Полицаи стрелят във въздуха при ареста на апаш

София /КРОСС/ Полицаи стреляха във въздуха при арест на мъж, който се е опитал да ограби банкомат. От МВР съобщиха за БНР, че инцидентът е станал сутринта в столичния квартал "Младост". В 7-мо РПУ в София е бил подаден сигнал, че съмнителен човек прави опити да разбие устройството. Когато полицаите пристигнали, мъжът оказал съпротива при опита им да го арестуват. След предупредителния изстрел във въздуха, нападателят е задържан и отведен в управлението на МВР.

Закриване на Министерството на инвестиционното проектиране и възстановяване на МРРБ предлагат от ГЕРБ

Незабавно закриване на Министерството на инвестиционното проектиране и възстановяване на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) предлагат от ГЕРБ. Това става ясно от публикация в профила на лидера на партията Бойко Борисов във Facbook, споделена от профила на бившия министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

Дончева обяви, че "Движение 21" вече може да участва на избори


"Движение 21" вече може да участва на избори, което не означава че ще участва на тези евроизбори пряко в този формат, заяви лидерът на движението Татяна Дончева тази сутрин пред Би Ти Ви.

"За да наложиш една политическа марка, трябва време. Вече имаме всички политически предпоставки за участие в състезанието. Но това означава, че в следващите месеци трябва да популяризираме формацията в цялата страна, да извадим управленски проекти и програми, да извадим лица, които да вдъхват...

Тумор в мозъка те прави бандит

Защитникът натиска 3D писалката. На дъската на стената в зала 708 в областния съд на Берлин се появява холограма. “Почитаеми съдии, това е мозъкът на подсъдимия - казва адвокатът. - Тук виждате кората на главния мозък, тук бадемовидното тяло. На пръв поглед всичко изглежда нормално. Но вижте този тест в състояние на афект, който се провежда в момен Защитникът натиска 3D писалката. На дъската на стената в зала 708 в областния съд на Берлин се появява холограма. “Почитаеми съдии, това е мозъкът на подсъдимия - казва адвокатът. - Тук виждате кората на главния мозък, тук бадемовидното тяло. На пръв поглед всичко изглежда нормално. Но вижте този тест в състояние на афект, който се провежда в момен

Референдум за статуса на Крим ще се проведе на 30 март

/КРОСС/ Референдумът за статуса на Крим ще бъде проведен на 30 март. Това стана ясно от думите на председателят на Съвета на министрите на автономната република Сергей Аксьонов, предаде РИА Новости. „Поради явната му неотложност, решихме да ускорим провеждането на референдума за статуса на Автономна Република Крим. Той е назначен за 30-ти март", е казал Аксьонов, по време на първото заседание на съвета на министрите в новия си състав.

Защо някои фермери се отказаха от ваучерите за гориво?

Земеделците се опасяват, че може да бъдат глобени с големи суми, които надвишават ползата от ваучерите

    


Мария и Емилия жестоко се скараха

Последната клюка в попфолк гилдията разнася, че между певиците Емилия и Мария е пламнала война.

Цветан Цветанов: ''Окотопод'' бе изключително сложно дело

Делото „Октопод“ беше изключително сложно. Това каза при посещението си в Кърджали зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод прекратеното дело „Октопод”, цитиран от Фокус.
„Знаете, че прокуратурата изгради една стратегия за реализирането на това дело и знаете, че то беше отделено от така наречения за вид престъпление в едно дело, Делото „Октопод“ беше изключително сложно. Това каза при посещението си в Кърджали зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод прекратеното дело „Октопод”, цитиран от Фокус. „Знаете, че прокуратурата изгради една стратегия за реализирането на това дело и знаете, че то беше отделено от така наречения за вид престъпление в едно дело,

Цветанов: Делото ''Окотопод'' бе изключително сложно

Делото „Октопод“ беше изключително сложно. Това каза при посещението си в Кърджали зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод прекратеното дело „Октопод”, цитиран от Фокус.
„Знаете, че прокуратурата изгради една стратегия за реализирането на това дело и знаете, че то беше отделено от така наречения за вид престъпление в едно дело, Делото „Октопод“ беше изключително сложно. Това каза при посещението си в Кърджали зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод прекратеното дело „Октопод”, цитиран от Фокус. „Знаете, че прокуратурата изгради една стратегия за реализирането на това дело и знаете, че то беше отделено от така наречения за вид престъпление в едно дело,

Подписката за "президентския" референдум влиза в НС на 10 март

София /КРОСС/ Подписката за референдум по изборната реформа, предложен от президента, влиза в парламента на 10 март. Това съобщи пред bTV председателят на Инициативния комитет за допитването проф. Георги Близнашки. Нужните 500 000 подписа за референдума са събрани, твърдят инициаторите. В София обаче акцията ще продължи до последно, за да има резерв, ако част от подписите са недействителни.„Ако се действа енергично, с добра воля, проверката може да бъде направена и да бъде взето решението до 25 март, така че президентът да насрочи вота с европейските избори", заяви проф. Близнашки. Народното събрание е длъжно да гласува провеждане на референдум, ако подписите са налице.Управляващото мнозинство обаче е скептично дали подписите са събрани и дали срокът на проацедурата ще позволи едновременно провеждане на допитването с евровота. „Категорично не вярвам на Борисов и Инициативния комитет, първо защото сме го правили и знаем колко трудно става. Те просто лъжат и това е безобразно. Ние сме за референдумите , но не сме съгласни с въпросите и начина, по който са зададени", заяви Антон Кутев от БСП.ДПС ще коментират когато подписката бъде внесена. Атакистите пък са за допитване по друга тема - дали Турция да влезе в ЕС.От ГЕРБ припомнят, че срокът за перминаване през цялата процедура е 3 месеца. А това поставя под въпрос едновременното провеждане на евровота и референдума

Министър Стойнев: Връщаме пазари и позиции в арабския свят

Подписахме четири споразумения във важни сфери от взаимен интерес - туризъм, информационни технологии, селско стопанство и спорт. Това съобщи министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев на церемония по закриването на 20-ата сесия на Смесения българо-алжирски комитет за икономическо, научно и техническо сътрудничество в Алжир, се посочва в съобщение на МИЕ.

Баба Марта зарадва с мартенички димитровградчани

Баба Марта зарадва с мартенички днес, в центъра на Димитровград граждани и гости на града. Тя им пожела здраве и късмет. Баба Марта бе придружена от клоун, който донесе усмивки и добро настроение  на малки и големи.

Инициативата е на местното читалище “Васил Левски”. С нея самодейците поздравяват димитровградчани за 1-ви март. Раздадени бяха 200 малтенички, отчитат от читалището.

Хасково Новини

 

 

71 деца без право на наследствена пенсия ще получат персонални пенсии от 99 лв.

Персонални пенсии от 99 лeвa ще получават месечно 71 деца без право на наследствена пенсия от починал родител, реши правителството. Toва съобщиха от правителствената информационна служба.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SM

Пенсиите, които са в размер на 90 на сто от социалната пенсия за Персонални пенсии от 99 лeвa ще получават месечно 71 деца без право на наследствена пенсия от починал родител, реши правителството. Toва съобщиха от правителствената информационна служба. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SM Пенсиите, които са в размер на 90 на сто от социалната пенсия за

„Холдинг БДЖ” ЕАД въвежда промени в графика за движение на влака от Карнобат за Варна

От днес (1-и март) „Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще промени графика за движение на някои влакове, които пътуват в различни региони на страната. Промените ще бъдат въведени с цел подобряване на транспортното обслужване на пътниците от различни населени места в страната, съобщават от БДЖ за Moreto.

Трябва промяна в политиката на ЕС, убеден е Орешарски

Имаме нужда от политика на икономически растеж и заетост, каза премиерът

    


Станишев на конгреса на ПЕС: Да седнем в една кръчма с европейците

Лидерът на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев призова левите в Европа за кампания "от врата на врата", с която да разяснят на хората как социалистите ще доведат промяната в Европейския съюз (ЕС), съобщи пресцентърът на БСП. В събота ПЕС се събра на прeдизборен конгрес в Рим, а социолигическите проучвания им дават крехка преднина пред Европейската народна партия (ЕНП)за решаващите избори през май за нов европейски парламент. "Да покажем каква е разликата между нас и другите в Европа. Ние може и да имаме постове, но сме близо до хората - нека да седнем на една маса в една кръчма с европейците, да чуем проблемите им". Това е заявилл Станишев пред делегатите на конгреса, които са представители на 36 партии и организации от Европа. ПЕС обещава да замени рестриктивната политика в Европа със социална, ако спечели евроизборите през май. Безработицата е най-важния проблем, който социалистите обещават да решат, ако спечелят изборите. "Пред нас са две предизвикателства - да покажем, че предлакаме изход от доминацията на консерваторите в ЕС, и да разясним, че националистите са просто една фалшива алтернатива", казал още Станишев. Според него кредото на националистите, че Европа е източник на националните проблеми на страните-членки, е връщане назад. Станишев е подарил мартеници на всички делегати и е обяснил, че в България те са символ на надеждата. "И ние трябва да върнем надеждата у хората", призовал още лидерът на европейските и българските социалисти. Тойе обещал да участва в кампаниите на всички страни в съюза. В събота конгреса на ПЕС се очаква да избере председателя на Европейския парламент Мартин Шулц за кандидат за председател на Европейската комисия след изборите. Левите ще утвърдят и манифест с 10 цели. "Истински вярвам, че Мартин е най-добрият кандидат, който може да поведе Европа към промяната. Мартин, ти си кандидатът на народа", казал Станишев. Социалистите завикаха: "Мартин, президент", а сцената се напълнила с млади активисти.

Оцет бори бактериите по-добре от антибиотиците

Оцетната киселина може да бъде използвана като евтино нетоксично средство за борба с устойчивите на антибиотици щамове на бактерии, които предизвикват туберкулоза, както и с други патогени, резистентн...

Б.Борисов иска да се закрие инвестиционното министерство

ГЕРБ предлага незабавно закриване на Министерството на инвестиционното проектиране и възстановяване на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ). Това се посочва в предложенията на ПП ГЕРБ, публикувани в профила на Бойко Борисов във Фейсбук.

Разцепването на Украйна винаги е било жокер в ръцете на Русия!

Гледайте предаването "Брюксел 1" по телевизия Bulgaria On Air от 18 часа

    


Персонални пенсии от 99 лв ще получават 71 деца без право на наследствена пенсия

Персонални пенсии от 99 лeвa ще получават месечно 71 деца без право на наследствена пенсия от починал родител, реши правителството. Toва съобщиха от правителствената информационна служба.
Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SM

Пенсиите, които са в размер на 90 на сто от социалната пенсия за Персонални пенсии от 99 лeвa ще получават месечно 71 деца без право на наследствена пенсия от починал родител, реши правителството. Toва съобщиха от правителствената информационна служба. Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SM Пенсиите, които са в размер на 90 на сто от социалната пенсия за

Филип Сиймор Хофман е починал от токсичен микс наркотици

Актьорът бе намерен мъртъв в апартамента си в Ню Йорк

    


Мачовете в Кипър бяха отложени, след като колата на съдия беше взривена


Кипърската футболна асоциация отложи всички мачове от 24-ия кръг на елитната дивизия, след като автомобилът на футболен рефер беше взривен в петък. 

Колата на Леонтий Тратос е избухнала на паркинг пред апартамента му в предградие на столицата Никозия. 

При взрива няма пострадали, като са унищожени само автомобилът и друго превозно средство, намиращо се в близост. 

Полицията съобщи, че взривното устройство е било поставено под капака на колата. 
...

Григор Димитров победи Анди Мъри и се класира за финала в Акапулко

Драматична победа с 4:6, 7:6 (5), 7:6 (3)  постигна Григор Димитров срещу водача в основната схема Анди Мъри и се класира за финала на турнира от сериите АТП 500 в Акапулко.

Българският тенисист направи впечатляващ обрат срещу шампиона от “Уимбълдън”. 22-годишния хасковлия записа първа победа срещу Мъри в кариерата си, след като в предишните им три срещи се представяше добре, но неизменно губеше в два сета. Този път световният № 22 успя да превърне добрата игра в печеливша и за трети път в кариерата си да достигне до финал.

Негов съперник в битката за титлата на твърдите кортове в Акапулко ще бъде южноафриканецът Кевин Андерсон, който по-рано днес победи украинеца Александър Долгополов с 6:1, 5:7, 6:4. Българинът ще преследва втори трофей при професионалисти.

Хасково Новини

Станишев към ПЕС: Да седнем на една маса с хората

„Разликата между нас и другите партии е, че ние сме близо до хората и можем да седнем на една маса с тях, в кръчма или в обществени клубове, и да разговаряме. Да покажем, че Брюксел може да чуе какво искат хората.“ С този призив Сергей Станишев се обърна вчера към членовете на ПЕС.

Станишев в Рим: ПЕС иска друга Европа

Европа може да бъде изградена отново, заяви лидерът на ПЕС Сергей Станишев в Рим.

Koenigsegg разкри хиперколата One:1

Моделът разполага с мощност от 1341 к.с., тежи точно 1341 кг

    


Поразителни кадри от миграции на птици (ВИДЕО)

Блогът In Focus е събрал плеяда изключително красиви галерии, побрали фотографии, запечатали колосални миграционни процеси на птици. Колкото и да са...

Преразглеждат процедурите за даване на БГ гражданство

Усложнените мерки е повод за напрежение, обясни Вигенин

    


България си връща позициите в арабския свят

България е подписала четири споразумения за сътрудничство с Аржир в секторите туризъм, информационни технологии, селско стопанство и спорт. Това е заявил министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев на церемония по закриването на 20-та сесия на Смесения българско-алжирски комитет за икономическо, научно и техническо сътрудничество в Алжир, съобщи ресорното му министерство. "Европа е най-големият търговски партньор на България, но желанието на правителството е да върне позициите на страната ни и в арабския свят. Северна Африка е наш приоритет, но ще продължим посещенията си и в други страни, за да стъпи българският бизнес на пазари, на които е желан", е казал Стойнев. Предвижда се разкриване на търговско представителство на България в Алжир. Разгледана е била възможност за възобновяване на директна въздушна линия между двете страни за да се насърчи туризма. Български фирми могат да се включат в мащабната програма на алжирската страна за изграждане на два милиона жилища през следващите пет години. Алжир е потвърдил интерес още към трансфер на технологии, обмяна на опит и научни изследвания от България в сферата на земеделието и информационните технологии. Постигнато е съгласие България да предостави експерти при изработването на концепции за изграждане на индустриални паркове в Алжир. Двете страни ще си сътрудничат и в областта на морското образование и сухопътния транспорт чрез обмен на добри практики.

5 години затвор за пиян британски шофьор, убил българка в Лондон

/КРОСС/ На 16 февруари миналата година, работещият за компания по поддръжка на жилища, 26-годишен Томас Лий, загуби контрол върху управляваният от него автомобил, докато караше с 50 мили, при забравителен знак от 30 мили в час. Той блъска Кремена Мерсинкова и нейния съпруг Пламен, които се прибирали вкъщи в ранните часове на деня. Кремена почива на място, а Пламен е откаран в болница с тежки контузии. При направената проверка от полицията беше установено, че Лий е употребил алкохол над допустимата граница и е взимал кокаин и мефедрон.След повече от година съдът в Кройдън постанови затворническа присъда от 5 години и 7 месеца за Лий, който се призна за виновен. Кремена и Пламен са собственици на фирма за почистване и в трагичното утро са се връщали от нощна смяна в университетската болница в Кройдън. Двойката има две дъщери, по-голямата от които е в България. Това е трагична загуба на съпруга и майка на две дъщери. Лий е употребил алкохол и наркотици преди да шофира. Сигурен съм, че той съжалява за действията си и се покайва, но това е ясно послание, че хора могат да загиват, когато се кара под влияние на алкохол и наркотици, заяви Мик Уулард, водил разследването, цитиран от БНР.

Подпалиха дома на шефа на полицейската дирекция в Плевен

Жилището на шефа на полицейската дирекция в Плевен главен инспектор Йордан Каменов бе запалено тази нощ. Вратата на втория етаж лумнала между 12,30 и 3,30 ч. По това време Каменов и съпругата му ги н...

Затруднено движение на изхода от София по АМ "Хемус"

Обикновено около празнични дни задръстванията на изхода на София са често срещано явление, като и този път не се размина без тях. Планиран ремонт и...

Днес "Делфините" връзват мартеници на варненци в Морската градина

Доброволците от PTPI "Делфините" ще зарадват варненци с мартенички. Днес - първи март те за поредна година ще проведат празнична акция в морската градина, като спират минувачите им предлагат да оплетат мартеничка заедно с тях, съобщиха организаторите за Moreto.

Запалиха жилището на МВР шефа в Плевен

Плевен /КРОСС/ Неизвестен запали жилището на шефа на полицейската дирекция в Плевен главен инспектор Йордан Каменов в нощта срещу събота. Вратата на втория етаж лумнала между 12,30 и 3,30 ч. По това време Каменов и съпругата му ги нямало - празнували рожден ден другаде. Вкъщи бил по-големият им син, на 24 г. Младежът не усетил нищо. "За късмет пожарът не се е разгорял. Когато се прибрах, всичко беше загаснало. Има следи, колегите работиха цяла нощ и сега продължават", заяви Каменов. Той е категоричен, че не получавал заплахи. Смята, че палежът е свързан със изпълнение на служебните му задължения. Откакто оглави полицейската дирекция в Плевен миналия ноември, Каменов погна с силни мерки криминалния контингент. Загадка е обаче как подпалчът /те/ са стигнали до апартамента на втория етаж, след като обитателите на кооперацията са заключвали входната врата, съобщи 24 часа.

Станишев в ПЕС: Да седнем до гражданите

Значителна част от речта на Станишев бе посветена на кандидатурата на Мартин Шулц за президент на ЕК, която трябва да бъде гласувана днес на форума

Станишев в ПЕС: Да седнем на една маса с хората

Значителна част от речта на Станишев бе посветена на кандидатурата на Мартин Шулц за президент на ЕК, която трябва да бъде гласувана днес на форума

Над 80% от исландците искат референдум за преговорите с ЕС


Над 80 на сто от исландците искат правителството да им даде възможност да изкажат мнението си на референдум, преди да прекрати преговорите за членство с Европейския съюз, показва изследване, цитирано от "Ройтерс".

Проучването на вестник "Фретабладид" и телевизия Канал 2 е проведено на 26 и 27 февруари. 82% от 805 запитани са заявили, че искат референдум.

Пазещият своята независимост северноатлантически остров с население от 320 хиляди души започна да обмисля варианта за...

135 години от рождението на Стамболийски

София /КРОСС/ На днешния ден се навършват 135 години от рождението на българския политик и министър- председател на България (1919-1923) Александър Стамболийски.Републиканец по убеждения, през 1908 година Александър Стамболийски е избран за народен представител на БЗНС. Като депутат, той отстоява политиката на неутралитет на България, особено след началото на Първата световна война през 1914 г. През май 1920 година Стамболийски оглавява самостоятелно правителство на БЗНС, в което е и министър на външните работи, а до юни 1921 г. управлява Министерство на войната.Като министър-председател Стамболийски е принуден да подпише тежкия за България, Ньойски договор, а през лятото на 1919 гр.Велград изпраща мемоар до френския премиер Жорж Клемансо , където се настоява цялата българо-югославска граница от река Дунав до Беласица да се премести от 20 до 70 км навътре в територията на България. Така, населението от половин милион българи е наречено от Белград като „чисто сръбско".Това поставя страната ни в международна изолация и за да изведе страната от нея и да стабилизира нейното международно положение, Александър Стамболийски развива мащабна дипломатическа дейност в редица европейски страни. Тези действия обаче предизвикват недоволството на буржоазните партии и политически кръгове. На 9 юни 1923 година, тайната офицерска организация "Военен съюз" извършва военен преврат. Александър Стамболийски се опитва да организира контрапреврат, но не успява

Центърът на кримската столица Симферопол е затворен

Очаква се митинг, Русия е притеснена от развитието на събитията

    


Сривът на Mt Gox повдига нови въпросителни за бъдещето на биткойна

Най-голямото предимство за феновете на виртуалната валута - липсата на правителствен контрол – сега може да се окаже неин недостатък

    


Референдумът за статуса на Крим ще се проведе на 30 март

Референдумът за статуса на Крим ще бъде проведен на 30 март. Това съобщи РИА Новости. Според премиера на автономната република Сергей Аксенов народното допитване не може да бъде отлагано. Решението е било по време на първото заседание на съвета на министрите на Крим в новия му състав.

Да бъде веселие! Започна карнавалът в Рио!

Карнавалът бе официално открит от Крал Момо, който получи ключовете на Рио от кмета на града Едуардо Паес

"Газпром" се сети за огромен неплатен от Украйна дълг

Руският газов гигант "Газпром" обяви днес, че Украйна има "огромен" дълг за газ от 1,55 млрд. долара, който не платила на Русия, предаде "Франс ...

Клаудия Шифър отрязала арабски шейх

/КРОСС/ Арабски шейх предлагал 1 млн. паунда на Клаудия Шифър, за да вечеря с нея. Известният супермодел разказа, че когато е била на върха на кариерата си, много богати мъже са й предлагали пари, за да прекара известно време с тях. Най-странното и неприлично предложение дошло от арабски шейх. Той попитал може ли да я наеме за вечеря срещу 1 милион паунда. Шифър отказала офертата, а дръзкият шейх си намерил друга моделка за компания. „Не става въпрос за парите. Просто предпочитам да се разхождам по улиците, без да се срамувам от постъпките си", споделя красавицата. Тя също така разкри, че когато била ученичка, нямала приятели, а децата в училище й се присмивали и й казвали „патка" заради походката. В допълнение Клаудия Шифър признава, че е много срамежлива. "Срамувам се, когато наоколо много хора", каза тя.

Видео: Магията на Григор Димитров в действие срещу Анди Мъри


От доста време псевдонимът Baby Federer почти не се използва от коментатори и специалисти, когато Григор Димитров излезе на корта. Българинът вече изгради собствена идентичност, а заради многобройните първи места в класацията за най-атрактивен удар беше наречен Mr. Hot Shot от Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП). 

В тричасовата зрелищна битка с Анди Мъри на полуфиналите в Акапулко, спечелена с 4:6, 7:6, 7:6, 22-годишният хасковлия отново не изневери на познатия си стил и...

Видео: Магията на Григор Димитров в действие срещу Анди Мъри


От доста време псевдонимът Baby Federer почти не се използва от коментатори и специалисти, когато Григор Димитров излезе на корта. Българинът вече изгради собствена идентичност, а заради многобройните първи места в класацията за най-атрактивен удар беше наречен Mr. Hot Shot от Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП). 

В тричасовата зрелищна битка с Анди Мъри на полуфиналите в Акапулко, спечелена с 4:6, 7:6, 7:6, 22-годишният хасковлия отново не изневери на познатия си стил и...

Бареков: Искаме импийчмънт на Плевнелиев заради престъпления, извършени от него

Искаме импийчмънт на Росен Плевнелиев заради престъпления, извършени от него по служба и заради извършена грандиозна фалшификация на изборите през 2011 година. Това каза председателят на&am...

Токсичен микс наркотици сложил край на живота на Хофман

Холивудският актьор Филип Сиймур Хофман е починал от свръхдоза, причинена от токсичен микс от хероин, кокаин, бензодиазепин и амфетамини, предадоха Асошиейтед прес и ИТАР-ТАСС. Такива бяха заключения...

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване