27 см сняг затрупа Токио, 7 гинат. Хиляди без ток

Снежната покривка, която затрупа района на японската столица Токио, е най-дебелата от 45 години насам, предаде ИТАР-ТАСС. На места тя достига 27 сантиметра.
Лошото време причини смъртта на седем японци, а близо 1000 са получили различни травми в цялата страна, съобщи тв Ен Ейч Кей. Заради снеговалежите са отменени влакове и автобуси, Снежната покривка, която затрупа района на японската столица Токио, е най-дебелата от 45 години насам, предаде ИТАР-ТАСС. На места тя достига 27 сантиметра. Лошото време причини смъртта на седем японци, а близо 1000 са получили различни травми в цялата страна, съобщи тв Ен Ейч Кей. Заради снеговалежите са отменени влакове и автобуси,

Инжекции с витамин С помагат срещу рак

Ударни дози витамин С, вкарани с инжекция в организма, подпомагат ефективно химиотерапията срещу някои видове рак, особено на яйчниците, предаде Би Би Си, като цитира американско изследване.
Според учените от университета в Канзас твърдението им е доказано от лабораторни изследвания с мишки. За ефекта от прилагането на витамин С при рак се знае. Ударни дози витамин С, вкарани с инжекция в организма, подпомагат ефективно химиотерапията срещу някои видове рак, особено на яйчниците, предаде Би Би Си, като цитира американско изследване. Според учените от университета в Канзас твърдението им е доказано от лабораторни изследвания с мишки. За ефекта от прилагането на витамин С при рак се знае.

Два температурни рекорда регистрирани по Черноморитето днес

Два температурни рекорда са регистрирани днес по Черноморието - на нос Емине и в Бургас. Това съобщиха за Агенция „Фокус” от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН). На нос Емине температурата е била 14,2 градуса, като предишните най-високи стойности са били 14 градуса през 1939 година.

Росен Петров се присъединява към „България без цензура"

/КРОСС/ Водещият на предаването „Нека говорят" Росен Петров изненадващо прочете в ефир своя декларация, с която заяви, че се присъединява към „България без цензура". Негов събеседник в студиото бе бившият телевизионен водещ Николай Бареков, създател на движението „България без цензура". В отговор Бареков го номинира за бъдещ вътрешен министър: „Не крия, че искам да станете наш член и дори сте моята лична номинация за вътрешен министър, но след като чухте идеите ни, Вие поискахте време да помислите дали да направите тази стъпка". В началото на интервюто водещият заяви, че от ръководството на медията са поискали да потвърди членството си във формацията и допълни, че оказаният натиск го е подтикнал към окончателното решението. Преди дни Петров заяви намерение да се занимава с политика и вече има предложение, но не беше уточнил откъде. „Поради различните писания в пресата, че отивам в партията на Бареков, моята чест на журналист и офицер ме кара да обявя, че от тази минута приемам да съм част от „България без цензура", особено ако е в коалиция с ВМРО. Правя го, защото харесвам и подкрепям нейните идеи. „Бог с нас! Да живее майка България", гласи декларацията. Към тази партия ме зове кръвта на дедите ми. Ставам неин член, за да се боря за национално обединение, допълни Петров

Росен Петров се присъединява към „България без цензура"

/КРОСС/ Водещият на предаването „Нека говорят" Росен Петров изненадващо прочете в ефир своя декларация, с която заяви, че се присъединява към „България без цензура". Негов събеседник в студиото бе бившият телевизионен водещ Николай Бареков, създател на движението „България без цензура". В отговор Бареков го номинира за бъдещ вътрешен министър: „Не крия, че искам да станете наш член и дори сте моята лична номинация за вътрешен министър, но след като чухте идеите ни, Вие поискахте време да помислите дали да направите тази стъпка". В началото на интервюто водещият заяви, че от ръководството на медията са поискали да потвърди членството си във формацията и допълни, че оказаният натиск го е подтикнал към окончателното решението. Преди дни Петров заяви намерение да се занимава с политика и вече има предложение, но не беше уточнил откъде. „Поради различните писания в пресата, че отивам в партията на Бареков, моята чест на журналист и офицер ме кара да обявя, че от тази минута приемам да съм част от „България без цензура", особено ако е в коалиция с ВМРО. Правя го, защото харесвам и подкрепям нейните идеи. „Бог с нас! Да живее майка България", гласи декларацията. Към тази партия ме зове кръвта на дедите ми. Ставам неин член, за да се боря за национално обединение, допълни Петров. На финала на интервюто Петров подари на Бареков личния си офицерски кортик.    

Великобритания празнува първи медал на сняг

Великобритания записа исторически успех - олимпийски медал на сняг!

33-годишната Джени Джоунс грабна бронза в дисциплината слоупстарт в сноуборда. Великобритания има спечелени десетки медали от зимни игри, но нито един не е извън залата и леда.

“Не мога да повярвам! Взех медал от ш....ата олимпиада!”, изкрещя в туитър Джени - героиня №1 в спо Великобритания записа исторически успех - олимпийски медал на сняг! 33-годишната Джени Джоунс грабна бронза в дисциплината слоупстарт в сноуборда. Великобритания има спечелени десетки медали от зимни игри, но нито един не е извън залата и леда. “Не мога да повярвам! Взех медал от ш....ата олимпиада!”, изкрещя в туитър Джени - героиня №1 в спо

Двама загинаха при тежка катастрофа край с. Български извор

Челно са се ударили лек автомобил "Мерцедес" и трабант

Жандармерията ще се бори с битовата престъпност по селата

От утре (10 февруари) свободните сили на жандармерията ще влизат в малките населени места, като така МВР ще се опита да се справи с битовата...

Борците ни удариха три медала на Гран При

 Борците ни в свободния стил удариха 3 медала на турнира Гран при в Париж. 
 Любен Илиев, трети от Евро 2013, се окичи със сребро в кат. до 97 кг. След победи над монголеца Джорджаханг с 4:1 и словака Яловиар с 5:0 на финала българинът отстъпи пред Звид Метревали (Грузия) с 1:2.
Малшанс имаше световният вицешампион Владимир Дубов (61 кг), който н Борците ни в свободния стил удариха 3 медала на турнира Гран при в Париж. Любен Илиев, трети от Евро 2013, се окичи със сребро в кат. до 97 кг. След победи над монголеца Джорджаханг с 4:1 и словака Яловиар с 5:0 на финала българинът отстъпи пред Звид Метревали (Грузия) с 1:2. Малшанс имаше световният вицешампион Владимир Дубов (61 кг), който н

Иран праща бойни кораби към САЩ

Иран наредил на свои бойни кораби да се отправят към бреговете на САЩ, съобщиха местните информационни агенции ИРНА и Фарс, цитирани от Ройтерс.
Мярката е в отговор на разполагането на американски кораби в Персийския залив.
Заповедта била издадена от адмирал Афшин Резая Хадад, командващ северната флота на ислямската република. Иран наредил на свои бойни кораби да се отправят към бреговете на САЩ, съобщиха местните информационни агенции ИРНА и Фарс, цитирани от Ройтерс. Мярката е в отговор на разполагането на американски кораби в Персийския залив. Заповедта била издадена от адмирал Афшин Резая Хадад, командващ северната флота на ислямската република.

Качихме се до 36-о място на олимпиадата в Сочи

Върхът на българското представяне във втория ден на олимпийските игри в Сочи бе 36-ото място на Георги Георгиев в спускането. Алпиецът остана на 6,26 сек от шампиона Матиас Майер (Австрия). Другият ни представител Никола Чонгаров е 38-и. В дисциплината завършиха 47 състезатели от 50 стартирали.

“Карах стабилно и съм доволен от резултата си - каз Върхът на българското представяне във втория ден на олимпийските игри в Сочи бе 36-ото място на Георги Георгиев в спускането. Алпиецът остана на 6,26 сек от шампиона Матиас Майер (Австрия). Другият ни представител Никола Чонгаров е 38-и. В дисциплината завършиха 47 състезатели от 50 стартирали. “Карах стабилно и съм доволен от резултата си - каз

Доминго пали свещ в Боянската църква

Легендарният тенор Пласидо Доминго е поискал да посети къщата музей на Борис Христов по време на тридневния си престой в София, научи „Монитор”.

Швейцария с "да" за свиване на имиграцията

Сега предстоят мъчни преговори с Евросъюза

    

Швейцария с "да" за ограничаване на имиграцията

Сега предстоят мъчни преговори с Евросъюза

    


Швейцарите с "да" за ограничаване на имиграцията

Сега предстоят мъчни преговори с Евросъюза

    


Доверието към „България без цензура“ скочи с 300 %

През последните месеци обществената подкрепа към партия „България без цензура“ се е увеличила с над 300 процента. Това съобщи лидерът на партията Николай Бареков в предаването "Нека говорят" на btv.

Орешарски в компанията на Янукович и Каримов в Сочи

Премиерът Пламен Орешарски се оказа в странна компания по време на вечерята за откриването на зимните олимпийски игри в Сочи на 7 февруари. На снимка от стената на фейсбук профила на румънския премиер Виктор Понта се вижда как българският премиер е на една маса с украинския президент Виктор Янукович и с узбекистанския президент Ислам Каримов, съобщи capital.bgв неделя. Снимката бе озаглавена "премиерът Понта с важни държавни лидери", но е била свалена доста бързо от профила на премиера на Румъния. Въпреки това тя беше отразена на румънския сайт Nasul.tv (според медията на снимката се вижда лидерът на севернокорейския парламент Ким Йонг Нам, но човекът до Орешарски прилича повече на Ислам Каримов). Много европейски политици като германския президент, британския и френския премиер бойкотираха игрите в Сочи заради новите хомофобски закони в Русия и нарушаването на човешки права. Това не повлия на решението на българския премиер Пламен Орешарски да присъства на церемониите по откриването, отбелязва "Дневник" и припомня, че попитан какво мисли по въпроса Орешарски заяви: "Не сме толкова влиятелна страна, знаете за какво става въпрос".

Трета поредна победа стабилизира Шалке в зона Шампионска лига

Шалке 04 спечели трета поредна победа в Бундеслигата. Играчите на Йенс Келер надделяха над Хановер с 2:0 и дръпнаха с 4 точки на Борусия (Мьонхенгладбах) на четвъртата позиция. Головете на "Фелти...

Американски учени: Витамин C убива раковите клетки

Високите дози витамин С могат да увеличат ефикасността на химиотерапията в лабораторни условия и у мишки, сочат резултатите от ново изследване, цитирани от BBC. Учени от Канзаския университет са установили, че когато е инжектиран, витамин С се абсорбира от организма и може да убие ракови клетки, без да засегне здравите.

Росен Петров се присъедини в ефир към партията на Бареков, получи покана за вътрешен министър


Водещият на предаването "Нека говорят" по Би Ти Ви Росен Петров изненадващо прочете в ефир своя декларация, с която заяви, че се присъединява към "България без цензура". Негов събеседник в студиото бе бившият телевизионен водещ Николай Бареков, близък до Цветан Василев и Делян Пеевски, който на 25 януари създаде от движението "България без цензура".

Бареков пък обяви, че го номинира за бъдещ вътрешен министър.  "Не крия, че искам да станете наш член и дори сте моята лична номинация...

Нов обстрел срещу конвой на ООН в Хомс

Междувременно над 500 души бяха евакуирани от обсадения град

Линейка изгоря на светофар в Пловдив

Линейка се запали в движение на светофар при Коматевския възел в Пловдив в неделя към 14 ч. Няма пострадали хора. 
“Когато спря на светофара, забелязах пушек, а след малко избухнаха пламъци. Хората се притекоха на помощ, но не можаха да я изгасят”, разказа очевивидецът Краси Ангелов (22 г.), който карал велосипеда си по тротоара. 
Линейката е на Линейка се запали в движение на светофар при Коматевския възел в Пловдив в неделя към 14 ч. Няма пострадали хора. “Когато спря на светофара, забелязах пушек, а след малко избухнаха пламъци. Хората се притекоха на помощ, но не можаха да я изгасят”, разказа очевивидецът Краси Ангелов (22 г.), който карал велосипеда си по тротоара. Линейката е на

Пчеларите искат да обединят многобройните си структури в една

Ще бъде създадена национална пчеларска организация, която да обедини многобройните структури на пчеларите. Това решиха повечето участници в...

Три четвърти от варненци се самолекуват при симптоми на настинка и грип

Варненци масово се самолекуват при симптоми на настинка и грип. Това показват резултатите от провеждащата се и в момента анкета в Moreto.net. Близо 1800 човека са дали гласа си в продължаващото вече 13-ти ден допитване, включило и периода, в който бе обявена грипна епидемия в Област Варна.

Готов съм да отида в съда, изрече уверено Сидеров

Много хора го срещали и му казвали: Добре, че си ти!

    


Мая Манолова: Няма как едно право да е задължително

/КРОСС/ Целта на проекта за нов Изборен кодекс е да изправи кривите кюнци на изборното законодателство, каза зам.-председателят Народното събрание Мая Манолова в интервю за Нова телевизия. Манолова е и председател на временната комисия за изработване на нов Изборен кодекс. „Няма как да си приемем сами Изборния кодекс, защото нямаме мнозинство. Това беше много дълъг и сложен процес с участието на много експерти", отбеляза Манолова.Неприемането на отделни точки в кодекса не е резултат от ината на ГЕРБ, каза в отговор Цецка Цачева и допълни: „Формулирани по този начин, целите на Изборния кодекс звучат много красиво, но действителността не е такава. Вълшебните правила, които да прекратят порочните изборни практики, не са по-близо до нас. От ГЕРБ не сме съгласни с липсата на мажоритарен елемент, както искаха хората. С този кодекс не се въвежда машинно гласуване, държим да се въведе задължително гласуване - нищо от това не беше изпълнено. Целта ни е да осигурим честни избори и да активизираме хората да гласуват".В основата на неприемането на Изборния кодекс стои политически инат, убедена е Мая Манолова: „Правото да се гласува означава и право да не се гласува. Няма как едно право да е задължително. От задължителното гласуване ще спечелят големите партии. То ще носи след себе си санкции. ГЕРБ предложиха ваучери от 20 лв. Задължителното гласуване няма да накара хората да ви харесат"

Ахмед Башев: Държавата има нужда от професионалисти, а не от „калинки"

/КРОСС/ „Репликата „Да режеш глави като зелки" не е моя. Говоря на обикновен език, така че да ме разбират хората", заяви депутатът от ДПС Ахмед Башев в интервю за Нова телевизия.Башев отговори на обвиненията на депутата от ГЕРБ Цвета Караянчева за уволнения в Областната администрация в Благоевград. „Проблем имат те, защото те режеха глави", каза Ахмед Башев. Не може да се говори за масови уволнения, отбеляза той, но бе категоричен, че някои от тях са необходими. Народният представител от ДПС даде пример с удачни замени, включително възстановяването на квалифицирани кадри, уволнени по време на мандата на ГЕРБ.„Държавата ни има нужда от професионалисти, а не от „калинки", заяви Башев в коментар на идеята за необходимото „прочистване". Башев припомни, че в годините на предходното управление са били уволнени 40 хиляди служители на администрацията. Политиката на управляващите е „геноцид на професионалисти", заяви в телефонно включване по Цвета Караянчева.

И Словакия със златен медал - в женския спринт на биатлона

Представителката на Словакия Анастасия Кузмина стана първата в историята биатлонистка, която успява да защити олимпийаската си титла от предишните игри в една и съща дисциплина. Победиталката в спринта на 7,5 километра от Ванкувър 2010 повтори успеха си и в Сочи в неделя. Втора се класира рускинята Олга Вилюхина на 19,9 секунди след победителката. Това е едва вторият медал за домакините на игрите, като те все още нямат олимпийска титла в Сочи. Трета е украинката Вита Семеренко. 16 години след олимпийската титла на Екатерина Дафовска в Нагано 21-годишната българка Десислава Стоянова остана чак на 61-во място и не успя да се класира за участие във втората дисциплина при женския биатлон – преследването на 10 км, което по програма е във вторник.

Швейцарците одобриха връщането към имигрантски квоти


С минимална преднина мнозинството от гласувалите в неделния референдум швейцарци решиха страната им да се върне към режим на ограничени квоти за гражданите от страните от ЕС, които да могат да работят на местния трудов пазар.

Според данни, цитирани от националната телевизия, 50.3% са гласували за т.нар. инициатива "Стоп на масовата имиграция". Такъв е резултатът в повече от половината швейцарски кантони и райони, което е изискване за валидността на референдума.

Резултатът...

Манолова: На изборите може да има и опция "Вот против всички"

Ваучерите на ГЕРБ ще намалят пазара на гласове. Това обяви пред „Всяка неделя” Мая Манолова от БСП. „Изборният кодекс е събрал най-доброто. За първи път се прави с гражд...

Повечето пчеларски организации ще се обединят

Ще бъде създадена национална пчеларска организация, която да обедини многобройните структури на пчеларите. Това решиха повечето участници в завършилото в Плевен 12-то международно изложение-договаряне...

Росен Петров "изненада" Бареков в студиото: Влизам в „България без цензура“

"Поради различни писания в пресата, моята чест ме задължава да обявя, че от този момент ставам член на партията "България без цензура", обяви водещият в студиото на „Нека говорят" по bTV в студиото, където бе поканил лидера на новата партия Николай Бареков. Той извади от джоба си измачкано листче и прочете заявлението си.

"Поради различни писания в пресата, моята чест ме задължава да обявя, че от този момент ставам член на партията "България без цензура", обяви водещият в студиото на „Нека говорят" по bTV в студиото, където бе поканил лидера на новата партия Николай Бареков. Той извади от джоба си измачкано листче и прочете заявлението си.

Росен Петров става част от „България без цензура“

Росен Петров става част от политическа партия „България без цензура“. Тв водещият обяви това в декларация, която прочете от ефира на btv в днешното си предаване, в което негов гост беше лидерът на партията Николай Бареков.

Малък Тошко: Ще осъдя адвокат Марковски

Адвокат Марин Марковски ще бъде осъден със сигурност. Това заяви внукът на Тодор Живков - Тодор Славков.

Росен Петров пред Бареков в студиото: Ставам член на „България без цензура“

"Поради различни писания в пресата, моята чест ме задължава да обявя, че от този момент ставам член на партията "България без цензура", обяви водещият в студиото на „Нека говорят" по bTV в студиото, където бе поканил лидера на новата партия Николай Бареков. Той извади от джоба си измачкано листче и прочете заявлението си.

Специализирана операция срещу битовата престъпност започва от утре в цялата страна

Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност започва от утре - 10 февруари на територията на цялата страна, съобщиха от пресцентъра на МВР. Акцията, разпоредена от главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, е във връзка зачестилите случаи на грабежи и кражби на имущество от жители на малки и отдалечени населени места.

Половината от личните лекари може да останат без работа през юли

Има реална опасност почти половината от личните лекари да останат без работа през юли. Причината – тогава изтича срокът, в който всички общопрактикуващи лекари трябва да придобият специалност. В случай, че не вземат диплома, ще трябва да напуснат практиките си, а много населени места в България ще останат без медицинска помощ.

По последни данни на здравното министерство, в момента практикуват малко повече от 4600 лични лекари. Едва половината от тях имат завършена специалност „Обща медицина”, „Вътрешни болести”, „Педиатрия” или „Спешна медицина”. Останалите повече от 2600 медици имат срок до юли да се сдобият с диплома.

Според Националното сдружение на общопрактикуващите лекари, проблемът може да бъде решен ако се удължат срокът за завършване на специализация.

От здравното министерство обясниха, че предложения за увеличаване на този срок вече се обсъждат.

И въпреки всичко от Сдружението на общопрактикуващите лекари уточняват, че задължителна специалност трябва да има. /КРОСС/

 

 

Полицаи са глобени за паркиране

И полицейски автомобил е бил закопчан със скоби и глобен за паркиране на забранено място в Разград, похвалиха се от общината. 
До налагането на глоба на колата на органите на МВР се стигнало, след като тя се оказала сред нарушители, препречили достъпа до паркинга на кметството по време на дипломатическа визита. 

И полицейски автомобил е бил закопчан със скоби и глобен за паркиране на забранено място в Разград, похвалиха се от общината. До налагането на глоба на колата на органите на МВР се стигнало, след като тя се оказала сред нарушители, препречили достъпа до паркинга на кметството по време на дипломатическа визита.

Швейцария се раздвои в решението си за масовите имигранти

Едно от двете условия за успех на швейцарския референдум за "слагане край на масовата имиграция" е изпълнено след като мнозинството швейцарски...

Цветана Пиронкова преодоля квалификациите в Доха

Цветана Пиронкова достигна основната схема на турнира на твърди кортове в Доха. Пловдивчанката спечели с 6:2, 7:5 срещу Александра Дулгеру.

Пиронкова имаше нужда от 94 минути в мача с румънката, за да стигне до успеха. Двете тенисистки показаха колеблива игра при начален удар, но все пак българката се възползва от предимството си.

Двубоят започна с четири поредни пробива. Румънката поведе с 2:1, но след това с пет поредни гейма в своя полза Пиронкова стигна до 6:2.

Вторият сет се оказа по-оспорван. Българката направи ранен пробив за 2:0, но Дулгеру веднага го върна и направи обрат за 3:2. Стигна се до равенство 5:5, когато Пиронкова успя да постигне целта си и след седмия си пробив спечели мача.

Пловдивчанката си осигури 30 точки за световната ранглиста и спечели 6630 долара от наградния фонд./КРОСС/

 

 

Мая Манолова: Няма как едно право да е задължително

Целта на проекта за нов Изборен кодекс е да изправи кривите кюнци на изборното законодателство, каза зам.-председателят Народното събрание Мая Манолова в интервю за Нова телевизия. Манолова е и председател на временната комисия за изработване на нов Изборен кодекс.

„Няма как да си приемем сами Изборния кодекс, защото нямаме мнозинство. Това беше много дълъг и сложен процес с участието на много експерти”, отбеляза Манолова.

Неприемането на отделни точки в кодекса не е резултат от ината на ГЕРБ, каза в отговор Цецка Цачева и допълни: „Формулирани по този начин, целите на Изборния кодекс звучат много красиво, но действителността не е такава. Вълшебните правила, които да прекратят порочните изборни практики, не са по-близо до нас. От ГЕРБ не сме съгласни с липсата на мажоритарен елемент, както искаха хората. С този кодекс не се въвежда машинно гласуване, държим да се въведе задължително гласуване – нищо от това не беше изпълнено. Целта ни е да осигурим честни избори и да активизираме хората да гласуват”.

В основата на неприемането на Изборния кодекс стои политически инат, убедена е Мая Манолова: „Правото да се гласува означава и право да не се гласува. Няма как едно право да е задължително. От задължителното гласуване ще спечелят големите партии. То ще носи след себе си санкции. ГЕРБ предложиха ваучери от 20 лв. Задължителното гласуване няма да накара хората да ви харесат”.

„Това ще доведе до отрицателен вот за всички партии. Дълбоко се съмнявам в конституционната съобразност на този модел. Няма държава, в която ти плащат, за да гласуваш – това е патент на ГЕРБ. Слава Богу, вашето предложение държавата да подкупва избиратели няма да бъде прието”, заяви Мая Манолова.

Искаме да разбием твърдите електорати на партиите и да убедим останалите граждани, че политиката в страната се определя не от тези ядра. В центъра на изборите трябва да бъдат не партиите, а обикновеният гражданин. Длъжни сме да приемем правила, съобразени с желанията на хората, заяви Цецка Цачева в защита на предложението на ГЕРБ.

Правилата на работа във вашата комисия са неясни и хората отказват да участват, каза Цачева и цитира изказване на един от членовете на съвета: „Този съвет е политкръжок”.

Задължителното гласуване е едно от предложенията, които няма как да бъдат приети, отбеляза Манолова. Чрез референдума президентът прави кабинетно упражнение, допълни тя.

Положихме колосален труд, за да чуем какво мислят хората, да се консултираме и да приемем предложенията им, завърши Манолова./КРОСС/

 

 

 

Най-топло беше днес на нос Емине и в Бургас

Два температурни рекорда са регистрирани днес 14.00 часа. Единият е на нос Емине, а другият - в Бургас.

Отлагат блокадата на турската граница

Съюзът на Международните превозвачи се отказа от идеята

Мойс и Манчестър Юнайтед катастрофираха срещу Фулъм

Облаците над главата на Дейвид Мойс, „наследника” на сър Алекс Фъргюсън, стават все по-гъсти и черни след като „Манчестър Юнайтед” беше попарен от слабака &...

Извара и настъргани картофи лекуват болно гърло

Понякога не сме в състояние да се справим със зачервеното гърло независимо от количествата лекарства, които сме изгълтали. В такива моменти дори най-скептичните са съгласни да посегнат към бабините рецепти само и само да се отърват от стържещата неприятна болка. Домашните илачи избират и всички, които избягват употребата на медикаменти. 
Не е нужн Понякога не сме в състояние да се справим със зачервеното гърло независимо от количествата лекарства, които сме изгълтали. В такива моменти дори най-скептичните са съгласни да посегнат към бабините рецепти само и само да се отърват от стържещата неприятна болка. Домашните илачи избират и всички, които избягват употребата на медикаменти. Не е нужн

ГЕРБ отвръща на удара: Властта популистки дава пари!

"Средствата ще се използват срещу нас на следващите избори"

    


Кирил Добрев: За мен АБВ беше проект с гръбнак БСП, но мина границата с евролистата


За мен АБВ беше лаборатория за идеи, политически проект с гръбнак БСП, към която да включим интелектуалци, хора, нови формации, обаче мина границата с отделната си евролиста. Това заяви депутатът от БСП Кирил Добрев в предаването "Всяка неделя" на "Нова телевизия". "АБВ без БСП, АБВ с отделна избирателна листа - не", добави той.

Добрев е син на покойния Николай Добрев, който като кандидат за премиер на БСП заедно с тогавашния лидер Георги Първанов връщат неизпълнен мандата за...

Сръбският министър на отбраната пристигна на официално посещение в България

/КРОСС/ Министърът на отбраната на Република Сърбия Нейбоша Родич пристигна днес в България, съобщава пресцентърът на МО. Той ще бъде официално посрещнат с пълен военен  церемониал и полагане на венци и цветя пред Паметника на Незнайния войн утре, 10 февруари. По-късно в Министерството на отбраната ще се проведе среща между министъра на отбраната на Република България Ангел Найденов и министъра на отбраната на Република Сърбия Нейбоша Родич, на която ще бъде обсъдено двустранното военно сътрудничество и перспективите за неговото развитие.

Фейсбук разведе семейство

Активна дейност в социалната мрежа фейсбук разби семейство от град Смядово, Шуменско, след 11 години щастлив брак. Районният съд в град Велики Преслав разведе Д.С. със съпруга й Владимир С. по негово желание. В исковата си молба мъжът искрено описва как е станал жертва на фейсбук. Животът на двамата протичал в разбирателство.
Активна дейност в социалната мрежа фейсбук разби семейство от град Смядово, Шуменско, след 11 години щастлив брак. Районният съд в град Велики Преслав разведе Д.С. със съпруга й Владимир С. по негово желание. В исковата си молба мъжът искрено описва как е станал жертва на фейсбук. Животът на двамата протичал в разбирателство.

Ахмед Башев: Държавата се нуждае от професионалисти, а не от "калинки"

„Много се радвам, че репликата „Да режеш глави като зелки" не е моя. Говоря на обикновен език, така че да ме разбират хората". Това заяви в ефира на Нова тв депутатът от ДПС Ахмед Башев. 

Башев гостува, за да отговори на обвиненията, които преди време отправи Цвета Караянчева от ГЕРБ, за уволнения „Много се радвам, че репликата „Да режеш глави като зелки" не е моя. Говоря на обикновен език, така че да ме разбират хората". Това заяви в ефира на Нова тв депутатът от ДПС Ахмед Башев. Башев гостува, за да отговори на обвиненията, които преди време отправи Цвета Караянчева от ГЕРБ, за уволнения

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване