Димитър Рангелов няма да играе до шест седмици заради травма на дясното коляно


Нападателят на българския национален отбор Димитър Рангелов няма да играе между четири и шест седмици. Той има разкъсване на вътрешен менискус на дясното коляно.

Травмата му дойде в началото на приятелската среща с "Нюрнберг" (1:2) в четвъртък в Марбея. Българинът се е завърнал в Швейцария и в следващите дни ще бъде опериран.

Нападателят е голмайстор на "Люцерн". Той отбеляза девет попадения в 16 срещи през сезона.

"Контузията на Рангелов е тежък удар за нас....

Приятелката на френския президент излезе от болница

Спътницата на президента Франсоа Оланд Валери Трейвельор излезе днес от болницата, където постъпи, след като списание "Клоузър" публикува материал за любовната връзка на френския държавен ...

Орешарски: Тегленето на заеми е нормален процес в управлението на дълга

Няма вариант, при който да не печелим от газопровода "Южен поток”, категоричен е премиерът

    


Смразяващ разговор с петорния убиец Момата

Петорният убиец Недялко Димитров по прякор Момата съди България в Страсбург заради доживотната си присъда без право на замяна. Журналистът Миролюба Бенатова и операторът Добромир Иванов се срещнаха с него в затвора в Стара Загора.  
 
„Нищо не изпитвам. Какво да изпитвам? Много филми гледате, ако си мислите, че нещо се изпитва”, отговаря Момата н Петорният убиец Недялко Димитров по прякор Момата съди България в Страсбург заради доживотната си присъда без право на замяна. Журналистът Миролюба Бенатова и операторът Добромир Иванов се срещнаха с него в затвора в Стара Загора. „Нищо не изпитвам. Какво да изпитвам? Много филми гледате, ако си мислите, че нещо се изпитва”, отговаря Момата н

"Синьо единство" ще прави нова силна дясна партия

Целта на "Синьо единство" трябва е до края на следващата година, съвместно с други партии, граждански сдружения и симпатизанти да направи нова силна дясна партия, това призова на първата национална конференция на организацията Костадин Шанков, координатор на "Синьо единство" от "СЕ"-Пловдив.   Само със създаването на единна дясна партия, може да бъде спряна подмяната в политическото статукво и да бъде реализирана истинска дясна реформаторска политика, заяви Христо Панчугов, който беше преизбран за лидер на "Синьо единство". Според него само обединена десница може да бъде гарант за демокрацията в България.   "Синьо единствено" не влезе в Реформаторския блок след като евродепутата Надежда Нейнски постави улитматум да води листата за предстоящите евроизбори през май.   Според Нейнски големият дебат на предстоящите европейски избори - ще бъде дебатът за европейския и прозападен път на България срещу евроазийските политически и икономически интереси на Русия. "Последните избори делегитимираха всички коалиции и игри в дясно…Упорство е да смятаме, че можем да прилъжем избирателите, вместо да им предложим принципно нова дясна алтернатива и да върнем доверието им", посочи Нейнски.   "Кризата на политическата легитимност, в условията на демокрация, има едно единствено разрешение - изборите. Затова ние ще се явим на следващите избори с една ясна идея - да предложим платформа, която да постави началото на изграждането на новата десница, стъпила на опита от предишните десни управления и надграждаща го по модерен начин. Платформа не на партии, не на коалиции, а на хора и идеи", каза Панчугов.   Заместник-председателят на "Синьо единство" Емил Йорданов пък обяви, че ключовата дума в последните месеци е била "принципи". "Заради принципи станахме част от реформаторския блок и отново заради принципи бяхме изгонени от него. Защото нашите принципи се оказаха твърде висока летва за хора, свикнали да нагаждат морала си според ситуацията", допълни той.   Другият зам-председател Маргарита Бойчева пък посочи, че България няма да победи мафията отведнъж с чудотворен реформаторски мандат за година и половина, явно атакувайки вижданията на реформаторския блок за изход от кризата.

МВР издирва шофьор, убил пешеходец в Бургас


Полицията издирва водач на автомобил, убил пешеходец в Бургас и избягал от местопроизшествието, съобщават от Областната дирекция на МВР в морския град.

Катастрофата е станала около 4:20 часа в събота сутринта по пътя в посока квартал "Сарафово". Блъснатият мъж, на видима възраст около 35-40 години е загинал на място.

Полицията работи по установяване на автомобила и издирва извършителя на катастрофата

Плевнелиев: Ксенофобските настроения в Европа пораждат притеснения

/КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев прие френския делегиран министър по европейските въпроси Тиери Репантен, който е на посещение у нас по повод 25-годишнината от емблематичната закуска на президента Франсоа Митеран с български дисиденти, интелектуалци и студенти. „Никога няма да забравим как Франция повдигна самочувствието на българите и проправи пътя към демократичното й развитие", заяви държавният глава Росен Плевнелиев по време на срещата. Президентът открои приноса на Френската република за установяването и за развитието на демократичните институции в България и изрази благодарност за фокуса на Франция върху демократичното развитие и върху подобряването на работата на институциите. „Кой можеше да си представи преди 25 години, че днес България и Франция ще са част от едно семейство", заяви министър Репантен, който приветства напредъка на българското общество по пътя на европейската интеграция. Пред държавният глава министър Тиери Репантен увери, че Франция няма да ограничава правото на свободно движение на българите. Репантен приветства отпадането от 1 януари 2014 година на ограниченията на трудовия пазар за български и румънски граждани. Всеки вече е свободен да се установи, където пожелае и повече страни трябва да възприемат този подход. За съжаление, в момента ксенофобски движения злоупотребяват със страховете на хората във връзка с правото на свободно движение на граждани в ЕС, коментира френският министър

Майка уби бебето си в Чехия

Майка в Чехия преби бебенцето си на 1 годинка и 5 месеца до смърт, пише чешкият сойт Blesk.  

Съдебната експертиза е установила, че момиченцето е починало от няколко удара в главата, в резултат на които е получило мозъчен кръвоизлив.

Майка му е 18-годишната Никол, осъдила майка си и твърдяла пред магистратите, че бабата е опасна за здравето н Майка в Чехия преби бебенцето си на 1 годинка и 5 месеца до смърт, пише чешкият сойт Blesk. Съдебната експертиза е установила, че момиченцето е починало от няколко удара в главата, в резултат на които е получило мозъчен кръвоизлив. Майка му е 18-годишната Никол, осъдила майка си и твърдяла пред магистратите, че бабата е опасна за здравето н

8 ромски момичета твърдят, че учител по математика в авренското село Царевци ги слагал в скута си

Освен двете шестокласнички, чиято майка се оплака, че учителят по математика в ОУ „Д-р Петър Берон“ в авренското село Царевци ги слагал в скута и прочие, още шест са заявили при разпити в полицията същото. Поетапно малолетните възпитанички започнали да се увеличават в аритметична прогресия.

Видео: Новините в 100 секунди


Рубриката на БНТ "Новините в 100 секунди" можете да гледате и на "Дневник.бг". Емисията се подготвя специално за интернет.
Акцентите от новините в 18 часа:
Бисер Миланов - Петното остава в ареста с решение на Софийския районен съд. Той е обвинен в закана за убийство през юли.

Кражба на крепежни елементи е причината за дерайлирането на товарен влак до гара Яна. За щастие при инцидента няма пострадали, а машинистите са се отървали на косъм.

Взрив на газова бутилка...

Момата: Няма да умра в затвора (видео)

Петорният убиец Недялко Димитров по прякор Момата съди България в Страсбург заради доживотната си присъда без право на замяна. Журналистът Миролюба Бенатова и операторът Добромир Иванов се срещнаха с него в затвора в Стара Загора.  
 
„Нищо не изпитвам. Какво да изпитвам? Много филми гледате, ако си мислите, че нещо се изпитва”, отговаря Момата н Петорният убиец Недялко Димитров по прякор Момата съди България в Страсбург заради доживотната си присъда без право на замяна. Журналистът Миролюба Бенатова и операторът Добромир Иванов се срещнаха с него в затвора в Стара Загора. „Нищо не изпитвам. Какво да изпитвам? Много филми гледате, ако си мислите, че нещо се изпитва”, отговаря Момата н

Крадец нападна с брадва 19-годишна в дома на гаджето ѝ

19-годишна момиче от село Пороминово бе нападната от крадец, когото изненадала в дома на приятеля си в село Стоб. Тя бе докарана в благоевградското спешно отделение с травми по главата от дръжка на брадва и с комоцио, съобщава struma.com.
Теодора Калайджийска, разказала пред лекарите, че влязла в дома на гаджето си, за да го изненада... 19-годишна момиче от село Пороминово бе нападната от крадец, когото изненадала в дома на приятеля си в село Стоб. Тя бе докарана в благоевградското спешно отделение с травми по главата от дръжка на брадва и с комоцио, съобщава struma.com. Теодора Калайджийска, разказала пред лекарите, че влязла в дома на гаджето си, за да го изненада...

Част от черепа на Шумахер е премахнат?

По непотвърдена информация бившият пилот от Формула 1 е претърпял операция в понеделник, съобщи Би Ти Ви, като цитира руския сайт за Формула 1 - f1-world.ru.

Според тяхна информация немският пилот е претърпял операция на 13 януари, при която е била отстранена част от черепа му с цел намаляване на вътречерепното му налягане.

Тази непотвърдена По непотвърдена информация бившият пилот от Формула 1 е претърпял операция в понеделник, съобщи Би Ти Ви, като цитира руския сайт за Формула 1 - f1-world.ru. Според тяхна информация немският пилот е претърпял операция на 13 януари, при която е била отстранена част от черепа му с цел намаляване на вътречерепното му налягане. Тази непотвърдена

Хамбург се отказва от автомобилите

За страна, която претендира, че е дала на света автомобила Mercedes и аутобаните, Германия прави гигантски обратен завой като обяви, че ограничава...

Хамбург се отказва от автомобилите

За страна, която претендира, че е дала на света автомобила Mercedes и аутобаните, Германия прави гигантски обратен завой като обяви, че ограничава...

Проф.Вучков: БСП е най-дясната партия в цяла Европа

/КРОСС/ "Едно от големите български безумия и идиотизми са телевизионните гадателки. Мъжът щял да се прероди в маймуна, жената му щяла да му пее, тъй като тя щяла да бъде канарче - пълни глупости са това. Разваляли черни магии - още по-големи глупости. Човек сам кове съдбата си. Вселената влияе върху човека, но по един много по-сложен начин, а не по такъв просташки", заяви проф. Юлиан Вучков в предаването "120 минути" по бТВ. "На мен ми омръзна да чувам толкова много увъртания и шикалкавения от политиците по телевизиите. Да вдигнеш с четири лева пенсиите е подигравка. България не е на дъното, а под дъното и се нуждае от генерално преобръщане на политиката. Държавата ни е заложена върху гнили и престъпни основи. От 24 години насам България няма сериозно производство, едрият бизнес е престъпен, работи само малкият", разгеневи се професорът. "От 25 години насам чувам безумия, че БСП е лява партия. БСП е дясна партия, те най-дясната в Европа, тъй като въведе най-престъпния закон в света - плоският данък. 25 години наред не е имало нито една лява партия. Атака имитира левица, но е също дясна", обяви Вучков. "В генералното направление на България няма задкулисие, тъй като нашите политиците са прекалено брутални и необразовани, че да имат гъвкавото мислене, което се изисква при задкулисните политики. На политиците им се плащат изборите от милионерската върхушка, която им пълни гушите", каза още той

Кобрата излиза на ринга през април

Българският професионален боксьор в тежката категория Кубрат Пулев може да се качи на ринга за официален мач на 5 април.

Орешарски: Третият финал на Станка да е златен

"Третият финал да бъде златен." Това заръчал премиерът Пламен Орешарски на двукратната вицеолимпийска шампионка по борба Станка Златева, съобщи правителствената прессулжба.   Премиерът се е срещнал в събота със Златева и със спортист номер едно на България за 2013 г. и трети на Балканите Иво Ангелов в Министерския съвет. На срещата е бил и министърът на младежта и спорта Мариана Георгиева.   От правителственото съобщение става ясно, че проблемите на Станка Златева, свързани с подготовката й за олимпийските игри в Бразилия през 2016 г. изглежда са решени.   Преди време Златева обяви, че няма да тренира при друг освен наставника й Симеон Щерев, който обаче беше изхвърлен от националния отбор и отиде да тренира състезателите на Азербайджан. В съобщението на правителствената пресслужба е посочено, че от понеделник Златева започва да се готви в Баку под ръководството на Щерев за олимпиадата в Рио де Жанейро. Не е посочено каква сума е осигурила държавата за предолимпийската й подготовка.   На пожеланието за олимпийска титла Златева отговорила на премиера, че "важно е да сме живи и здрави, другото само ще дойде".   Орешарски споделил колко се радва на успехите на двамата борци и се поинтересувал как върви подготовката им и с какво би могъл да им бъде полезен.   Иво Ангелов обърнал внимание на лошото състояние, в което се намира малката зала в Перник, където се тренира борба, бокс и вдигане на тежести.   Премиерът Орешарски и министър Георгиева обещали да обсъдят какви са възможностите да се помогне за залата.   Премиерът напомнил още, че тази година се предвижда ремонт на спортната зала във Варна, така че да бъде подготвена за европейското първенство по волейбол за мъже през 2015 г. Пред завършване са многофункционалните спортни зали в Русе и Пловдив, отбелязал още Орешарски.

Франция няма да ограничава свободното движение на българи

Франция няма да ограничава правото на свободно движение на българите. Това заяви френският министър по европейските въпроси Тиери Репантен по време на среща с президента Росен Плевнелиев. Репантен...

Хю Лори ще бойкотира руските стоки

Британският актьор и музикант Хю Лори, известен с ролята си в сериала "Доктор Хаус", се обяви в Туитър срещу руските стоки. Повод за реакцията му е статия във вестник "Гардиън" за...

Ген.Михов: АБВ няма за задача да „бомбардира“ червените цели

/КРОСС/ Резките движения са опасни особено за нашата политическа система днес. Това коментира в предаването „120 минути" по bTV генерал Михо Михов, член на инициативната група на Национална гражданска инициатива АБВ. В стилистиката на военната авиотерминология ген. Михов заяви, че би бил благодарен, „ако АБВ върви бавно и постепенно, дълбоко, напред в тила на гнилото, пошлото, в тила на политическата ни система". На въпрос как ще се справи АБВ с турболенцията, генералът отговори: „Тя невинаги съществува. И гражданските, и военните самолети я избягват. Човек не бива да се носи на крилете на победата". Ген. Михов допълни, че АБВ няма за задача да „бомбардира" червените цели. По повод обвиненията в предателство към президента Георги Първанов /2002-2012 г./ и част от инициативната група на АБВ ген. Михов коментира: „Не мога да се включа в тези оценки, защото не съм партиен член и нямам намерение да ставам такъв на никоя партия. Имам претенциите, че съм защитавал патритичното, и военната сигурност на държавата." Ген. Михо Михов е на мнение, че с траданието и проблемът на България е, че има дълбока пропаст между политиците и експертите. „Ние нямаме оправници и никоя партия не ги готви предварително, заяви той. „Мисля, че военната защита и сигурност на България не стои добре, не стои прилично и не издига международния авторитет

Христо Панчугов е новият стар председател на "Синьо единство"

Борели се за единна дясна партия, която да постави основите на нова българска държава

Гуен Стефани ще става майка на трето момче

Певицата не пояснява кога третият й син ще се появи на бял свят

Майка преби до смърт бебето си в Чехия

Майка в Чехия преби бебенцето си на 1 годинка и 5 месеца до смърт, пише чешкият сойт Blesk.  

Съдебната експертиза е установила, че момиченцето е починало от няколко удара в главата, в резултат на които е получило мозъчен кръвоизлив.

Майка му е 18-годишната Никол, осъдила майка си и твърдяла пред магистратите, че бабата е опасна за здравето н Майка в Чехия преби бебенцето си на 1 годинка и 5 месеца до смърт, пише чешкият сойт Blesk. Съдебната експертиза е установила, че момиченцето е починало от няколко удара в главата, в резултат на които е получило мозъчен кръвоизлив. Майка му е 18-годишната Никол, осъдила майка си и твърдяла пред магистратите, че бабата е опасна за здравето н

Японски учени изобретиха въже, което ще чисти Космоса от боклуци

Японската агенция за изследване на Космоса е разработила електродинамично въже, генериращо електричество, с чиято помощ космическото пространство може да бъде почиствано от т.нар. космически боклук. Въжето забавя скоростта на движещите се в Космоса обекти, те слизат на по-ниска орбита и след това изгарят в земната атмосфера.

Крадец нападна 19-годишна в дома на гаджето ѝ

19-годишна момиче от село Пороминово бе нападната от крадец, когото изненадала в дома на приятеля си в село Стоб. Тя бе докарана в благоевградското спешно отделение с травми по главата от дръжка на брадва и с комоцио, съобщава struma.com.
Теодора Калайджийска, разказала пред лекарите, че влязла в дома на гаджето си, за да го изненада... 19-годишна момиче от село Пороминово бе нападната от крадец, когото изненадала в дома на приятеля си в село Стоб. Тя бе докарана в благоевградското спешно отделение с травми по главата от дръжка на брадва и с комоцио, съобщава struma.com. Теодора Калайджийска, разказала пред лекарите, че влязла в дома на гаджето си, за да го изненада...

Две жени от срутената от взрив къща са настанени в болница

Две от жените, които бяха затрупани под развалините на къща във Ветово, са настанени в русенската болница. Те пострадаха след взрив на газова бутилка, който събори двуетажна къща. За щастие и двете са без опасност за живота, предаде кореспондентът на БГНЕС от Русе.

Част от черепа на Шумахер е премахнат?

По непотвърдена информация бившият пилот от Формула 1 е претърпял операция в понеделник, съобщи Би Ти Ви, като цитира руския сайт за Формула 1 - f1-world.ru.

Според тяхна информация немският пилот е претърпял операция на 13 януари, при която е била отстранена част от черепа му с цел намаляване на вътречерепното му налягане.

Тази непотвърдена По непотвърдена информация бившият пилот от Формула 1 е претърпял операция в понеделник, съобщи Би Ти Ви, като цитира руския сайт за Формула 1 - f1-world.ru. Според тяхна информация немският пилот е претърпял операция на 13 януари, при която е била отстранена част от черепа му с цел намаляване на вътречерепното му налягане. Тази непотвърдена

Може ли бременността да отключи проблем с бъбреците

Проф. Боряна Делийска, началник на клиниката по нефрология в болница Проф. Боряна Делийска, началник на клиниката по нефрология в болница "Царица Йоанна - ИСУЛ", отговаря на въпроса на читателка:Бременността е физиологично състояние за жената, но при някои тя може да е свързана с проява или влошаване на различни бъбречни заболявания. Във връзка с нея много органи в майката, включително и бъбреците, търпят

Франция няма да ограничава българите!

Репантен: Ксенофобски движения злоупотребяват със страха на хората

    


Къщата на Кичка Бодурова – американски маниер и български дух

Певицата Кичка Бодурова, която топли със звучните си шлагери сърцата на поколения верни фенове у нас и по света, прекара миналата година повечето време у дома. Макар че от 1991-а живее и работи в САЩ, където е сменила доста къщи, за нея Певицата Кичка Бодурова, която топли със звучните си шлагери сърцата на поколения верни фенове у нас и по света, прекара миналата година повечето време у дома. Макар че от 1991-а живее и работи в САЩ, където е сменила доста къщи, за нея "вкъщи" си остава адресът с улица без име в софийски квартал под Витоша. Тя показа дома си в списание ...

"Барселона" може да получи 350 млн. евро от Катар за името на стадиона си


Катар може да вложи допълнително 350 млн. евро в "Барселона". Този път става дума за договор за името на "Камп ноу", пишат испанските медии.

Все още не е ясно дали има постъпило предложение в клуба или въпросът е на етап обсъждане.

Според информацията катарците са склонни да инвестират сумата в договор за 30 години. Като име се споменава "Камп ноу Катар стейдиъм".

Преди това обаче каталунците трябва да изберат дали да модернизрат стадиона си или да направят...

"Барселона" може да получи 350 млн. евор от Катар за името на стадиона си


Катар може да вложи допълнително 350 млн. евро в "Барселона". Този път става дума за договор за името на "Камп ноу", пишат испанските медии.

Все още не е ясно дали има постъпило предложение в клуба или въпросът е на етап обсъждане.

Според информацията катарците са склонни да инвестират сумата в договор за 30 години. Като име се споменава "Камп ноу Катар стейдиъм".

Преди това обаче каталунците трябва да изберат дали да модернизрат стадиона си или да направят...

Събарят опасна сграда в центъра на Варна, била клошарско сборище

Запусната сграда на ул.“Габровo“ в района на жп гарата днес бе захапана от багер и активно се събаря, видя репортер на Топ Новини Варна. Съборетината е частна собственост и община Варна дала предписание тя да бъде сравнена със земята, разказаха работяги, които бяха поели операцията в свои ръце.

Мими Иванова в подкрепа на кампанията на Христо Гешов

/КРОСС/ Мими Иванова и фолк певицата Джоанна се изследваха вчера за хепатит Б и Ц в подкрепа на Национална информационна кампания "Хепатитът до мен" организирана от Христо Гешов. И двете дами се запознаха обстойно с видовете хепатит, с последствията от него както и имаха възможността да се изследват за вируса благодарение на Национално сдружение "Хепасист". "Мими Иванова и Джоанна са две прекрасни дами, които подкрепиха изцяло и мен, и болните от хепатит, както и самата кампания. Те се изследваха за вируса, като с това искаха да приканят всички техни почитатели и българи да последват примера им, да се запознаят с риска от хепатит и да се изследват поне веднъж в годината." - каза Христо Гешов . Мими Иванова е част от Национална информационна кампания "Хепатитът до мен" . Тя е една от големите родни звезди, които са подкрепи кампанията на Христо Гешов. "Мими изяви огромното си желание да се включва и за напред в бъдещи инициативи на кампанията, да приканва всичките си почитатели, приятели и близки да се включат и те, а за нас от екипа това е голямо удоволствие." Много родни звезди подкрепиха кампанията на Христо. Сред тях са : Йорданка Христова, Развигор Попов, Орлин Горанов, Мариана Попова, Теди Кацарова, Искрен Пецов и много други. "Кампанията бързо добива популярност сред обществото и хората започват да се замислят и да се интересуват сами

Реформаторите не искали разговор за дясното

Нейнски ще води листата на "Синьо единство", ако се явят сами на евровота

    


В търсене на себе си

/КРОСС/ Курсът на Реформаторския Блок /РБ/ вече изглежда малко по-ясен и предвидим, но все още препятствията пред него са толкова много, че и попътният вятър не може да го изтласка напред. Засега буквалният отговор на въпроса "Накъде върви Реформаторският блок?" изглежда най-лесен - тръгнаха първо към Шумен, а след това и към други градове из страната, за да представят плана си "Шест стъпки за излизане от кризата". Стъпките са: оставка на правителството, бързи промени в Изборния кодекс, провеждане на избори, постигане на съгласие в следващия парламент за спешни мерки в икономиката и правосъдието, реформаторско правителство с 18 месеца мандат и после Велико народно събрание за нова конституция. Въпреки че са единствените, които имат конкретни предложения за излизане от политическата криза, Реформаторите все още не успяват да привлекат по-сериозен интерес към себе си. Всъщност успяха, но не за добро. Напускането на Надежда Нейнски и нейната формация се случи в най-добрите традиции на жанра, наложен от серията драматични и шумни раздели в синьо от последните две десетилетия. Покрай тази новина подписването на коалиционното споразумение между петте партии мина незабелязано, но сега вече технологичната работа изглежда почти приключила и нищо не би трябвало да пречи на Блока да погледне и извън собствения си двор

Пламен Орешарски: Освободихме страната от страха

"В нито една страна управляващите нямат пълна подкрепа, но това не бива да пречи да се работи за общото благо. Уверявам ви, че никога не съм гледал по друг начин на нашите съграждани, които не од...

Миков: Действията на АБВ вредят, но БСП ще се справи

"Смятам, че това са действия, които вредят на БСП, вредят и на левицата в предстоящите европейски избори. Интересите са очевидно извън официалните носители и извън говоренето, но смятам, че партията има достатъчно сили, те се усещат навсякъде в страната, за да се справи и с това изпитание по пътя напред", каза председателят на Народното събрание

Йотова: Категорично отричам близост на БСП с „Атака”

/КРОСС/ „Признавам, че през последните седмици преминах през няколко състояния, ако някой ви каже, че в политиката няма емоция - той греши. Според мен идеен разрив няма, основната разлика между мен и Ивайло Калфин е, че аз дойдох в партията в най-трудния й момент, а онези, които предричаха краха на БСП не осъзнаваха, че тя съвсем скоро щеше да се превърне във феникс, който се изравя от пепелта", заяви Илияна Йотова в предаването „120 минути" по бТВ. „Оказва се, че ние - колегите на Калфин, последни разбрахме за намеренията му. Видяхме се в сряда, почти нищо не си казахме, но вече нямам алюзия за това какво ще се случи оттук нататък. Не си казахме нищо повече от това, което се тиражира в медиите. До предишната седмица заедно воювахме в Европейския парламент, а тази седмица вече всичко е различно", добави Йотова. Евродепутатът коментира и нападките на Калфин и Първанов за липса на диалог и прозрачност в социалистическата партия: „Прозрачност в БСП има. Нямам никакви притеснения да кажа всичко, което имам да казвам. Нямам никакви проблеми с това да казвам каквото мисля - това, че има цензура в партията не е вярно. Категорично отричам липсата на диалог. Няма и задкулисие в БСП". На въпрос дали БСП губи от близостта си с Атака Йотова категорично отрече да има близост на партията с тази на Волен Сидеров

БСП смята да спечели следващите евроизбори

БСП ще остане единна и смятаме да спечелим следващите евроизбори. Това заяви в „Седмицата” на Дарик министърът на външните работи Кристиан Вигенин. По думите му не е бивало да се стига до момента, в който АБВ има своя листа за следващите евроизбори, защото левицата е доста толерантна.

Йотова: Категорично отричам близост на БСП с „Атака”

В БСП няма идеен разрив, каза пред Би Ти Ви евродепутатът Илияна Йотова и допълни, че не вярва в хипотезата, че движението АБВ носи допълнителни гласове на левицата. 

"Нямам абсолютно никакви проблеми тогава, когато искам да кажа нещо, с което не съм съгласна. Аз имам своите забележки към много от своите другари, но го казвам там, където му е мя В БСП няма идеен разрив, каза пред Би Ти Ви евродепутатът Илияна Йотова и допълни, че не вярва в хипотезата, че движението АБВ носи допълнителни гласове на левицата. "Нямам абсолютно никакви проблеми тогава, когато искам да кажа нещо, с което не съм съгласна. Аз имам своите забележки към много от своите другари, но го казвам там, където му е мя

Над 100 делфина се самоубиха групово на брега на Нова Зеландия


Общо над 100 делфина сложиха край на живота си само за две седмици, предаде ИТАР-ТАСС. Двата поредни случая на екологични катастрофи стават на северния бряг на Южния Нова Зеландия.

След като преди седмица 52 делфина намират смъртта си в плитчините на 150 км от туристическия център Нелсън, този път на пясъчната ивица излязоха 53 от морските бозайници.

Местните жители се опитват да спасят тези от тях, които показват признаци на живот, но засега напразно. Говорителят на...

Манолев няма да играе в български отбор

"Шансът да играя в България е твърде малък, надявам са да излезе хубаво предложение от чужбина", призна Манолев.

Орешарски към Станка Златева: Третият финал да бъде златен

„Третият финал да бъде златен" - това пожела на изключителната спортистка Станка Златева министър-председателят Пламен Орешарски.

Той се среща в Министерския съвет със състезателката по борба Станка Златева и със спортист номер 1 на България и трети на Балканите Иво Ангелов, съобщиха от правителствената информационна служба. В разговора участваш „Третият финал да бъде златен" - това пожела на изключителната спортистка Станка Златева министър-председателят Пламен Орешарски. Той се среща в Министерския съвет със състезателката по борба Станка Златева и със спортист номер 1 на България и трети на Балканите Иво Ангелов, съобщиха от правителствената информационна служба. В разговора участваш

Йотова: Не вярвам в хипотезата, че АБВ носи допълнителни гласове на левицата

В БСП няма идеен разрив, каза пред Би Ти Ви евродепутатът Илияна Йотова и допълни, че не вярва в хипотезата, че движението АБВ носи допълнителни гласове на левицата. 

В БСП няма идеен разрив, каза пред Би Ти Ви евродепутатът Илияна Йотова и допълни, че не вярва в хипотезата, че движението АБВ носи допълнителни гласове на левицата. "Нямам абсолютно никакви проблеми тогава, когато искам да кажа нещо, с което не съм съгласна. Аз имам своите забележки към много от своите другари, но го казвам там, където му е мя

Без законови промени концесиите по Черноморието ще изчезнат

Има опасност масови фалити да залеят Черноморието, а плажните ивици да опустеят, ако Законът за устройство на Черноморското крайбрежие не бъде...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване