мрежа Фейсбук екс премиерът Бойко Борисов.

Нито аз, нито Цветанов ще водим листата за евроизборите

Нито аз, нито Цветанов ще водим листата за евроизборите. Това е написал лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във Фейсбук в събота.  "Изключително важно е да се гласува на евроизборите, защото Европейският парламент представлява нашите интереси пред останалите институции на ЕС. Там се приема бюджетът, там се кове законодателството на европейско ниво и пряко влияе на нашето ежедневие – какъв роуминг ще плащаме, как да се подпомогнат пчеларите, каква да бъде субсидията за селското стопанство и други. И е ужасно безотговорно да се твърди, че тези избори са една вътрешно-политическа борба, каквито коментари чета напоследък”, пише Борисов в социалната мрежа. Само преди ден, отново в профила си във Фейсбук, Борисов опроверга и коментари, че е възможно да се оттегли от ръководството на партията. Той посочи, че единствено той е наясно с предложенията за бъдещия състав на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. В събота Борисов коментира, че предположенията, че той или Цветанов могат да оглавят листата на партията за евроизборите са ”поредните спекулации по медиите”. ” Затова е важно да се знае, че нито аз, нито Цветанов ще водим листата за евроизборите. Защото считам, че не е редно лидерите на една партия, които имат претенции да управляват, да дезертират от вътрешната политика или да се използват имената им, за да бъдат вкарани на тяхно място други хора", пише Борисов.

Жълт код във Варна заради мъгла

Жълт код е обявен в почти цялата страна, Изключение празвят само областите: София, Габрово, Смолян. Причината за обявения кое е гъстата мъгла. След обяд видимостта ще остане силно намалена. Според синомптиците, гъстата мъгла се очаква да се задържи и утре, когато се запазва жълтия код.

В Луксор откриха гробница на пивовар

КРОСС/ В Луксор, Горен Египет, откриха гробинца на пивовар на повече от 3 200 години, съобщава National Geographic. Откритието е на група японски учени и е направени по време на разчистване на основна площадка. Гробницата е T -образна и принадлежи на пивовара Кхонсо Им-Хеб (Khonso Im-Heb), произвеждал напитки за ритуали, посветени на богинята Мут . По стените й има отлично запазени рисунки, изобразяващи сцени от живота на пивовара. Според министър Мохаммед Ибрахим находката на японските археолози е една от най-ценните и важни в историята на Луксор. Гробницата ще бъде охранявана до приключване на разкопките, след което ще бъде отворена за посещения. внимателно ще бъдат защитени по време на предстоящия разкопките. Луксор е един от археологически центрове на Египет. В града и в непосредствена близост до него има много паметници на културата.

Спасиха нелегални емигранти в морето край Варна

Двама нелегални емигранти са били извадени от морето тази сутрин край Варна, в местността Долна Трака, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от "Фокус".

 Сигналът е получен малко след 10:00 часа. Емигрантите са мъже с различна степен на замръзване и са откарани в болница. 

 Все още се изяснява как са попаднали там и какво се е случило... Двама нелегални емигранти са били извадени от морето тази сутрин край Варна, в местността Долна Трака, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от "Фокус". Сигналът е получен малко след 10:00 часа. Емигрантите са мъже с различна степен на замръзване и са откарани в болница. Все още се изяснява как са попаднали там и какво се е случило...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване