Над 100 делфина извършиха масово самоубийство

Десетки години учените се опитват да разгадаят причината за излизането на делфини и китове на сушата

Не ме е страх от големите очаквания към мен

Звездата на българския и световен тенис Григор Димитров обяви, че не се притеснява от големите очаквания на всички в тенис средите към него.

Папазов: Това за мен е чист терористичен акт

Това за мен е чист терористичен акт. Това е опит за убийство на двамата машинисти, каза транспортният министър Данаил Папазов, който заедно с директора на НКЖИ Милчо Ламбрев бяха на мястото на дерайлиралия влак, предаде репортер на БГНЕС.

Вода изби под външноградската магистрала в Перник - СНИМКИ

Вода изби под външноградската магистрала в Перник, предаде репортер на zaPernik.com.

На място екипи на ВиК, Гражданска защита и багер на фирма ДЛВ изпомпват водата.
Това е станало в участъка до автогарата и старата митница.

Движението се извършва в една лента.

Продължава

Кольо Колев: Хората искат управляващите да се махнат и никой друг да не идва

/КРОСС/ "Никой не може да отговори на въпроса накъде отива България в момента. Има търсене на наши за нови политически играчи, но големият проблем на обществото не е лявото или дясното, а че хората искат управляващите да се махнат и ако може никой да не идва. Това е проблем и на Бойко Борисов, защото протестът не иска БСП, но не иска и него", коментира във "Факторът Кошлуков" социологът Кольо Колев. "Големият проблем е, че няма политическа сила, дори две, които да извадят страната от окаяното състояние, в което се намира. Нужно ни е нещо подобно, което се случи през 90-та година - сядане на масата и решение накъде върви България", допълни Георги Марков. Според него вътрешното брожение в БСП налива вода в мелницата на бившите управляващи и е спряло разпада там. Социологът прогнозира, че движението на Георги Първанов АБВ няма да успее да вкара евродепутат, защото там битката е личностна и до голяма степен е опит на експрезидента да подмени Сергей Станишев. Георги Марков призна, че Първанов е прав за едно - загуба на пет поредни национални вота задължително трябва да е последвана от оставка на ръководството на партията, а Сергей Станишев продължава да е председател.  

Лечков пак се гласи за кмет

Един ден, ако не ме спрат административно, пак ще се кандидатирам за кмет, заяви футболистът и бивш градоначалник на Сливен Йордан Лечков. От 6 заведени срещу него дела 5 са с оправдателна присъда на трета инстанция. Шестото обаче се възобновява по искане на прокуратурата.

Психиатри: Комиците са маниаци и шизофреници


Умението да караш другите хора да се смеят вероятно се дължи на необичайна структура на характера, твърдят учени в публикация в списание  British Journal of Psychiatry. Според тях комиците показват висока степен на психотични състояния като сколнност към шизофрения и биполярно разстройство.

За целите на изследването са били анализирани комици от Австралия, Великобритания и САЩ - 404 мъже и 119 жени, помолени да попълнят онлайн въпросник, чрез който се засичат характерни психотични...

Григор Димитров: Не ме притесняват огромните очаквания към мен

Григор Димитров няма притеснения за огромните очаквания на всички в тенис средите към него и се справя с напрежението. Това заяви тенесистът пред официалния сайт на турнира след като се класира за първи път на осминафинал при мъжете в турнир от Големия шлем.

В мач от третия кръг на Окритото първенство на Австралия поставеният под №22 в схемата Григор Димитров няма притеснения за огромните очаквания на всички в тенис средите към него и се справя с напрежението. Това заяви тенесистът пред официалния сайт на турнира след като се класира за първи път на осминафинал при мъжете в турнир от Големия шлем. В мач от третия кръг на Окритото първенство на Австралия поставеният под №22 в схемата

Янев: Орешарски е кукла на конци, истинският човек в държавата е Пеевски

/КРОСС/ „Никога не е била по-мръсна българската политика, никога не е имало по-долнопробна търговия и никога една шепа хора - 6-7 души олигарси не са държали 90% от националния капитал в собствените си ръце", заяви лидерът на РЗС Яне Янев в "Животът и други неща" по БНТ. Той обясни, че тези хора притежават всичко и са влезли в държавата на концесия и допълни: "Голяма част от ключовите фигури, които са поставени на определени места, са техни пионки и цари тотален разврат". "Орешарски не е никой, освен една кукла на конци. Истинският човек в държавата се казва Делян Пеевски. Той е и премиер, и министър на няколко министерства, и медиен бос, и основен фактор, моделиращ процесите на тези няколко души олигарси", заяви Янев. Той предрече, че предстоящите евроизбори ще са едно мръсна, долнопробна игра и ще бъдат мътни и кървави.  

Правете любов, а не война!

Най-красивият призив: “Правете любов, а не война!“ оживява по един неповторим начин в реклама на Axe. Трогателното видео съдържа въздействащото послание за любовта между мъжа и же...

7 медала ще донесат олимпийците на СМГ от Казахстан

3 златни, 1 сребърен и 3 бронзови медала е равносметката от участието на отбора на СМГ в Международната "Жаутиковска олимпиада" по математика, информатика и физика, която се проведе от 12...

"Евростат": Българите и румънците имат най-много собствени жилища

Повече от половината от населението на ЕС на всяка държава членка обитава собствени жилища, сочи анализ на Евростат за типа и статута на жилищата в ЕС през 2011 г.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева

Най-значителен дял на собственици на жилища, които не са обременени от ипотека или заем е отбелязан в Румъ Повече от половината от населението на ЕС на всяка държава членка обитава собствени жилища, сочи анализ на Евростат за типа и статута на жилищата в ЕС през 2011 г. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева Най-значителен дял на собственици на жилища, които не са обременени от ипотека или заем е отбелязан в Румъ

Абазов се срещна с говорителя на УС на Земеделската спомагателна банка

/КРОСС/ Зам.- министър Бюрхан Абазов обсъди възможностите за кредитиране на земеделските производители с говорителя на УС на Земеделската спомагателна банка д-р Хорст Райнхард. Зам.- министър Абазов заяви, че България има интерес да се поучи от опита на Германия във връзка с кредитирането на малките и средните производители. „В България малките и средните стопани нямат достъп до достатъчен кредитен ресурс", каза още той.Зам.-министърът отбеляза, че България работи в няколко направление за подпомагане на малките и средните земеделски производители за да имат по-лесен достъп и по-изгодни условия за финансиране на своята дейност. Той поясни, че има три механизма за кредитиране. Първият е от Държавен фонд „Земеделие" чрез, който се предоставят целеви кредити с облекчени условия. Вторият механизъм е предоставяне на средства от БНБ на Търговските банки и те от своя страна да ги предлагат на земеделците и третият метод е с взаимоспомагателните каси и кредитните кооперации. По думите му последният механизъм все още не е много популярен в страната ни. Г-н Райнхард изтъкна, че методите на кредитиране на земеделските производители в България и Германия са сравнително сходни, но според представителя на Земеделската спомагателна банка трябва да се насърчава създаването на взаимоспомагателните каси и кредитни кооперации. На срещата бе договорено да се задълбочи обмяната на опит по този въпрос и да се определят експерти, които да работят активно

23 катастрофи са регистрирани във Варна и региона през денонощието

23 пътнотранспортни произшествия са регистрирани във Варна и региона през денонощието. Това съобщи за Радио „Фокус” – Варна дежурният от КАТ – Варна. При катастрофите има един загинал в района Провадия и един пострадал пешеходец, без опасност за живота.

Кражба по релсите преобърна влак между Яна и Мусачево

Двамата машинисти на товарния влак, който дерайлира късно вечерта между гарите Яна и Мусачево, са добре. Това каза Милчо Ламбрев, директор на НКЖИ, предаде репортер на БГНЕС.

И Ергин Емин напусна Реформаторския блок

Сред причините за напускането му е липсата на яснота кога блокът ще прерасне в единна партия

Бинев: Силата на политика е в неговия ум, а не в джафкането му

/КРОСС/ "В Брюксел казват, че това, което се случва у нас, не е възможно. Колегите от южните държави могат да ме разберат, но тези от северните отказват да повярват", коментира във "Факторът Кошлуков" скандалите около "Атака" евродепутатът Слави Бинев. "Нищо не пречеше да излезе и да каже, че има фобия от самолетите, че е прекалил с алкохола, че е станала някаква грешка, злоупотребил е и т.н. Вместо това се тръгна към точно обратната процедура - внушение на лъжа, което е недопустимо. Когато търсиш конфликтите, имаш всички шансове да ги намериш", отбеляза Бинев. "Имунитетът не е лиценз, който ти дава правото да правиш простотии, а трябва да те пази от тях. Не можеш да имаш имунитет срещу законите, които гласуваш", подчерта евродепутатът. На кръгла маса по темата в Брюксел е била порицана липсата на позиция от страна на българските политически партии по случая. "Силата на политика е в неговия ум, а не в неговото джафкане и неговите брутални действия", смята Слави Бинев, според когото някои партии у нас се държат като организирани престъпни групи.  

"От здрач до зори" вече и на сериал

“От здрач до зори” от средата на 90-те е късащ глави вампирски филм, написан от Тарантино и режисиран от Робърт Родригес. Вулгарният хорър хит бе последван от няколко крайно слаби продължения, но марката не пострада особено и сега мексиканският майстор на Родригес е решил да я експлоатира още малко. 
През март се очаква да дебютира тв сериалът “От здрач до зори” от средата на 90-те е късащ глави вампирски филм, написан от Тарантино и режисиран от Робърт Родригес. Вулгарният хорър хит бе последван от няколко крайно слаби продължения, но марката не пострада особено и сега мексиканският майстор на Родригес е решил да я експлоатира още малко. През март се очаква да дебютира тв сериалът

Димитър Димитров: “Левски” и ЦСКА са далеч от титлата

Със старши-треньора на "Черноморец" ДИМИТЪР ДИМИТРОВ- ХЕРО разговаря АНГЕЛ ВИДЕНОВ 

- Какъв футбол ще гледаме напролет, г-н Димитров?
- Като цяло ще се запази нивото от есента. Предполагам, че ще се задълбочи разликата между отборите с финансови възможности и останалите. Едните имат възможност да направят качествена селекция, подготовка и да си Със старши-треньора на "Черноморец" ДИМИТЪР ДИМИТРОВ- ХЕРО разговаря АНГЕЛ ВИДЕНОВ - Какъв футбол ще гледаме напролет, г-н Димитров? - Като цяло ще се запази нивото от есента. Предполагам, че ще се задълбочи разликата между отборите с финансови възможности и останалите. Едните имат възможност да направят качествена селекция, подготовка и да си

Шофьор е убил пешеходец и избягал

Инцидентът е станал рано сутринта в Бургас

    


Първанов и Борисов се стремели към широка коалиция

Георги Първанов и Бойко Борисов отдавна се ухажват. Целта е АБВ да превземе БСП, за да се направи една широка коалиция, която да управлява България. Такъв предполагаем план вижда на политическата сцена у нас журналистът Явор Дачков. Пред bTV той подчерта, че „политиците лъжат много и се записват един друг понеже не си вярват”.

Къща се събори до основи след взрив на газова бутилка

Взрив на газова бутилка, събори до основи къща в град Ветово, Русенска област, съобщиха за Фокус от ОДМВР-Русе. 

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева

Сигналът за взрива е подаден около 08:50 часа тази сутрин. По първоначална информация, причина за взрива е газова бутилка. Към момента на взрива, в къщата е Взрив на газова бутилка, събори до основи къща в град Ветово, Русенска област, съобщиха за Фокус от ОДМВР-Русе. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева Сигналът за взрива е подаден около 08:50 часа тази сутрин. По първоначална информация, причина за взрива е газова бутилка. Към момента на взрива, в къщата е

Цветанов инспектира ремонтните дейности по църквата „Св. Спас"

/КРОСС/ Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов посети село Друган, Община Радомир, за да провери докъде са стигнали ремонтните дейности по църквата „Св. Спас". Храмът се ремонтира вече няколко месеца, а възстановяването му стана възможно, след като партията дари 50 000 лв. Цветан Цветанов бе посрещнат от кмета на селото Ненко Минков, който го запозна със свършеното до момента. Заместник-председателят на ГЕРБ се ангажира да съдейства за всичко необходимо и изрази доволство от направените подобрения в историческия параклис. Заедно с Цветан Цветанов, в Друган, бяха още областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и народните представители Делян Добрев и Ирена Соколова. Местните хора изказаха благодарността си към заместник-председателя на ГЕРБ, че е съдействал за възстановяването на църквата. Всички те заявиха, че се надяват с помощта на тези средства да успеят до края на годината да завършат реновирането на църквата. Храмът „Св. Спас " е построен в началото на миналия век. С времето, обаче параклисът започва да се събаря и става опасен за използване. Инициативен комитет начело с кмета на селото решава да възобнови изграждането на големия черковен храм, а ПП ГЕРБ дарява 50 000 лв. за ремонтните дейности.  

Вигенин пред BBC: Страховете за имигрантска вълна на Острова бяха неоснователни

Няма никакви икономически, социални или други причини за увеличение на българските имигранти във Великобритания, заяви външният министър

    


Плащаме скъпо парно заради съседите

Декемврийските сметки за парно са средно с 15-18% по-нис­ки в сравнение със същия период на миналата година. През изминалата 2013 г. Държавната...

"Евростат": Българи и румънци с най-много собствени жилища и най-малко тоалетни в тях

Повече от половината от населението на ЕС на всяка държава членка обитава собствени жилища, сочи анализ на Евростат за типа и статута на жилищата в ЕС през 2011 г.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева

Най-значителен дял на собственици на жилища, които не са обременени от ипотека или заем е отбелязан в Румъ Повече от половината от населението на ЕС на всяка държава членка обитава собствени жилища, сочи анализ на Евростат за типа и статута на жилищата в ЕС през 2011 г. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева Най-значителен дял на собственици на жилища, които не са обременени от ипотека или заем е отбелязан в Румъ

Доктор от Иран спасява хората в Исперих и околията

/КРОСС/ Докато нашите лекари напускат страната, за да работят в чужбина, един чужденец избра да помага на пациентите в България. Той е иранец, ортопед и от половин година шеф на болницата в Исперих. От скоро е въвел практиката да ходи по селата, за да се среща на място с пациентите си, разказа bTV. Ако преди половин година д-р Абдулах Заргар не беше станал шеф на болницата в Исперих, днес тя най-вероятно нямаше да съществува. А стотици хора щяха да продължат да живеят както до сега - без да са виждали лекар. Всяка седмица д-р Заргар пътува поне веднъж до някое от селата в общината, за да преглежда безплатно пациенти, които не могат да стигнат до града. Преди половин година д-р Абдулах Заргар от Иран е единственият лекар, съгласил се да стане управител на Многопрофилната болница за активно лечение в Исперих. Поканата идва през негов приятел лекар, който сега работи в Германия. По това време д-р Заргар е в Англия. Д-р Заргар е на 44 години. Говори 7 езика. Завършил е обща медицина в Русия. Специализирал е във Великобритания, Германия, Франция и Турция. Пет години е работил в Англия. За ортопед специализира у нас. Общо 8 години работи във Варна. „Тук най-много се усещам у дома, това е истината. Тук най-много приятели имам. Тук най-много мога да радвам хората. И като отивам в Иран, в моя град, и там има нужда от ортопед, но хората някак си в Иран по-заможни са, не са като тук", разказва докторът

Товарен влак с цистерни дерайлира край София заради кражба


Товарен влак с цистерни, за щастие празни, е дерайлирал снощи в близост до София заради кражба на скрепителни елементи от трасето, съобщи главният ревизор по безопасността в Държавно предприятие "Национална компания Железопътна инфраструктура" (НКЖИ) инж. Бисер Манчев, цитиран от агенция "Фокус".

Инцидентът е станал малко преди 23 часа в междугарието на Яна и Мусачево.  Дерайлирали са локомотива и седем от празните цистерни. Товарната композиция се е състояла от осемнадесет вагона....

Мартин Захариев: Харакирито за АБВ е направено

„Харакирито за АБВ е направено. БСП би имало проблем с АБВ само в един момент – ако има членове, които биха станали членове на листата на АБВ”, заяви в предаването „Събуди се” депутатът от „Коалиция за България” Мартин Захариев. Според него обаче това не е възможно да се случи и никой не е по-голям от марката.

Газова бутилка събори до основи къща във Ветово

Взрив на газова бутилка, събори до основи къща в град Ветово, Русенска област, съобщиха от ОДМВР-Русе. Петчленното семейство - три възрастни жени и две деца бяха извадени изпод отломките с помощта на пожарникари, полицаи и местни жители.

Николай Бареков става дясна алтернатива на ГЕРБ

"България без цензура" на Николай Бареков вече има позиция в новия политически баланс, която й осигурява шансове в политическата 2014 г. Това са казва в анализ на института "Иван Хаджийски"

Взрив на газова бутилка събори къща и затрупа семейство

Взрив на газова бутилка тази сутрин събори двуетажна къща във Ветово. Затрупано бе петчленно семейство - три възрастни жени и две деца, предаде кореспондентът на БГНЕС от Русе.

МВнР: България по никакъв начин не е замесена, в какъвто и да е износ на оръжие за Сирия

Говорителят на Министерството на външните работи Ивайло Кашканов, че България не е замесена по никакъв начин в износ на оръжие за Сирия, съобщи БНР."Това, което мога да заявя съвсем официално е, ...

Ново самоубийство на делфини в Нова Зеландия

Втора за последната седмица екологична катастрофа стана днес в Нова Зеландия, предава ИТАР-ТАСС. Още едно голямо стадо делфини-гринди излезе на брега на Южния остров. На плаж, наречен Фара на проща...

Видео: Невъзможният гол на Микел Хансен на европейското по хандбал


Хандбалът далеч не е най-популярният спорт в България. Сигурно малцина от вас знаят, че сега върви европейското първенство за мъже.

Въпреки това изпълнения като головия удар на датчанина Микел Хансен си заслужава да се видят. Той отбеляза "невъзможно попадение" при победата с 33:29 срещу Австрия.

Ние само можем да се насладим както на гола, така и на обстановката в препълнената зала.

Взрив на газова бутилка събори къща до основи

Взрив на газова бутилка, събори до основи къща в град Ветово, Русенска област, съобщиха за Фокус от ОДМВР-Русе. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева Сигналът за взрива е подаден около 08:50 часа тази сутрин. По първоначална информация, причина за взрива е газова бутилка. Към момента на взрива, в къщата е

Оръжейна (д)оставка

/КРОСС/ Може да е удобно забравено, но през есента на 1992-ра година правителството на България падна заради интрига на българското разузнаване срещу българското правителство относно неосъществена оръжейна сделка ( намерение, идея, проучване - все в този диапазон) с току-що признатата за независима съседна Македония.Припомням също, че шефът на разузнаването Бриго Аспарухов, който беше паз(ар)ен на поста чак до 1997-ма и след това не просто възстанови членството си в БСП, а като новопокръстен съпартиец направо се кандидатира за шефския пост в партията, беше принуден да се извини публично на премиера Филип Димитров за инсинуацията с „македонската сделка".Междувременно операцията с пълзящия преврат чрез прекрояване на парламентарното мнозинство вече беше необратима. Тръгналата по пътя на демократичната антикомунистическа реформа България се обърна по корем като риба на сухо в мрежите на организираната престъпност и нейното правителство с етикета „Беров",което направи възможно от Русия през България да потекат огромни престъпни потоци от горива за разпалване на югославската война в рамките на тази "течна дружба", контрабандните отчисления от които, като метастази на тази зависимост, са воденичният камък над нашето пребиваване на европейското дъно. Днес БСП е (отново) на власт и по данни на информационния гигант Ройтерс България не просто интриганства като троянски кон на Русия срещу стратегията на своите съюзници, а направо я бойкотира

Станислав Владимиров: Да не допускаме Бойко Борисов да се върне на власт е кауза

 Бойко Борисов беше готов да се върне на власт, чрез преврат. Благодарение на Вашата подкрепа не позволихме на този човек, който имаше нагласата да управлява тази държава минимум 30 години, но не за да подобри условията за живот, а за да задоволи своите потребности да се върне на чело на държавата”, обяви Станислав Владимиров – народен представител на БСП Перник по време на общинската конференция на БСП Перник в зала "Панорама", предаде репортер на zaPernik.com.Продължава

Калфин: БСП се обединява чрез три неверни послания

Евродепутатът Ивайло Калфин за пореден път изтъкна като причина нетърпимото поведение на БСП, продиктувано от „отказ от прозрачността”, да вложи политическото си бъдеще във формацията АБВ на Георги Първанов.

Още един контузен БГ национал в Швейцария

Втори национал, играещ в Швейцария, получи травма в дясното коляно.

Рекорден брой зрители за оперните и театрални спектакли на ТМПЦ Варна през 2013 г.

Даниела Димова – директор на Театрално-музикален продуцентски център Варна, обяви в предаването на БНТ 1 „Денят започва с култура”, че спрямо 2012 г. общият брой на зрителите през 2013 г. е увеличен с рекордните 71 %. В сравнение с предходната година, спектаклите на Държавна опера Варна през 2013 г.

Играта на Георги Първанов

/КРОСС/ Когато през есента на 2001 г. БСП от немай-къде номинира председателя си Георги Първанов за президент, всички медии, както и неговите съпартийци единодушно обявиха края на политическата му кариера. Той обаче с голяма доза късмет и доста работа не само спечели изборите, но и повтори мандата на "Дондуков" 2 - нещо, което досега никой не е правил. Когато тази седмица Първанов отново предприе рискована крачка в политиката, заглавията в медиите са сходни с тези отпреди 13 години. Поуката от опита на изминалото време е да не бързаме с изводите. По-важното обаче е какво стои зад инициативата на бившия президент - лична амбиция или сложна схема с хоризонт бъдещи парламентарни избори и нова конфигурация на властта. И има ли тя потенциал да се превърне не само в алтернативна листа за левицата, но в алтернативна платформа изобщо за управлението. Ако имаше някаква голяма изненада във вторник, когато се очакваше евродепутатът Ивайло Калфин да бъде представен като водач на листа за Европейския парламент, различна от тази на БСП, това беше ясното ангажиране с нея на Първанов. Нещо повече - първото му изречение на свиканата за целта пресконференция беше неочаквано ясно и директно: "АБВ тръгва към евроизборите със самостоятелна листа... АБВ е базата, върху която ще градим политиката си в близките седмици и месеци." Въпреки че отказа да напусне БСП, Първанов буквално за часове стана външен за партията фактор, като дори самият той я нарече конкурент

Катя Христова: Пенсионерите в Перник стоим зад БСП

 Никога не съм била толкова объркана и раздвоена, обяви Катя Христова – лидер на пенсионерските клубове в Перник, предаде репортер на zaPernik.com.

„От 1964 година съм в партията. 50 години не съм изменяла на идеята. Искам съвсем искрено да заявя, че в моята партийна дейност, моя кумир е, бил, и ще бъде другаря Георги Първанов. Но ние, след като Ви избрахме, останахте моя президент. Но тогава, след като предложихте за председател на БСП другаря...

Продължава

Галя на Азис остана по ролки

Горещият модел Галя Димитрова, по-известна като Галя на Азис, се показа гола, видя BLife.

Наши безработни стават бизнесмени с евросредства

Благодарение на евро субсидиране над 562 безработни ще започнат собствен бизнес. Техните проекти за започване на собствен бизнес са одобрени вече от...

Магдалена Ташева: За лека телесна повреда не може да се иска имунитет

„За лека телесна повреда не може да се иска имунитет", заяви в предаването „На светло" депутатът от „Атака" Магдалена Ташева.
Имунитета на лидера на "Атака" Волен Сидеров беше поискат от главния прокурор Сотир Цацаров заради скандал на летището във Варна. 

Според прокуратурата Сидеров извършил непристойни действия, грубо нарушаващи „За лека телесна повреда не може да се иска имунитет", заяви в предаването „На светло" депутатът от „Атака" Магдалена Ташева. Имунитета на лидера на "Атака" Волен Сидеров беше поискат от главния прокурор Сотир Цацаров заради скандал на летището във Варна. Според прокуратурата Сидеров извършил непристойни действия, грубо нарушаващи

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване