Около Курортна поликлиника без вода днес

От ВиК-дружеството във Варна съобщиха за Moreto.net, че поради авария без вода днес са абонатите в района на Курортна поликлиника. Аварията се очаква да бъде отстранена в ранния следобяд, а водоподаването възстановено до 15 часа, уточниха то водоснабдителното дружество.

Младенов: В ЦСКА няма да робуваме на имена, всички имат шанс да играят


Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че от футболистите му зависи кой ще играе. Той е останал доволен от старанието им по време на подготовката.

"Всички футболисти ги слагам под общ знаменател. Когато са в добро състояние - на всеки един ще разчитаме. Никой няма предимство при избора на състава. Всичко зависи от тях, тук не робуваме на имена", каза Младенов след победата с 1:0 срещу "Славия" (Прага).

"Имаме нужда от всички. Дай, боже, такъв проблем да имам - да има...

Красен Станчев: Политиката на БСП върви плашещо наляво

Поведението на червената партия започва да става опасно за бюджета, твърди икономистът от ИПИ

    

Стойчо Младенов: В ЦСКА няма да робуваме на имена, всички имат шанс да играят


Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че от футболистите му зависи кой ще играе. Той е останал доволен от старанието им по време на подготовката.

"Всички футболисти ги слагам под общ знаменател. Когато са в добро състояние - на всеки един ще разчитаме. Никой няма предимство при избора на състава. Всичко зависи от тях, тук не робуваме на имена", каза Младенов след победата с 1:0 срещу "Славия" (Прага).

"Имаме нужда от всички. Дай Боже, такъв проблем да имам - да има...

Наполи разплака Милан и Балотели (видео)

Наполи сложи край на кошмарната серия от три поредни мача без победа, като се наложи с 3:1 над Милан. Отборът на Рафа Бенитес нанесе първо поражение в Серия А на треньора на росонерите Кларънс Зеедорф.

Роро от новата "Нова България": Няма да бълвам популизъм по старому

В рартия "Нова България" има силен антикомунистически дух, заяви по НТВ един от създателите й Роро Кавалджиев. Той се съгласи, че антикомунизъм във вида, в който се практикува у нас, е ужасно старомоден. Имаме нужда да си простим веднъж за винаги, за да продължим нататък.

"Ягуар" возел 17 кила екстра канабис

Митнически служители от пункт „Златарево” иззели 17 килограма висококачествен канабис миналата нощ, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Митници”.

Два протеста в София и три в Пловдив днес

Година по-късно, участници във февруарските протести пак ще протестират, че нищо не се е променило с тока, парното, водата и „рекета с паркирането в София Година по-късно, участници във февруарските протести пак ще протестират, че нищо не се е променило с тока, парното, водата и „рекета с паркирането в София", съобщи Нова телевизия. Във фокуса им са още изборните правила. В 12 на обяд те събират пред Столичната община и тръгват на шествие през парламента до градинката „Кристал". То не е

Губим най-хубавите си плажове заради рушащи се буни

Черноморието е на път да изгуби едни от най-хубавите си плажове. И тази зима морските бури, които рушат бреговете от години, „изядоха" част от крайбрежието, алармира в репортаж bTV. Застрашен от изчезване е пясъкът в Бургас, Варна и плажовете в област Добрич.

Стрелба в православен храм на Сахалин

Въоръжен мъж нахлул днес в катедралния храм "Възкресение Христово" в Южно-Сахалинск и произвел няколко изстрела, предаде агенция Интерфакс.

Зеленчуците поскъпват, плодовете поевтиняват

Лек скок се наблюдава при сиренето, а лек спад при олиото

    


От Сочи: Картата на България си е вярна

Картата на България от космоса, която видяхме на откриването на състезанието, всъщност не била сгрешена, това каза по БНТ продуцентът и автор на сценария на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Сочи Константин Ернст: "Няма такова нещо. Не сме допуснали грешка. Просто е важен ъгълът, през който е изобразена територията на страната".

Продуцент в Сочи: Картата на България от откриването не е сгрешена

Главният креативен продуцент и автор на сценария на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Сочи Константин Ернст обяви пред БНТ, че картата на България по време на откриването на състезанието не е сгрешена.

"Няма такова нещо. Не сме допуснали грешка. Просто е важен ъгълът, през който е изобразена територията на страната", заяви Ернст. Главният креативен продуцент и автор на сценария на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Сочи Константин Ернст обяви пред БНТ, че картата на България по време на откриването на състезанието не е сгрешена. "Няма такова нещо. Не сме допуснали грешка. Просто е важен ъгълът, през който е изобразена територията на страната", заяви Ернст.

Облачна, но топла неделя

Облачна, но без валежи ще е неделята. Максималните температури ще достигнат - 10-15 градуса.

Българската карта от откриването в Сочи не била сгрешена

Главният креативен продуцент и автор на сценария на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Сочи Константин Ернст обяви пред БНТ, че картата на България по време на откриването на състезанието не е сгрешена.

Главният креативен продуцент и автор на сценария на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Сочи Константин Ернст обяви пред БНТ, че картата на България по време на откриването на състезанието не е сгрешена. "Няма такова нещо. Не сме допуснали грешка. Просто е важен ъгълът, през който е изобразена територията на страната", заяви Ернст.

Дъжд и наводнения в Западна Европа, очакват се 14 м вълни по крайбрежието на Англия

Времето в Западна Европа и особено в югозападните части на Великобритания и северозападните региони на Франция остава много лошо, с ураганни ветрове, наводнения и дъждове. По южното крайбрежие на Англия се очакват 14-метрови вълни, в много райони е издадено предупреждение за наводнение.

3000 евро за гърмящ силикон

2000 български силоконки могат да гушнат 3000 евро за гърмящите импланти на сканладната френска фирма PIP.

Орешарски води Медведев в София

Предстои на заседанието на Междуправителствената комисия за търговско и икономическо сътрудничество да се уточни точната дата на посещението, както и делегациите от двете страни, които ще участват в разговорите", обясниха експерти.

Изборен комикс

Ако в началото на работата по новия Изборен кодекс, известен още като кодекса "Манолова", имаше някакви надежди, че е възможно да се направят качествени промени в изборното законодателств...

Ето я новата космическа совалка на САЩ

Sierra Nevada Corporation (SNC) Space Systems, която е една от трите компании, разработващи по поръчка на НАСА нови космически летателни апарати, които да работят на принципа на пенсионираните вече со...

6-годишните датчанчета ще учат основи на секса

Шест години е достатъчна възраст за децата, за да изучават основите на секса. Това е становището на датската организация "Секс и общество", която всяка година провежда в училищата на стра...

Местят паметника на цар Самуил в центъра на Кресна

9 800 лева ще струва преместването на паметника на цар Самуил в Кресна, предаде БГНЕС. Тази седмица стана ясно, че правителството отпусна над 590 000 лева за отбелязване на 1000-годишнината от смърт...

Как блондинките слушат музика от климатика

Жена към мъжа си:
- Искаш ли да любиш симпатична мулатка? 
- Разбира се, че искам - подскочил мъжът.
- Тогава дай кинти за солариум.

Блондинка се обажда на компютърен специалист.
- Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера.
- И вие какво направихте?
Ами обърнах монитора към принтера, за да го види и Жена към мъжа си: - Искаш ли да любиш симпатична мулатка? - Разбира се, че искам - подскочил мъжът. - Тогава дай кинти за солариум. Блондинка се обажда на компютърен специалист. - Ало! Имам проблем с компютъра. Пише ми на монитора, че не ми разпознава принтера. - И вие какво направихте? Ами обърнах монитора към принтера, за да го види и

Купете си вестник "Труд" - вече и със sms

В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "Труд" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева. 

Също така от MediaMall.bgможе да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца назад.

При поискване е възможно е да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното си искане на В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "Труд" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева. Също така от MediaMall.bgможе да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца назад. При поискване е възможно е да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното си искане на

Купете си вестник "24 часа" - вече и със sms

В MediaMall.bg вече може да закупите вестник В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "24 часа" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева. Също така от MediaMall.bg може да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца назад. При поискване е възможно е да се закупуват и архивни броеве в PDF формат до 2002 г. включително - за целта пишете с конкретното си искане

Екшън до затвора! Гръмнаха мъж под домашен арест

Двама мъже му позвънили на вратата и го застреляли

    


Охранител уби двама души в църква в Русия


Въоръжен мъж е нахлул в главния храм на град Южно-Сахалинск в руския Далечен изток и е открил стрелба, при което на място са загинали двама души, съобщи сайтът на местната епархия.

Агенция РИА "Новости" е получила потвърждение от градската полиция, че загиналите са монахиня, работеща във "Възкресение Христово", и един от гостите на храма. Ранени са други 6 души, а нападателят е задържан.

Инцидентът е станал около 14 часа местно време в главната църква на Южно-Сахалинската...

Наводненията във Великобритания застрашават хранителната сигурност на страната

7-годишно момче загина при инцидент, който може да бъде свързан с наводненията във Великобритания. Момчето и неговите родители са откарани в болница, след като са открити от спасители, евакуиращи наводнени домове в Чъртси, графство Съри, пише вестник The Telegraph.

Смята се, че детето е починало в резултат на отравяне с въглероден оксид, след 7-годишно момче загина при инцидент, който може да бъде свързан с наводненията във Великобритания. Момчето и неговите родители са откарани в болница, след като са открити от спасители, евакуиращи наводнени домове в Чъртси, графство Съри, пише вестник The Telegraph. Смята се, че детето е починало в резултат на отравяне с въглероден оксид, след

Картата на България на откриването в Сочи не е сгрешена

Картата а България на откриването на Олимпиадата в Сочи не е сгрешена, заяви главният креативен директор на церемонията Константин Ернст.

iPhone - новата международна валута

Търговията с луксозни стоки се насочи към прочутия смартфон на Apple

    


39-годишен на 3.07 промила алкохол се заби с мотор в стълб

39-годишен неправоспособен и пиян мъж се заби с мотор в стълб край Благоевград, за щастие не е пострадал тежко, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Българският Помпей е край Велико Търново

До 100 000 туристи на година може да привлича древноримският град Никополис ад Иструм, намиращ се на 20 километра от Велико Търново. Уникалният град на император Траян е най-добре запазеното антично селище по нашите земи. И днес може да се мине по античните улици. Посетителите присядат на останките от одеона.
До 100 000 туристи на година може да привлича древноримският град Никополис ад Иструм, намиращ се на 20 километра от Велико Търново. Уникалният град на император Траян е най-добре запазеното антично селище по нашите земи. И днес може да се мине по античните улици. Посетителите присядат на останките от одеона.

Пропускливост и в ремонтните тапи на София

Няма да се затварят цялостно булевардите в строеж

    


Черноморието губи най-хубавите си плажове

Черноморието е на път да изгуби едни от най-хубавите си плажове. И тази зима морските бури, които рушат бреговете от години, „изядоха" част от крайбрежието. Застрашен от изчезване е пяс...

Оставки в босненски кантони след бунтовете

Ръководителят на босненския кантон Сараево Суад Желкович днес подаде оставка, след социалните протести на гражданите, съобщиха от Партията на демократичното действие, към която той принадлежи, пред...

САЩ ще осигурят повече права за гей двойките

Американският министър на правосъдието Ерик Холдър обяви, че американските гейове, които са сключили брак, ще може да изискват пред федералните служби същите права, каквито имат хетеросексуалните двой...

Ватикана обявява за светец "българския" папа Йоан XXIII

България има повод за радост, защото "български" папа ще бъде обявен за светец на 27 април на тържествена церемония във Ватикана. И въпреки че учените са категорични, че няма глава на Римокатолическата църква от български произход, има един, който става пословично известен със своята любов към родината ни.

7-годишно дете загина в наводненията във Великобритания

7-годишно момче загина при инцидент, който може да бъде свързан с наводненията във Великобритания. Момчето и неговите родители са откарани в болница, след като са открити от спасители, евакуиращи наводнени домове в Чъртси, графство Съри, пише вестник The Telegraph.

Смята се, че детето е починало в резултат на отравяне с въглероден оксид, след 7-годишно момче загина при инцидент, който може да бъде свързан с наводненията във Великобритания. Момчето и неговите родители са откарани в болница, след като са открити от спасители, евакуиращи наводнени домове в Чъртси, графство Съри, пише вестник The Telegraph. Смята се, че детето е починало в резултат на отравяне с въглероден оксид, след

Как BMW помага на някои американски олимпийци

За създаването на новите бобслеи са използвани специални компютърни програми, проектирали общо 69 виртуални модела

    


Гергана плаши без грим

Фолк певицата Гергана е неузнаваема без грим.

Бурята в Япония взе седем жертви

Седем души са загинали, а близо 600 са пострадали след бурите в Япония. 27-сантиметрова снежна покривка се образува в Токио в късните часове на съботния ден след най-силния снеговалеж в столицата за последните 45 години.

Семейство от две сестри показва урок по оцеляване

Преди 6 години Галина и Габриела са като повечето деца у нас - ходят на училище, имат свой дом в краен квартал в Търговище. Жилището е общинско, но уютно, защото там ги чака майка им. Емилия отглежда момичетата си сама, затова е готова е да работи всичко, само да са задоволени. Последно е шивачка в цех в близко село. Един ден светът на сестрите Преди 6 години Галина и Габриела са като повечето деца у нас - ходят на училище, имат свой дом в краен квартал в Търговище. Жилището е общинско, но уютно, защото там ги чака майка им. Емилия отглежда момичетата си сама, затова е готова е да работи всичко, само да са задоволени. Последно е шивачка в цех в близко село. Един ден светът на сестрите

ЦСКА завърши лагера в Турция с победа

Чешкият гранд Славия (Прага) преклони глава пред ЦСКА в последната проверка на "червените" на турска земя.

Аптеките остават без лек срещу грипа

В разгара на грипната епидемия и предупрежденията на лекарите, че вирусът за часове се превръща в опасна кървава пневмония, противогрипното лекарство "Тамифлу" изчезна от аптеките.

Цигани разкостиха свърталище на Брендо и Доктора

Люлката на българския ъндърграунд мотел „Божур” е разграбена от цигани. Постройката, която се намира на пътя за Калотина и от която са тръгнали повечето родни мафиоти, е срината до земята от роми, които са търсили желязо.

7 души загинаха заради обилните снеговалежи в Япония

Водещите авиокомпании са отменили над 280 вътрешни полета

Вaсил Петров в Една любовна вечер във варненската опера на 14 февруари

Основното действащо лице в празничната вечер на 14 февруари от 19 часа ще бъде Българският Франк Синатра Васил Петров. Вечните любовни мелодии, шансони и танга ще разнежат публиката в традиционната "Една любовна вечер в операта", в която наред с Васил Петров, ще пеят солистите на Държавна опера Варна Бойка Василева, Даниела Димова и Арсений Арсов.

Швейцария е на път да върне квотите за чужденци

Алпийската страна провежда референдум за свиване на имиграцията

    


Здравно уравнение

Българите, които не плащат данък здраве, станаха 2 034 000 души. А борчовете на болниците скочиха до 402,4 млн. лева (виж материала - "2 034 000 българи не плащат за здраве").
За съжаление властта от години не може да убеди народа, че няма безплатно здравеопазване. И че трябва да погасява вноските си.
От години пък съсловните организации не могат Българите, които не плащат данък здраве, станаха 2 034 000 души. А борчовете на болниците скочиха до 402,4 млн. лева (виж материала - "2 034 000 българи не плащат за здраве"). За съжаление властта от години не може да убеди народа, че няма безплатно здравеопазване. И че трябва да погасява вноските си. От години пък съсловните организации не могат

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване